Zahraničná politika
Podivné smrtelné otravy v Moskvě

Několik lidí se otrávilo zřejmě poté co snědli meloun viz odkaz:


http://voicesevas.ru/news/60685-strannye-smertelnye-otravleniya-v-moskve-chislo-gospitalizirovannyh-rastet.html


Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká...


Také by to mohlo mít souvislost s vypovídáním migrantů nebo o snahu tuto souvislost vyvolat tím, že šlo o melouny a tyto problémy tak ještě vyostřit.


Zde článek o migrantech:


https://outsidermedia.cz/svet-ruskyma-ocima-628/


Několik lidí se otrávilo zřejmě poté co snědli meloun viz odkaz: http://voicesevas.ru/news/60685-strannye-smertelnye-otravleniya-v-moskve-chislo-gospitalizirovannyh-rastet.html Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká... Také by to mohlo mít souvislost s vypovídáním migrantů nebo o snahu tuto souvislost vyvolat tím, že šlo o melouny a tyto problémy tak ještě vyostřit. Zde článek o migrantech: https://outsidermedia.cz/svet-ruskyma-ocima-628/

Několik lidí se otrávilo zřejmě poté co snědli meloun viz odkaz:


Stopy jedovaté látky - ethylenglykolu byly nalezeny v krvi zesnulé 61leté Moskvanky a její vnučky, uvádí Channel Channel s odvoláním na zdroj.


Ethylenglykol se používá jako součást brzdových kapalin, čisticích prostředků na sklo, leštidel na boty a nemrznoucích prostředků. Pokud se dostane do lidského těla, může to být smrtelné.


  1. září lékaři hospitalizovali ženu a nezletilé dítě po koupi melounu v obchodě Magnit na ulici Sovkhoznaya, která později v nemocnici zemřela. Média informovala, že otrávená byla i matka nezletilé, osmatřicetiletá žena. Lékařům se ji podařilo zachránit. Neotrávil se pouze hlava rodiny: muž byl jediný, kdo nesnědl meloun.https://www.interfax.ru/moscow/789923

Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká...


Velmi pravděpodobný důvod.


[quote="pid:32765, uid:125"]Několik lidí se otrávilo zřejmě poté co snědli meloun viz odkaz:[/quote] Stopy jedovaté látky - ethylenglykolu byly nalezeny v krvi zesnulé 61leté Moskvanky a její vnučky, uvádí Channel Channel s odvoláním na zdroj. Ethylenglykol se používá jako součást brzdových kapalin, čisticích prostředků na sklo, leštidel na boty a nemrznoucích prostředků. Pokud se dostane do lidského těla, může to být smrtelné. 10. září lékaři hospitalizovali ženu a nezletilé dítě po koupi melounu v obchodě Magnit na ulici Sovkhoznaya, která později v nemocnici zemřela. Média informovala, že otrávená byla i matka nezletilé, osmatřicetiletá žena. Lékařům se ji podařilo zachránit. Neotrávil se pouze hlava rodiny: muž byl jediný, kdo nesnědl meloun. https://www.interfax.ru/moscow/789923 [quote="pid:32765, uid:125"]Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká...[/quote] Velmi pravděpodobný důvod.

Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká...


Skôr udržiavanie kotla v permanentnom vare za účelom pretlaku. Dokázať pred voľbami, že Putinova administratíva nie je schopná zabezpečiť bezpečnosť občanov. To tlakovanie prebieha vo všetkých aspektoch života.


[quote="pid:32765, uid:125"]Mohlo by jít o vydírání státní moci... potažmo Putina, tam je paleta důvodů široká...[/quote] Skôr udržiavanie kotla v permanentnom vare za účelom pretlaku. Dokázať pred voľbami, že Putinova administratíva nie je schopná zabezpečiť bezpečnosť občanov. To tlakovanie prebieha vo všetkých aspektoch života.
Upravené 13. 9. 2021 o 13:15

Blíží se volby. Další důvod - po kábulském Stalingradu je strukturní řízení z metropole postupně redukováno jen na ty nejdůležitější linie. "Plebs" páté kolony postupně "osiří" a pracuje mnohdy na vlastní pěst bez důkladného řízení.
Trochu obdoba anarchistů.


Blíží se volby. Další důvod - po kábulském Stalingradu je strukturní řízení z metropole postupně redukováno jen na ty nejdůležitější linie. "Plebs" páté kolony postupně "osiří" a pracuje mnohdy na vlastní pěst bez důkladného řízení. Trochu obdoba anarchistů.
1.21k
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept