Politika v ČR
COPAK JE TO ZA VOJÁKA?

COPAK JE TO ZA VOJÁKA? STOJÍ ZA PŘEČTENÍ!!!
http://m.infokuryr.cz/news.php?extend.26989.2


"“Prověrky prováděné cestou agentury a důvěrníků obsahují poznatky kladného charakteru.
Otec jmenovaného je registrován u III.S SNB-SEO po reg. číslem 30793 (SVKR ZVO 1/1. odb. Tábor) a podle zjištění se v něm nachází kladné poznatky.”


COPAK JE TO ZA VOJÁKA? STOJÍ ZA PŘEČTENÍ!!! http://m.infokuryr.cz/news.php?extend.26989.2 "“Prověrky prováděné cestou agentury a důvěrníků obsahují poznatky kladného charakteru. Otec jmenovaného je registrován u III.S SNB-SEO po reg. číslem 30793 (SVKR ZVO 1/1. odb. Tábor) a podle zjištění se v něm nachází kladné poznatky.”

COPAK JE TO ZA VOJÁKA?

Tzv. generál Petr Pavel.


[quote="pid:32443, uid:270"]COPAK JE TO ZA VOJÁKA?[/quote] Tzv. generál Petr Pavel.

Tzv. generál Petr Pavel.


Ano, to je on, sluníčkářů šampión.
Článek dobře poukazuje na jejich schízu, komunistům nemůžou přijít na jméno, ale u některých jim paměť vynechává. Je tam ale jedna zásadní chyba, označují ho za bolševického generála. Tahle guma bez páteře nemá s bolševismem nic společného, je to trockista jako vyšitý! Proto je té sluníčkářsko-liberální chátře tak milý.


[quote="pid:32451, uid:240"]Tzv. generál Petr Pavel.[/quote] Ano, to je on, sluníčkářů šampión. Článek dobře poukazuje na jejich schízu, komunistům nemůžou přijít na jméno, ale u některých jim paměť vynechává. Je tam ale jedna zásadní chyba, označují ho za bolševického generála. Tahle guma bez páteře nemá s bolševismem nic společného, je to trockista jako vyšitý! Proto je té sluníčkářsko-liberální chátře tak milý.
481
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept