Zahraničná politika
Syrský prezident Bašár Asad přijel do Moskvy
Y

Během setkání Putin řekl, že ohniska odporu teroristů v Sýrii zůstávají, ale upozornil na skutečnost, že 90 % území státu je pod kontrolou syrské vlády.
„Podle mého názoru je hlavní problém v tom, že zahraniční ozbrojené síly jsou bez rozhodnutí OSN a bez vašeho povolení přítomny v jednotlivých oblastech země, což je zjevně v rozporu s mezinárodním právem,“ řekl Putin.
Brání konsolidaci země a jejímu oživení rychlejším tempem.
„Existují určité státy, které všemi možnými způsoby destruktivně ovlivňují možnost vedení politických procesů. Jsou i další faktory, ale my je dokonale chápeme a snažíme se udělat maximum pro to, abychom tyto naléhavé problémy vyřešili,“ řekl syrský prezident.
"Rada států uvalila na Sýrii sankce, „které lze klasifikovat a hodnotit jako protilidské, protistátní a protiprávní“.
https://cz.sputniknews.com/20210914/putin-vysvetlil-asadovi-jaky-je-hlavni-problem-syrie-15830305.html


Během setkání Putin řekl, že ohniska odporu teroristů v Sýrii zůstávají, ale upozornil na skutečnost, že 90 % území státu je pod kontrolou syrské vlády. „Podle mého názoru je hlavní problém v tom, že zahraniční ozbrojené síly jsou bez rozhodnutí OSN a bez vašeho povolení přítomny v jednotlivých oblastech země, což je zjevně v rozporu s mezinárodním právem,“ řekl Putin. Brání konsolidaci země a jejímu oživení rychlejším tempem. „Existují určité státy, které všemi možnými způsoby destruktivně ovlivňují možnost vedení politických procesů. Jsou i další faktory, ale my je dokonale chápeme a snažíme se udělat maximum pro to, abychom tyto naléhavé problémy vyřešili,“ řekl syrský prezident. "Rada států uvalila na Sýrii sankce, „které lze klasifikovat a hodnotit jako protilidské, protistátní a protiprávní“. https://cz.sputniknews.com/20210914/putin-vysvetlil-asadovi-jaky-je-hlavni-problem-syrie-15830305.html
136
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept