Zahraničná politika
Severna Korea

Zakladam temu o S. Korey.


Vedie ma k tomu galeria https://svet.sme.sk/g/192262/vojenska-prehliadka-v-kldr?gref=https%3A%2F%2Fsvet.sm[…]vili-vyrocie-kldr-vojenskou-prehliadkou-fotogaleria.html&list=1


Kim nevyzera ako Kim, iny uces, ine telo, je to este on?


613a1a7d068ed


Zakladam temu o S. Korey. Vedie ma k tomu galeria https://svet.sme.sk/g/192262/vojenska-prehliadka-v-kldr?gref=https%3A%2F%2Fsvet.sm[…]vili-vyrocie-kldr-vojenskou-prehliadkou-fotogaleria.html&list=1 Kim nevyzera ako Kim, iny uces, ine telo, je to este on? ![613a1a7d068ed](serve/attachment&path=613a1a7d068ed)

Moderator

Možná klon. Nebo dvojník. Ale je opravdu jiný a je to hodně vidět ty rozdíly.


Možná klon. Nebo dvojník. Ale je opravdu jiný a je to hodně vidět ty rozdíly.

Traktory, táhnoucí raketomety ? Pozoruhodné...

Nevím jaký terén v Severní Koreji převažuje, ale pokud by bylo hornaté, tak traktory by mohly vyhovovat. Navíc mohou být využíváný i v zemědělství.


[quote="pid:32491, uid:270"]Traktory, táhnoucí raketomety ? Pozoruhodné...[/quote] Nevím jaký terén v Severní Koreji převažuje, ale pokud by bylo hornaté, tak traktory by mohly vyhovovat. Navíc mohou být využíváný i v zemědělství.

Navíc mohou být využíváný i v zemědělství.


Nemám to potvrzené, ale z fotografií usuzuji, že spíše než o avizovanou vojenskou přehlídku se jednalo o přehlídku domobrany, vytvořenou z civilistů, občanů KLDR.


[quote="pid:32508, uid:472"]Navíc mohou být využíváný i v zemědělství.[/quote] Nemám to potvrzené, ale z fotografií usuzuji, že spíše než o avizovanou vojenskou přehlídku se jednalo o přehlídku domobrany, vytvořenou z civilistů, občanů KLDR.
Upravené 9. 9. 2021 o 19:56
376
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept