Politika v ČR
Otevřený dopis prezidenta republiky primátorovi hl. m. Prahy 7. září 2021

Otevřený dopis prezidenta republiky primátorovi hl. m. Prahy
7.září 2021
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/otevreny-dopis-prezidenta-republiky-primatorovi-hl.-m.-prahy-16092


"Důsledkem naprosto amatérského přístupu k plánování a dohledu nad opravami pražských silnic, či dokonce zcela záměrného diletantství směřovaného vůči pražským i mimopražským řidičům, je hlavní město naprosto dopravně paralyzované, což již zdaleka není jen tématem pražským, ale vzhledem k významu metropole i tématem celonárodním."


"Vyzývám Vás tímto k několika okamžitým krokům:
1.Pokorná omluva všem lidem, kterých se Vaše selhání v současné době dotýká,
2.Sjednání okamžité nápravy ve formě nařízení rekoordinace oprav infrastruktury, ve které se vezme ohled na zajištění objízdných tras,
3.Ukončení spolupráce s Vašimi poradci, kteří se na sociálních sítích hrubě a nemístně vysmívají všem stěžovatelům na současnou kritickou situaci,
4.Zvážení vyhlášení stavu nebezpečí, neboť současná dopravní situace je natolik kritická, že ohrožuje mimo jiné práci složek integrovaného záchranného systému,
5.Zvážení rezignace na funkci primátora hlavního města Prahy."


Otevřený dopis prezidenta republiky primátorovi hl. m. Prahy 7.září 2021 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/otevreny-dopis-prezidenta-republiky-primatorovi-hl.-m.-prahy-16092 "Důsledkem naprosto amatérského přístupu k plánování a dohledu nad opravami pražských silnic, či dokonce zcela záměrného diletantství směřovaného vůči pražským i mimopražským řidičům, je hlavní město naprosto dopravně paralyzované, což již zdaleka není jen tématem pražským, ale vzhledem k významu metropole i tématem celonárodním." "Vyzývám Vás tímto k několika okamžitým krokům: 1.Pokorná omluva všem lidem, kterých se Vaše selhání v současné době dotýká, 2.Sjednání okamžité nápravy ve formě nařízení rekoordinace oprav infrastruktury, ve které se vezme ohled na zajištění objízdných tras, 3.Ukončení spolupráce s Vašimi poradci, kteří se na sociálních sítích hrubě a nemístně vysmívají všem stěžovatelům na současnou kritickou situaci, 4.Zvážení vyhlášení stavu nebezpečí, neboť současná dopravní situace je natolik kritická, že ohrožuje mimo jiné práci složek integrovaného záchranného systému, 5.**Zvážení rezignace na funkci primátora hlavního města Prahy.**"
Upravené 7. 9. 2021 o 17:10

Zeman udělal krok, který má jistě zdrojově zajištěn.
Ještě odpoledne osočil kancléř Mynář Moravce z podjatosti.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stiznost-kanclere-mynare-na-moderatora-vaclava-moravce-dopis-generalnimu-rediteli-dvorakovi.A210907_141331_domaci_kop


Zeman udělal krok, který má jistě zdrojově zajištěn. Ještě odpoledne osočil kancléř Mynář Moravce z podjatosti. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stiznost-kanclere-mynare-na-moderatora-vaclava-moravce-dopis-generalnimu-rediteli-dvorakovi.A210907_141331_domaci_kop

Přidám další citaci z dopisu, která nese Prezidentův těžko napodobitelný styl :-)
“Nijak nesnižuji seznam Vašich politických úspěchů z období jara a léta roku 2021, mezi které soudě dle Vašich mediálních výstupů patří například vyjednání slevy na vstupné v Muzeu vidlí či nabídka bezplatných výpůjček růžových sdílených kol. Přesto Vás nyní jako hlava státu, které náleží dbát o dobro všech obyvatel naší země, vyzývám k okamžité nápravě dramatické situace v pražské dopravě a vyvození patřičných důsledků z pochybení, které v české komunální politice nemá obdoby. “


Přidám další citaci z dopisu, která nese Prezidentův těžko napodobitelný styl :-) “Nijak nesnižuji seznam Vašich politických úspěchů z období jara a léta roku 2021, mezi které soudě dle Vašich mediálních výstupů patří například vyjednání slevy na vstupné v Muzeu vidlí či nabídka bezplatných výpůjček růžových sdílených kol. Přesto Vás nyní jako hlava státu, které náleží dbát o dobro všech obyvatel naší země, vyzývám k okamžité nápravě dramatické situace v pražské dopravě a vyvození patřičných důsledků z pochybení, které v české komunální politice nemá obdoby. “

Cílený útok na piráty (a řídící bažinu) za nimi před volbami? Toto prohlášení mohl prezident udělat, vzhledem k neschopnosti Hřiba řídit Prahu, kdykoliv předtím. Ale teď to má prostě ten správný účinek a dopad. Chce si Zeman ponechat ve vládě Babiše?


Cílený útok na piráty (a řídící bažinu) za nimi před volbami? Toto prohlášení mohl prezident udělat, vzhledem k neschopnosti Hřiba řídit Prahu, kdykoliv předtím. Ale teď to má prostě ten správný účinek a dopad. Chce si Zeman ponechat ve vládě Babiše?

kdyz sleduji pocinani piratu a hlavne "houby" v praze, rikam si, ze pirati snad ani nepotrebuji, aby jim nekdo vykopal jamu. oni si tu jamu kopou sami.


kdyz sleduji pocinani piratu a hlavne "houby" v praze, rikam si, ze pirati snad ani nepotrebuji, aby jim nekdo vykopal jamu. oni si tu jamu kopou sami.

Prezident využil objektivně šílené situace v dopravě. Netýká se to jen Prahy, "zátarasy" jsou prakticky všude na důležitých komunikacích, silnicích první třídy, na průtazích městy... Už jsem přemýšlel jestli je to jen diletantství spojené s vyděláváním (dolováním) peněz, ale nemyslím si. Nejspíš je to řízená záležitost - že by další pokus jak nas..t voliče na neschopného Babiše a jeho vládu?
Určitě to i dost sype, protože u nás se již prakticky každý rok opravují pořád dokola stejné dávno opravené silnice. Plus, každá oprava trvá neúměrně dlouho (většinu času tam nikdo nepracuje), asi aby se dali odůvodnit ceny.


Prezident využil objektivně šílené situace v dopravě. Netýká se to jen Prahy, "zátarasy" jsou prakticky všude na důležitých komunikacích, silnicích první třídy, na průtazích městy... Už jsem přemýšlel jestli je to jen diletantství spojené s vyděláváním (dolováním) peněz, ale nemyslím si. Nejspíš je to řízená záležitost - že by další pokus jak nas..t voliče na neschopného Babiše a jeho vládu? Určitě to i dost sype, protože u nás se již prakticky každý rok opravují pořád dokola stejné dávno opravené silnice. Plus, každá oprava trvá neúměrně dlouho (většinu času tam nikdo nepracuje), asi aby se dali odůvodnit ceny.

rikam si, ze pirati snad ani nepotrebuji, aby jim nekdo vykopal jamu. oni si tu jamu kopou sami

Počítám, že krtci se nevyhnou ani bukanýrům (viz má “teze” o dvou křídlech nejen v politických subjektech).
Taky ne všichni jewrejové jdou proti “nám” :-)
A konečně: nese plody Babišův pražský gambit, kdy na poslední chvíli stažením Nachera z pozice pražské jedničky a jeho náhradou za pana nulu, jehož jméno už dnes nikdo ani nevzpomene, v minulých pražských volbách námořním loupežníkům Prahu přenechal záměrně. A Nacher nejenže ani nepípl, ale ještě vysmátý jak jojo celou dobu seká latinu. A proč by nesekal, když to bylo předem domluvené. Kdo si počká, primátorství se dočká :-)


[quote="pid:32287, uid:347"]rikam si, ze pirati snad ani nepotrebuji, aby jim nekdo vykopal jamu. oni si tu jamu kopou sami[/quote] Počítám, že krtci se nevyhnou ani bukanýrům (viz má “teze” o dvou křídlech nejen v politických subjektech). Taky ne všichni jewrejové jdou proti “nám” :-) A konečně: nese plody Babišův pražský gambit, kdy na poslední chvíli stažením Nachera z pozice pražské jedničky a jeho náhradou za pana nulu, jehož jméno už dnes nikdo ani nevzpomene, v minulých pražských volbách námořním loupežníkům Prahu přenechal záměrně. A Nacher nejenže ani nepípl, ale ještě vysmátý jak jojo celou dobu seká latinu. A proč by nesekal, když to bylo předem domluvené. Kdo si počká, primátorství se dočká :-)
Upravené 8. 9. 2021 o 01:25

“Už se perou, už se perou, já to řikala ze začátku, že si čumáky rozbijou - haháá...”
https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg


Střepiny z Mobydykova šrapnelu ještě nestihly pořádně vychladnout a už to jede...


“„Jak blbečkové. Proč?“ Zlo po zprávách TV Nova. Hřib vzteklý, kavárna také”
8.9.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jak-blbeckove-Proc-Zlo-po-zpravach-TV-Nova-Hrib-vztekly-kavarna-take-676151
Přes deset úvodních minut Televizních novin věnovala TV Nova dopravní situaci v Praze, i ve světle roztržky mezi prezidentem Zemanem a primátorem Hřibem. Druhý jmenovaný se při rozhovoru s Borhyovou a Korantengem rozčílil. Od Pirátů pak zazněl útok na „budoucího koaličního partnera“ z ODS a bylo ještě hůř: Od jednoho z „guruů“ liberální scény zaznělo, proč místo dopravy neřešíme třeba Vrbětice. Za to, že se Nova tématu kolapsu dopravy v Praze věnovala, byla nařčena z podpory ANO.”


“„Je úsměvné, že pan prezident, který sám neřídí a nechá se všude vozit autem s majáčkem, tak má starost o obyčejné řidiče. Na druhou stranu musím říci, že já si také myslím, že automobilista má právo jezdit v Praze, že auto patří do města a že tedy vedení magistrátu má více dbát na zájmy řidičů,“ uvedl pro Televizní noviny europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil.”


“Moderátorka Lucie Borhyová se jej (Hřiba - pozn. Počtář) následně zeptala na situaci v Letňanech, kde se například v pondělí večer lidé nemohli dostat několik hodin domů. Kdo za to mohl?”


“V danou chvíli se jej moderátor Reynolds Koranteng opětovně zeptal, zda si nemyslí, že by došlo k chybám při koordinaci, protože do některých čtvrtí byly uzavřeny i dvě vstupní trasy ze tří či byly uzavřeny i objížďky.”


“Už se perou, už se perou, já to řikala ze začátku, že si čumáky rozbijou - haháá...” https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg Střepiny z Mobydykova šrapnelu ještě nestihly pořádně vychladnout a už to jede... “„Jak blbečkové. Proč?“ Zlo po zprávách TV Nova. Hřib vzteklý, kavárna také” 8.9.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jak-blbeckove-Proc-Zlo-po-zpravach-TV-Nova-Hrib-vztekly-kavarna-take-676151 “**Přes deset úvodních minut** Televizních novin věnovala TV Nova dopravní situaci v Praze, i ve světle roztržky mezi prezidentem Zemanem a primátorem Hřibem. Druhý jmenovaný se při rozhovoru s Borhyovou a Korantengem rozčílil. Od Pirátů pak zazněl útok na „budoucího koaličního partnera“ z ODS a bylo ještě hůř: Od jednoho z „guruů“ liberální scény zaznělo, proč místo dopravy neřešíme třeba Vrbětice. Za to, že se Nova tématu kolapsu dopravy v Praze věnovala, byla nařčena z podpory ANO.” “„Je úsměvné, že pan prezident, který sám neřídí a nechá se všude vozit autem s majáčkem, tak má starost o obyčejné řidiče. Na druhou stranu musím říci, že já si také myslím, že automobilista má právo jezdit v Praze, že auto patří do města a že tedy vedení magistrátu má více dbát na zájmy řidičů,“ uvedl pro Televizní noviny europoslanec za TOP 09 **Jiří Pospíšil**.” “Moderátorka Lucie Borhyová se jej (Hřiba - pozn. Počtář) následně zeptala na situaci v Letňanech, kde se například v pondělí večer lidé nemohli dostat několik hodin domů. Kdo za to mohl?” “V danou chvíli se jej moderátor Reynolds Koranteng opětovně zeptal, zda si nemyslí, že by došlo k chybám při koordinaci, protože do některých čtvrtí byly uzavřeny i dvě vstupní trasy ze tří či byly uzavřeny i objížďky.”
Upravené 8. 9. 2021 o 09:25

“V danou chvíli se jej moderátor Reynolds Koranteng opětovně zeptal, zda si nemyslí, že by došlo k chybám při koordinaci, protože do některých čtvrtí byly uzavřeny i dvě vstupní trasy ze tří či byly uzavřeny i objížďky.”

Naopak, koordinace byla skvělá.


[quote="pid:32316, uid:240"]“V danou chvíli se jej moderátor Reynolds Koranteng opětovně zeptal, zda si nemyslí, že by došlo k chybám při koordinaci, protože do některých čtvrtí byly uzavřeny i dvě vstupní trasy ze tří či byly uzavřeny i objížďky.”[/quote] Naopak, koordinace byla skvělá.
1.09k
8
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept