História
Krátka história otroctva

Krátka história otroctva:
https://www.mojevideo.sk/video/358ef/kratka_historia_otroctva.html
"Otroctvo nezačalo v roku 1492, keď Kolumbus prišiel do Nového sveta. A nezačalo to v roku 1619, keď v Jamestowne pristáli prví otroci. Nie je to biely hriech. Skutočný príbeh otroctva je dlhý a zložitý. Candace Owensová vysvetľuje."


Že za problémy afročernochov nemôžu bieli, vzdelaní, pracujúci, heterosexuálni muži všetci dobre vieme. Pár faktov vo videu túto teóriu liberálnej Ynteligencie roztrhá na kusy.


**Krátka história otroctva:** https://www.mojevideo.sk/video/358ef/kratka_historia_otroctva.html _"Otroctvo nezačalo v roku 1492, keď Kolumbus prišiel do Nového sveta. A nezačalo to v roku 1619, keď v Jamestowne pristáli prví otroci. Nie je to biely hriech. Skutočný príbeh otroctva je dlhý a zložitý. Candace Owensová vysvetľuje."_ Že za problémy afročernochov nemôžu bieli, vzdelaní, pracujúci, heterosexuálni muži všetci dobre vieme. Pár faktov vo videu túto teóriu liberálnej Ynteligencie roztrhá na kusy.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 9. 2021 o 13:16
236
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept