Zahraničná politika
Daily Express: Britské speciální jednotky SAS maskované jako ženy uprchly z Afghánistánu

Poznamenává se, že SAS nikdy nevyvolal mezi ozbrojenci podezření.
Podle deníku Daily Express unikla elitní jednotka britských speciálních sil SAS z Afghánistánu v ženských šatech. Autoři vysvětlili, že tímto způsobem byly speciální síly schopné oklamat teroristické skupiny a bezpečně opustit zemi.


The Daily Express uvedl, že britské velení nechalo 20 bojovníků SAS, aby se o sebe postarali sami. Poznamenává se, že vojenské oddělení jim nedokázalo zajistit dopravu, a proto jednotka, která byla na jihu země, cestovali do Kábulu na vlastní pěst.


Autoři publikace uvedli, že britští bojovníci odhosili většinu svého vybavení. Prošli kontrolními přechody v dámských šatech. Tváře byly zakryté rouškou. Poznamenává se, že SAS nikdy nevyvolal mezi ozbrojenci podezření.
https://yandex.ru/turbo/voennoedelo.com/s/posts/id15101-uziemwquzapbrdsvnre3?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FDaily_Express_pereodevshijsya_vzhenshhin_specnaz_Velikobritanii_SAS_ubezhal_izAfganistana--1f54a47762cff2e08a09913491962eb7


U nás o tom asi nenapíši. Je to docela ostuda a potupa pro armádu VB.


Převlečení do ženských šatů příslušníci elitních jednotek armády VB, které ta armáda zapomněla v nepřátelské zemí. To jen tak nevymyslíš...


Poznamenává se, že SAS nikdy nevyvolal mezi ozbrojenci podezření. Podle deníku Daily Express unikla elitní jednotka britských speciálních sil SAS z Afghánistánu v ženských šatech. Autoři vysvětlili, že tímto způsobem byly speciální síly schopné oklamat teroristické skupiny a bezpečně opustit zemi. The Daily Express uvedl, že britské velení nechalo 20 bojovníků SAS, aby se o sebe postarali sami. Poznamenává se, že vojenské oddělení jim nedokázalo zajistit dopravu, a proto jednotka, která byla na jihu země, cestovali do Kábulu na vlastní pěst. Autoři publikace uvedli, že britští bojovníci odhosili většinu svého vybavení. Prošli kontrolními přechody v dámských šatech. Tváře byly zakryté rouškou. Poznamenává se, že SAS nikdy nevyvolal mezi ozbrojenci podezření. https://yandex.ru/turbo/voennoedelo.com/s/posts/id15101-uziemwquzapbrdsvnre3?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FDaily_Express_pereodevshijsya_vzhenshhin_specnaz_Velikobritanii_SAS_ubezhal_izAfganistana--1f54a47762cff2e08a09913491962eb7 U nás o tom asi nenapíši. Je to docela ostuda a potupa pro armádu VB. Převlečení do ženských šatů příslušníci elitních jednotek armády VB, které ta armáda zapomněla v nepřátelské zemí. To jen tak nevymyslíš...

To jen tak nevymyslíš...


Nesouhlasím!!! smile ... tohle někdo vymyslel záměrně! smile ... odpis MaloBritánie


[quote="pid:32082, uid:158"]To jen tak nevymyslíš...[/quote] Nesouhlasím!!! :D ... tohle někdo vymyslel záměrně! ]:) ... odpis MaloBritánie

Nehty už nalakované mají , jistě se i tanga najdou , tak to pro holkokluky žádné trauma nebude .
To je sešup . USA má svoji Bolívii , anglistán svoje hošany .


Nehty už nalakované mají , jistě se i tanga najdou , tak to pro holkokluky žádné trauma nebude . To je sešup . USA má svoji Bolívii , anglistán svoje hošany .

o 15 rokov z toho bude film ako na nich proste zabudli a jeden z tých vojakov napíše aj knihu a niečo si zarobí smile


v každom prípade ak boli na tajnej sledovacej misii tak predpokladám, že aj na takéto situácie sú dobre trénovaní (opustení za nepriateľskou líniou a dostaň sa domov ako chceš)


o 15 rokov z toho bude film ako na nich proste zabudli a jeden z tých vojakov napíše aj knihu a niečo si zarobí :D v každom prípade ak boli na tajnej sledovacej misii tak predpokladám, že aj na takéto situácie sú dobre trénovaní (opustení za nepriateľskou líniou a dostaň sa domov ako chceš)
747
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept