Zahraničná politika
Zemrel nahle novy nemecky velvyslanec v Cine, Jan Hecker. Jedna se o ex poradce Angely Merkel
Y

Čtyřiapadesátiletý velvyslanec Německa v Čínské lidové republice Jan Hecker zemřel jen několik týdnů poté, co se ujal své nové funkce v Pekingu. Dnes o tom informovalo německé ministerstvo zahraničí. V předchozích letech Hecker působil jako zahraničně-politický poradce německé kancléřky Angely Merkelové. Příčina úmrtí zatím není známa.
Ke smrti svého bývalého poradce se vyjádřila i kancléřka Angela Merkelová, která poznamenala, že byla touto tragickou zprávou šokována.
https://cz.sputniknews.com/20210906/nahle-umrti-noveho-nemeckeho-velvyslance-v-cine-sokovalo-berlin-jedna-se-o-exporadce-merkelove-15738864.html


Narodil se v Kielu, byl ženatý a zanechal po sobě tři děti. Hecker pote, co dorazil do Pekingu se svou rodinou, musel projit v srpnu obvyklou karanténou v Číně kvůli pandemii koronavirů.
https://orf.at/#/stories/3227524/


Čtyřiapadesátiletý velvyslanec Německa v Čínské lidové republice Jan Hecker zemřel jen několik týdnů poté, co se ujal své nové funkce v Pekingu. Dnes o tom informovalo německé ministerstvo zahraničí. V předchozích letech Hecker působil jako zahraničně-politický poradce německé kancléřky Angely Merkelové. Příčina úmrtí zatím není známa. Ke smrti svého bývalého poradce se vyjádřila i kancléřka Angela Merkelová, která poznamenala, že byla touto tragickou zprávou šokována. https://cz.sputniknews.com/20210906/nahle-umrti-noveho-nemeckeho-velvyslance-v-cine-sokovalo-berlin-jedna-se-o-exporadce-merkelove-15738864.html Narodil se v Kielu, byl ženatý a zanechal po sobě tři děti. Hecker pote, co dorazil do Pekingu se svou rodinou, musel projit v srpnu obvyklou karanténou v Číně kvůli pandemii koronavirů. https://orf.at/#/stories/3227524/
Upravené 6. 9. 2021 o 13:15
213
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept