Egregoriálno-matričné riadenie
Vojenské lietadlo havarovalo na obytných budovách v USA

Vojenské lietadlo havarovalo na obytných budovách v USA


Cvičné lietadlo havarovalo na obytných budovách v meste Lake Worth v americkom štáte Texas. Informoval o tom twitterový účet hasičského zboru vo Fort Worthe.


V dôsledku havárie vojenského lietadla boli dva domy vážne poškodené. Okrem toho sa podľa rezortu zranili najmenej dve osoby.


Príčiny a okolnosti mimoriadnej udalosti sa vyšetrujú.


Predtým, v auguste, havaroval Il-112V na letisku Kubinka pri Moskve počas cvičného letu. V čase havárie boli na palube traja členovia posádky: veliteľ, skúšobný pilot, hrdina Ruska Nikolaj Kuimov, skúšobný pilot Dmitrij Komarov a inžinier skúšobného letu Nikolaj Khludeev. Všetci zomreli.


https://lenta.ru/news/2021/09/19/samo/


Vojenské lietadlo havarovalo na obytných budovách v USA Cvičné lietadlo havarovalo na obytných budovách v meste Lake Worth v americkom štáte Texas. Informoval o tom twitterový účet hasičského zboru vo Fort Worthe. V dôsledku havárie vojenského lietadla boli dva domy vážne poškodené. Okrem toho sa podľa rezortu zranili najmenej dve osoby. Príčiny a okolnosti mimoriadnej udalosti sa vyšetrujú. Predtým, v auguste, havaroval Il-112V na letisku Kubinka pri Moskve počas cvičného letu. V čase havárie boli na palube traja členovia posádky: veliteľ, skúšobný pilot, hrdina Ruska Nikolaj Kuimov, skúšobný pilot Dmitrij Komarov a inžinier skúšobného letu Nikolaj Khludeev. Všetci zomreli. https://lenta.ru/news/2021/09/19/samo/

Počítám, že pro interpretaci je zatím k této události velmi málo informací.
Co se ale dá říct už teď je, že událost je silně ve znamení čísla 2.


Počítám, že pro interpretaci je zatím k této události velmi málo informací. Co se ale dá říct už teď je, že událost je silně ve znamení čísla 2.
307
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept