Egregoriálno-matričné riadenie
Bývalý hokejový obranca Žiliny Prokop tragicky zahynul

Bývalý hokejový obranca Žiliny Prokop tragicky zahynul


Vo veku 27 rokov tragicky zahynul český hokejový obranca Tomáš Prokop. Počas kariéry pôsobil najmä v českých súťažiach, v ročníku 2016/2017 obliekal dres extraligovej Žiliny. Jeho materský klub HC Motor České Budějovice informoval o úmrtí na oficiálnej stránke, bližšie podrobnosti však neuviedol.


Prokop bol mládežnícky reprezentant Česka. Kariéru strávil predovšetkým v druhej najvyššej českej súťaži, v extralige nazbieral 11 štartov. V drese Žiliny mal v 47 zápasoch bilanciu gól, dve asistencie a 53 trestných minút. Po pôsobení na Slovensku zamieril do druhej najvyššej súťaže vo Francúzsku. Po sezóne v drese Cergy-Pontoise sa v roku 2018 rozhodol ukončiť kariéru.


https://www.teraz.sk/sport/hokej-byvaly-obranca-ziliny-prokop-t/577997-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex%253BPraveTerazV


Bývalý hokejový obranca Žiliny Prokop tragicky zahynul Vo veku 27 rokov tragicky zahynul český hokejový obranca Tomáš Prokop. Počas kariéry pôsobil najmä v českých súťažiach, v ročníku 2016/2017 obliekal dres extraligovej Žiliny. Jeho materský klub HC Motor České Budějovice informoval o úmrtí na oficiálnej stránke, bližšie podrobnosti však neuviedol. Prokop bol mládežnícky reprezentant Česka. Kariéru strávil predovšetkým v druhej najvyššej českej súťaži, v extralige nazbieral 11 štartov. V drese Žiliny mal v 47 zápasoch bilanciu gól, dve asistencie a 53 trestných minút. Po pôsobení na Slovensku zamieril do druhej najvyššej súťaže vo Francúzsku. Po sezóne v drese Cergy-Pontoise sa v roku 2018 rozhodol ukončiť kariéru. https://www.teraz.sk/sport/hokej-byvaly-obranca-ziliny-prokop-t/577997-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex%253BPraveTerazV

to je veľmi doležitá a významná matričná správa, súvisiaca symbolikou s udalosťami z čias Štefana I. začiatkom 11. storočia.
Prokop - Prokuj...
Uvedomiac si význam Žiliny z hľadiska EM riadenia (viď. články Nikitu ohľadom nielen Judit) pre dnešok, je táto informácia veľmi závažná - pozitívna.


to je veľmi doležitá a významná matričná správa, súvisiaca symbolikou s udalosťami z čias Štefana I. začiatkom 11. storočia. Prokop - Prokuj... Uvedomiac si význam Žiliny z hľadiska EM riadenia (viď. články Nikitu ohľadom nielen Judit) pre dnešok, je táto informácia veľmi závažná - pozitívna.

Tiež mi to hneď udrelo do oči. Idem na fórum a tu prvá správa:-)


Tiež mi to hneď udrelo do oči. Idem na fórum a tu prvá správa:-)

v extralige nazbieral 11 štartov.
V drese Žiliny mal v 47 zápasoch bilanciu gól, dve asistencie a 53 trestných minút.
Po pôsobení na Slovensku zamieril do druhej najvyššej súťaže vo Francúzsku.
Po sezóne v drese Cergy-Pontoise (které vzniklo v 60. letech 20. stolet)
sa v roku 2018 rozhodol ukončiť kariéru.

to je veľmi doležitá a významná matričná správa, súvisiaca symbolikou s udalosťami z čias Štefana I. začiatkom 11. storočia.
Prokop - Prokuj...
Uvedomiac si význam Žiliny z hľadiska EM riadenia (viď. články Nikitu ohľadom nielen Judit) pre dnešok, je táto informácia veľmi závažná - pozitívna.


v extralige nazbieral 11 štartov. V drese Žiliny mal v 47 zápasoch bilanciu gól, dve asistencie a 53 trestných minút. Po pôsobení na Slovensku zamieril do druhej najvyššej súťaže vo Francúzsku. Po sezóne v drese Cergy-Pontoise (které vzniklo v 60. letech 20. stolet) sa v roku 2018 rozhodol ukončiť kariéru. [quote="pid:33974, uid:112"]to je veľmi doležitá a významná matričná správa, súvisiaca symbolikou s udalosťami z čias Štefana I. začiatkom 11. storočia. Prokop - Prokuj... Uvedomiac si význam Žiliny z hľadiska EM riadenia (viď. články Nikitu ohľadom nielen Judit) pre dnešok, je táto informácia veľmi závažná - pozitívna.[/quote]
707
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept