Zdravie a záhrada
Skenovacia a transmisná elektrónová mikroskopia odhaľuje oxid grafénu vo všetkých vakcínach CoV-19.

Lieky od spoločností Pfizer, Moderna, Astrazeneca a Janssen NIE sú „vakcíny“, ale skôr komplexné agregáty nanočastíc grafén oxidu tvorené rôznymi nanoelementmi, ktoré sú spojené s geneticky modifikovanými nukleovými kyselinami z mRNA zo zvieracích alebo Vero buniek a potratených ľudských plodov Bunky sú viazané tak, ako je uvedené a popísané vyššie.


https://telegra.ph/Rasterelektronenmikroskopie-und-Transmissionselektronenmikroskopie-enth%C3%BCllen-Graphenoxid-in-CoV-19-Impfstoffen-08-29


Existujú vo „vakcínach“ spoločnosti Pfizer parazity?
Obrázok 13 :
Zdá sa a je anatomicky identifikovaný ako parazit Trypanosoma cruzi, ktorého niekoľko variantov je smrteľných a ktorý je jednou z mnohých príčin syndrómu získanej imunodeficiencie alebo AIDS.


Zhromaždené štúdie a odkazy na toxicitu oxidu grafénu a jeho paralel s Cov-19 nájdete tu:


https://telegra.ph/TOXIZIT%C3%84T-UND-ZYTOTOXIZIT%C3%84T-VON-GRAPHENOXID---FAKTEN-07-02


Z toho článku:
Má veľký zmysel tvrdiť, že pôvodcom ochorenia COVID19 je presne oxid grafénu. Veľmi toxická chemická zlúčenina, ktorá narúša rovnováhu ROS / glutatiónu v tele, čo spôsobuje prvý dôsledok pozápalového syndrómu, zrážanie krvi, zníženie počtu krvných doštičiek a ak sa rovnováha neobnoví, rozpad imunitného systému a bilaterálnu cytozkinovú búrku, zápal pľúc rovnomerné rozloženie nanočastíc oxidu grafénu v pľúcach.


Je potrebné poznamenať, že glutatión je tiež prekurzorom vitamínu D, takže vyčerpanie glutatiónu v „boji“ proti toxickému oxidu grafénu vysvetľuje nízke hladiny vitamínu D u pacientov s COVID19.


**Lieky od spoločností Pfizer, Moderna, Astrazeneca a Janssen NIE sú „vakcíny“, ale skôr komplexné agregáty nanočastíc grafén oxidu tvorené rôznymi nanoelementmi, ktoré sú spojené s geneticky modifikovanými nukleovými kyselinami z mRNA zo zvieracích alebo Vero buniek a potratených ľudských plodov Bunky sú viazané tak, ako je uvedené a popísané vyššie.** https://telegra.ph/Rasterelektronenmikroskopie-und-Transmissionselektronenmikroskopie-enth%C3%BCllen-Graphenoxid-in-CoV-19-Impfstoffen-08-29 **Existujú vo „vakcínach“ spoločnosti Pfizer parazity?** Obrázok 13 : Zdá sa a je anatomicky identifikovaný ako parazit Trypanosoma cruzi, ktorého niekoľko variantov je smrteľných a ktorý je jednou z mnohých príčin syndrómu získanej imunodeficiencie alebo AIDS. **Zhromaždené štúdie a odkazy na toxicitu oxidu grafénu a jeho paralel s Cov-19 nájdete tu:** https://telegra.ph/TOXIZIT%C3%84T-UND-ZYTOTOXIZIT%C3%84T-VON-GRAPHENOXID---FAKTEN-07-02 Z toho článku: Má veľký zmysel tvrdiť, že pôvodcom ochorenia COVID19 je presne oxid grafénu. Veľmi toxická chemická zlúčenina, ktorá narúša rovnováhu ROS / glutatiónu v tele, čo spôsobuje prvý dôsledok pozápalového syndrómu, zrážanie krvi, zníženie počtu krvných doštičiek a ak sa rovnováha neobnoví, rozpad imunitného systému a bilaterálnu cytozkinovú búrku, zápal pľúc rovnomerné rozloženie nanočastíc oxidu grafénu v pľúcach. Je potrebné poznamenať, že glutatión je tiež prekurzorom vitamínu D, takže vyčerpanie glutatiónu v „boji“ proti toxickému oxidu grafénu vysvetľuje nízke hladiny vitamínu D u pacientov s COVID19.
Upravené 3. 9. 2021 o 08:18

Problémom je, ked tieto teórie alebo aj realne zistenia širia ludia s pochybnou reputaciou, je to kontraproduktivne a prináša to nedoveryhodnost. Podľa informácie, ktorú som dostala, Dr. Robert Young bol odsudeny za vykonavanie medicinskej praxe, na ktorú nemal licenciu. Ak je to tak, potom je tu aj možnosť, že ide o zámer na dehonestovanie reality


Problémom je, ked tieto teórie alebo aj realne zistenia širia ludia s pochybnou reputaciou, je to kontraproduktivne a prináša to nedoveryhodnost. Podľa informácie, ktorú som dostala, Dr. Robert Young bol odsudeny za vykonavanie medicinskej praxe, na ktorú nemal licenciu. Ak je to tak, potom je tu aj možnosť, že ide o zámer na dehonestovanie reality
957
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept