Zahraničná politika
BRICS

Země účastnící se platformy BRICS vyzvaly, aby se všechny zainteresované strany v Afghánistánu zdržely násilí. To stojí v závěrečné deklaraci summitu BRICS.
Země BRICS se zavazují zesilovat spolupráci v rámci organizace v politické, ekonomické a kulturní sféře a ve sféře bezpečnosti, stojí v prohlášení.
V deklaraci dále stojí, že země se zavazují držet obecného plánu ve věci Íránu. Země dále vyzývají k rozšíření spolupráce při boji s epidemií nového koronaviru a v případě aktuálních a budoucích problémů v oblasti zdravotnictví. BRICS také uvedl, že chce podporovat ostatní země v boji s epidemií.
Země BRICS, podle prohlášení, rovněž vystupují za zapojení nejméně rozvinutých zemí, hlavně afrických, k činění rozhodnutí na světové úrovni.
https://cz.sputniknews.com/20210909/zeme-brics-prijaly-zaverecnou-deklaraci-summitu-zapad-nepotesi-15778225.html


Země účastnící se platformy BRICS vyzvaly, aby se všechny zainteresované strany v Afghánistánu zdržely násilí. To stojí v závěrečné deklaraci summitu BRICS. Země BRICS se zavazují zesilovat spolupráci v rámci organizace v politické, ekonomické a kulturní sféře a ve sféře bezpečnosti, stojí v prohlášení. V deklaraci dále stojí, že země se zavazují držet obecného plánu ve věci Íránu. Země dále vyzývají k rozšíření spolupráce při boji s epidemií nového koronaviru a v případě aktuálních a budoucích problémů v oblasti zdravotnictví. BRICS také uvedl, že chce podporovat ostatní země v boji s epidemií. Země BRICS, podle prohlášení, rovněž vystupují za zapojení nejméně rozvinutých zemí, hlavně afrických, k činění rozhodnutí na světové úrovni. https://cz.sputniknews.com/20210909/zeme-brics-prijaly-zaverecnou-deklaraci-summitu-zapad-nepotesi-15778225.html
176
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept