Zahraničná politika
Mainstream začal řešít organizaci pohřbu britské královny

Drazí kolegové, píši se smutkem. Britská vláda se připravuje na úmrtí královny Alžběty II.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/drazi-kolegove-pisi-se-smutkem-britska-vlada-se-pripravuje-na-umrti-kralovny-alzbety-ii-40370978


Asi už padlo rozhodnutí o jejím odchodu ze scény.


Drazí kolegové, píši se smutkem. Britská vláda se připravuje na úmrtí královny Alžběty II. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/drazi-kolegove-pisi-se-smutkem-britska-vlada-se-pripravuje-na-umrti-kralovny-alzbety-ii-40370978 Asi už padlo rozhodnutí o jejím odchodu ze scény.

Vytiahnu ju z mrazáku a dvojníčka konečne pôjde do dôchodku smile


Vytiahnu ju z mrazáku a dvojníčka konečne pôjde do dôchodku :)

První, co mě při čtení napadlo, bylo "ti mají ale starosti...".
Na druhou stranu - pokud bych byla královna (živá), pak by se mě to velmi dotklo. Cvičit si pohřeb někoho, kdo ještě dýchá? Co je to za "kulturu"? Vlastně... čemu se divím. Ty zrůdnosti "evropských hodnost" na nás koukají na každém kroku...
Královnu evidentně "stahují ze scény", ale otázkou je, co pak. Netroufám si odhadovat. Myslím tím - zda bude nástupce nebo zda tento úřad "padne". A jaký význam to bude mít pro svět? Jestli zemře na konci listopadu nebo začátkem prosince, pak tou ceremoniální opičárnou budou chtít "odvrátit ovčí zrak" od čehosi hodně, hodně nekalého...


První, co mě při čtení napadlo, bylo "ti mají ale starosti...". Na druhou stranu - pokud bych byla královna (živá), pak by se mě to velmi dotklo. Cvičit si pohřeb někoho, kdo ještě dýchá? Co je to za "kulturu"? Vlastně... čemu se divím. Ty zrůdnosti "evropských hodnost" na nás koukají na každém kroku... Královnu evidentně "stahují ze scény", ale otázkou je, co pak. Netroufám si odhadovat. Myslím tím - zda bude nástupce nebo zda tento úřad "padne". A jaký význam to bude mít pro svět? Jestli zemře na konci listopadu nebo začátkem prosince, pak tou ceremoniální opičárnou budou chtít "odvrátit ovčí zrak" od čehosi hodně, hodně nekalého...

Tak to to má asi chuděra "za pár".


Tak to to má asi chuděra "za pár".

Asi už padlo rozhodnutí o jejím odchodu ze scény.


Jemne pripomínam, nad čím som uvažoval v apríli:

Do niekoľkých mesiacov oznámia aj odchod Alexandry Márie.


a potom konštatoval v júni:

Jedna časť úvahy sa začína aktívne napĺňať.


[quote="pid:31919, uid:158"]Asi už padlo rozhodnutí o jejím odchodu ze scény.[/quote] Jemne pripomínam, nad čím som uvažoval v apríli: [quote="pid:10594, uid:378"]Do niekoľkých mesiacov oznámia aj odchod Alexandry Márie.[/quote] a potom konštatoval v júni: [quote="pid:19074, uid:378"]Jedna časť úvahy sa začína aktívne napĺňať.[/quote]

Drazí kolegové (vďaka za oslovenie a prosím o dovolenie, že ho použijem TauRus), čo nám týmto oznamujú? Či je kráľovná klon, človek alebo nejaký jašter je teraz jedno. Oznamujú nám (aspoň podľa mojej mienky), že zmeny sa blížia a môžu začať skonom kráľovny. Ďalším vodítkom uvedeným v článku je, že nástupca má byť princ charles a nie wiliam (pritom charles nebol žiaden hlupák a svoje povinností plnil svedomito). Teraz zakonšpirujem. Štartovným výstrelom bude zmena v SŠA, ale tým hlavným výstrelom bude zmena vo veľkej británii. A prečo anglicko? A kto vládne SŠA? A koho odsunuli na druhú koľaj a koho teraz nominujú?


Čas sa kráti a táto správa nie je náhodná (hlavne 10 dní). Dala by sa považovať za obyčajnú keby tam nebola zmienka o charlesovi. Podľa všetkého on začína pád systému. Oficiálny pád pred očami nevedomej verejnosti. Systém sa už rúca dávno a dávno je aj pripravená jeho náhrada. Ja osobne si myslím, že chaos nebude.Je to krátko a zároveň nadlho.


Drazí kolegové (vďaka za oslovenie a prosím o dovolenie, že ho použijem TauRus), čo nám týmto oznamujú? Či je kráľovná klon, človek alebo nejaký jašter je teraz jedno. Oznamujú nám (aspoň podľa mojej mienky), že zmeny sa blížia a môžu začať skonom kráľovny. Ďalším vodítkom uvedeným v článku je, že nástupca má byť princ charles a nie wiliam (pritom charles nebol žiaden hlupák a svoje povinností plnil svedomito). Teraz zakonšpirujem. Štartovným výstrelom bude zmena v SŠA, ale tým hlavným výstrelom bude zmena vo veľkej británii. A prečo anglicko? A kto vládne SŠA? A koho odsunuli na druhú koľaj a koho teraz nominujú? Čas sa kráti a táto správa nie je náhodná (hlavne 10 dní). Dala by sa považovať za obyčajnú keby tam nebola zmienka o charlesovi. Podľa všetkého on začína pád systému. Oficiálny pád pred očami nevedomej verejnosti. Systém sa už rúca dávno a dávno je aj pripravená jeho náhrada. Ja osobne si myslím, že chaos nebude.Je to krátko a zároveň nadlho.

Královna je "řídícím" symbolem říše . Padá královna , padá říše .
Jinak , jaképak sak paky s ježibabou . Nanosit hromadu roští a postarat se , aby baba neuletěla .


Královna je "řídícím" symbolem říše . Padá královna , padá říše . Jinak , jaképak sak paky s ježibabou . Nanosit hromadu roští a postarat se , aby baba neuletěla .

Jak by řekl Valerij Viktorovič : Vsjo iďjot, kak nado" . A dav se bude, podobně jako po odstranění Diany, zaobírat ceremoniální stránkou zakopání figurky a důležité figury za oponou (už zdaleka nejen britskou) budou handlovat.
Znovu je zřejmé, jak ten globální vývoj pracuje se všemi frekvencemi procesů a ten mix je nutné míchat se zohledněním co nejmenšího rámusu.


Jak by řekl Valerij Viktorovič : Vsjo iďjot, kak nado" . A dav se bude, podobně jako po odstranění Diany, zaobírat ceremoniální stránkou zakopání figurky a důležité figury za oponou (už zdaleka nejen britskou) budou handlovat. Znovu je zřejmé, jak ten globální vývoj pracuje se všemi frekvencemi procesů a ten mix je nutné míchat se zohledněním co nejmenšího rámusu.

A jaký význam to bude mít pro svět? Jestli zemře na konci listopadu nebo začátkem prosince, pak tou ceremoniální opičárnou budou chtít "odvrátit ovčí zrak" od čehosi hodně, hodně nekalého...


Odvrátiť alebo zvýrazniť niečo nekalé pre dav.


[quote="pid:31924, uid:203"]A jaký význam to bude mít pro svět? Jestli zemře na konci listopadu nebo začátkem prosince, pak tou ceremoniální opičárnou budou chtít "odvrátit ovčí zrak" od čehosi hodně, hodně nekalého...[/quote] Odvrátiť alebo zvýrazniť niečo nekalé pre dav.

Moderátor

Článok sa objavil už aj na aktualitách


https://www.aktuality.sk/clanok/d5vx78y/tajne-dokumenty-odhalili-postup-vlady-po-umrti-kralovnej-alzbety-ii/


"Sled udalostí, ktorý bude nasledovať po smrti britskej kráľovnej Alžbety II., má kódové označenie Operácia London Bridge."


Londýnský most Tower Bridge se zasekl, sklopili ho až po 12 hodinách

Známý zvedací most Tower Bridge v Londýně se v pondělí zasekl v otevřené poloze, obě strany se podařilo sklopit až v úterý nad ránem, téměř po 12 hodinách. Vyřazení mostu způsobilo značné dopravní potíže.
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/tower-bridge-londyn-zavada.A210810_133238_eko-zahranicni_bur


[quote="pid:31959, uid:17"]Článok sa objavil už aj na aktualitách https://www.aktuality.sk/clanok/d5vx78y/tajne-dokumenty-odhalili-postup-vlady-po-umrti-kralovnej-alzbety-ii/[/quote] "Sled udalostí, ktorý bude nasledovať po smrti britskej kráľovnej Alžbety II., má kódové označenie Operácia London Bridge." ** Londýnský most Tower Bridge se zasekl, sklopili ho až po 12 hodinách ** Známý zvedací most Tower Bridge v Londýně se v pondělí zasekl v otevřené poloze, obě strany se podařilo sklopit až v úterý nad ránem, téměř po 12 hodinách. Vyřazení mostu způsobilo značné dopravní potíže. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/tower-bridge-londyn-zavada.A210810_133238_eko-zahranicni_bur
Upravené 5. 9. 2021 o 09:37

Londýnský most Tower Bridge se zasekl, sklopili ho až po 12 hodinách


Zaujímavý údaj, a jeho prezentácia, most sa zasekol niekedy o 14:30 a bol uvoľnený o 01:45, nedivil by som sa, keby to bolo minuty hore dole, ale čo je podstatné, nie 12, ale 11 hodín., presne 11 hodín 15 minút a nie je vylúčené, že 11:11.
Niekto nateraz odpískal akciu London Bridge a aby nebolo pochybností, tak to aj patrične cez média prefúkol, čo ten London Bridge znamená. Exhumácia sa odkladá.


[quote="pid:32023, uid:181"]Londýnský most Tower Bridge se zasekl, sklopili ho až po 12 hodinách[/quote] Zaujímavý údaj, a jeho prezentácia, most sa zasekol niekedy o 14:30 a bol uvoľnený o 01:45, nedivil by som sa, keby to bolo minuty hore dole, ale čo je podstatné, nie 12, ale 11 hodín., presne 11 hodín 15 minút a nie je vylúčené, že 11:11. Niekto nateraz odpískal akciu London Bridge a aby nebolo pochybností, tak to aj patrične cez média prefúkol, čo ten London Bridge znamená. Exhumácia sa odkladá.
Upravené 5. 9. 2021 o 10:07

To, že sa na verejnosti začína riešiť znamená, že sa chystá oznam o smrti Alžbety II. s tým, že dom Windsor tiež onedlho skončí...


To, že sa na verejnosti začína riešiť znamená, že sa chystá oznam o smrti Alžbety II. s tým, že dom Windsor tiež onedlho skončí...

Moderátor

1.85k
12
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept