Zdravie a záhrada
Otázka na rodičov

Tak vo svetle všetkých tých udalostí z uplynulého týždňa, ale najmä ťoto:


https://www.hlavnespravy.sk/grohling-dolezite-je-ze-koalicia-ma-nadalej-92-poslancov/2672750


Kde sa píše: "Gröhling pripustil aj očkovanie priamo v školách. Pilotne by sa malo uskutočňovať vo vybraných školách Banskobystrického kraja."


Potom toto: https://www.hlavnespravy.sk/slovensko-znizuje-vekovu-hranicu-na-ockovanie-deti-niektori-dospeli-dostanu-aj-tretiu-davku-vakciny/2669240


a aj toto, vyberám z posledných otázok a odpovedí:


_Rajka sa pýtala:


Otázka
Niekoľko dní pred príchodom pápeža povolili očkovanie detí od 5 rokov. Mne to pripadá ako obetovanie detí, ako nejaký satanský rituál. Dá sa s tým niečo robiť?
Dúfam, že sa mýlim.


Nedať zaočkovať svoje deti a povedať riaditeľom a učiteľom, že ak ich zaočkujú, tak to budeš brať ako vraždu/úmyselné poškodenie zdravia svojho dieťaťa a podľa toho s nimi naložíš.
_


Je moja otázka nasledovná. Zvažujem na najbližšom rodičku odovzdať triednej učiteľke aj aj riaditeľke školy písomné vyhlásenie zákonného zástupca, že NEDÁVAM súhlas na akékoľvek zdravotné úkony týkajúce sa mojich detí bez prítomnosti mňa, a to vrátane očkovania a testovania s výnimkou poskytnutia prvej pomoci pri úraze. Plánujete takéto niečo? Alebo ste to už uskutočnili a máte vzor takéhoto vyhlásenia? Ja som to zatiaľ neriešila, lebo deti majú 8 rokov. Ale už to riešiť musím.


Tak vo svetle všetkých tých udalostí z uplynulého týždňa, ale najmä ťoto: https://www.hlavnespravy.sk/grohling-dolezite-je-ze-koalicia-ma-nadalej-92-poslancov/2672750 Kde sa píše: "Gröhling pripustil aj očkovanie priamo v školách. Pilotne by sa malo uskutočňovať vo vybraných školách Banskobystrického kraja." Potom toto: https://www.hlavnespravy.sk/slovensko-znizuje-vekovu-hranicu-na-ockovanie-deti-niektori-dospeli-dostanu-aj-tretiu-davku-vakciny/2669240 a aj toto, vyberám z posledných otázok a odpovedí: _Rajka sa pýtala: Otázka Niekoľko dní pred príchodom pápeža povolili očkovanie detí od 5 rokov. Mne to pripadá ako obetovanie detí, ako nejaký satanský rituál. Dá sa s tým niečo robiť? Dúfam, že sa mýlim. Nedať zaočkovať svoje deti a povedať riaditeľom a učiteľom, že ak ich zaočkujú, tak to budeš brať ako vraždu/úmyselné poškodenie zdravia svojho dieťaťa a podľa toho s nimi naložíš. _ Je moja otázka nasledovná. Zvažujem na najbližšom rodičku odovzdať triednej učiteľke aj aj riaditeľke školy písomné vyhlásenie zákonného zástupca, že NEDÁVAM súhlas na akékoľvek zdravotné úkony týkajúce sa mojich detí bez prítomnosti mňa, a to vrátane očkovania a testovania s výnimkou poskytnutia prvej pomoci pri úraze. Plánujete takéto niečo? Alebo ste to už uskutočnili a máte vzor takéhoto vyhlásenia? Ja som to zatiaľ neriešila, lebo deti majú 8 rokov. Ale už to riešiť musím.

My máme v októbri školskú radu, tak ja si počkám čo nám povie riaditeľ.


Pri testovaní kloktacími ešte min. rok som odmietla, aby testovali syna, ostatní šli, každý mal od rodičov pís. súhlas, ja som ho nedala. No napriek tomu iniciatívny učiteľ volal aj môjho, aby sa šiel testovať. Ja som synovi povedala, nech sa neopováži ísť, keďže nemá môj súhlas a nútiť ho nemôžu. Takže pri ňom to mám vybavené, má 13 a vie si povedať svoje.


No mladší má 8,tak tam som už obozretná. No tiež vie aká je situlácia, lebo my sa rozprávame o všetkom.


My máme v októbri školskú radu, tak ja si počkám čo nám povie riaditeľ. Pri testovaní kloktacími ešte min. rok som odmietla, aby testovali syna, ostatní šli, každý mal od rodičov pís. súhlas, ja som ho nedala. No napriek tomu iniciatívny učiteľ volal aj môjho, aby sa šiel testovať. Ja som synovi povedala, nech sa neopováži ísť, keďže nemá môj súhlas a nútiť ho nemôžu. Takže pri ňom to mám vybavené, má 13 a vie si povedať svoje. No mladší má 8,tak tam som už obozretná. No tiež vie aká je situlácia, lebo my sa rozprávame o všetkom.
Upravené 11. 9. 2021 o 18:01

Sledujte v dalsich dvoch troch dnoch blog akw.sk/blog a celkom seriozne Vam odporucam prihlasit sa na odber noviniek. Oracle si tuto debatu ocividne vsimol a vdaka Bohu za neho, pretoze tym ma postuchol otazkou, trocha sme na tom s aktivistami popracovali a riesenie pre vsetkych sa najde .... Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog


Sledujte v dalsich dvoch troch dnoch blog akw.sk/blog a celkom seriozne Vam odporucam prihlasit sa na odber noviniek. Oracle si tuto debatu ocividne vsimol a vdaka Bohu za neho, pretoze tym ma postuchol otazkou, trocha sme na tom s aktivistami popracovali a riesenie pre vsetkych sa najde .... Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog

Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog

@jox13
spravny link https://akw.sk/blog

ked tak uprav u seba a zmazem toto.


[quote="pid:32792, uid:183"]Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog[/quote] @jox13 spravny link https://akw.sk/blog ked tak uprav u seba a zmazem toto.

Moderator

Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog


ďakujem, mám odber noviniek nastavený, snad už od februára. Už som sa nich aj obrátila, trochu inou
otazkou ale v súvislosti s očkovaním.


Pozerala som ten blog posledné dni, lebo niekedy tu dá @Atevi skor link, než mi to príde do e-mailu, ale od 1.9. nič nové. Vďaka za tip:-)

[quote="pid:32792, uid:183"]Takze nezabudnite Peter Weis awk.sk/blog[/quote] ďakujem, mám odber noviniek nastavený, snad už od februára. Už som sa nich aj obrátila, trochu inou otazkou ale v súvislosti s očkovaním. Pozerala som ten blog posledné dni, lebo niekedy tu dá @Atevi skor link, než mi to príde do e-mailu, ale od 1.9. nič nové. Vďaka za tip:-)
Upravené 12. 9. 2021 o 19:32
704
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept