Zahraničná politika
Európsky parlament zverejnil na svojich stránkach závažnú informáciu o vakcínach

Európska Únia udelila podmienečné schválenie na núdzové použitie očkovacích látok proti COVID-19 na základe šesťtýždňového preskúmania údajov o bezpečnosti po očkovaní.
Systém hlásenia nežiadúcich účinkov EUDRAVIGILANCE doteraz dostal približne 20 000 hlásení o úmrtiach pravdepodobne súvisiacich s vakcínami a približne 700 000 nežiaducich reakcií po vakcíne, z ktorých 9% bolo závažných.
Tieto údaje sú však podhodnotené, pokiaľ ide o skutočný rozsah nepriaznivých účinkov, keďže neexistuje aktívny dohľad.
Európska lieková agentúra nedávno aktualizovala zoznam nežiaducich reakcií na vakcíny a pridala nové choroby.
Trend v infekciách očkovaných ľudí v krajinách ako Izrael a Spojené kráľovstvo navyše ukazuje, že samotné vakcíny nie sú účinné proti variantom, ktoré v súčasnosti prevládajú.
Možné dlhodobé reakcie na vakcíny mRNA, ktoré neboli nikdy predtým povolené pre ľudí, zostávajú neznáme.


Vzhľadom na to Komisia:


  1. odoberie alebo pozastaví autorizáciu na použitie týchto vakcín z dôvodu nedostatku bezpečnosti a účinnosti, pokiaľ ide o prevenciu infekcií a nákazu vírusom SARS-CoV2;

  2. povolí používanie liekov, ktoré sa osvedčili pri liečbe COVID-19, ako napríklad Ivermectin, a rozsiahle protokoly včasnej domácej liečby;

  3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov?


https://zemavek.sk/europsky-parlament-zverejnil-na-svojich-strankach-zavaznu-informaciu-o-vakcinach/


Pôvodný zdroj: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html


Európska Únia udelila podmienečné schválenie na núdzové použitie očkovacích látok proti COVID-19 na základe šesťtýždňového preskúmania údajov o bezpečnosti po očkovaní. Systém hlásenia nežiadúcich účinkov EUDRAVIGILANCE doteraz dostal približne 20 000 hlásení o úmrtiach pravdepodobne súvisiacich s vakcínami a približne 700 000 nežiaducich reakcií po vakcíne, z ktorých 9% bolo závažných. Tieto údaje sú však podhodnotené, pokiaľ ide o skutočný rozsah nepriaznivých účinkov, keďže neexistuje aktívny dohľad. Európska lieková agentúra nedávno aktualizovala zoznam nežiaducich reakcií na vakcíny a pridala nové choroby. Trend v infekciách očkovaných ľudí v krajinách ako Izrael a Spojené kráľovstvo navyše ukazuje, že samotné vakcíny nie sú účinné proti variantom, ktoré v súčasnosti prevládajú. Možné dlhodobé reakcie na vakcíny mRNA, ktoré neboli nikdy predtým povolené pre ľudí, zostávajú neznáme. Vzhľadom na to Komisia: 1. odoberie alebo pozastaví autorizáciu na použitie týchto vakcín z dôvodu nedostatku bezpečnosti a účinnosti, pokiaľ ide o prevenciu infekcií a nákazu vírusom SARS-CoV2; 2. povolí používanie liekov, ktoré sa osvedčili pri liečbe COVID-19, ako napríklad Ivermectin, a rozsiahle protokoly včasnej domácej liečby; 3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov? https://zemavek.sk/europsky-parlament-zverejnil-na-svojich-strankach-zavaznu-informaciu-o-vakcinach/ Pôvodný zdroj: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html
Upravené 23. 9. 2021 o 17:13

Hlavná scéna sa presunie na inú prioritu.


Skôr či neskôr ľudia pochopia, že ak sa zvýši tlak na očkovanie tak slovo povinné sa prešmykne na priliehavejšie "politické" očkovanie. Tam už konci sranda pre bábkovodičov.


[quote="pid:34091, uid:279"]Hlavná scéna sa presunie na inú prioritu.[/quote] Skôr či neskôr ľudia pochopia, že ak sa zvýši tlak na očkovanie tak slovo povinné sa prešmykne na priliehavejšie "politické" očkovanie. Tam už konci sranda pre bábkovodičov.
Upravené 21. 9. 2021 o 19:09

Když se podíváte na zdroj té zprávy (na zemavek.sk), tak je tam odkaz na originální dokument na stránkách Evropského parlamentu (https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html), z kterého je jasné, že nejde o žádné usnesení Evropského parlamentu, ale o velmi zřetelný a sugestivní dotaz italské europoslankyně na Evropskou komisi, zda s ohledem na provizorní povolení použití vakcíny a její rozsáhle zaznamenávané vedlejší účinky Evropská komise zruší to provizorní povolení (a zda povolí používání ivermektinu a jiných léků).


Čili nic jiného než dotaz, na který Evropská komise za několik týdnů odpoví nějakým blábolem.
Navíc si myslím, že to vůbec není v pravomoci Evropské komise, aby rušila nějaká provizorní povolení, nebo aby dokonce povolovala použití léků. To bychom se za chvíli mohli dočkat stavu, že budeme Evropskou komisi žádat o povolení dýchat vzduch a pít vodu.


Každopádně dotaz italské europoslankyně je logický, ale informačně vyvolává, zvláště v podání zemavek.sk, falešné naděje na uvolnění očkovacího teroru.


Když se podíváte na zdroj té zprávy (na zemavek.sk), tak je tam odkaz na originální dokument na stránkách Evropského parlamentu (https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html), z kterého je jasné, že nejde o žádné usnesení Evropského parlamentu, ale o velmi zřetelný a sugestivní dotaz italské europoslankyně na Evropskou komisi, zda s ohledem na provizorní povolení použití vakcíny a její rozsáhle zaznamenávané vedlejší účinky Evropská komise zruší to provizorní povolení (a zda povolí používání ivermektinu a jiných léků). Čili nic jiného než dotaz, na který Evropská komise za několik týdnů odpoví nějakým blábolem. Navíc si myslím, že to vůbec není v pravomoci Evropské komise, aby rušila nějaká provizorní povolení, nebo aby dokonce povolovala použití léků. To bychom se za chvíli mohli dočkat stavu, že budeme Evropskou komisi žádat o povolení dýchat vzduch a pít vodu. Každopádně dotaz italské europoslankyně je logický, ale informačně vyvolává, zvláště v podání zemavek.sk, falešné naděje na uvolnění očkovacího teroru.

Fidelo

zvláště v podání zemavek.sk
Na konci článku je to jasne uvedené: parlamentná otázka z 25.8.2021. To je zrozumiteľná informácia, že išlo o otázky pre komisiu (obdobne ako je na Slovensku hodina otázok a odpovedí v parlamente). Až na ten rozdiel, že táto odpoveď je zaevidovaná a vydaná oficiálne ako Prednostná otázka na písomné zodpovedanie P-003960/2021
pre Komisiu
Článok 138
To znamená, že ide o písomné stanovisko


[quote="pid:34098, uid:294"]zvláště v podání zemavek.sk[/quote]Na konci článku je to jasne uvedené: parlamentná otázka z 25.8.2021. To je zrozumiteľná informácia, že išlo o otázky pre komisiu (obdobne ako je na Slovensku hodina otázok a odpovedí v parlamente). Až na ten rozdiel, že táto odpoveď je zaevidovaná a vydaná oficiálne ako Prednostná otázka na písomné zodpovedanie P-003960/2021 pre Komisiu Článok 138 To znamená, že ide o písomné stanovisko
Upravené 21. 9. 2021 o 20:17

Až na ten rozdiel, že táto odpoveď je zaevidovaná a vydaná oficiálne ako Prednostná otázka na písomné zodpovedanie P-003960/2021

Atevi, vždyť to píšeš přesně, jde o "Předností otázku k písemné odpovědi". Tzn. Jde o otázku položenou Evropské komisi, na kterou má Evropská komise odpovědět. Odpověď ještě neexistuje.
Na stránkách Europarlamentu v odkazu, uvedeném výše, je ta Přednostní otázka uvedena ve dvou jazykových verzích - v anglické celý text končí otazníkem; v italské originální verzi jsou ony tři zásadní body uvedeny větou: Ciò premesso, può la Commissione far sapere se intende... čili česky: Vzhledem k předeslanému, může Komise dát vědět, zda zamýšlí... (zrušit provizorní povolení, povolit ivermektin atd.)
Čili je jasné, že celý text je sugestivně položenou otázkou, na kterou má Komise teprve odpovídat.


[quote="pid:34100, uid:111"]Až na ten rozdiel, že táto odpoveď je zaevidovaná a vydaná oficiálne ako Prednostná otázka na písomné zodpovedanie P-003960/2021[/quote] Atevi, vždyť to píšeš přesně, jde o "Předností otázku k písemné odpovědi". Tzn. Jde o otázku položenou Evropské komisi, na kterou má Evropská komise odpovědět. Odpověď ještě neexistuje. Na stránkách Europarlamentu v odkazu, uvedeném výše, je ta Přednostní otázka uvedena ve dvou jazykových verzích - v anglické celý text končí otazníkem; v italské originální verzi jsou ony tři zásadní body uvedeny větou: Ciò premesso, può la Commissione far sapere se intende... čili česky: Vzhledem k předeslanému, může Komise dát vědět, zda zamýšlí... (zrušit provizorní povolení, povolit ivermektin atd.) Čili je jasné, že celý text je sugestivně položenou otázkou, na kterou má Komise teprve odpovídat.

Fidelo

Čili Zem a vek měli překládat z angličtiny následovně s otazníkem na konci (In view of this, will the Commission...)


Vzhľadom na to, hodlá Komisia:


odobrať alebo pozastaviť autorizáciu na použitie týchto vakcín z dôvodu nedostatku bezpečnosti a účinnosti, pokiaľ ide o prevenciu infekcií a nákazu vírusom SARS-CoV2;


povoliť používanie liekov, ktoré sa osvedčili pri liečbe COVID-19, ako napríklad Ivermectin, a rozsiahle protokoly včasnej domácej liečby;


zaviesť aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov?


Čili Zem a vek měli překládat z angličtiny následovně s otazníkem na konci (In view of this, will the Commission...) Vzhľadom na to, hodlá Komisia: odobrať alebo pozastaviť autorizáciu na použitie týchto vakcín z dôvodu nedostatku bezpečnosti a účinnosti, pokiaľ ide o prevenciu infekcií a nákazu vírusom SARS-CoV2; povoliť používanie liekov, ktoré sa osvedčili pri liečbe COVID-19, ako napríklad Ivermectin, a rozsiahle protokoly včasnej domácej liečby; zaviesť aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov?

Fidelo

To znamená, že ide o písomné stanovisko

Nikoliv.
Poslední řádek textace
https://zemavek.sk/europsky-parlament-zverejnil-na-svojich-strankach-zavaznu-informaciu-o-vakcinach/
vypadá nikoliv takto:
"3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov."
ale takto
"3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov?"
resp. v angličtině
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html
takto
"3. put in place an active surveillance system for vaccinated people, providing them with support and facilitating the necessary treatment for adverse effects?"
čili s otazníkem na konci.
Nejde tedy o odpověď na otázku, ale pouze o samotnou otázku.


Titulek článku "Zem a vek" je tedy zavádějící, protože zní "Európsky parlament zverejnil na svojich stránkach závažnú informáciu o vakcínach" .


[quote="pid:34100, uid:111"]To znamená, že ide o písomné stanovisko[/quote] Nikoliv. Poslední řádek textace https://zemavek.sk/europsky-parlament-zverejnil-na-svojich-strankach-zavaznu-informaciu-o-vakcinach/ vypadá nikoliv takto: "3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov." ale takto "3. zavedie aktívny systém dohľadu nad očkovanými ľuďmi, ktorý im poskytne podporu a uľahčí potrebnú liečbu nepriaznivých účinkov?" resp. v angličtině https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_EN.html takto "3. put in place an active surveillance system for vaccinated people, providing them with support and facilitating the necessary treatment for adverse effects?" čili s otazníkem na konci. Nejde tedy o odpověď na otázku, ale pouze o samotnou otázku. **Titulek článku "Zem a vek" je tedy zavádějící**, protože zní "Európsky parlament zverejnil na svojich stránkach závažnú **informáciu** o vakcínach" .

priliehavejšie "politické" očkovanie
Dnes uz to Kolikova vlastne potvrdila.


[quote="pid:34095, uid:196"]priliehavejšie "politické" očkovanie[/quote]Dnes uz to Kolikova vlastne potvrdila.

Dnes uz to Kolikova vlastne potvrdila.


Skôr či neskôr musia priznať farbu ale nič im to nepomôže. Tých, čo im vidia do karát to akurát utvrdí, ze ich úsudok je správny. Robotov to neprebudí, lebo rozmýšľať je ťažké a všetci chcú mať pokoj. Lenže nevedia, že keď druhému nedajú jasné hranice, tak uťahovanie slučky bude pokračovať. Ten Boh je humorista a skúša charaktery ľudí. Ak sa polka štátu nezaočkuje , navzdory tomu, že na nás neprestajne prášia a skúšajú rôzne biologické technológie vrátane kovidu tak s nami nepohnú. Majte pripravené lieky. Budu chcieť trestať a ustojíme to, tak vedzte, ze svet je fraktálny a to čo sa deje tu, tak sa onedlho bude diať po celom svete.
Od budúceho roka budú všetci v rovnakých problémoch, očkovanie je neúčinné a bude treba nové dávky. To je bájka pre ovečky.
Ojebabrávanie ľudí v priamom prenose.
Takto to bolo vždy, len sme to podaktorí nevideli.


[quote="pid:34220, uid:26"]Dnes uz to Kolikova vlastne potvrdila.[/quote] Skôr či neskôr musia priznať farbu ale nič im to nepomôže. Tých, čo im vidia do karát to akurát utvrdí, ze ich úsudok je správny. Robotov to neprebudí, lebo rozmýšľať je ťažké a všetci chcú mať pokoj. Lenže nevedia, že keď druhému nedajú jasné hranice, tak uťahovanie slučky bude pokračovať. Ten Boh je humorista a skúša charaktery ľudí. Ak sa polka štátu nezaočkuje , navzdory tomu, že na nás neprestajne prášia a skúšajú rôzne biologické technológie vrátane kovidu tak s nami nepohnú. Majte pripravené lieky. Budu chcieť trestať a ustojíme to, tak vedzte, ze svet je fraktálny a to čo sa deje tu, tak sa onedlho bude diať po celom svete. Od budúceho roka budú všetci v rovnakých problémoch, očkovanie je neúčinné a bude treba nové dávky. To je bájka pre ovečky. Ojebabrávanie ľudí v priamom prenose. Takto to bolo vždy, len sme to podaktorí nevideli.
Upravené 22. 9. 2021 o 17:34
1.46k
9
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept