Egregoriálno-matričné riadenie
Pri výbuchu elektrárne v Maďarsku sa zranilo osem ľudí

Pri výbuchu elektrárne v Maďarsku sa zranilo osem ľudí


ýbuch vo vodnej elektrárni na rieke Tisa pri mestečku Kisköre v Maďarsku v Hevešskej župe si v pondelok vyžiadal osem zranených, z ktorých štyria utrpeli ťažké poranenia, informoval regionálny spravodajský server heol.hu.


Hovorca župného úradu civilnej ochrany Csaba Nagy uviedol, že príčiny a okolnosti explózie sú zatiaľ nejasné.


Hovorca záchrannej služby OMSZ Pál Győrfi pre agentúru MTI uviedol, že záchranári zasahovali s piatimi sanitkami a troma vrtuľníkmi. "Štyria muži utrpeli ťažké popáleniny. Previezli ich do nemocníc v Budapešti, Debrecíne a Miškovci. Záchranári ošetrili aj troch mužov a jednu ženu, ktorí zväčša utrpeli pomliaždeniny," povedal Győrfi.


Hasiči na mieste zasahovali s piatimi vozidlami. Príčiny výbuchu, pri ktorom však nevznikol požiar, vyšetrujú.
Najčítanejšie


https://www.teraz.sk/zahranicie/brief-madarsko-pri-vybuchu-v-elektr/577987-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex


Pri výbuchu elektrárne v Maďarsku sa zranilo osem ľudí ýbuch vo vodnej elektrárni na rieke Tisa pri mestečku Kisköre v Maďarsku v Hevešskej župe si v pondelok vyžiadal osem zranených, z ktorých štyria utrpeli ťažké poranenia, informoval regionálny spravodajský server heol.hu. Hovorca župného úradu civilnej ochrany Csaba Nagy uviedol, že príčiny a okolnosti explózie sú zatiaľ nejasné. Hovorca záchrannej služby OMSZ Pál Győrfi pre agentúru MTI uviedol, že záchranári zasahovali s piatimi sanitkami a troma vrtuľníkmi. "Štyria muži utrpeli ťažké popáleniny. Previezli ich do nemocníc v Budapešti, Debrecíne a Miškovci. Záchranári ošetrili aj troch mužov a jednu ženu, ktorí zväčša utrpeli pomliaždeniny," povedal Győrfi. Hasiči na mieste zasahovali s piatimi vozidlami. Príčiny výbuchu, pri ktorom však nevznikol požiar, vyšetrujú. Najčítanejšie https://www.teraz.sk/zahranicie/brief-madarsko-pri-vybuchu-v-elektr/577987-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex

Zajímavé: výbuch ve vodní elektrárně, divné.
Navíc bez požáru, ještě divnější...
A za “přítomnosti” tolika lidí najednou?
Přitom elektrárna běží dál, aspoň podle
https://pravda24.cz/hlavni-zpravy/v-madarsku-vybuchla-elektrarna/mediatrend/


Asi mám málo fantazie?
(v některých článcích je přiložená nesmyslná “ilustrační” fotografie bez označení, že je “ilustrační”)


Zajímavé: výbuch ve **vodní** elektrárně, divné. Navíc **bez** požáru, ještě divnější... A za “přítomnosti” tolika lidí najednou? Přitom elektrárna běží dál, aspoň podle https://pravda24.cz/hlavni-zpravy/v-madarsku-vybuchla-elektrarna/mediatrend/ Asi mám málo fantazie? (v některých článcích je přiložená nesmyslná “ilustrační” fotografie bez označení, že je “ilustrační”)

Zajímavé

Prešiel som si maďarskú tlač v originále. Ticho po pěšině, ako hovoríte. Jedna správička "na predposlednej strane" niektorých serverov. Ale napríklad veľký portál Magyar hírlap udalosť ani nespomína. Pozrel som aj fasabúk starostky mestečka. Podľa všetkého došlo pri údržbe (čistení) suterénu k vznieteniu čistiacich prostriedkov... Preto žiadne škody, "iba" popáleniny (okrem iného aj povereného riaditeľa elektrárne).


Alebo je na info vážne embargo alebo naozaj ide o "obyčajnú pracovnú nedbanlivosť". Uvidíme.


[quote="pid:33985, uid:240"]Zajímavé[/quote] Prešiel som si maďarskú tlač v originále. Ticho po pěšině, ako hovoríte. Jedna správička "na predposlednej strane" niektorých serverov. Ale napríklad veľký portál Magyar hírlap udalosť ani nespomína. Pozrel som aj fasabúk starostky mestečka. Podľa všetkého došlo pri údržbe (čistení) suterénu k vznieteniu čistiacich prostriedkov... Preto žiadne škody, "iba" popáleniny (okrem iného aj povereného riaditeľa elektrárne). Alebo je na info vážne embargo alebo naozaj ide o "obyčajnú pracovnú nedbanlivosť". Uvidíme.
Upravené 21. 9. 2021 o 13:01

Podľa všetkého došlo pri údržbe (čistení) suterénu k vznieteniu čistiacich prostriedkov...

Tím by se vysvětlil ten mechanismus.


Taky je vidět, že zaměstnanci té elektrárny mají dobrý kolektiv: když čistit, tak jde na to "manifestačně" všech osm, včetně vedení...
:-)


[quote="pid:34015, uid:378"]Podľa všetkého došlo pri údržbe (čistení) suterénu k vznieteniu čistiacich prostriedkov...[/quote] Tím by se vysvětlil ten mechanismus. Taky je vidět, že zaměstnanci té elektrárny mají dobrý kolektiv: když čistit, tak jde na to "manifestačně" všech osm, včetně vedení... :-)
583
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept