Politika v SR
Vypovedanie poslušnosti vláde

Branislav Becík:
Po víkendovom testovaní sa naša samospráva rozhodla skončiť so skríningovým testovaním v našej obci.
Končíme s týmto nezmyselným krokom súčasnej vlády, kde len vystavujeme riziku našich zdravých obyvateľov. Prikláňame sa k názoru odborníkov a preto obyvatelia v našej obci od určitého veku dostanú od obce vitamíny a to hlavne D vitamín a FFP respirátory.


Naša samospráva od dnešného dňa začína fungovať tak, ako to bolo pred šialenstvom, ktoré Matovič a spol. na nás vymysleli. Naša samospráva tu vždy bola a je pre našich obyvateľov a kedykoľvek sme pripravení ich chrániť. No bohužiaľ, dnes ich musím chrániť pred psychopatickou vládou neodborníkov.


https://www.eurorespekt.sk/vypovedam-poslusnost-sucasnej-vlade/


Branislav Becík: Po víkendovom testovaní sa naša samospráva rozhodla skončiť so skríningovým testovaním v našej obci. Končíme s týmto nezmyselným krokom súčasnej vlády, kde len vystavujeme riziku našich zdravých obyvateľov. Prikláňame sa k názoru odborníkov a preto obyvatelia v našej obci od určitého veku dostanú od obce vitamíny a to hlavne D vitamín a FFP respirátory. Naša samospráva od dnešného dňa začína fungovať tak, ako to bolo pred šialenstvom, ktoré Matovič a spol. na nás vymysleli. Naša samospráva tu vždy bola a je pre našich obyvateľov a kedykoľvek sme pripravení ich chrániť. No bohužiaľ, dnes ich musím chrániť pred psychopatickou vládou neodborníkov. https://www.eurorespekt.sk/vypovedam-poslusnost-sucasnej-vlade/

Uvidime ako sa teraz k tomu postavi policia. Naposledy ked sa starosta dunajskej stredy (asi tak sa volala dedina ked dobre pametam) postavil proti "nariadeniam" tak mu tam poslali policiu na ukludnenie a bolo "po probleme".


Uvidime ako sa teraz k tomu postavi policia. Naposledy ked sa starosta dunajskej stredy (asi tak sa volala dedina ked dobre pametam) postavil proti "nariadeniam" tak mu tam poslali policiu na ukludnenie a bolo "po probleme".

Radový policajt vláde: Vážne chcete ľudí kontrolovať cez SMS? Poďte si to skúsiť do ulíc sami.
„To vážne chcete držať ľudí doma a púšťať ich len na SMS von? Tak potom ako jeden z policajtov SR vás vyzývam, oblečte si uniformu a poďte s nami do ulíc vysvetľovať to ľuďom. Nie v peknom saku za tisíce eur vymyslieť takúto vec a nás vyhnať do ulíc robiť si z ľudí nepriateľov. Asi si neuvedomujete, že už teraz ľuďom z tej izolácie kvapká na karburátor, tým pádom sa zvyšuje domáce násilie, ľudia sú frustrovaní aj sami zo seba, 20 percent ich už teraz trpí depresiami a tým pádom aj my máme viac roboty,“ píše policajt.
Lacko hovorí, že situácia nie je dobrá, ale toto je krok nazad a odskáču si to policajti na uliciach. „Nie ľudia v kanceláriách, nie armáda ktorú velebíte. Sme to my a mnohým je to už proti srsti, lebo napriek všetkému sa vieme vcítiť do problémov tých utrápených ľudí,“ upozorňuje.
Lacko sa pýta, ako majú ľudia vysvetliť svojim malým deťom, že nemôžu ísť von. „Milujem svoju prácu ale v poslednej dobe do nej chodím s odporom, vidím ako sa nás ľudia boja, keď nás zbadajú, kontrolujú si rúška, hľadajú, či majú pri sebe modrý papier. Vážne sme toto chceli?“ alarmuje príslušník polície.>


https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/01/radovy-policajt-vlade-vazne-chcete-ludi-kontrolovat-cez-sms-podte-si-to-skusit-do-ulic-sami/?fbclid=IwAR0Gj-0_X864sRohSQXEa7Fg-VyX8SsDG4Jcn8Q5gIf4hciT5t1HvElNkwg


Radový policajt vláde: Vážne chcete ľudí kontrolovať cez SMS? Poďte si to skúsiť do ulíc sami. „To vážne chcete držať ľudí doma a púšťať ich len na SMS von? Tak potom ako jeden z policajtov SR vás vyzývam, oblečte si uniformu a poďte s nami do ulíc vysvetľovať to ľuďom. Nie v peknom saku za tisíce eur vymyslieť takúto vec a nás vyhnať do ulíc robiť si z ľudí nepriateľov. Asi si neuvedomujete, že už teraz ľuďom z tej izolácie kvapká na karburátor, tým pádom sa zvyšuje domáce násilie, ľudia sú frustrovaní aj sami zo seba, 20 percent ich už teraz trpí depresiami a tým pádom aj my máme viac roboty,“ píše policajt. Lacko hovorí, že situácia nie je dobrá, ale toto je krok nazad a odskáču si to policajti na uliciach. „Nie ľudia v kanceláriách, nie armáda ktorú velebíte. Sme to my a mnohým je to už proti srsti, lebo napriek všetkému sa vieme vcítiť do problémov tých utrápených ľudí,“ upozorňuje. Lacko sa pýta, ako majú ľudia vysvetliť svojim malým deťom, že nemôžu ísť von. „Milujem svoju prácu ale v poslednej dobe do nej chodím s odporom, vidím ako sa nás ľudia boja, keď nás zbadajú, kontrolujú si rúška, hľadajú, či majú pri sebe modrý papier. Vážne sme toto chceli?“ alarmuje príslušník polície.> https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/01/radovy-policajt-vlade-vazne-chcete-ludi-kontrolovat-cez-sms-podte-si-to-skusit-do-ulic-sami/?fbclid=IwAR0Gj-0_X864sRohSQXEa7Fg-VyX8SsDG4Jcn8Q5gIf4hciT5t1HvElNkwg

JankA

Na doplnenie, Branislav Becík je syn Stanislava Becíka, bývalého ministra pôdohospodárstva v rokoch 2008-2010 (za ĽS-HZDS).


Príde mi, že vojna klanov ide v plnom prúde, toto je podľa mňa predstaviteľ agro-oligarchie. Stačí si pozrieť životopis Stanislava, v koľkých inštitúciách sedel alebo sedí v predstavenstve. Druhá alternatíva je, že sa prebúdzajú Mečiarove kádre...


Toto písala vtedajšia tlač, keď bol odvolaný z funkcie ministra Mečiarom:


SME // BRATISLAVA.


HZDS navrhuje vymeniť tretieho ministra pôdohospodárstva. Fico nechce povedať, či im vyhovie. Stanislav Becík je podľa neho dobrý minister.


Minister pôdohospodárstva Stanislav Becík vo funkcii skončil. V utorok to oznámil predseda HZDS Vladimír Mečiar. Prečo, to nie je známe. Konkrétny dôvod Mečiar nevedel povedať.


„Nejaký systém práce vyžaduje ľudí istého typu,“ odôvodňoval rozhodnutie Mečiar.


Becík vraj neodchádza pre jeden dôvod. „Vždy sa vyberá alternatíva, čo je lepšie pre túto dobu,“ tvrdí Mečiar. Dôvodom odvolania sú „problémy v štátnych lesoch, problémy dodávateľsko-spotrebiteľské, problémy potravinárov“.


Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/4990094/becik-ako-minister-skoncil-prist-ma-chovan.html


Na doplnenie, Branislav Becík je syn Stanislava Becíka, bývalého ministra pôdohospodárstva v rokoch 2008-2010 (za ĽS-HZDS). Príde mi, že vojna klanov ide v plnom prúde, toto je podľa mňa predstaviteľ agro-oligarchie. Stačí si pozrieť životopis Stanislava, v koľkých inštitúciách sedel alebo sedí v predstavenstve. Druhá alternatíva je, že sa prebúdzajú Mečiarove kádre... Toto písala vtedajšia tlač, keď bol odvolaný z funkcie ministra Mečiarom: SME // BRATISLAVA. HZDS navrhuje vymeniť tretieho ministra pôdohospodárstva. Fico nechce povedať, či im vyhovie. Stanislav Becík je podľa neho dobrý minister. Minister pôdohospodárstva Stanislav Becík vo funkcii skončil. V utorok to oznámil predseda HZDS Vladimír Mečiar. Prečo, to nie je známe. Konkrétny dôvod Mečiar nevedel povedať. „Nejaký systém práce vyžaduje ľudí istého typu,“ odôvodňoval rozhodnutie Mečiar. Becík vraj neodchádza pre jeden dôvod. „Vždy sa vyberá alternatíva, čo je lepšie pre túto dobu,“ tvrdí Mečiar. Dôvodom odvolania sú „problémy v štátnych lesoch, problémy dodávateľsko-spotrebiteľské, problémy potravinárov“. Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/4990094/becik-ako-minister-skoncil-prist-ma-chovan.html

Moderátor

Príde mi, že vojna klanov ide v plnom prúde, toto je podľa mňa predstaviteľ agro-oligarchie. Stačí si pozrieť životopis Stanislava, v koľkých inštitúciách sedel alebo sedí v predstavenstve. Druhá alternatíva je, že sa prebúdzajú Mečiarove kádre...


To, že nejakým spôsobom je potrebné financovať rôzne politické projekty nebudem rozoberať (je to nastavenie systému), ale dôležitejší je tvoj druhý bod pretože Mečiarove kádre sú aktívne prinajmenšom od roku 2019 (z toho posledného projektu-Slovenská liga) len ich činnosť bol doteraz tlmený.


[quote="pid:2309, uid:127"]Príde mi, že vojna klanov ide v plnom prúde, toto je podľa mňa predstaviteľ agro-oligarchie. Stačí si pozrieť životopis Stanislava, v koľkých inštitúciách sedel alebo sedí v predstavenstve. Druhá alternatíva je, že sa prebúdzajú Mečiarove kádre...[/quote] To, že nejakým spôsobom je potrebné financovať rôzne politické projekty nebudem rozoberať (je to nastavenie systému), ale dôležitejší je tvoj druhý bod pretože Mečiarove kádre sú aktívne prinajmenšom od roku 2019 (z toho posledného projektu-Slovenská liga) len ich činnosť bol doteraz tlmený.

Moderátor

Primátor Holiča, Z. Čambor:


..."Takže upozorňujem, predstavitelia samospráv otvorene začínajú hovoriť, že posledný raz tento víkend z nás urobili pomocných robotníkov a samozvaných zdravotníkov. Štát má svoje povinnosti a my na nich budeme trvať, aby si ich plnil. Ak sa koalícia nevie dohodnúť, má sa rozísť. Ak sú vo vláde nekompetentní jedinci, majú zmiznúť".


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3205822716184924&id=1267826113317937&ref=page_internal


**Primátor Holiča, Z. Čambor:** ..."Takže upozorňujem, predstavitelia samospráv otvorene začínajú hovoriť, že posledný raz tento víkend z nás urobili pomocných robotníkov a samozvaných zdravotníkov. Štát má svoje povinnosti a my na nich budeme trvať, aby si ich plnil. Ak sa koalícia nevie dohodnúť, má sa rozísť. Ak sú vo vláde nekompetentní jedinci, majú zmiznúť". https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3205822716184924&id=1267826113317937&ref=page_internal

JankA

Upravené 6. 2. 2021 o 18:57

Matelko sa dnes na Ta3 vyhrážal starostom kriminálom a prebratim kompetencii...Starosta Becik zareagoval:


NENECHÁM SA ZASTRAŠIŤ !!!
Matovič sa nám starostom a primátorom dnes na TA3 vyhrážal kriminálom. Už sme si zvykli, že namiesto normálnej, slušnej a konštruktívnej komunikácie premiér volí takýto spôsob. Ubezpečujem ho však, že ja ani moji kolegovia by sme nikdy nepolitikárčili na úkor obyvateľov našich obcí a miest. Igor Matovič by si však mal uvedomiť, že kriminál hrozí jemu za jeho ľahostajný a amatérsky prístup, kvôli ktorému máme preplnené nemocnice a tisícky obetí.
❗Budúci týždeň máme krízové zasadnutie ZMOSu, výsledky rokovaní predložíme aj vláde. Budú v nich zakomponované požiadavky nielen zástupcov samospráv, ale aj zástupcov gastroprevádzok, hoteliérov, malých podnikateľov, poľnohospodárov, potravinárov, športovcov....atď.
SLOVENSKO MÁ NA VIAC!


https://www.facebook.com/branislavbecik/posts/482139103191995


**Matelko sa dnes na Ta3 vyhrážal starostom kriminálom a prebratim kompetencii...Starosta Becik zareagoval:** NENECHÁM SA ZASTRAŠIŤ !!! Matovič sa nám starostom a primátorom dnes na TA3 vyhrážal kriminálom. Už sme si zvykli, že namiesto normálnej, slušnej a konštruktívnej komunikácie premiér volí takýto spôsob. Ubezpečujem ho však, že ja ani moji kolegovia by sme nikdy nepolitikárčili na úkor obyvateľov našich obcí a miest. Igor Matovič by si však mal uvedomiť, že kriminál hrozí jemu za jeho ľahostajný a amatérsky prístup, kvôli ktorému máme preplnené nemocnice a tisícky obetí. ❗Budúci týždeň máme krízové zasadnutie ZMOSu, výsledky rokovaní predložíme aj vláde. Budú v nich zakomponované požiadavky nielen zástupcov samospráv, ale aj zástupcov gastroprevádzok, hoteliérov, malých podnikateľov, poľnohospodárov, potravinárov, športovcov....atď. SLOVENSKO MÁ NA VIAC! https://www.facebook.com/branislavbecik/posts/482139103191995

JankA

Upravené 7. 2. 2021 o 19:22

Málokto si uvedomuje, že z hľadiska štátnej správy premiér SR nie je nadriadený starostovi alebo primátorovi - sú z hľadiska hierarchie na rovnakej úrovni. Starosta alebo primátor má v podstate rovnaké kompetencie ako premiér, len v malom, na miestnej úrovni.


Príliš veľa ľudí na Slovensku si myslí, že premiér je šéf, čo je kardinálny omyl. Logický, právny, politologický aj občiansky.


Málokto si uvedomuje, že z hľadiska štátnej správy premiér SR nie je nadriadený starostovi alebo primátorovi - sú z hľadiska hierarchie na rovnakej úrovni. Starosta alebo primátor má v podstate rovnaké kompetencie ako premiér, len v malom, na miestnej úrovni. Príliš veľa ľudí na Slovensku si myslí, že premiér je šéf, čo je kardinálny omyl. Logický, právny, politologický aj občiansky.

Moderátor

Starosta alebo primátor má v podstate rovnaké kompetencie ako premiér, len v malom, na miestnej úrovni.


Ako je to potom s financovaním? Ak neposlúchne nemôže sa stať, že sa im obmedzí financovanie? Tu ma premiér cez vládu a ministrov silnejšie páky. Či?


Ak sa nemýlim tak aj regionálny vedúci môžu konať len v medziach zákona. A zároveň musia konať to čo im zákon káže. Inak sa dopúšťajú priestupkov pripadne trestných činov. Tu opäť vláda, schopná cez parlament generovať záhony podľa uznania, dosiahne čo chce. Pri vyhláškach je to pre mňa otázne ale tuším tiež môžu nakladať povinnosti ak je to vymedzené zákonom.


Vie sa k tomu vyjadriť niekto hlbšie/odborne?


[quote="pid:2852, uid:127"]Starosta alebo primátor má v podstate rovnaké kompetencie ako premiér, len v malom, na miestnej úrovni.[/quote] Ako je to potom s financovaním? Ak neposlúchne nemôže sa stať, že sa im obmedzí financovanie? Tu ma premiér cez vládu a ministrov silnejšie páky. Či? Ak sa nemýlim tak aj regionálny vedúci môžu konať len v medziach zákona. A zároveň musia konať to čo im zákon káže. Inak sa dopúšťajú priestupkov pripadne trestných činov. Tu opäť vláda, schopná cez parlament generovať záhony podľa uznania, dosiahne čo chce. Pri vyhláškach je to pre mňa otázne ale tuším tiež môžu nakladať povinnosti ak je to vymedzené zákonom. Vie sa k tomu vyjadriť niekto hlbšie/odborne?

Príliš veľa ľudí nevie, čo si má v skutu myslieť. Ak môže nejaký štátny úradník poverený vedením úradu zdravotníctva školiť generálneho prokurátora o jeho právnom názore, tak prečo by sa nemohol premiér hrať na šéfa? V tejto zvláštnej dobe nie je vôbec podstatné, čo si myslia ľudia, väčšinou ich názor bude vyfabrikovaný a zmanipulovaný, a ak sa aj tak nehodí, tak bude jednoducho ignorovaný.
A ako bonus spravia človeka v podmienke za zabitie a s pochybnou minulosťou špeciálnym prokurátorom.


Príliš veľa ľudí nevie, čo si má v skutu myslieť. Ak môže nejaký štátny úradník poverený vedením úradu zdravotníctva školiť generálneho prokurátora o jeho právnom názore, tak prečo by sa nemohol premiér hrať na šéfa? V tejto zvláštnej dobe nie je vôbec podstatné, čo si myslia ľudia, väčšinou ich názor bude vyfabrikovaný a zmanipulovaný, a ak sa aj tak nehodí, tak bude jednoducho ignorovaný. A ako bonus spravia človeka v podmienke za zabitie a s pochybnou minulosťou špeciálnym prokurátorom.
Upravené 7. 2. 2021 o 18:37

Vie sa k tomu vyjadriť niekto hlbšie/odborne?


Ja by som neriesil ziadne vypovedania poslusnosti vlade zo strany samosprav. Keby to bolo jednotne vsetci, alebo vacsina, tak mozno este, inac to len do buducna nahrava madarskej karte a podobne.


Inac si myslim, ze nejake ciastocne regionalne vypovedania poslusnosti su dalsim planovanym krokom pre rozklad statnosti. Stale o tom istom, rozdeluj a panuj.


Problem je stale ten isty. Velka vecsina ludi tancuje, ako matovicova vlada piska a pritom cakaju na vonkajsiu zachranu.


[quote="pid:2855, uid:213"]Vie sa k tomu vyjadriť niekto hlbšie/odborne?[/quote] Ja by som neriesil ziadne vypovedania poslusnosti vlade zo strany samosprav. Keby to bolo jednotne vsetci, alebo vacsina, tak mozno este, inac to len do buducna nahrava madarskej karte a podobne. Inac si myslim, ze nejake ciastocne regionalne vypovedania poslusnosti su dalsim planovanym krokom pre rozklad statnosti. Stale o tom istom, rozdeluj a panuj. Problem je stale ten isty. Velka vecsina ludi tancuje, ako matovicova vlada piska a pritom cakaju na vonkajsiu zachranu.
Upravené 7. 2. 2021 o 18:36

Ja by som neriesil ziadne vypovedania poslusnosti vlade zo strany samosprav. Keby to bolo jednotne vsetci, alebo vacsina, tak mozno este, inac to len do buducna nahrava madarskej karte a podobne.


Inac si myslim, ze nejake ciastocne regionalne vypovedania poslusnosti su dalsim planovanym krokom pre rozklad statnosti. Stale o tom istom, rozdeluj a panuj.


Problem je stale ten isty. Velka vecsina ludi tancuje, ako matovicova vlada piska a pritom cakaju na vonkajsiu zachranu.


a co takto:


Vlada celym svojim konanim, a tym myslim vsetkym co robi, sa kompletne zbavuje zodpovednosti (aj ked v konecnom dosledku sa z toho nevyvlecie) a hadze ju na obce, skoly, nemocnice atd. a tie ju zas hadzu na bezneho obcana. Pravne povedomie ludi, a nielen na Slovensku ale po celom svete je dost biedne a preto to tak vyzera, ze velka vacsina sa podvoluje tymto nezakonnym procesom. Ano suhlasim s tym, aby sme sa nemali spoliehat na vonkajsiu zachranu a zacali konat. Ako moze ale bezny obcan vyjadrit svoj nesuhlas. Boli 2 moznosti. 2 plosne testovania. Keby ich boli ludia odignorovali, tak by to malo mozno vacsi ucinok ako protesty v mestach a mozno aj ako referendum. Bohuzial nestalo sa tak, pretoze ako som uz napisal pravne povedomie u ludi je dost biedne a ludia maju strach alebo nechcu zobrat zodpovednost do svojich ruk, vsak niekto to za mna poriesi.


Zajtrajsi nastup do skoly v niektorych okresoch pre prvy stupen je podmieneny negativnym testom jedneho z rodicov. Mam doma prvacika a kedze testovanie s polovickou odmietame a nezucastnili sme sa ani jedneho plosneho testovania a ani ineho testovania, tak v tom momente pre nas pohar horkosti a trpezlivosti pretiekol a zacali sme to riesit pravnou cestou. Pretoze z dlhodobeho hladiska nie je realne, aby sme suplovali skolu. Upozornili sme riaditelku nasej ZS, ze tymito nariadeniami porusuje zakon a ak od nich neupusti, tak podame trestne oznamenie na skolu. Sme odhodlani to tahat co najvysie, kludne aj na europsky sud. Nemame co stratit. Dufam, ze na Slovensku bude takych rodicov ako sme my viac a zacne sa pomaly vytvarat tlak na skoly. Tie zas mozu tento tlak vytvarat na obce a tie dalej na vladu. Tymto nasim krokom poukazeme aj na to, ako sa likviduje Slovensko po pravnej stranke. A hadam sa dalsim ludom otvoria oci, pretoze o to ide.


A preto by som neodsudzoval, ak sa nejaka samosprava postavi na odpor. Niekto vzdy bude prvy.


[quote="pid:2860, uid:254"]Ja by som neriesil ziadne vypovedania poslusnosti vlade zo strany samosprav. Keby to bolo jednotne vsetci, alebo vacsina, tak mozno este, inac to len do buducna nahrava madarskej karte a podobne. Inac si myslim, ze nejake ciastocne regionalne vypovedania poslusnosti su dalsim planovanym krokom pre rozklad statnosti. Stale o tom istom, rozdeluj a panuj. Problem je stale ten isty. Velka vecsina ludi tancuje, ako matovicova vlada piska a pritom cakaju na vonkajsiu zachranu.[/quote] a co takto: Vlada celym svojim konanim, a tym myslim vsetkym co robi, sa kompletne zbavuje zodpovednosti (aj ked v konecnom dosledku sa z toho nevyvlecie) a hadze ju na obce, skoly, nemocnice atd. a tie ju zas hadzu na bezneho obcana. Pravne povedomie ludi, a nielen na Slovensku ale po celom svete je dost biedne a preto to tak vyzera, ze velka vacsina sa podvoluje tymto nezakonnym procesom. Ano suhlasim s tym, aby sme sa nemali spoliehat na vonkajsiu zachranu a zacali konat. Ako moze ale bezny obcan vyjadrit svoj nesuhlas. Boli 2 moznosti. 2 plosne testovania. Keby ich boli ludia odignorovali, tak by to malo mozno vacsi ucinok ako protesty v mestach a mozno aj ako referendum. Bohuzial nestalo sa tak, pretoze ako som uz napisal pravne povedomie u ludi je dost biedne a ludia maju strach alebo nechcu zobrat zodpovednost do svojich ruk, vsak niekto to za mna poriesi. Zajtrajsi nastup do skoly v niektorych okresoch pre prvy stupen je podmieneny negativnym testom jedneho z rodicov. Mam doma prvacika a kedze testovanie s polovickou odmietame a nezucastnili sme sa ani jedneho plosneho testovania a ani ineho testovania, tak v tom momente pre nas pohar horkosti a trpezlivosti pretiekol a zacali sme to riesit pravnou cestou. Pretoze z dlhodobeho hladiska nie je realne, aby sme suplovali skolu. Upozornili sme riaditelku nasej ZS, ze tymito nariadeniami porusuje zakon a ak od nich neupusti, tak podame trestne oznamenie na skolu. Sme odhodlani to tahat co najvysie, kludne aj na europsky sud. Nemame co stratit. Dufam, ze na Slovensku bude takych rodicov ako sme my viac a zacne sa pomaly vytvarat tlak na skoly. Tie zas mozu tento tlak vytvarat na obce a tie dalej na vladu. Tymto nasim krokom poukazeme aj na to, ako sa likviduje Slovensko po pravnej stranke. A hadam sa dalsim ludom otvoria oci, pretoze o to ide. A preto by som neodsudzoval, ak sa nejaka samosprava postavi na odpor. Niekto vzdy bude prvy.

Keby ich boli ludia odignorovali, tak by to malo mozno vacsi ucinok ako protesty v mestach a mozno aj ako referendum.


Suhlas s tvojim celym prispevkom a drzimm palce tvojej rodine pri domahani sa prav.


Ano, keby bolo viditelnejsie odignorovanie tohto socialneho testu uz v zaciatkoch, tak by to nemuselo stale stupat (zvysovanie tlaku a zhorsenia situacie). Mnohi si povedali ved par ran s bicom vydrzim, ale aspon budem mat vyplatu.


Ide o to, ze keby vacsi pocet ludi uz v zaciatkoch neprisiel mozno mesiac do prace, pomocou roznej partizanciny, tak by velki giganti bili na poplach a tlacili na vladu, lebo by prichadzali o ksefty. V skolstve je to ine, tam to vlada s radostou rusi a zatvara.


Je proste jasne, ze vlada nadrziava velkemu biznisu. Popri tom ako sa zatvaraju skoly, kostoly, pomaly aj chodenia do prirody atd., tak mega koncerny slapu jak hodinky. Tie si nedovolia priskrtit viac, ako im dovoli globalne riadenie. Proste vo velkych fabrikach a retazcoch moze aj tancovat, ale do skoly a von sa chodit nesmie.


A v neposlednom rade, kazdy ma moznost rozych partizancin. Nie kazdy ma odvahu ist na to pravnou cestou ako ty. Kym nebude dostatocny tlak zdola formou roznych partizancin aj pravnych vyziev, tak ti vyssie, ktori nam chcu byt napomocny vela nezmozu, jedine neustale prinasat informacie na svetlo.


Ide o to, ze skusanim nejakych moznosti, ako sa vysporiadat s touto nespravodlivostou sa formuje aj egregor. Clovek je nuteny prehodnocovat svoje priority. Cim viac sa budeme podriadzovat, tym jednoduchsie nas bude este viac pritlacit a opacne. Jasne, ze vsetko treba s mierou, no nejak zacat treba, aj ked len poukazovanim na nespravodlivost tejto vlady.


[quote="pid:2872, uid:1"]Keby ich boli ludia odignorovali, tak by to malo mozno vacsi ucinok ako protesty v mestach a mozno aj ako referendum.[/quote] Suhlas s tvojim celym prispevkom a drzimm palce tvojej rodine pri domahani sa prav. Ano, keby bolo viditelnejsie odignorovanie tohto socialneho testu uz v zaciatkoch, tak by to nemuselo stale stupat (zvysovanie tlaku a zhorsenia situacie). Mnohi si povedali ved par ran s bicom vydrzim, ale aspon budem mat vyplatu. Ide o to, ze keby vacsi pocet ludi uz v zaciatkoch neprisiel mozno mesiac do prace, pomocou roznej partizanciny, tak by velki giganti bili na poplach a tlacili na vladu, lebo by prichadzali o ksefty. V skolstve je to ine, tam to vlada s radostou rusi a zatvara. Je proste jasne, ze vlada nadrziava velkemu biznisu. Popri tom ako sa zatvaraju skoly, kostoly, pomaly aj chodenia do prirody atd., tak mega koncerny slapu jak hodinky. Tie si nedovolia priskrtit viac, ako im dovoli globalne riadenie. Proste vo velkych fabrikach a retazcoch moze aj tancovat, ale do skoly a von sa chodit nesmie. A v neposlednom rade, kazdy ma moznost rozych partizancin. Nie kazdy ma odvahu ist na to pravnou cestou ako ty. Kym nebude dostatocny tlak zdola formou roznych partizancin aj pravnych vyziev, tak ti vyssie, ktori nam chcu byt napomocny vela nezmozu, jedine neustale prinasat informacie na svetlo. Ide o to, ze skusanim nejakych moznosti, ako sa vysporiadat s touto nespravodlivostou sa formuje aj egregor. Clovek je nuteny prehodnocovat svoje priority. Cim viac sa budeme podriadzovat, tym jednoduchsie nas bude este viac pritlacit a opacne. Jasne, ze vsetko treba s mierou, no nejak zacat treba, aj ked len poukazovanim na nespravodlivost tejto vlady.

https://slovensko.hnonline.sk/2295103-revolucia-v-obchodoch-uz-si-kupite-textil-aj-hracky


Už si kúpite textil aj hračky,Pásky išli preč a samotná predajňa tvrdí, že je na zákazníkoch, čo považujú za „nevyhnutnú životnú potrebu“. Nepotravinový tovar už nájdeme aj v katalógoch ďalších maloobchodných sietí.


Dôvodom zmien je nejasná formulácia v uznesení vlády i vyhláške Úradu verejného zdravotníctva. Dôležitá je častica „najmä“.


Tak už sa pridávajú aj reťazce.


https://slovensko.hnonline.sk/2295103-revolucia-v-obchodoch-uz-si-kupite-textil-aj-hracky Už si kúpite textil aj hračky,Pásky išli preč a samotná predajňa tvrdí, že je na zákazníkoch, čo považujú za „nevyhnutnú životnú potrebu“. Nepotravinový tovar už nájdeme aj v katalógoch ďalších maloobchodných sietí. Dôvodom zmien je nejasná formulácia v uznesení vlády i vyhláške Úradu verejného zdravotníctva. Dôležitá je častica „najmä“. Tak už sa pridávajú aj reťazce.

NITRA. Obce a mestá, ktoré sú členmi Nitrianskeho regionálneho združenia ZMOS, nebudú od 15. februára zabezpečovať prípadné testovanie na Covid-19.


Kategoricky odmietajú, „aby vznik ďalších mobilných odberových miest bol v gescii územnej samosprávy a obce preberali zodpovednosť“. Píše sa to v komuniké, ktoré vydala rada regionálneho združenia. Jeho členom je aj mesto Nitra.


Združenie žiada vládu a ministerstvo zdravotníctva, aby testovanie a očkovanie zabezpečili vo svojej gescii, prípadne prostredníctvom súkromných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.
"Obecný úrad nie je nemocnica, starosta nie je doktor," odkazujú samosprávy, ktoré dostali dva pracovné dni na zabezpečenie prvého testovania v januári. Teraz odovzdávajú štafetu "a príslušné zložky majú priestor takmer dva týždne, aby testovanie v prípade potreby zabezpečili".


Samosprávy sú naďalej pripravené poskytnúť nevyhnutnú mieru súčinnosti, „avšak výlučne v súvislosti s umiestňovaním MOM v regióne“.


https://mynitra.sme.sk/c/22589111/obce-z-okresu-nitra-nebudu-od-15-februara-zabezpecovat-testovanie.html


NITRA. Obce a mestá, ktoré sú členmi Nitrianskeho regionálneho združenia ZMOS, nebudú od 15. februára zabezpečovať prípadné testovanie na Covid-19. Kategoricky odmietajú, „aby vznik ďalších mobilných odberových miest bol v gescii územnej samosprávy a obce preberali zodpovednosť“. Píše sa to v komuniké, ktoré vydala rada regionálneho združenia. Jeho členom je aj mesto Nitra. Združenie žiada vládu a ministerstvo zdravotníctva, aby testovanie a očkovanie zabezpečili vo svojej gescii, prípadne prostredníctvom súkromných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti. "Obecný úrad nie je nemocnica, starosta nie je doktor," odkazujú samosprávy, ktoré dostali dva pracovné dni na zabezpečenie prvého testovania v januári. Teraz odovzdávajú štafetu "a príslušné zložky majú priestor takmer dva týždne, aby testovanie v prípade potreby zabezpečili". Samosprávy sú naďalej pripravené poskytnúť nevyhnutnú mieru súčinnosti, „avšak výlučne v súvislosti s umiestňovaním MOM v regióne“. https://mynitra.sme.sk/c/22589111/obce-z-okresu-nitra-nebudu-od-15-februara-zabezpecovat-testovanie.html

Ako je to potom s financovaním? Ak neposlúchne nemôže sa stať, že sa im obmedzí financovanie? Tu ma premiér cez vládu a ministrov silnejšie páky. Či?


Áno, zákony platia aj pre starostu, aj pre ľudí. Ale neprijíma ich premiér, ale NRSR. Preto nie je premiér hierarchicky nadriadený. Čo sa týka financovania, tu dostáva obec peniaze za prenesené kompetencie, na tie sa siahať nesmie, z toho by bola otvorená vzbura.


Odpoviem ti ale znakovou udalosťou. Starostovia sa vzopreli, ako jedni z mála urobili konkrétny čin. Odpoveď? NAKA zatkla primátora Nových Zámkov, vraj za korupciu. Následne ho pustili. Vieš čo sa konalo pár dní po zatknutí v Nových Zámkoch? Snem ZMOSu, teda tej odbojnej organizácie, ktorá reagovala rovnako, nebude suplovať štát tam, kde jej to neprináleží.
Uvidíme neskôr, či sa skutočne nenechali zastrašiť. Ale sám vidíš, že trestné stíhanie starostu je násobne ľahšie ako stíhanie premiéra. Lenže starosta je násobne bližšie ľuďom, ktorí ho skôr podržia, lebo žije medzi nimi. A sme pri probléme s jedným volebným obvodom.


[quote="pid:2855, uid:213"]Ako je to potom s financovaním? Ak neposlúchne nemôže sa stať, že sa im obmedzí financovanie? Tu ma premiér cez vládu a ministrov silnejšie páky. Či?[/quote] Áno, zákony platia aj pre starostu, aj pre ľudí. Ale neprijíma ich premiér, ale NRSR. Preto nie je premiér hierarchicky nadriadený. Čo sa týka financovania, tu dostáva obec peniaze za prenesené kompetencie, na tie sa siahať nesmie, z toho by bola otvorená vzbura. Odpoviem ti ale znakovou udalosťou. Starostovia sa vzopreli, ako jedni z mála urobili konkrétny čin. Odpoveď? NAKA zatkla primátora Nových Zámkov, vraj za korupciu. Následne ho pustili. Vieš čo sa konalo pár dní po zatknutí v Nových Zámkoch? Snem ZMOSu, teda tej odbojnej organizácie, ktorá reagovala rovnako, nebude suplovať štát tam, kde jej to neprináleží. Uvidíme neskôr, či sa skutočne nenechali zastrašiť. Ale sám vidíš, že trestné stíhanie starostu je násobne ľahšie ako stíhanie premiéra. Lenže starosta je násobne bližšie ľuďom, ktorí ho skôr podržia, lebo žije medzi nimi. A sme pri probléme s jedným volebným obvodom.

Moderátor

NITRA. Obce a mestá, ktoré sú členmi Nitrianskeho regionálneho združenia ZMOS, nebudú od 15. februára zabezpečovať prípadné testovanie na Covid-19.


Nitra vzdy bola odbojná a silná, lebo sa napája na egregor Veľkej Moravy. Aj keď jedna audítorská firma skrz ministersto povedala dakedy dávno, že VÚC sú neschopné plniť svoje úlohy, Nitra bola jediná, ktorá protestovala. Ostatné VÚC hanebne zvesili hlavu a nechali si na ňu nasrať.
Teraz chce ministersto Remišky spraviť to isté, vypracujú im noty a podľa nich budú riadiť. Čiže demolovať.


[quote="pid:2891, uid:94"]NITRA. Obce a mestá, ktoré sú členmi Nitrianskeho regionálneho združenia ZMOS, nebudú od 15. februára zabezpečovať prípadné testovanie na Covid-19.[/quote] Nitra vzdy bola odbojná a silná, lebo sa napája na egregor Veľkej Moravy. Aj keď jedna audítorská firma skrz ministersto povedala dakedy dávno, že VÚC sú neschopné plniť svoje úlohy, Nitra bola jediná, ktorá protestovala. Ostatné VÚC hanebne zvesili hlavu a nechali si na ňu nasrať. Teraz chce ministersto Remišky spraviť to isté, vypracujú im noty a podľa nich budú riadiť. Čiže demolovať.

Moderátor

Také Ti děkuji, Neo. Vyjádřil jsi podstatu a ta se vůbec netýká všech možných technikálií okolo COVIDu, ale psychiky každého z nás . Útok přes "zdraví" byl od počátku zaměřen na psychiku lidí od jednotlivce až po velké sociální supersystémy.
Takže i obrana a protiútok vůči fašizmu započne od každého jednotlivce a jeho odvahy se bránit.


Také Ti děkuji, Neo. Vyjádřil jsi podstatu a ta se vůbec netýká všech možných technikálií okolo COVIDu, ale psychiky každého z nás . Útok přes "zdraví" byl od počátku zaměřen na psychiku lidí od jednotlivce až po velké sociální supersystémy. Takže i obrana a protiútok vůči fašizmu započne od každého jednotlivce a jeho odvahy se bránit.

https://www.facebook.com/patricklinhartposlanec/posts/2999050353657047


Ppatrik Linhart - poslanec
Nebudem hlasovať za nezmyselné predĺženie núdzového stavu a som za otvorenie malo-obchodov a za okamžité 100%tné finančné odškodnenie živnostníkov.
Vláda si nebude robiť z poslancov tlačítka.
My, zákonodarci sme tu na to, aby sme usmerňovali a kontrolovali vládu a nebudem skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení, ktoré už viac nepodporím, pokiaľ nebude vypočutý hlas poslancov.
Mám plné zuby nedostatočnej a zle zvládnutej komunikácie s občanmi a mám plné zuby hádok a nekonečnej opozičnej politiky poniektorých kolegov, ktorým nejde o ľudí, ale iba o vlastné preferencie na úkor zdravia a bezpečnosti obyvateľstva.
Nastal čas, aby sa začalo robiť aj niečo pre ľudí. Na to som šiel chtiac nechtiac do politiky.
Ďakujem za schválenie a podporu Potravinového Semaforu, no teraz táto podpora zákona pre všetkých nemôže prinášať donekonečna obete v mojej podpore narýchlo vyprodukovaných vládnych nezmyslov.
V Kauflande si môžem kúpiť kvety, no lokálna kvetinárka - živnostíčka musí mať zatvorené, trápime tu ľudí nekonečným povinným celoplošným testovaním, no potom nemáme prehľad, či sa pozitívne testovaní nachádzajú v karanténe, čakáme, kým nám donesú očkovacie vakcíny, no nevyužívame iné formy ochrany zdravia, iba čakáme a spoliehame sa, že to dopadne "snáď čo najlepšie". A čo tak mediálne ľuďom povedať o spôsobe si budovania imunity, čo tak zaviesť všetky iné lieky a možnosti, ktoré zjavne pomáhajú?!!!
Všetci iba "čakajú" a okrem chaotických a stále sa meniacich opatrení, ktoré už ani ja sám neovládam a nerozumiem, nerobíme nič!!!
Kde sú funkčné aplikácie na pozorovanie pohybu ľudí prichádzajúcich zo zahraničia, či na prehľad o pozitívne testovaných?
Ako to, že nefungujú, no my tu budeme šikanovať obyvateľstvo a vyčerpaných zdravotníkov nekonečným celoplošným testovaním?!
Stačilo !!!
Bol by som rád , keby sa namiesto nekonečných hádok a vybíjaní politických bodov začali riešiť problémy ľudí, čiže tých, ktorí nás na to volili.
Patrik Linhart
Poslanec NRSR


https://www.facebook.com/patricklinhartposlanec/posts/2999050353657047 Ppatrik Linhart - poslanec Nebudem hlasovať za nezmyselné predĺženie núdzového stavu a som za otvorenie malo-obchodov a za okamžité 100%tné finančné odškodnenie živnostníkov. Vláda si nebude robiť z poslancov tlačítka. My, zákonodarci sme tu na to, aby sme usmerňovali a kontrolovali vládu a nebudem skákať podľa chaotických a narýchlo prijímaných opatrení, ktoré už viac nepodporím, pokiaľ nebude vypočutý hlas poslancov. Mám plné zuby nedostatočnej a zle zvládnutej komunikácie s občanmi a mám plné zuby hádok a nekonečnej opozičnej politiky poniektorých kolegov, ktorým nejde o ľudí, ale iba o vlastné preferencie na úkor zdravia a bezpečnosti obyvateľstva. Nastal čas, aby sa začalo robiť aj niečo pre ľudí. Na to som šiel chtiac nechtiac do politiky. Ďakujem za schválenie a podporu Potravinového Semaforu, no teraz táto podpora zákona pre všetkých nemôže prinášať donekonečna obete v mojej podpore narýchlo vyprodukovaných vládnych nezmyslov. V Kauflande si môžem kúpiť kvety, no lokálna kvetinárka - živnostíčka musí mať zatvorené, trápime tu ľudí nekonečným povinným celoplošným testovaním, no potom nemáme prehľad, či sa pozitívne testovaní nachádzajú v karanténe, čakáme, kým nám donesú očkovacie vakcíny, no nevyužívame iné formy ochrany zdravia, iba čakáme a spoliehame sa, že to dopadne "snáď čo najlepšie". A čo tak mediálne ľuďom povedať o spôsobe si budovania imunity, čo tak zaviesť všetky iné lieky a možnosti, ktoré zjavne pomáhajú?!!! Všetci iba "čakajú" a okrem chaotických a stále sa meniacich opatrení, ktoré už ani ja sám neovládam a nerozumiem, nerobíme nič!!! Kde sú funkčné aplikácie na pozorovanie pohybu ľudí prichádzajúcich zo zahraničia, či na prehľad o pozitívne testovaných? Ako to, že nefungujú, no my tu budeme šikanovať obyvateľstvo a vyčerpaných zdravotníkov nekonečným celoplošným testovaním?! Stačilo !!! Bol by som rád , keby sa namiesto nekonečných hádok a vybíjaní politických bodov začali riešiť problémy ľudí, čiže tých, ktorí nás na to volili. Patrik Linhart Poslanec NRSR

Problémy u mafiánov sa riešia bitkou, poslanec zažije drobnú korekciu v kádrovom riadení strany.


Problémy u mafiánov sa riešia bitkou, poslanec zažije drobnú korekciu v kádrovom riadení strany.

Čítam Draxlera, že má tiež chuť obracať sa na Radu Európy. Rada Európy nie je EÚ, ale v podstate EÚ z nej vyšla, má napr. jej vlajku. Keď som mu napísal, že to nie je dobrý nápad, začal ma presviedčať, že oni sú nezávislí a ich súd pre ľudské práva to porieši...


Čítam Draxlera, že má tiež chuť obracať sa na Radu Európy. Rada Európy nie je EÚ, ale v podstate EÚ z nej vyšla, má napr. jej vlajku. Keď som mu napísal, že to nie je dobrý nápad, začal ma presviedčať, že oni sú nezávislí a ich súd pre ľudské práva to porieši...

Moderátor

"Obecný úrad nie je nemocnica, starosta nie je doktor,"


Je vlastně velmi fascinující, že osoby bez zdravotnického vzdělání jsou nuceny provádět zdravotnické úkony bez jajékoliv kvalifikace k tomu a nenémě i to, že lidé si to nechají líbit, nikdo se nedožaduje žádného dokladu o vzdělání osoby, která potencionálně ohrožuje jeho zdraví. Navíc dle mého názoru ani Rapid test ani PCR test nemá žádnou vypovídací hodnotu, pokud se neděje ve sterilním prostředí, které žádná radnice ani jiný úřad nedokáže zajistit. Máme tedy nic neříkající přesná čísla a ještě něco málo navíc. Vzorek DNA odebírané osoby. Jiný logický výsledek tophoto plošného testování totiž nevidím!


"Obecný úrad nie je nemocnica, starosta nie je doktor," Je vlastně velmi fascinující, že osoby bez zdravotnického vzdělání jsou nuceny provádět zdravotnické úkony bez jajékoliv kvalifikace k tomu a nenémě i to, že lidé si to nechají líbit, nikdo se nedožaduje žádného dokladu o vzdělání osoby, která potencionálně ohrožuje jeho zdraví. Navíc dle mého názoru ani Rapid test ani PCR test nemá žádnou vypovídací hodnotu, pokud se neděje ve sterilním prostředí, které žádná radnice ani jiný úřad nedokáže zajistit. Máme tedy nic neříkající přesná čísla a ještě něco málo navíc. Vzorek DNA odebírané osoby. Jiný logický výsledek tophoto plošného testování totiž nevidím!

K tomu ukonceniu testovania samosprávami - má to aj vedľajší efekt. Pokým testujú, rozširujú medzi sebou info o počte a percentách pozitívnych. Maju aký taky obraz o číslach v okrese, napr. vedia aké percento vychádza za okres z počtu nimi otestovaných osôb. Čísla z MOM idú na VÚC, a vraj sa najnovšie na okresné úrady ani nedostanú. Neviem ako inde, no u nás sú tie percenta zo samospráv nízke. Keď budú testovať len MOM, okrem požehnaných osôb už nebude mať nikto iný pojem o skutočnych číslach. A prachy do nich leju neskutočné, zachytila som číslo 30000 eur za mesiac len na prevádzku (nemám overené) pokým samosprávy idú nezriedka do strát, lebo dostanú 5 eur za testovaného a nič viac. A to sa starostovia alebo iná osoba nakrútia, nemajú víkendy, a navyše nezostáva im čas na ich prácu.


K tomu ukonceniu testovania samosprávami - má to aj vedľajší efekt. Pokým testujú, rozširujú medzi sebou info o počte a percentách pozitívnych. Maju aký taky obraz o číslach v okrese, napr. vedia aké percento vychádza za okres z počtu nimi otestovaných osôb. Čísla z MOM idú na VÚC, a vraj sa najnovšie na okresné úrady ani nedostanú. Neviem ako inde, no u nás sú tie percenta zo samospráv nízke. Keď budú testovať len MOM, okrem požehnaných osôb už nebude mať nikto iný pojem o skutočnych číslach. A prachy do nich leju neskutočné, zachytila som číslo 30000 eur za mesiac len na prevádzku (nemám overené) pokým samosprávy idú nezriedka do strát, lebo dostanú 5 eur za testovaného a nič viac. A to sa starostovia alebo iná osoba nakrútia, nemajú víkendy, a navyše nezostáva im čas na ich prácu.

@KL1

Je velmi zajímavé pozorovat rozdíly v zemích. A postoje jejich obyvatel k tomuto testování především. Tedy státy a národy, které mají nějakou zkušenost s totalitním režimem a tedy mají zkušenosti, reagují mnohem výrazněji proti těmto akcím. Oproti tomu státy a národy, které tyto zkušenosti nemají jdou jako ovce na porážku. Testujeme třeba na parkovišti letiště nebo supermarketu. Pravda, výsledky se dovídáme každý večer ve zprávách na všech televizních kanálech a druhý den vychází tiskem dokonce ve "vládních novinách" (obdoba Sbírky zákonů), proto aby dav byl dokonale zděšen. Podle stupnice priorit 1) strach o život, 2) strach o zdraví, 3) strach o existenci (ekonomika). Následuje ústup z nějakých 4) osobních svobod. Takový je žebříček priorit. Něco za něco.


@KL1 Je velmi zajímavé pozorovat rozdíly v zemích. A postoje jejich obyvatel k tomuto testování především. Tedy státy a národy, které mají nějakou zkušenost s totalitním režimem a tedy mají zkušenosti, reagují mnohem výrazněji proti těmto akcím. Oproti tomu státy a národy, které tyto zkušenosti nemají jdou jako ovce na porážku. Testujeme třeba na parkovišti letiště nebo supermarketu. Pravda, výsledky se dovídáme každý večer ve zprávách na všech televizních kanálech a druhý den vychází tiskem dokonce ve "vládních novinách" (obdoba Sbírky zákonů), proto aby dav byl dokonale zděšen. Podle stupnice priorit 1) strach o život, 2) strach o zdraví, 3) strach o existenci (ekonomika). Následuje ústup z nějakých 4) osobních svobod. Takový je žebříček priorit. Něco za něco.

@karlos
Som si myslela, že naše krajiny sa považujú za také, ktoré majú skúsenosti s totalitným režimom. No možno táto poslušnosť skôr vyplýva z výrazného vplyvu katolíckej cirkvi, učeniu k pokore. Aspoň v SR.

@karlos Som si myslela, že naše krajiny sa považujú za také, ktoré majú skúsenosti s totalitným režimom. No možno táto poslušnosť skôr vyplýva z výrazného vplyvu katolíckej cirkvi, učeniu k pokore. Aspoň v SR.

@KL1
Prosím prepáč, niemožem písať slovensky iba hovoriť.

Ano, souhlasím, ale já nežiji v Čechách již déle než 15 let a to co v příspěvku naznačuji, je místní stav, tedy nezkušenost s totalitou podtržená silnou ortodoxní vírou. Tedy závěr jste na tom vlastně lépe, protože dokážete dekodovat stejně jako já urřité procesy, které jsou jiným národům cizí. To jsem chtěl vyjádřit svým příspěvkem.


@KL1 Prosím prepáč, niemožem písať slovensky iba hovoriť. Ano, souhlasím, ale já nežiji v Čechách již déle než 15 let a to co v příspěvku naznačuji, je místní stav, tedy nezkušenost s totalitou podtržená silnou ortodoxní vírou. Tedy závěr jste na tom vlastně lépe, protože dokážete dekodovat stejně jako já urřité procesy, které jsou jiným národům cizí. To jsem chtěl vyjádřit svým příspěvkem.

@karlos
Neospravedlňujte sa. A kde žijete ak sa smiem spýtať?
U nás ako vidíte poslušne testujeme aj napriek našim skúsenostiam. A naše učiteľky sa poslušne ockuju v domnení, že robia dobre, že sú uvedomele a že potom budú mať pokoj.

@karlos Neospravedlňujte sa. A kde žijete ak sa smiem spýtať? U nás ako vidíte poslušne testujeme aj napriek našim skúsenostiam. A naše učiteľky sa poslušne ockuju v domnení, že robia dobre, že sú uvedomele a že potom budú mať pokoj.
Upravené 16. 2. 2021 o 09:29

@KL1
Žiji v Lemesolu na Kypru, tedy na té "svobodné" části. Pozorně sleduji evropské dění a překládám a sděluji události místním. Oni mají jeden velký problém, všechno chtějí vidět jen hezký. Věří prohlášení a nikoliv faktu. Prostě průšvih.
Odbočím od tématu - mám zde mnoho přátel slováků a slovenek, respektive mnohem více než čechů. Faktem je, že naše vztahy se po nezákonném rozdělení republiky spíše zlepšily od dob federace, alespoň tak je to tady. Chodím občas překládat na různé instituce a to hlavně slovenským občanům, kteří mě žádají více než tlumočníky ve slovenštině. Možná je to mým právním vzděláním a praxí v diplomatické službě. Dělá mi radost, když jim mohu pomoci. Pocit vlastního uspokojení.

@KL1 Žiji v Lemesolu na Kypru, tedy na té "svobodné" části. Pozorně sleduji evropské dění a překládám a sděluji události místním. Oni mají jeden velký problém, všechno chtějí vidět jen hezký. Věří prohlášení a nikoliv faktu. Prostě průšvih. Odbočím od tématu - mám zde mnoho přátel slováků a slovenek, respektive mnohem více než čechů. Faktem je, že naše vztahy se po nezákonném rozdělení republiky spíše zlepšily od dob federace, alespoň tak je to tady. Chodím občas překládat na různé instituce a to hlavně slovenským občanům, kteří mě žádají více než tlumočníky ve slovenštině. Možná je to mým právním vzděláním a praxí v diplomatické službě. Dělá mi radost, když jim mohu pomoci. Pocit vlastního uspokojení.

https://www.eurorespekt.sk/otvorit-prevadzky-obchody-a-sluzby/
Na dnešnom zasadnutí RZMOS v Nových Zámkoch sme vyjadrili podporu samosprávam v SR a aj kolegom z hornej Nitry, ktorí odmietajú testovanie vo svojich mestách a obciach.
Stojíme za svojimi obyvateľmi! Bez rozdielu politického trička, bez rozdielu koho si vo voľbách volili.


https://www.eurorespekt.sk/otvorit-prevadzky-obchody-a-sluzby/ Na dnešnom zasadnutí RZMOS v Nových Zámkoch sme vyjadrili podporu samosprávam v SR a aj kolegom z hornej Nitry, ktorí odmietajú testovanie vo svojich mestách a obciach. Stojíme za svojimi obyvateľmi! Bez rozdielu politického trička, bez rozdielu koho si vo voľbách volili.

Na dnešnom zasadnutí RZMOS v Nových Zámkoch sme vyjadrili podporu samosprávam v SR a aj kolegom z hornej Nitry, ktorí odmietajú testovanie vo svojich mestách a obciach.
Stojíme za svojimi obyvateľmi! Bez rozdielu politického trička, bez rozdielu koho si vo voľbách volili.


To je revolta a de facto podpora výzvy na otvorenie prevádzok 1. marca, a toto ale znamená aj to, že matrica so slovenským autobusom v kremnickom potoku sa plní.


[quote="pid:3915, uid:112"]Na dnešnom zasadnutí RZMOS v Nových Zámkoch sme vyjadrili podporu samosprávam v SR a aj kolegom z hornej Nitry, ktorí odmietajú testovanie vo svojich mestách a obciach. Stojíme za svojimi obyvateľmi! Bez rozdielu politického trička, bez rozdielu koho si vo voľbách volili.[/quote] To je revolta a de facto podpora výzvy na otvorenie prevádzok 1. marca, a toto ale znamená aj to, že matrica so slovenským autobusom v kremnickom potoku sa plní.

Moderátor

Končím, oddnes už nie som Matovičov poslanec, píše Miroslav Kollár. Vystupuje aj z poslaneckého klubu Za Ľudí


https://m.facebook.com/KollarZaLudi/posts/474163050628923


Ja budem ďalej robiť všetko pre to, aby som ako primátor s tými nástrojmi, ktoré mám v rukách, čo najlepšie ochránil obyvateľov nášho mesta. Ale ako poslanec už nemôžem ďalej legitimizovať chaotické a nekompetentné vládnutie Igora Matoviča, ktorý aj dnes namiesto rázneho a kompetentného politického líderstva ponúka len výhovorky, reči o sabotáži a ankety o očkovaní neschváleným Sputnikom.
Oddnes už preto nie som poslancom vládnej koalície vedenej Igorom Matovičom.


**Končím, oddnes už nie som Matovičov poslanec, píše Miroslav Kollár. Vystupuje aj z poslaneckého klubu Za Ľudí** https://m.facebook.com/KollarZaLudi/posts/474163050628923 Ja budem ďalej robiť všetko pre to, aby som ako primátor s tými nástrojmi, ktoré mám v rukách, čo najlepšie ochránil obyvateľov nášho mesta. Ale ako poslanec už nemôžem ďalej legitimizovať chaotické a nekompetentné vládnutie Igora Matoviča, ktorý aj dnes namiesto rázneho a kompetentného politického líderstva ponúka len výhovorky, reči o sabotáži a ankety o očkovaní neschváleným Sputnikom. Oddnes už preto nie som poslancom vládnej koalície vedenej Igorom Matovičom.

JankA

Upravené 17. 2. 2021 o 08:40

Ku Kollárovi môžem povedať toľko, že nerobme si veľké ilúzie o jeho vystúpení, pretože naozaj bolo len otázkou času. Ak sa opýtate v danom regióne, zistíte, že on nespolupracuje s nikým. On je sám družina v rámci regiónu aj okolitých obcí. On sa nezúčastňuje ničoho.


Ku Kollárovi môžem povedať toľko, že nerobme si veľké ilúzie o jeho vystúpení, pretože naozaj bolo len otázkou času. Ak sa opýtate v danom regióne, zistíte, že on nespolupracuje s nikým. On je sám družina v rámci regiónu aj okolitých obcí. On sa nezúčastňuje ničoho.

Moderátor

Vypočujte si dnes (streda 17.2.2021) o 14:00 na rádio Regina Západ reláciu Klub komunálnej politiky. Budú sa tam riešiť eurofondy aj táto rebélia ZMOSu.


Vypočujte si dnes (streda 17.2.2021) o 14:00 na rádio Regina Západ reláciu Klub komunálnej politiky. Budú sa tam riešiť eurofondy aj táto rebélia ZMOSu.

Moderátor

https://akw.sk/wp-content/uploads/CCF_000005.pdf


http://www.inenoviny.sk/viacere-obce-na-liptove-sa-spojili-a-zacali-bojovat-voci-statnej-sikane/


Viaceré obce na Liptove sa spojili a začali bojovať voči štátnej šikane.


https://akw.sk/wp-content/uploads/CCF_000005.pdf http://www.inenoviny.sk/viacere-obce-na-liptove-sa-spojili-a-zacali-bojovat-voci-statnej-sikane/ Viaceré obce na Liptove sa spojili a začali bojovať voči štátnej šikane.
4.28k
36
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept