Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 7.9.2021
Y

Rusko
-Dne 9.9.21 - Setkani V.V. Putina a A. Lukasenka
-V.V. Putin se zucastni summitu BRICS
-Krym oznamuje, ze k teto chvili navstivilo poloostrov 7 mil. turistu - to je rekord.
-Severni poud II ukoncen - behem par dnu bude pripraven k transportu plynu. Cena za plyn je v soucasnosti 659 USD. Minuly rok to bylo do 100 USD.


Guinea
Po prevratu zde panuje klid, ale cena hliniku stoupa.


Belorusko
Hlavnimu organizatorovi revoluce Kolesnikove hrozi trest 10-11 let za pokus o statni prevrat a organizaci masovych neporadku. Zapad protestuje.


Afganistan
Situace je velmi slozita a napjata. Talibove oznamuji ukonceni boju v Pandziru, ktery zabrali, jini rikaji, ze se v sousedni provincii stale bojuje.
Afganske zeny v Kabulu demonstrovaly proti Pakistanu, protoze napadnul Pandzir drony a bez teto podpory by Taliban hl. mesto Pandziru nikdy nedobyl. Vetsina obyvatel Pandziru utekla do hor.
Syn Shaha Massoudiho, Ahmed, se obratil k obyvatelstvu Afganistanu s vyzvou k povstani.
V teto souvislosti se konaly rozhovory Blinkena a min. obrany USA v Kataru s Emirem.
Chteji mit vliv na formovani nove vlady v Afganistanu. I Pakistan tam chce mit vliv.
https://www.youtube.com/watch?v=j-LCGYjTLKg


**Rusko** -Dne 9.9.21 - Setkani V.V. Putina a A. Lukasenka -V.V. Putin se zucastni summitu BRICS -Krym oznamuje, ze k teto chvili navstivilo poloostrov 7 mil. turistu - to je rekord. -Severni poud II ukoncen - behem par dnu bude pripraven k transportu plynu. Cena za plyn je v soucasnosti 659 USD. Minuly rok to bylo do 100 USD. **Guinea** Po prevratu zde panuje klid, ale cena hliniku stoupa. **Belorusko** Hlavnimu organizatorovi revoluce Kolesnikove hrozi trest 10-11 let za pokus o statni prevrat a organizaci masovych neporadku. Zapad protestuje. **Afganistan** Situace je velmi slozita a napjata. Talibove oznamuji ukonceni boju v Pandziru, ktery zabrali, jini rikaji, ze se v sousedni provincii stale bojuje. Afganske zeny v Kabulu demonstrovaly proti Pakistanu, protoze napadnul Pandzir drony a bez teto podpory by Taliban hl. mesto Pandziru nikdy nedobyl. Vetsina obyvatel Pandziru utekla do hor. Syn Shaha Massoudiho, Ahmed, se obratil k obyvatelstvu Afganistanu s vyzvou k povstani. V teto souvislosti se konaly rozhovory Blinkena a min. obrany USA v Kataru s Emirem. Chteji mit vliv na formovani nove vlady v Afganistanu. I Pakistan tam chce mit vliv. https://www.youtube.com/watch?v=j-LCGYjTLKg
Upravené 7. 9. 2021 o 14:21
293
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept