Mimo kategórií
Na fb stránke Polície Slovenskej republiky sa objavila zaújmavá správa

Výzva pri pomoci na identifikáciu časti predmetu z videi v ktorých zneužívajú deti.


Pod príspevkom sú zaújmavé komentáre, ktoré tiež môžu nasmerovať.


Predpokladám, že tento príspevok sa tam len tak neobjavil. Také videá sú nelegálne. Aký je predpoklad, že niekto z davu sa verejne či anonymne prizná k pozeraniu takychto videí len tým, že predmet videl práve v takých videách....? Ľudia v komentároch píšu o cirkvy či nadáciách. Mňa to tiež napadlo. Odhaľovanie zneužívania detí napr. cirkvou je aktuálna téma nie len Vatikánu.


ZNEUŽÍVANIE DETÍ: AJ VY MÔŽETE POMÔCŤ! POZNÁTE OBJEKT NA FOTOGRAFII?


Policajný zbor podporuje kampaň Europolu, v ktorej sú zverejňované predmety z konkrétnych videí, na ktorých sú zneužívané maloleté osoby. Keďže ide niekedy o nekvalitné videá, prípadne predmety sú príliš malé, samotná kvalita vyzeraných predmetov je tiež nižšia.


Na obrázku môžete vidieť časť predmetu, ktorá sa v jednom z videí objavila. Ako ukázala prax, identifikácia špecifických objektov je dôležitá a môže viesť k odhaleniu páchateľov týchto nechutných trestných činov. Pozrite sa pozorne na predmet, či ho nepoznáte, či neviete, kde sa predáva. Možno ste ho videli na Slovensku, možno niekde v zahraničí na dovolenke.


Ak máte akékoľvek informácie k predmetu, môžete ich poslať:
➡ cez formulár na https://www.europol.europa.eu/stopchildabuse/can-you-help?image=17810
➡ alebo priamo nám, len formou súkromnej správy


Ďalšie informácie o kampani (v anglickom jazyku) a ďalšie predmety nájdete na: https://www.europol.europa.eu/stopchildabuse (kliknite na konkrétny predmet a zobrazí sa vám možnosť odoslať informácie priamo k nemu)


ZASTAVME ZNEUŽÍVANIE DETÍ!


StopChildAbuse #Europol


613afd721d055


Výzva pri pomoci na identifikáciu časti predmetu z videi v ktorých zneužívajú deti. Pod príspevkom sú zaújmavé komentáre, ktoré tiež môžu nasmerovať. Predpokladám, že tento príspevok sa tam len tak neobjavil. Také videá sú nelegálne. Aký je predpoklad, že niekto z davu sa verejne či anonymne prizná k pozeraniu takychto videí len tým, že predmet videl práve v takých videách....? Ľudia v komentároch píšu o cirkvy či nadáciách. Mňa to tiež napadlo. Odhaľovanie zneužívania detí napr. cirkvou je aktuálna téma nie len Vatikánu. ZNEUŽÍVANIE DETÍ: AJ VY MÔŽETE POMÔCŤ! POZNÁTE OBJEKT NA FOTOGRAFII? Policajný zbor podporuje kampaň Europolu, v ktorej sú zverejňované predmety z konkrétnych videí, na ktorých sú zneužívané maloleté osoby. Keďže ide niekedy o nekvalitné videá, prípadne predmety sú príliš malé, samotná kvalita vyzeraných predmetov je tiež nižšia. Na obrázku môžete vidieť časť predmetu, ktorá sa v jednom z videí objavila. Ako ukázala prax, identifikácia špecifických objektov je dôležitá a môže viesť k odhaleniu páchateľov týchto nechutných trestných činov. Pozrite sa pozorne na predmet, či ho nepoznáte, či neviete, kde sa predáva. Možno ste ho videli na Slovensku, možno niekde v zahraničí na dovolenke. Ak máte akékoľvek informácie k predmetu, môžete ich poslať: ➡ cez formulár na https://www.europol.europa.eu/stopchildabuse/can-you-help?image=17810 ➡ alebo priamo nám, len formou súkromnej správy Ďalšie informácie o kampani (v anglickom jazyku) a ďalšie predmety nájdete na: https://www.europol.europa.eu/stopchildabuse (kliknite na konkrétny predmet a zobrazí sa vám možnosť odoslať informácie priamo k nemu) ZASTAVME ZNEUŽÍVANIE DETÍ! #StopChildAbuse #Europol ![613afd721d055](serve/attachment&path=613afd721d055)

Veď tie fotky vecí, oblečenie, nejaký kalendár sú v zlej kvalite.
Ako to má človek indentifikovať, spoznať?


Veď tie fotky vecí, oblečenie, nejaký kalendár sú v zlej kvalite. Ako to má človek indentifikovať, spoznať?

Ako to má človek indentifikovať, spoznať?

Zrejme nejde len o spoznanie loga, predmetu, ale o reakcie ktoré môžu istým spôsobom vypátrať prepojenia.... také logo, či čo to je mohli ľudia zbadať kdekoľvek pri rôznych akciách napr. pre deti. Niekto to mohol mať ako nášivku na oblečení, či vidieť na letáku....píšu o časti predmetu.... môže to byť čokoľvek...... aj odznak, ktorý obeť/te mala/li na sebe vo videu..... na rôznych fotografiach z akcií, myslím, že v dnešnom svete, také tričko, dáždnik a iné.... mohlo mať viacero detí..... preto mi to príde ako hľadanie ihly v kope sena...no ľudia sú všímaví, preto aj výsledky o ktorých píšu sú celkom dobré


[quote="pid:32575, uid:394"]Ako to má človek indentifikovať, spoznať?[/quote] Zrejme nejde len o spoznanie loga, predmetu, ale o reakcie ktoré môžu istým spôsobom vypátrať prepojenia.... také logo, či čo to je mohli ľudia zbadať kdekoľvek pri rôznych akciách napr. pre deti. Niekto to mohol mať ako nášivku na oblečení, či vidieť na letáku....píšu o časti predmetu.... môže to byť čokoľvek...... aj odznak, ktorý obeť/te mala/li na sebe vo videu..... na rôznych fotografiach z akcií, myslím, že v dnešnom svete, také tričko, dáždnik a iné.... mohlo mať viacero detí..... preto mi to príde ako hľadanie ihly v kope sena...no ľudia sú všímaví, preto aj výsledky o ktorých píšu sú celkom dobré
Upravené 10. 9. 2021 o 13:24

A po podobnom znaku nepátrajú?613f21b03fe16
613f21b047e4a
Podobné znaky naposledy použivali Waffen SS.
613f22a06b287


Dokonca aj smer pohľadu smrtihlava je totožný. Podobnosť čisto nenáhodná. Slovensko sa fašizuje opäť.


A po podobnom znaku nepátrajú?![613f21b03fe16](serve/attachment&path=613f21b03fe16) ![613f21b047e4a](serve/attachment&path=613f21b047e4a) Podobné znaky naposledy použivali Waffen SS. ![613f22a06b287](serve/attachment&path=613f22a06b287) Dokonca aj smer pohľadu smrtihlava je totožný. Podobnosť čisto nenáhodná. Slovensko sa fašizuje opäť.
Upravené 13. 9. 2021 o 12:39
1.2k
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept