Mimo kategórií
Štvornásobné zvýšenie CO2 zvýši teploty iba o 1°C

„Žiadna klimatická katastrofa,“ tvrdia vedci vo svojej novej štúdii, „rastúce hladiny CO2 výrazne nezmenia teplotu Zeme.“ A zvýšenie obsahu CH4 a N2O bude mať len veľmi málo viditeľný účinok...
https://www.biosferaklub.info/stvornasobne-zvysenie-co2-zvysi-teploty-iba-o-1c/


„Žiadna klimatická katastrofa,“ tvrdia vedci vo svojej novej štúdii, „rastúce hladiny CO2 výrazne nezmenia teplotu Zeme.“ A zvýšenie obsahu CH4 a N2O bude mať len veľmi málo viditeľný účinok... https://www.biosferaklub.info/stvornasobne-zvysenie-co2-zvysi-teploty-iba-o-1c/

Už jsem to zde psal několikrát . Vyšší obsah co2 znamená mnohem větší vzrůst celé flory . Větší a mohutnější stromy , keře , květiny , traviny atd . Což znamená , mnohem větší výnosy dřeva , ovoce , obilovin , luštěnin atd. K tomu čistší vzduch , protože stromy a keře fungují jako filtry . Více vláhy , protože tam kde je mnoho stromů a keřů , tam více prší . A jako další bonus v klimatu to může způsobit stálé vlhko , teplo a tím mnohem rychlejší a účinnější tlení a s ním spojené přirozené hnojení mulčováním .
Dá se o tom psát dlouho , ale to hlavní co by tato skutečnost přinesla , je konec karabáče . Tam kde jsou příjemné teploty a přebytky jídla , se špatně daří zotročování oveček . Nemají je čím mačkat ke zdi . A pokud by to někdo chtěl zkusit , tak jak jsem psal už výše , tlení probíhá velice rychle .


Už jsem to zde psal několikrát . Vyšší obsah co2 znamená mnohem větší vzrůst celé flory . Větší a mohutnější stromy , keře , květiny , traviny atd . Což znamená , mnohem větší výnosy dřeva , ovoce , obilovin , luštěnin atd. K tomu čistší vzduch , protože stromy a keře fungují jako filtry . Více vláhy , protože tam kde je mnoho stromů a keřů , tam více prší . A jako další bonus v klimatu to může způsobit stálé vlhko , teplo a tím mnohem rychlejší a účinnější tlení a s ním spojené přirozené hnojení mulčováním . Dá se o tom psát dlouho , ale to hlavní co by tato skutečnost přinesla , je konec karabáče . Tam kde jsou příjemné teploty a přebytky jídla , se špatně daří zotročování oveček . Nemají je čím mačkat ke zdi . A pokud by to někdo chtěl zkusit , tak jak jsem psal už výše , tlení probíhá velice rychle .

Což znamená , mnohem větší výnosy dřeva , ovoce , obilovin , luštěnin atd.


Boj proti CO2 - boj za hlad.


[quote="pid:31909, uid:185"]Což znamená , mnohem větší výnosy dřeva , ovoce , obilovin , luštěnin atd.[/quote] Boj proti CO2 - boj za hlad.
306
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept