Zahraniční analytici
Panarin 19.9.2021 - Novy uder po Francii
Y

Po odreknutem kontraktu na ponorky prichazi novy uder.
Svycarsko ustupuje od koupi francouzskych letadel. Bude kupovat americka.
Macron rychle zareagoval a zrusil navstevu Svycarska, ktera byla zaplanovana na listopad 2021.
Zaroven zakazal vsem oficialnim osobam do konce roku jakekoliv kontakty se svycarskymi oficialnimi osobami.
Cele to je podobne ekonomickym utokum na Syrii, cili utok na Francii a EU. Francie a Nemecko jsou zakladni staty, ktere prinasi penize do EU.
Svycary odreknuty nakup by prinesl F. 6 mld. USD. To byly dobre penize.
https://www.youtube.com/watch?v=bisGwFvgVHs


Po odreknutem kontraktu na ponorky prichazi novy uder. **Svycarsko** ustupuje od koupi francouzskych letadel. Bude kupovat americka. Macron rychle zareagoval a zrusil navstevu Svycarska, ktera byla zaplanovana na listopad 2021. Zaroven zakazal vsem oficialnim osobam do konce roku jakekoliv kontakty se svycarskymi oficialnimi osobami. Cele to je podobne ekonomickym utokum na Syrii, cili utok na Francii a EU. Francie a Nemecko jsou zakladni staty, ktere prinasi penize do EU. Svycary odreknuty nakup by prinesl F. 6 mld. USD. To byly dobre penize. https://www.youtube.com/watch?v=bisGwFvgVHs
Upravené 19. 9. 2021 o 19:23

Pro Francii to znamená to , že např. nebudou prachy na jejich netahavé hosty . Bez úplatků parazitům se jejich systém rychle zhroutí . A vzhledem ke stoupajícím cenám všeho , ty rádoby elity sežerou zaživa a to nejen ve Francii .


Pro Francii to znamená to , že např. nebudou prachy na jejich netahavé hosty . Bez úplatků parazitům se jejich systém rychle zhroutí . A vzhledem ke stoupajícím cenám všeho , ty rádoby elity sežerou zaživa a to nejen ve Francii .

Nejsem zrovna expert na ksb, ale je to jeden z mnoha vysokofrekvenčních procesů vedoucí k naplnění nízkofrekvenčního procesu zchudnutí Evropy a tzv. západu rušením průmyslu a konkurenceschopnosti? Podívejte se na ceny energií, jak najednou raketově stoupají. Vše k tomu směřuje a vypadá to jako domluvené spuštění konečné fáze vedoucí k cíli. Jen přidám zajímavé video, střípek, od MaP: https://m.youtube.com/watch?v=tyPlgeLqaBs


Nejsem zrovna expert na ksb, ale je to jeden z mnoha vysokofrekvenčních procesů vedoucí k naplnění nízkofrekvenčního procesu zchudnutí Evropy a tzv. západu rušením průmyslu a konkurenceschopnosti? Podívejte se na ceny energií, jak najednou raketově stoupají. Vše k tomu směřuje a vypadá to jako domluvené spuštění konečné fáze vedoucí k cíli. Jen přidám zajímavé video, střípek, od MaP: https://m.youtube.com/watch?v=tyPlgeLqaBs

Setkání Emmanuela Macrona a Guye Parmelina nebylo nikdy zrušeno, uvedla francouzská a švýcarská vláda v prohlášení . Jednání mají proběhnout v listopadu, přesné datum ale zatím nebylo stanoveno. Záleží na pracovních harmonogramech hlav států.


Objasňuje se, že se nejedná o státní návštěvu, která je plánovaná, ale o pracovní cestu, píše agentura Interfax .
https://www.vesti.ru/article/2615437


Macron rychle zareagoval a zrusil navstevu Svycarska, ktera byla zaplanovana na listopad 2021.


Zajímavé. Buď Macron nejdříve v afektu skutečně prohlásil, že do Švýcarska nejede a pak to odvolal. Nebo někdo chtěl Macrona odstříhnout od Švýcarska.
Protože někdo nejdříve podál médiím zprávu, že tu cestu Macron odmítá. Kdyby to Macron skutečně udělal, tak by se Francie ocitla v izolací. Protože se Švýcarskem se nikdo v EU hádat nebude, ani kvůli Francií.


Macron je tlačen k určitému rozhodnutí. Zachránit vojenský průmysl může v případě posílení evropské armády nebo v případě vytvoření nového vojenského bloku mimo NATO.
V nejbližší době se to ukáže.


P.S. Podrobnosti o bezpečnostním partnerství mezi Spojenými státy, Británií a Austrálií AUKUS byly dohodnuty na summitu G7 v červnu 2021 v Cornwallu, ale francouzský prezident Emmanuel Macron si toho nebyl vědom. Informoval o tom v sobotu server Sunday Telegraph .


Podle něj, bývalý britský ministr zahraničí Dominic Raab pomohl připravit dohodu, a to navzdory varování, že by mohla zhoršit vztahy Londýna s Pekingem a Paříží. Summitu, který se konal od 11. do 13. června, se celkem zúčastnili představitelé Velké Británie, Německa, Itálie, Kanady, USA, Francie a Japonska a také představitelé Austrálie, Indie a Korejské republiky a Jižní Afrika, kteří byli na summit pozváni jako hosté. Poté, píše The Sunday Telegraph, byly všechny dokumenty o AUKUS, které byly projednány britskou vládou, klasifikovány jako „přísně tajné“.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12442437?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Setkání Emmanuela Macrona a Guye Parmelina nebylo nikdy zrušeno, uvedla francouzská a švýcarská vláda v prohlášení . Jednání mají proběhnout v listopadu, přesné datum ale zatím nebylo stanoveno. Záleží na pracovních harmonogramech hlav států. Objasňuje se, že se nejedná o státní návštěvu, která je plánovaná, ale o pracovní cestu, píše agentura Interfax . https://www.vesti.ru/article/2615437 [quote="pid:33766, uid:68"]Macron rychle zareagoval a zrusil navstevu Svycarska, ktera byla zaplanovana na listopad 2021.[/quote] Zajímavé. Buď Macron nejdříve v afektu skutečně prohlásil, že do Švýcarska nejede a pak to odvolal. Nebo někdo chtěl Macrona odstříhnout od Švýcarska. Protože někdo nejdříve podál médiím zprávu, že tu cestu Macron odmítá. Kdyby to Macron skutečně udělal, tak by se Francie ocitla v izolací. Protože se Švýcarskem se nikdo v EU hádat nebude, ani kvůli Francií. Macron je tlačen k určitému rozhodnutí. Zachránit vojenský průmysl může v případě posílení evropské armády nebo v případě vytvoření nového vojenského bloku mimo NATO. V nejbližší době se to ukáže. P.S. Podrobnosti o bezpečnostním partnerství mezi Spojenými státy, Británií a Austrálií AUKUS byly dohodnuty na summitu G7 v červnu 2021 v Cornwallu, ale francouzský prezident Emmanuel Macron si toho nebyl vědom. Informoval o tom v sobotu server Sunday Telegraph . Podle něj, bývalý britský ministr zahraničí Dominic Raab pomohl připravit dohodu, a to navzdory varování, že by mohla zhoršit vztahy Londýna s Pekingem a Paříží. Summitu, který se konal od 11. do 13. června, se celkem zúčastnili představitelé Velké Británie, Německa, Itálie, Kanady, USA, Francie a Japonska a také představitelé Austrálie, Indie a Korejské republiky a Jižní Afrika, kteří byli na summit pozváni jako hosté. Poté, píše The Sunday Telegraph, byly všechny dokumenty o AUKUS, které byly projednány britskou vládou, klasifikovány jako „přísně tajné“. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12442437?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Setkání Emmanuela Macrona a Guye Parmelina nebylo nikdy zrušeno

Co pisi Svycari:
Kvuli stihackam
Macron rusi setkani s presidentem Parmelinem
Pracovní schůzka v listopadu mezi francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem a švýcarským prezidentem Guyem Parmelinem zřejmě padá do vody.
Paříž je naštvaná na švýcarskou vyjednávací taktiku při nákupu stíhaček, hlásí "Sonntagszeitung".
Francie zřejmě zrušila plánované listopadové setkání hlavy státu Macrona se spolkovým prezidentem Parmelinem v Paříži. Parmelin byl téměř vypoklonkovan francouzským velvyslancem v Bernu, jak uvádí "Sonntagszeitung".
Diplomat proto navštívil ministerstvo zahraničí a předal Švýcarům zprávu, že se s Macronem nebude scházet. Podle diplomatů bylo spouštěčem jednání Bernu o nákupu stíhaček.
Francie se podle listu cítila Švýcarskem zrazena, protože Švýcaři už během jednání s francouzskou stranou věděli, že Bern se rozhodne pro americký F-35. Švýcarské Ministerstvo hospodářství uvedlo, že návštěva ještě nebyla definitivně dohodnuta. Nejde tedy o zrušení potvrzené schůzky.
https://www.srf.ch/news/schweiz/wegen-kampfjet-entscheid-macron-sagt-treffen-mit-bundespraesident-parmelin-ab


[quote="pid:33803, uid:158"]Setkání Emmanuela Macrona a Guye Parmelina nebylo nikdy zrušeno[/quote] Co pisi Svycari: Kvuli stihackam Macron rusi setkani s presidentem Parmelinem Pracovní schůzka v listopadu mezi francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem a švýcarským prezidentem Guyem Parmelinem zřejmě padá do vody. Paříž je naštvaná na švýcarskou vyjednávací taktiku při nákupu stíhaček, hlásí "Sonntagszeitung". Francie zřejmě zrušila plánované listopadové setkání hlavy státu Macrona se spolkovým prezidentem Parmelinem v Paříži. Parmelin byl téměř vypoklonkovan francouzským velvyslancem v Bernu, jak uvádí "Sonntagszeitung". Diplomat proto navštívil ministerstvo zahraničí a předal Švýcarům zprávu, že se s Macronem nebude scházet. Podle diplomatů bylo spouštěčem jednání Bernu o nákupu stíhaček. Francie se podle listu cítila Švýcarskem zrazena, protože Švýcaři už během jednání s francouzskou stranou věděli, že Bern se rozhodne pro americký F-35. Švýcarské Ministerstvo hospodářství uvedlo, že návštěva ještě nebyla definitivně dohodnuta. Nejde tedy o zrušení potvrzené schůzky. https://www.srf.ch/news/schweiz/wegen-kampfjet-entscheid-macron-sagt-treffen-mit-bundespraesident-parmelin-ab

Jeste doplnek:
Jednalo se o setkani v Parizi.
Setkani se nebude konat.
Nejedna se o zruseni, protoze termin nebyl jeste urcen.....


Tak diplomaticky jazyk .....
https://www.moneycab.com/schweiz/geplantes-treffen-von-parmelin-und-macron-findet-nicht-statt/


Jeste doplnek: Jednalo se o setkani v Parizi. Setkani se nebude konat. Nejedna se o zruseni, protoze termin nebyl jeste urcen..... Tak diplomaticky jazyk ..... https://www.moneycab.com/schweiz/geplantes-treffen-von-parmelin-und-macron-findet-nicht-statt/

Nemôžem si pomôcť ale vyzerá to že sa na to pozeráte všetci presne z opačnej strany.
Keď si to rozoberiete tak sa pozrite kam sa tie peniaze prelievajú. Idú do vojenskopriemyselného komplexu US ktorý ťahá americkú ekonomiku a bez podpory sa zrúti. Čo by to znamenalo pre celý svet si asi viem živo predstaviť. Tých čo budú namietať že to podporí agresivitu pripomínam že dodávky ponoriek aj stíhačiek sa reálne môžu uskutočniť až za niekoľko rokov čím sa to roztiahne v čase a nakoniec k dodávke vôbec nemusí prísť.
Na druhej strane ekonomika francúzska sa "zahojí" na poľnohospodárstve.


Nemôžem si pomôcť ale vyzerá to že sa na to pozeráte všetci presne z opačnej strany. Keď si to rozoberiete tak sa pozrite kam sa tie peniaze prelievajú. Idú do vojenskopriemyselného komplexu US ktorý ťahá americkú ekonomiku a bez podpory sa zrúti. Čo by to znamenalo pre celý svet si asi viem živo predstaviť. Tých čo budú namietať že to podporí agresivitu pripomínam že dodávky ponoriek aj stíhačiek sa reálne môžu uskutočniť až za niekoľko rokov čím sa to roztiahne v čase a nakoniec k dodávke vôbec nemusí prísť. Na druhej strane ekonomika francúzska sa "zahojí" na poľnohospodárstve.

No ono to môže byť aj priznanie že keď už nemôžem dojiť svet tak aspoň podojím spojenca ktorý sa ešte dá. A o "švajci" som nikdy nepochyboval že je viac pro atlantický ako pro európsky


No ono to môže byť aj priznanie že keď už nemôžem dojiť svet tak aspoň podojím spojenca ktorý sa ešte dá. A o "švajci" som nikdy nepochyboval že je viac pro atlantický ako pro európsky

Vždyť to na levanetu i tady píšeme už léta, že Spojené státy se udržují jenom na základě vyžírání cizích zemí, a že ve chvíli, kdy bude ukončeno vyžírání Ruska a Číny, nezbude Spojeným státům než sežrat své evropské spojence.


Proto se i naše pátá podpindosí kolona v čele s Koudelkou, Tchajvancem a spol. tak ukrutně snaží, abychom zaplatili Američanům za jadernou elektrárnu, kterou nikdy nepostaví, a další technologické zázraky typu starých vrtulníků: Jsou rozpolcení - Na jedné straně tvrdí, že patříme na západ, a na druhé straně nás neustále tlačí na východ do pozice Ukrajiny.


Vždyť to na levanetu i tady píšeme už léta, že Spojené státy se udržují jenom na základě vyžírání cizích zemí, a že ve chvíli, kdy bude ukončeno vyžírání Ruska a Číny, nezbude Spojeným státům než sežrat své evropské spojence. Proto se i naše pátá podpindosí kolona v čele s Koudelkou, Tchajvancem a spol. tak ukrutně snaží, abychom zaplatili Američanům za jadernou elektrárnu, kterou nikdy nepostaví, a další technologické zázraky typu starých vrtulníků: Jsou rozpolcení - Na jedné straně tvrdí, že patříme na západ, a na druhé straně nás neustále tlačí na východ do pozice Ukrajiny.

Fidelo

spuštění konečné fáze

Zajimava je maska Leyenove
Kolecko statu EU - male hvezdicky, sviti cim dal tim mene - rozpad?
Velke hvezdy jsou 4 - Novy spolek ctyr statu?


[quote="pid:33781, uid:19"]spuštění konečné fáze[/quote] Zajimava je maska Leyenove Kolecko statu EU - male hvezdicky, sviti cim dal tim mene - rozpad? Velke hvezdy jsou 4 - Novy spolek ctyr statu?

@Taurus - sedí to. Vždycky si vzpomenu na W+V a jejich resp. Ježkovu píseň "Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní..." Tohle beru jako jednu kostku velké skládačky . Pozoruhodná je stále se opakující role Mikrona jako infantilního chlapečka ohlašujícíhi zrovna to, co mu napíšou na papírek. Londýn se velmi snaží o přežití, a jako vždy ne vlastním růstem, ale přes oslabování svých konkurentů. No, ale s formátem Velká Británie je zjevně na konci a tak to zkouší jinak.

@Taurus - sedí to. Vždycky si vzpomenu na W+V a jejich resp. Ježkovu píseň "Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní..." Tohle beru jako jednu kostku velké skládačky . Pozoruhodná je stále se opakující role Mikrona jako infantilního chlapečka ohlašujícíhi zrovna to, co mu napíšou na papírek. Londýn se velmi snaží o přežití, a jako vždy ne vlastním růstem, ale přes oslabování svých konkurentů. No, ale s formátem Velká Británie je zjevně na konci a tak to zkouší jinak.

Velke hvezdy jsou 4 - Novy spolek ctyr statu?


To je dobrý postřeh Yori!


[quote="pid:33837, uid:68"]Velke hvezdy jsou 4 - Novy spolek ctyr statu?[/quote] To je dobrý postřeh Yori!

O pomíjívostí štěstí smile


O pomíjívostí štěstí (blush) https://aftershock.news/sites/default/files/u4820/teasers/AShock6_34.jpg

Naši předci to říkali jinak .
Čin čertu dobře , peklem se ti odmění .


Naši předci to říkali jinak . Čin čertu dobře , peklem se ti odmění .

Reakce Evropy


Šéf diplomacie Evropské unie Josep Borrell v rozhovoru s australskou ministryní zahraničí Maris Payne vyjádřil politování nad tím, že nové partnerství v Austrálii, Velké Británii a USA (AUKUS) ruší EU, uvedla Evropská služba pro vnější činnost .
„Borrell a Payne diskutovali o nedávném oznámení o bezpečnostním partnerství mezi USA, Velkou Británií a Austrálií a o zrušení podmořské smlouvy s Francií . Borrell se ptal na neexistenci předchozích konzultací a také vyjádřil politování nad tím, že AUKUS silně vylučuje evropské partnery. v tichomořské oblasti, “uvádí zpráva.
Podle Borrella současná situace v regionu vyžaduje větší spolupráci mezi stejně smýšlejícími lidmi. Dodal, že Evropská unie plánuje v této záležitosti uspořádat interní konzultace.
Šéf diplomacie EU a australský ministr se dohodli, že budou pracovat „na překonání výzev, které představují nedávné události“.
https://ria.ru/20210920/borrel-1751062622.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Dohoda AUKUS mezi Austrálií, USA a Velkou Británií uráží Francii a rozděluje Západ, říká Manfred Weber , šéf Evropské lidové strany, největší frakce v Evropském parlamentu .


„Dohoda AUKUS je diplomatickou urážkou Francie a nepřiměřeně rozděluje Západ tváří v tvář tvrdohlavé akci Číny v Pacifiku,“ napsal Weber na twitteru .
Evropa musí být jednotná a připravená bránit své zájmy nejen s využitím ekonomické síly, dodal.
https://ria.ru/20210920/sdelka-1751061109.html?in=t


Reakce Evropy Šéf diplomacie Evropské unie Josep Borrell v rozhovoru s australskou ministryní zahraničí Maris Payne vyjádřil politování nad tím, že nové partnerství v Austrálii, Velké Británii a USA (AUKUS) ruší EU, uvedla Evropská služba pro vnější činnost . „Borrell a Payne diskutovali o nedávném oznámení o bezpečnostním partnerství mezi USA, Velkou Británií a Austrálií a o zrušení podmořské smlouvy s Francií . Borrell se ptal na neexistenci předchozích konzultací a také vyjádřil politování nad tím, že AUKUS silně vylučuje evropské partnery. v tichomořské oblasti, “uvádí zpráva. Podle Borrella současná situace v regionu vyžaduje větší spolupráci mezi stejně smýšlejícími lidmi. Dodal, že Evropská unie plánuje v této záležitosti uspořádat interní konzultace. Šéf diplomacie EU a australský ministr se dohodli, že budou pracovat „na překonání výzev, které představují nedávné události“. https://ria.ru/20210920/borrel-1751062622.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Dohoda AUKUS mezi Austrálií, USA a Velkou Británií uráží Francii a rozděluje Západ, říká Manfred Weber , šéf Evropské lidové strany, největší frakce v Evropském parlamentu . „Dohoda AUKUS je diplomatickou urážkou Francie a nepřiměřeně rozděluje Západ tváří v tvář tvrdohlavé akci Číny v Pacifiku,“ napsal Weber na twitteru . Evropa musí být jednotná a připravená bránit své zájmy nejen s využitím ekonomické síly, dodal. https://ria.ru/20210920/sdelka-1751061109.html?in=t

Francúzsky bumerang


Ahojte, dnes pohovoríme o karme.
Pamätáte si tohto roztomilého muža na fotke?
François Hollande, prezident Francúzska; chlapík, ktorý statočne zobral Rusom
už zaplatených Mistrálov.
(https://dennikn.sk/206625/francuzi-vratili-rusom-stamiliony-eur-vojnove-lode-mistral-si-nechaju/)
Francúzsko včera svorne kvílilo a šampanské sa v Londýne odkorkovalo. Francúzom
sa náhle skončil kontrakt na 66 miliárd dolárov
na stavbu tucta naftových ponoriek - hrubo, bez vysvetlenia a predohry.
Je zrejmé, že Francúzi sa pokúsia obhájiť svoju dehonestovanú česť na súdoch rôznych úrovní, ale už stratili imidž hlavného dodávateľa zbraní v Európskej únii - a
Rusko Londýnu úprimne ďakuje za brilantnú špeciálnu operáciu na podkopanie Európy. jednota.
Čo je tu dôležité: svetový trh so zbraňami je veľmi vážna vec, ktorú by mal dostať do rúk ktokoľvek. Na tomto trhu sú zatiaľ len dvaja veľkí hráči - USA s 37,4% podielom
a Rusko s 20% podielom. Nasledujúci čínski súdruhovia majú podiel asi 6% na trhu
a naši parížski „partneri“ - asi 5,5%.
A to je na minútu od 5 do 7 miliárd dolárov ročne - hovorím o Francúzoch.
Kontrakt v hodnote 66 miliárd okamžite priviedol Francúzsko do Veľkej trojky,
ktorá určuje pravidlá trhu, ale potom prišli Američania a Briti
a zákon o celosvetovej odplate práve včas.
Ešte 30. augusta sa Francúzi stretli s austrálskymi zákazníkmi,
podali si ruky, pili brut a podpisovali všemožné memorandá.
Austrálčania určite už vedeli
o vytvorení nového bloku AUCUS a zrušení zmluvy s Francúzmi,
ale nerozlúčili sa s jediným slovom - skrátka pazúrik, nie ľudia, skutoční Briti.
Odvtedy uplynuli dva týždne a včera bolo Francúzsko brutálne vytiahnuté z polospánku spokojnosti a spokojnosti so životom - ukázalo sa,
že malý Emmanuelle sa o ukončení zmluvy o ponorkách dozvedela z britských a amerických médií. Oficiálne oznámenie od Austrálčanov stále neexistuje,
Canberra mlčí, ako zamrzlá ryba na lade.
Namiesto oficiálneho oznámenia Francúzi s úžasom
sledovali online stretnutie Joe Bidena, Borisa Johnsona a „toho chlapíka tam dole“,
ako Josieho starý otec nazýval Scotta Morissona.
Účastníci stretnutia zo seba sršali optimizmom, všetkým nasadením a skutočnou
inkluzívnosťou.
Prirodzene, Francúzsko stálo na konci.
Amerika sa už chystala odpustiť neúspech v Afganistane, kde sa Biely dom
tiež neobťažoval oznámiť „partnerom“ naliehavé zakrytie - a Európania
museli prijať skutočne naliehavé opatrenia, aby mali čas stiahnuť svojich vojakov.


„Spojenci to toto nerobia!“ - Francúzi tíško plačú a stále viac si uvedomujú,
že akí spojenci - také sú akcie.
Amerika nevenuje pozornosť kriku z Champs Elysees a Briti sa otvorene uškŕňajú,
pretože spod námornej skupiny vytiahli chutnú zmluvu na dodávku 12 útočných ponoriek triedy Barracuda.
Namiesto toho sa Briti chystajú stavať jadrové ponorky pre Canberru - a táto je drahšia ako tucet dieselových wunderwaffe dohromady.
Zatiaľ nás nezaujíma, či Briti a Američania stále majú technológie
a kompetencie na stavbu jadrových ponoriek - je pre nás oveľa dôležitejšie demonštrovať túto „západnú jednotu“. V skutočnosti bude mať porušenie tejto zmluvy oveľa viac dlhodobých následkov, ako si dnes dokážeme predstaviť.


Ale skôr, ako budeme hovoriť o dôsledkoch, stojí za to spomenúť
niečo iné: v celej tejto situácii je skutočná chuť.


 05. septembra 1781, presne pred 240 rokmi, prišla mladá francúzska flotila 

na pomoc mladej americkej flotile v bitke pri Chesapeake, v ktorej zjednotená armáda takmer úplne porazila britskú flotilu - a kapitulácia britského generála Cornwallisa v Yorktowne americkým a francúzskym vojskám 19. októbra 1781
bol priamym dôsledkom bitky o záliv Chesapeake.


Tento víkend teda francúzske veľvyslanectvo v USA naplánalo veľmi vážne akcie,
ktorých cieľom bolo poukázať na stáročnú alianciu medzi Parížom a Washingtonom - chystali sa počúvať velebenia, piť brutálne a navzájom sa uisťovať o večnej láske.
Udalosti boli zrušené a vo Francúzsku sa v plnej výške vynorila otázka,
či stojí za to pomôcť týmto reďkovkám pred 240 rokmi. Vzájomný dar Američanov
vyšiel natoľko závažný, že ho nebolo možné uniesť - a v Paríži
opäť začali kričať o smrti NATO a potrebe vytvoriť európsku armádu bez účasti Ameriky
.


No o dôsledkoch.
Brexit nie je dokončený. Briti opustili EÚ, ale o rozvodovej dohode sa stále rokuje - a malo sa stať, že rok 2021 bude rokom francúzskeho predsedníctva v Európskej únii.
Mali by sme očakávať maximálne sprísnenie požiadaviek na Britov
a začiatok podvratnej práce európskych médií v Severnom Írsku a Škótsku,
pretože konečný kolaps Spojeného kráľovstva sa stáva pre Európanov vecou cti.
Zatiaľ čo boj o sféry vplyvu prebiehal v medziach slušnosti,
nehovorilo sa o pomste Britom - ale zajtra mohla byť na mieste Francúzska
ktorákoľvek z krajín starej Európy.

K tomu treba dodať, že Francúzi neutrpeli len poníženie - tento kontrakt posunul
ekonomiku Francúzska a celej Európskej únie nahor.
Čo je teraz spoločné s desaťtisícmi špecialistov a komu odpísať už vzniknuté náklady na stavbu tucta ponoriek, je úplne nepochopiteľné. A to je, mimochodom, veľmi dlhé dodávateľské reťazce, na ktorých sa zúčastnila takmer celá Európa,
až po Českú republiku - a keď si Praha alebo akékoľvek iné hlavné mesto EÚ uvedomí,
že určitý hospodársky pokles priamo súvisí s Britmi a Američanmi ,

reakcia bude celkom jednoznačná.
Je však potrebné poznamenať, že je krátkodobé
To všetko nevytrháva Európu z vplyvu Ameriky, ale veľmi zahrieva hodnotenia euroskeptikov.
Národný front Marine Le Penovej napríklad dostal veľa zabíjačských argumentov
pre voľby v budúcom roku - a AUCUS sa proti Nemcom tento september,
vo voľbách do Bundestagu, ešte stále obráti. „Alternatíva pre Nemecko“
sa ešte nedostala do federálneho parlamentu, ale AfD (rovnako ako ľavicové strany)
má dôvodov kritizovať vládnucu stranu viac než dosť.
Hodnotenia zelených už klesajú - ale pod Američanmi
netreba tak otvorene ležať, Fraulein Annalena Berbock!


„Návrat k téme nákupu Mistrals nie je vo Francúzsku na programe dňa,“
povedal v piatok novinárom Dmitrij Peskov, tlačový tajomník ruského prezidenta.

Rusi sa otvorene uškŕňajú. Maria Zacharova už porovnala situáciu s ukončením zmluvy
pre ponorky s konaním miláčika Hollanda na ruských Mistrals - aj keď tentoraz
s úplne opačným účinkom.
Bumerang, ktorý spustil François v roku 2014, lietal presne sedem rokov.
Teraz sa vrátil a píšťalkou zasiahol Emmanuela do zátylku - a vy hovoríte,
že karma neexistuje.

Rusi, premyslene zdokonaľujúci francúzske technológie pomocou súboru,
položili v závode v Kerči niekoľko svojich helikoptérových nosičov.
To sú dobré veci pre expedičné sily v južných moriach, od Sýrie a Sudánu po Perzský záliv.
Napríklad, aby sa vyhnali Francúzi z Guiney a Mali, je pravda,
že sa odtiaľ už navíjajú, ale tento proces musíte ovládať, ako sami chápete.
Ruskí „Mistrali“, sa nápadne podobá teraz ponorkám Francúzom čo sa dnes stalo,
v tejto spravodlivej veci veľmi pomôžu.
A Francúzi musia ešte raz poďakovať Françoisovi Hollandovi, je na to dobrý dôvod.
6149701331486
https://24hok.ru/articles/879-francuzskij-bumerang


  • západ vždy zradil spojencov - a vždy hájil len svoje záujmy , ako nás zradil a daroval Nemcom (Mnichovská zrada )
  • čo ,verejne povedal aj Henry Kissinger - "Amerika nemá stálé přátele či nepřátele, pouze [stálé] zájmy." to platí aj pre Britániu

Francúzsky bumerang -------------------- Ahojte, dnes pohovoríme o karme. Pamätáte si tohto roztomilého muža na fotke? François Hollande, prezident Francúzska; chlapík, ktorý statočne zobral Rusom už zaplatených Mistrálov. (https://dennikn.sk/206625/francuzi-vratili-rusom-stamiliony-eur-vojnove-lode-mistral-si-nechaju/) Francúzsko včera svorne kvílilo a šampanské sa v Londýne odkorkovalo. Francúzom **sa náhle skončil kontrakt na 66 miliárd dolárov** na stavbu tucta naftových ponoriek - hrubo, bez vysvetlenia a predohry. Je zrejmé, že Francúzi sa pokúsia obhájiť svoju dehonestovanú česť na súdoch rôznych úrovní, ale už stratili imidž hlavného dodávateľa zbraní v Európskej únii - a **Rusko Londýnu úprimne ďakuje za brilantnú špeciálnu operáciu na podkopanie Európy. jednota.** Čo je tu dôležité: svetový trh so zbraňami je veľmi vážna vec, ktorú by mal dostať do rúk ktokoľvek. Na tomto trhu sú zatiaľ len dvaja veľkí hráči - USA s 37,4% podielom a Rusko s 20% podielom. Nasledujúci čínski súdruhovia majú podiel asi 6% na trhu a naši parížski „partneri“ - asi 5,5%. A to je na minútu od 5 do 7 miliárd dolárov ročne - hovorím o Francúzoch. Kontrakt v hodnote 66 miliárd okamžite priviedol Francúzsko do Veľkej trojky, ktorá určuje pravidlá trhu, ale potom prišli Američania a Briti a zákon o celosvetovej odplate práve včas. Ešte 30. augusta sa Francúzi stretli s austrálskymi zákazníkmi, podali si ruky, pili brut a podpisovali všemožné memorandá. Austrálčania určite už vedeli **o vytvorení nového bloku AUCUS a zrušení zmluvy s Francúzmi,** ale nerozlúčili sa s jediným slovom - skrátka pazúrik, nie ľudia, skutoční Briti. Odvtedy uplynuli dva týždne a včera bolo Francúzsko brutálne vytiahnuté z polospánku spokojnosti a spokojnosti so životom - ukázalo sa, že malý Emmanuelle sa o ukončení zmluvy o ponorkách dozvedela z britských a amerických médií.** Oficiálne oznámenie od Austrálčanov stále neexistuj**e, Canberra mlčí, ako zamrzlá ryba na lade. Namiesto oficiálneho oznámenia Francúzi s úžasom sledovali online stretnutie Joe Bidena, Borisa Johnsona a „toho chlapíka tam dole“, ako Josieho starý otec nazýval Scotta Morissona. Účastníci stretnutia zo seba sršali optimizmom, všetkým nasadením a skutočnou inkluzívnosťou. Prirodzene, Francúzsko stálo na konci. Amerika sa už chystala odpustiť neúspech v Afganistane, kde sa Biely dom tiež neobťažoval oznámiť „partnerom“ naliehavé zakrytie - a Európania museli prijať skutočne naliehavé opatrenia, aby mali čas stiahnuť svojich vojakov. „Spojenci to toto nerobia!“ - Francúzi tíško plačú a stále viac si uvedomujú, že akí spojenci - také sú akcie. **Amerika nevenuje pozornosť kriku z Champs Elysees a Briti sa otvorene uškŕňajú,** pretože spod námornej skupiny vytiahli chutnú zmluvu na dodávku 12 útočných ponoriek triedy Barracuda. Namiesto toho sa Briti chystajú stavať jadrové ponorky pre Canberru - a táto je drahšia ako tucet dieselových wunderwaffe dohromady. Zatiaľ nás nezaujíma, či Briti a Američania stále majú technológie a kompetencie na stavbu jadrových ponoriek - je pre nás oveľa dôležitejšie demonštrovať túto „západnú jednotu“. V skutočnosti bude mať porušenie tejto zmluvy oveľa viac dlhodobých následkov, ako si dnes dokážeme predstaviť. Ale skôr, ako budeme hovoriť o dôsledkoch, stojí za to spomenúť niečo iné: v celej tejto situácii je skutočná chuť. 05. septembra 1781, presne pred 240 rokmi, prišla mladá francúzska flotila na pomoc mladej americkej flotile v bitke pri Chesapeake, v ktorej zjednotená armáda takmer úplne porazila britskú flotilu - a kapitulácia britského generála Cornwallisa v Yorktowne americkým a francúzskym vojskám 19. októbra 1781 bol priamym dôsledkom bitky o záliv Chesapeake. Tento víkend teda francúzske veľvyslanectvo v USA naplánalo veľmi vážne akcie, ktorých cieľom bolo poukázať na stáročnú alianciu medzi Parížom a Washingtonom - chystali sa počúvať velebenia, piť brutálne a navzájom sa uisťovať o večnej láske. Udalosti boli zrušené a vo Francúzsku sa v plnej výške vynorila otázka, či stojí za to pomôcť týmto reďkovkám pred 240 rokmi. Vzájomný dar Američanov vyšiel natoľko závažný, že ho nebolo možné uniesť - **a v Paríži opäť začali kričať o smrti NATO a potrebe vytvoriť európsku armádu bez účasti Ameriky**. **No o dôsledkoch.** Brexit nie je dokončený. Briti opustili EÚ, ale o rozvodovej dohode sa stále rokuje - a malo sa stať, že rok 2021 bude rokom francúzskeho predsedníctva v Európskej únii. Mali by sme očakávať maximálne sprísnenie požiadaviek na Britov a začiatok podvratnej práce európskych médií v Severnom Írsku a Škótsku, pretože konečný kolaps Spojeného kráľovstva sa stáva pre Európanov vecou cti. Zatiaľ čo boj o sféry vplyvu prebiehal v medziach slušnosti, nehovorilo sa o pomste Britom - **ale zajtra mohla byť na mieste Francúzska ktorákoľvek z krajín starej Európy.** K tomu treba dodať, že Francúzi neutrpeli len poníženie - tento kontrakt posunul ekonomiku Francúzska a celej Európskej únie nahor. Čo je teraz spoločné s desaťtisícmi špecialistov a komu odpísať už vzniknuté náklady na stavbu tucta ponoriek, je úplne nepochopiteľné. A to je, mimochodom, veľmi dlhé dodávateľské reťazce, na ktorých sa zúčastnila takmer celá Európa, až po Českú republiku - a keď si Praha alebo akékoľvek iné hlavné mesto **EÚ uvedomí, že určitý hospodársky pokles priamo súvisí s Britmi a Američanmi ,** reakcia bude celkom jednoznačná. Je však potrebné poznamenať, že je krátkodobé To všetko nevytrháva Európu z vplyvu Ameriky, ale veľmi zahrieva hodnotenia euroskeptikov. Národný front Marine Le Penovej napríklad dostal veľa zabíjačských argumentov pre voľby v budúcom roku - a AUCUS sa proti Nemcom tento september, vo voľbách do Bundestagu, ešte stále obráti. „Alternatíva pre Nemecko“ sa ešte nedostala do federálneho parlamentu, ale AfD (rovnako ako ľavicové strany) má dôvodov kritizovať vládnucu stranu viac než dosť. Hodnotenia zelených už klesajú - ale pod Američanmi netreba tak otvorene ležať, Fraulein Annalena Berbock! ** „Návrat k téme nákupu Mistrals nie je vo Francúzsku na programe dňa,“ povedal v piatok novinárom Dmitrij Peskov, tlačový tajomník ruského prezidenta.** Rusi sa otvorene uškŕňajú. Maria Zacharova už porovnala situáciu s ukončením zmluvy pre ponorky s konaním miláčika Hollanda na ruských Mistrals - aj keď tentoraz s úplne opačným účinkom. **Bumerang, ktorý spustil François v roku 2014, lietal presne sedem rokov. Teraz sa vrátil a píšťalkou zasiahol Emmanuela do zátylku - a vy hovoríte, že karma neexistuje.** Rusi, premyslene zdokonaľujúci francúzske technológie pomocou súboru, položili v závode v Kerči niekoľko svojich helikoptérových nosičov. To sú dobré veci pre expedičné sily v južných moriach, od Sýrie a Sudánu po Perzský záliv. Napríklad, aby sa vyhnali Francúzi z Guiney a Mali, je pravda, že sa odtiaľ už navíjajú, ale tento proces musíte ovládať, ako sami chápete. Ruskí „Mistrali“, sa nápadne podobá teraz ponorkám Francúzom čo sa dnes stalo, v tejto spravodlivej veci veľmi pomôžu. A Francúzi musia ešte raz poďakovať Françoisovi Hollandovi, je na to dobrý dôvod. ![6149701331486](serve/attachment&path=6149701331486) https://24hok.ru/articles/879-francuzskij-bumerang - západ vždy zradil spojencov - a vždy hájil len svoje záujmy , ako nás zradil a daroval Nemcom (Mnichovská zrada ) - čo ,verejne povedal aj Henry Kissinger - "**Amerika nemá stálé přátele či nepřátele, pouze [stálé] zájmy**." to platí aj pre Britániu
Upravené 21. 9. 2021 o 08:45

Nejen že Nás západ zradil při Mnichovské zradě , fašistický západ vědomě a záměrně přivedl k moci Ádu a spol a tím je plně zodpovědný za všechna zvěrstva a to nejen druhé světové války .


Nejen že Nás západ zradil při Mnichovské zradě , fašistický západ vědomě a záměrně přivedl k moci Ádu a spol a tím je plně zodpovědný za všechna zvěrstva a to nejen druhé světové války .

plně zodpovědný za všechna zvěrstva a to nejen druhé světové války

Pokud si to dobře pamatuju, tak se to táhne aspoň 1500 let...
Tedy u nás, v Jewropě.
:-)


[quote="pid:33976, uid:185"]plně zodpovědný za všechna zvěrstva a to nejen druhé světové války[/quote] Pokud si to dobře pamatuju, tak se to táhne aspoň 1500 let... Tedy u nás, v Jewropě. :-)

naozaj ide o vojnu o zdroje....a vo vojne nepozna nikto kamarata. Zdroje potrebuje aj Britania,aj USA.
Druha vec je, ze Australia oficialne nedrzi atomove zbrane, udajne sa k tomu ani nechysta a je dost na hlavu kupovat atomove ponorky, ktore su podstatne drahsie, ak nebudu mat atomove zbrane, ktore by tu cenu obhajili.
A tretia vec je, ze dodavka ma byt tusim 2040 a do tych cias sa moze stat Australia domovom utecencov zo Zapadu s atomovymi zbranami na ich ochranu alebo sa cely kontrakt vynuluje (teda az na nejake tie provizie a pokuty) a bude sa riesit nieco uplne ine.
Okrem toho je mozne, ze cele je to len prikryvka pre dalsie zakladne USA v Australii (prip. aj s atomovymi zbranami) a vsetko ostatne je mozno len drobne prilepsenie (preco si necucnut, ked mozem)


naozaj ide o vojnu o zdroje....a vo vojne nepozna nikto kamarata. Zdroje potrebuje aj Britania,aj USA. Druha vec je, ze Australia oficialne nedrzi atomove zbrane, udajne sa k tomu ani nechysta a je dost na hlavu kupovat atomove ponorky, ktore su podstatne drahsie, ak nebudu mat atomove zbrane, ktore by tu cenu obhajili. A tretia vec je, ze dodavka ma byt tusim 2040 a do tych cias sa moze stat Australia domovom utecencov zo Zapadu s atomovymi zbranami na ich ochranu alebo sa cely kontrakt vynuluje (teda az na nejake tie provizie a pokuty) a bude sa riesit nieco uplne ine. Okrem toho je mozne, ze cele je to len prikryvka pre dalsie zakladne USA v Australii (prip. aj s atomovymi zbranami) a vsetko ostatne je mozno len drobne prilepsenie (preco si necucnut, ked mozem)
2.39k
18
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept