Zahraničná politika
Správy z Austrálie

Dnes som telefonoval s dobrým priateľom v Sydney, kde som istý čas sám žil. Zaujímala ma tamojšia situácia. Nedostatok potravín zatiaľ nehlásil, zato majú lockdowny a pakáreň.


Čo sa Sydney týka, tak lockdown majú niektoré štvrte. Ľudia v nich nesmú nikam cestovať a ani vychádzať von po 20:00. Naproti tomu surferská štvrť Bondi je ako iný vesmír - ľudia bez rúšok, plné pláže (začína u nich leto a je tam 30 stupňov). Hovoril mi, že má šťastie, že pracuje v rovnakej štvrti, v akej aj býva. Ale kvôli lockdownu v iných štvrtiach ich firma prišla o 60 percent zamestnancov, teda nemá kto robiť.


Ďalší postreh - dlhá a známa Oxford street, ktorá vedie zo stredu mesta a vždy bola rušnou ulicou je dnes ulica duchov. Zostalo pár gay-barov (Oxfordka je týmto známa, konáva sa tu pravidelne Pride pochod). Ostatné obchody ako tak prežívali, vo väčšine sa vystriedalo zopár prevádzok, ktoré to skúšali, ale nakoniec zavreli a obchody pôsobia ako zo zlého filmu.


Tlak na očkovanie je obrovský, v mnohých prevádzkach kontrolujú očkovacie preukazy a nepustia vás dnu. Nekontrolujú len obchody s potravinami. Celkovo zhodnotil celý stav ako "čistý surealizmus".


Môj priateľ sa dal naveľa zaočkovať, po dlhom odolávaní. Až dnes, na piaty deň po očkovaní sa cíti ako tak lepšie. Pritom predtým prekonal kovid a bez problémov. Jednoducho tlak štátu a okolia bol príliš veľký a neustál to.


Austrália bola už za čias môjho pobytu tam policajný štát, verný pokračovateľ svojej vlastnej minulosti - trestaneckej kolónie.


Dnes som telefonoval s dobrým priateľom v Sydney, kde som istý čas sám žil. Zaujímala ma tamojšia situácia. Nedostatok potravín zatiaľ nehlásil, zato majú lockdowny a pakáreň. Čo sa Sydney týka, tak lockdown majú niektoré štvrte. Ľudia v nich nesmú nikam cestovať a ani vychádzať von po 20:00. Naproti tomu surferská štvrť Bondi je ako iný vesmír - ľudia bez rúšok, plné pláže (začína u nich leto a je tam 30 stupňov). Hovoril mi, že má šťastie, že pracuje v rovnakej štvrti, v akej aj býva. Ale kvôli lockdownu v iných štvrtiach ich firma prišla o 60 percent zamestnancov, teda nemá kto robiť. Ďalší postreh - dlhá a známa Oxford street, ktorá vedie zo stredu mesta a vždy bola rušnou ulicou je dnes ulica duchov. Zostalo pár gay-barov (Oxfordka je týmto známa, konáva sa tu pravidelne Pride pochod). Ostatné obchody ako tak prežívali, vo väčšine sa vystriedalo zopár prevádzok, ktoré to skúšali, ale nakoniec zavreli a obchody pôsobia ako zo zlého filmu. Tlak na očkovanie je obrovský, v mnohých prevádzkach kontrolujú očkovacie preukazy a nepustia vás dnu. Nekontrolujú len obchody s potravinami. Celkovo zhodnotil celý stav ako "čistý surealizmus". Môj priateľ sa dal naveľa zaočkovať, po dlhom odolávaní. Až dnes, na piaty deň po očkovaní sa cíti ako tak lepšie. Pritom predtým prekonal kovid a bez problémov. Jednoducho tlak štátu a okolia bol príliš veľký a neustál to. Austrália bola už za čias môjho pobytu tam policajný štát, verný pokračovateľ svojej vlastnej minulosti - trestaneckej kolónie.

Moderátor

Upravené 15. 9. 2021 o 19:49

Ešte jedna vec, v Austrálii majú v podstate všetci poskytovatelia internetového pripojenia dnes výpadky a problémy. Aj v júni mali rozsiahle výpadky.


Ešte jedna vec, v Austrálii majú v podstate všetci poskytovatelia internetového pripojenia dnes výpadky a problémy. Aj v júni mali rozsiahle výpadky.

Moderátor

Tady některá videa z Austrálie:
Hlášení na pláži, že při opalování musíte mít nasazenou roušku, nesmíte být 5km od svého bydliště a nesmíte se shromažďovat, přitom je pláž úplně narvaná a to vše pod hrozbou pokuty.
https://www.facebook.com/wake.up.96995/posts/6154776647926708


Zprávy z Austrálie podává pravidelně Vlasta Mádlo
https://www.facebook.com/vlasta.madlo.752/videos/4235745633141426


Tady některá videa z Austrálie: Hlášení na pláži, že při opalování musíte mít nasazenou roušku, nesmíte být 5km od svého bydliště a nesmíte se shromažďovat, přitom je pláž úplně narvaná a to vše pod hrozbou pokuty. https://www.facebook.com/wake.up.96995/posts/6154776647926708 Zprávy z Austrálie podává pravidelně Vlasta Mádlo https://www.facebook.com/vlasta.madlo.752/videos/4235745633141426

Češka, která žije se svou rodinou v Austrálii, nastiňuje tamní situaci a popisuje útrapy při své cestě do Čech za nemocnou maminkou
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/australie-covidova-tyranie.A210919_205205_p_zahranici_wag


Češka, která žije se svou rodinou v Austrálii, nastiňuje tamní situaci a popisuje útrapy při své cestě do Čech za nemocnou maminkou https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/australie-covidova-tyranie.A210919_205205_p_zahranici_wag
Upravené 25. 9. 2021 o 17:56

Austrálčania zúria. Proti štátom nariadeným obmedzeniam vychádzania povstali tak, ako nikdy predtým
https://www.infovojna.sk/article/video-australcania-zuria-proti-statom-nariadenym-obmedzeniam-vychadzania-povstali-tak-ako-nikdy-predtym


**Austrálčania zúria. Proti štátom nariadeným obmedzeniam vychádzania povstali tak, ako nikdy predtým** https://www.infovojna.sk/article/video-australcania-zuria-proti-statom-nariadenym-obmedzeniam-vychadzania-povstali-tak-ako-nikdy-predtym

Politici v Austrálii sa po protestoch obávajú o svoju bezpečnosť


Kto seje vietor, zožne búrku. Týka sa to aj tých našich neschopákov a ani Austrália pre nich nebude dostatočne ďaleko.


[quote="pid:44867, uid:111"]Politici v Austrálii sa po protestoch obávajú o svoju bezpečnosť[/quote] Kto seje vietor, zožne búrku. Týka sa to aj tých našich neschopákov a ani Austrália pre nich nebude dostatočne ďaleko.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Lidé Melbourne povstali proti COVIDfašistické lockdownové vládě


Povstání v Melbourne začalo: “Děje se něco velkého”


Melbourne je ve zmatku, říká „Aussie Cossack“ Simeon Boikov ve videu na YouTube svým 125 000 odběratelům. “Je to krásný pohled.” Jsem tak hrdý, “řekl Boikov, který brzy očekává nepokoje v Sydney. “To je fantastické.”
Ve videu děkuje všem bojovníkům za svobodu, nezávislým novinářům, stavebním dělníkům, otcům a matkám. “Všechno jde dohromady.” V dálce slyšíme vítězné bubny.”
Podívejte se na záběry z demonstrace minulou sobotu:


https://youtu.be/sFtUwp2jicM?t=217


“V Melbourne se děje něco velkého,” řekl Boikov. Nejdelší uzamčení na světě skončilo ve městě na konci minulého měsíce. „Melbourne převzali Australané. Lidé vycházejí do ulic. Už nemluvíme o několika stavebních dělnících tady nebo o hrstce demonstrantů tam, ale stalo se z toho velké hnutí.”
Tuto sobotu se v centru města očekávají davy lidí. “Toto je zlomový bod,” říká. „Skupina, která protestuje, už není v menšině. Zdá se, že [premiér] Dan Andrews, ‚diktátor Dan‘, se konečně stal obětí své vlastní moci.
Každý toho má dost
„Vyvinul na lidi takový tlak, že už to není o levici nebo pravici, rase nebo barvě pleti, ale všichni vyjdou do ulic,“ říká Boikov. Lidem z Melbourne říkám: „Děláte to pro celou zemi. Děláte to pro celý svět. Jsem velmi hrdý na Melbourne a vyzývám všechny, aby v sobotu vyšli do ulic.
“Ze začátku jsme byli malá skupina, ze začátku se na nás lidé divně dívali, ale po dvou letech jsme dospěli do bodu, kdy už toho mají všichni dost.”


Zdroj:
http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=56&p=221487&sid=9e200286eb5b279ea9b1be3f4464f869#p221487
http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/11/povstani-v-melbourne-zacalo-deje-se-neco-velkeho/?fbclid=IwAR1ubhlCjhHLfsNfRKM37izjBwFkvu4g4pLRfly6MqMAxxamzAVltlRj_cs


**Lidé Melbourne povstali proti COVIDfašistické lockdownové vládě** Povstání v Melbourne začalo: “Děje se něco velkého” Melbourne je ve zmatku, říká „Aussie Cossack“ Simeon Boikov ve videu na YouTube svým 125 000 odběratelům. “Je to krásný pohled.” Jsem tak hrdý, “řekl Boikov, který brzy očekává nepokoje v Sydney. “To je fantastické.” Ve videu děkuje všem bojovníkům za svobodu, nezávislým novinářům, stavebním dělníkům, otcům a matkám. “Všechno jde dohromady.” V dálce slyšíme vítězné bubny.” Podívejte se na záběry z demonstrace minulou sobotu: https://youtu.be/sFtUwp2jicM?t=217 “V Melbourne se děje něco velkého,” řekl Boikov. Nejdelší uzamčení na světě skončilo ve městě na konci minulého měsíce. „Melbourne převzali Australané. Lidé vycházejí do ulic. Už nemluvíme o několika stavebních dělnících tady nebo o hrstce demonstrantů tam, ale stalo se z toho velké hnutí.” Tuto sobotu se v centru města očekávají davy lidí. “Toto je zlomový bod,” říká. „Skupina, která protestuje, už není v menšině. Zdá se, že [premiér] Dan Andrews, ‚diktátor Dan‘, se konečně stal obětí své vlastní moci. Každý toho má dost „Vyvinul na lidi takový tlak, že už to není o levici nebo pravici, rase nebo barvě pleti, ale všichni vyjdou do ulic,“ říká Boikov. Lidem z Melbourne říkám: „Děláte to pro celou zemi. Děláte to pro celý svět. Jsem velmi hrdý na Melbourne a vyzývám všechny, aby v sobotu vyšli do ulic. “Ze začátku jsme byli malá skupina, ze začátku se na nás lidé divně dívali, ale po dvou letech jsme dospěli do bodu, kdy už toho mají všichni dost.” Zdroj: http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=56&p=221487&sid=9e200286eb5b279ea9b1be3f4464f869#p221487 http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/11/povstani-v-melbourne-zacalo-deje-se-neco-velkeho/?fbclid=IwAR1ubhlCjhHLfsNfRKM37izjBwFkvu4g4pLRfly6MqMAxxamzAVltlRj_cs
Upravené 24. 11. 2021 o 18:55

Lidé Melbourne povstali


To video a článok sú z 8. a 11. novembra, teda dva týždne staré.. len pre info.


[quote="pid:44880, uid:317"]Lidé Melbourne povstali[/quote] To video a článok sú z 8. a 11. novembra, teda dva týždne staré.. len pre info.

To video a článok sú z 8. a 11. novembra, teda dva týždne staré.. len pre info.


To je pravda, ale protesty stále pokračujú.


[quote="pid:44885, uid:48"]To video a článok sú z 8. a 11. novembra, teda dva týždne staré.. len pre info.[/quote] To je pravda, ale protesty stále pokračujú.

Moderátor

Dám jim dobrou radu . Pokud je to na hraně , tak zbraně sebou . Jinak je zase smetou .


Dám jim dobrou radu . Pokud je to na hraně , tak zbraně sebou . Jinak je zase smetou .

Pokud vim, Australane si v minulych letech nechali vzit svoje zbrane, takze skoro zadne nemaji. Tedy krome te vlady.


Pokud vim, Australane si v minulych letech nechali vzit svoje zbrane, takze skoro zadne nemaji. Tedy krome te vlady.

Stačí když se podívám na jakoukoliv silnici a vidím tam mnoho zbraní . Kamkoliv se člověk rozhlédne , tak tam najde nepřeberné množství věcí , které se dají použít jako zbran . Ono nejde jen o to , mít v ruce kulomet , zde je důležité vyslat vzkaz , Myslíme to vážně ! A uděláme to !


Stačí když se podívám na jakoukoliv silnici a vidím tam mnoho zbraní . Kamkoliv se člověk rozhlédne , tak tam najde nepřeberné množství věcí , které se dají použít jako zbran . Ono nejde jen o to , mít v ruce kulomet , zde je důležité vyslat vzkaz , Myslíme to vážně ! A uděláme to !

Pokud vim, Australane si v minulych letech nechali vzit svoje zbrane, takze skoro zadne nemaji. Tedy krome te vlady.


O tom trochu pochybujem, najmä pri ľuďoch z outbacku, teda vidieka. Neviem si predstaviť, že by tam niekto dobrovoľne odovzdal zbraň.


[quote="pid:44927, uid:678"]Pokud vim, Australane si v minulych letech nechali vzit svoje zbrane, takze skoro zadne nemaji. Tedy krome te vlady.[/quote] O tom trochu pochybujem, najmä pri ľuďoch z outbacku, teda vidieka. Neviem si predstaviť, že by tam niekto dobrovoľne odovzdal zbraň.

Moderátor

Svedectvo Hayley Hodgson (26)



ktora bola 14 dní uväznena v jednom z austrálskych koronových táborov
sic. s negatívnym koronatestom,
by malo vyvolať zimomriavky
aj v -k systému priateľských a dôverčivých-
dušiach.


Inside Australia's Covid internment camp
https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0&t=73s


Svedectvo Hayley Hodgson (26) https://thefederalist.com/wp-content/uploads/2021/12/Screen-Shot-2021-12-03-at-8.24.10-AM-e1638541493758-998x657.png ktora bola 14 dní uväznena v jednom z austrálskych koronových táborov sic. s negatívnym koronatestom, by malo vyvolať zimomriavky aj v -k systému priateľských a dôverčivých- dušiach. Inside Australia's Covid internment camp https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0&t=73s

Inside Australia's Covid internment camp


kápo sa klasicky ako v Auschwitzi vyhovára: "I´m just doing my job".


[quote="pid:46743, uid:474"]Inside Australia's Covid internment camp[/quote] kápo sa klasicky ako v Auschwitzi vyhovára: "I´m just doing my job".

O tom trochu pochybujem, najmä pri ľuďoch z outbacku, teda vidieka. Neviem si predstaviť, že by tam niekto dobrovoľne odovzdal zbraň.

"Zakon o zbraniach" v australii presadili v 1991 al. 1992 ( +/-). Zakaz drzania kratkych a poloautomatickych zbrani. Farmar ma moznost poziadat o licenciu a mat zbran + clenovia zdruzeni ( opakovacky a brokovnice) https://youtu.be/l3ssin_-WVU
Problem je narast nasilnych trestnych cinov ( https://youtu.be/s4r_iEtlPZc ) + vystavenie sa na "milost " statnym zlozkam .


[quote="pid:44964, uid:127"]O tom trochu pochybujem, najmä pri ľuďoch z outbacku, teda vidieka. Neviem si predstaviť, že by tam niekto dobrovoľne odovzdal zbraň.[/quote] "Zakon o zbraniach" v australii presadili v 1991 al. 1992 ( +/-). Zakaz drzania kratkych a poloautomatickych zbrani. Farmar ma moznost poziadat o licenciu a mat zbran + clenovia zdruzeni ( opakovacky a brokovnice) https://youtu.be/l3ssin_-WVU Problem je narast nasilnych trestnych cinov ( https://youtu.be/s4r_iEtlPZc ) + vystavenie sa na "milost " statnym zlozkam .

Cokoli se v televizi řekne nemusí být pravda(podľa zákona v Austrálii) https://youtu.be/Djh5Zyy5OPs


Cokoli se v televizi řekne nemusí být pravda(podľa zákona v Austrálii) https://youtu.be/Djh5Zyy5OPs

Zakaz drzania kratkych a poloautomatickych zbrani.


Schválne píšem o outbacku, pretože to je iný svet ako Sydney a Melbourne. Kto to v outbacku skontroluje? Navyše, oni si nevedia poriadne skontrolovať ani to, čo sa im deje v suburbs, napr. tej čínskej.


[quote="pid:46752, uid:470"]Zakaz drzania kratkych a poloautomatickych zbrani.[/quote] Schválne píšem o outbacku, pretože to je iný svet ako Sydney a Melbourne. Kto to v outbacku skontroluje? Navyše, oni si nevedia poriadne skontrolovať ani to, čo sa im deje v suburbs, napr. tej čínskej.

Moderátor

Stovky ľudí v Austrálii dostávajú falošné výsledky testov na COVID-19


SydPath Labs oznámilo 486 falošným výsledkom testov COVID v južnom Walese


V austrálskom štáte Južný Wales dostali stovky občanov falošné výsledky testov na COVID-19 v dôsledku laboratórnej chyby SydPath. Informuje o tom "BBC".
V utorok 28. decembra laboratórium uviedlo, že omylom uznalo 486 obyvateľov regiónu za zdravých, kým boli infikovaní koronavírusom. Okrem toho SydPath oznámil, že ľudia dostali výsledky testov ešte pred dokončením štúdií.


Pre veľké pracovné nasadenie podľa zástupcu firmy laboratórium nestihlo spracovať narastajúce množstvo biomateriálu. Napriek výhovorkám sa mnohé obete sťažovali, že by mohli nakaziť niekoho zo svojich blízkych, pričom nevedeli, že sú chorí na koronavírus.


Faktom je, že obyvatelia južného Walesu začali robiť viac analýz na pozadí správ o omikrónovom kmeni koronavírusu. Za posledný týždeň štát vykonal 145-tisíc testov na COVID-19 a o týždeň skôr 117-tisíc. Aj štátna vláda, znepokojená bojom proti novým kmeňom koronavírusu, začala obnovovať reštriktívne opatrenia.


Turecké úrady už skôr oznámili zvýšený výskyt koronavírusu. 28. decembra podľa tureckého ministerstva zdravotníctva prekonal počet ochorení v krajine rekord z 24. novembra. Za posledný deň bolo vykonaných 362 535 testov, evidovaných 26 099 nových prípadov COVID-19, zomrelo 157 ľudí.


https://lenta.ru/news/2021/12/28/sydnei/


**Stovky ľudí v Austrálii dostávajú falošné výsledky testov na COVID-19** SydPath Labs oznámilo 486 falošným výsledkom testov COVID v južnom Walese V austrálskom štáte Južný Wales dostali stovky občanov falošné výsledky testov na COVID-19 v dôsledku laboratórnej chyby SydPath. Informuje o tom "BBC". V utorok 28. decembra laboratórium uviedlo, že omylom uznalo 486 obyvateľov regiónu za zdravých, kým boli infikovaní koronavírusom. Okrem toho SydPath oznámil, že ľudia dostali výsledky testov ešte pred dokončením štúdií. Pre veľké pracovné nasadenie podľa zástupcu firmy laboratórium nestihlo spracovať narastajúce množstvo biomateriálu. Napriek výhovorkám sa mnohé obete sťažovali, že by mohli nakaziť niekoho zo svojich blízkych, pričom nevedeli, že sú chorí na koronavírus. Faktom je, že obyvatelia južného Walesu začali robiť viac analýz na pozadí správ o omikrónovom kmeni koronavírusu. Za posledný týždeň štát vykonal 145-tisíc testov na COVID-19 a o týždeň skôr 117-tisíc. Aj štátna vláda, znepokojená bojom proti novým kmeňom koronavírusu, začala obnovovať reštriktívne opatrenia. Turecké úrady už skôr oznámili zvýšený výskyt koronavírusu. 28. decembra podľa tureckého ministerstva zdravotníctva prekonal počet ochorení v krajine rekord z 24. novembra. Za posledný deň bolo vykonaných 362 535 testov, evidovaných 26 099 nových prípadov COVID-19, zomrelo 157 ľudí. https://lenta.ru/news/2021/12/28/sydnei/

pred 3 dny mi volala kamaradka z australie.
15.prosince skoncily NSW segregacni opatreni a nebyl potreba QR code nikde. pred vanoci ovsem opatreni byla znovu zavedena. lide, kteri meli odjet na prazdniny, s tim nepocitali a tak se tvorily dlouhe kolony aut, kdy lide cekali na testovani.
doba karanteny se ze 14 dnu zkratila na 5.
kamaradka mi rekla, ze registruje ve svem okoli "vzpouru" australanu, kteri jiz odmitaji hru na covid hrat.
znovu upozornuji na australskou vakcinu covax, ktera je ve treti fazi, nicmene australie ji nechce schvalit. covax se ovsem vyvazi do arabskych zemi (iran).
covax 19 je prvni synteticky proteinova vakcina proti covidu.
australane chteji projekt podporit, aby vakcina byla dostupna u nich doma, protoze teto australske vakcine veri.
https://www.gofundme.com/f/bringing-covax19-back-to-australia


u nas se o covaxu vubec nemluvi (aspon jsem tedy doted nic neregistrovala). krome arabskych zemi, uz i indie o covaxu mluvi:
https://www.youtube.com/watch?v=muRG9u8ByoY


https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/covid-australia-testing-clinic-4cyte-savaged-for-96hr-wait-times/news-story/b9222e310efd238ccc4a7619be81eac0


pred 3 dny mi volala kamaradka z australie. 15.prosince skoncily NSW segregacni opatreni a nebyl potreba QR code nikde. pred vanoci ovsem opatreni byla znovu zavedena. lide, kteri meli odjet na prazdniny, s tim nepocitali a tak se tvorily dlouhe kolony aut, kdy lide cekali na testovani. doba karanteny se ze 14 dnu zkratila na 5. kamaradka mi rekla, ze registruje ve svem okoli "vzpouru" australanu, kteri jiz odmitaji hru na covid hrat. znovu upozornuji na australskou vakcinu covax, ktera je ve treti fazi, nicmene australie ji nechce schvalit. covax se ovsem vyvazi do arabskych zemi (iran). covax 19 je prvni synteticky proteinova vakcina proti covidu. australane chteji projekt podporit, aby vakcina byla dostupna u nich doma, protoze teto australske vakcine veri. https://www.gofundme.com/f/bringing-covax19-back-to-australia u nas se o covaxu vubec nemluvi (aspon jsem tedy doted nic neregistrovala). krome arabskych zemi, uz i indie o covaxu mluvi: https://www.youtube.com/watch?v=muRG9u8ByoY https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/covid-australia-testing-clinic-4cyte-savaged-for-96hr-wait-times/news-story/b9222e310efd238ccc4a7619be81eac0
Upravené 3. 1. 2022 o 08:27

https://sport.pravda.sk/tenis/clanok/612337-djokovic-moze-obhajovat-trofej-v-melbourne-dostal-vynimku/


Na sport.cz zprávu uveřejnili v 11:44.


https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-dostal-vyjimku-na-australian-open-startovat-bude-3029278


[quote="pid:51030, uid:84"]https://sport.pravda.sk/tenis/clanok/612337-djokovic-moze-obhajovat-trofej-v-melbourne-dostal-vynimku/[/quote] Na sport.cz zprávu uveřejnili v **11:44**. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-dostal-vyjimku-na-australian-open-startovat-bude-3029278

nicmene australie ji nechce schvalit. covax

u nás Novavax ani Sputnik nieje povolený , aby farmabyznys neprišiel o miliardové kšefty
až ,ked bude tlak od ludí a viditelný pokles a obmedzenie očkovania , už sa im tak peniaze nebudú liat tak to povolia. " Vyberte si "


[quote="pid:50711, uid:347"]nicmene australie ji nechce schvalit. covax[/quote] u nás Novavax ani Sputnik nieje povolený , aby farmabyznys neprišiel o miliardové kšefty až ,ked bude tlak od ludí a viditelný pokles a obmedzenie očkovania , už sa im tak peniaze nebudú liat tak to povolia. " Vyberte si "

Šokující přivítání! Djokoviče v Austrálii drží na letišti. Odebrali mu mobil, hlídá ho policie
Djokovič se dostal do problémů kvůli vízu. Byl zadržen na letišti. Podle australských médií vláda státu Victoria nepovolila po přistání v Tullamarine Djokovičovi vstup do země kvůli chybám v žádosti o příslušný dokument. Pohraniční stráž podle australského listu Herald totiž zjistila, že Djokovič se snažil dostat do země s typem víza, které neumožňuje zdravotní výjimku pro neočkované.


Djokovič byl umístěn do místnosti na letišti. "Nikdo k němu nemůže," hlásí srbským médiím otec Srdjan.
O výjimky požádalo 26 tenistů a řada z nich je dostala," citují Tyleyho v srbskem Kuriru.
Není známo, že by některý z dalších hráčů s ´výjimkou´ měl při vstupu na australskou půdu takové zážitky jako Djokovič.
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-sokujici-privitani-djokovice-v-australii-drzi-na-letisti-odebrali-mu-mobil-hlida-ho-policie-3032977


**Šokující přivítání! Djokoviče v Austrálii drží na letišti. Odebrali mu mobil, hlídá ho policie** Djokovič se dostal do problémů kvůli vízu. Byl zadržen na letišti. Podle australských médií vláda státu Victoria nepovolila po přistání v Tullamarine Djokovičovi vstup do země kvůli chybám v žádosti o příslušný dokument. Pohraniční stráž podle australského listu Herald totiž zjistila, že Djokovič se snažil dostat do země s typem víza, které neumožňuje zdravotní výjimku pro neočkované. Djokovič byl umístěn do místnosti na letišti. "Nikdo k němu nemůže," hlásí srbským médiím otec Srdjan. O výjimky požádalo 26 tenistů a řada z nich je dostala," citují Tyleyho v srbskem Kuriru. Není známo, že by některý z dalších hráčů s ´výjimkou´ měl při vstupu na australskou půdu takové zážitky jako Djokovič. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-sokujici-privitani-djokovice-v-australii-drzi-na-letisti-odebrali-mu-mobil-hlida-ho-policie-3032977
Upravené 5. 1. 2022 o 21:01

O výjimky požádalo 26 tenistů a řada z nich je dostala," citují Tyleyho v srbskem Kuriru.
Není známo, že by některý z dalších hráčů s ´výjimkou´ měl při vstupu na australskou půdu takové zážitky jako Djokovič.
Osobně si myslím, že Djokovič byl využit globalisty k diskreditaci mafie Covid v Austrálii a poté, co se všichni sportovci na světě spojili proti Covidu-politické mafii .Djokovič je "jeben"hráč a souhlasil s hrou na zahájení likvidace projektu Covid.


[quote="pid:51258, uid:101"]O výjimky požádalo 26 tenistů a řada z nich je dostala," citují Tyleyho v srbskem Kuriru. Není známo, že by některý z dalších hráčů s ´výjimkou´ měl při vstupu na australskou půdu takové zážitky jako Djokovič.[/quote]Osobně si myslím, že Djokovič byl využit globalisty k diskreditaci mafie Covid v Austrálii a poté, co se všichni sportovci na světě spojili proti Covidu-politické mafii .Djokovič je "jeben"hráč a souhlasil s hrou na zahájení likvidace projektu Covid.

Kdyby jste nám radši řekl(i), JAK NENÁSILNOU CESTOU SMĚŘOVAT K VYBUDOVÁNÍ SOCIÁLNĚ SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI, kde lidé nebudou okolnostmi nuceni chovat se v rozporu s lidským uspořádáním psychiky. Tady máte studijní materiál:
http://leva-net.webnode.cz/


Kdyby jste nám radši řekl(i), JAK NENÁSILNOU CESTOU SMĚŘOVAT K VYBUDOVÁNÍ SOCIÁLNĚ SPRAVEDLIVÉ SPOLEČNOSTI, kde lidé nebudou okolnostmi nuceni chovat se v rozporu s lidským uspořádáním psychiky. Tady máte studijní materiál: http://leva-net.webnode.cz/
Upravené 6. 1. 2022 o 07:21

Prezident Srbska Aleksandar Vučić


Právě jsem dokončil telefonní rozhovor s Novakem Djokovičem. Řekl jsem našemu Novakovi, že je s ním celé Srbsko, a že naše úřady přijímají veškerá opatření, aby zastavily obtěžování nejlepšího tenisty světa v co nejkratším období.
V souladu se všemi standardy mezinárodního veřejného práva bude Srbsko bojovat za Novaka Djokoviče, za spravedlnost a pravdu.
Mimochodem, Novak je silný, jak ho všichni známe.


https://www.facebook.com/buducnostsrbijeavucic


Ještě připomínám, že Novak Djokovič před dvěma lety daroval 25 tisíc dolarů na boj s australskými požáry.


Prezident Srbska Aleksandar Vučić Právě jsem dokončil telefonní rozhovor s Novakem Djokovičem. Řekl jsem našemu Novakovi, že je s ním celé Srbsko, a že naše úřady přijímají veškerá opatření, aby zastavily obtěžování nejlepšího tenisty světa v co nejkratším období. V souladu se všemi standardy mezinárodního veřejného práva bude Srbsko bojovat za Novaka Djokoviče, za spravedlnost a pravdu. Mimochodem, Novak je silný, jak ho všichni známe. https://www.facebook.com/buducnostsrbijeavucic Ještě připomínám, že Novak Djokovič před dvěma lety daroval 25 tisíc dolarů na boj s australskými požáry.
Upravené 6. 1. 2022 o 09:15

Šokující přivítání! Djokoviče v Austrálii drží na letišti. Odebrali mu mobil, hlídá ho policie


Slovan, ktorý odmietol génovú manipuláciu, je zámerne šikanovaný fašistickou austrálskou vládou, ktorá sa snaží vystrašiť ostatných športovcov. Západ tým sleduje aj iný cieľ, a to rozhodenie psychiky Novaka Djokoviča, ktorý vďaka svojej čistokrvnosti má excelentnú formu, zatiaľ čo mnohí jeho konkurenti išli po génovej manipulácii výkonnostne dolu, aby takto neférovo stiahla jeho náskok. Šport je v prvom rade súčasťou politiky.


Niečo podobné Západ urobil v prípade Petra Sagana, ktorý vďaka slovanskej genetike a tvrdej práci na sebe dosiahol nevídaný náskok oproti ostatným, takže ho museli falošne obviniť zo zhodenia svojho konkurenta a zmeniť pravidlá cyklistiky tak, aby jeho výrazný náskok nebol až tak viditeľný a dostali šancu aj menej schopní cyklisti. Západ nás považuje za podľudí, zatiaľ čo si k sebe ťahá náplavu kobyliek, o ktoré sa stará a ktoré chráni.


[quote="pid:51258, uid:101"]Šokující přivítání! Djokoviče v Austrálii drží na letišti. Odebrali mu mobil, hlídá ho policie[/quote] Slovan, ktorý odmietol génovú manipuláciu, je zámerne šikanovaný fašistickou austrálskou vládou, ktorá sa snaží vystrašiť ostatných športovcov. Západ tým sleduje aj iný cieľ, a to rozhodenie psychiky Novaka Djokoviča, ktorý vďaka svojej čistokrvnosti má excelentnú formu, zatiaľ čo mnohí jeho konkurenti išli po génovej manipulácii výkonnostne dolu, aby takto neférovo stiahla jeho náskok. Šport je v prvom rade súčasťou politiky. Niečo podobné Západ urobil v prípade Petra Sagana, ktorý vďaka slovanskej genetike a tvrdej práci na sebe dosiahol nevídaný náskok oproti ostatným, takže ho museli falošne obviniť zo zhodenia svojho konkurenta a zmeniť pravidlá cyklistiky tak, aby jeho výrazný náskok nebol až tak viditeľný a dostali šancu aj menej schopní cyklisti. Západ nás považuje za podľudí, zatiaľ čo si k sebe ťahá náplavu kobyliek, o ktoré sa stará a ktoré chráni.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 1. 2022 o 13:45

Ještě připomínám, že Novak Djokovič před dvěma lety daroval 25 tisíc dolarů na boj s australskými požáry.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10373263/Calls-Novak-Djokovic-let-Australia-donated-25-000-bushfires.html?fbclid=IwAR3QwP7TuTdiMc5szKqcNmcLt5TG84qTEsOYYjijcav-IhDOVgcXfWsENlw


[quote="pid:51310, uid:223"]Ještě připomínám, že Novak Djokovič před dvěma lety daroval 25 tisíc dolarů na boj s australskými požáry.[/quote] https://www.dailymail.co.uk/news/article-10373263/Calls-Novak-Djokovic-let-Australia-donated-25-000-bushfires.html?fbclid=IwAR3QwP7TuTdiMc5szKqcNmcLt5TG84qTEsOYYjijcav-IhDOVgcXfWsENlw

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Koukněte na Nadalův Instagram.
Dostává tam od lidí solidní čočku potom, co prohlásil a spousta komentářů je i ve španělštině, takže zdaleka nejde jen o srbské fanoušky.


Djokovič si za to může sám, nemá Nadal slitování s rivalem. Srba se zastal Američan


„Jediné, co k tomu mohu říct je, že já osobně důvěřuji tomu, co doporučují experti na medicínu. Když říkají, že je potřeba, abychom se očkovali, tak to platí. To je můj pohled na věc. Nikoho ale k ničemu nenabádám, každý má svůj vlastní názor," uvedl k tématu Nadal.


„Jsem dvakrát očkovaný a s tím nemáte problém, aby vás tady nechali hrát. S očkováním můžete na Australian Open hrát. Svět už podle mě trpěl dost na to, abychom nedodržovali pravidla. Je normální, že lidé v Austrálii jsou tímto případem frustrovaní, protože si prošli opravdu těžkými časy. Spousta z nich se ani nesměla vrátit domů," pokračoval.


„Myslím si, že kdyby chtěl (Djokovič), mohl tady bez problémů hrát. On se ale vydal jinou cestou. Samozřejmě, každý má právo udělat si vlastní rozhodnutí, ta ale pak mají svoje následky. Situace, která nastala, se mi nelíbí. Svým způsobem je mi ho líto. Na druhou stranu, znal podmínky (k účasti na Australian Open) řadu měsíců dopředu, takže za své rozhodnutí si nese následky," dodal Nadal.


Mnohem ostřejší směrem k rozhodnutí australských úřadů byl třeba dvojnásobný čtvrtfinalista Australian Open, Američan Tennys Sandgren. Ten se odmítl nechat očkovat, ale na rozdíl od Djokoviče ani nežádal o udělení zdravotní výjimky.


„Aby tady bylo úplně jasno. Dvě nezávislé komise mu (Djokovičovi) schválí výjimku. A politici ji pak stopnou. Austrálie si nezaslouží hostit grandslamový turnaj," napsal Sandgren na Twitter.


Už dříve, před vypuknutím problému s vízem, Srbovi sdílejícímu antivaxerské postoje vyjádřil podporu. „Doufám, že to celé vyhraje," napsal Američan.
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-si-za-to-muze-sam-nema-nadal-slitovani-s-rivalem-srba-se-zastal-american-3035002


Zpráva z 20. prosince:
Nadal je po návratu z tenisové exhibice v Abú Zabí v izolaci kvůli covidu
https://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-je-po-navratu-z-tenisove-exhibice-v-abu-zabi-v-izolaci-kvuli-covidu-32352/


Koukněte na Nadalův Instagram. Dostává tam od lidí solidní čočku potom, co prohlásil a spousta komentářů je i ve španělštině, takže zdaleka nejde jen o srbské fanoušky. **Djokovič si za to může sám, nemá Nadal slitování s rivalem. Srba se zastal Američan** „Jediné, co k tomu mohu říct je, že já osobně důvěřuji tomu, co doporučují experti na medicínu. Když říkají, že je potřeba, abychom se očkovali, tak to platí. To je můj pohled na věc. Nikoho ale k ničemu nenabádám, každý má svůj vlastní názor," uvedl k tématu Nadal. „Jsem dvakrát očkovaný a s tím nemáte problém, aby vás tady nechali hrát. S očkováním můžete na Australian Open hrát. Svět už podle mě trpěl dost na to, abychom nedodržovali pravidla. Je normální, že lidé v Austrálii jsou tímto případem frustrovaní, protože si prošli opravdu těžkými časy. Spousta z nich se ani nesměla vrátit domů," pokračoval. „Myslím si, že kdyby chtěl (Djokovič), mohl tady bez problémů hrát. On se ale vydal jinou cestou. Samozřejmě, každý má právo udělat si vlastní rozhodnutí, ta ale pak mají svoje následky. Situace, která nastala, se mi nelíbí. Svým způsobem je mi ho líto. Na druhou stranu, znal podmínky (k účasti na Australian Open) řadu měsíců dopředu, takže za své rozhodnutí si nese následky," dodal Nadal. Mnohem ostřejší směrem k rozhodnutí australských úřadů byl třeba dvojnásobný čtvrtfinalista Australian Open, Američan Tennys Sandgren. Ten se odmítl nechat očkovat, ale na rozdíl od Djokoviče ani nežádal o udělení zdravotní výjimky. „Aby tady bylo úplně jasno. Dvě nezávislé komise mu (Djokovičovi) schválí výjimku. A politici ji pak stopnou. Austrálie si nezaslouží hostit grandslamový turnaj," napsal Sandgren na Twitter. Už dříve, před vypuknutím problému s vízem, Srbovi sdílejícímu antivaxerské postoje vyjádřil podporu. „Doufám, že to celé vyhraje," napsal Američan. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-si-za-to-muze-sam-nema-nadal-slitovani-s-rivalem-srba-se-zastal-american-3035002 Zpráva z 20. prosince: Nadal je po návratu z tenisové exhibice v Abú Zabí v izolaci kvůli covidu https://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-je-po-navratu-z-tenisove-exhibice-v-abu-zabi-v-izolaci-kvuli-covidu-32352/
Upravené 7. 1. 2022 o 13:20

https://twitter.com/disclosetv/status/1479408479983091715?t=M8pt-vJ6QluVSUu8sxS6vA&s=19


Po Djokovičovi "utřela nudli" i naše tenistka Voráčová. Ironií je, že v Austrálii je již od prosince... Řekl bych, že opičí pracka namířená proti státní elitě se pomalu transformuje v pořádnou gorilí tlapu


https://twitter.com/disclosetv/status/1479408479983091715?t=M8pt-vJ6QluVSUu8sxS6vA&s=19 Po Djokovičovi "utřela nudli" i naše tenistka Voráčová. Ironií je, že v Austrálii je již od prosince... Řekl bych, že opičí pracka namířená proti státní elitě se pomalu transformuje v pořádnou gorilí tlapu

Po Djokovičovi "utřela nudli" i naše tenistka Voráčová. Ironií je, že v Austrálii je již od prosince... Řekl bych, že opičí pracka namířená proti státní elitě se pomalu transformuje v pořádnou gorilí tlapu


Píšou o ní i v Srbsku a také zmiňují, že Voráčové je 38 let. (3+8=11)
https://naslovi.net/2022-01-07/beta/ceskoj-teniserki-ukinuta-viza-smestena-u-isti-hotel-gde-je-i-djokovic-video/29684559
https://sportske.net/vest/tenis/australijske-vlasti-potpuno-izgubile-kompas-sad-se-izivljavaju-na-ceskoj-teniserki-456735


[quote="pid:51536, uid:678"]Po Djokovičovi "utřela nudli" i naše tenistka Voráčová. Ironií je, že v Austrálii je již od prosince... Řekl bych, že opičí pracka namířená proti státní elitě se pomalu transformuje v pořádnou gorilí tlapu[/quote] Píšou o ní i v Srbsku a také zmiňují, že Voráčové je 38 let. (3+8=11) https://naslovi.net/2022-01-07/beta/ceskoj-teniserki-ukinuta-viza-smestena-u-isti-hotel-gde-je-i-djokovic-video/29684559 https://sportske.net/vest/tenis/australijske-vlasti-potpuno-izgubile-kompas-sad-se-izivljavaju-na-ceskoj-teniserki-456735

mainstream svoji tendenci nezapre ani v pripade kauzy novaka djokovice.
clanek: tenisovy klar, ktereho ma malokdo rad


ve sve zemi je obdivovan, ale ND polarizuje tenisovy svet. v porovnani s jinymi tenisty, poskytuje hodne prilezistosti k utokum.


na tiskove konferenci v belehradu byli pritomni krome otce i jini clenove rodiny. setkali se v restauraci "Novak 1" ,ktera patri hraci. srdjan djokovic stylizoval sveho syna do role "bojovnika za svobodu"


"Novak je srbsko a srbsko je Novak", rekl jeho otec. "bude bojovat jako my, jako my v srbsku s celym balkanem" Djokovic je "svetlo na konci tunelu" pro "svet svobody". ten tunel neni vytvoren zapadem, ale 7 miliardami lidi ve vychodni evrope, rusku, cine, latinske americe a africe.


Tenisovy hrac je v autralii nyni "ve vezeni". vzali mu vsechno krome mobilu, nemuze se ani prevleci, ani umyt. nebojuje jen pro srbsko, ale pro vsech tech 7 miliard lidi na svete za svobodu slova a nazoru.


popirac ockovani, nacionalista, konspirator
"jsem proti tomu. rozhoduji ja, co je pro me telo nejlepsi." ztraci se v konspiracnich teoriich a srbskem nacionalismu.


"nectu uz noviny, ani online, ani tisk. krome toho se uz mnoho let nedivam na zpravy v tv. siri se jen propaganda, ktera se hodi elite a jistym skupinam lidi", rekla na zacatku listopadu srbskym mediim.


"elity" se pouziva v hnuti QAnon a je to velmi oblibeny termin. jeho priznivci veri, ze v USA existuje tzv. "deep state": sit prominentnich lidi, kteri ridi tajne spolecnost.


Djokovic je take presvedcen, ze"telo si poradi samo", proto odmita medicinske zakroky. take kdysi rekl, ze voda reaguje na lidske emoce a tak otravena voda se muze promenit v pitnou vodu diky emocim.


a potom take jeste nacionaliste, extremisti, s kterymi se tenisova hvezda v minulosti stykala. na podzim 2021 se objevily obrazky, kdy ND byl vyfocen s milanem jolovicem.jolovic podle "Frankfurter Rundschau", je byvalym veliteme tzv. "drina vlku", povestne paravojenske jednotky, ktera mj. se podilela na genocide v bosne, v srebrenici.
presto jeho postoje k vakcinaci na covid nebo jeho sklon ke konspiracnim teoriim dosud nemely vlivy na sponzory. ovsem mozna diky australanum, se ND otevrou oci. prali bychom mu to. nebo bez jeho ucasti na australian open nemuze ND vyhrat jeho 21. grandslamovy titul a tim padem zustane na urovni nadala a federera.


moje poznamka: snaha pospinit cestneho cloveka, vyuzit ho k vytvoreni precedensu, prinutit ho akceptovat pravidla totality. pokud to ND udela, bude to velke zklamani pro vsechny, co bojuji proti totalite, proti tomu vsemu, co se deje a bude to velke vitezstvi vsech strujcu toho divadla.


https://www.gmx.net/magazine/sport/tennis/unbeliebte-tennis-koenig-djokovic-umstritten-36492748


mainstream svoji tendenci nezapre ani v pripade kauzy novaka djokovice. clanek: tenisovy klar, ktereho ma malokdo rad ve sve zemi je obdivovan, ale ND polarizuje tenisovy svet. v porovnani s jinymi tenisty, poskytuje hodne prilezistosti k utokum. na tiskove konferenci v belehradu byli pritomni krome otce i jini clenove rodiny. setkali se v restauraci "Novak 1" ,ktera patri hraci. srdjan djokovic stylizoval sveho syna do role "bojovnika za svobodu" "Novak je srbsko a srbsko je Novak", rekl jeho otec. "bude bojovat jako my, jako my v srbsku s celym balkanem" Djokovic je "svetlo na konci tunelu" pro "svet svobody". ten tunel neni vytvoren zapadem, ale 7 miliardami lidi ve vychodni evrope, rusku, cine, latinske americe a africe. Tenisovy hrac je v autralii nyni "ve vezeni". vzali mu vsechno krome mobilu, nemuze se ani prevleci, ani umyt. nebojuje jen pro srbsko, ale pro vsech tech 7 miliard lidi na svete za svobodu slova a nazoru. popirac ockovani, nacionalista, konspirator "jsem proti tomu. rozhoduji ja, co je pro me telo nejlepsi." ztraci se v konspiracnich teoriich a srbskem nacionalismu. "nectu uz noviny, ani online, ani tisk. krome toho se uz mnoho let nedivam na zpravy v tv. siri se jen propaganda, ktera se hodi elite a jistym skupinam lidi", rekla na zacatku listopadu srbskym mediim. "elity" se pouziva v hnuti QAnon a je to velmi oblibeny termin. jeho priznivci veri, ze v USA existuje tzv. "deep state": sit prominentnich lidi, kteri ridi tajne spolecnost. Djokovic je take presvedcen, ze"telo si poradi samo", proto odmita medicinske zakroky. take kdysi rekl, ze voda reaguje na lidske emoce a tak otravena voda se muze promenit v pitnou vodu diky emocim. a potom take jeste nacionaliste, extremisti, s kterymi se tenisova hvezda v minulosti stykala. na podzim 2021 se objevily obrazky, kdy ND byl vyfocen s milanem jolovicem.jolovic podle "Frankfurter Rundschau", je byvalym veliteme tzv. "drina vlku", povestne paravojenske jednotky, ktera mj. se podilela na genocide v bosne, v srebrenici. presto jeho postoje k vakcinaci na covid nebo jeho sklon ke konspiracnim teoriim dosud nemely vlivy na sponzory. ovsem mozna diky australanum, se ND otevrou oci. prali bychom mu to. nebo bez jeho ucasti na australian open nemuze ND vyhrat jeho 21. grandslamovy titul a tim padem zustane na urovni nadala a federera. moje poznamka: snaha pospinit cestneho cloveka, vyuzit ho k vytvoreni precedensu, prinutit ho akceptovat pravidla totality. pokud to ND udela, bude to velke zklamani pro vsechny, co bojuji proti totalite, proti tomu vsemu, co se deje a bude to velke vitezstvi vsech strujcu toho divadla. https://www.gmx.net/magazine/sport/tennis/unbeliebte-tennis-koenig-djokovic-umstritten-36492748

Australian Open (otvorenie)? Skôr Australian Close (zatvorenie). Nedokážu konkurovať Slovanom, preto ich radšej "vyšachujú" z hry. Urobili to Petrovi Saganovi, urobili to na Olympiáde Rusom, a teraz to urobili Novakovi Džokovičovi.


Australian Open (otvorenie)? Skôr Australian Close (zatvorenie). Nedokážu konkurovať Slovanom, preto ich radšej "vyšachujú" z hry. Urobili to Petrovi Saganovi, urobili to na Olympiáde Rusom, a teraz to urobili Novakovi Džokovičovi.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 1. 2022 o 20:46

Džokovičův případ vzbudil obrovskou vlnu solidarity po celé zeměkouli.
Po internetu se okamžitě začaly virálně šířit nejrůznější koláže a fotografie vyjadřující solidaritu a podporu aktuální světové tenisové jedničce, muži, který nezměkl a odolal nátlaku.
https://kob-forum.eu/2022/01/07/mantente-firme/


Džokovičův případ vzbudil obrovskou vlnu solidarity po celé zeměkouli. Po internetu se okamžitě začaly virálně šířit nejrůznější koláže a fotografie vyjadřující solidaritu a podporu aktuální světové tenisové jedničce, muži, který nezměkl a odolal nátlaku. https://kob-forum.eu/2022/01/07/mantente-firme/

Případ Djokovič:
Asi jedna z nejlepších reklam (světový hráč č.1) na upozornění "covidFAŠIZMU". A snad i takový lék na vyléčení dalšího zástupu lidí z aktivní podpory tohoto fašizmu.


Případ Djokovič: Asi jedna z nejlepších reklam (světový hráč č.1) na upozornění "covidFAŠIZMU". A snad i takový lék na vyléčení dalšího zástupu lidí z aktivní podpory tohoto fašizmu.

Džokovičův případ vzbudil obrovskou vlnu solidarity po celé zeměkouli.
Nole – šampion svobody v zemi teroru, porazil západní dohazovačeJeště než vyšel na hřiště, Nole je porazil, jejich pokrytectví, jejich arogance bez krytu, oni, lidé ze Západu, nadlidi očkovaní posilovacími dávkami, nemohou porazit jednoho Srba, neočkovaného Balkánce. Je to klasický westernový zápas. Američané ho vyhodili z turnaje, protože nešťastnou náhodou zasáhl míčkem čárového rozhodčího. Australané ho do země nepouštějí, protože nedostal vakcínu.Po celá desetiletí se Západ potápí, chátrá, ale ... ten zánik se každým rokem zrychluje. Známky úplného rozkladu, smrad mrtvých, jsou nyní plně viditelné a pečeť nad propastí bude brzy sražena!
Novak je možná nejlepší v tenise, ale v pokrytectví a přežití jsou lidé ze Západu mistry světa. Novakovi bylo nejprve uděleno vízum na australské ambasádě a poté byl jeho vstup do Austrálie anulován. Bývalý ředitel Australian Open a bývalá světová jednička Paul McNamee říká, že bylo schváleno a anulováno pouze Djokovičovo vízum, zatímco několik tenistů vstoupilo do Austrálie se stejnými zdravotními úsporami.
Každá země má samozřejmě právo se rozhodnout, koho pustí na své území (pokud nejste migrant, pak můžete volně cestovat po Evropě bez certifikátu a pasu, ale nemůžete jet do Kataru nebo Saúdské Arábie, přestože jsou muslimové a daleko blíže Dubaji než Paříži), zde však nejde o žádný respekt k zákonu a pořádku. Kdyby jeho žádost okamžitě odmítli, nikdo by s nimi neřekl ani slovo, ale nejprve ho vylákali, aby přiletěl, a pak se ho pokusili ponížit. Nejedná se o vymáhání práva, ale o dobře organizovaný a dobře navržený přepad. A odkdy jsou potomci britských trestanců, kteří domorodcům unesli celý kontinent, takovými milovníky zákona? Neodtáhli se jejich předkové právě na útěku před zákonem do Austrálie, kde zničili nádhernou civilizaci starou desítky tisíc let (přečtěte si knihu „The Silent Call of Australia“ od Marlo Morgan)? Nezažili jejich předkové ty nejeuforičtější chvíle svého života, když udělali ze života domorodců peklo? Není největším úspěchem britské civilizace vyhlazování a vyvražďování domorodců od Severní Ameriky po Indii? Kdyby šlo o spravedlnost, nebyli by ani na tomto kontinentu a ne, aby někdo jiný určoval, zda na něm mohou zůstat.
Deportace zdravého muže ze země a jeho držení ve vazbě jako zločince dobře zapadá do australské tradice. Australský premiér zakázal Novakovi vstup do Austrálie a dokonce i Hitler během olympijských her v roce 1936 pustil do Německa Američany, Sověty a Židy. Jesse Owens tmavé pleti získal čtyři medaile a přestože západní propaganda psala, že mu Hitler neblahopřál, ve skutečnosti byl opak pravdou, Hitler na něj mávl a Roosevelt ho odmítl vpustit do Bílého domu. To je důkaz, že dnešní Západ a zvláště Austrálie jsou fašističtější, než kdy bylo nacistické Německo. Z lékařského hlediska je zákaz nesmyslný. Novák dvakrát překonal korunu, má silnější imunitu než všechny ty hysterické korunky a nepotřebuje očkování. Ale ukazuje se, že zdraví lidé nejsou zdraví, pokud nejsou očkovaní.
Pokud je vakcína určena k ochraně jedince před závažnější formou koróny, ale nezabrání šíření viru, co na tom záleží, jestli byl Nole očkován? Pokud očkovaní lidé přenášejí virus, mohou onemocnět a dokonce zemřít, koho přesně Nole ohrožuje? Muž, který dvakrát překonal korunu, dostal zákaz vstupu do země, protože nedostal vakcínu, která nechrání před infekcí, ale údajně pomáhá vyhnout se těžší formě nemoci, kterou dvakrát překonal?!
Pro koho je Nole hrozbou? Ne pro zdraví občanů Austrálie, ale pro jejich režim, který tytéž občany vězní v táborech! Komunismus nezmizel, jen se mu nyní říká globalismus! Myslím, že to konečně viděl srbský prezident Vučić, když před pár dny řekl, že Slovinsko je nejzápadnější zemí Evropské unie s konzervativní stranou u moci a že natřeli rudou vlajku na zeleno a místo srpu a kladiva je tam baseballová pálka pro všechny disidenty! Žijeme v éře gretenismu, jak zelenou agendu nazývá statečný kněz Don Andjelko Kacunko. Ve světě absurdity, ve kterém J.K. Rowlingová vykopla ze své vlastní série Harryho Pottera jen proto, že řekla, že nechápe, jak může mít muž menstruaci?!
Sport už dávno není sport, Eurovize není Eurovize. Nobelova cena za mír se uděluje válečným zločincům. Když loni Srbové poslali na Eurovizi tři dívky, které oplývaly krásou a ženskostí a jedna z nich je jednou z nejlepších vokalistek v Evropě, vypadaly na té přehlídce podivínů a podivínů, jako by spadly z Marsu. Měl být poslán muž s menstruací.
Turnaj musí opustit všichni tenisté, kteří mají nějakou důstojnost a čest. Včera večer byly tenis, sport a fair play poraženy, ale Novak dosáhl svého největšího vítězství a stal se symbolem svobodných lidí po celém světě. Svlékl se až do konce westernového zápasu. Mohl by být pokrytec jako oni, koupit si potvrzení, že dostal vakcínu a vydělat miliony na tomto turnaji, ale Nole je gladiátor, který netrpí bezprávím, kolonialismem a pokrytectvím, ale bojuje za rovnost všech lidí na planetě, bez ohledu na barvu pleti, způsob, jakým se modlí k Bohu a kolik peněz mají. Nole dal západním dohazovačům lekci cti, hrdosti a ušlechtilosti ve společnosti, kde tyto hodnoty byly dlouho nedostatkovým zbožím. Nole je nejlepší v tenise už 16 let, Nole je už teď nejlepší tenista všech dob, ale pamatujte, jen svoboda jednoho muže a jednoho národa ho dělá skvělým! Nole není jen tenisový šampion, ale také šampion svobody!
Západní dohazovači by s námi hráli "Hunger Games" a zapomněli, že ten starověký Spartakus byl z Balkánu...


[quote="pid:51602, uid:776"]Džokovičův případ vzbudil obrovskou vlnu solidarity po celé zeměkouli.[/quote]Nole – šampion svobody v zemi teroru, porazil západní dohazovačeJeště než vyšel na hřiště, Nole je porazil, jejich pokrytectví, jejich arogance bez krytu, oni, lidé ze Západu, nadlidi očkovaní posilovacími dávkami, nemohou porazit jednoho Srba, neočkovaného Balkánce. Je to klasický westernový zápas. Američané ho vyhodili z turnaje, protože nešťastnou náhodou zasáhl míčkem čárového rozhodčího. Australané ho do země nepouštějí, protože nedostal vakcínu.Po celá desetiletí se Západ potápí, chátrá, ale ... ten zánik se každým rokem zrychluje. Známky úplného rozkladu, smrad mrtvých, jsou nyní plně viditelné a pečeť nad propastí bude brzy sražena! Novak je možná nejlepší v tenise, ale v pokrytectví a přežití jsou lidé ze Západu mistry světa. Novakovi bylo nejprve uděleno vízum na australské ambasádě a poté byl jeho vstup do Austrálie anulován. Bývalý ředitel Australian Open a bývalá světová jednička Paul McNamee říká, že bylo schváleno a anulováno pouze Djokovičovo vízum, zatímco několik tenistů vstoupilo do Austrálie se stejnými zdravotními úsporami. Každá země má samozřejmě právo se rozhodnout, koho pustí na své území (pokud nejste migrant, pak můžete volně cestovat po Evropě bez certifikátu a pasu, ale nemůžete jet do Kataru nebo Saúdské Arábie, přestože jsou muslimové a daleko blíže Dubaji než Paříži), zde však nejde o žádný respekt k zákonu a pořádku. Kdyby jeho žádost okamžitě odmítli, nikdo by s nimi neřekl ani slovo, ale nejprve ho vylákali, aby přiletěl, a pak se ho pokusili ponížit. Nejedná se o vymáhání práva, ale o dobře organizovaný a dobře navržený přepad. A odkdy jsou potomci britských trestanců, kteří domorodcům unesli celý kontinent, takovými milovníky zákona? Neodtáhli se jejich předkové právě na útěku před zákonem do Austrálie, kde zničili nádhernou civilizaci starou desítky tisíc let (přečtěte si knihu „The Silent Call of Australia“ od Marlo Morgan)? Nezažili jejich předkové ty nejeuforičtější chvíle svého života, když udělali ze života domorodců peklo? Není největším úspěchem britské civilizace vyhlazování a vyvražďování domorodců od Severní Ameriky po Indii? Kdyby šlo o spravedlnost, nebyli by ani na tomto kontinentu a ne, aby někdo jiný určoval, zda na něm mohou zůstat. Deportace zdravého muže ze země a jeho držení ve vazbě jako zločince dobře zapadá do australské tradice. Australský premiér zakázal Novakovi vstup do Austrálie a dokonce i Hitler během olympijských her v roce 1936 pustil do Německa Američany, Sověty a Židy. Jesse Owens tmavé pleti získal čtyři medaile a přestože západní propaganda psala, že mu Hitler neblahopřál, ve skutečnosti byl opak pravdou, Hitler na něj mávl a Roosevelt ho odmítl vpustit do Bílého domu. To je důkaz, že dnešní Západ a zvláště Austrálie jsou fašističtější, než kdy bylo nacistické Německo. Z lékařského hlediska je zákaz nesmyslný. Novák dvakrát překonal korunu, má silnější imunitu než všechny ty hysterické korunky a nepotřebuje očkování. Ale ukazuje se, že zdraví lidé nejsou zdraví, pokud nejsou očkovaní. Pokud je vakcína určena k ochraně jedince před závažnější formou koróny, ale nezabrání šíření viru, co na tom záleží, jestli byl Nole očkován? Pokud očkovaní lidé přenášejí virus, mohou onemocnět a dokonce zemřít, koho přesně Nole ohrožuje? Muž, který dvakrát překonal korunu, dostal zákaz vstupu do země, protože nedostal vakcínu, která nechrání před infekcí, ale údajně pomáhá vyhnout se těžší formě nemoci, kterou dvakrát překonal?! Pro koho je Nole hrozbou? Ne pro zdraví občanů Austrálie, ale pro jejich režim, který tytéž občany vězní v táborech! Komunismus nezmizel, jen se mu nyní říká globalismus! Myslím, že to konečně viděl srbský prezident Vučić, když před pár dny řekl, že Slovinsko je nejzápadnější zemí Evropské unie s konzervativní stranou u moci a že natřeli rudou vlajku na zeleno a místo srpu a kladiva je tam baseballová pálka pro všechny disidenty! Žijeme v éře gretenismu, jak zelenou agendu nazývá statečný kněz Don Andjelko Kacunko. Ve světě absurdity, ve kterém J.K. Rowlingová vykopla ze své vlastní série Harryho Pottera jen proto, že řekla, že nechápe, jak může mít muž menstruaci?! Sport už dávno není sport, Eurovize není Eurovize. Nobelova cena za mír se uděluje válečným zločincům. Když loni Srbové poslali na Eurovizi tři dívky, které oplývaly krásou a ženskostí a jedna z nich je jednou z nejlepších vokalistek v Evropě, vypadaly na té přehlídce podivínů a podivínů, jako by spadly z Marsu. Měl být poslán muž s menstruací. Turnaj musí opustit všichni tenisté, kteří mají nějakou důstojnost a čest. Včera večer byly tenis, sport a fair play poraženy, ale Novak dosáhl svého největšího vítězství a stal se symbolem svobodných lidí po celém světě. Svlékl se až do konce westernového zápasu. Mohl by být pokrytec jako oni, koupit si potvrzení, že dostal vakcínu a vydělat miliony na tomto turnaji, ale Nole je gladiátor, který netrpí bezprávím, kolonialismem a pokrytectvím, ale bojuje za rovnost všech lidí na planetě, bez ohledu na barvu pleti, způsob, jakým se modlí k Bohu a kolik peněz mají. Nole dal západním dohazovačům lekci cti, hrdosti a ušlechtilosti ve společnosti, kde tyto hodnoty byly dlouho nedostatkovým zbožím. Nole je nejlepší v tenise už 16 let, Nole je už teď nejlepší tenista všech dob, ale pamatujte, jen svoboda jednoho muže a jednoho národa ho dělá skvělým! Nole není jen tenisový šampion, ale také šampion svobody! Západní dohazovači by s námi hráli "Hunger Games" a zapomněli, že ten starověký Spartakus byl z Balkánu...

https://kob-forum.eu/2022/01/07/mantente-firme/


V tomhle světle, jmenovat se Novax Djocovid, aka Novak Djoković, to opravdu musí být osud. :-))


[quote="pid:51602, uid:776"]https://kob-forum.eu/2022/01/07/mantente-firme/[/quote] V tomhle světle, jmenovat se Novax Djocovid, aka Novak Djoković, to opravdu musí být osud. :-))

V tomhle světle, jmenovat se Novax Djocovid, aka Novak Djoković, to opravdu musí být osud. :-))
Novak Djokovič má svou roli v likvidaci mafie Covid a procesu jejich řízení. V pondělí před soudem Djokovičovi právníci celému světu dokážou, že Covid 19 je největší podvod v historii lidstva a že všichni, kdo tento projekt řídili, se budou zodpovídat před soudem. Novak Djokovič se před odletem do Austrálie setkal s prezidentem Vučičem a setkání se zúčastnili představitelé zpravodajských služeb. Při nástupu do letadla přišlo slovo: jak jsme se dohodli, tak to udělejte, Djokovič má tedy za úkol zdiskreditovat projekt Covid před celým světem. A protesty v Kazachstánu ve stejný den nejsou náhodné. Všechno je to proces odepisování různých elitních skupin, které vedly různá oddělení kolem projektu Covid, a konsolidace všech požadavků Ruska vůči americké delegaci ohledně ženevských rozhovorů příští týden. Vše je jasné jako ve dne, GP odehrál perfektní zápas s pomocí Ruska a Djokoviče. V oblasti současných států bývalé Jugoslávie má Djokovič obrovskou podporu všech, podporuje ho téměř 90 % a již nyní se objevují informace a návrhy, že Djokovič bude prezidentem všech národů v bývalé Jugoslávii. Myslím si, že jednání v Ženevě by mohla přinést velké změny, pokud jde o Balkán, a podle některých informací by se Srbsko mohlo stát hlavním centrem toho řízení v této oblasti. Osobně si myslím, že není náhodné, že po jednání v Ženevě dojde k velkým politickým změnám, protože například tato situace. s Bosnou a Hercegovinou jaká je, to nikomu nevyhovuje a mezi Slovinskem a Chorvatskem je stále spousta nevyřešených věcí o některých částech území atd. Aby nedošlo ke konfliktu v této části Balkánu, Amerika se jednoduše rozloučí s mnohými v této oblasti, protože Amerika nemá prostředky na pokrytí všech těchto problémů souvisejících s Balkánem a Amerika už o Balkán nemá zájem . V Chorvatsku již ruské banky koupily většinu společností, nejúrodnější část Chorvatska Slavonie, největší chorvatský podnik Agrokor, dá se říci, že Rusko je 75% vlastníkem klíčových ekonomických zdrojů v Chorvatsku.Abych o tom všem moc nepsal, případ Djokoviče není náhodný a vše bude mnohem jasnější po pondělí, kde začnou jednání mezi Američany a Rusy o novém rozdělení Evropy nebo Jaltě 2.


[quote="pid:51616, uid:181"]V tomhle světle, jmenovat se Novax Djocovid, aka Novak Djoković, to opravdu musí být osud. :-))[/quote]Novak Djokovič má svou roli v likvidaci mafie Covid a procesu jejich řízení. V pondělí před soudem Djokovičovi právníci celému světu dokážou, že Covid 19 je největší podvod v historii lidstva a že všichni, kdo tento projekt řídili, se budou zodpovídat před soudem. Novak Djokovič se před odletem do Austrálie setkal s prezidentem Vučičem a setkání se zúčastnili představitelé zpravodajských služeb. Při nástupu do letadla přišlo slovo: jak jsme se dohodli, tak to udělejte, Djokovič má tedy za úkol zdiskreditovat projekt Covid před celým světem. A protesty v Kazachstánu ve stejný den nejsou náhodné. Všechno je to proces odepisování různých elitních skupin, které vedly různá oddělení kolem projektu Covid, a konsolidace všech požadavků Ruska vůči americké delegaci ohledně ženevských rozhovorů příští týden. Vše je jasné jako ve dne, GP odehrál perfektní zápas s pomocí Ruska a Djokoviče. V oblasti současných států bývalé Jugoslávie má Djokovič obrovskou podporu všech, podporuje ho téměř 90 % a již nyní se objevují informace a návrhy, že Djokovič bude prezidentem všech národů v bývalé Jugoslávii. Myslím si, že jednání v Ženevě by mohla přinést velké změny, pokud jde o Balkán, a podle některých informací by se Srbsko mohlo stát hlavním centrem toho řízení v této oblasti. Osobně si myslím, že není náhodné, že po jednání v Ženevě dojde k velkým politickým změnám, protože například tato situace. s Bosnou a Hercegovinou jaká je, to nikomu nevyhovuje a mezi Slovinskem a Chorvatskem je stále spousta nevyřešených věcí o některých částech území atd. Aby nedošlo ke konfliktu v této části Balkánu, Amerika se jednoduše rozloučí s mnohými v této oblasti, protože Amerika nemá prostředky na pokrytí všech těchto problémů souvisejících s Balkánem a Amerika už o Balkán nemá zájem . V Chorvatsku již ruské banky koupily většinu společností, nejúrodnější část Chorvatska Slavonie, největší chorvatský podnik Agrokor, dá se říci, že Rusko je 75% vlastníkem klíčových ekonomických zdrojů v Chorvatsku.Abych o tom všem moc nepsal, případ Djokoviče není náhodný a vše bude mnohem jasnější po pondělí, kde začnou jednání mezi Američany a Rusy o novém rozdělení Evropy nebo Jaltě 2.

Djokovič podle právníků dostal výjimku pro grandslam díky prodělání koronaviru


Dlouho nebylo jasné, proč dvě nezávislé komise Djokovičovi, který je odpůrcem povinného očkování, výjimku udělily. Z dokumentů pro soudní řízení však podle agentury Reuters vyplývá, že ji dostal díky pozitivnímu testu na koronavirus ze 16. prosince.


Právníci čtyřiatřicetiletého tenisty také uvedli, že Djokovič díky tomu 1. ledna dostal od australských imigračních úřadů písemné povolení ke vstupu do země. "Je v něm uvedeno, že splnil podmínky pro vstup do Austrálie a nemusí do karantény," uvedli v dokumentech pro soud.


Djokovič, kterému v případě vyhoštění hrozí až tříletý zákaz vstupu do Austrálie, dnes také požádal o přesunutí z detenčního hotelu do jiného zařízení, kde by mu bylo umožněno trénovat. Australian Open odstartuje 17. ledna.
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-podle-pravniku-dostal-vyjimku-pro-grandslam-diky-prodelani-koronaviru-3039718


Voráčová o karanténě s Djokovičem: Hlídači stojí i pod zavřeným oknem


Místo příprav na úvodní grandslam sezony Australian Open je tenistka Renata Voráčová zavřená na hotelu. Bývalá semifinalistka Wimbledonu ve čtyřhře dodatečně přišla o vízum, které původně dostala po získání výjimky z očkování, protože covid-19 před Vánoci prodělala. V Melbourne ji i vyslýchali, a to vše nejspíše kvůli Novaku Djokovičovi, který je zavřený na stejném hotelu, přesto prvnímu hráči světa přeje, aby u soudu uspěl.
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-voracova-o-karantene-s-djokovicem-hlidaci-stoji-i-pod-zavrenym-oknem-3038989


Djokovič podle právníků dostal výjimku pro grandslam díky prodělání koronaviru Dlouho nebylo jasné, proč dvě nezávislé komise Djokovičovi, který je odpůrcem povinného očkování, výjimku udělily. Z dokumentů pro soudní řízení však podle agentury Reuters vyplývá, že ji dostal díky pozitivnímu testu na koronavirus ze 16. prosince. Právníci čtyřiatřicetiletého tenisty také uvedli, že Djokovič díky tomu 1. ledna dostal od australských imigračních úřadů písemné povolení ke vstupu do země. "Je v něm uvedeno, že splnil podmínky pro vstup do Austrálie a nemusí do karantény," uvedli v dokumentech pro soud. Djokovič, kterému v případě vyhoštění hrozí až tříletý zákaz vstupu do Austrálie, dnes také požádal o přesunutí z detenčního hotelu do jiného zařízení, kde by mu bylo umožněno trénovat. Australian Open odstartuje 17. ledna. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-djokovic-podle-pravniku-dostal-vyjimku-pro-grandslam-diky-prodelani-koronaviru-3039718 Voráčová o karanténě s Djokovičem: Hlídači stojí i pod zavřeným oknem Místo příprav na úvodní grandslam sezony Australian Open je tenistka Renata Voráčová zavřená na hotelu. Bývalá semifinalistka Wimbledonu ve čtyřhře dodatečně přišla o vízum, které původně dostala po získání výjimky z očkování, protože covid-19 před Vánoci prodělala. V Melbourne ji i vyslýchali, a to vše nejspíše kvůli Novaku Djokovičovi, který je zavřený na stejném hotelu, přesto prvnímu hráči světa přeje, aby u soudu uspěl. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-voracova-o-karantene-s-djokovicem-hlidaci-stoji-i-pod-zavrenym-oknem-3038989

Nevím, proč potřeboval vízum. Djokovic má diplomatický pas od r. 2011, což znamená, že má imunitu před trestní, správní i civilní jurisdikcí ve státě přijímajícím. Povolení hrát na turnaji je jedna věc, ale rozhodně neměli právo ho zadržet, vše se mělo řešit oznámením na příslušný zastupitelský úřad. Je to zjevné porušení mezinárodního práva a Austrálie bude ještě mít co vysvětlovat.


Nevím, proč potřeboval vízum. Djokovic má diplomatický pas od r. 2011, což znamená, že má imunitu před trestní, správní i civilní jurisdikcí ve státě přijímajícím. Povolení hrát na turnaji je jedna věc, ale rozhodně neměli právo ho zadržet, vše se mělo řešit oznámením na příslušný zastupitelský úřad. Je to zjevné porušení mezinárodního práva a Austrálie bude ještě mít co vysvětlovat.

„Nejvyšší level ,attention whore’,“ Zahradil si ke kauze s Djokovičem servítky nebere
„Globální VIP hvězda tenisu je globální hvězdou antivax hnutí. No zavrtěl tím psem geniálně, to je nejvyšší level ,attention whore’. A ten tatínkův dopis to dorazil, větší kýč jsem léta nečetl, hotovej Robin Hood. Ach jo, jak je to snadný. Bohužel nejen tímto směrem, i opačně.“ Napsal na svém účtu na Twitteru Zahradil.


Můj syn se nachází v australském zajetí, ale nikdy nebyl svobodnější. Od tohoto okamžiku se Novak stal symbolem a lídrem svobodného světa, světa chudých a zbídačených národností a národů. Můj syn Novak Djokovič ukázal, že i v takové malinké, zato hrdinské zemi jakou ze Srbsko, může být nejlepší tenista a sportovec všech dob a tuto pravdu už více nejde utajovat. Dnes ho můžou posadit do vězení, zítra ho můžou dát do řetězů, ale pravda je podobná vodě, i ona vždy najde svoji cestu,“ uvádí slova otce Djokoviče Age.


https://cz.sputniknews.com/20220108/nejvyssi-level-attention-whore-zahradil-si-ke-kauze-s-djokovicem-servitky-nebere--17135652.html


**„Nejvyšší level ,attention whore’,“ Zahradil si ke kauze s Djokovičem servítky nebere** „Globální VIP hvězda tenisu je globální hvězdou antivax hnutí. No zavrtěl tím psem geniálně, to je nejvyšší level ,attention whore’. A ten tatínkův dopis to dorazil, větší kýč jsem léta nečetl, hotovej Robin Hood. Ach jo, jak je to snadný. Bohužel nejen tímto směrem, i opačně.“ Napsal na svém účtu na Twitteru Zahradil. „**Můj syn se nachází v australském zajetí, ale nikdy nebyl svobodnější. Od tohoto okamžiku se Novak stal symbolem a lídrem svobodného světa, světa chudých a zbídačených národností a národů. Můj syn Novak Djokovič ukázal, že i v takové malinké, zato hrdinské zemi jakou ze Srbsko, může být nejlepší tenista a sportovec všech dob a tuto pravdu už více nejde utajovat. Dnes ho můžou posadit do vězení, zítra ho můžou dát do řetězů, ale pravda je podobná vodě, i ona vždy najde svoji cestu,**“ uvádí slova otce Djokoviče Age. https://cz.sputniknews.com/20220108/nejvyssi-level-attention-whore-zahradil-si-ke-kauze-s-djokovicem-servitky-nebere--17135652.html

Tak pan europoslanec tuto kauzu pochopil pouze jako osobní výzvu, ukázat že si ty peníze zaslouží a prokázat oddanost svému páníčkovi. Úplně ho vidím, jak s vyplazeným jazykem a vrtíc ocáskem očekává pohlazení se slovy - hodný pejsek.


Tak pan europoslanec tuto kauzu pochopil pouze jako osobní výzvu, ukázat že si ty peníze zaslouží a prokázat oddanost svému páníčkovi. Úplně ho vidím, jak s vyplazeným jazykem a vrtíc ocáskem očekává pohlazení se slovy - hodný pejsek.

Tenisova legenda Boris Becker se postavil na stranu sveho byvaleho chranence, Novaka Djokovice. To, ze tenisova jednicka neni napieksovana, sice Becker nepovazuje za dobre, nicmene 54-lety Becker dodava:„Musime jeho rozhodnuti respektovat. To, ze se nenecha naockovat neznamena, ze je automaticky zlym clovekem.“


„Odcestoval do Australie v dobre vire, ze ma platne vstupni doklady. Pokud by ty dokumenty nebyly v poradku, nikdy by Novak do letadla nenasedl. Neni to idiot.“


https://www.welt.de/sport/tennis/article236127696/Becker-ueber-Djokovic-Nur-weil-man-sich-nicht-impfen-laesst-ist-man-nicht-automatisch-ein-schlechter-Mensch.html?icid=search.product.onsitesearch


Tenisova legenda Boris Becker se postavil na stranu sveho byvaleho chranence, Novaka Djokovice. To, ze tenisova jednicka neni napieksovana, sice Becker nepovazuje za dobre, nicmene 54-lety Becker dodava:„Musime jeho rozhodnuti respektovat. To, ze se nenecha naockovat neznamena, ze je automaticky zlym clovekem.“ „Odcestoval do Australie v dobre vire, ze ma platne vstupni doklady. Pokud by ty dokumenty nebyly v poradku, nikdy by Novak do letadla nenasedl. Neni to idiot.“ https://www.welt.de/sport/tennis/article236127696/Becker-ueber-Djokovic-Nur-weil-man-sich-nicht-impfen-laesst-ist-man-nicht-automatisch-ein-schlechter-Mensch.html?icid=search.product.onsitesearch
Upravené 9. 1. 2022 o 10:50

Informacie organizatora Australia Open ohladom zdravotnych podmienok na vstup do Australie: https://twitter.com/PeakHourImages/status/1479398196702941187

Prekonanie choroby je tam uvedene na zaciatku ako mozny dovod udelenia vynimky hned na zaciatku.


61dad30637f16
61dad3063ada7


Informacie organizatora Australia Open ohladom zdravotnych podmienok na vstup do Australie: https://twitter.com/PeakHourImages/status/1479398196702941187 Prekonanie choroby je tam uvedene na zaciatku ako mozny dovod udelenia vynimky hned na zaciatku. ![61dad30637f16](serve/attachment&path=61dad30637f16) ![61dad3063ada7](serve/attachment&path=61dad3063ada7)

Moderator

Co se týče Jana Zahradila , tak je dobré vědět , kdo je kdo .
https://www.spd.cz/v-ceske-republice-ma-vlivna-globalisticka-organizace-aspen-institute-hajici-zajmy-globalistickych-elit-usa-spolupracovniky-i-mezi-znamymi-politiky-2/
A máme jasno , za koho kope .


Co se týče Jana Zahradila , tak je dobré vědět , kdo je kdo . https://www.spd.cz/v-ceske-republice-ma-vlivna-globalisticka-organizace-aspen-institute-hajici-zajmy-globalistickych-elit-usa-spolupracovniky-i-mezi-znamymi-politiky-2/ A máme jasno , za koho kope .

volala mi kamaradka z australie. nevim, zda to tady uz nekdo nepsal, pokud ano, tak to smazu. udajne v australii lidi si mysli, ze ty problemy delaji djokovicovi kvuli jeho odmitavemu postoji v kauze tezby lithia v srbsku. majitel te tezebni spolecnosti ma konexe na premiera noveho jizniho walesu.
tu domnenku vyslovil i bloger vrata:
https://www.youtube.com/watch?v=QU6wK45boi4


pokud by nekdo prisel s transparentem na podporu djokovice na tenis, byl by mu okamzite zabaven. nebudou to udajne tolerovat.


volala mi kamaradka z australie. nevim, zda to tady uz nekdo nepsal, pokud ano, tak to smazu. udajne v australii lidi si mysli, ze ty problemy delaji djokovicovi kvuli jeho odmitavemu postoji v kauze tezby lithia v srbsku. majitel te tezebni spolecnosti ma konexe na premiera noveho jizniho walesu. tu domnenku vyslovil i bloger vrata: https://www.youtube.com/watch?v=QU6wK45boi4 pokud by nekdo prisel s transparentem na podporu djokovice na tenis, byl by mu okamzite zabaven. nebudou to udajne tolerovat.

pokud by nekdo prisel s transparentem na podporu djokovice na tenis, byl by mu okamzite zabaven. nebudou to udajne tolerovat.
Jsou to různé spekulace a podle informací od zpravodajských služeb Srbska si myslím, že to je Djokovič u soudu, který sleduje celý svět, že Covid 19 je celosvětový podvod. Globalisté řídí svět sportem a Djokvic je světoznámý sportovec a jeho soud vyřeší spoustu věcí souvisejících s projektem Covid realizovaným různými mafiánskými organizacemi, elitami po celém světě.


[quote="pid:51946, uid:347"]pokud by nekdo prisel s transparentem na podporu djokovice na tenis, byl by mu okamzite zabaven. nebudou to udajne tolerovat.[/quote]Jsou to různé spekulace a podle informací od zpravodajských služeb Srbska si myslím, že to je Djokovič u soudu, který sleduje celý svět, že Covid 19 je celosvětový podvod. Globalisté řídí svět sportem a Djokvic je světoznámý sportovec a jeho soud vyřeší spoustu věcí souvisejících s projektem Covid realizovaným různými mafiánskými organizacemi, elitami po celém světě.

Covid realizovaným různými mafiánskými organizacemi, elitami po celém světě.
ĐOKOVIĆ VYHRAL AUSTRÁLII: Rozhodnutí vlády zrušeno! Djokovič bude propuštěn a rozhodnutí soudu o zrušení jeho víza bylo prohlášeno za neplatné.
Soudce Kelly rozhodl, že Novak Djokovič byl propuštěn po opětovném prošetření případu. Australské vládě bylo nařízeno uhradit veškeré náklady, být propuštěn do 30 minut a vrátit mu pas a osobní věci.Novak bude propuštěn z vazby během následujících 30 minut.


[quote="pid:51948, uid:747"]Covid realizovaným různými mafiánskými organizacemi, elitami po celém světě.[/quote]ĐOKOVIĆ VYHRAL AUSTRÁLII: Rozhodnutí vlády zrušeno! Djokovič bude propuštěn a rozhodnutí soudu o zrušení jeho víza bylo prohlášeno za neplatné. Soudce Kelly rozhodl, že Novak Djokovič byl propuštěn po opětovném prošetření případu. Australské vládě bylo nařízeno uhradit veškeré náklady, být propuštěn do 30 minut a vrátit mu pas a osobní věci.Novak bude propuštěn z vazby během následujících 30 minut.

Djokovič bude propuštěn a rozhodnutí soudu o zrušení jeho víza bylo prohlášeno za neplatné.

Pěkná ukázka psychologické práce s davem a jeho příprava na změnu kurzu.


[quote="pid:51949, uid:747"]Djokovič bude propuštěn a rozhodnutí soudu o zrušení jeho víza bylo prohlášeno za neplatné.[/quote] Pěkná ukázka psychologické práce s davem a jeho příprava na změnu kurzu.

Djokovič uspel na súde a môže vstúpiť do Austrálie. Sudca položil svetu zaujímavú otázku.


Srbský tenista Novak Djokovič môže vstúpiť do Austrálie. V pondelok uspel na súde s odvolaním proti deportácii po tom, ako mu minulý týždeň úrady na letisku v Melbourne zrušili vízum.
Sudca Anthony Kelly zvrátil toto rozhodnutie a nariadil austrálskej vláde zaplatiť súdne trovy a prepustiť Djokoviča z detenčného hotela do polhodiny. Právny zástupca vlády Christopher Tran však informoval, že minister imigrácie Alex Hawke zváži svoju možnosť zakázať Srbovi vstup do krajiny na tri roky.


Znepokojuje ma, že nerozumiem, čo viac mohol tento človek spraviť pre zisk víza?” pýtal sa sudca Djokovičovho právneho zástupcu Nicka Wooda, ktorý s ním súhlasil.


Protistrana počas prerušeného pojednávania stiahla svoj prípad, stále však nie je isté, či Djokovič bude môcť obhajovať titul na Australian Open. Informovala o tom agentúra DPA.
https://www.hlavnespravy.sk/djokovic-uspel-na-sude-a-moze-vstupit-do-australie/2818374?fbclid=IwAR1bg0SaysyT0JDo1JsS7IrXCe2SXwORP_tyDfjbBt0IO-44UvDrPqqC6-4


Mňa ale stále zaráža 1 vec. @Berenika sem /https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4632/anglosa%C5%A1t%C3%AD-podvodn%C3%ADci-zru%C5%A1ili-djokovi%C4%8Dovi-v%C3%ADzum-nic-n%C3%A1s-nep%C5%99ekvap%C3%AD-podvedli-sv%C3%A9-lidi-ani%C5%BE-by-cht%C4%9Bli-mistra-sv%C4%9Bta-s-balk%C3%A1nsk%C3%BDmi-ko%C5%99eny/post-51694#post-51694 / dala článok z r. 2011, podľa ktorého Djokovič má diplomatický pas.
Netuším, ako to presne funguje, ale ak predložil všetko, čo bolo treba /verím, že jeho tím nenechal nič na náhodu, určite to nie sú šlendriáni/ a ten pas stále platí, na čo bolo dobré toto divadlo? A je Djokovič naozaj taký, za akého ho chceme považovať?

Oracle na blogu píše: "Tá záležitosť s Djokovičom je dopredu dohodnutá fraška, na ktorú Djokovič pristúpil, aby prebudil spiaci dav."


Je aj on na odpis ako Lewis Hamilton? O ňom Oracle písal, že je stúpencom nejakého luciferiánskoho kultu.
/ https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4386/hamiltonovi-vzali-titul-p%C5%99ed-nosem/post-49905#post-49905 /


Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý priemysel ako aj film a hudba.


Zopár obrázkov z FB, verím, že nie som jediná, kto sa tam už s nimi stretol:


61dbeaccf1f9e
61dbeaccb057c
61dbeaccc08fd


**Djokovič uspel na súde a môže vstúpiť do Austrálie. Sudca položil svetu zaujímavú otázku.** Srbský tenista Novak Djokovič môže vstúpiť do Austrálie. V pondelok uspel na súde s odvolaním proti deportácii po tom, ako mu minulý týždeň úrady na letisku v Melbourne zrušili vízum. Sudca Anthony Kelly zvrátil toto rozhodnutie a nariadil austrálskej vláde zaplatiť súdne trovy a prepustiť Djokoviča z detenčného hotela do polhodiny. Právny zástupca vlády Christopher Tran však informoval, že minister imigrácie Alex Hawke zváži svoju možnosť zakázať Srbovi vstup do krajiny na tri roky. “**Znepokojuje ma, že nerozumiem, čo viac mohol tento človek spraviť pre zisk víza?**” pýtal sa sudca Djokovičovho právneho zástupcu Nicka Wooda, ktorý s ním súhlasil. Protistrana počas prerušeného pojednávania stiahla svoj prípad, stále však nie je isté, či Djokovič bude môcť obhajovať titul na Australian Open. Informovala o tom agentúra DPA. https://www.hlavnespravy.sk/djokovic-uspel-na-sude-a-moze-vstupit-do-australie/2818374?fbclid=IwAR1bg0SaysyT0JDo1JsS7IrXCe2SXwORP_tyDfjbBt0IO-44UvDrPqqC6-4 Mňa ale stále zaráža 1 vec. @Berenika sem /https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4632/anglosa%C5%A1t%C3%AD-podvodn%C3%ADci-zru%C5%A1ili-djokovi%C4%8Dovi-v%C3%ADzum-nic-n%C3%A1s-nep%C5%99ekvap%C3%AD-podvedli-sv%C3%A9-lidi-ani%C5%BE-by-cht%C4%9Bli-mistra-sv%C4%9Bta-s-balk%C3%A1nsk%C3%BDmi-ko%C5%99eny/post-51694#post-51694 / dala článok z r. 2011, podľa ktorého Djokovič má diplomatický pas. Netuším, ako to presne funguje, ale ak predložil všetko, čo bolo treba /verím, že jeho tím nenechal nič na náhodu, určite to nie sú šlendriáni/ a ten pas stále platí, na čo bolo dobré toto **divadlo**? **A je Djokovič naozaj taký, za akého ho chceme považovať**? Oracle na blogu píše: "Tá záležitosť s Djokovičom je dopredu dohodnutá fraška, na ktorú Djokovič pristúpil, aby prebudil spiaci dav." Je aj on na odpis ako Lewis Hamilton? O ňom Oracle písal, že je stúpencom nejakého luciferiánskoho kultu. / https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4386/hamiltonovi-vzali-titul-p%C5%99ed-nosem/post-49905#post-49905 / Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý **priemysel** ako aj film a hudba. Zopár obrázkov z FB, verím, že nie som jediná, kto sa tam už s nimi stretol: ![61dbeaccf1f9e](serve/attachment&path=61dbeaccf1f9e) ![61dbeaccb057c](serve/attachment&path=61dbeaccb057c) ![61dbeaccc08fd](serve/attachment&path=61dbeaccc08fd)
Upravené 10. 1. 2022 o 09:25

NOVAK ĐOKOVIĆ neoslovil veřejnost během tiskové konference, kterou uspořádala jeho rodina v Bělehradě, ale na Instagramu, ze kterého poslal fotku z prvního tréninku v Austrálii. Přestože se objevily informace, že se Djokovič na konferenci zúčastní, jeho první vystoupení od problémů s vízem po příletu do Austrálie promeškalo. Djokovič však o své situaci informoval veřejnost prostřednictvím sociálních sítí. "Jsem vděčný, že soudce rozhodl o vrácení víza k pobytu v Austrálii. Navzdory všemu, co se minulý týden stalo, chci zůstat a bojovat na Australian Open," řekl Djokovič.
"Zůstávám soustředěný na tenis. Cestoval jsem sem, abych se zúčastnil jednoho z nejdůležitějších turnajů v historii a pro mě rozhodně nejúspěšnějšího. V tuto chvíli toho mohu napsat tolik a samozřejmě obrovské DĚKUJI všem na celém světě, kteří podporoval a posiloval mě a povzbuzoval mě, abych zůstal střízlivý a silný."


NOVAK ĐOKOVIĆ neoslovil veřejnost během tiskové konference, kterou uspořádala jeho rodina v Bělehradě, ale na Instagramu, ze kterého poslal fotku z prvního tréninku v Austrálii. Přestože se objevily informace, že se Djokovič na konferenci zúčastní, jeho první vystoupení od problémů s vízem po příletu do Austrálie promeškalo. Djokovič však o své situaci informoval veřejnost prostřednictvím sociálních sítí. "Jsem vděčný, že soudce rozhodl o vrácení víza k pobytu v Austrálii. Navzdory všemu, co se minulý týden stalo, chci zůstat a bojovat na Australian Open," řekl Djokovič. "Zůstávám soustředěný na tenis. Cestoval jsem sem, abych se zúčastnil jednoho z nejdůležitějších turnajů v historii a pro mě rozhodně nejúspěšnějšího. V tuto chvíli toho mohu napsat tolik a samozřejmě obrovské DĚKUJI všem na celém světě, kteří podporoval a posiloval mě a povzbuzoval mě, abych zůstal střízlivý a silný."

Srdjan Djokovič řekl na tiskové konferenci:
„Novak se nenechal shodit na kolena, nikdy nebude sražen na kolena. Bylo to těžké, ale Novak je mentální objem, fantastický mladý muž, který nikdy nikoho neurazil. Pomáhal všem, ale zjevně se mu nelíbilo, že je z malé a chudé země. Mysleli si, že jsou od Boha a nevěřili, že někdo z malé země může být nejlepší v tomto jejich buržoazním sportu. Nejlepší je pro ně vymyslet novou hru, ale budou také nejlepší na světě. Novak si vážil každého v jejich zemi, aby mohl dělat svou práci. Tenis je jeho láska a to mu chtěli vzít. Selhali, protože právo a spravedlnost zvítězily. Soudce svým jednáním ukázal, jaký je, Novák nebyl nikdy označen za viníka. Byl fantastický a řídil se pouze fakty a udělal jediné správné rozhodnutí, aby mohl dělat svou práci. Že umí hrát tenis. Mnoho z nich v tenise, kteří ho nepodporovali, jako Kyrgios, bylo na jeho straně. Protože věděl, že má Novak pravdu. Isner, Connors, Brad Gilbert, Murray, mnoho dalších, všichni byli na naší straně. Nemáme nic proti australskému lidu. Novak je jedno slunce, ztělesnění dobra, ztělesnění všech lidských, které může mít jedna bytost. Děkujeme a vězte, že Novak a jeho rodina nebudou nikdy sraženi na kolena,“ řekl Srdjan Djokovič.


Srdjan Djokovič řekl na tiskové konferenci: „Novak se nenechal shodit na kolena, nikdy nebude sražen na kolena. Bylo to těžké, ale Novak je mentální objem, fantastický mladý muž, který nikdy nikoho neurazil. Pomáhal všem, ale zjevně se mu nelíbilo, že je z malé a chudé země. Mysleli si, že jsou od Boha a nevěřili, že někdo z malé země může být nejlepší v tomto jejich buržoazním sportu. Nejlepší je pro ně vymyslet novou hru, ale budou také nejlepší na světě. Novak si vážil každého v jejich zemi, aby mohl dělat svou práci. Tenis je jeho láska a to mu chtěli vzít. Selhali, protože právo a spravedlnost zvítězily. Soudce svým jednáním ukázal, jaký je, Novák nebyl nikdy označen za viníka. Byl fantastický a řídil se pouze fakty a udělal jediné správné rozhodnutí, aby mohl dělat svou práci. Že umí hrát tenis. Mnoho z nich v tenise, kteří ho nepodporovali, jako Kyrgios, bylo na jeho straně. Protože věděl, že má Novak pravdu. Isner, Connors, Brad Gilbert, Murray, mnoho dalších, všichni byli na naší straně. Nemáme nic proti australskému lidu. Novak je jedno slunce, ztělesnění dobra, ztělesnění všech lidských, které může mít jedna bytost. Děkujeme a vězte, že Novak a jeho rodina nebudou nikdy sraženi na kolena,“ řekl Srdjan Djokovič.

Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý priemysel ako aj film a hudba.
Aj v Holom úde sú možno dvaja čestní a spravodliví. Takisto aj v športe. Chlieb a hry. Blíži sa koniec Covid agendy, bude roztiahnutý v čase. Veci sa ťahajú do extrémov. A neviem či by mu otŕčanie sa diplomatickým pasom pomohlo. Pre anglosasov je Slovan menej ako opica. A Austrália je predsa kolónia jej veličenstva.NA druhej strane, ak ten diplomatický pas má, mohol ho preds využiť dopredu. Išiel tam za podmienok teda ako všetci ostatní športovci. Požiadal o výnimku. Iste tí čo vedia viac to použijú k odpisu Covid agendy. Ciele, ktoré sa naplnili naplnené boli a tie čo sa naplniť nepodarilo už sa nepodarí a je načase nechať kovid pozvoľna vyšumieť a preto je už aj mainstreeme počuť názory, ako musíme s tým naučiť žiť ako s každým respiračným ochorením, upravajú sa čísla zomrelých nakazených z predch. rokov a tak. Včera už aj Cigániková zahlásila, že povinné očkovanie nie je priechodné - niečo v tom zmysle. Nesledujem tých hlupákov. Len čo kdesi zachytím.


[quote="pid:51964, uid:679"]Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý priemysel ako aj film a hudba.[/quote]Aj v Holom úde sú možno dvaja čestní a spravodliví. Takisto aj v športe. Chlieb a hry. Blíži sa koniec Covid agendy, bude roztiahnutý v čase. Veci sa ťahajú do extrémov. A neviem či by mu otŕčanie sa diplomatickým pasom pomohlo. Pre anglosasov je Slovan menej ako opica. A Austrália je predsa kolónia jej veličenstva.NA druhej strane, ak ten diplomatický pas má, mohol ho preds využiť dopredu. Išiel tam za podmienok teda ako všetci ostatní športovci. Požiadal o výnimku. Iste tí čo vedia viac to použijú k odpisu Covid agendy. Ciele, ktoré sa naplnili naplnené boli a tie čo sa naplniť nepodarilo už sa nepodarí a je načase nechať kovid pozvoľna vyšumieť a preto je už aj mainstreeme počuť názory, ako musíme s tým naučiť žiť ako s každým respiračným ochorením, upravajú sa čísla zomrelých nakazených z predch. rokov a tak. Včera už aj Cigániková zahlásila, že povinné očkovanie nie je priechodné - niečo v tom zmysle. Nesledujem tých hlupákov. Len čo kdesi zachytím.

Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý priemysel ako aj film a hudba.


Zopár obrázkov z FB, verím, že nie som jediná, kto sa tam už s nimi stretol:


Proč je na tom snímku obrazovky uříznuté jméno pisatele, kdo to vůbec psal?


Teď si nevzpomenu, co to bylo, ale už minimálně jednou jsem si všiml, že sem dáváš do očí bijící fejk.


Sice jsem se před časem zúčastnil diskuse, kde jsme vyhodnocovali, zda je Biden jen dvojníkem původního Bidena, zda může býti klonem atd.
Ale i tak mi tyto obrázky přijdou jako manipulace "Nedůvěřuj nikomu, jen sobě!" ve stylu "Andělský Putin byl vyměněn. Již to není on." apod...


"Nedůvěřuj nikomu, jen sobě!"
Schválně, zastavte se na chvilku a zanalyzujte tuto myšlenku, ten pocit.


Zničující, že?
Ta myšlenka šíří beznaděj. Když ji přijmete za svou, chce se Vám vše dobré vzdát, protože všichni jsou stejně falešní a podlí, zlí a zkažení.
Nic prostě nemá cenu.


....
A nebo by si jen někdo moc přál, abychom si to mysleli?


[quote="pid:51964, uid:679"]Sú vôbec športovci ako takí čistí? Lebo mne šport príde práve taký istý priemysel ako aj film a hudba. Zopár obrázkov z FB, verím, že nie som jediná, kto sa tam už s nimi stretol:[/quote] Proč je na tom snímku obrazovky uříznuté jméno pisatele, kdo to vůbec psal? Teď si nevzpomenu, co to bylo, ale už minimálně jednou jsem si všiml, že sem dáváš do očí bijící fejk. Sice jsem se před časem zúčastnil diskuse, kde jsme vyhodnocovali, zda je Biden jen dvojníkem původního Bidena, zda může býti klonem atd. Ale i tak mi tyto obrázky přijdou jako manipulace "Nedůvěřuj nikomu, jen sobě!" ve stylu "Andělský Putin byl vyměněn. Již to není on." apod... _"Nedůvěřuj nikomu, jen sobě!"_ Schválně, zastavte se na chvilku a zanalyzujte tuto myšlenku, ten pocit. Zničující, že? Ta myšlenka šíří beznaděj. Když ji přijmete za svou, chce se Vám vše dobré vzdát, protože všichni jsou stejně falešní a podlí, zlí a zkažení. _ **Nic prostě nemá cenu.**_ .... A nebo by si jen někdo moc přál, abychom si to mysleli?
Upravené 11. 1. 2022 o 00:26

Djokovič uspěl u soudu a může se účastnit Australian Open


O to presne šlo. Vytvoriť mu stres, narušiť jeho koncentráciu, prípravu a tréning na turnaj, aby stiahli jeho náskok, pretože je Slovan odmietajúci génovú manipuláciu. Že sa okolo toho riešia aj ďalšie veci je jasné. Písal som o tom vo svojom komentári, že niečo podobné urobili Petrovi Saganovi. Šport je politika.


[quote="pid:51957, uid:78"]Djokovič uspěl u soudu a může se účastnit Australian Open[/quote] O to presne šlo. Vytvoriť mu stres, narušiť jeho koncentráciu, prípravu a tréning na turnaj, aby stiahli jeho náskok, pretože je Slovan odmietajúci génovú manipuláciu. Že sa okolo toho riešia aj ďalšie veci je jasné. Písal som o tom vo [svojom komentári](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3507/spr-aacute-vy-z-austr-aacute-lie/1#post-51349), že niečo podobné urobili Petrovi Saganovi. Šport je politika.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 1. 2022 o 09:50

zase sovinizmus Ogar... to ti este nikto nepovedal ze talent bez tvrdej prace je zbytocny?
necital si co zdielal Kancelar... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266


tvoje teorie nekoresponduju s realitou.


zase sovinizmus Ogar... to ti este nikto nepovedal ze talent bez tvrdej prace je zbytocny? necital si co zdielal Kancelar... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266 tvoje teorie nekoresponduju s realitou.

zase sovinizmus Ogar... to ti este nikto nepovedal ze talent bez tvrdej prace je zbytocny?
necital si co zdielal Kancelar... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266


tvoje teorie nekoresponduju s realitou.


Prečítaj si komentár, na ktorý odkazujem v predošlom komentári. Tvrdú prácu tam priamo spomínam. Zase ďalší zbytočný komentár od teba s osobnou rovinou. Ako obyčajne. Už som ti viackrát napísal, ignoruj ma, budem robiť to isté. Alebo mi napíš súkromnú správu.


Svoje nízke chápanie si krásne ukázal v komentári, v ktorom si uvažoval nad tým, že by možno bolo dobré, aby sme tu mali americké základne. A ty durag ili vrag? Všimni si, že som ti to v ďalšom komentári vyvrátil bez osobnej roviny. Asi som sa v tebe mýlil. Nepatríš medzi najmenej chápavých členov komunity. Ty si asi ten úplne najmenej chápajúci.


[quote="pid:52148, uid:252"]zase sovinizmus Ogar... to ti este nikto nepovedal ze talent bez tvrdej prace je zbytocny? necital si co zdielal Kancelar... https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy/1#post-50266 tvoje teorie nekoresponduju s realitou.[/quote] Prečítaj si [komentár](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3507/spr-aacute-vy-z-austr-aacute-lie/1#post-51349), na ktorý odkazujem v predošlom komentári. Tvrdú prácu tam priamo spomínam. Zase ďalší zbytočný komentár od teba s osobnou rovinou. Ako obyčajne. Už som ti viackrát napísal, ignoruj ma, budem robiť to isté. Alebo mi napíš súkromnú správu. Svoje nízke chápanie si krásne ukázal v [komentári](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4579/pet-iacute-cia-proti-vojenskej-dohode-sr-s-usa/1#post-51181), v ktorom si uvažoval nad tým, že by možno bolo dobré, aby sme tu mali americké základne. A ty durag ili vrag? Všimni si, že som ti to v ďalšom [komentári](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4579/pet-iacute-cia-proti-vojenskej-dohode-sr-s-usa/1#post-51247) vyvrátil bez osobnej roviny. Asi som sa v tebe mýlil. Nepatríš medzi najmenej chápavých členov komunity. Ty si asi ten úplne najmenej chápajúci.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 11. 1. 2022 o 14:26

@JS22
Obrázky sa na fb najprv objavili jednotlivo na viacerých profiloch, neskôr som natrafila na tieto 2 koláže /povedala som si, super, aspoň nemusím nahrávať viac obrázkov/ a úplne inde ešte na foto s Gatesom.
Nuž, nezapisujem si, čo odkiaľ stiahnem a som si vedomá, že môže ísť aj o fake.
Keďže ten screenshot som už len prebrala, netuším, kto je autorom.

Vôbec nehovorím, že máme upadať do beznádeje, veriť len sami sebe.


Chcem poukázať iba na to, aby sme príliš nepreceňovali akékoľvek "hviezdy".


Čakala som podobné slová.
Lebo som urobila niečo podobné, ako keď @Ogar Valach napísal svoje postrehy v téme o Belmondovi.

Na idoly sa nesiaha...


@JS22 Obrázky sa na fb najprv objavili jednotlivo na viacerých profiloch, neskôr som natrafila na tieto 2 koláže /povedala som si, super, aspoň nemusím nahrávať viac obrázkov/ a úplne inde ešte na foto s Gatesom. Nuž, nezapisujem si, čo odkiaľ stiahnem a som si vedomá, že môže ísť aj o fake. Keďže ten screenshot som už len prebrala, netuším, kto je autorom. Vôbec nehovorím, že máme upadať do beznádeje, veriť len sami sebe. Chcem poukázať iba na to, aby sme príliš nepreceňovali akékoľvek "hviezdy". Čakala som podobné slová. Lebo som urobila niečo podobné, ako keď @Ogar Valach napísal svoje postrehy v téme o Belmondovi. Na idoly sa nesiaha...

Tak se to na Australian open začíná pěkně rozjíždět, zprávy sice jen ze Seznamu, ale také o něčem vypovídají, a dobrá je i diskuze :
Australský tenista Bernard Tomic řekl během zápasu v kvalifikaci Australian Open umpirové rozhodčí, že do dvou dnů bude mít pozitivní test na koronavirus.
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-do-dvou-dnu-budu-pozitivni-na-covid-rekl-kontroverzni-tenista-tomic-rozhodci-3046882
a trápení světové dvojky Aryny Sabalenkové
https://www.sport.cz/clanek/tenis-co-se-deje-svetova-dvojka-v-slzach-pred-australian-open-predvedla-sokujici-kolaps-3046963


Tak se to na Australian open začíná pěkně rozjíždět, zprávy sice jen ze Seznamu, ale také o něčem vypovídají, a dobrá je i diskuze : Australský tenista Bernard Tomic řekl během zápasu v kvalifikaci Australian Open umpirové rozhodčí, že do dvou dnů bude mít pozitivní test na koronavirus. https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-do-dvou-dnu-budu-pozitivni-na-covid-rekl-kontroverzni-tenista-tomic-rozhodci-3046882 a trápení světové dvojky Aryny Sabalenkové https://www.sport.cz/clanek/tenis-co-se-deje-svetova-dvojka-v-slzach-pred-australian-open-predvedla-sokujici-kolaps-3046963
Upravené 11. 1. 2022 o 17:56

že môže ísť aj o fake


foto s genociderom Gatesom nie je fake ,je to original z instagramu herca Trevora Noaha /v strede medzi Federerom a Nadalom,alebo druhý zľava/


[quote="pid:52151, uid:679"]že môže ísť aj o fake[/quote] foto s genociderom Gatesom nie je fake ,je to original z instagramu herca Trevora Noaha /v strede medzi Federerom a Nadalom,alebo druhý zľava/

Na idoly sa nesiaha...


Nikde jsem tu na Tebe neútočil, to s tím fejkem je suchý fakt.


A také jsem neřekl, že Djoković je bezchybný člověk.
Ukažte mi takového dokonalého člověka bez chyby. Rád bych ho viděl.


Se svojí ženou Jelenou mají nadaci, která pomáhá dětem, ale co jsem tak koukal na jejich Instagram, nevypadá to, že se jen prostě někde vyfotí, odškrtnou si aktivitu a nazdar.
Vypadá to, že pomoci dětem jejich motivaci věnuje reálně dost času, nejen naoko.
Například se díky jejich aktivitě podařilo otevřít v Srbsku mateřské školy, kterých je nedostatek a pokračují v tomto úsilí nadále.


Když Australané chtěli vydrancovat srbskou krajinu kvůli lithiu, Djoković se také postavil na stranu lidí, kteří demonstrovali proti.
Možná už jsem to psal předtím, každopádně, staví se i za hůře postavené tenisové hráče.
Například také vlastní restaurace, kde se chudí mohou najíst zdarma...je i víc věcí, které bych už asi nedohledal i s odkazy (třeba to, že zadotoval svého kolegu z Davis Cupu, aby mohl trénovat).


Každopádně, jako člověka si ho vážím.


A nebojím se například přiznat, že jako dítě jsem například obdivoval Dominika Haška, jen abych v dospělosti zjistil, že je to prohnilý křivák.


PS.: Určitě bychom i našli nějakou reklamu na blbost - například elektroauto Peugeout (jeden z jeho stálých sponzorů), ve které Djoković hrál, ale zase, když nemáš peníze, nemůžeš nic udělat pro druhé - viz Jágr a jeho Kladno. Zda je nějaká věc pitomost si snad rozumný člověk přebere sám.


[quote="pid:52151, uid:679"]Na idoly sa nesiaha...[/quote] Nikde jsem tu na Tebe neútočil, to s tím fejkem je suchý fakt. A také jsem neřekl, že Djoković je bezchybný člověk. Ukažte mi takového dokonalého člověka bez chyby. Rád bych ho viděl. Se svojí ženou Jelenou mají nadaci, která pomáhá dětem, ale co jsem tak koukal na jejich Instagram, nevypadá to, že se jen prostě někde vyfotí, odškrtnou si aktivitu a nazdar. Vypadá to, že pomoci dětem jejich motivaci věnuje reálně dost času, nejen naoko. Například se díky jejich aktivitě podařilo otevřít v Srbsku mateřské školy, kterých je nedostatek a pokračují v tomto úsilí nadále. Když Australané chtěli vydrancovat srbskou krajinu kvůli lithiu, Djoković se také postavil na stranu lidí, kteří demonstrovali proti. Možná už jsem to psal předtím, každopádně, staví se i za hůře postavené tenisové hráče. Například také vlastní restaurace, kde se chudí mohou najíst zdarma...je i víc věcí, které bych už asi nedohledal i s odkazy (třeba to, že zadotoval svého kolegu z Davis Cupu, aby mohl trénovat). Každopádně, jako člověka si ho vážím. A nebojím se například přiznat, že jako dítě jsem například obdivoval Dominika Haška, jen abych v dospělosti zjistil, že je to prohnilý křivák. PS.: Určitě bychom i našli nějakou reklamu na blbost - například elektroauto Peugeout (jeden z jeho stálých sponzorů), ve které Djoković hrál, ale zase, když nemáš peníze, nemůžeš nic udělat pro druhé - viz Jágr a jeho Kladno. Zda je nějaká věc pitomost si snad rozumný člověk přebere sám.
Upravené 12. 1. 2022 o 19:18

„Český Djokovič“ bude chtít odškodné. Voráčovou Austrálie dohnala k slzám


Česká tenistka Renata Voráčová zvažuje, že bude požadovat od australské tenisové organizace odškodné. Zastala se jí WTA i asociace založená Novakem Djokovičem. Voráčová se vrátila do Česka, když přišla o australské vízum.


„Jsem ráda, že u soudu vyhrál,“ okomentovala Djokovičův případ pro BBC Radio 5 Voráčová. „Cítím ale frustraci z toho, že právníci a moji poradci, kteří tam byli se mnou, o soud také nepožádali, ale rozumím tomu, protože Novak si najal své právníky a musel za to zaplatit. Myslím, že to byl hlavní problém, proč jsem nemohla jít k soudu a požádat o totéž,“ dodala pro britskou stanici česká tenistka.


Deníku pak prozradila, že nyní zvažuje, že bude od australského tenisového svazu Tennis Australia požadovat finanční kompenzaci za náklady spojené s cestou a přípravou i ušlý zisk. „Nebyla to má chyba, splnila jsem vše potřebné. Určitě budu australský tenisový svaz žádat o náhradu,“ vysvětlila Deníku Voráčová.


„Jen letenka vyšla na šedesát tisíc, cestoval se mnou trenér. Navíc všechen čas, hotely, příprava na grandslam, možné prize money. Doufám, že se k tomu australský svaz postaví čelem a nebudeme to muset řešit právní cestou,“ uvedla tenistka.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-tenis-cesky-djokovic-bude-chtit-odskodne-voracovou-australie-dohnala-k-slzam-185616


„Český Djokovič“ bude chtít odškodné. Voráčovou Austrálie dohnala k slzám Česká tenistka Renata Voráčová zvažuje, že bude požadovat od australské tenisové organizace odškodné. Zastala se jí WTA i asociace založená Novakem Djokovičem. Voráčová se vrátila do Česka, když přišla o australské vízum. „Jsem ráda, že u soudu vyhrál,“ okomentovala Djokovičův případ pro BBC Radio 5 Voráčová. „Cítím ale frustraci z toho, že právníci a moji poradci, kteří tam byli se mnou, o soud také nepožádali, ale rozumím tomu, protože Novak si najal své právníky a musel za to zaplatit. Myslím, že to byl hlavní problém, proč jsem nemohla jít k soudu a požádat o totéž,“ dodala pro britskou stanici česká tenistka. Deníku pak prozradila, že nyní zvažuje, že bude od australského tenisového svazu Tennis Australia požadovat finanční kompenzaci za náklady spojené s cestou a přípravou i ušlý zisk. „Nebyla to má chyba, splnila jsem vše potřebné. Určitě budu australský tenisový svaz žádat o náhradu,“ vysvětlila Deníku Voráčová. „Jen letenka vyšla na šedesát tisíc, cestoval se mnou trenér. Navíc všechen čas, hotely, příprava na grandslam, možné prize money. Doufám, že se k tomu australský svaz postaví čelem a nebudeme to muset řešit právní cestou,“ uvedla tenistka. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-tenis-cesky-djokovic-bude-chtit-odskodne-voracovou-australie-dohnala-k-slzam-185616
12
15.16k
105
38
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept