Politika v ČR
26 českých poslanců a senátorů aktivně podporuje terorizmus

26 českých poslanců a senátorů aktivně podporuje terorizmus
https://www.novarepublika.cz/2021/09/26-ceskych-poslancu-a-senatoru-aktivne-podporuje-terorizmus


"Česká republika se zjevně rozhodla fakticky odůvodnit zařazení na seznam zemí nepřátelských vůči Rusku a získat přízeň ukrajinských neonacistů."


"Předevčírem poslanci a senátoři, jejichž seznam uvádím níže, podepsali prohlášení na obranu „lidskoprávního“ aktivisty, krymského muslima Narimana Dželjalova, který jako agent ukrajinské rozvědky GRU, oddělení Tavrida, se podílel na výbuchu plynovodu na území Krymu. Takový akt je trestný ve všech zemích světě, v některých je za čin terorizmu podobného charakteru a rozsahu udělován trest doživotí či smrti."


"Dnes se plně potvrdilo, že současní vedoucí politici České republiky se rozhodli být vzornými nepřáteli Ruska, tak jak si to páníček za oceánem přeje. Na pražském letišti byl dnes zadržen hrdina “Krymského jara”, ruský občan Alexandr Frančetti. Jeho právník Molochov agentuře RIA Novosti řekl: “Česká republika se zjevně rozhodla fakticky odůvodnit zařazení na seznam zemí nepřátelských vůči Rusku a získat přízeň ukrajinských neonacistů. Dnes byl nezákonně zadržen slavný hrdina Krymského jara Alexander Frančetti v letiště Praha.“


"Panu ministru vnitra za ČSSD, panu předsedovi vlády za ANO i americkému agentu v roli ředitele české BIS mnohokrát “děkujeme” za to, že nás zatahují do nacistického gangu."


Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.
§ 312e


Podpora a propagace terorismu
(1) Kdo veřejně podněcuje ke spáchání teroristického trestného činu, nebo kdo veřejně schvaluje spáchaný teroristický trestný čin nebo pro něj veřejně vychvaluje jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let.


Pro české poslance a senátory zákony ČR neplatí ?!


26 českých poslanců a senátorů aktivně podporuje terorizmus https://www.novarepublika.cz/2021/09/26-ceskych-poslancu-a-senatoru-aktivne-podporuje-terorizmus "Česká republika se zjevně rozhodla fakticky odůvodnit zařazení na seznam zemí nepřátelských vůči Rusku a získat přízeň ukrajinských neonacistů." "Předevčírem poslanci a senátoři, jejichž seznam uvádím níže, podepsali prohlášení na obranu „lidskoprávního“ aktivisty, krymského muslima Narimana Dželjalova, který jako agent ukrajinské rozvědky GRU, oddělení Tavrida, se podílel na výbuchu plynovodu na území Krymu. Takový akt je trestný ve všech zemích světě, v některých je za čin terorizmu podobného charakteru a rozsahu udělován trest doživotí či smrti." "Dnes se plně potvrdilo, že současní vedoucí politici České republiky se rozhodli být vzornými nepřáteli Ruska, tak jak si to páníček za oceánem přeje. Na pražském letišti byl dnes zadržen hrdina “Krymského jara”, ruský občan Alexandr Frančetti. Jeho právník Molochov agentuře RIA Novosti řekl: “Česká republika se zjevně rozhodla fakticky odůvodnit zařazení na seznam zemí nepřátelských vůči Rusku a získat přízeň ukrajinských neonacistů. Dnes byl nezákonně zadržen slavný hrdina Krymského jara Alexander Frančetti v letiště Praha.“ "Panu ministru vnitra za ČSSD, panu předsedovi vlády za ANO i americkému agentu v roli ředitele české BIS mnohokrát “děkujeme” za to, že nás zatahují do nacistického gangu." Trestní zákoník č. 40/2009 Sb. § 312e Podpora a propagace terorismu (1) Kdo veřejně podněcuje ke spáchání teroristického trestného činu, nebo kdo veřejně schvaluje spáchaný teroristický trestný čin nebo pro něj veřejně vychvaluje jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let. **Pro české poslance a senátory zákony ČR neplatí ?! **
Upravené 12. 9. 2021 o 18:07
153
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept