Egregoriálno-matričné riadenie
Lietadlo An-26 zmizlo z radaru na Chabarovskom území

Lietadlo An-26 zmizlo z radaru na Chabarovskom území


22 septembra zmizol An-26 z radarov na Chabarovskom území. Agentúra TASS zozbierala to hlavné, čo je v súčasnosti známe o tom, čo sa stalo.
Čo sa stalo
Správa bola prijatá v regionálnom stredisku krízového riadenia hlavného riaditeľstva EMERCOM Ruska o 11:45 moskovského času.
An-26 prestal komunikovať 38 km od letiska Chabarovsk, podľa predbežných údajov, v oblasti prírodnej rezervácie Chekhtsir.
Na palube bolo šesť ľudí - piloti a technici. Lietali nad pristávacími dráhami letiska.
Podľa zdroja posádka nenahlásila žiadne poruchy na palube a štart prebiehal normálne.
Záchranári neregistrovali núdzový rádiový maják lietadla.
Medzi verziami pre prípad núdze sú uvažované chyby pilota a poveternostné podmienky.
Zdroj uviedol, že lietadlo by mohlo naraziť do kopca v rezerve.
An -26 vykonal technický let - preveril činnosť pozemných komunikačných systémov.
Na pátranie po lietadle bola nasadená helikoptéra Federálnej agentúry pre leteckú dopravu. V pohotovosti je aj ruský Mi-8 EMERCOM.
Záchranári zo záchranného centra Amur sa na miesto udalosti presťahovali z Chabarovska.
Ako je uvedené na ministerstve pre mimoriadne situácie, vyhľadávanie sťažuje tmavá denná doba a zlé počasie.


Čo je známe o lietadle


Lietadlo patrí spoločnosti ZAO Flight Checks and Systems. Spoločnosť sa podľa svojej webovej stránky špecializuje na pátracie a záchranné lety a vykonáva 90% letových kontrol na ruských letiskách.
Pred odletom, ako povedal zdroj v pohotovostných službách pre TASS, bolo lietadlo opravené, posádka nehlásila žiadne problémy.

https://tass.ru/proisshestviya/12476093


Lietadlo An-26 zmizlo z radaru na Chabarovskom území 22 septembra zmizol An-26 z radarov na Chabarovskom území. Agentúra TASS zozbierala to hlavné, čo je v súčasnosti známe o tom, čo sa stalo. Čo sa stalo Správa bola prijatá v regionálnom stredisku krízového riadenia hlavného riaditeľstva EMERCOM Ruska o 11:45 moskovského času. An-26 prestal komunikovať 38 km od letiska Chabarovsk, podľa predbežných údajov, v oblasti prírodnej rezervácie Chekhtsir. Na palube bolo šesť ľudí - piloti a technici. Lietali nad pristávacími dráhami letiska. Podľa zdroja posádka nenahlásila žiadne poruchy na palube a štart prebiehal normálne. Záchranári neregistrovali núdzový rádiový maják lietadla. Medzi verziami pre prípad núdze sú uvažované chyby pilota a poveternostné podmienky. Zdroj uviedol, že lietadlo by mohlo naraziť do kopca v rezerve. An -26 vykonal technický let - preveril činnosť pozemných komunikačných systémov. Na pátranie po lietadle bola nasadená helikoptéra Federálnej agentúry pre leteckú dopravu. V pohotovosti je aj ruský Mi-8 EMERCOM. Záchranári zo záchranného centra Amur sa na miesto udalosti presťahovali z Chabarovska. Ako je uvedené na ministerstve pre mimoriadne situácie, vyhľadávanie sťažuje tmavá denná doba a zlé počasie. Čo je známe o lietadle Lietadlo patrí spoločnosti ZAO Flight Checks and Systems. Spoločnosť sa podľa svojej webovej stránky špecializuje na pátracie a záchranné lety a vykonáva 90% letových kontrol na ruských letiskách. Pred odletom, ako povedal zdroj v pohotovostných službách pre TASS, bolo lietadlo opravené, posádka nehlásila žiadne problémy. https://tass.ru/proisshestviya/12476093

Nějak mi v tom rezonuje nedávná velmi neobvyklá smrt ministra a šéfa Ministerstva pro mimořádné události. Test schopnosí a činnosti v nové sestavě?


Nějak mi v tom rezonuje nedávná velmi neobvyklá smrt ministra a šéfa Ministerstva pro mimořádné události. Test schopnosí a činnosti v nové sestavě?

celkovo, nejak sa tam nieco deje....strelec v Perme, lietadlo teraz toto, vybuchy plynu....kazdy den ma idnes v zahranicnej rubrike nieco z Ruska a vzdy nieco zle


celkovo, nejak sa tam nieco deje....strelec v Perme, lietadlo teraz toto, vybuchy plynu....kazdy den ma idnes v zahranicnej rubrike nieco z Ruska a vzdy nieco zle

kazdy den ma idnes v zahranicnej rubrike nieco z Ruska a vzdy nieco zle


To mne neprekvapuje. To je i v dobach relativniho klidu. Do Ruska si kopnout pri kazde prilezitosti je uz asi nasim mainstreamovym sportem.


kazdy den ma idnes v zahranicnej rubrike nieco z Ruska a vzdy nieco zle To mne neprekvapuje. To je i v dobach relativniho klidu. Do Ruska si kopnout pri kazde prilezitosti je uz asi nasim mainstreamovym sportem.
Upravené 23. 9. 2021 o 17:33
502
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept