Mimo kategórií
Antonov, návrat sovětské technologie v letectví

pekne,ale nabuduce sa vyvaruj podobnym nadpisom...ten tvoj nedava zmysel pretoze
1) Rusko nedisponuje pravom pouzivat oznacenie Antonov konstrukcnej kancelarie na nic a to dokonca ani ak modernizuje ci priamo vychadza s existujucich Antonovov vid.ТВС-2МС (Ан-2)
2) nadpis budi dojem, ze sa nieco (Sovietsky Antonov ) sa mal vratit / niekam asi na nebo vsakze a vratilo sa? nie, je to iba jeden s dalsich dokumentov o tomto nepochybne krasnom stroji, ktorych je na youtube tona.
Nechcem aby to vyznelo aj ked sa to tak mozno zda ze ta buzerujem, tak to prosim neber, len upozornujem ze nadpis ma korespondovat s tym co je pod nim uvdene v tomto pripade sa tak nestalo..vsio dobro.


pekne,ale nabuduce sa vyvaruj podobnym nadpisom...ten tvoj nedava zmysel pretoze 1) Rusko nedisponuje pravom pouzivat oznacenie Antonov konstrukcnej kancelarie na nic a to dokonca ani ak modernizuje ci priamo vychadza s existujucich Antonovov vid.ТВС-2МС (Ан-2) 2) nadpis budi dojem, ze sa nieco (Sovietsky Antonov ) sa mal vratit / niekam asi na nebo vsakze a vratilo sa? nie, je to iba jeden s dalsich dokumentov o tomto nepochybne krasnom stroji, ktorych je na youtube tona. Nechcem aby to vyznelo aj ked sa to tak mozno zda ze ta buzerujem, tak to prosim neber, len upozornujem ze nadpis ma korespondovat s tym co je pod nim uvdene v tomto pripade sa tak nestalo..vsio dobro.

Nechcem aby to vyznelo aj ked sa to tak mozno zda ze ta buzerujem, tak to prosim neber, len upozornujem ze nadpis ma korespondovat s tym co je pod nim uvdene v tomto pripade sa tak nestalo..vsio dobro.

@KALIDOR v nadpise je uvedené toto " Antonov, návrat sovětské technologie v letectví " vo vydeu tiež nie je zmienka o tom že sa niečo vracia Rusku
1) Rusko nedisponuje pravom pouzivat oznacenie Antonov

Ani to nikdy nepopieralo
Pre mňa je to len o tom že sa na oblohu vracia Sovietská techológia

[quote="pid:32870, uid:66"]Nechcem aby to vyznelo aj ked sa to tak mozno zda ze ta buzerujem, tak to prosim neber, len upozornujem ze nadpis ma korespondovat s tym co je pod nim uvdene v tomto pripade sa tak nestalo..vsio dobro.[/quote] @KALIDOR v nadpise je uvedené toto " Antonov, návrat sovětské technologie v letectví " vo vydeu tiež nie je zmienka o tom že sa niečo vracia Rusku [quote="pid:32870, uid:66"]1) Rusko nedisponuje pravom pouzivat oznacenie Antonov[/quote] Ani to nikdy nepopieralo Pre mňa je to len o tom že sa na oblohu vracia Sovietská techológia
463
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept