Politika v ČR
Dýka do zad slovanské vzájemnosti

Dýka do zad slovanské vzájemnosti
https://www.novarepublika.cz/2021/09/dyka-do-zad-slovanske-vzajemnosti


"Nelze, než tvrdě odsoudit vládu a její náhončí ze zrady slovanské vzájemnosti."


Bohužel, v tomto případě nejde jen o vládu a její náhončí, ale o naprostou většinu našich politiků napříč politickou scénou, většinu našich médií, ale i o většinu občanů našeho státu, kteří k uvedenému řádění zrádců českého národa, nečinně většinou jen přihlížejí...


**Dýka do zad slovanské vzájemnosti** https://www.novarepublika.cz/2021/09/dyka-do-zad-slovanske-vzajemnosti "Nelze, než tvrdě odsoudit vládu a její náhončí ze zrady slovanské vzájemnosti." Bohužel, v tomto případě nejde jen o vládu a její náhončí, ale o naprostou většinu našich politiků napříč politickou scénou, většinu našich médií, ale i o většinu občanů našeho státu, kteří k uvedenému řádění zrádců českého národa, nečinně většinou jen přihlížejí...

Rozděl a panuj.
Stanislava Kučerová


Nepřátelé Slovanů od pradávna podporovali každou názorovou a postojovou nejednotu Slovanů a využívali jí. Není tomu jinak ani v současné době. I dnes se vůdcové velmocí řídí starým římským imperialistickým principem:" Divide et impera".


Studená válka skončila počátkem 90. let minulého století slavnostním sjednocením rozděleného Německa, a zároveň všeobsáhlým rozbitím všech perspektivních slovanských států. Rozděleno bylo hrdé Česko -Slovensko na oslabené Česko a malé Slovensko. Početní Rusové se separativně rozštěpili na Velkorusy, Bělorusy a Malorusy (Ukrajince). A u nich nepřestává zahraniční podpora rozbíječských "majdanů" a vzájemných vojenských konfliktů. Všechno to ovšem pod závaly lživých zahraničních hesel o demokracii a lidských právech a o právech (některých) národů. Stejně propagandisticky zaštítěné bylo nelítostné válečné zničení Jugoslávie, rozbití společného státu Srbů, Chorvatů, Slovinců a Makedonců. Dnes je tam hrstka závislých vazalských balkánských zemiček. Takový je výsledek nelidského bombardování, mezinárodního pronásledování nepoddajných vůdců a ovšem - neprodyšné propagandy ze strany útočících velmocí. Válčí se pod prapory manipulativních, podvržených hesel, jimiž se bohužel i někteří Slované dají oklamat a svést.


I dnes, po uplynulých staletích, se právem můžeme ptát: Kde zůstalo varování knížete Svatopluka z Velké Moravy? Proč příslušníci slovanských národností nedrží při sobě a proč dovolí, aby byli velmocenskými zájmy, podvodem a násilím od sebe odtrženi? Vrátí se někdy "Svatoplukovy pruty" zase k sobě?


**Rozděl a panuj. **Stanislava Kučerová Nepřátelé Slovanů od pradávna podporovali každou názorovou a postojovou nejednotu Slovanů a využívali jí. Není tomu jinak ani v současné době. I dnes se vůdcové velmocí řídí starým římským imperialistickým principem:" Divide et impera". Studená válka skončila počátkem 90. let minulého století slavnostním sjednocením rozděleného Německa, a zároveň všeobsáhlým rozbitím všech perspektivních slovanských států. Rozděleno bylo hrdé Česko -Slovensko na oslabené Česko a malé Slovensko. Početní Rusové se separativně rozštěpili na Velkorusy, Bělorusy a Malorusy (Ukrajince). A u nich nepřestává zahraniční podpora rozbíječských "majdanů" a vzájemných vojenských konfliktů. Všechno to ovšem pod závaly lživých zahraničních hesel o demokracii a lidských právech a o právech (některých) národů. Stejně propagandisticky zaštítěné bylo nelítostné válečné zničení Jugoslávie, rozbití společného státu Srbů, Chorvatů, Slovinců a Makedonců. Dnes je tam hrstka závislých vazalských balkánských zemiček. Takový je výsledek nelidského bombardování, mezinárodního pronásledování nepoddajných vůdců a ovšem - neprodyšné propagandy ze strany útočících velmocí. Válčí se pod prapory manipulativních, podvržených hesel, jimiž se bohužel i někteří Slované dají oklamat a svést. I dnes, po uplynulých staletích, se právem můžeme ptát: Kde zůstalo varování knížete Svatopluka z Velké Moravy? Proč příslušníci slovanských národností nedrží při sobě a proč dovolí, aby byli velmocenskými zájmy, podvodem a násilím od sebe odtrženi? Vrátí se někdy "Svatoplukovy pruty" zase k sobě?
428
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept