Politika v ČR
President Zeman je hospitalizovan
Y

Prezident Miloš Zeman se v úterý dostavil do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). Podle informací deníku Právo má jít od dlouhodobější hospitalizaci. Dříve deník informoval, že do ÚVN dorazil i exprezident Václav Klaus, a to kvůli problému s vysokým tlakem.
Zeman dorazil do nemocnice krátce po 11te hodině.
Manzelka Ivana dorazila do nemocnice jiz pred kolonou.
Po příjezdu Zeman zamával na novináře.
Shodou náhod o víkendu byl v ÚVN hospitalizován i Zemanův předchůdce Václav Klaus. Ten ostatně v úterý opět do nemocnice dorazil. Zatím není jasné, zda se v jeho případě jedná o prohlídku nebo o další hospitalizaci.
https://cz.sputniknews.com/20210914/prezident-zeman-je-hospitalizovan-15830824.html


Mozna to melo byt v EMP.


Prezident Miloš Zeman se v úterý dostavil do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). Podle informací deníku Právo má jít od dlouhodobější hospitalizaci. Dříve deník informoval, že do ÚVN dorazil i exprezident Václav Klaus, a to kvůli problému s vysokým tlakem. Zeman dorazil do nemocnice krátce po 11te hodině. Manzelka Ivana dorazila do nemocnice jiz pred kolonou. Po příjezdu Zeman zamával na novináře. Shodou náhod o víkendu byl v ÚVN hospitalizován i Zemanův předchůdce Václav Klaus. Ten ostatně v úterý opět do nemocnice dorazil. Zatím není jasné, zda se v jeho případě jedná o prohlídku nebo o další hospitalizaci. https://cz.sputniknews.com/20210914/prezident-zeman-je-hospitalizovan-15830824.html Mozna to melo byt v EMP.
Upravené 14. 9. 2021 o 12:32

Zemana čas od času na takovýchto pobytech dávají "dohromady".
Pokud se týká Klause, zatím jsem ani jednou neregistroval, že by "sportovec" Klaus měl problémy "s tlakem". Skoro mi to přijde jako klišé.
Tzn. počítám i s variantou, že se tam jen "uklidili" - "náhodou" oba do stejné nemocnice (na stejné oddělení? nevím :-) - aby mohli nerušeně pořešit co je potřeba.


"Prezidenta Zemana odvezli do vojenské nemocnice"
14.9.2021 11:11 • Aktualizováno 12:33
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prezidenta-zemana-odvezli-do-vojenske-nemocnice-40371998
"...Prezident dorazil do nemocnice nedlouho po 11. hodině. ..."
"Zemanův mluvčí Ovčáček jede žalmy
Novinky se pokusily kontaktovat hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka s žádostí o podrobnosti k Zemanově cestě do nemocnice. Na dotaz zaslaný prostřednictvím SMS zatím nereagoval.
Na svém oficiálním twitterovém účtu publikuje od rána příspěvky s náboženskou tématikou - cituje žalmy a papeže Františka."


"Hlasitě jsem volal k Hospodinu, a vyslyšel mě ze své svaté hory.
Klidně jsem ulehl a usnul. Probudil jsem se, protože mi Hospodin pomáhá.
Nezaleknu se ani tisíců, kteří mě obkličují.
Žalm 3, 5-7"
https://twitter.com/PREZIDENTmluvci?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Proč jsem si vzpomněl na:
"Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…“ (Jules/PULP FICTION)"?


"Václav Klaus je v nemocnici, trápí ho vysoký tlak"
14.9.2021 10:39
"Bývalý prezident Václav Klaus skončil o víkendu v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN). Podle informací Práva měl od soboty zdravotní problémy, především pak s vysokým tlakem. Po dohodě s lékaři byl tedy hospitalizován. V pondělí dopoledne byl propuštěn, ale už v úterý dopoledne se do nemocnice vrátil."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vaclava-klause-museli-o-vikendu-hospitalizovat-trapi-ho-vysoky-tlak-40371993


"Putin skončil v samoizolaci, v jeho okolí se objevil covid"
14.9.2021 11:11 – Moskva • Aktualizováno 12:05
"Ruský prezident Vladimir Putin v úterý v rozhovoru s tádžickým prezidentem Emómalím-ji Rahmónem oznámil, že byl nucen uchýlit se do samoizolace, protože se v jeho okolí objevily případy covidu-19."
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/putin-skoncil-v-samoizolaci-v-jeho-okoli-se-objevil-covid-40372004


Poznámka:
a Yori zmíněný článek
https://cz.sputniknews.com/20210914/prezident-zeman-je-hospitalizovan-15830824.html
11:22 14.09.2021 (aktualizováno: 13:04 14.09.2021)


Zemana čas od času na takovýchto pobytech dávají "dohromady". Pokud se týká Klause, zatím jsem ani jednou neregistroval, že by "sportovec" Klaus měl problémy "s tlakem". Skoro mi to přijde jako klišé. Tzn. počítám i s variantou, že se tam jen "uklidili" - "náhodou" oba do stejné nemocnice (na stejné oddělení? nevím :-) - aby mohli nerušeně pořešit co je potřeba. "Prezidenta Zemana odvezli do vojenské nemocnice" 14.9.2021 **11:11** • Aktualizováno **12:33** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prezidenta-zemana-odvezli-do-vojenske-nemocnice-40371998 "...Prezident dorazil do nemocnice nedlouho **po 11. hodině**. ..." "Zemanův mluvčí Ovčáček jede žalmy Novinky se pokusily kontaktovat hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka s žádostí o podrobnosti k Zemanově cestě do nemocnice. Na dotaz zaslaný prostřednictvím SMS zatím nereagoval. Na svém oficiálním twitterovém účtu publikuje od rána příspěvky s náboženskou tématikou - **cituje žalmy a papeže Františka**." "Hlasitě jsem volal k Hospodinu, a vyslyšel mě ze své svaté hory. Klidně jsem ulehl a usnul. Probudil jsem se, protože mi Hospodin pomáhá. Nezaleknu se ani tisíců, kteří mě obkličují. Žalm 3, 5-7" https://twitter.com/PREZIDENTmluvci?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Proč jsem si vzpomněl na: "Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…“ (Jules/PULP FICTION)"? "Václav Klaus je v nemocnici, trápí ho vysoký tlak" 14.9.2021 **10:39** "Bývalý prezident Václav Klaus skončil o víkendu v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN). Podle informací Práva měl od soboty zdravotní problémy, především pak s vysokým tlakem. Po dohodě s lékaři byl tedy hospitalizován. V pondělí dopoledne byl propuštěn, ale **už v úterý dopoledne se do nemocnice vrátil**." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vaclava-klause-museli-o-vikendu-hospitalizovat-trapi-ho-vysoky-tlak-40371993 "Putin skončil v samoizolaci, v jeho okolí se objevil covid" 14.9.2021 **11:11** – Moskva • Aktualizováno **12:05** "Ruský prezident Vladimir Putin v úterý v rozhovoru s tádžickým prezidentem Emómalím-ji Rahmónem oznámil, že byl nucen uchýlit se do samoizolace, protože se v jeho okolí objevily případy covidu-19." https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/putin-skoncil-v-samoizolaci-v-jeho-okoli-se-objevil-covid-40372004 Poznámka: a Yori zmíněný článek https://cz.sputniknews.com/20210914/prezident-zeman-je-hospitalizovan-15830824.html **11:22** 14.09.2021 (aktualizováno: 13:04 14.09.2021)
Upravené 14. 9. 2021 o 13:25

Prezidenta Miloše Zemana hospitalizovali v úterý v pražské Ústřední vojenské nemocnici. Podle jeho poradce Martina Nejedlého se má jednat o pravidelnou prohlídku.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-klaus-hospitalizace-vojenska-nemocnice-vysoky-tlak.A210914_104408_zahranicni_remy


Prezidenta Miloše Zemana hospitalizovali v úterý v pražské Ústřední vojenské nemocnici. **Podle jeho poradce Martina Nejedlého se má jednat o pravidelnou prohlídku. ** Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-klaus-hospitalizace-vojenska-nemocnice-vysoky-tlak.A210914_104408_zahranicni_remy

Pozrime sa, ako funguje Sputnik V „v reálnom živote“: Putin odhaľuje, že bol s infikovanou osobou na Covid 19 „v tesnom kontakte„ celý deň “.


https://www.rt.com/russia/534811-sputnikv-putin-contact-covid19/


Krátko po vyhlásení, že sa po kontakte s infikovanou osobou na Covid 19 bude sám izolovať, ruský prezident Vladimir Putin označil jeho situáciu za „prirodzený experiment“, ktorý ukáže, či Sputnik V funguje v praxi.


Pozrime sa, ako funguje Sputnik V „v reálnom živote“: Putin odhaľuje, že bol s infikovanou osobou na Covid 19 „v tesnom kontakte„ celý deň “. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.rt.com/russia/534811-sputnikv-putin-contact-covid19/ Krátko po vyhlásení, že sa po kontakte s infikovanou osobou na Covid 19 bude sám izolovať, ruský prezident Vladimir Putin označil jeho situáciu za „prirodzený experiment“, ktorý ukáže, či Sputnik V funguje v praxi.

Vladimir se Sergejem jezdi do tajgy, Milos a Vaclav jezdi do nemocnice. Jalta 2021, ceska edice :-)


Vladimir se Sergejem jezdi do tajgy, Milos a Vaclav jezdi do nemocnice. Jalta 2021, ceska edice :-)

Začíná to být stále zajímavější.


„Když už jsem tady byl.” Babiš navštívil v nemocnici oba prezidenty.


Zeman byl podle něj za návštěvu rád. Kromě zdravotního stavu mluvili i o aktuálních politických otázkách nebo o inflaci. Premiér zároveň navštívil i bývalého prezidenta Klause. „Když už jsem tady byl, slyšel jsem, že i pan prezident Klaus je tady, tak ze slušnosti jsem ho šel pozdravit,” komentoval schůzku.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdyz-uz-jsem-tady-byl-babis-navstivil-v-nemocnici-oba-prezidenty-40372259


Začíná to být stále zajímavější. „Když už jsem tady byl.” Babiš navštívil v nemocnici oba prezidenty. Zeman byl podle něj za návštěvu rád. Kromě zdravotního stavu mluvili i o aktuálních politických otázkách nebo o inflaci. Premiér zároveň navštívil i bývalého prezidenta Klause. „Když už jsem tady byl, slyšel jsem, že i pan prezident Klaus je tady, tak ze slušnosti jsem ho šel pozdravit,” komentoval schůzku. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kdyz-uz-jsem-tady-byl-babis-navstivil-v-nemocnici-oba-prezidenty-40372259

Začíná to být stále zajímavější.
„Když už jsem tady byl.” Babiš navštívil v nemocnici oba prezidenty.

Všechno jde, tak jak má.
Týmová porada.


[quote="pid:33372, uid:307"]Začíná to být stále zajímavější. „Když už jsem tady byl.” Babiš navštívil v nemocnici oba prezidenty.[/quote] Všechno jde, tak jak má. Týmová porada.

Je to jak z nějakého špionážního trilleru smile Ten souběh hospitalizací je do očí bijící a troufám si tvrdit, že ne náhodný, jde do tuhého pravděpodobně...


Je to jak z nějakého špionážního trilleru :) Ten souběh hospitalizací je do očí bijící a troufám si tvrdit, že ne náhodný, jde do tuhého pravděpodobně...

"Putin skončil v samoizolaci, v jeho okolí se objevil covid"
14.9.2021 11:11

Pridam dnesni clanek o presidentu Zemanovi, Klausovi a premieru Babisovi:
Hrad prolomil mlčení o Zemanově stavu
Zajimavy odstavec:
Po 11:00 dorazil do nemocnice i premiér Andrej Babiš (ANO). „Pan premiér projevil přání navštívit prezidenta,“ řekl Blesk Zprávám Mynář. Reportéři Blesku zachytili i jeho ochranku, která nesla květiny a dárkové tašky Jednu, ve které se zpravidla nosí lahve, nesl také premiér. „Pan prezident se dohodl s panem premiérem na tomto setkání. Jde o přátelskou schůzku. Pracovní jednání, tradiční, je naplánováno na pondělí 27.9. od 18:00 v Lánech,“ řekl Blesk Zprávám Ovčáček. Schůzka se uskuteční den před Zemanovými narozeninami.


Babiš s panem presidentem mluvil například o zvyšující se inflaci.
Babiš se zastavil i za exprezidentem Václavem Klausem, který je ve stejné nemocnici s vysokým tlakem. Podle svých slov šel Klause ze slušnosti pozdravit. I s ním mluvil o inflaci. „Taky jsme probírali, co by měla dělat ČNB, když je ta inflace a je to jejich kompetence. Hlavně jejich, naše ne. Pan Klaus má svoje názory,“ dodal Babiš.


Vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová se za pana presidenta modli.


https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690312/hrad-prolomil-mlceni-o-zemanove-stavu-babis-privezl-darky-a-kvetiny-schillerova-se-modli.html


[quote="pid:33065, uid:240"]"Putin skončil v samoizolaci, v jeho okolí se objevil covid" 14.9.2021 **11:11**[/quote] Pridam dnesni clanek o presidentu Zemanovi, Klausovi a premieru Babisovi: **Hrad prolomil mlčení o Zemanově stavu** Zajimavy odstavec: Po **11**:00 dorazil do nemocnice i premiér Andrej Babiš (ANO). „Pan premiér projevil přání navštívit prezidenta,“ řekl Blesk Zprávám Mynář. Reportéři Blesku zachytili i jeho ochranku, která nesla květiny a dárkové tašky Jednu, ve které se zpravidla nosí lahve, nesl také premiér. „Pan prezident se dohodl s panem premiérem na tomto setkání. Jde o přátelskou schůzku. Pracovní jednání, tradiční, je naplánováno na pondělí **27.9.** od **18:00** v Lánech,“ řekl Blesk Zprávám Ovčáček. Schůzka se uskuteční den před Zemanovými narozeninami. **Babiš s panem presidentem mluvil například o zvyšující se inflaci.** Babiš se zastavil i za exprezidentem **Václavem Klausem**, který je ve stejné nemocnici s vysokým tlakem. Podle svých slov šel Klause ze slušnosti pozdravit.** I s ním mluvil o inflaci**. „Taky jsme probírali, co by měla dělat **ČNB**, když je ta **inflace** a je to **jejich kompetence**. Hlavně jejich, naše ne. Pan Klaus má svoje názory,“ dodal Babiš. Vicepremiérka a **ministryně financí Alena Schillerová se** za pana presidenta **modli**. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690312/hrad-prolomil-mlceni-o-zemanove-stavu-babis-privezl-darky-a-kvetiny-schillerova-se-modli.html
Upravené 16. 9. 2021 o 19:43

"První foto Klause z nemocnice: Od Babiše dostal med, po problémech s tlakem měl už i kafe"
16.9.2021
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690398/prvni-foto-klause-z-nemocnice-od-babise-dostal-med-po-problemech-s-tlakem-mel-uz-i-kafe.html
"„Premiér Babiš mu přinesl sklenici lesního medu a na oplátku od prezidenta Václav Klause dostal knihu, kterou jsme vydali v Institutu Václava Klause – Volby 21 budou o něčem?“ doplnil pro Blesk Zprávy Macinka." (Marcinka je mluvčí VK)


Aháá, takže malý (konspirační) kvíz:
a) VK kam se hne, tak s sebou vláčí pytel knih, které napsal, aby je mohl podle potřeby rozdávat
b) VK si nechal knihu dopravit do nemocnice člověkem ze svého týmu, jakmile se dozvěděl o návštěvě Babiše
c) VK si knihu nesl v "nemocniční" tašce už v okamžiku nástupu do nemocnice
:-)


"První foto Klause z nemocnice: Od Babiše dostal med, po problémech s tlakem měl už i kafe" 16.9.2021 https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690398/prvni-foto-klause-z-nemocnice-od-babise-dostal-med-po-problemech-s-tlakem-mel-uz-i-kafe.html "„Premiér Babiš mu přinesl sklenici lesního medu a na oplátku od prezidenta Václav Klause dostal **knihu**, kterou jsme vydali v Institutu Václava Klause – Volby 21 budou o něčem?“ doplnil pro Blesk Zprávy Macinka." (Marcinka je mluvčí VK) Aháá, takže malý (konspirační) kvíz: a) VK kam se hne, tak s sebou vláčí pytel knih, které napsal, aby je mohl podle potřeby rozdávat b) VK si nechal knihu dopravit do nemocnice člověkem ze svého týmu, jakmile se dozvěděl o návštěvě Babiše c) VK si knihu nesl v "nemocniční" tašce už v okamžiku nástupu do nemocnice :-)

Babiš přinesl Zemanovi knihu Bulšit of Františka Koukolíka

https://www.kosmas.cz/knihy/295733/bulsit/


“Kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění. ...
Za pomoci bulšitu, zmrzačené podoby jazyka, podřezávají větev, na níž sedíme. ...
Žvanilové se nás snaží přesvědčit projevy, ohromit reklamou, propagandou, utáhnout pseudovědou a příliš se nezabývají skutečností. ...
Kniha nabízí základní informace k pochopení bulšitu, abychom jej dokázali odhalit a najít před ním obranu.”


Nakladatelství Galén.


[quote="pid:33458, uid:307"]Babiš přinesl Zemanovi knihu Bulšit of Františka Koukolíka[/quote] https://www.kosmas.cz/knihy/295733/bulsit/ “Kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění. ... Za pomoci bulšitu, zmrzačené podoby jazyka, podřezávají větev, na níž sedíme. ... Žvanilové se nás snaží přesvědčit projevy, ohromit reklamou, propagandou, utáhnout pseudovědou a příliš se nezabývají skutečností. ... Kniha nabízí základní informace k pochopení bulšitu, abychom jej dokázali odhalit a najít před ním obranu.” Nakladatelství Galén.
Upravené 17. 9. 2021 o 08:42

Václav Klaus (80) opustil nemocnici, tlak se mu zlepšil.
Brány nemocnice bývalý prezident opustil krátce před 11:00.


V Ústřední vojenské nemocnici leželi současně hned dva prezidenti. Kromě toho bývalého – tedy Václava Klause, i ten úřadující Miloš Zeman. Za ním podle zjištění reportérů Blesku dorazil v pátek ráno nejprve kancléř Vratislav Mynář, který ho navštívil už ve čtvrtek. Chvíli po něm dorazila do ÚVN první dáma Ivana Zemanová a dcera prezidentského páru Kateřina.


Hrad po dvou dnech prolomil hradbu mlčení a zveřejnil informaci o zdravotním stavu hlavy státu. Zeman je podle lékařů dehydratovaný a vyčerpaný. V nemocnici s největší pravděpodobností stráví i celý víkend. Od poloviny příštího týdne už má ale podle svého mluvčího Jiřího Ovčáčka naplánované pracovní schůzky.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690427/vaclav-klaus-80-opustil-nemocnici-tlak-se-mu-zlepsil-za-zemanem-dorazila-manzelka-s-dcerou.html


**Václav Klaus (80) opustil nemocnici, tlak se mu zlepšil.** Brány nemocnice bývalý prezident opustil krátce před **11:00**. **V Ústřední vojenské nemocnici leželi současně hned dva prezidenti. Kromě toho bývalého – tedy Václava Klause, i ten úřadující Miloš Zeman.** Za ním podle zjištění reportérů Blesku dorazil v pátek ráno nejprve kancléř Vratislav Mynář, který ho navštívil už ve čtvrtek. Chvíli po něm dorazila do ÚVN první dáma Ivana Zemanová a dcera prezidentského páru Kateřina. Hrad po dvou dnech prolomil hradbu mlčení a zveřejnil informaci o zdravotním stavu hlavy státu. Zeman je podle lékařů dehydratovaný a vyčerpaný. V nemocnici s největší pravděpodobností stráví i celý víkend. Od poloviny příštího týdne už má ale podle svého mluvčího Jiřího Ovčáčka naplánované pracovní schůzky. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690427/vaclav-klaus-80-opustil-nemocnici-tlak-se-mu-zlepsil-za-zemanem-dorazila-manzelka-s-dcerou.html

Klaus se vrátil do nemocnice. Exprezident přišel na kontrolu, navštívil i vyčerpaného Zemana
Prezident Miloš Zeman se v pražské Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) rozhodně nenudí. Střídá se u něj jedna návštěva za druhou. V sobotu za ním přišel kardinál Dominik Duka a v neděli ho svou přítomností potěšil exprezident Václav Klaus, který tu byl ještě v pátek také hospitalizován. Podle informací Blesku do ÚVN přijel především na kontrolu, nicméně když už tu byl, zašel i za svým přítelem Zemanem.
„Když prezident Klaus opouštěl v pátek nemocnici, domluvil se s ošetřujícím lékařem, že se tam v neděli odpoledne staví na kontrolu (...) u té příležitosti se zastavil na návštěvu i za prezidentem Zemanen,“
Kdy současného prezidenta propustí, stále není jisté.
„Pokud jde o program pana prezidenta, pracovní zahajuje ve středu,“ sdělil Ovčáček.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690584/klaus-se-vratil-do-nemocnice-exprezident-prisel-na-kontrolu-navstivil-i-vycerpaneho-zemana.html


**Klaus se vrátil do nemocnice. Exprezident přišel na kontrolu, navštívil i vyčerpaného Zemana** Prezident Miloš Zeman se v pražské Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) rozhodně nenudí. Střídá se u něj jedna návštěva za druhou. V sobotu za ním přišel kardinál Dominik Duka a v neděli ho svou přítomností potěšil exprezident Václav Klaus, který tu byl ještě v pátek také hospitalizován. Podle informací Blesku do ÚVN přijel především na kontrolu, nicméně když už tu byl, zašel i za svým přítelem Zemanem. „Když prezident Klaus opouštěl v pátek nemocnici, domluvil se s ošetřujícím lékařem, že se tam v neděli odpoledne staví na kontrolu (...) u té příležitosti se zastavil na návštěvu i za prezidentem Zemanen,“ Kdy současného prezidenta propustí, stále není jisté. „Pokud jde o program pana prezidenta, pracovní zahajuje ve středu,“ sdělil Ovčáček. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/690584/klaus-se-vratil-do-nemocnice-exprezident-prisel-na-kontrolu-navstivil-i-vycerpaneho-zemana.html

Zeman opustil nemocnici. Jsem draslíkový muž, řekl


Prezident Miloš Zeman byl propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice. Z budovy vyjel na invalidním vozíku a zamával.


Při odjezdu měl Zeman krátký proslov k novinářům, ti ale museli stát daleko od vchodu a prezidentovi nebylo dobře rozumět. „Jsem draslíkový muž,“ vtipkoval prezident s odkazem na to, že ještě včera dostával infuze draslíku.


Zeman strávil v nemocnici celkem devět dní. Jde tedy o jeho nejdelší hospitalizaci během jeho prezidentského období.


Prezident má v Lánech naplánované schůzky s ministryní financí Alenou Schillerovou, předsedou ODS Petrem Fialou a šéfem SPD Tomiem Okamurou.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zeman-bude-propusten-z-nemocnice-v-lanech-se-setka-s-politiky-175154


Zeman opustil nemocnici. Jsem draslíkový muž, řekl Prezident Miloš Zeman byl propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice. Z budovy vyjel na invalidním vozíku a zamával. Při odjezdu měl Zeman krátký proslov k novinářům, ti ale museli stát daleko od vchodu a prezidentovi nebylo dobře rozumět. „Jsem draslíkový muž,“ vtipkoval prezident s odkazem na to, že ještě včera dostával infuze draslíku. Zeman strávil v nemocnici celkem devět dní. Jde tedy o jeho nejdelší hospitalizaci během jeho prezidentského období. Prezident má v Lánech naplánované schůzky s ministryní financí Alenou Schillerovou, předsedou ODS Petrem Fialou a šéfem SPD Tomiem Okamurou. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zeman-bude-propusten-z-nemocnice-v-lanech-se-setka-s-politiky-175154
Upravené 22. 9. 2021 o 16:28
2.92k
14
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept