Mimo kategórií
Zbytky civilizácie na Marsu?

Zaujímavé video v anglickom jazyku, ale netreba rozumieť anglicky, lebo sa rozoberá jedna fotka a komentátor značí čiarkami na fotke rôzne nezrovnalosti (ozaj to vidieť v HD kvalite a na celej obrazovke).


https://www.youtube.com/watch?v=o0tgcv4rxiU


Dodávam, že komentátor/autor videa používa tie isté analytické techniky, ak používali a stále používajú analytici leteckých fotiek z 2. svetovej vojny/družicových snímok.


Mimochodom toto definitívne vyvracia tak darwinovu teóriu, ako aj kreacionizmus v kresťanskej interpretácií bez ohľadu na to či tam bývali ľudia alebo mimozemšťania.


Zaujímavé video v anglickom jazyku, ale netreba rozumieť anglicky, lebo sa rozoberá jedna fotka a komentátor značí čiarkami na fotke rôzne nezrovnalosti (ozaj to vidieť v HD kvalite a na celej obrazovke). https://www.youtube.com/watch?v=o0tgcv4rxiU Dodávam, že komentátor/autor videa používa tie isté analytické techniky, ak používali a stále používajú analytici leteckých fotiek z 2. svetovej vojny/družicových snímok. Mimochodom toto definitívne vyvracia tak darwinovu teóriu, ako aj kreacionizmus v kresťanskej interpretácií bez ohľadu na to či tam bývali ľudia alebo mimozemšťania.

Moderátor

sice zaujimave video, ale pouzity podklad je nezmysel, kedze americania na marse nikdy neboli (nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme). skor mi to pride ako vyber z dvoch klamstiev aby sa odlakalo od pravdy. jedno klamstvo je, ze fotky su prave, druhe klamstvo je, ze fotky su upravene.


ak by mali nafotene mimozemske objekty, jednoducho take fotky neukazu a nebudu sa babrat s ich pozmenovanim


taketo cmaranice vidiet aj na "fotkach" jupitera a podobne, ktory komplet kreslil dysney


tym nechcem povedat, ze na marse nebol zivot, civilizacia ci nieco podobne. to ze, okolo nas lieta mnozstvo lodi je pre mna osobne fakt, z osobnej skusenosti


sice zaujimave video, ale pouzity podklad je nezmysel, kedze americania na marse nikdy neboli (nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme). skor mi to pride ako vyber z dvoch klamstiev aby sa odlakalo od pravdy. jedno klamstvo je, ze fotky su prave, druhe klamstvo je, ze fotky su upravene. ak by mali nafotene mimozemske objekty, jednoducho take fotky neukazu a nebudu sa babrat s ich pozmenovanim taketo cmaranice vidiet aj na "fotkach" jupitera a podobne, ktory komplet kreslil dysney tym nechcem povedat, ze na marse nebol zivot, civilizacia ci nieco podobne. to ze, okolo nas lieta mnozstvo lodi je pre mna osobne fakt, z osobnej skusenosti

vyber z dvoch klamstiev aby sa odlakalo od pravdy. jedno klamstvo je, ze fotky su prave, druhe klamstvo je, ze fotky su upravene.


A možno je to presne naopak.
Fotky sú pravé a zároveň sú upravené.
Za predpokladu že pochádzajú z ostrova Devon.
Stačí len zmeniť farbu cez červený filter a občas zaretušovať kosti zdechlého tučniaka. smile


[quote="pid:32300, uid:242"]vyber z dvoch klamstiev aby sa odlakalo od pravdy. jedno klamstvo je, ze fotky su prave, druhe klamstvo je, ze fotky su upravene.[/quote] A možno je to presne naopak. Fotky sú pravé a zároveň sú upravené. Za predpokladu že pochádzajú z ostrova Devon. Stačí len zmeniť farbu cez červený filter a občas zaretušovať kosti zdechlého tučniaka. :)

Ja som si išla oči vyočiť, no nič čo tam opisuje som nevidela....príde mi to ako keby chcel dotyčný navodiť dojem, že tam niečo je, čo vidí len on.... ak to dokázal takto vyfiltrovať, vidieť tam čosi čo tam nie je, tak je to len jeho domienka...ja tam teda nič nevidím.


Ja som si išla oči vyočiť, no nič čo tam opisuje som nevidela....príde mi to ako keby chcel dotyčný navodiť dojem, že tam niečo je, čo vidí len on.... ak to dokázal takto vyfiltrovať, vidieť tam čosi čo tam nie je, tak je to len jeho domienka...ja tam teda nič nevidím.

Ešte doplním, čo konkrétne malo príjmeť diváka myslieť si, že tam žila kedysi civilizácia, lebo z toho čo ukazoval nebolo zjavné čo má na mysli.


Ešte doplním, čo konkrétne malo príjmeť diváka myslieť si, že tam žila kedysi civilizácia, lebo z toho čo ukazoval nebolo zjavné čo má na mysli.

"A možno je to presne naopak.
Fotky sú pravé a zároveň sú upravené.
Za predpokladu že pochádzajú z ostrova Devon.
Stačí len zmeniť farbu cez červený filter a občas zaretušovať kosti zdechlého tučniaka".


Tučniak nie. Tie na severnej pologule nežijú. :-)


"A možno je to presne naopak. Fotky sú pravé a zároveň sú upravené. Za predpokladu že pochádzajú z ostrova Devon. Stačí len zmeniť farbu cez červený filter a občas zaretušovať kosti zdechlého tučniaka". Tučniak nie. Tie na severnej pologule nežijú. :-)

sice zaujimave video, ale pouzity podklad je nezmysel, kedze americania na marse nikdy neboli


Silné tvrdenie.


nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme


Ak máš na mysli ten ťah s miliardármi, tak to bol len PR. Takže to ako dôkaz by som nebral.


ak by mali nafotene mimozemske objekty, jednoducho take fotky neukazu a nebudu sa babrat s ich pozmenovanim


Tak prečo babrajú s týmito fotkami z dajakej skládky šrotu v púšti, za predpokladu, že tie fotky nie sú z Antarktídy?


tym nechcem povedat, ze na marse nebol zivot, civilizacia ci nieco podobne. to ze, okolo nas lieta mnozstvo lodi je pre mna osobne fakt, z osobnej skusenosti


To beriem.


[quote="pid:32300, uid:242"]sice zaujimave video, ale pouzity podklad je nezmysel, kedze americania na marse nikdy neboli[/quote] Silné tvrdenie. [quote="pid:32300, uid:242"]nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme[/quote] Ak máš na mysli ten ťah s miliardármi, tak to bol len PR. Takže to ako dôkaz by som nebral. [quote="pid:32300, uid:242"]ak by mali nafotene mimozemske objekty, jednoducho take fotky neukazu a nebudu sa babrat s ich pozmenovanim[/quote] Tak prečo babrajú s týmito fotkami z dajakej skládky šrotu v púšti, za predpokladu, že tie fotky nie sú z Antarktídy? [quote="pid:32300, uid:242"]tym nechcem povedat, ze na marse nebol zivot, civilizacia ci nieco podobne. to ze, okolo nas lieta mnozstvo lodi je pre mna osobne fakt, z osobnej skusenosti[/quote] To beriem.

Moderátor

americania na marse nikdy neboli (nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme)

To nie je isté. Iné je dostať na iné vesmírne teleso ľudí, a iné nejaký lunochod. Tam je absolútne iná obtiažnosť.


[quote="pid:32300, uid:242"]americania na marse nikdy neboli (nedavno ukazali, ze pre nich je uspech tych 100km od Zeme)[/quote] To nie je isté. Iné je dostať na iné vesmírne teleso ľudí, a iné nejaký lunochod. Tam je absolútne iná obtiažnosť.

Dávám zde k dobru odkaz na podle mě nějlepší sajt zabývající se mapováním stop po civilizacích na Měsíci, Marsu Venuši a dalších planetách, které jsou cílevědomně zakrývány.


Provozovateli a adminu tohoto sajtu Skipperovi zemřela na rakovinu jeho žena a on ztratil invenci, peníze a chuť tento zdroj dále provozovat.


http://www.marsanomalyresearch.com/


Provoz sajtu byl obnoven z dobrovolných příspěvků nadšenců, kteří chtěli zabránit ztráty takového zdroje informací. Ale nové příspěvky se tam už neobjevují. Nicméně i ty staré analýzy a fotodokumentace opravdu stojí za to ...


Dávám zde k dobru odkaz na podle mě nějlepší sajt zabývající se mapováním stop po civilizacích na Měsíci, Marsu Venuši a dalších planetách, které jsou cílevědomně zakrývány. Provozovateli a adminu tohoto sajtu Skipperovi zemřela na rakovinu jeho žena a on ztratil invenci, peníze a chuť tento zdroj dále provozovat. http://www.marsanomalyresearch.com/ Provoz sajtu byl obnoven z dobrovolných příspěvků nadšenců, kteří chtěli zabránit ztráty takového zdroje informací. Ale nové příspěvky se tam už neobjevují. Nicméně i ty staré analýzy a fotodokumentace opravdu stojí za to ...
Upravené 28. 9. 2021 o 20:13

jako třeba tato z Měsíce:




jako třeba tato z Měsíce: http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2004/068/1-068-big-tower-.jpg http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2004/068/3-068-horizontal-object.jpg
Upravené 28. 9. 2021 o 20:14

Nebo tento kus dřevěného pražce z Marsu:



Nebo tento kus dřevěného pražce z Marsu: https://mars.nasa.gov/mer/gallery/press/opportunity/20040524a/site_B115_navcam_180_cyl_L-B118R1.jpg
1.77k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept