Mimo kategórií
Stane sa niečo v októbri u nás alebo vo svete?

Možno počujem trávu rásť, ale pripomeňme si niektoré udalostí za posledný polrok:


Džihádisti na Slovensku
Je na Záhorí 2000 moslimov z Balkánu a Ukrajiny, ktorí majú intenzívne kurzy slovenčiny?


Mater či Mojžiš II.
Je pri Modre 150 dôstojníkov zahraničných tajných služieb študujúcich slovenčinu?


Nesúvisia spolu tieto dve informácie? K Popolvárovi aj Vladimírovi Laubertovi sa vraj odniekiaľ doniesli. Na každej srande je trochu pravdy, takže nejaký reálny základ tam byť môže. Všimnime si styčné body.


Sú na Slovensko-Ukrajinskej hranici na ukrajinskej strane stále vojaci NATO?


Spomeňme si na provokácie Ruska krajinami NATO, konkrétne Veľkej Británie a Holandska, pred pár mesiacmi v Čiernom mori. Nebola to náhoda a bol to prieskum za účelom získania spravodajských informácií, okrem iných, ako sa Rusko zachová. Rusko dalo jasne najavo, že takéto provokácie nebude tolerovať a Vladimír Putin sa vyjadril, že by sa nič nestalo, keby britskú vojenskú loď s novinármi na palube potopili. Holanďania provokovali tiež vojenskou loďou.


Pápež na Slovensko neprišiel len na návštevu. Prišiel zlomiť vôľu Slovákov (čo sa mu nepodarí).


Vo vnútri slovenskej polície sa nachádzajú frakcie, ktoré medzi sebou bojujú, čím políciu oslabujú. Čo je pre niekoho chyba riadenia, môže byť pre iného zámer.


Pred skoro pol rokom bolo viacero predpovedí, že sa tento október niečo udeje. Už si to presne nepamätám, ale nemala to byť len tretia vlna epidémie. Možné scenáre:


  1. Prevalí sa podvod s génovou manipuláciou a epidémia skončí.
  2. Pritvrdia sa protiepidemické opatrenia s cieľom génovo zmanipulovať čo najviac ľudí (nepravdepodobné, ľudia im to už nežerú).
  3. Nastane provokácia Ruska NATOm s cieľom rozpútať horúcu vojnu. V Rusku sa blížia voľby.
  4. Udeje sa niečo iné. Navrhnite možnosti.
  5. Neudeje sa nič významné.

Opakujem, možno len počujem trávu rásť a všetko je v poriadku. Ale možno je to len kľud pred búrkou, tak radšej buďme pripravení.


Možno počujem trávu rásť, ale pripomeňme si niektoré udalostí za posledný polrok: [Džihádisti na Slovensku](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1940/d%C5%BEih%C3%A1disti-na-slovensku/post-16048#post-16048) Je na Záhorí 2000 moslimov z Balkánu a Ukrajiny, ktorí majú intenzívne kurzy slovenčiny? [Mater či Mojžiš II.](https://www.tartaria.sk/pravda-dnes/ovplyvnovanie/712-mater-ci-mojzis-ii) Je pri Modre 150 dôstojníkov zahraničných tajných služieb študujúcich slovenčinu? Nesúvisia spolu tieto dve informácie? K Popolvárovi aj Vladimírovi Laubertovi sa vraj odniekiaľ doniesli. Na každej srande je trochu pravdy, takže nejaký reálny základ tam byť môže. Všimnime si styčné body. Sú na Slovensko-Ukrajinskej hranici na ukrajinskej strane stále vojaci NATO? Spomeňme si na provokácie Ruska krajinami NATO, konkrétne Veľkej Británie a Holandska, pred pár mesiacmi v Čiernom mori. Nebola to náhoda a bol to prieskum za účelom získania spravodajských informácií, okrem iných, ako sa Rusko zachová. Rusko dalo jasne najavo, že takéto provokácie nebude tolerovať a Vladimír Putin sa vyjadril, že by sa nič nestalo, keby britskú vojenskú loď s novinármi na palube potopili. Holanďania provokovali tiež vojenskou loďou. Pápež na Slovensko neprišiel len na návštevu. Prišiel zlomiť vôľu Slovákov (čo sa mu nepodarí). Vo vnútri slovenskej polície sa nachádzajú frakcie, ktoré medzi sebou bojujú, čím políciu oslabujú. Čo je pre niekoho chyba riadenia, môže byť pre iného zámer. Pred skoro pol rokom bolo viacero predpovedí, že sa tento október niečo udeje. Už si to presne nepamätám, ale nemala to byť len tretia vlna epidémie. Možné scenáre: 1. Prevalí sa podvod s génovou manipuláciou a epidémia skončí. 2. Pritvrdia sa protiepidemické opatrenia s cieľom génovo zmanipulovať čo najviac ľudí (nepravdepodobné, ľudia im to už nežerú). 3. Nastane provokácia Ruska NATOm s cieľom rozpútať horúcu vojnu. V Rusku sa blížia voľby. 4. Udeje sa niečo iné. Navrhnite možnosti. 5. Neudeje sa nič významné. Opakujem, možno len počujem trávu rásť a všetko je v poriadku. Ale možno je to len kľud pred búrkou, tak radšej buďme pripravení.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 14. 9. 2021 o 18:38

trochu bych to odlehčil, tohle je zbytečné dramatizování ve stylu " už to konečně bouchne". Vše běží,pokusy rozhodnout pomocí jedné rány tu samozřejme jsou, ale při složitosti,provázanosti a poměrně vyrovnaných silách to na jednorázový úder nevypadá.Putin i globalisté jsou zajedno v tom, že je lepší kdýž bestie (paX Americana) zdechne na ztrátu krve, než jateční pistolí. Takže oba "táhnou čas" a nechávají rány otevřené. Pro netrpělivé a nedočkavé utrpení.
Války a ozbrojené konflikty vznikají pouze za situace po všech stránkách a především po té zdrojové - ZRALÉ. A ta teď z hlediska kolektivního Západu je naprosto nevhodná. Prázdná kasa, doma bordel a žádné mobilizační heslo...


trochu bych to odlehčil, tohle je zbytečné dramatizování ve stylu " už to konečně bouchne". Vše běží,pokusy rozhodnout pomocí jedné rány tu samozřejme jsou, ale při složitosti,provázanosti a poměrně vyrovnaných silách to na jednorázový úder nevypadá.Putin i globalisté jsou zajedno v tom, že je lepší kdýž bestie (paX Americana) zdechne na ztrátu krve, než jateční pistolí. Takže oba "táhnou čas" a nechávají rány otevřené. Pro netrpělivé a nedočkavé utrpení. Války a ozbrojené konflikty vznikají pouze za situace po všech stránkách a především po té zdrojové - ZRALÉ. A ta teď z hlediska kolektivního Západu je naprosto nevhodná. Prázdná kasa, doma bordel a žádné mobilizační heslo...

@Boletus, ďakujem za reakciu. Ako som spomínal, možno počujem trávu rásť.

Ak si dobre pamätám, tak aj ruská astrologička, ktorej meno si neviem spomenúť, sa vyjadrila podobne v zmysle nadchádzajúcej jesene. Takže to nemusí byť len o tom, že niekto chce niečo podniknúť, ale aj o tom, že situácia dozrela do určitého štádia a musí sa prejaviť.


@Boletus, ďakujem za reakciu. Ako som spomínal, možno počujem trávu rásť. Ak si dobre pamätám, tak aj ruská astrologička, ktorej meno si neviem spomenúť, sa vyjadrila podobne v zmysle nadchádzajúcej jesene. Takže to nemusí byť len o tom, že niekto chce niečo podniknúť, ale aj o tom, že situácia dozrela do určitého štádia a musí sa prejaviť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Asi pred mesicem jsem se rozhodl, ze pandemie pro me proste skoncila a od te doby uz nemam potrebu doufat v prichod nejake zlomove udalosti. Valka se zmenila na zakopovou a umira ten, kdo v ni marni sve zdroje - na urovni jednotlivce predevsim ty vnitrni. Lepsi je venovat cas a energii sve vnitrni transformaci, to pak z tehle krvave mely vyjdes jako vitez a ani do toho zakopu nemusis lozit.


EDIT: obavam se, ze nedojde na zadne masove vymirani ockovanych ani na bombasticke odhaleni covid mafie... ono to se proste bude tahnout jako nudle z nosu a ne vsichni si jednoho dne uvedomi, ze svet se zmenil a vypada jinak nez pred a pri pandemii.


Asi pred mesicem jsem se rozhodl, ze pandemie pro me proste skoncila a od te doby uz nemam potrebu doufat v prichod nejake zlomove udalosti. Valka se zmenila na zakopovou a umira ten, kdo v ni marni sve zdroje - na urovni jednotlivce predevsim ty vnitrni. Lepsi je venovat cas a energii sve vnitrni transformaci, to pak z tehle krvave mely vyjdes jako vitez a ani do toho zakopu nemusis lozit. EDIT: obavam se, ze nedojde na zadne masove vymirani ockovanych ani na bombasticke odhaleni covid mafie... ono to se proste bude tahnout jako nudle z nosu a ne vsichni si jednoho dne uvedomi, ze svet se zmenil a vypada jinak nez pred a pri pandemii.
Upravené 14. 9. 2021 o 19:34

@ Ogar Valach - myslíš Svetlanu Dragan . Ano, ona probírá spíš individuální popřípadě skupinovou psychiku, ale vidí to velmi podobně. Sebekoncentrace a sebeuvědomění - to je teď to podstatné.


@ Ogar Valach - myslíš Svetlanu Dragan . Ano, ona probírá spíš individuální popřípadě skupinovou psychiku, ale vidí to velmi podobně. Sebekoncentrace a sebeuvědomění - to je teď to podstatné.
Upravené 14. 9. 2021 o 19:34

EDIT: obavam se, ze nedojde na zadne masove vymirani ockovanych ani na bombasticke odhaleni covid mafie... ono to se proste bude tahnout jako nudle z nosu a ne vsichni si jednoho dne uvedomi, ze svet se zmenil a vypada jinak nez pred a pri pandemii.


Vidím to stejně. To pomalé bezstrukturní řízení GP je cítit všude. Studentům KOB voní dost nevábně, takže si ho hned všimnou, ale masa necítí nic zvláštního, už si na ten odér zvykla a jsou zaujatí okolním kaleidoskopem a vlastními problémy (a že jim jich "systém" záměrně naložil). Nějaká divadelní představení pro rozptýlení pozornosti určitě budou, ale něco jako zázračné odhalení pravdy - shození klapek z očí davu nečekám, to by bylo úplné selhání řízení.


[quote="pid:33149, uid:678"]EDIT: obavam se, ze nedojde na zadne masove vymirani ockovanych ani na bombasticke odhaleni covid mafie... ono to se proste bude tahnout jako nudle z nosu a ne vsichni si jednoho dne uvedomi, ze svet se zmenil a vypada jinak nez pred a pri pandemii.[/quote] Vidím to stejně. To pomalé bezstrukturní řízení GP je cítit všude. Studentům KOB voní dost nevábně, takže si ho hned všimnou, ale masa necítí nic zvláštního, už si na ten odér zvykla a jsou zaujatí okolním kaleidoskopem a vlastními problémy (a že jim jich "systém" záměrně naložil). Nějaká divadelní představení pro rozptýlení pozornosti určitě budou, ale něco jako zázračné odhalení pravdy - shození klapek z očí davu nečekám, to by bylo úplné selhání řízení.

shození klapek z očí davu nečekám, to by bylo úplné selhání řízení.


Na druhou stranu, bez shození klapek se nikam neposuneme a GP si vychová jinou bažinu, třeba Pax China/Iran


[quote="pid:33166, uid:177"]shození klapek z očí davu nečekám, to by bylo úplné selhání řízení.[/quote] Na druhou stranu, bez shození klapek se nikam neposuneme a GP si vychová jinou bažinu, třeba Pax China/Iran

Ak organizátori epidémie a génovej manipulácie zostanú nepotrestaní, budeme to mať o to ťažšie v budúcnosti. Ak sa nezmení smerovanie spoločnosti, budeme čeliť veľmi nepekným veciam. Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje. On vie, či nemôže inak. Sputnik V nie je žiadna výhra. Je to jedna z menej škodlivých vakcín, ale škodlivá je. Globálny primitív riadi vo svoj prospech, nie náš. My ešte stále iba reagujeme.


Ak organizátori epidémie a génovej manipulácie zostanú nepotrestaní, budeme to mať o to ťažšie v budúcnosti. Ak sa nezmení smerovanie spoločnosti, budeme čeliť veľmi nepekným veciam. Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje. On vie, či nemôže inak. Sputnik V nie je žiadna výhra. Je to jedna z menej škodlivých vakcín, ale škodlivá je. Globálny primitív riadi vo svoj prospech, nie náš. My ešte stále iba reagujeme.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Napadlo tě, že Putin se neúčastní žádné frašky řízené GP ? Tuhle" frašku" neřídí globalisté. Plán Great reset byl spuštěn jindy,jinak a hlavně jinými,než to bylo původně projektováno. Putin hraje svoji hru a v ní má ruská vakcína svoji nezastupitelnou roli. Globalisté a Putin využívají v určitých momentech situační spojenectví .


Napadlo tě, že Putin se neúčastní žádné frašky řízené GP ? Tuhle" frašku" neřídí globalisté. Plán Great reset byl spuštěn jindy,jinak a hlavně jinými,než to bylo původně projektováno. Putin hraje svoji hru a v ní má ruská vakcína svoji nezastupitelnou roli. Globalisté a Putin využívají v určitých momentech situační spojenectví .

Napadlo tě, že Putin se neúčastní žádné frašky řízené GP ? Tuhle" frašku" neřídí globalisté. Plán Great reset byl spuštěn jindy,jinak a hlavně jinými,než to bylo původně projektováno.


Putin sa účastní frašky menom epidémia (pandémia). Že ju spustil niekto iný ako globálny primitív je jasné, ale globálny primitív ju začal brzdiť. Lenže ju brzdí nie v náš prospech. To na doplnenie toho čo som napísal, pretože to asi nebolo pochopené.


[quote="pid:33301, uid:57"]Napadlo tě, že Putin se neúčastní žádné frašky řízené GP ? Tuhle" frašku" neřídí globalisté. Plán Great reset byl spuštěn jindy,jinak a hlavně jinými,než to bylo původně projektováno.[/quote] Putin sa účastní frašky menom epidémia (pandémia). Že ju spustil niekto iný ako globálny primitív je jasné, ale globálny primitív ju začal brzdiť. Lenže ju brzdí nie v náš prospech. To na doplnenie toho čo som napísal, pretože to asi nebolo pochopené.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Boletus a Ogar Valach - na základe čoho si myslíte, že GP nespustil a neriadi akciu covid? Nerypem, len by som rád vedel viac, resp videl to aj vašimi očami.


Boletus a Ogar Valach - na základe čoho si myslíte, že GP nespustil a neriadi akciu covid? Nerypem, len by som rád vedel viac, resp videl to aj vašimi očami.

Boletus a Ogar Valach - na základe čoho si myslíte, že GP nespustil a neriadi akciu covid? Nerypem, len by som rád vedel viac, resp videl to aj vašimi očami.


Podľa mňa akciu spustil močiar (liberáli zo Spojených štátov amerických), pretože strácajú moc a nechcú sa jej za žiadnu cenu vzdať. Spojili sa liberáli z masmédii, IT spoločností a farmaceutického priemyslu, spolu s liberálnou menšou časťou bankárov za účelom zavedenia Veľkého resetu (moderného feudalizmu kontrolovaného informačnými technológiami). Plán im nevyšiel kvôli reakcii ľudí v jednotlivých častiach sveta.


O tom, že to boli oni, svedčí aj napojenie laboratória vo Wuchane na močiar v Spojených štátoch amerických. V Číne proti sebe stoja liberáli napojení na močiar a prezident a čínska vláda napojení na globálneho primitíva. Vírus z laboratória buď unikol, alebo ho pravdepodobnejšie nechali uniknúť. Podľa mňa je umelý a bol nebezpečný, ale Božím zásahom mutoval na to, čo poznáme dnes. Myslím si, že naozaj mali v pláne zlikvidovať miliardy ľudí či už vírusom, alebo následne očkovaním (génovou manipuláciou).


Svojimi plánmi sa netaja. Liberál z IT sektoru Bill Gates sa v roku 2010 verejne vyjadril, že ľudstvo je premnožené a že na jeho redukciu by mohla byť použitá vakcína. Je to dnes jeden z hlavných organizátorov očkovania skrz GAVI (globálna aliancia za vakcíny a imunizáciu). Liberálny bankár Klaus Schwab napísal knihu Veľký reset (na stiahnutie v slovenčine), kde píše o novodobej forme feudalizmu. Preto močiar a nie globálny primitív. Že globálny primitív začal brzdiť je viditeľné spôsobom jeho práce, t.j. bezštruktúrnym riadením - cieleným vypúštaním informácii narušujúcich epidemickú agendu, ktoré vypúšťajú relevantné figúrky alebo organizácie a dostávajú sa tak aj do masmédií. Spolu s objektívnymi príčinami ako rast nežiadúcich účinkov po očkovaní sa darí celú akciu brzdiť. V Číne (novom budovanom centre riadenia) globálny primitív prebral riadenie prostredníctvom čínskeho prezidenta a vlády a obrátil situáciu o 180°.


[quote="pid:33307, uid:630"]Boletus a Ogar Valach - na základe čoho si myslíte, že GP nespustil a neriadi akciu covid? Nerypem, len by som rád vedel viac, resp videl to aj vašimi očami.[/quote] Podľa mňa akciu spustil močiar (liberáli zo Spojených štátov amerických), pretože strácajú moc a nechcú sa jej za žiadnu cenu vzdať. Spojili sa liberáli z masmédii, IT spoločností a farmaceutického priemyslu, spolu s liberálnou menšou časťou bankárov za účelom zavedenia Veľkého resetu (moderného feudalizmu kontrolovaného informačnými technológiami). Plán im nevyšiel kvôli reakcii ľudí v jednotlivých častiach sveta. O tom, že to boli oni, svedčí aj napojenie laboratória vo Wuchane na močiar v Spojených štátoch amerických. V Číne proti sebe stoja liberáli napojení na močiar a prezident a čínska vláda napojení na globálneho primitíva. Vírus z laboratória buď unikol, alebo ho pravdepodobnejšie nechali uniknúť. Podľa mňa je umelý a bol nebezpečný, ale Božím zásahom mutoval na to, čo poznáme dnes. Myslím si, že naozaj mali v pláne zlikvidovať miliardy ľudí či už vírusom, alebo následne očkovaním (génovou manipuláciou). Svojimi plánmi sa netaja. Liberál z IT sektoru Bill Gates sa v roku 2010 verejne vyjadril, že ľudstvo je premnožené a že na jeho redukciu by mohla byť použitá vakcína. Je to dnes jeden z hlavných organizátorov očkovania skrz [GAVI](https://en.wikipedia.org/wiki/GAVI) (globálna aliancia za vakcíny a imunizáciu). Liberálny bankár Klaus Schwab napísal knihu [Veľký reset](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy-online/1#post-29543) ([na stiahnutie v slovenčine](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3254/knihy-online/1#post-29543)), kde píše o novodobej forme feudalizmu. Preto močiar a nie globálny primitív. Že globálny primitív začal brzdiť je viditeľné spôsobom jeho práce, t.j. bezštruktúrnym riadením - cieleným vypúštaním informácii narušujúcich epidemickú agendu, ktoré vypúšťajú relevantné figúrky alebo organizácie a dostávajú sa tak aj do masmédií. Spolu s objektívnymi príčinami ako rast nežiadúcich účinkov po očkovaní sa darí celú akciu brzdiť. V Číne (novom budovanom centre riadenia) globálny primitív prebral riadenie prostredníctvom čínskeho prezidenta a vlády a obrátil situáciu o 180°.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 15. 9. 2021 o 23:43

Podľa mňa


ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal ... co sa tyka Putina, totalne nechapes, ze Rusko nema suverenitu a nemozu si robit co chcu, vobec on nemoze robit co by chcel, vyuziva objektivnych okolnosti pre "svoje" objektivne ciele, tu hru musi hrat ci chce alebo nechce, ale narozdiel od nas ju vyuziva aby dosiahol pozitivne ciele pre Rusko. len tak ti pripomeniem, ze Rusko ani Putin nemaju paky a neovladaju centralnu banku Ruska, jednoducho nemaju dosah na peniaze Ruskeho ludu. aby som bol presny, teraz uz trochu ma, ale tak 20 rokov dozadu si nemohol ani prdnut. takto by som mohol ist institutciu po institucii, kde musi horko tazko manevrovat a ovladat domacu politiku cez tu vonkajsiu globalnu. ze ty si sklamany z Putina, nebyt Putina uz davno nedychas, ani nikto z nas a nemame ziadnu nadej na buducnost. !!!LEN VDAKA PUTINOVI MAME NADEJ ZE BUDEME ZIT!!!. studuj, uc sa, aby si nemal taketo gulase v hlave. ty sklamany z Putina, co si cakal, ze to je len tak, ze sojove tycinky, nehram sa na pandemiu? si uvedom, ze Putin stoji pod vlajkou ktoru im dal hitler aby zradcovia zabijali Rusov, pod takou vlajkou stoji Putin, presne take ma moznosti, ty sklamany z Putina


[quote="pid:33311, uid:623"]Podľa mňa[/quote] ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal ... co sa tyka Putina, totalne nechapes, ze Rusko nema suverenitu a nemozu si robit co chcu, vobec on nemoze robit co by chcel, vyuziva objektivnych okolnosti pre "svoje" objektivne ciele, tu hru musi hrat ci chce alebo nechce, ale narozdiel od nas ju vyuziva aby dosiahol pozitivne ciele pre Rusko. len tak ti pripomeniem, ze Rusko ani Putin nemaju paky a neovladaju centralnu banku Ruska, jednoducho nemaju dosah na peniaze Ruskeho ludu. aby som bol presny, teraz uz trochu ma, ale tak 20 rokov dozadu si nemohol ani prdnut. takto by som mohol ist institutciu po institucii, kde musi horko tazko manevrovat a ovladat domacu politiku cez tu vonkajsiu globalnu. ze ty si sklamany z Putina, nebyt Putina uz davno nedychas, ani nikto z nas a nemame ziadnu nadej na buducnost. !!!LEN VDAKA PUTINOVI MAME NADEJ ZE BUDEME ZIT!!!. studuj, uc sa, aby si nemal taketo gulase v hlave. ty sklamany z Putina, co si cakal, ze to je len tak, ze sojove tycinky, nehram sa na pandemiu? si uvedom, ze Putin stoji pod vlajkou ktoru im dal hitler aby zradcovia zabijali Rusov, pod takou vlajkou stoji Putin, presne take ma moznosti, ty sklamany z Putina

!!!LEN VDAKA PUTINOVI MAME NADEJ ZE BUDEME ZIT!!!


Ano, s tímto plně souhlasím, protože na obou stranách barikády jsou blázni, kteří nechápoou základní parametr. Od zmáčknutí červeného tlačítka bude 56 roků radioaktivní zima! I potom bude kontaminace tak vysoká, že nebude možné přežít delší čas. Z toho plyne, že bude poškozeno i potomstvo.


Pokud se jedná o Ruskou centrální banku a její ovládání, povedlo se jí obejít založením Fondu přímých investic, geniální tah, tím banku dostává částečně zpšt pod svoji kontrolu. Jde to pomalu a ztuha, ale jde. Myslím, že jednoho dne se to povede. Respektive bych tomu chtěl věřit.


Navíc existují události, které jsou viditelné a vnímatelné okamžitě, protože jim je dán prostor a jsou ozvučeny. Jsou však i jiné, které jsou utajovány a není jim poskytnuta tato publicita a projevují se až v určeném časovém horozontu, kdy mají. Až následně je možno vyhodnocovat, kdo za tím stojí a za jakým účelem a co to bude ve výsledku v souvislostech s ostatním znamenat pro stát, obyvatelstvo a zahraniční politiku. Toto pořadí, není náhodné! Všechno souvisí se vším.


[quote="pid:33320, uid:242"]!!!LEN VDAKA PUTINOVI MAME NADEJ ZE BUDEME ZIT!!![/quote] Ano, s tímto plně souhlasím, protože na obou stranách barikády jsou blázni, kteří nechápoou základní parametr. Od zmáčknutí červeného tlačítka bude 56 roků radioaktivní zima! I potom bude kontaminace tak vysoká, že nebude možné přežít delší čas. Z toho plyne, že bude poškozeno i potomstvo. Pokud se jedná o Ruskou centrální banku a její ovládání, povedlo se jí obejít založením Fondu přímých investic, geniální tah, tím banku dostává částečně zpšt pod svoji kontrolu. Jde to pomalu a ztuha, ale jde. Myslím, že jednoho dne se to povede. Respektive bych tomu chtěl věřit. Navíc existují události, které jsou viditelné a vnímatelné okamžitě, protože jim je dán prostor a jsou ozvučeny. Jsou však i jiné, které jsou utajovány a není jim poskytnuta tato publicita a projevují se až v určeném časovém horozontu, kdy mají. Až následně je možno vyhodnocovat, kdo za tím stojí a za jakým účelem a co to bude ve výsledku v souvislostech s ostatním znamenat pro stát, obyvatelstvo a zahraniční politiku. Toto pořadí, není náhodné! Všechno souvisí se vším.

ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal


Ja v tom má kaleidoskop, citoval si z komentára o epidémii, ale ty sa vyjadruješ k staršiemu komentáru o Putinovi? V poriadku, je to to isté vlákno, nebudem na teba prísny.


Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje. On vie, či nemôže inak.


Tu som sa vyjadril k Putinovi, podľa mňa jasne, ale vidím, že niektorí nepochopili. Takže ešte raz. Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa zúčastňuje tejto frašky, ale on vie, či môže inak. K tomu nie je potrebné nič viac napísať, ani vysvetľovať význam Putina nielen pre Rusko, ale pre svet.


Ak mám podľa teba guľáš v tom, ako vznikla epidémia a kto za ňou stojí, žiadam ťa o opravu faktológie.


[quote="pid:33320, uid:242"]ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal[/quote] Ja v tom má kaleidoskop, citoval si z komentára o epidémii, ale ty sa vyjadruješ k staršiemu komentáru o Putinovi? V poriadku, je to to isté vlákno, nebudem na teba prísny. [quote="pid:33299, uid:623"]Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje. On vie, či nemôže inak.[/quote] Tu som sa vyjadril k Putinovi, podľa mňa jasne, ale vidím, že niektorí nepochopili. Takže ešte raz. Som sklamaný Vladimírom Putinom, **že sa zúčastňuje tejto frašky, ale on vie, či môže inak.** K tomu nie je potrebné nič viac napísať, ani vysvetľovať význam Putina nielen pre Rusko, ale pre svet. Ak mám podľa teba guľáš v tom, ako vznikla epidémia a kto za ňou stojí, žiadam ťa o opravu faktológie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

že sa zúčastňuje tejto frašky, ale on vie, či môže inak
Pozorujem vela procesov a zatial najucinejsia metoda prevzatia riadenia je zvnutra. Tjs ak niekto vytvori kovid frasku a ty vies ze je to fraska, tak je ovela efektivnejsie sa tvarit, ze tu frasku ako tak schvalujes a pritom ju z vnutra rozbijas. Takto v Rusku zavreli priaznivcov Navalneho za to ze "nedodrziavali kovid nariadenia o zakaze zhromazdovania". Podobne aj na Slovensku sa da vidiet velmi vela procesov, ktore rozozieraju kovid zvnutra pricom este aj nicia kovid stvacov ako je hegels a jeho tlupa. Keby ze odpises kovid ihned, tak hegels sa zatvari, ze on nic, on muzikant a ludia by si mysleli, ze je aky super. Ale takto, ked sa to taha ako sople a stale kazdy den vychadza na povrch svinstvo okolo kovidu, tak hegelsovi sa tvori taky obraz, ze za neho dostane roxorom po hlave od obcanov. Tjs kovid fraska bola vyuzita na znicenie jej siritelov.
Ohladom veci, co sa deje co sa stane. Zaujimavo povedal Lev - transformacia sveta zacala ovela skor. Dalo by sa povedat niekedy okolo roku 2012. Ale neexistuje len svet materialny, mame este aj svet myslienok, svet duchovny. A transformacia zacala najprv na tychto urovniach. Ludia si zacali uvedomovat v akom klamstve vlastne ziju. A to bol bod zlomu. Teraz po 10 rokoch uz zacinaju byt aj viditelne zmeny na urovni materialnej. Pretoze za tych 10 rokov sa nazbieralo dostatocne mnozstvo ludi, co zmenili svoj pohlad na svet (zmenili myslenie). A ked clovek zmeni myslenie, tak sa zmeni aj svet okolo ... ale vsetko trva. Ja osobne vidim posun dopredu vo vela oblastiach. Aj ludia okolo mna sa zmenili, aj ja som sa zmenil a vidim, ze aj svet sa meni. Tlacit na tento proces zmeny nema zmysel, vsetko ma svoj cas. Treba pomahat ludom pri zmene, aby sa nepozabijali, aby nestratili rozum.


[quote="pid:33337, uid:623"]že sa zúčastňuje tejto frašky, ale on vie, či môže inak[/quote]Pozorujem vela procesov a zatial najucinejsia metoda prevzatia riadenia je zvnutra. Tjs ak niekto vytvori kovid frasku a ty vies ze je to fraska, tak je ovela efektivnejsie sa tvarit, ze tu frasku ako tak schvalujes a pritom ju z vnutra rozbijas. Takto v Rusku zavreli priaznivcov Navalneho za to ze "nedodrziavali kovid nariadenia o zakaze zhromazdovania". Podobne aj na Slovensku sa da vidiet velmi vela procesov, ktore rozozieraju kovid zvnutra pricom este aj nicia kovid stvacov ako je hegels a jeho tlupa. Keby ze odpises kovid ihned, tak hegels sa zatvari, ze on nic, on muzikant a ludia by si mysleli, ze je aky super. Ale takto, ked sa to taha ako sople a stale kazdy den vychadza na povrch svinstvo okolo kovidu, tak hegelsovi sa tvori taky obraz, ze za neho dostane roxorom po hlave od obcanov. Tjs kovid fraska bola vyuzita na znicenie jej siritelov. Ohladom veci, co sa deje co sa stane. Zaujimavo povedal Lev - transformacia sveta zacala ovela skor. Dalo by sa povedat niekedy okolo roku 2012. Ale neexistuje len svet materialny, mame este aj svet myslienok, svet duchovny. A transformacia zacala najprv na tychto urovniach. Ludia si zacali uvedomovat v akom klamstve vlastne ziju. A to bol bod zlomu. Teraz po 10 rokoch uz zacinaju byt aj viditelne zmeny na urovni materialnej. Pretoze za tych 10 rokov sa nazbieralo dostatocne mnozstvo ludi, co zmenili svoj pohlad na svet (zmenili myslenie). A ked clovek zmeni myslenie, tak sa zmeni aj svet okolo ... ale vsetko trva. Ja osobne vidim posun dopredu vo vela oblastiach. Aj ludia okolo mna sa zmenili, aj ja som sa zmenil a vidim, ze aj svet sa meni. Tlacit na tento proces zmeny nema zmysel, vsetko ma svoj cas. Treba pomahat ludom pri zmene, aby sa nepozabijali, aby nestratili rozum.

ty v tom mas riadny gulas

Tahle gulášová poznámka (a zbytek toho komentáře) sedí na
Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje.

ale nesedí na
Podľa mňa akciu spustil močiar

Žel, komentář o guláši se na první pohled tváří, že celý reaguje jenom na
Podľa mňa akciu spustil močiar


[quote="pid:33320, uid:242"]ty v tom mas riadny gulas[/quote] Tahle gulášová poznámka (a zbytek toho komentáře) sedí na [quote="pid:33299, uid:623"]Som sklamaný Vladimírom Putinom, že sa tejto frašky zúčastňuje.[/quote] ale nesedí na [quote="pid:33311, uid:623"]Podľa mňa akciu spustil močiar[/quote] Žel, komentář o guláši se na první pohled tváří, že celý reaguje jenom na [quote="pid:33311, uid:623"]Podľa mňa akciu spustil močiar[/quote]

transformacia sveta zacala ovela skor. Dalo by sa povedat niekedy okolo roku 2012.

Mně osobně začala transformace v roce 2001. Vím to na den přesně: 11.9. to bylo ;-)
Ještě poznámka k roku 2012: nebyla to doba, kdy byl “tlačen” narativ “konce mayského kalednáře” (právě rokem 2012)?
Ohledně roku 2012 byl “tlačen” ještě jeden narativ, a to narativ tzv. “solárního záblesku” (který je aktuálně “směrován” na rok 2022).


[quote="pid:33339, uid:106"]transformacia sveta zacala ovela skor. Dalo by sa povedat niekedy okolo roku 2012.[/quote] Mně osobně začala transformace v roce 2001. Vím to na den přesně: 11.9. to bylo ;-) Ještě poznámka k roku 2012: nebyla to doba, kdy byl “tlačen” narativ “konce mayského kalednáře” (právě rokem 2012)? Ohledně roku 2012 byl “tlačen” ještě jeden narativ, a to narativ tzv. “solárního záblesku” (který je aktuálně “směrován” na rok 2022).
Upravené 16. 9. 2021 o 09:16

konce mayského kalednáře
Ano spomina sa take daco. Ale to im skoncil kalendar, lebo to je aj koniec veku. Dalej bud nevedeli predpovedat, kvoli zmene vod, alebo im dalej kalendar netrebalo. Tiez by som nebol prekvapeny, ze tam skoncil kalendar majov, tjs v dalsom veku ich kultura (obetovania na vrcholkov pyramid) nebola schopna prezit. Ono na rok 2012 vela koncov sveta sa predpovedalo, len treba chapat, ze to bol koniec sveta satanistov. Tjs ano ti co len parazitovali, vrazdili, znasilnovali a pod tak pre nich to znamenal koniec sveta. Pre nas ostatnych to znamena transformaciu v kvalitativne inych ludi.


[quote="pid:33343, uid:240"]konce mayského kalednáře[/quote]Ano spomina sa take daco. Ale to im skoncil kalendar, lebo to je aj koniec veku. Dalej bud nevedeli predpovedat, kvoli zmene vod, alebo im dalej kalendar netrebalo. Tiez by som nebol prekvapeny, ze tam skoncil kalendar majov, tjs v dalsom veku ich kultura (obetovania na vrcholkov pyramid) nebola schopna prezit. Ono na rok 2012 vela koncov sveta sa predpovedalo, len treba chapat, ze to bol koniec sveta satanistov. Tjs ano ti co len parazitovali, vrazdili, znasilnovali a pod tak pre nich to znamenal koniec sveta. Pre nas ostatnych to znamena transformaciu v kvalitativne inych ludi.

Ogar Valach - v prvom rade ďakujem za odpoveď. Z môjho pohľadu je to však inak, pokúsim sa v krátkosti vysvetliť:


  1. ide o globálnu akciu, koordinovanú takmer všade vo svete. Neviem, či má "bažina" až takýto dosah. Samozrejme, že kádre bažiny sú v tom až po uši - farmafirmy, IT, médiá, atď, ale to neznamená, že stoja za akciou Covid. Podľa mňa ju pomáhajú šíriť a udržiavať v zmysle poučky "v miere svojho chápania konám na seba a v miere svojho nechápania robím na toho, kto chápe viac".
  2. Ak sa na to pozriem cez PFR, tak viac mi tam pasuje, že za tým je GP. Prvé 4 etapy PFR sú plánovacie a posledné 3 vykonávacie podľa teórie. V tomto konkrétnom prípade si myslím, že GP má na svedomí prvé 3 etapy (určenie faktorov tlačiacich na psychiku, vytvorenie stereotypu ich rozpoznania a vektor cieľov) a poslednú, bažina etapy 5 (realizácia) a 6 (kontrola) a etapu 4 (stratégiu) si nejako medzi sebou podelili (o čom bažina nemusí ani vedieť). Čiže v skratke - GP si určil v prvej etape, že s planétou môže byť zle nedobre o "x" rokov. Vytvoril si stereotyp rozpoznania toho, že môže byť zle (2. etapa), napr zakladanie rôznych inštitútov, univerzít, akadémií, študijných odborov, ktoré zisťujú ako rýchlo sa mení prostredie na planéte. Na základe týchto dvoch etáp si vytýčil vektory (nie jeden) cieľov. Prvý z nich je o záchrane planéty Zem, druhý až x-tý sú alternatívy (obývanie inej planéty, prenos vedomia na iné nosiče atď) Ale prioritný je vektor cieľov zameraný na záchranu planéty Zem. Potiaľto je to pekné, akurát si vyhodnotil, že záchrana planéty musí byť sprevádzaná vyľudnením. 4.etapa už rozoberá jednotlivé stratégie ako na to. v prípade Covid akcie to možno zahrnúť na 5. a 4. prioritu riadenia vojny - ak drogy, alkohol, apod nepomáhajú tak rýchlo, tak sa k tomu pridá ochorenie, génová terapia, lockdowny s obrovskými vplyvmi na ekonomiku, ktorá roztočí ďalšie koleso problémov atď. Toto môže trvať roky, ale čo je to pre GP. V piatej etape sa naplno dostáva k slovu bažina, ktorá už len vytvára spôsoby na dosiahnutie stratégie. Na realizáciu je to samozrejme najkomplikovanejšie, pretože je potrebné urobiť veľa a títo sú aj ľuďom na očiach.
  3. nepasuje mi tam to, že prečo by to mali režírovať liberáli, kapitalisti. Oni potrebujú vysávať zdroje, zvyšovať nárast ekonomiky a určite nechcú lockdowny a znižovanie počtu obyvateľov.
  4. Rusko a Putin robia čo môžu ako píšeš. Nedá sa na všetko napísať čierne alebo biele. Treba to vidieť v procesoch a súvislostiach. Dovolím si napísať, že to bolo pred 20 rokmi takmer čierne, teraz je to šedé a stále sa postupne zosvetľuje. Dokonca ich zmenená ústava z minulého roka je podľa mňa pri jej plnom využití ďaleko silnejší nástroj na riadenie procesu globalizácie ako covid akcia.

Ogar Valach - v prvom rade ďakujem za odpoveď. Z môjho pohľadu je to však inak, pokúsim sa v krátkosti vysvetliť: 1. ide o globálnu akciu, koordinovanú takmer všade vo svete. Neviem, či má "bažina" až takýto dosah. Samozrejme, že kádre bažiny sú v tom až po uši - farmafirmy, IT, médiá, atď, ale to neznamená, že stoja za akciou Covid. Podľa mňa ju pomáhajú šíriť a udržiavať v zmysle poučky "v miere svojho chápania konám na seba a v miere svojho nechápania robím na toho, kto chápe viac". 2. Ak sa na to pozriem cez PFR, tak viac mi tam pasuje, že za tým je GP. Prvé 4 etapy PFR sú plánovacie a posledné 3 vykonávacie podľa teórie. V tomto konkrétnom prípade si myslím, že GP má na svedomí prvé 3 etapy (určenie faktorov tlačiacich na psychiku, vytvorenie stereotypu ich rozpoznania a vektor cieľov) a poslednú, bažina etapy 5 (realizácia) a 6 (kontrola) a etapu 4 (stratégiu) si nejako medzi sebou podelili (o čom bažina nemusí ani vedieť). Čiže v skratke - GP si určil v prvej etape, že s planétou môže byť zle nedobre o "x" rokov. Vytvoril si stereotyp rozpoznania toho, že môže byť zle (2. etapa), napr zakladanie rôznych inštitútov, univerzít, akadémií, študijných odborov, ktoré zisťujú ako rýchlo sa mení prostredie na planéte. Na základe týchto dvoch etáp si vytýčil vektory (nie jeden) cieľov. Prvý z nich je o záchrane planéty Zem, druhý až x-tý sú alternatívy (obývanie inej planéty, prenos vedomia na iné nosiče atď) Ale prioritný je vektor cieľov zameraný na záchranu planéty Zem. Potiaľto je to pekné, akurát si vyhodnotil, že záchrana planéty musí byť sprevádzaná vyľudnením. 4.etapa už rozoberá jednotlivé stratégie ako na to. v prípade Covid akcie to možno zahrnúť na 5. a 4. prioritu riadenia vojny - ak drogy, alkohol, apod nepomáhajú tak rýchlo, tak sa k tomu pridá ochorenie, génová terapia, lockdowny s obrovskými vplyvmi na ekonomiku, ktorá roztočí ďalšie koleso problémov atď. Toto môže trvať roky, ale čo je to pre GP. V piatej etape sa naplno dostáva k slovu bažina, ktorá už len vytvára spôsoby na dosiahnutie stratégie. Na realizáciu je to samozrejme najkomplikovanejšie, pretože je potrebné urobiť veľa a títo sú aj ľuďom na očiach. 3. nepasuje mi tam to, že prečo by to mali režírovať liberáli, kapitalisti. Oni potrebujú vysávať zdroje, zvyšovať nárast ekonomiky a určite nechcú lockdowny a znižovanie počtu obyvateľov. 4. Rusko a Putin robia čo môžu ako píšeš. Nedá sa na všetko napísať čierne alebo biele. Treba to vidieť v procesoch a súvislostiach. Dovolím si napísať, že to bolo pred 20 rokmi takmer čierne, teraz je to šedé a stále sa postupne zosvetľuje. Dokonca ich zmenená ústava z minulého roka je podľa mňa pri jej plnom využití ďaleko silnejší nástroj na riadenie procesu globalizácie ako covid akcia.

pokúsim sa v krátkosti vysvetliť

Poučné, děkuji.


[quote="pid:33364, uid:630"]pokúsim sa v krátkosti vysvetliť[/quote] Poučné, děkuji.

bezva debata, akorát mě fascinuje obsese ve stylu "Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí". Představa, že pracuje na vlastní řídící trajektorii je fakt nepřijatelná jen proto, ža "okruh našich pojmů se neprotína s okruhem pojmů vyššího řízení"? nemáme je MY, nemá je ani ON ? Nehlásá řídící kroky = nejsou ? My prostě nemáme potřebně procento informací a to znamená, že jsme schopni pracovat v "našem okruhu pojmů".Jinak dobrý, jen tenhle diskusní evrgrýn mě irituje.
To tam má Naryškina,Bortnikova a Patruševa pro ozdobu Kremlu ?


bezva debata, akorát mě fascinuje obsese ve stylu "Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí". Představa, že pracuje na vlastní řídící trajektorii je fakt nepřijatelná jen proto, ža "okruh našich pojmů se neprotína s okruhem pojmů vyššího řízení"? nemáme je MY, nemá je ani ON ? Nehlásá řídící kroky = nejsou ? My prostě nemáme potřebně procento informací a to znamená, že jsme schopni pracovat v "našem okruhu pojmů".Jinak dobrý, jen tenhle diskusní evrgrýn mě irituje. To tam má Naryškina,Bortnikova a Patruševa pro ozdobu Kremlu ?

bezva debata, akorát mě fascinuje obsese ve stylu "Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí".


Iste nikoho z diskutujúcich nenapadlo, že Putin hrá podľa vlastných pravidiel a s vlastnými cieľmi s tým, že manévruje v objektívne daných mantineloch. Služobne starším študentom by to malo byť jasné...


[quote="pid:33390, uid:57"]bezva debata, akorát mě fascinuje obsese ve stylu "Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí".[/quote] Iste nikoho z diskutujúcich nenapadlo, že Putin hrá podľa vlastných pravidiel a s vlastnými cieľmi s tým, že manévruje v objektívne daných mantineloch. Služobne starším študentom by to malo byť jasné...

Moderátor

Boletus, Oracle - Putin a jeho možnosti. Nemá to byť vnímané (ak narážate aj na môj komentár) tak, že čo mu GP dovolí. Skôr ako v športe, kde sa každý zo súperov snaží dosiahnuť dobrý výsledok, ale musí rešpektovať aj silu súpera. Tj aj Putin chce uhrať dobrý výsledok, jeho mantinely sú GP a bazina, ktoré ho limitujú. Zatiaľ (povedané futbalovo) mu stačí uhrať vonku taký výsledok, aby bol po domácej odvete spokojný.


Boletus, Oracle - Putin a jeho možnosti. Nemá to byť vnímané (ak narážate aj na môj komentár) tak, že čo mu GP dovolí. Skôr ako v športe, kde sa každý zo súperov snaží dosiahnuť dobrý výsledok, ale musí rešpektovať aj silu súpera. Tj aj Putin chce uhrať dobrý výsledok, jeho mantinely sú GP a bazina, ktoré ho limitujú. Zatiaľ (povedané futbalovo) mu stačí uhrať vonku taký výsledok, aby bol po domácej odvete spokojný.

"Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí"


Já nějak nevím. Měl bych jednu hypotézu, ale nejsem o ní vnitřně moc přesvědčen, nicméně jí dám k posouzení.


Tak tedy byl vybrán a odsouhlasen GP. OK v pořádku. Chopil se práce a začal podnikat určité kroky, když jako bývalý důstojník KGB zanalyzoval, že za určitých podmínek s určitou skupino spojenců se může částečně osamostatnit a využít toho v prospěch svůj a své vlasti. Nejprve to nenápadně zkusil na nějaké nepodstatné maličkosti a ono to prošlo a tak svoji činost stupňoval a začal i na podstatných věcech. A prošlo to.
Jinými slovy a jednou větou - vymkl se kontrole a dnes je v natolik silné pozici, že se to stvořitelům stává nebezpečné.
Viz poučka - revoluce požírá své děti.


Děkuji za trpělivost a prosím komentáře.


Protože celý tento scénář jako celek i jen jeho díly nemohu vyloučit, připustil jsem je a prosím o věcnou oponenturu, za kterou předem děkuji.


[quote="pid:33390, uid:57"]"Putin se řídí podle toho, co mu GP dovolí"[/quote] Já nějak nevím. Měl bych jednu hypotézu, ale nejsem o ní vnitřně moc přesvědčen, nicméně jí dám k posouzení. Tak tedy byl vybrán a odsouhlasen GP. OK v pořádku. Chopil se práce a začal podnikat určité kroky, když jako bývalý důstojník KGB zanalyzoval, že za určitých podmínek s určitou skupino spojenců se může částečně osamostatnit a využít toho v prospěch svůj a své vlasti. Nejprve to nenápadně zkusil na nějaké nepodstatné maličkosti a ono to prošlo a tak svoji činost stupňoval a začal i na podstatných věcech. A prošlo to. Jinými slovy a jednou větou - vymkl se kontrole a dnes je v natolik silné pozici, že se to stvořitelům stává nebezpečné. Viz poučka - revoluce požírá své děti. Děkuji za trpělivost a prosím komentáře. Protože celý tento scénář jako celek i jen jeho díly nemohu vyloučit, připustil jsem je a prosím o věcnou oponenturu, za kterou předem děkuji.

To, co cituješ, vyznívá jako můj názor . Nejsem přesvědčen, že Putin a jeho tým formují svoji řídící koncepci jako odezvu řídící koncepce dalších hráčů. To je vše.
Bavíme se o zpětné vazbě a korekci řídící koncepce podle Plné funkce řízení. Nikoliv o prvních třech krocích.


To, co cituješ, vyznívá jako můj názor . Nejsem přesvědčen, že Putin a jeho tým formují svoji řídící koncepci jako odezvu řídící koncepce dalších hráčů. To je vše. Bavíme se o zpětné vazbě a korekci řídící koncepce podle Plné funkce řízení. Nikoliv o prvních třech krocích.

Nemá to byť vnímané (ak narážate aj na môj komentár) tak, že čo mu GP dovolí.


Nie, tvoj komentár som nevnímal takto...


[quote="pid:33405, uid:630"]Nemá to byť vnímané (ak narážate aj na môj komentár) tak, že čo mu GP dovolí.[/quote] Nie, tvoj komentár som nevnímal takto...

Moderátor

Sa vrátim k téme smile Podľa mna to bude pokračovať podľa hesla "najprv postupne a zrazu z ničoho nič", pri čom nikto netuší kedy to či ono padne/praskne.


Nemyslím si, že príde nejaký wow moment pre masy, ktorý ich prebudí, väčšina bude ďalej frčať na MSM vymývaniu mozgov...a MSM nezmení rétoriku kým budú mať financie...z praxe mám odsledované, že jediné čo reálne funguje je škrt financií, prepad o 50% ročne takto 2-3 roky po sebe, prečistí sa priestor, kvalitnejšie médiá sa v konkurencii prebijú k väčšiemu vplyvu atp...takto nejako.


Vláda sa správa akoby naozaj mal prísť krach finančného systému, možno vtedy keď sa prestanú financovať hovadiny sa veci urýchlia.


V každom prípade je čoraz viac vecí pripravených na veľký tresk.


Sa vrátim k téme :D Podľa mna to bude pokračovať podľa hesla "najprv postupne a zrazu z ničoho nič", pri čom nikto netuší kedy to či ono padne/praskne. Nemyslím si, že príde nejaký wow moment pre masy, ktorý ich prebudí, väčšina bude ďalej frčať na MSM vymývaniu mozgov...a MSM nezmení rétoriku kým budú mať financie...z praxe mám odsledované, že jediné čo reálne funguje je škrt financií, prepad o 50% ročne takto 2-3 roky po sebe, prečistí sa priestor, kvalitnejšie médiá sa v konkurencii prebijú k väčšiemu vplyvu atp...takto nejako. Vláda sa správa akoby naozaj mal prísť krach finančného systému, možno vtedy keď sa prestanú financovať hovadiny sa veci urýchlia. V každom prípade je čoraz viac vecí pripravených na veľký tresk.

ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal ... co sa tyka Putina, totalne nechapes, ze Rusko nema suverenitu a nemozu si robit co chcu, vobec on nemoze robit co by chcel, vyuziva objektivnych okolnosti pre "svoje" objektivne ciele, tu hru musi hrat ci chce alebo nechce, ale narozdiel od nas ju vyuziva aby dosiahol pozitivne ciele pre Rusko.


Prezident Putin odovzdal svoj hlas vo voľbách elektronicky:
https://www.hlavnespravy.sk/prezident-putin-odovzdal-svoj-hlas-vo-volbach-elektronicky/2681350


A toto tiež musel urobiť? Propagovať elektronické voľby, čo dáva takmer neobmedzený priestor podvodom? To len tak, že niektoré veci by robiť nemusel, ale robí ich. Napríklad sa nemusel nechať očkovať a nabádať ľudí k očkovaniu. Alexander Lukašenko dokonca odmietol hrať celé epidemické divadlo, ale Vladimír Putin, ktorý ho zachránil pred pučom, musel? Dobre, možno áno. Musel Putin dopustiť zavádzanie 5G sietí v Rusku? Čo nevie, aké je 5G nebezpečné zo samotného princípu tejto technológie? Nemohol zatlačiť na regulačný úrad? Možno nemohol, neviem. Ale tieto veci mi jednoducho nesedia.


[quote="pid:33320, uid:242"]ty v tom mas riadny gulas, dojmy, pojmy, total kaleidoskop si si poskladal ... co sa tyka Putina, totalne nechapes, ze Rusko nema suverenitu a nemozu si robit co chcu, vobec on nemoze robit co by chcel, vyuziva objektivnych okolnosti pre "svoje" objektivne ciele, tu hru musi hrat ci chce alebo nechce, ale narozdiel od nas ju vyuziva aby dosiahol pozitivne ciele pre Rusko.[/quote] **Prezident Putin odovzdal svoj hlas vo voľbách elektronicky:** https://www.hlavnespravy.sk/prezident-putin-odovzdal-svoj-hlas-vo-volbach-elektronicky/2681350 A toto tiež musel urobiť? Propagovať elektronické voľby, čo dáva takmer neobmedzený priestor podvodom? To len tak, že niektoré veci by robiť nemusel, ale robí ich. Napríklad sa nemusel nechať očkovať a nabádať ľudí k očkovaniu. Alexander Lukašenko dokonca odmietol hrať celé epidemické divadlo, ale Vladimír Putin, ktorý ho zachránil pred pučom, musel? Dobre, možno áno. Musel Putin dopustiť zavádzanie 5G sietí v Rusku? Čo nevie, aké je 5G nebezpečné zo samotného princípu tejto technológie? Nemohol zatlačiť na regulačný úrad? Možno nemohol, neviem. Ale tieto veci mi jednoducho nesedia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 9. 2021 o 20:04

@Vlad i mir, ďakujem za tvoj pohľad na vec. Myslím si, že globálny primitív nie je tak pri sile, ako by sa mohlo zdať. A močiar si uvedomuje neudržateľnosť tohto modelu organizácie sveta, takže je motivovaný zaviesť vlastný (Veľký reset), aby si udržal moc. Príkladom je majiteľ Drogerie Marktu (DM), ktorý je podporovateľ multikulturalizmu a základného príjmu. On tieto veci nepodporuje pre blaho ľudí, ale pre udržanie si svojho vlastného. Preto zostávam pri svojom videní toho, kto, ako a prečo začal toto epidemické divadlo.

@Vlad i mir, ďakujem za tvoj pohľad na vec. Myslím si, že globálny primitív nie je tak pri sile, ako by sa mohlo zdať. A močiar si uvedomuje neudržateľnosť tohto modelu organizácie sveta, takže je motivovaný zaviesť vlastný (Veľký reset), aby si udržal moc. Príkladom je majiteľ Drogerie Marktu (DM), ktorý je podporovateľ multikulturalizmu a základného príjmu. On tieto veci nepodporuje pre blaho ľudí, ale pre udržanie si svojho vlastného. Preto zostávam pri svojom videní toho, kto, ako a prečo začal toto epidemické divadlo.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 9. 2021 o 20:11

jen formální připomínka, Ogare. Pojem "primitiv" něco vyjadřuje a ve spojení s pojmem "globální" dává určitě mylnou informaci. GP je globální, ale není to primitiv, ale velmi vyspělý intelekt s velmi špatnou mravní úrovní.
I slovo dovede účinně bojovat.Zvažuj,jaké používáš.
K tomu obsahu. Máš v sobě hodně nahromaděných emocí, jakéhosi nesplněného očekávání a z toho pak plyne i frustrace a zklamání.Z této pozice žádný řídící a řízený proces věrohodně nevyhodnotíš. Nesledujeme "One man show", ale glogální rugby.T o k tomu zklamání z kroků Putina.


jen formální připomínka, Ogare. Pojem "primitiv" něco vyjadřuje a ve spojení s pojmem "globální" dává určitě mylnou informaci. GP je globální, ale není to primitiv, ale velmi vyspělý intelekt s velmi špatnou mravní úrovní. I slovo dovede účinně bojovat.Zvažuj,jaké používáš. K tomu obsahu. Máš v sobě hodně nahromaděných emocí, jakéhosi nesplněného očekávání a z toho pak plyne i frustrace a zklamání.Z této pozice žádný řídící a řízený proces věrohodně nevyhodnotíš. Nesledujeme "One man show", ale glogální rugby.T o k tomu zklamání z kroků Putina.

ja stale skor rozmyslam, ci nejde o novu biologicku zbran a Sputnik by mal proti nej ucinkovat-......inak mi to nedava zmysel, ani to umieranie v Rusku (aj ked statistiky upravime ako chceme a umieraju urcite hlavne ludia starsi a s diagnozami, ktori by mozno umreli aj tak), ani to ockovanie (ale zasa je to cele dobrovolne)


ja stale skor rozmyslam, ci nejde o novu biologicku zbran a Sputnik by mal proti nej ucinkovat-......inak mi to nedava zmysel, ani to umieranie v Rusku (aj ked statistiky upravime ako chceme a umieraju urcite hlavne ludia starsi a s diagnozami, ktori by mozno umreli aj tak), ani to ockovanie (ale zasa je to cele dobrovolne)

ja stale skor rozmyslam, ci nejde o novu biologicku zbran a Sputnik by mal proti nej ucinkovat-......inak mi to nedava zmysel, ani to umieranie v Rusku (aj ked statistiky upravime ako chceme a umieraju urcite hlavne ludia starsi a s diagnozami, ktori by mozno umreli aj tak), ani to ockovanie (ale zasa je to cele dobrovolne)
Pokial viem, tak Sputnik funguje rovnako ako Astra a ta moc nefunguje.


[quote="pid:33610, uid:187"]ja stale skor rozmyslam, ci nejde o novu biologicku zbran a Sputnik by mal proti nej ucinkovat-......inak mi to nedava zmysel, ani to umieranie v Rusku (aj ked statistiky upravime ako chceme a umieraju urcite hlavne ludia starsi a s diagnozami, ktori by mozno umreli aj tak), ani to ockovanie (ale zasa je to cele dobrovolne)[/quote]Pokial viem, tak Sputnik funguje rovnako ako Astra a ta moc nefunguje.

Moderator

Tak tedy byl (Putin) vybrán a odsouhlasen GP.
No ako som tak pozeral historiu vladarov ZSSR a ruska, tak pochybujem ze Putin bol udsuhlaseny GP. Ved GP vybera na riadiace poizcie tupcov, co je o nich verejne zname ze su hlupaci, co len vedia pocuvat. A v Rusku by len tak povolili stať sa prezidentom clenovi KGB, ktory vie "prilis vela" o veciach statnych a medzinarodnych? To mi nesedi. Skor by som povedal, ze Jelcin vedel co GP sije pre Rusko (totalnu genocidu a rozdelenie uzemia) ... ano jelcin bol spitak ale sprosty nebol. A prave on vytvoril cestu Putinovi. Samozrejme sa tu pocita s podporou ruskeho zrecstva. Bez tej podpory by sa Putin stal len dalsou babkou na poli medzinarodnej politiky a zacal by vladnut otrokarskou koncepciou rozdeluj a panuj. Ale uz od nastupu Putina mozeme vidiet koncepciu uplne odlisnu od koncepcie GP. Putin od niekoho dostal rozumy, od niekoho velmi mudreho. A teraz vidime vitazstvo tej "Putinovej" koncepcie nad koncepciou GP. Pocas celeho vladnutia Putina mozeme vidiet rozne kroky zo strany GP proti Putinovi, od vojny v gruzinsku, ukrajine, potom rozne sankcie, nenavistne prejavy atd atd ... ale vsetky tieto nastroje koncepcie GP jednoducho nefunguju na dnesne Rusko. Kazde poleno hodene po Putinovy sa zmeni na triesky, ktorymi si on potom doma vytapa dom. Akoby Putin siril koncepciu, ktora je o rad az dva nad koncepciou GP, preto stare zauzivane "metody GP" akosi "nefunguju". A uz ked GP obacil, ze jeho metody nefunguju, tak mu ostalo len vyjednavat.


[quote="pid:33478, uid:311"]Tak tedy byl (Putin) vybrán a odsouhlasen GP.[/quote]No ako som tak pozeral historiu vladarov ZSSR a ruska, tak pochybujem ze Putin bol udsuhlaseny GP. Ved GP vybera na riadiace poizcie tupcov, co je o nich verejne zname ze su hlupaci, co len vedia pocuvat. A v Rusku by len tak povolili stať sa prezidentom clenovi KGB, ktory vie "prilis vela" o veciach statnych a medzinarodnych? To mi nesedi. Skor by som povedal, ze Jelcin vedel co GP sije pre Rusko (totalnu genocidu a rozdelenie uzemia) ... ano jelcin bol spitak ale sprosty nebol. A prave on vytvoril cestu Putinovi. Samozrejme sa tu pocita s podporou ruskeho zrecstva. Bez tej podpory by sa Putin stal len dalsou babkou na poli medzinarodnej politiky a zacal by vladnut otrokarskou koncepciou rozdeluj a panuj. Ale uz od nastupu Putina mozeme vidiet koncepciu uplne odlisnu od koncepcie GP. Putin od niekoho dostal rozumy, od niekoho velmi mudreho. A teraz vidime vitazstvo tej "Putinovej" koncepcie nad koncepciou GP. Pocas celeho vladnutia Putina mozeme vidiet rozne kroky zo strany GP proti Putinovi, od vojny v gruzinsku, ukrajine, potom rozne sankcie, nenavistne prejavy atd atd ... ale vsetky tieto nastroje koncepcie GP jednoducho nefunguju na dnesne Rusko. Kazde poleno hodene po Putinovy sa zmeni na triesky, ktorymi si on potom doma vytapa dom. Akoby Putin siril koncepciu, ktora je o rad az dva nad koncepciou GP, preto stare zauzivane "metody GP" akosi "nefunguju". A uz ked GP obacil, ze jeho metody nefunguju, tak mu ostalo len vyjednavat.
Upravené 18. 9. 2021 o 13:47

Propagovať elektronické voľby, čo dáva takmer neobmedzený priestor podvodom?
S ohledem na loňský Trumpův e-monitoring síťového provozu při volbách v USA a sbírání důkazů (ono to ještě bude vytaženo, ví kde se má hledat a hlavně jsou zachyceny důkazy) myslím a věřím, že nyní kluci kolem VVP dělají totéž a precizně odhalují další spáče ukryté v systému.


[quote="pid:33552, uid:623"]Propagovať elektronické voľby, čo dáva takmer neobmedzený priestor podvodom?[/quote]S ohledem na loňský Trumpův e-monitoring síťového provozu při volbách v USA a sbírání důkazů (ono to ještě bude vytaženo, ví kde se má hledat a hlavně jsou zachyceny důkazy) myslím a věřím, že nyní kluci kolem VVP dělají totéž a precizně odhalují další spáče ukryté v systému.

Ogar - ten z DM môže byť prívrženec baziny ako píšeš, ale multikulti je nástroj GP. To, že to mu DM šéf nerozumie, je druhá vec. Čo sa týka návratu k téme - každý mesiac sa stane niečo významné, či už na našej scéne alebo aj na tej globálnej, často je to aj previazané, takže určite sa niečo stane. Vieme dať aj odhady k čomu sa schyľuje, len nemusíme trafiť konkrétny mesiac.


Ogar - ten z DM môže byť prívrženec baziny ako píšeš, ale multikulti je nástroj GP. To, že to mu DM šéf nerozumie, je druhá vec. Čo sa týka návratu k téme - každý mesiac sa stane niečo významné, či už na našej scéne alebo aj na tej globálnej, často je to aj previazané, takže určite sa niečo stane. Vieme dať aj odhady k čomu sa schyľuje, len nemusíme trafiť konkrétny mesiac.

jen formální připomínka, Ogare. Pojem "primitiv" něco vyjadřuje a ve spojení s pojmem "globální" dává určitě mylnou informaci. GP je globální, ale není to primitiv, ale velmi vyspělý intelekt s velmi špatnou mravní úrovní.
I slovo dovede účinně bojovat.Zvažuj,jaké používáš.


Ďakujem za pripomienku. Výraz globálny primitív používam zámerne. Záleží od definície tohto slova. Z pohľadu duchovného vývoja je to naozaj primitív, pretože je úplne najnižšie. S inteligenciou alebo inými jeho schopnosťami to nemá nič spoločné. Budem používať výraz globálny prediktor/parazit/primitív, aby som nemiatol.


K tomu obsahu. Máš v sobě hodně nahromaděných emocí, jakéhosi nesplněného očekávání a z toho pak plyne i frustrace a zklamání.Z této pozice žádný řídící a řízený proces věrohodně nevyhodnotíš. Nesledujeme "One man show", ale glogální rugby.T o k tomu zklamání z kroků Putina.


Nemám v sebe nahromadené emócie. Hodnotím to z pohľadu, že by som sa v niektorých prípadoch zachoval inak ako Vladimír Putin. Ale vždy dodám, že on vie, či nemôže inak. Taký Alexander Lukašenko sa inak zachoval a zachraňoval ho Putin, ktorý sa inak nezachoval. Sú niektoré veci, ktoré mi jednoducho nesedia, ale celkové smerovanie Putina je podľa mňa správne. Čas ukáže ako to je. V minulosti mi Putin ukázal, že jeho kroky, ktoré som vtedy kritizoval, sa ukázali ako správne. Možno to tak bude aj tentoraz.


Ogar - ten z DM môže byť prívrženec baziny ako píšeš, ale multikulti je nástroj GP. To, že to mu DM šéf nerozumie, je druhá vec.


Súhlasím a ďakujem za doplnenie. Nič to nemení na tom čo som napísal.


Čo sa týka návratu k téme - každý mesiac sa stane niečo významné, či už na našej scéne alebo aj na tej globálnej, často je to aj previazané, takže určite sa niečo stane. Vieme dať aj odhady k čomu sa schyľuje, len nemusíme trafiť konkrétny mesiac.


Znovu súhlasím. Vypichol som niektoré veci, aby sme mohli sledovať, či sa nenapĺňajú a aby sme boli pre istotu v strehu.




Ak všetko vyšumí do stratena, k čomu momentálne smerujeme, budeme to mať v budúcnosti ťažšie. Aj na nás záleží, či sa niečo prevalí a či budú organizátori pohnaní k zodpovednosti. Naša koncepcia sa zatiaľ prakticky nepresadzuje. Bezštruktúrne síce pár stoviek ľudí niečo šíri, ale neriadi, len v malej miere upravuje kurz. O štruktúrnom riadení momentálne nemôže byť ani reč - neorganizujeme sa.


[quote="pid:33587, uid:57"]jen formální připomínka, Ogare. Pojem "primitiv" něco vyjadřuje a ve spojení s pojmem "globální" dává určitě mylnou informaci. GP je globální, ale není to primitiv, ale velmi vyspělý intelekt s velmi špatnou mravní úrovní. I slovo dovede účinně bojovat.Zvažuj,jaké používáš. [/quote] Ďakujem za pripomienku. Výraz globálny primitív používam zámerne. Záleží od definície tohto slova. Z pohľadu duchovného vývoja je to naozaj primitív, pretože je úplne najnižšie. S inteligenciou alebo inými jeho schopnosťami to nemá nič spoločné. Budem používať výraz globálny prediktor/parazit/primitív, aby som nemiatol. [quote="pid:33587, uid:57"]K tomu obsahu. Máš v sobě hodně nahromaděných emocí, jakéhosi nesplněného očekávání a z toho pak plyne i frustrace a zklamání.Z této pozice žádný řídící a řízený proces věrohodně nevyhodnotíš. Nesledujeme "One man show", ale glogální rugby.T o k tomu zklamání z kroků Putina.[/quote] Nemám v sebe nahromadené emócie. Hodnotím to z pohľadu, že by som sa v niektorých prípadoch zachoval inak ako Vladimír Putin. Ale vždy dodám, že on vie, či nemôže inak. Taký Alexander Lukašenko sa inak zachoval a zachraňoval ho Putin, ktorý sa inak nezachoval. Sú niektoré veci, ktoré mi jednoducho nesedia, ale celkové smerovanie Putina je podľa mňa správne. Čas ukáže ako to je. V minulosti mi Putin ukázal, že jeho kroky, ktoré som vtedy kritizoval, sa ukázali ako správne. Možno to tak bude aj tentoraz. [quote="pid:33666, uid:630"]Ogar - ten z DM môže byť prívrženec baziny ako píšeš, ale multikulti je nástroj GP. To, že to mu DM šéf nerozumie, je druhá vec.[/quote] Súhlasím a ďakujem za doplnenie. Nič to nemení na tom čo som napísal. [quote="pid:33666, uid:630"]Čo sa týka návratu k téme - každý mesiac sa stane niečo významné, či už na našej scéne alebo aj na tej globálnej, často je to aj previazané, takže určite sa niečo stane. Vieme dať aj odhady k čomu sa schyľuje, len nemusíme trafiť konkrétny mesiac.[/quote] Znovu súhlasím. Vypichol som niektoré veci, aby sme mohli sledovať, či sa nenapĺňajú a aby sme boli pre istotu v strehu. --- Ak všetko vyšumí do stratena, k čomu momentálne smerujeme, budeme to mať v budúcnosti ťažšie. Aj na nás záleží, či sa niečo prevalí a či budú organizátori pohnaní k zodpovednosti. Naša koncepcia sa zatiaľ prakticky nepresadzuje. Bezštruktúrne síce pár stoviek ľudí niečo šíri, ale neriadi, len v malej miere upravuje kurz. O štruktúrnom riadení momentálne nemôže byť ani reč - neorganizujeme sa.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 9. 2021 o 12:47

Z pohľadu duchovného vývoja je to naozaj primitív, pretože je úplne najnižšie.

S týmto nesúhlasím, že je najnižšie. Je protipolom Ľudskosti, ale vývojovo nie je najnižšie. Podobne ako satan má vyspelý intelekt a veľmi dobre rozumie tomu, ako svet funguje. Od Človeka sa líši tým, že sa rozhodol pre iné mravné hodnoty. Svojou duchovnosťou sú vývojovo nižšie tí, ktorí fungujú v režime biorobot, a pod ním zviera. A úplne najnižšie je režim psychiky padlí (pod ľudskú dôstojnosť). Tieto režimy majú nižšiu duchovnosť aj preto, lebo sami brzdia rozvoj duchovnosti svojich obetí. Práve preto sú zo strany globálneho prediktora/parazita tak široko kultivované medzi ľuďmi. Brzdná sila rôznych zvieracích a zombi egregorov drží nimi ovládnuté ľudstvo na duchovno nízkej úrovni a potláča ich záujem sa rozvíjať.


GP je na rozdiel od nich posadnutý démonizmom a využíva svoje duchovné znalosti (svetlé aj temné) na dosiahnutie svojich cieľov. Koná v miere svojho chápania, ktoré je väčšie, než chápanie zombi, zvierat a padlých. Vyššiu mieru chápania (v rozumovej aj duchovnej rovine) má už len Boh a všetci jeho námestníci.


[quote="pid:33689, uid:623"]Z pohľadu duchovného vývoja je to naozaj primitív, pretože je úplne najnižšie.[/quote] S týmto nesúhlasím, že je najnižšie. Je protipolom Ľudskosti, ale vývojovo nie je najnižšie. Podobne ako satan má vyspelý intelekt a veľmi dobre rozumie tomu, ako svet funguje. Od Človeka sa líši tým, že sa rozhodol pre iné mravné hodnoty. Svojou duchovnosťou sú vývojovo nižšie tí, ktorí fungujú v režime biorobot, a pod ním zviera. A úplne najnižšie je režim psychiky padlí (pod ľudskú dôstojnosť). Tieto režimy majú nižšiu duchovnosť aj preto, lebo sami brzdia rozvoj duchovnosti svojich obetí. Práve preto sú zo strany globálneho prediktora/parazita tak široko kultivované medzi ľuďmi. Brzdná sila rôznych zvieracích a zombi egregorov drží nimi ovládnuté ľudstvo na duchovno nízkej úrovni a potláča ich záujem sa rozvíjať. GP je na rozdiel od nich posadnutý démonizmom a využíva svoje duchovné znalosti (svetlé aj temné) na dosiahnutie svojich cieľov. Koná v miere svojho chápania, ktoré je väčšie, než chápanie zombi, zvierat a padlých. Vyššiu mieru chápania (v rozumovej aj duchovnej rovine) má už len Boh a všetci jeho námestníci.

S týmto nesúhlasím, že je najnižšie. Je protipolom Ľudskosti, ale vývojovo nie je najnižšie. Podobne ako satan má vyspelý intelekt a veľmi dobre rozumie tomu, ako svet funguje.


Duchovný vývoj nie je o rozume, ale o srdci. Keď smeruješ k bezpodmienečnej láske, harmónii, prijatiu stvorenia - to je duchovný rozvoj. S tým sa rozvíja aj intelekt, ale nie naopak, že rozvinieš intelekt a dôjdeš k duchovnému poznaniu. Umelá inteligencia môže mať stokrát väčší intelekt a chápanie ako funguje svet, ale jej duchovnosť bude 0. Poznám viacero "jednoduchých" ľudí, ktorí majú duchovné poznanie väčšie ako väčšina vysokoškolákov. Všimni si liberálov, väčšinou sú to schopní ľudia, ale zároveň neskutoční hlupáci. A globálny prediktor/parazit/primitív je najmenej desaťkrát horší.


Dodatok: Pripúšťam, že sa môžem mýliť. Táto problematika pre mňa nie je až taká dôležitá.


[quote="pid:33720, uid:6"]S týmto nesúhlasím, že je najnižšie. Je protipolom Ľudskosti, ale vývojovo nie je najnižšie. Podobne ako satan má vyspelý intelekt a veľmi dobre rozumie tomu, ako svet funguje.[/quote] Duchovný vývoj nie je o rozume, ale o srdci. Keď smeruješ k bezpodmienečnej láske, harmónii, prijatiu stvorenia - to je duchovný rozvoj. S tým sa rozvíja aj intelekt, ale nie naopak, že rozvinieš intelekt a dôjdeš k duchovnému poznaniu. Umelá inteligencia môže mať stokrát väčší intelekt a chápanie ako funguje svet, ale jej duchovnosť bude 0. Poznám viacero "jednoduchých" ľudí, ktorí majú duchovné poznanie väčšie ako väčšina vysokoškolákov. Všimni si liberálov, väčšinou sú to schopní ľudia, ale zároveň neskutoční hlupáci. A globálny prediktor/parazit/primitív je najmenej desaťkrát horší. Dodatok: Pripúšťam, že sa môžem mýliť. Táto problematika pre mňa nie je až taká dôležitá.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 9. 2021 o 14:36

Vyzerá to tak, že aj pojem Duchovosť nie je dostatočne vysvetlený, a tým pádom každý človek si o ňom vytvára vlastnú predstavu, ktorá sa nemusí zhodovať s predstavami iných. Tým pádom aj pojem "rozvoj duchovnosti" môže u každého človeka vyvolávať iné obrazy/predstavy.


U kresťana môže duchovnosť predstavovať vzťah s Ježišom, a rozvoj duchovnosti môže podľa neho byť osvojenie si duchovných praktík kresťanstva, t.j. zladenie svojho ducha (psychiky) s duchom/egregorom kresťanstva.


U budhizmu môže duchovnosť a jej rozvoj znamenať venovanie sa duchovným praktikám budhizmu.


Pre rôzne "ezoterické" učenia importované do Europy môže duchovnosť znamenať zaoberanie sa svojim vnútrom a na jej rozvoj budú odporúčať vlastné metódy a praktiky.
(Slovo "ezoterické" dávam do úvodzoviek, lebo v KSB terminológii to má iný význam, než v tomto kontexte)


Ak sa pozriem do Slovníka slovenského jazyka, tak narazím na tieto významy:
duchovný ▶ 1. súvisiaci s vedomím, myslením, psychikou: d. rast, vývin duševný
duchovnosť -ti ž. ▶ duchovná oblasť, myšlienkový a hodnotový, duchovný svet (človeka), duchovný ráz, charakter niečoho; syn. duchovno


T.j. duchovný je opak telesného. Duchovnosť je opak telesnosti. Rozvoj telesnosti je kultivovanie tela. Rozvoj duchovnosti je kultivovanie ducha/psychiky. Ako sa dá teda kultivovať psychika?
Človek môže kultivovať svoje správanie, svoju mravnosť, charakter, ale ak to má mať pevné a trvalé korene, tak musí aj chápať, prečo je "toto" správne a "tamto" nesprávne. Pretože ak človeka učíme mravnosti a Ľudskosti a nevysvetlíme mu, prečo je to správne, tak časom ľudia začnú rebelovať voči takýmto tradičným pravidlám, lebo ich nebudú chápať!
A kým mravnosť voči sebe je ešte jednoduchšia na pochopenie, tak mravnosť spoločenských procesov je oveľa náročnejšia na pochopenie. Človek sa naozaj musí snažiť pochopiť všetky vnímateľné procesy okolo seba, aby jasne rozumel, aké správanie vedie k harmónii a rozvoju, a aké správanie vedie k degradácii a rozvratu. Predovšetkým z dlhodobého hľadiska. T.j. procesy, ktoré sú tak drobné až sa zdajú bezvýznamné, ale práve tieto procesy sú Overtonovými oknami. To čo vedie k rozvoju a harmonii je spoločensky mravné a to, čo vedie k degradácii a rozvratu (z krátko aj dlhodobého hľadiska) je spoločenský nemravné.
Chápanie a formovanie takejto vnútornej kultúry ducha je tiež rozvojom duchovnosti.


Čo ma vcelku prekvapilo, tak VP ZSSR v knihe "Od korporatívnosti k súbornosti" spája duchovnosť aj s takými javmi, ktoré sa dejú v našom "vnútornom" svete, ako sú stavy, ktoré zažívame počas snívania v spánku alebo v náhodnom alebo úmyselnom tranze.
Tam je tiež čo rozvíjať, aj keď hovorím sám za seba, že treba byť aj opatrný, lebo tam nemusí človek naraziť len na dobré bytosti. Keďže je množstvo bytostí, ktoré sa po oslovení môžu vydávať za Boha (kvôli našim nepresným predstavám o Bohu), tak je najdôležitejšie mať pred modlitbou a inými duchovnými praktikami správne telefónne číslo (adresu). Najpresnejší popis Boha je uvedený v KSB: Hierarchicky najvyššie riadenie v objektívnej realite. Za túto adresu sa nemôže schovať žiaden astrálny výkuk. Táto adresa je popísaná veľmi presne a patrí iba Hierarchicky najvyššiemu riadeniu v objektívnej realite, a ten je jediný. Ak sa človek vnútorne naladí na túto adresu, tak nemôže čerpať informácie z pochybných kanálov.


Ja som mal napríklad predstavu o duchovnom vývoji takú, že poznávaním vnútorného vesmíru (telo a duch) a vonkajšieho Vesmíru (zdieľaného všetkými) poznávame Božie pravidlá, učíme sa mravnosti, harmónii a celkovo kultivujeme svojho ducha tak, že ten je schopný cítiť oveľa vznešenejšie emócie a city.


Vyzerá to tak, že aj pojem Duchovosť nie je dostatočne vysvetlený, a tým pádom každý človek si o ňom vytvára vlastnú predstavu, ktorá sa nemusí zhodovať s predstavami iných. Tým pádom aj pojem "rozvoj duchovnosti" môže u každého človeka vyvolávať iné obrazy/predstavy. U kresťana môže duchovnosť predstavovať vzťah s Ježišom, a rozvoj duchovnosti môže podľa neho byť osvojenie si duchovných praktík kresťanstva, t.j. zladenie svojho ducha (psychiky) s duchom/egregorom kresťanstva. U budhizmu môže duchovnosť a jej rozvoj znamenať venovanie sa duchovným praktikám budhizmu. Pre rôzne "ezoterické" učenia importované do Europy môže duchovnosť znamenať zaoberanie sa svojim vnútrom a na jej rozvoj budú odporúčať vlastné metódy a praktiky. (Slovo "ezoterické" dávam do úvodzoviek, lebo v KSB terminológii to má iný význam, než v tomto kontexte) Ak sa pozriem do Slovníka slovenského jazyka, tak narazím na tieto významy: **duchovný** ▶ 1. súvisiaci s vedomím, myslením, psychikou: d. rast, vývin duševný **duchovnosť** -ti ž. ▶ duchovná oblasť, myšlienkový a hodnotový, duchovný svet (človeka), duchovný ráz, charakter niečoho; syn. duchovno T.j. duchovný je opak telesného. Duchovnosť je opak telesnosti. Rozvoj telesnosti je kultivovanie tela. Rozvoj duchovnosti je kultivovanie ducha/psychiky. Ako sa dá teda kultivovať psychika? Človek môže kultivovať svoje správanie, svoju mravnosť, charakter, ale ak to má mať pevné a trvalé korene, tak musí aj chápať, prečo je "toto" správne a "tamto" nesprávne. Pretože ak človeka učíme mravnosti a Ľudskosti a nevysvetlíme mu, prečo je to správne, tak časom ľudia začnú rebelovať voči takýmto tradičným pravidlám, lebo ich nebudú chápať! A kým mravnosť voči sebe je ešte jednoduchšia na pochopenie, tak mravnosť spoločenských procesov je oveľa náročnejšia na pochopenie. Človek sa naozaj musí snažiť pochopiť všetky vnímateľné procesy okolo seba, aby jasne rozumel, aké správanie vedie k harmónii a rozvoju, a aké správanie vedie k degradácii a rozvratu. Predovšetkým z dlhodobého hľadiska. T.j. procesy, ktoré sú tak drobné až sa zdajú bezvýznamné, ale práve tieto procesy sú Overtonovými oknami. To čo vedie k rozvoju a harmonii je spoločensky mravné a to, čo vedie k degradácii a rozvratu (z krátko aj dlhodobého hľadiska) je spoločenský nemravné. Chápanie a formovanie takejto vnútornej kultúry ducha je tiež rozvojom duchovnosti. Čo ma vcelku prekvapilo, tak VP ZSSR v knihe "Od korporatívnosti k súbornosti" spája duchovnosť aj s takými javmi, ktoré sa dejú v našom "vnútornom" svete, ako sú stavy, ktoré zažívame počas snívania v spánku alebo v náhodnom alebo úmyselnom tranze. Tam je tiež čo rozvíjať, aj keď hovorím sám za seba, že treba byť aj opatrný, lebo tam nemusí človek naraziť len na dobré bytosti. Keďže je množstvo bytostí, ktoré sa po oslovení môžu vydávať za Boha (kvôli našim nepresným predstavám o Bohu), tak je najdôležitejšie mať pred modlitbou a inými duchovnými praktikami správne telefónne číslo (adresu). Najpresnejší popis Boha je uvedený v KSB: Hierarchicky najvyššie riadenie v objektívnej realite. Za túto adresu sa nemôže schovať žiaden astrálny výkuk. Táto adresa je popísaná veľmi presne a patrí iba Hierarchicky najvyššiemu riadeniu v objektívnej realite, a ten je jediný. Ak sa človek vnútorne naladí na túto adresu, tak nemôže čerpať informácie z pochybných kanálov. Ja som mal napríklad predstavu o duchovnom vývoji takú, že poznávaním vnútorného vesmíru (telo a duch) a vonkajšieho Vesmíru (zdieľaného všetkými) poznávame Božie pravidlá, učíme sa mravnosti, harmónii a celkovo kultivujeme svojho ducha tak, že ten je schopný cítiť oveľa vznešenejšie emócie a city.
Upravené 20. 9. 2021 o 17:25

Kancelar: co sa tyka Sputnika, tak sice je to vektorova vakcina ako AZ, ale v Argentine bola studia (link som si bohuzial neodlozila), kde ukazovali, ze po pol roku mali jej uzivatelia najvacsie protilatky (na rozdiel od Pfizeru apod)+v adenoviruse je nosic opici a nie ludsky (ako v Sputniku), takze osobne tam ocakavam problemy v buducnosti neurologickeho alebo autoimunitneho charakteru (plus tam aj v Madarsku ukazovali najmensi pocet umrti).Plus Rusi tvrdia, ze v ich vakcine sa koduje sirsia cast virusu, nielen S-protein ako i mRNA vakcin a preto mutacie, ktore nasledovali po alfe a ktore sa vraj lisia len v jednotkach percent, na to mRNA funguju stale menej a menej. Ale sama neviem, co si mam o tomto celom mysliet co sa tyka vakcinacie


Kancelar: co sa tyka Sputnika, tak sice je to vektorova vakcina ako AZ, ale v Argentine bola studia (link som si bohuzial neodlozila), kde ukazovali, ze po pol roku mali jej uzivatelia najvacsie protilatky (na rozdiel od Pfizeru apod)+v adenoviruse je nosic opici a nie ludsky (ako v Sputniku), takze osobne tam ocakavam problemy v buducnosti neurologickeho alebo autoimunitneho charakteru (plus tam aj v Madarsku ukazovali najmensi pocet umrti).Plus Rusi tvrdia, ze v ich vakcine sa koduje sirsia cast virusu, nielen S-protein ako i mRNA vakcin a preto mutacie, ktore nasledovali po alfe a ktore sa vraj lisia len v jednotkach percent, na to mRNA funguju stale menej a menej. Ale sama neviem, co si mam o tomto celom mysliet co sa tyka vakcinacie

pro JankaS:
Co jsem pochopila (a nevím, jestli správně), tak ten první Sputnik V byl vyrobený "postaru" - tj. ve vakcíně byly oslabené "bacily", což je princip všech fungujících a bezpečných vakcín zemí bývalého socbloku (konkrétně ČSSR byla velmocí ve výrobě spolehlivých vakcín). Přesně takovými jsme byli očkovaní i my. Tedy ti narození před "revolucí" a ti ještě cca 5 let po.
No a pak jsem někde před rokem četla v našem žumpovišti "hrůzostrašnou zprávu", která s odporem, hrůzou a pohoršením sdělovala, že "Sputnik má v sobě covid" a tím je jistojistě Putinovou tajnou zbraní proti nám.
A my tu máme bezpečnou klasiku Sputniku zakázanou a místo toho se píchá naprosto ojedinělá a experimentální směska, dosud nikde nezkoušená.


pro JankaS: Co jsem pochopila (a nevím, jestli správně), tak ten první Sputnik V byl vyrobený "postaru" - tj. ve vakcíně byly oslabené "bacily", což je princip všech fungujících a bezpečných vakcín zemí bývalého socbloku (konkrétně ČSSR byla velmocí ve výrobě spolehlivých vakcín). Přesně takovými jsme byli očkovaní i my. Tedy ti narození před "revolucí" a ti ještě cca 5 let po. No a pak jsem někde před rokem četla v našem žumpovišti "hrůzostrašnou zprávu", která s odporem, hrůzou a pohoršením sdělovala, že "Sputnik má v sobě covid" a tím je jistojistě Putinovou tajnou zbraní proti nám. A my tu máme bezpečnou klasiku Sputniku zakázanou a místo toho se píchá naprosto ojedinělá a experimentální směska, dosud nikde nezkoušená.

JankaS, Lin
V nemeckem parlamentu o prestavce daval rozhovor lekar, clen FDP o nove americke vakcine NOVAVAX, ktera je vyrabena podle stareho zpusobu. Nedoporucoval zadne ockovani, ale kdyz uz to nekdo nemuze vydrzet a mysli, ze mu to pomuze, tak tuhle. Je u schvaleni u EMA, ale nejak to moc dlouho trva.
Video nemohu momentalne najit.


JankaS, Lin V nemeckem parlamentu o prestavce daval rozhovor lekar, clen FDP o nove americke vakcine NOVAVAX, ktera je vyrabena podle stareho zpusobu. Nedoporucoval zadne ockovani, ale kdyz uz to nekdo nemuze vydrzet a mysli, ze mu to pomuze, tak tuhle. Je u schvaleni u EMA, ale nejak to moc dlouho trva. Video nemohu momentalne najit.

A k tématu a Ogarově otázce:
Co se stane? Třeba přijde podzim a potom zima.... :-)


Ogare, takto se ptát je vážně divné, i když tě chápu. Jsi na tom jako dost lidí okolo = cítíš přetlak a máš všeho plné zuby. A ono pořád "nehřmí a země se nerozestupuje", co?
Teď vážně - a promiň malé odlehčení, nevysmívám se ti.
On totiž nikdo neví, co se stane a kdy. Všichni citlivější jen vědí, že to bude celkem brzy. Ovšem - ne stylem "dneska rána a výbuch - zítra ráj". Tak to rozhodně není a nebude. Protože - ta válka - a hodně ostrá a krutá válka - už zuří pár let. A je stále horší, i když finále jsme ještě nedosáhli. Kolikrát už tu kolegové psali, že tato válka neprobíhá jako poslední světová (studenými zbraněmi a vojskem). Jenže - to vůbec neznamená, že není nebezpečná a krutá. Je - a myslím si, že daleko víc než ta poslední (vedená na 6.prioritě). Čím se tedy bojuje? Hlavně technologiemi, informacemi a zdroji. Protože to, že stará koncepce umírá, je jasné a nevyhnutelné. Boj se vede o "nového světového řiditele" - tj. o prosazení koncepcí jiných.
To množné číslo je tam správně, protože je několik hráčů, co se nyní snaží protlačit svůj systém řízení. A stále ještě není rozhodnuto o vítězi. Naopak.
Podle posledního vyjádření Světlany Dragan máme před sebou tu nejlítější část boje a přijít by měla v prosinci. Co? Světlana se domnívá, že nebezpečí může přijít v podobě výpadku EE (nebo plynu a ropy), finančního systému, výpadky internetu a jiných sítí vůbec. Do toho všeho může silně zasáhnout i boží síla (psala jsem už před delším časem, že v tomto boji je přítomna a jako "faktor fň" má na probíhající boj velký vliv) v podobě různých "rozmarů počasí a vesmírných událostí". Turbulentní časy mají trvat do dubna - pak zase dostaneme nějaký čas na oddech.
Prostě - žijeme v přelomové době a sami jsme si ji kdysi vybrali. A aby tu zas někdo nepsal, že "lidi potřebují pozitivní zprávy", tak právě tohle je pozitivní zpráva jako hrom. Lidi potřebují - už konečně - nezkreslené zprávy, které jim co nejlépe popíšou realitu. A co dělat? Nic světoborného = stát pevně tam, kde jsme. A hlavně - být pravdiví. Nezaobírejte se "relativizací pravdy" = že jako každý vidí tu "svou pravdu". Ono jde o vztah pravdivosti ke své osobě = nelhat si do kapsy a co nejpřesněji si pojmenovat realitu, probíhající děje. Protože teprve pak je člověk schopný správně reagovat.


A k tématu a Ogarově otázce: Co se stane? Třeba přijde podzim a potom zima.... :-) Ogare, takto se ptát je vážně divné, i když tě chápu. Jsi na tom jako dost lidí okolo = cítíš přetlak a máš všeho plné zuby. A ono pořád "nehřmí a země se nerozestupuje", co? Teď vážně - a promiň malé odlehčení, nevysmívám se ti. On totiž nikdo neví, co se stane a kdy. Všichni citlivější jen vědí, že to bude celkem brzy. Ovšem - ne stylem "dneska rána a výbuch - zítra ráj". Tak to rozhodně není a nebude. **Protože - ta válka - a hodně ostrá a krutá válka - už zuří pár let.** A je stále horší, i když finále jsme ještě nedosáhli. Kolikrát už tu kolegové psali, že tato válka neprobíhá jako poslední světová (studenými zbraněmi a vojskem). Jenže - to vůbec neznamená, že není nebezpečná a krutá. Je - a myslím si, že daleko víc než ta poslední (vedená na 6.prioritě). Čím se tedy bojuje? Hlavně technologiemi, informacemi a zdroji. Protože to, že stará koncepce umírá, je jasné a nevyhnutelné. **Boj se vede o "nového světového řiditele" - tj. o prosazení koncepcí jiných.** To množné číslo je tam správně, protože je několik hráčů, co se nyní snaží protlačit svůj systém řízení. A stále ještě není rozhodnuto o vítězi. Naopak. Podle posledního vyjádření Světlany Dragan máme před sebou tu nejlítější část boje a přijít by měla v prosinci. Co? Světlana se domnívá, že nebezpečí může přijít v podobě výpadku EE (nebo plynu a ropy), finančního systému, výpadky internetu a jiných sítí vůbec. Do toho všeho může silně zasáhnout i boží síla (psala jsem už před delším časem, že v tomto boji je přítomna a jako "faktor fň" má na probíhající boj velký vliv) v podobě různých "rozmarů počasí a vesmírných událostí". Turbulentní časy mají trvat do dubna - pak zase dostaneme nějaký čas na oddech. Prostě - žijeme v přelomové době a sami jsme si ji kdysi vybrali. A aby tu zas někdo nepsal, že "lidi potřebují pozitivní zprávy", tak právě tohle je pozitivní zpráva jako hrom. Lidi potřebují - už konečně - nezkreslené zprávy, které jim co nejlépe popíšou realitu. A co dělat? Nic světoborného = stát pevně tam, kde jsme. **A hlavně - být pravdiví**. Nezaobírejte se "relativizací pravdy" = že jako každý vidí tu "svou pravdu". Ono jde o vztah pravdivosti ke své osobě = nelhat si do kapsy a co nejpřesněji si pojmenovat realitu, probíhající děje. Protože teprve pak je člověk schopný správně reagovat.
6.46k
45
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept