Zahraničná politika
Evropsky parlament vyzval EU k priprave na priliv migrantu z Afganistanu
Y

Evropský parlament vyzval Evropskou unii, aby se v souvislosti se situací v Afghánistánu připravila na možnou novou migrační krizi, uvádí se v rezoluci přijaté na základě výsledků plenárního zasedání ve Štrasburku.
„Většina migrantů se vydá při hledání bezpečí do sousedních zemí. EU musí naplánovat poskytnutí další pomoci sousedům Afghánistánu, kteří přijímají uprchlíky, nejlépe prostřednictvím příslušných agentur OSN, a také prostřednictvím humanitárních organizací působících na místě,“ píše se v dokumentu.
Dokument zároveň zdůrazňuje, že pomoc sousedním státům by se neměla stát alternativou k politice poskytování azylu na území samotné Evropské unie.
„Vyzýváme Evropskou komisi a státy EU, aby spolupracovaly na provádění humánní politiky v oblasti poskytování azylu,“ uvádí se v dokumentu.
Poslanci vyzvali především k zajištění bezpečnosti těch Afghánců, kteří mohou být v nebezpečí v souvislosti s nástupem Tálibánu* k moci.....
https://cz.sputniknews.com/20210916/evropsky-parlament-vyzval-k-priprave-na-priliv-migrantu-z-afghanistanu-15858682.html


Evropský parlament vyzval Evropskou unii, aby se v souvislosti se situací v Afghánistánu připravila na možnou novou migrační krizi, uvádí se v rezoluci přijaté na základě výsledků plenárního zasedání ve Štrasburku. „Většina migrantů se vydá při hledání bezpečí do sousedních zemí. EU musí naplánovat poskytnutí další pomoci sousedům Afghánistánu, kteří přijímají uprchlíky, nejlépe prostřednictvím příslušných agentur OSN, a také prostřednictvím humanitárních organizací působících na místě,“ píše se v dokumentu. Dokument zároveň zdůrazňuje, že pomoc sousedním státům by se neměla stát alternativou k politice poskytování azylu na území samotné Evropské unie. „Vyzýváme Evropskou komisi a státy EU, aby spolupracovaly na provádění humánní politiky v oblasti poskytování azylu,“ uvádí se v dokumentu. Poslanci vyzvali především k zajištění bezpečnosti těch Afghánců, kteří mohou být v nebezpečí v souvislosti s nástupem Tálibánu* k moci..... https://cz.sputniknews.com/20210916/evropsky-parlament-vyzval-k-priprave-na-priliv-migrantu-z-afghanistanu-15858682.html

EU idiotsky plní plán , jehož spuštění bylo přerušeno . Blbec to nepochopí . Muž s koženou brašnou nesmí projít , i když je ten rozkaz v oběžníku starý už několik let .


EU idiotsky plní plán , jehož spuštění bylo přerušeno . Blbec to nepochopí . Muž s koženou brašnou nesmí projít , i když je ten rozkaz v oběžníku starý už několik let .
339
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept