Zahraničná politika
Elysejská špionáž

Elysejská špionáž
https://colonelcassad.livejournal.com/7070006.html


"U příležitosti čerstvého ponížení Francie, která kvůli Spojeným státům přišla o desítky miliard dolarů..."


"Je zábavné si vzpomenout, kdy byli Francouzi Assadem velmi uraženi, když jim říkal otroci Spojených států. Navzdory pokusům dokázat, že tomu tak není, se Francie opakovaně ocitla ve vztazích se Spojenými státy v ponižující pozici, otrocky vytrvalá a prohýbající se pod přímým i nepřímým vlivem washingtonského diktátu.


"Spor o ponorky však představuje také bezprecedentní diplomatickou krizi mezi USA a Francií, která by podle analytiků mohla trvale poškodit spojenectví Washingtonu s Francií a Evropou. Zpochybňuje také jednotnou frontu, kterou se vláda amerického prezidenta Joea Bidena snaží vytvořit proti rostoucí moci Číny."
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/australie-premier-ponorky-dohoda-francie-morrison-premier.A210919_110501_zahranicni_klf


Už se řežou...


Elysejská špionáž https://colonelcassad.livejournal.com/7070006.html "U příležitosti čerstvého ponížení Francie, která kvůli Spojeným státům přišla o desítky miliard dolarů..." "Je zábavné si vzpomenout, kdy byli Francouzi Assadem velmi uraženi, když jim říkal otroci Spojených států. Navzdory pokusům dokázat, že tomu tak není, se Francie opakovaně ocitla ve vztazích se Spojenými státy v ponižující pozici, otrocky vytrvalá a prohýbající se pod přímým i nepřímým vlivem washingtonského diktátu. "Spor o ponorky však představuje také bezprecedentní diplomatickou krizi mezi USA a Francií, která by podle analytiků mohla trvale poškodit spojenectví Washingtonu s Francií a Evropou. Zpochybňuje také jednotnou frontu, kterou se vláda amerického prezidenta Joea Bidena snaží vytvořit proti rostoucí moci Číny." https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/australie-premier-ponorky-dohoda-francie-morrison-premier.A210919_110501_zahranicni_klf **Už se řežou...**
Upravené 19. 9. 2021 o 13:04

stav situácia v aliancii NATO
https://steigan.no/2021/09/usas-avtale-med-australia-ryster-nato-alliansen-i-dens-grunnvoller/


ilust. foto
„bez ohľadu na to, čo robia, kvety opadávajú“
(staré čínske príslovie)
z tohto pohľadu je v NATO a okolí neskorá jeseň


politikom v NATO začína dochádzať, že nie sú spojencami, ale vazalmi.
a chápu, že ak sa majú starať o svoje vlastné krajiny,
musia konať sami.
( toto neočakávame od nórskych politikov ešte veľmi dlho
podotkol Pål Steigan 19. septembra 2021 )


stav situácia v aliancii NATO https://steigan.no/2021/09/usas-avtale-med-australia-ryster-nato-alliansen-i-dens-grunnvoller/ ilust. foto „bez ohľadu na to, čo robia, kvety opadávajú“ (staré čínske príslovie) z tohto pohľadu je v NATO a okolí neskorá jeseň politikom v NATO začína dochádzať, že nie sú spojencami, ale vazalmi. a chápu, že ak sa majú starať o svoje vlastné krajiny, musia konať sami. ( toto neočakávame od nórskych politikov ešte veľmi dlho podotkol Pål Steigan 19. septembra 2021 )

Co provedl Macron špatně, že v tak krátkém sledu hned 2 takové políčky a od koho?


Co provedl Macron špatně, že v tak krátkém sledu hned 2 takové políčky a od koho?

Co provedl Macron špatně, že v tak krátkém sledu hned 2 takové políčky a od koho?
preco by mal spravit nieco zle? Ak ma problemy USA, maju problemy vsetci a ak v US si dokazu vyriesit problemy tak, ze si vytru rit s Macronom, tak si ju vytru. To je osud vazalov.


[quote="pid:33788, uid:49"]Co provedl Macron špatně, že v tak krátkém sledu hned 2 takové políčky a od koho?[/quote]preco by mal spravit nieco zle? Ak ma problemy USA, maju problemy vsetci a ak v US si dokazu vyriesit problemy tak, ze si vytru rit s Macronom, tak si ju vytru. To je osud vazalov.

Moderator

595
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept