Politika v ČR
PhDr. Josef Skála, CSc

PhDr. Josef Skála, CSc
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Green-Deal-148449


Dotaz
23.08.2021 18:07:39 - nogender
Green Deal ?
Pane doktore ! O ekologii nejde. tak o co jde a jak tahle katastrofa skončí ?


Odpověď


24.08.2021 15:12:28 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Máte naprostou pravdu. Kdo chce nahlédnout do zvrhlých plánů "globálních elit", musí rozumět bludnému kruhu, v němž střečkují. To, co nazval tak přesně Marx pojmem "nadvýroba kapitálu", překročilo všechny historické meze. Kupní síla všech, z koho se dojí privátní zisk, je s to dál zhodnocovat jen stále menší část kapitálu. Tím víc se reprodukuje švindlem všeho druhu, kterému přezdívá "finanční trhy". Tady se žádná nová hodnota nerodí z principu. Ty čárymáry se točí zády i ke všem skutečným lidským potřebám. Oč déle ten šílený tanec trvá, tím větší hromadí manka a ztráty. Ukázat nám panstvo své reálné účetnictví, lidé je umlátí čepicemi.
Postaru nám vládnout už není s to. Svou moc si však chce nejen udržet, ale dál znásobit. Jde za tím cestou ďábelských intrik, apelujících na pud sebezáchovy. Jednou z nich je i "Green Deal", předstírající záchranu životního prostředí a celé přírody. Je zlatým dolem pro práskané vykuky u koryt. Přihrává jim gigantické zisky ze všelijakých "zelených projektů", jejichž reálné náklady i "důvody" jsou přísně střeženým tajemstvím. Na nás všechny, kdo si v té bavlnce nehovíme, přitom navalí i další děsivá břemena - od raketového růstu ceny energií (zdaleka nejen přes "emisní povolenky"smile až po elektromobily, dostupné jen "high society" a prstenci jejího korumpovaného služebnictva (kdy auto na benzín či naftu bude zatíženo "ekologickým" zdaněním a nakonec zřejmě i zakázáno).


Všechen dosavadní odpor však míří jen proti následkům (a většinou dokonce následkům následků). Proti erárnímu žvástu, děsícímu zdravotní a ekologickou katastrofou, je tak bezzubý a mnohdy i kontraproduktivní. "Elity" dělají vše pro to, aby to tak i zůstalo. Průlom je s to přinést jen drobnohled, zpřehledňující skutečné příčiny v pozadí. Jeho základem jsou však právě Marxovy velké objevy. Těm ale rozumí jako petrželi i tváře dnešní parlamentní levice. Především to musíme změnit co možná brzy a důrazně. Držte nám palce!


PhDr. Josef Skála, CSc https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Green-Deal-148449 Dotaz 23.08.2021 18:07:39 - nogender Green Deal ? Pane doktore ! O ekologii nejde. tak o co jde a jak tahle katastrofa skončí ? Odpověď 24.08.2021 15:12:28 - PhDr. Josef Skála, CSc. Máte naprostou pravdu. Kdo chce nahlédnout do zvrhlých plánů "globálních elit", musí rozumět bludnému kruhu, v němž střečkují. To, co nazval tak přesně Marx pojmem "nadvýroba kapitálu", překročilo všechny historické meze. Kupní síla všech, z koho se dojí privátní zisk, je s to dál zhodnocovat jen stále menší část kapitálu. Tím víc se reprodukuje švindlem všeho druhu, kterému přezdívá "finanční trhy". Tady se žádná nová hodnota nerodí z principu. Ty čárymáry se točí zády i ke všem skutečným lidským potřebám. Oč déle ten šílený tanec trvá, tím větší hromadí manka a ztráty. Ukázat nám panstvo své reálné účetnictví, lidé je umlátí čepicemi. Postaru nám vládnout už není s to. Svou moc si však chce nejen udržet, ale dál znásobit. Jde za tím cestou ďábelských intrik, apelujících na pud sebezáchovy. Jednou z nich je i "Green Deal", předstírající záchranu životního prostředí a celé přírody. Je zlatým dolem pro práskané vykuky u koryt. Přihrává jim gigantické zisky ze všelijakých "zelených projektů", jejichž reálné náklady i "důvody" jsou přísně střeženým tajemstvím. Na nás všechny, kdo si v té bavlnce nehovíme, přitom navalí i další děsivá břemena - od raketového růstu ceny energií (zdaleka nejen přes "emisní povolenky") až po elektromobily, dostupné jen "high society" a prstenci jejího korumpovaného služebnictva (kdy auto na benzín či naftu bude zatíženo "ekologickým" zdaněním a nakonec zřejmě i zakázáno). Všechen dosavadní odpor však míří jen proti následkům (a většinou dokonce následkům následků). Proti erárnímu žvástu, děsícímu zdravotní a ekologickou katastrofou, je tak bezzubý a mnohdy i kontraproduktivní. "Elity" dělají vše pro to, aby to tak i zůstalo. Průlom je s to přinést jen drobnohled, zpřehledňující skutečné příčiny v pozadí. Jeho základem jsou však právě Marxovy velké objevy. Těm ale rozumí jako petrželi i tváře dnešní parlamentní levice. Především to musíme změnit co možná brzy a důrazně. Držte nám palce!

Skálova simultánka - hrozí nám kolem lithia další ztráty a fiaska?


https://www.youtube.com/watch?v=-32VvRMy6zY


RNDr. Pavel Kalenda, CSc. - Horory, jimiž se zaštiťuje Green Deal, očima nezkorumpované vědy.


https://www.youtube.com/watch?v=ZeFkx7DuaXg


Skálova simultánka - hrozí nám kolem lithia další ztráty a fiaska? https://www.youtube.com/watch?v=-32VvRMy6zY RNDr. Pavel Kalenda, CSc. - Horory, jimiž se zaštiťuje Green Deal, očima nezkorumpované vědy. https://www.youtube.com/watch?v=ZeFkx7DuaXg

Prečo je ľavica v kríze a čo s tým? - Luboš Blaha vs. Jozef Skála

• Prečo je ľavica v kríze? Kedysi sa pri moci striedala s konzervatívcami a atakovala 40-percentnú hranicu, dnes ak sa dostane na 20 percent, je to veľký úspech.
• Zradila podstatu, keď prijala liberálnu agendu?
• Nástup tzv. krajnej pravice je odpoveďou. Prečo komunistické okrsky vo Francúzsku chytá Marine Le Penová, White Trash oslovil Donald Trump, desaťročia skalné labouristické okrsky chytil Boris Johnson?
• Nie je to ultra pravica, ale protestné strany. Najväčší úpadok Labour Party nastal, keď Ed Milibend, chcel znížiť školné zo 9000 na 7000 libier.
• Kto je dnes vzorom? Jean Mélenchon, ktorý brutálne padol, alebo strana Die Linke, ktorá má šesť percent? AOC-Alexandria Ocasiová-Cortezová je progresivistka, Bernie Sanders je európsky mainstream, len v USA je radikálom.
• Čo sú „žlté vesty“? Náznak obrody ľavice alebo slepá ulička? Rovnako ako Occupy Wall Street či Indignados – Podemos?
• V roku 2008 bolo okno príležitostí, ktoré sme nevyužili. Sme naň pripravení aspoň dnes?
• Vieme ponúknuť komplexné a uskutočniteľné riešenia? Alebo ľavica skončila, keď rezignovala na boj s kapitalizmom a chcela ho len upraviť, humanizovať a dať mu ľudskú tvár?
• Aké sú dnes nástroje ľavicovej politiky? Progresívne zdanenie, čo najvyšší rast najnižšej mzdy, sociálne práva, skracovanie pracovného času, dostupnosť verejných služieb, sektorové dane, prípadne zdanenie technologických gigantov, digitálna daň, dane z majetku. Čo ďalej? Toto samo osebe stačí?
• Dostupnosť bývania, družstevné vlastníctvo, je toto cesta?
• Nie je fetiš nedotknuteľnosti súkromného vlastníctva limitom ľavice? Dokonca ľavica kvôli tomu nedokáže ani eliminovať vyberačov renty - zdravotné poisťovne, solárnych barónov...
• Existuje systémová alternatíva? Je to Parecon od Michaela Alberta či ekonomická demokracia Davida Schweickarta?
• Myšlienkový experiment nám hovorí, že ani absolútna či ústavná väčšina by niečo také na semiperiférii nedokázala. Nie v krajine, kde 80 % exportu tvoria transnacionálne korporácie.
• Kde sú limity národného štátu?
• Téma rastúcej sa a stále sa prehlbujúcej nerovnosti nie je, bohužiaľ, silná politická agenda. Prečo sa nedarí ju presadiť?
• Prekariát ako nová trieda? Prečo ho ľavica nedokáže osloviť v čase, keď masové a organizované robotnícke hnutie de facto neexistuje?
• Nedokážeme sa vysporiadať ani s daňovými rajmi... Čo teda ďalej?
• Spoliehame sa na technologický pokrok.
• Je riešením základný nepodmienený príjem, alebo je to len ťah pravice, ako udržať ľudí v „podrevolučnom“ stave a systémovo nič neriešiť?


[quote="pid:32202, uid:270"]Prečo je ľavica v kríze a čo s tým? - Luboš Blaha vs. Jozef Skála[/quote] • Prečo je ľavica v kríze? Kedysi sa pri moci striedala s konzervatívcami a atakovala 40-percentnú hranicu, dnes ak sa dostane na 20 percent, je to veľký úspech. • Zradila podstatu, keď prijala liberálnu agendu? • Nástup tzv. krajnej pravice je odpoveďou. Prečo komunistické okrsky vo Francúzsku chytá Marine Le Penová, White Trash oslovil Donald Trump, desaťročia skalné labouristické okrsky chytil Boris Johnson? • Nie je to ultra pravica, ale protestné strany. Najväčší úpadok Labour Party nastal, keď Ed Milibend, chcel znížiť školné zo 9000 na 7000 libier. • Kto je dnes vzorom? Jean Mélenchon, ktorý brutálne padol, alebo strana Die Linke, ktorá má šesť percent? AOC-Alexandria Ocasiová-Cortezová je progresivistka, Bernie Sanders je európsky mainstream, len v USA je radikálom. • Čo sú „žlté vesty“? Náznak obrody ľavice alebo slepá ulička? Rovnako ako Occupy Wall Street či Indignados – Podemos? • V roku 2008 bolo okno príležitostí, ktoré sme nevyužili. Sme naň pripravení aspoň dnes? • Vieme ponúknuť komplexné a uskutočniteľné riešenia? Alebo ľavica skončila, keď rezignovala na boj s kapitalizmom a chcela ho len upraviť, humanizovať a dať mu ľudskú tvár? • Aké sú dnes nástroje ľavicovej politiky? Progresívne zdanenie, čo najvyšší rast najnižšej mzdy, sociálne práva, skracovanie pracovného času, dostupnosť verejných služieb, sektorové dane, prípadne zdanenie technologických gigantov, digitálna daň, dane z majetku. Čo ďalej? Toto samo osebe stačí? • Dostupnosť bývania, družstevné vlastníctvo, je toto cesta? • Nie je fetiš nedotknuteľnosti súkromného vlastníctva limitom ľavice? Dokonca ľavica kvôli tomu nedokáže ani eliminovať vyberačov renty - zdravotné poisťovne, solárnych barónov... • Existuje systémová alternatíva? Je to Parecon od Michaela Alberta či ekonomická demokracia Davida Schweickarta? • Myšlienkový experiment nám hovorí, že ani absolútna či ústavná väčšina by niečo také na semiperiférii nedokázala. Nie v krajine, kde 80 % exportu tvoria transnacionálne korporácie. • Kde sú limity národného štátu? • Téma rastúcej sa a stále sa prehlbujúcej nerovnosti nie je, bohužiaľ, silná politická agenda. Prečo sa nedarí ju presadiť? • Prekariát ako nová trieda? Prečo ho ľavica nedokáže osloviť v čase, keď masové a organizované robotnícke hnutie de facto neexistuje? • Nedokážeme sa vysporiadať ani s daňovými rajmi... Čo teda ďalej? • Spoliehame sa na technologický pokrok. • Je riešením základný nepodmienený príjem, alebo je to len ťah pravice, ako udržať ľudí v „podrevolučnom“ stave a systémovo nič neriešiť?

Skálova simultánka - k pozadí a důsledkům 11. září 2001 po 20 letech - 8.9.2021


  • opet další informaciami nabitý diel - velmi fundovane rozpráva o bitve o Leningrad, či o socializmu , politika KSS - spomína aj Pjakina "Kralovstvi krivych zrkadiel " , dlhy štátu a banky , rozvoj zeme , proč neprodávat naše státní lázně . . .

[quote="pid:32477, uid:270"]Skálova simultánka - k pozadí a důsledkům 11. září 2001 po 20 letech - 8.9.2021[/quote] - opet další informaciami nabitý diel - velmi fundovane rozpráva o bitve o Leningrad, či o socializmu , politika KSS - spomína aj Pjakina "Kralovstvi krivych zrkadiel " , dlhy štátu a banky , rozvoj zeme , proč neprodávat naše státní lázně . . .
Upravené 11. 9. 2021 o 10:25

Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou - šance a rizika geopolitického rozcestí 10.9.2021


https://youtu.be/rzN-doVCKyY


**Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou - šance a rizika geopolitického rozcestí 10.9.2021** https://youtu.be/rzN-doVCKyY

Výbuch zevnitř. Dvojčata nemohli trefit, varují piloti. K 11. září: Už jen pět let vlády USA, píše Josef Skála
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vybuch-zevnitr-Dvojcata-nemohli-trefit-varuji-piloti-K-11-zari-Uz-jen-pet-let-vlady-USA-pise-Josef-Skala-676524


"20 LET OD 11. ZÁŘÍ Výročí jedenáctého září nelze podle bývalého místopředsedy KSČM Josefa Skály přejít jenom pietní vzpomínkou. Abychom pochopili kontext, musíme se zamyslet nad celou americkou politikou od 70. let, kdy se v Afghánistánu USA rozhodly podporovat partičky hrdlořezů, kteří se jim poté zcela utrhli ze řetězu."


Výbuch zevnitř. Dvojčata nemohli trefit, varují piloti. K 11. září: Už jen pět let vlády USA, píše Josef Skála https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vybuch-zevnitr-Dvojcata-nemohli-trefit-varuji-piloti-K-11-zari-Uz-jen-pet-let-vlady-USA-pise-Josef-Skala-676524 "20 LET OD 11. ZÁŘÍ Výročí jedenáctého září nelze podle bývalého místopředsedy KSČM Josefa Skály přejít jenom pietní vzpomínkou. Abychom pochopili kontext, musíme se zamyslet nad celou americkou politikou od 70. let, kdy se v Afghánistánu USA rozhodly podporovat partičky hrdlořezů, kteří se jim poté zcela utrhli ze řetězu."

O svobodě slova v praxi Hanuš Keclík

Hallexo v Prerove- ..za tuhle těžkou práci 17 650 hrubého
https://www.youtube.com/watch?v=qbbYAorW37Q
Nežádoucí hudba...


[quote="pid:32885, uid:270"]O svobodě slova v praxi Hanuš Keclík[/quote] Hallexo v Prerove- ..za tuhle těžkou práci 17 650 hrubého https://www.youtube.com/watch?v=qbbYAorW37Q Nežádoucí hudba...

Skálova simultánka - kdo vede "třídní válku" a komu za třídní optiku hrozí tresty natvrdo
15.9.2021


https://www.youtube.com/watch?v=Vm3-OkYdcmI


Skálova simultánka - kdo vede "třídní válku" a komu za třídní optiku hrozí tresty natvrdo 15.9.2021 https://www.youtube.com/watch?v=Vm3-OkYdcmI
Upravené 17. 9. 2021 o 16:15

Otázka - odpověď Josef Skála
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Americky-brouk-148688


13.09.2021 13:03:26 - Karel Kovanda
Americký brouk


Otázka na Josefa Skálu:
Dobrý den pane Skálo,
na serveru Novinky.cz byl uveřejněn rozhovor s panem Filipem, kde mimo jiné byla uvedena tato otázka a odpověď:


Otázka na V.F.:
Neměl jste skončit dřív, když se vám nedařilo?


Odpověď V. F. :
"Měl jsem to v úmyslu už dřív v roce 2016, ale o funkci ve vedení strany usilovali lidé, kteří by zahodili 25 let práce Miroslava Grebeníčka, Miloslava Ransdorfa nebo Pavla Kováčika, a to jsem nechtěl dopustit."


Pane Skálo, proč nikdo z členů KSČM na taková slova nereaguje takříkajíc chlapsky? U nás na vsi by za toto dostal facku, až by vzal druhou o futra. Proč ho necháváte škodit straně bez trestu? To už ve straně není nikdo kdo by toho amerického brouka zašlápal do země?
To Vaše stanovy neumožňují vyloučit člena, který stranu (možná i jen ze záměru, a né z hlouposti) poškozuje?


Děkuji za stanovisko,
S úctou
K. K.



Odpověď Josefa Skály:


20.09.2021 10:15:49 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Nejste sám, komu je smutno při pohledu na lidi, co mlčí i k tak žalostnému lhaní. Filipovým rivalem na sjezdu v roce 2016 byla moje maličkost. Míla Ransdorf byl prvním ze všech, kdo řekli nahlas v médiích, že stranu mám vést já, a ne V. Filip. Zdůvodnil to srovnáním našich politických, odborných a lidských parametrů. V obsáhlém rozhovoru pro Lidové noviny.


Když se Míla stal terčem intriky, zinscenované ve švýcarské bance, chování Filipova vedení se ho dotklo zvlášť bolestně. Za jednu z příčin jeho smrti v pouhých dvaašedesáti je v proslovech nad Mílovou rakví označily vdova Vlasta i dcera Aneta. O poslední rozloučení ve strašnickém krematoriu, nabitém k prasknutí, požádaly i mne. Na V. Filipa zbylo jen mlčení v auditoriu. Pasuje-li se na spasitele Mílova díla - obecně a dvojnásob právě proti mně - slušným lidem se z toho dělá nevolno.


Nulové právo má ohánět se i Mirkem Grebeníčkem. Politicky a lidsky mu nesahá ani po kotníky. Mirek se v našem sporu na Filipovu stranu jaktěživ nepostavil. Zato my dva máme velice korektní, kolegiální a troufnu si říci i kamarádské vztahy.


Pavla Kováčika odmítli dát na kandidátku sami členové strany z jeho rodné Vysočiny. Strouhat mu veřejně mrkvičku není můj styl. Vyhrát to naše parta, usilující o restart svižné levicové politiky, už na IX. sjezdu v květnu 2016, není dnes tak vážně ohroženo i vše, k čemu se hlásil Pavel Kováčik.


Sobotní Právo se V. Filipa také ptalo, proč po tolika volebních debaklech kandiduje znovu do Poslanecké sněmovny. Odpověď zněla, že právě proto chtěl být sám až na druhém místě. Pravdou není ani to. O post lídra totiž velice stál, a ne že ne. Souboj o něj na krajské konferenci však prohrál v poměru 14 : 7 s Alenkou Nohavovou, předsedkyní jihočeských komunistů.


Tak moc nepravd pohromadě ponouká skutečně i k různým emocím. Naštvanost umí dobíjet baterky, cestovní mapou však není. KSČM zachrání jen zásadní změna. Rád bych Vojtu vyzval i touto cestou, ať už jí nebrání.


**Otázka - odpověď Josef Skála** https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Americky-brouk-148688 13.09.2021 13:03:26 - Karel Kovanda Americký brouk Otázka na Josefa Skálu: Dobrý den pane Skálo, na serveru Novinky.cz byl uveřejněn rozhovor s panem Filipem, kde mimo jiné byla uvedena tato otázka a odpověď: Otázka na V.F.: Neměl jste skončit dřív, když se vám nedařilo? Odpověď V. F. : "Měl jsem to v úmyslu už dřív v roce 2016, ale o funkci ve vedení strany usilovali lidé, kteří by zahodili 25 let práce Miroslava Grebeníčka, Miloslava Ransdorfa nebo Pavla Kováčika, a to jsem nechtěl dopustit." Pane Skálo, proč nikdo z členů KSČM na taková slova nereaguje takříkajíc chlapsky? U nás na vsi by za toto dostal facku, až by vzal druhou o futra. Proč ho necháváte škodit straně bez trestu? To už ve straně není nikdo kdo by toho amerického brouka zašlápal do země? To Vaše stanovy neumožňují vyloučit člena, který stranu (možná i jen ze záměru, a né z hlouposti) poškozuje? Děkuji za stanovisko, S úctou K. K. ** Odpověď Josefa Skály:** 20.09.2021 10:15:49 - PhDr. Josef Skála, CSc. Nejste sám, komu je smutno při pohledu na lidi, co mlčí i k tak žalostnému lhaní. Filipovým rivalem na sjezdu v roce 2016 byla moje maličkost. Míla Ransdorf byl prvním ze všech, kdo řekli nahlas v médiích, že stranu mám vést já, a ne V. Filip. Zdůvodnil to srovnáním našich politických, odborných a lidských parametrů. V obsáhlém rozhovoru pro Lidové noviny. Když se Míla stal terčem intriky, zinscenované ve švýcarské bance, chování Filipova vedení se ho dotklo zvlášť bolestně. Za jednu z příčin jeho smrti v pouhých dvaašedesáti je v proslovech nad Mílovou rakví označily vdova Vlasta i dcera Aneta. O poslední rozloučení ve strašnickém krematoriu, nabitém k prasknutí, požádaly i mne. Na V. Filipa zbylo jen mlčení v auditoriu. Pasuje-li se na spasitele Mílova díla - obecně a dvojnásob právě proti mně - slušným lidem se z toho dělá nevolno. Nulové právo má ohánět se i Mirkem Grebeníčkem. Politicky a lidsky mu nesahá ani po kotníky. Mirek se v našem sporu na Filipovu stranu jaktěživ nepostavil. Zato my dva máme velice korektní, kolegiální a troufnu si říci i kamarádské vztahy. Pavla Kováčika odmítli dát na kandidátku sami členové strany z jeho rodné Vysočiny. Strouhat mu veřejně mrkvičku není můj styl. Vyhrát to naše parta, usilující o restart svižné levicové politiky, už na IX. sjezdu v květnu 2016, není dnes tak vážně ohroženo i vše, k čemu se hlásil Pavel Kováčik. Sobotní Právo se V. Filipa také ptalo, proč po tolika volebních debaklech kandiduje znovu do Poslanecké sněmovny. Odpověď zněla, že právě proto chtěl být sám až na druhém místě. Pravdou není ani to. O post lídra totiž velice stál, a ne že ne. Souboj o něj na krajské konferenci však prohrál v poměru 14 : 7 s Alenkou Nohavovou, předsedkyní jihočeských komunistů. Tak moc nepravd pohromadě ponouká skutečně i k různým emocím. Naštvanost umí dobíjet baterky, cestovní mapou však není. **KSČM zachrání jen zásadní změna. Rád bych Vojtu vyzval i touto cestou, ať už jí nebrání.**

Jsem rozhodnutý volit KSČM, protože nechci aby vypadli ze sněmovny. Chtěl bych ale kroužkovat. Jelikož volím v jižních Čechách, chtělo by to poradit, kteří kandidáti nejsou z Filipova křídla. Předpokládám, tedy že Nohavová není, když Filipa přeskočila při nominaci.


Jsem rozhodnutý volit KSČM, protože nechci aby vypadli ze sněmovny. Chtěl bych ale kroužkovat. Jelikož volím v jižních Čechách, chtělo by to poradit, kteří kandidáti nejsou z Filipova křídla. Předpokládám, tedy že Nohavová není, když Filipa přeskočila při nominaci.

Skálova simultánka


  • proč v Rusku skoro 20, ve Štýrském Hradci 29, ale v Německu ani ne 5 procent?29.9.2021

https://www.youtube.com/watch?v=CVg6GTuKcYg


**Skálova simultánka** - proč v Rusku skoro 20, ve Štýrském Hradci 29, ale v Německu ani ne 5 procent? 29.9.2021 https://www.youtube.com/watch?v=CVg6GTuKcYg

Projev Josefa Skály na demonstraci k výročí podepsání Mnichovského diktátu (video)


https://www.novarepublika.cz/2021/10/projev-josefa-skaly-na-demonstraci-k-vyroci-podepsani-mnichovskeho-diktatu-video


Projev Josefa Skály na demonstraci k výročí podepsání Mnichovského diktátu (video) https://www.novarepublika.cz/2021/10/projev-josefa-skaly-na-demonstraci-k-vyroci-podepsani-mnichovskeho-diktatu-video

Josef Skála: Toto nám chystají. A takto čelit nenažrancům. Dávám ruku vlastencům. Podpořte KSČM, já vás nezklamu
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Josef-Skala-Toto-nam-chystaji-A-takto-celit-nenazrancum-Davam-ruku-vlastencum-Podporte-KSCM-ja-vas-nezklamu-679472


08.10.2021 7:55 | Rozhovor


Spolupráci se všemi vlastenci, státní bytovou výstavbu, obnovu českého výrobního sektoru a renesanci české levice slibuje historik a několikanásobný kandidát na šéfa KSČM Josef Skála. Komunisty čeká dva týdny po volbách volební sjezd a Skála bude kandidátem na předsedu. V rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz prosí voliče o hlas KSČM prostřednictvím osobního slibu i rozkrytím, o co jde ve 'velkém resetu'.


**Josef Skála: Toto nám chystají. A takto čelit nenažrancům. Dávám ruku vlastencům. Podpořte KSČM, já vás nezklamu** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Josef-Skala-Toto-nam-chystaji-A-takto-celit-nenazrancum-Davam-ruku-vlastencum-Podporte-KSCM-ja-vas-nezklamu-679472 08.10.2021 7:55 | Rozhovor Spolupráci se všemi vlastenci, státní bytovou výstavbu, obnovu českého výrobního sektoru a renesanci české levice slibuje historik a několikanásobný kandidát na šéfa KSČM Josef Skála. Komunisty čeká dva týdny po volbách volební sjezd a Skála bude kandidátem na předsedu. V rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz prosí voliče o hlas KSČM prostřednictvím osobního slibu i rozkrytím, o co jde ve 'velkém resetu'.

Komunisty čeká dva týdny po volbách volební sjezd a Skála bude kandidátem na předsedu.

Prečo po voľbách? Ak by to bolo niekoľko mesiacov pred voľbami a Skala by to vyhral, mohlo to nakopnúť mnohých voličov?!


[quote="pid:36518, uid:270"]Komunisty čeká dva týdny po volbách volební sjezd a Skála bude kandidátem na předsedu.[/quote] Prečo po voľbách? Ak by to bolo niekoľko mesiacov pred voľbami a Skala by to vyhral, mohlo to nakopnúť mnohých voličov?!

Ten sjezd měl být v červnu, ale vedení strany to zatlouklo v rozporu se stanovami. Nakonec se povedlo ho udělat až po volbách.


Ten sjezd měl být v červnu, ale vedení strany to zatlouklo v rozporu se stanovami. Nakonec se povedlo ho udělat až po volbách.

Nakonec se povedlo ho udělat až po volbách.


Otázkou je, když se KSČM dostane v probíhajících volbách "s odřenýma ušima" do PS, zda "staré, osvědčené kádry" na okresech nezůstanou věrné Vojtěchu Filipovi a Josef Skála opět odejde ze sjezdu, ke škodě celé levice, opět s nepořízenou ?


[quote="pid:36653, uid:402"]Nakonec se povedlo ho udělat až po volbách.[/quote] Otázkou je, když se KSČM dostane v probíhajících volbách "s odřenýma ušima" do PS, zda "staré, osvědčené kádry" na okresech nezůstanou věrné Vojtěchu Filipovi a Josef Skála opět odejde ze sjezdu, ke škodě celé levice, opět s nepořízenou ?

Otázkou je, když se KSČM dostane v probíhajících volbách "s odřenýma ušima" do PS, zda "staré, osvědčené kádry" na okresech nezůstanou věrné Vojtěchu Filipovi a Josef Skála opět odejde ze sjezdu, ke škodě celé levice, opět s nepořízenou ?


A když se s odřenýma ušima nedostanou, propadne polovina těch necelých pěti procent hlasů ve prospěch Spolu a Pirstanu.


Tak nevím, co je horší varianta. Navíc si nemyslím,. že Skála je nějakou výhrou. Skutečně konceptuálně plnohodnotnou politiku by stejně za jeho vedení strana nedělala.


[quote="pid:36689, uid:270"]Otázkou je, když se KSČM dostane v probíhajících volbách "s odřenýma ušima" do PS, zda "staré, osvědčené kádry" na okresech nezůstanou věrné Vojtěchu Filipovi a Josef Skála opět odejde ze sjezdu, ke škodě celé levice, opět s nepořízenou ?[/quote] A když se s odřenýma ušima nedostanou, propadne polovina těch necelých pěti procent hlasů ve prospěch Spolu a Pirstanu. Tak nevím, co je horší varianta. Navíc si nemyslím,. že Skála je nějakou výhrou. Skutečně konceptuálně plnohodnotnou politiku by stejně za jeho vedení strana nedělala.

Skutečně konceptuálně plnohodnotnou politiku by stejně za jeho vedení strana nedělala.


Vždy platilo, platí a bude platit: "Neříkej hop, dokud nepřeskočíš"...


[quote="pid:36695, uid:510"]Skutečně konceptuálně plnohodnotnou politiku by stejně za jeho vedení strana nedělala.[/quote] Vždy platilo, platí a bude platit: "Neříkej hop, dokud nepřeskočíš"...

když se KSČM dostane v probíhajících volbách do PS"


Pokud nedojde k "zázraku" (16:00, 4,09%), tak tento problém Josef Skála na sjezdu KSČM řešit nebude, spíše naopak... Zřejmě lze očekávat, že neúspěch svede Filip právě na něho.


[quote="pid:36689, uid:270"]když se KSČM dostane v probíhajících volbách do PS"[/quote] Pokud nedojde k "zázraku" (16:00, 4,09%), tak tento problém Josef Skála na sjezdu KSČM řešit nebude, spíše naopak... Zřejmě lze očekávat, že neúspěch svede Filip právě na něho.
Upravené 9. 10. 2021 o 16:21

Josef Skála: Putin prohrál české volby? Pak upřímnou soustrast voličům…
19:46 11.10.2021


https://cz.sputniknews.com/20211011/josef-skala-putin-prohral-ceske-volby-pak-uprimnou-soustrast-volicum-16132516.html


"Tunelářský převrat, inscenovaný ve velmocenské režii, nám přirozeně podrazil nohy zákeřně a s hlubokými důsledky. Naše krédo i dějiny ostouzel vodopád demagogie i z metropole, od níž jsme takový podraz rozhodně nečekali. Ústup do jakési kruhové obrany byl tehdy vynuceným manévrem. Podmínky se však mezitím změnily dramaticky. Hlavně na veřejnost, plnou rozčarování a oprávněných obav, musí stražit návnady i strany, razící zájmy kapitálu z cizí práce. Kdo jiný se měl postavit do čela kritickým náladám a protestním hlasům, než právě my? Naše křídlo v KSČM o to bojuje už řadu let. Jen o pár hlasů jsme prohráli i na sjezdech v letech 2016 a 2018. Dopadlo to podle zásady „Vítěz bere vše“. Politiku, která nás srážela ke dnu už tehdy, dovedl do ještě absurdnější polohy. KSČM to odcizilo statisíce voličů, na něž bylo spolehnutí i v dobách, kdy straně hrozil zákaz. Média se nám pošklebují jako „součásti establishmentu“, kterou si „pronajalo ANO“. Ty, kdo řídí a tlumočí politiku strany, však neprobralo z mrákot ani to. Na skutečnou alternativu rezignovali úplně. V bláhové naději, že voličům „prodají“ své zásluhy na politice vlády."


"Co byste mohl říci těm, kteří dnes pohřbívají Komunistickou stranu Čech a Moravy?
Být antikomunistou, také se tetelím blahem. Komunista jim vzkáže, že se radují předčasně. Vstaneme jako Fénix z popela. Chvíli to potrvá. A nebude to žádný med. Kapitalismus je v rekordní krizi. Následky brzy zaskočí i milióny našich lidí, zvyklých na existenční pohodlí. Tím rychleji poroste poptávka po opozici, která si nehraje na vojáčky. Tím méně lze dopustit, aby náš mimořádný sjezd zametl pod koberec i poslední průšvih. Sejde se už přespříští sobotu. Najde-li sílu nazvat věci pravým jménem a vyvodit z toho i adekvátní závěry, zahájí renesanci českého komunistického hnutí. Nejsem zdaleka sám, kdo do ní vloží všechny síly."


**Josef Skála: Putin prohrál české volby? Pak upřímnou soustrast voličům…** 19:46 11.10.2021 https://cz.sputniknews.com/20211011/josef-skala-putin-prohral-ceske-volby-pak-uprimnou-soustrast-volicum-16132516.html "Tunelářský převrat, inscenovaný ve velmocenské režii, nám přirozeně podrazil nohy zákeřně a s hlubokými důsledky. Naše krédo i dějiny ostouzel vodopád demagogie i z metropole, od níž jsme takový podraz rozhodně nečekali. Ústup do jakési kruhové obrany byl tehdy vynuceným manévrem. Podmínky se však mezitím změnily dramaticky. Hlavně na veřejnost, plnou rozčarování a oprávněných obav, musí stražit návnady i strany, razící zájmy kapitálu z cizí práce. Kdo jiný se měl postavit do čela kritickým náladám a protestním hlasům, než právě my? Naše křídlo v KSČM o to bojuje už řadu let. Jen o pár hlasů jsme prohráli i na sjezdech v letech 2016 a 2018. Dopadlo to podle zásady „Vítěz bere vše“. Politiku, která nás srážela ke dnu už tehdy, dovedl do ještě absurdnější polohy. KSČM to odcizilo statisíce voličů, na něž bylo spolehnutí i v dobách, kdy straně hrozil zákaz. Média se nám pošklebují jako „součásti establishmentu“, kterou si „pronajalo ANO“. Ty, kdo řídí a tlumočí politiku strany, však neprobralo z mrákot ani to. Na skutečnou alternativu rezignovali úplně. V bláhové naději, že voličům „prodají“ své zásluhy na politice vlády." "Co byste mohl říci těm, kteří dnes pohřbívají Komunistickou stranu Čech a Moravy? **Být antikomunistou, také se tetelím blahem. Komunista jim vzkáže, že se radují předčasně.** Vstaneme jako Fénix z popela. Chvíli to potrvá. A nebude to žádný med. Kapitalismus je v rekordní krizi. Následky brzy zaskočí i milióny našich lidí, zvyklých na existenční pohodlí. Tím rychleji poroste poptávka po opozici, která si nehraje na vojáčky. Tím méně lze dopustit, aby náš mimořádný sjezd zametl pod koberec i poslední průšvih. Sejde se už přespříští sobotu. Najde-li sílu nazvat věci pravým jménem a vyvodit z toho i adekvátní závěry, zahájí renesanci českého komunistického hnutí. Nejsem zdaleka sám, kdo do ní vloží všechny síly."

Stanovisko KSM k situaci po parlamentních volbách
http://www.ksm.cz/dokumenty-ksm/4732-stanovisko-ksm-po-parlamentnich-volbach


"Jediným řešením je návrat ke staletým kořenům. Na jakém organizačním půdorysu, je otázkou dalšího vývoje věcí. Jasné ovšem je, že nemůže být omezen rámcem KSČM. Bez zásadního obratu a proměny KSČM, bez rozchodu s představiteli sociálního liberalismu si nelze získat vliv ve společnosti. "


**Stanovisko KSM k situaci po parlamentních volbách** http://www.ksm.cz/dokumenty-ksm/4732-stanovisko-ksm-po-parlamentnich-volbach "Jediným řešením je návrat ke staletým kořenům. Na jakém organizačním půdorysu, je otázkou dalšího vývoje věcí. Jasné ovšem je, že nemůže být omezen rámcem KSČM. Bez zásadního obratu a proměny KSČM, bez rozchodu s představiteli sociálního liberalismu si nelze získat vliv ve společnosti. "

Skálova simultánka - povede volební debakl k obnově české levice?
https://www.youtube.com/watch?v=Tt2zf6LPFco


Tradiční stream se spoustou informací + odpovědi na vaše dotazy.


Důležité:
v čase 32:00 - 35:40 min.


Skálova simultánka - povede volební debakl k obnově české levice? https://www.youtube.com/watch?v=Tt2zf6LPFco Tradiční stream se spoustou informací + odpovědi na vaše dotazy. **Důležité: v čase 32:00 - 35:40 min. **
Upravené 14. 10. 2021 o 14:33

Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou - pozadí energetické krize i jiných kalamit
doporučujem vypočut , velmi fundovaný rozhovor


[quote="pid:37841, uid:270"]Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou - pozadí energetické krize i jiných kalamit[/quote] doporučujem vypočut , velmi fundovaný rozhovor

https://www.nasrestart.cz/ocima-radikalni-opozice/4231-kudy-z-nejhlubsi-krize-v-dejinach-strany


https://www.youtube.com/watch?v=UHc72hdvLdQ


Ivan Vyskočil, Jan Schneider a Radim Valenčík o Josefu Skálovi
https://www.youtube.com/watch?v=_-DH1qDUe_M


Petr Hampl a Ivan Kratochvíl o Josefu Skálovi
https://www.youtube.com/watch?v=JBuwlivmQko


Jiří Kohout a Peter Staněk o Josefu Skálovi
https://www.youtube.com/watch?v=OP672MvbEkg


https://www.nasrestart.cz/ocima-radikalni-opozice/4231-kudy-z-nejhlubsi-krize-v-dejinach-strany https://www.youtube.com/watch?v=UHc72hdvLdQ Ivan Vyskočil, Jan Schneider a Radim Valenčík o Josefu Skálovi https://www.youtube.com/watch?v=_-DH1qDUe_M Petr Hampl a Ivan Kratochvíl o Josefu Skálovi https://www.youtube.com/watch?v=JBuwlivmQko Jiří Kohout a Peter Staněk o Josefu Skálovi https://www.youtube.com/watch?v=OP672MvbEkg
Upravené 21. 10. 2021 o 22:55

https://www.nasrestart.cz/ocima-radikalni-opozice/4231-kudy-z-nejhlubsi-krize-v-dejinach-strany

Tyhle videjka se Ti povedly.
Dík.


[quote="pid:38911, uid:402"]https://www.nasrestart.cz/ocima-radikalni-opozice/4231-kudy-z-nejhlubsi-krize-v-dejinach-strany[/quote] Tyhle videjka se Ti povedly. Dík.

Skálova simultánka - o čem bude mimořádný sjezd KSČM i k jiným otázkám

Skála ozvučil vstup Ruského řetězce supermarketů MERE do ČR.
Vypadá to, že bude "podvracet" západní supermarketovou "cenotvorbu".


[quote="pid:38914, uid:270"]Skálova simultánka - o čem bude mimořádný sjezd KSČM i k jiným otázkám[/quote] Skála ozvučil vstup Ruského řetězce supermarketů MERE do ČR. Vypadá to, že bude "podvracet" západní supermarketovou "cenotvorbu".
Upravené 22. 10. 2021 o 02:02

Skála: Změna volebního zákona zdiskredituje ty, komu byla ušita na míru. Zaplatíme to my
18:52 21.10.2021


https://cz.sputniknews.com/20211021/skala-zmena-volebniho-zakona-zdiskredituje-ty-komu-byla-usita-na-miru-zaplatime-to-my-16242038.html


"Přestože získala víc hlasů než některé „součásti“ obou bizarních slepenců. Přes milión hlasů propadlo úplně. Díky rekordnímu debaklu ČSSD a KSČM i roztříštěnosti mimoparlamentní opozice. V té je to sice i o mamutích ambicích lidí, reprezentujících často jen nevelký hlouček. Dokázali se však zviditelnit hlavně proto, jak masové je dnes rozčarování z toho, co předváděla dosavadní parlamentní levice. Tím vážnější to má důsledky."


**Skála: Změna volebního zákona zdiskredituje ty, komu byla ušita na míru. Zaplatíme to my** 18:52 21.10.2021 https://cz.sputniknews.com/20211021/skala-zmena-volebniho-zakona-zdiskredituje-ty-komu-byla-usita-na-miru-zaplatime-to-my-16242038.html "Přestože získala víc hlasů než některé „součásti“ obou bizarních slepenců. Přes milión hlasů propadlo úplně. Díky rekordnímu debaklu ČSSD a KSČM i roztříštěnosti mimoparlamentní opozice. V té je to sice i o mamutích ambicích lidí, reprezentujících často jen nevelký hlouček. Dokázali se však zviditelnit hlavně proto, jak masové je dnes rozčarování z toho, co předváděla dosavadní parlamentní levice. Tím vážnější to má důsledky."

Horší než devadesátky. Ta vláda padne, ale naškodí. Josef Skála pro ty, ve kterých se vaří krev
22.10.2021 15:30 | Rozhovor


Podle komunisty Josefa Skály se komunistická strana dostala do vleku svých poslanců, a to byla chyba, která jí ve volbách zlomila vaz. Témata, na kterých mohli bojovat, prý jen tak odevzdali soupeřům. Skála, který chce stranu vést, by rád viděl, aby začala opět být radikální. Podle něho je totiž témat víc než dost a za současnou krizi nemůže zdaleka jen covid. „Cizí kapitál nás zkusí oškubat ještě víc. Ten domácí je na to, aby nám vrátil únosnou suverenitu, příliš slabý a atomizovaný,“ varuje a šoková terapie této vlády bude prý horší než 90. léta.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Horsi-nez-devadesatky-Ta-vlada-padne-ale-naskodi-Josef-Skala-pro-ty-ve-kterych-se-vari-krev-681127


**Horší než devadesátky. Ta vláda padne, ale naškodí. Josef Skála pro ty, ve kterých se vaří krev** 22.10.2021 15:30 | Rozhovor Podle komunisty Josefa Skály se komunistická strana dostala do vleku svých poslanců, a to byla chyba, která jí ve volbách zlomila vaz. Témata, na kterých mohli bojovat, prý jen tak odevzdali soupeřům. Skála, který chce stranu vést, by rád viděl, aby začala opět být radikální. Podle něho je totiž témat víc než dost a za současnou krizi nemůže zdaleka jen covid. „Cizí kapitál nás zkusí oškubat ještě víc. Ten domácí je na to, aby nám vrátil únosnou suverenitu, příliš slabý a atomizovaný,“ varuje a šoková terapie této vlády bude prý horší než 90. léta. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Horsi-nez-devadesatky-Ta-vlada-padne-ale-naskodi-Josef-Skala-pro-ty-ve-kterych-se-vari-krev-681127

opět pepa:

Ozvučuje vznik vlasteneckého spolku “Kudy z krize”.
https://www.kudyzkrize.cz/


“Zánik národa. Zabraňme tomu! Vzdělanci spustili akci: I vás hledají”
28.10.2021
”Česká republika stojí před krizí, jaká tu ještě nebyla, domnívá se řada osobností a zakládá spolek Kudy z krize, který má za cíl najít řešení. „Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy, “říkají profesor Keller, sociolog Petr Hampl, profesor Budil a řada dalších. Kdo chce přispět, může, spolek prý nelpí na dogmatech a vyzývá: „Zveme ke spolupráci každého, kdo si uvědomuje vážnost současné krize a kdo si plně cení národní svrchovanosti. Každého, komu není lhostejný osud dalších generací a budoucnost naší republiky.“”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zanik-naroda-Zabranme-tomu-Vzdelanci-spustili-akci-I-vas-hledaji-681693


[quote="pid:40037, uid:402"]opět pepa:[/quote] Ozvučuje vznik vlasteneckého spolku “Kudy z krize”. https://www.kudyzkrize.cz/ “Zánik národa. Zabraňme tomu! Vzdělanci spustili akci: I vás hledají” 28.10.2021 ”Česká republika stojí před krizí, jaká tu ještě nebyla, domnívá se řada osobností a zakládá spolek Kudy z krize, který má za cíl najít řešení. „Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy, “říkají profesor Keller, sociolog Petr Hampl, profesor Budil a řada dalších. Kdo chce přispět, může, spolek prý nelpí na dogmatech a vyzývá: „Zveme ke spolupráci každého, kdo si uvědomuje vážnost současné krize a kdo si plně cení národní svrchovanosti. Každého, komu není lhostejný osud dalších generací a budoucnost naší republiky.“” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zanik-naroda-Zabranme-tomu-Vzdelanci-spustili-akci-I-vas-hledaji-681693
Upravené 28. 10. 2021 o 11:44

Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace?


https://youtu.be/GLy6M6rNMBM


Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace? https://youtu.be/GLy6M6rNMBM

Skálova simultánka - jak posílit sdružení KUDY Z KRIZE a čelit mediální přesilovce
3.11.2021


https://www.youtube.com/watch?v=DWkoRBVfCYQ


Skálova simultánka - jak posílit sdružení KUDY Z KRIZE a čelit mediální přesilovce 3.11.2021 https://www.youtube.com/watch?v=DWkoRBVfCYQ

5.11.2021


Pavel Posolda s Josefem Skálou - zvůle energetických Harpagonů a co ji zkrotí
https://youtu.be/W31kXcsLHc0**


Ing. Pavel Posolda - Jak postupovat proti nespravedlivým zálohám na energie
https://youtu.be/_5YAI0sCO-I


"Problém je, že ačkoliv reklamace musí být ze zákona vyřízena do 15 dnů od jejího doručení, jejím podáním se zákazník nezbavuje povinnosti nedoplatky uhradit. Reklamace totiž nemá odkladný účinek, a pokud se následně ukáže, že reklamace je oprávněná, bude spotřebitelům neoprávněně fakturovaná částka vrácena."
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/bohemia-energy-za%C4%8Dala-rozes%C3%ADlat-vy%C3%BA%C4%8Dtov%C3%A1n%C3%AD-lidem-se-z-n%C4%9Bj-podlamuj%C3%AD-kolena/ar-AAQo8is?ocid=msedgntp


5.11.2021 **Pavel Posolda s Josefem Skálou - zvůle energetických Harpagonů a co ji zkrotí** https://youtu.be/W31kXcsLHc0** **Ing. Pavel Posolda - Jak postupovat proti nespravedlivým zálohám na energie** https://youtu.be/_5YAI0sCO-I **"Problém je, že ačkoliv reklamace musí být ze zákona vyřízena do 15 dnů od jejího doručení, jejím podáním se zákazník nezbavuje povinnosti nedoplatky uhradit. Reklamace totiž nemá odkladný účinek, a pokud se následně ukáže, že reklamace je oprávněná, bude spotřebitelům neoprávněně fakturovaná částka vrácena."** https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/bohemia-energy-za%C4%8Dala-rozes%C3%ADlat-vy%C3%BA%C4%8Dtov%C3%A1n%C3%AD-lidem-se-z-n%C4%9Bj-podlamuj%C3%AD-kolena/ar-AAQo8is?ocid=msedgntp
Upravené 6. 11. 2021 o 16:09

Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace?
Rozhovor na aktuální témata s pohledem do budoucnosti
https://www.youtube.com/watch?v=GLy6M6rNMBM


Tajný projekt cestování v čase je největší záhadou druhé světové války
https://ceskobezcenzury.cz/2017/04/zpravy-ze-sveta/tajny-projekt-cestovani-v-case-je-nejvetsi-zahadou-druhe-svetove-valky/
https://cs.wikipedia.org/wiki/Filadelfsk%C3%BD_experiment
https://www.youtube.com/watch?v=c2GpMu0Typo&t=596s


**Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace?** Rozhovor na aktuální témata s pohledem do budoucnosti https://www.youtube.com/watch?v=GLy6M6rNMBM Tajný projekt cestování v čase je největší záhadou druhé světové války https://ceskobezcenzury.cz/2017/04/zpravy-ze-sveta/tajny-projekt-cestovani-v-case-je-nejvetsi-zahadou-druhe-svetove-valky/ https://cs.wikipedia.org/wiki/Filadelfsk%C3%BD_experiment https://www.youtube.com/watch?v=c2GpMu0Typo&t=596s
Upravené 8. 11. 2021 o 13:39

Kudy z energetické krize – osobnosti vyzývají vládu k rychlému podniknutí kroků ke zvládnutí situace


10.listopad 2021


Sdružení Kudy z krize přišlo s návrhem řešení současné kritické situace v energetice. Okamžité konkrétní kroky by umožnily stabilizovat situaci, ochránit ohrožené domácnosti, a vyhnout se drastickým nárokům na státní rozpočet. Návrh je obsažen v otevřeném dopise, který byl včera rozeslán předsedovi vlády a předsedům všech parlamentních politických stran. Text dopisu je k dispozici na https://www.kudyzkrize.cz/2021/11/09/kudy-z-energeticke-krize/


První krok. Energetický regulační úřad (ERÚ) vydá IHNED vyhlášku, která dodavatelům poslední instance (DPI) uloží převzít zákazníky zkrachovalých obchodníků za takových podmínek, jaké jim tito obchodníci poskytovali. Případnou vzniklou ztrátu vzniklou rozdílem mezi platnými smlouvami a skutečnými náklady DPI budou DPI vymáhat po obchodnících, případně dalších subjektech.


Druhý krok. Co nejrychleji přejít k prodeji elektřiny přímo v České republice za regulované ceny, tedy nikoliv přeprodávat elektřinu přes zahraniční burzy. Na zahraničních burzách může být obchodována pouze přebytečná část elektřiny vyrobené českými elektrárnami, tak jak to funguje v některých normálních evropských státech.


Třetí krok. V novele energetického zákona ponechat licenci na obchod s elektřinou a licenci na obchod s plynem pouze těm subjektům, které mají vlastní zdroje těchto energií (ČEZ, MND, apod.).


Čtvrtý krok. Vystoupit ze spekulativního mezinárodního systému překupování povolenek (ETC) a řešit situaci životního prostředí v ČR dle českých zákonů a standardních kontrol emisí, apod.


Pátý krok. Normalizovat obchodní vztahy s Ruskem a vrátit se k dlouhodobým kontraktům s pevnými cenami.


„Je povinností státu ochránit domácnosti před pádem do energetické chudoby a firmy před likvidačními cenami energie. Právě pro ochranu oprávněných zájmů zákazníků a spotřebitelů energií byl, dle § 17 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon, zřízen Energetický regulační úřad (ERÚ)“ uvádí se v otevřeném dopise. A dále se píše: „Zároveň je nutno bezodkladně se připravit na to, že podobné cenové šoky se budou v důsledku nepromyšlenosti zvolené strategie „boje s klimatickými změnami“ stále častěji opakovat. Příslušné orgány se musí s předstihem připravit na situace, kdy ambiciózní projekty Evropské unie nejsou provázány s opatřeními, jež by bránila nezodpovědnému chování finančně silných aktérů a chránila veřejnost před dopady jejich spekulací.“


Kudy z krize je sdružením osobností napříč názorovým a politickým spektrem, které usilují o obnovu národní nezávislosti a soběstačnosti. Další informace jsou k dispozici na www.kudyzkrize.cz


Kudy z energetické krize – osobnosti vyzývají vládu k rychlému podniknutí kroků ke zvládnutí situace 10.listopad 2021 Sdružení Kudy z krize přišlo s návrhem řešení současné kritické situace v energetice. Okamžité konkrétní kroky by umožnily stabilizovat situaci, ochránit ohrožené domácnosti, a vyhnout se drastickým nárokům na státní rozpočet. Návrh je obsažen v otevřeném dopise, který byl včera rozeslán předsedovi vlády a předsedům všech parlamentních politických stran. Text dopisu je k dispozici na https://www.kudyzkrize.cz/2021/11/09/kudy-z-energeticke-krize/ První krok. Energetický regulační úřad (ERÚ) vydá IHNED vyhlášku, která dodavatelům poslední instance (DPI) uloží převzít zákazníky zkrachovalých obchodníků za takových podmínek, jaké jim tito obchodníci poskytovali. Případnou vzniklou ztrátu vzniklou rozdílem mezi platnými smlouvami a skutečnými náklady DPI budou DPI vymáhat po obchodnících, případně dalších subjektech. Druhý krok. Co nejrychleji přejít k prodeji elektřiny přímo v České republice za regulované ceny, tedy nikoliv přeprodávat elektřinu přes zahraniční burzy. Na zahraničních burzách může být obchodována pouze přebytečná část elektřiny vyrobené českými elektrárnami, tak jak to funguje v některých normálních evropských státech. Třetí krok. V novele energetického zákona ponechat licenci na obchod s elektřinou a licenci na obchod s plynem pouze těm subjektům, které mají vlastní zdroje těchto energií (ČEZ, MND, apod.). Čtvrtý krok. Vystoupit ze spekulativního mezinárodního systému překupování povolenek (ETC) a řešit situaci životního prostředí v ČR dle českých zákonů a standardních kontrol emisí, apod. Pátý krok. Normalizovat obchodní vztahy s Ruskem a vrátit se k dlouhodobým kontraktům s pevnými cenami. „Je povinností státu ochránit domácnosti před pádem do energetické chudoby a firmy před likvidačními cenami energie. Právě pro ochranu oprávněných zájmů zákazníků a spotřebitelů energií byl, dle § 17 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon, zřízen Energetický regulační úřad (ERÚ)“ uvádí se v otevřeném dopise. A dále se píše: „Zároveň je nutno bezodkladně se připravit na to, že podobné cenové šoky se budou v důsledku nepromyšlenosti zvolené strategie „boje s klimatickými změnami“ stále častěji opakovat. Příslušné orgány se musí s předstihem připravit na situace, kdy ambiciózní projekty Evropské unie nejsou provázány s opatřeními, jež by bránila nezodpovědnému chování finančně silných aktérů a chránila veřejnost před dopady jejich spekulací.“ _Kudy z krize je sdružením osobností napříč názorovým a politickým spektrem, které usilují o obnovu národní nezávislosti a soběstačnosti. Další informace jsou k dispozici na www.kudyzkrize.cz _
Upravené 10. 11. 2021 o 14:02

teoreticky dobre, ale hned prva vec je mina....vzniknutu skodu vymahat po obchodnikoch....ti sa hodia bankrot a mas vymalovane. Mozes zaviest zakon na trestnu zodpovednost majitelov, ale to by bolo retroaktivne.
Ale vsetko su to rozumne napady, len to bude cele na dlhsie a do tych cias pri troche smoly (stastia) budu ceny nizsie ako su teraz.
Mna by skor zaujimalo ako to je, udajne CEZ musi predavat cez lipsku burzu a regulacia cien nie je ale SE poskytuju elektrinu za regulovane ceny (a nikde som ani nepocula, ze musia ist cez nejaku madarsku ci rakusku burzu).....preco to je tak? to je aj oficialny dovod preco su ceske ceny vraj vyssie ako slovenske (neviem ale ci to nie je len nejakym inym hacikom).....neviete? naozaj sa musi obchodovat cez burzu alebo nie az tak a len si to u vas niekto ulahcil a Nemcom znizoval ceny?


teoreticky dobre, ale hned prva vec je mina....vzniknutu skodu vymahat po obchodnikoch....ti sa hodia bankrot a mas vymalovane. Mozes zaviest zakon na trestnu zodpovednost majitelov, ale to by bolo retroaktivne. Ale vsetko su to rozumne napady, len to bude cele na dlhsie a do tych cias pri troche smoly (stastia) budu ceny nizsie ako su teraz. Mna by skor zaujimalo ako to je, udajne CEZ musi predavat cez lipsku burzu a regulacia cien nie je ale SE poskytuju elektrinu za regulovane ceny (a nikde som ani nepocula, ze musia ist cez nejaku madarsku ci rakusku burzu).....preco to je tak? to je aj oficialny dovod preco su ceske ceny vraj vyssie ako slovenske (neviem ale ci to nie je len nejakym inym hacikom).....neviete? naozaj sa musi obchodovat cez burzu alebo nie az tak a len si to u vas niekto ulahcil a Nemcom znizoval ceny?

Josef Skála v PL

Dotaz
08.11.2021 13:34:51 - BbP
Co dělat?
Dobrý den, pane doktore.
Před časem jsem se Vás ptala, jestli neuvažujete o tom, že byste začal pracovat se skutečnými komunisty. A ano, myslela jsem tím někoho jiného, než tehdejší, a vlastně i současné, vedení strany. Odpověděl jste něco v tom smyslu, že považujete za svou povinnost zkusit reformovat stranu zevnitř. Od té doby se situace dost změnila. Nepředpokládám, že by se změnil i Váš názor. A tak se ptám, jakým způsobem to chcete provést? Co mohou dělat skuteční komunisté, třeba bezpartijní, aby se věci změnily?
A ještě jeden dotaz. Co přesně dnes znamená "skutečný komunista"? (to není ironie, to se opravdu ptám)
Přeji hezký den, pane doktore, a ať Vás okolí moc nezlobí.


Odpověď
16.11.2021 0:19:53 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Na to, kdo je komunistou doopravdy, a ne jen naoko, mívají lidé vytříbený cit. Řadovým členům strany měří shovívavějším metrem. Tady srovnávají hlavně slova a skutky. Od těch, kdo stranu vedou a reprezentují, toho logicky čekají ještě víc. Schopnost říkat lidem víc, než co vědí i bez nás. Vidět kapitalismu pod kůži hlouběji, než všichni jeho advokáti. Neutíkat z ideových střetů, ale umět je naopak vyhrávat. Mít jasnou strategii a tah na branku i řadu jiných předností.


Dnes nám to lidé připisují méně, než kdy dřív. Poprvé za 100 let už nejsme ani parlamentní stranou. Říjnový mimořádný sjezd KSČM zvolil vedení, složené téměř kompletně z tváří její dosavadní politiky. V čem a jak moc ji skutečně chtějí změnit, se teprve ukáže. To křídlo ve straně, zasazující se o zásadní změnu už řadu let, je jen mizivě zastoupeno i v jejím dnešním vedení. Tím omezenější má možnost dosáhnout toho, nač se tážete. Poptávka po alternativě, hluboko ukotvené v marxismu, však už jen poroste. Vyrazíme jí naproti už docela brzy. A zdaleka nejen směrem ke členům KSČM.


https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Co-delat-149459


**Josef Skála v PL ** **Dotaz** 08.11.2021 13:34:51 - BbP Co dělat? Dobrý den, pane doktore. Před časem jsem se Vás ptala, jestli neuvažujete o tom, že byste začal pracovat se skutečnými komunisty. A ano, myslela jsem tím někoho jiného, než tehdejší, a vlastně i současné, vedení strany. Odpověděl jste něco v tom smyslu, že považujete za svou povinnost zkusit reformovat stranu zevnitř. Od té doby se situace dost změnila. Nepředpokládám, že by se změnil i Váš názor. A tak se ptám, jakým způsobem to chcete provést? Co mohou dělat skuteční komunisté, třeba bezpartijní, aby se věci změnily? A ještě jeden dotaz. Co přesně dnes znamená "skutečný komunista"? (to není ironie, to se opravdu ptám) Přeji hezký den, pane doktore, a ať Vás okolí moc nezlobí. **Odpověď** 16.11.2021 0:19:53 - PhDr. Josef Skála, CSc. Na to, kdo je komunistou doopravdy, a ne jen naoko, mívají lidé vytříbený cit. Řadovým členům strany měří shovívavějším metrem. Tady srovnávají hlavně slova a skutky. Od těch, kdo stranu vedou a reprezentují, toho logicky čekají ještě víc. Schopnost říkat lidem víc, než co vědí i bez nás. Vidět kapitalismu pod kůži hlouběji, než všichni jeho advokáti. Neutíkat z ideových střetů, ale umět je naopak vyhrávat. Mít jasnou strategii a tah na branku i řadu jiných předností. Dnes nám to lidé připisují méně, než kdy dřív. Poprvé za 100 let už nejsme ani parlamentní stranou. **Říjnový mimořádný sjezd KSČM zvolil vedení, složené téměř kompletně z tváří její dosavadní politiky. V čem a jak moc ji skutečně chtějí změnit, se teprve ukáže. To křídlo ve straně, zasazující se o zásadní změnu už řadu let, je jen mizivě zastoupeno i v jejím dnešním vedení. Tím omezenější má možnost dosáhnout toho, nač se tážete. Poptávka po alternativě, hluboko ukotvené v marxismu, však už jen poroste. Vyrazíme jí naproti už docela brzy. A zdaleka nejen směrem ke členům KSČM.** https://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Josef-Skala-CSc-46766/otazka/Co-delat-149459

Co dělat?


Z mého pohledu se svým současným světonázorem, by se měla komunistická strana distancovat od "Marxismu" a ne na něm slepě trvat a začlenit Boha. Použít KSB, což je logický výchozí bod, protože KSB je další krok po Marxismsu, který měl chyby hlavně v popření Boha a popisu fungování ekonomiky. Marxismus vlastně umožnil vznik KSB (evoluce).


Nicméně krize kapitalismu je nevyhnutelná (v tom měl Marx pravdu) a na to Skála hraje, že to teď začne padat a pak dojde k oživení Marxismu. V podstatě čeká až obyvatelstvo upadne do bídy a pak myšlenku Marxismu znova přijme.


Na to říkám: "Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky!" (řeka velmi vhodný symbol procesu).


Komunismu by pomohlo dát mu skutečný obsah ve smyslu:
Komunita (skupina) + komunikace (více se budeme domlouvat) = souborný intelekt k řešení problému života lidí v následnosti generací
a aby nebyl pouze nefunkčním přílepkem (lákadlem) k otrockému "mraksismu".


[quote="pid:43347, uid:270"]Co dělat?[/quote] Z mého pohledu se svým současným světonázorem, by se měla komunistická strana distancovat od "Marxismu" a ne na něm slepě trvat a začlenit Boha. Použít KSB, což je logický výchozí bod, protože KSB je další krok po Marxismsu, který měl chyby hlavně v popření Boha a popisu fungování ekonomiky. Marxismus vlastně umožnil vznik KSB (evoluce). Nicméně krize kapitalismu je nevyhnutelná (v tom měl Marx pravdu) a na to Skála hraje, že to teď začne padat a pak dojde k oživení Marxismu. V podstatě čeká až obyvatelstvo upadne do bídy a pak myšlenku Marxismu znova přijme. Na to říkám: "Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky!" (řeka velmi vhodný symbol procesu). Komunismu by pomohlo dát mu skutečný obsah ve smyslu: Komunita (skupina) + komunikace (více se budeme domlouvat) = souborný intelekt k řešení problému života lidí v následnosti generací a aby nebyl pouze nefunkčním přílepkem (lákadlem) k otrockému "mraksismu".
Upravené 17. 11. 2021 o 09:16

by se měla komunistická strana distancovat od "Marxismu


Problém zřejmě je, že výklad pojmu marxismus byl a je u většiny z nás různý, mnohdy protikladný, o jeho uplatnění ve společnosti ani nemluvě.


[quote="pid:43350, uid:426"]by se měla komunistická strana distancovat od "Marxismu[/quote] Problém zřejmě je, že výklad pojmu marxismus byl a je u většiny z nás různý, mnohdy protikladný, o jeho uplatnění ve společnosti ani nemluvě.

že výklad pojmu marxismus byl a je u většiny z nás různý


K čemu nám je něco co si může každý vykládat jak chce, to je nahrávka parazitům. A proto taky GP valí ideologie, jednu za druhou jak na běžícím pásu. Záchrana ideologie Komunismu je pouze v případě, že se stane obálkou správné koncepce, pokud bude obálkou Marxismu skončí na smetišti dějin.


Nebyl jsem pochopen (Tebou), nezáleží jaký obsah se snaží podstrčit Marxismu ostatní, ale záleží na tom, že my studenti KSB víme, že je to "mraksismus" - další trik GP na zotročení lidstva.


První fáze boje s Mraksismem:
Zvětšovat význam Komunismu. Na to ještě někdo slyší a postupně umenšovat význam mraksismu. Upozorňovat na jeho zřejmé chyby (ta do nebe volající hloupost o nadhodnotě, kterou mohli oklamat dříve obyvatelstvo, protože nemělo přístup ke vzdělání, k informacím).


Druhá fáze:
Od upozorňování na chyby až k snížení významu, kdy doplněk ke komunismu bude marxismus.


Třetí fáze:
Zavržení marxismu co miny na cestě ke komunismu.


A nutit komunisty vyjadřovat se k Stalinovu dílu Ekonomické problémy SSSR. Ať ho vyvrátí a zpochybní. Marxismus je mrtev a toto je zbraň, která ho rozmetala. Současní komunisté, to je pouze ponechaná možnost subjektem GP - možnost oživit ideologickou mrtvolu (ze zbytků partajních nepravých komunistů).


[quote="pid:43399, uid:270"]že výklad pojmu marxismus byl a je u většiny z nás různý[/quote] K čemu nám je něco co si může každý vykládat jak chce, to je nahrávka parazitům. A proto taky GP valí ideologie, jednu za druhou jak na běžícím pásu. Záchrana ideologie Komunismu je pouze v případě, že se stane obálkou správné koncepce, pokud bude obálkou Marxismu skončí na smetišti dějin. Nebyl jsem pochopen (Tebou), nezáleží jaký obsah se snaží podstrčit Marxismu ostatní, ale záleží na tom, že my studenti KSB víme, že je to "mraksismus" - další trik GP na zotročení lidstva. První fáze boje s Mraksismem: Zvětšovat význam Komunismu. Na to ještě někdo slyší a postupně umenšovat význam mraksismu. Upozorňovat na jeho zřejmé chyby (ta do nebe volající hloupost o nadhodnotě, kterou mohli oklamat dříve obyvatelstvo, protože nemělo přístup ke vzdělání, k informacím). Druhá fáze: Od upozorňování na chyby až k snížení významu, kdy doplněk ke komunismu bude marxismus. Třetí fáze: Zavržení marxismu co miny na cestě ke komunismu. A nutit komunisty vyjadřovat se k Stalinovu dílu Ekonomické problémy SSSR. Ať ho vyvrátí a zpochybní. Marxismus je mrtev a toto je zbraň, která ho rozmetala. Současní komunisté, to je pouze ponechaná možnost subjektem GP - možnost oživit ideologickou mrtvolu (ze zbytků partajních nepravých komunistů).
Upravené 17. 11. 2021 o 21:12

atom se evidentně zamiloval do pojmu "mraksismus" který si někde přečetl
sorry ale to co zde převádíš jsou jen jakási slovní cvičení bez konkrétního obsahu kdy absolutizuješ jeden pohled na věc jakožto jediný správný protože to zase nějaký rozumbrada takto vydedukoval a vše ostatní jsou GP triky na zotročení
jak jednoduše se dá s tím vypořádat bez uvedení jediného argumentu že...


tvůj příspěvek nestojí ani za reakci natož za vážně míněnou polemiku
a je přesně vyjádření důvodu proč někteří pokládají KSB za sektu


atom se evidentně zamiloval do pojmu "mraksismus" který si někde přečetl sorry ale to co zde převádíš jsou jen jakási slovní cvičení bez konkrétního obsahu kdy absolutizuješ jeden pohled na věc jakožto jediný správný protože to zase nějaký rozumbrada takto vydedukoval a vše ostatní jsou GP triky na zotročení jak jednoduše se dá s tím vypořádat bez uvedení jediného argumentu že... tvůj příspěvek nestojí ani za reakci natož za vážně míněnou polemiku a je přesně vyjádření důvodu proč někteří pokládají KSB za sektu

A proč se zde tedy tak často tetelíš jájáčko , když je zde sekta a nechápající spodina . Je to snad způsob pokání a sebemrskačství nenapravitelného hříšníka ?
Nebo už máš nový nick , pro kydání staré špíny .


A proč se zde tedy tak často tetelíš jájáčko , když je zde sekta a nechápající spodina . Je to snad způsob pokání a sebemrskačství nenapravitelného hříšníka ? Nebo už máš nový nick , pro kydání staré špíny .

tvůj příspěvek nestojí ani za reakci

Tak prečo sa ozývaš? Pre primitívne vŕtanie? O tom toto fórum nie je.


[quote="pid:43601, uid:402"]tvůj příspěvek nestojí ani za reakci[/quote] Tak prečo sa ozývaš? Pre primitívne vŕtanie? O tom toto fórum nie je.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

je zde sekta


netvrdím že je zde sekta
jen to tak někdy vypadá
bohužel to je problém těch kteří nad čteným nepřemýšlí a pouze memorují a pak memorované vytrubují do světa


[quote="pid:43602, uid:185"]je zde sekta[/quote] netvrdím že je zde sekta jen to tak někdy vypadá bohužel to je problém těch kteří nad čteným nepřemýšlí a pouze memorují a pak memorované vytrubují do světa

Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace?
Rozhovor na aktuální témata s pohledem do budoucnosti

Tento rozhovor považuji za mimořádně zajímavý.
Natolik zajímavý, že jsem se rozhodl zpracovat jeho hrubou a heslovitou osnovu, aby si zájemce snadněji mohl vyslechnout některé pasáže na vlastní uši, protože je to docela dlouhé, 02:44.


(AB=Baudiš, JS=Skála, některá slova budu psát foneticky, ale tentokrát výjimečně bez "postranního" úmyslu, rovněž budu vynechávat uvozovky na místech, kde bych je normálně napsal)


03:05
AB hovoří o svých studiích u Jezuitů, jméno jeho bakalářské práce bylo "Karl Popper - Hledání totalitních kořenů v Platónově díle", označil to za mladický renonc z minulého století, z minulého života
20:00
JS se ptá, čím si AB vysvětluje, proč elity právě teď přišly s grejt resetem/grýn dýlem/koronafašismem
AB: je to odpověď na Trumpa
24:00
AB hovoří o klimatu, ekologii, uhlíkové stopě, vymírání živočišných druhů, že elity usilují pomocí koronaviru nastolit středověk, depopulaci pomocí vakcinace, o grafenu, o spajk proteinu, o trombech v krvi
28:00
JS se znovu ptá, proč právě teď se děje to, co se děje
AB na to: Klaus Šváb, Ročild, zednáři, Trocký (čím hůře v Rusku, tím lépe pro revoluci), destrukce rodiny
31:20
AB: zestátnění dětí, netvrdím, že to je úplně špatně, viz severské prostředí z historických a klimatických důvodů k této koncepci tíhne, Barnevernet
32:40
AB: byl import ideí zednářských kruhů z USA do Číny, pak Mao, kulturní revoluce - tyto informace má AB z čínské encyklopedie BAJDU a taky má informace od Pavla Frosta, který dlouhodobě v Číně žije
34:00
AB: domnívám se, že je to postaveno tak, že příroda se obnoví, protože nebude zemědělství, zemědělství nebude, protože nebude třeba a nebude třeba, protože nebudou lidi, tohle má být ten nový věk obnovy lidstva a planety
vím, že tady předkládám temnou vizi, kterou navíc vyslovuji jako kdybych sám byl proponentem tohoto návrhu
36:00
JS: chce od AB slyšet, jaký je jejich motiv, proč to dělají
AB: Římský klub přitvrzuje, protože neměl výsledky za 50 let existence
JS o tom hovoří ze svého pohledu, za vším vidí čistě jenom ekonomické zájmy
44:50
JS zmiňuje pád trojčat, kolosální podvod, výroba teroristů tajnými službami
46:30
AB: ke stejné věci se musel pomocí FSB uchýlit i Putin, aby mohl vést válku proti Čečensku, protože díky Jelcinovi se wahábisté dostali do čečenské vlády
JS se vůči tomuto tvrzení ohrazuje
AB hovoří o Beslanu jako o ruském 11.září
55:00
AB: Adolf Hitler měl staršího bratra Oskara, co měl ženu Bridget Hitler, napsala knihu "Můj švagr Adolf Hitler", k dostání na Amazonu
Tavistock Institute v británii, AH tam pobýval před válkou, proč si Němci počínali iracionálně (2 fronty v 2. sv. válce)
59:00
JS: hovoří o tom, proč se na stará kolena musel zasebevraždit uvězněný Rudolf Hess
01:01
JS: jaké máte nápady co dělat?
AB: proti vakcíně
01:05
JS se odpojuje a pořad přechází do režimu Otázka/Odpověď AAB
01:06
AB na téma pan VK a aeronet, kdy posluchač "varuje" AB, že pan VK je manipulátor a že má hodně důkazů o tom, že se panu VK nedá věřit
AB oceňuje houževnatost a pracovitost, díky které je aeronet nejsledovanější a pro systém nejnebezpečnějším alternativním médiem, ProtiProud a Parlamentní Listy jsou soft verzí aeronetu; v souvislosti s aeronetem se dlouhodobě objevuje podezření, zda se nejedná o projekt českých tajných služeb, kvůli odporu aeronetu proti SPD před každými volbami opakovaně; aeronet tím jenom koučuje SPD, aby se nedopouštěla velkých chyb a nebo prasáren
01:10
tazatel vyslovuje obavu, jestli se lidstvo nezničí samo (odkazuje na prof. Staňka)
AB: lidi nelze vyhubit; Al Bielik, Filadelfský experiment 1943, časoprostorové cesty do budoucnosti, rok 2764, Bielik tam strávil několik let, lidstvo tam je, lidí je podstatně méně, lidstvo žije ve stavu jisté dokonalosti, organizační a etické, žije v mírové koexistenci a v úspěšné koexistenci s přírodou...
AB k prof. Staňkovi: Slovenský génius, ale alarmista, katastrofista, potřeboval by korektiv ve smyslu naděje a optimismu, podobně jako aeronet, který je beznadějný ve vizi, kterou předkládá lidem
01:13
AB hovoří o přístupových rozhovorech s galaktickou federací
01:15
AB zmiňuje židovského filosofa Viktora Frankla
01:17
AB byl v Míčovně Pražského Hradu 28.10.2021, když tam měl projev VKst, byl tam i Ivan David, spojování protifašistické scény, podpora SPD, Iniciativa Říp (je tam i Čada z Trikolóry), komunikace a koordinace s dalšími iniciativami:
Zdravé fórum
Žlutý/Zlatý špendlík
Resetheum
Občanská neposlušnost
Akce DOST
Odchod z EU
Vystoupení z EU
01:21
posluchač se ptá jestli AB udělá horoskop na to, zda bude někdy JS předseda KSČM nebo prezident ČR
(AB se znovu oženil)
01:40
AB na téma ČeskoSlovensko, plive na Fica
01:42
AB chválí Polsko, budou to oni, kdo budou hrát 1. housle ve Východoevropském prostoru
01:50
AB si váží Ivana Bartoše pro jeho inteligenci a slušnost a schopnost řídit pirátskou stranu (AB byl členem pirátů - pozn. Počtář), ale IB by neměl být ministrem životního prostředí (tohle bylo někdy ve hře? - pozn. Počtář)
01:54
AB o opuštění EU a rozdělní na Západ a Východ
02:00
AB o Hnutí Prameny a projektu E-koruna (pozor: nejde o e-korunu, tedy o nějakou digitální měnu - pozn. Počtář)
02:20
AB znovu hovoří o svém životopise, o svém členství v Jezuitském řádu, o tom, ja studoval 4 roky jezuitskou VŠ
02:26
AB znovu o roku 2764, Al Bielik, lidstvo na umělých ostrovech
02:28
AB reaguje na dotaz ohledně eutanázie (zajímavá reakce AB - pozn. Počtář)
02:31
AB: rozhodnutí Matky Země prostřednictvím bohatých elit snížit lidskou populaci
02:36
JS nabídne AB tykání, AB je rád a hovoří o JS jako o soukmenovci
02:37
JS hovoří o tom, že za mlada pořádal nějakou akci ve Vatikánu, následuje humorná příhoda na téma těstoviny a maso
02:38
JS hovoří o založení skupiny Kudy z krize
02:41
AB hovoří o dalších spolcích
Za svobodu slova - Marian Kechlibar, Petr Drulák, Soňa Peková, Daniel Vávra
Iniciativa Říp - Baudiš, Adam B. Bartoš (!!), David Tesař
Znovu zmínka o Míčovně, že tam byl i Leo Luzar.
02:43
JS hlásí, že příštími hosty mají být Jan Buzek a Jiří Šifrin. JS zmínil, že "Šifrin" je umělecký pseudonym Jiřího Šifrina, pro mne překvapivá informace.


[quote="pid:41794, uid:78"]Antonín Baudyš s Josefem Skálou - k čemu ty koňské dávky ideologické vakcinace? Rozhovor na aktuální témata s pohledem do budoucnosti[/quote] Tento rozhovor považuji za mimořádně zajímavý. Natolik zajímavý, že jsem se rozhodl zpracovat jeho hrubou a heslovitou osnovu, aby si zájemce snadněji mohl vyslechnout některé pasáže na vlastní uši, protože je to docela dlouhé, 02:44. (AB=Baudiš, JS=Skála, některá slova budu psát foneticky, ale tentokrát výjimečně bez "postranního" úmyslu, rovněž budu vynechávat uvozovky na místech, kde bych je normálně napsal) 03:05 AB hovoří o svých studiích u Jezuitů, jméno jeho bakalářské práce bylo "Karl Popper - Hledání totalitních kořenů v Platónově díle", označil to za mladický renonc z minulého století, z minulého života 20:00 JS se ptá, čím si AB vysvětluje, proč elity právě teď přišly s grejt resetem/grýn dýlem/koronafašismem AB: je to odpověď na Trumpa 24:00 AB hovoří o klimatu, ekologii, uhlíkové stopě, vymírání živočišných druhů, že elity usilují pomocí koronaviru nastolit středověk, depopulaci pomocí vakcinace, o grafenu, o spajk proteinu, o trombech v krvi 28:00 JS se znovu ptá, proč právě teď se děje to, co se děje AB na to: Klaus Šváb, Ročild, zednáři, Trocký (čím hůře v Rusku, tím lépe pro revoluci), destrukce rodiny 31:20 AB: zestátnění dětí, netvrdím, že to je úplně špatně, viz severské prostředí z historických a klimatických důvodů k této koncepci tíhne, Barnevernet 32:40 AB: byl import ideí zednářských kruhů z USA do Číny, pak Mao, kulturní revoluce - **tyto informace má AB z čínské encyklopedie BAJDU** a taky má informace od Pavla Frosta, který dlouhodobě v Číně žije 34:00 AB: domnívám se, že je to postaveno tak, že příroda se obnoví, protože nebude zemědělství, zemědělství nebude, protože nebude třeba a nebude třeba, protože nebudou lidi, tohle má být ten nový věk obnovy lidstva a planety vím, že tady předkládám temnou vizi, kterou navíc vyslovuji jako kdybych sám byl proponentem tohoto návrhu 36:00 JS: chce od AB slyšet, jaký je jejich motiv, proč to dělají AB: Římský klub přitvrzuje, protože neměl výsledky za 50 let existence JS o tom hovoří ze svého pohledu, za vším vidí čistě jenom ekonomické zájmy 44:50 JS zmiňuje pád trojčat, kolosální podvod, výroba teroristů tajnými službami 46:30 AB: ke stejné věci se musel pomocí FSB uchýlit i Putin, aby mohl vést válku proti Čečensku, protože díky Jelcinovi se wahábisté dostali do čečenské vlády JS se vůči tomuto tvrzení ohrazuje AB hovoří o Beslanu jako o ruském 11.září 55:00 AB: Adolf Hitler měl staršího bratra Oskara, co měl ženu Bridget Hitler, napsala knihu "Můj švagr Adolf Hitler", k dostání na Amazonu Tavistock Institute v británii, AH tam pobýval před válkou, proč si Němci počínali iracionálně (2 fronty v 2. sv. válce) 59:00 JS: hovoří o tom, proč se na stará kolena musel zasebevraždit uvězněný Rudolf Hess 01:01 JS: jaké máte nápady co dělat? AB: proti vakcíně 01:05 JS se odpojuje a pořad přechází do režimu Otázka/Odpověď AAB 01:06 AB na téma pan VK a aeronet, kdy posluchač "varuje" AB, že pan VK je manipulátor a že má hodně důkazů o tom, že se panu VK nedá věřit AB oceňuje houževnatost a pracovitost, díky které je aeronet nejsledovanější a pro systém nejnebezpečnějším alternativním médiem, ProtiProud a Parlamentní Listy jsou soft verzí aeronetu; v souvislosti s aeronetem se dlouhodobě objevuje podezření, zda se nejedná o projekt českých tajných služeb, kvůli odporu aeronetu proti SPD před každými volbami opakovaně; aeronet tím jenom koučuje SPD, aby se nedopouštěla velkých chyb a nebo prasáren 01:10 tazatel vyslovuje obavu, jestli se lidstvo nezničí samo (odkazuje na prof. Staňka) AB: lidi nelze vyhubit; Al Bielik, Filadelfský experiment 1943, časoprostorové cesty do budoucnosti, rok 2764, Bielik tam strávil několik let, lidstvo tam je, lidí je podstatně méně, lidstvo žije ve stavu jisté dokonalosti, organizační a etické, žije v mírové koexistenci a v úspěšné koexistenci s přírodou... AB k prof. Staňkovi: Slovenský génius, ale alarmista, katastrofista, potřeboval by korektiv ve smyslu naděje a optimismu, podobně jako aeronet, který je beznadějný ve vizi, kterou předkládá lidem 01:13 AB hovoří o přístupových rozhovorech s galaktickou federací 01:15 AB zmiňuje židovského filosofa Viktora Frankla 01:17 AB byl v Míčovně Pražského Hradu 28.10.2021, když tam měl projev VKst, byl tam i Ivan David, spojování protifašistické scény, podpora SPD, Iniciativa Říp (je tam i Čada z Trikolóry), komunikace a koordinace s dalšími iniciativami: Zdravé fórum Žlutý/Zlatý špendlík Resetheum Občanská neposlušnost Akce DOST Odchod z EU Vystoupení z EU 01:21 posluchač se ptá jestli AB udělá horoskop na to, zda bude někdy JS předseda KSČM nebo prezident ČR (AB se znovu oženil) 01:40 AB na téma ČeskoSlovensko, plive na Fica 01:42 AB chválí Polsko, budou to oni, kdo budou hrát 1. housle ve Východoevropském prostoru 01:50 AB si váží Ivana Bartoše pro jeho inteligenci a slušnost a schopnost řídit pirátskou stranu (AB byl členem pirátů - pozn. Počtář), ale IB by neměl být ministrem životního prostředí (tohle bylo někdy ve hře? - pozn. Počtář) 01:54 AB o opuštění EU a rozdělní na Západ a Východ 02:00 AB o Hnutí Prameny a projektu E-koruna (pozor: nejde o e-korunu, tedy o nějakou digitální měnu - pozn. Počtář) 02:20 AB znovu hovoří o svém životopise, o svém členství v Jezuitském řádu, o tom, ja studoval 4 roky jezuitskou VŠ 02:26 AB znovu o roku 2764, Al Bielik, lidstvo na umělých ostrovech 02:28 AB reaguje na dotaz ohledně eutanázie (zajímavá reakce AB - pozn. Počtář) 02:31 AB: rozhodnutí Matky Země prostřednictvím bohatých elit snížit lidskou populaci 02:36 JS nabídne AB tykání, AB je rád a hovoří o JS jako o soukmenovci 02:37 JS hovoří o tom, že za mlada pořádal nějakou akci ve Vatikánu, následuje humorná příhoda na téma těstoviny a maso 02:38 JS hovoří o založení skupiny Kudy z krize 02:41 AB hovoří o dalších spolcích Za svobodu slova - Marian Kechlibar, Petr Drulák, Soňa Peková, Daniel Vávra Iniciativa Říp - Baudiš, Adam B. Bartoš (!!), David Tesař Znovu zmínka o Míčovně, že tam byl i Leo Luzar. 02:43 JS hlásí, že příštími hosty mají být Jan Buzek a Jiří Šifrin. JS zmínil, že "Šifrin" je umělecký pseudonym Jiřího Šifrina, pro mne překvapivá informace.
Upravené 19. 11. 2021 o 17:29

Josef Skála - páteční stream bez Zdeňka Zbořila
Živě vysíláno 19. 11. 2021


                            https://www.youtube.com/watch?v=UHwWG4MA5xo
**Josef Skála - páteční stream bez Zdeňka Zbořila** Živě vysíláno 19. 11. 2021 https://www.youtube.com/watch?v=UHwWG4MA5xo

Skálova simultánka - kdo a proč zavádí energetickou bídu
https://youtu.be/V7TEvxYgOCs



Prof. Stanek s Dr. Skálou - proč je svět tak blízko velké válce

https://youtu.be/grdhRPuZIlo


**Skálova simultánka - kdo a proč zavádí energetickou bídu** https://youtu.be/V7TEvxYgOCs ** Prof. Stanek s Dr. Skálou - proč je svět tak blízko velké válce** https://youtu.be/grdhRPuZIlo

Profesor Peter Stanek odporuca knihu:


ROTHKOPF, David: Supertřída.
Kto vládne svetu?
Jak globální mocenská elita přetváří svět


Viac o knihe


David Rothkopf vo svojej knihe „Supertřída. Jak globální mocenská elita přetváří svět“ popisuje skupinu najvplyvnejších ľudí na svete, ktorí získali a udržali si moc v čase nástupu globalizácie. Tvoria ju zakladatelia, prezidenti a kľúčoví akcionári transnacionálnych korporácií, svetoví politici, vrcholní vojenskí predstavitelia, svetoznámi umelci s vedci, spravidla nositelia Nobelovej ceny. Počet členov tejto supertriedy Rothkopf odhaduje na šesť tisíc, teda približne jeden z milióna obyvateľov Zeme. Jej elitu tvoria lídri obchodných a finančných inštitúcií. V skúmaní supertriedy autor za kľúčové považuje skúmanie šesť tém: moc, globálnu nerovnosť, vládnutie, napätie medzi globálnym a národným, alternatívy a budúcnosť. Pre zaradenie do supertriedy autor udáva osem podmienok: muž, príslušník povojnovej generácie, európske kultúrne korene, absolvent elitnej univerzity, pôsobenie vo financiách alebo obchode, opora v inštitucionálnej mocenskej základni, bohatstvo a šťastie.


Viac o knihe


Je jich šest tisíc a závisí na nich životy šesti miliard tvořících celé lidstvo. Ovládají trhy, rozhodují o příjmech a mzdách, daních a úrocích, o práci – kde bude a odkud zmizí –, dosazují vlády, drží v rukou páky mezinárodní politiky. Tajné spiknutí mocných? Kdeže – „žádnou konspiraci nepotřebujete, dodržujete-li pravidla“. Samozřejmě ta, která sami určili. Postarali se o nevídaný růst globálního bohatství – hlavně ovšem svého. Na tuto kosmopolitní elitu – bankéře, manažery a správní rady mezinárodních společností, ruské oligarchy, naftové šejky, magnáty mediálního a zábavního průmyslu, esa mezinárodní politiky – na to, jak (si) žijí a jak „to dělají“, vrhá břitce kritický (i sebekritický) pohled člověk, který k nim měl blízko – někdejší člen Clintonova týmu, Kissingerův obchodní partner a bývalý vysoký úředník amerického ministerstva obchodu.__


Profesor Peter Stanek odporuca knihu: ROTHKOPF, David: Supertřída. Kto vládne svetu? Jak globální mocenská elita přetváří svět Viac o knihe David Rothkopf vo svojej knihe „Supertřída. Jak globální mocenská elita přetváří svět“ popisuje skupinu najvplyvnejších ľudí na svete, ktorí získali a udržali si moc v čase nástupu globalizácie. Tvoria ju zakladatelia, prezidenti a kľúčoví akcionári transnacionálnych korporácií, svetoví politici, vrcholní vojenskí predstavitelia, svetoznámi umelci s vedci, spravidla nositelia Nobelovej ceny. Počet členov tejto supertriedy Rothkopf odhaduje na šesť tisíc, teda približne jeden z milióna obyvateľov Zeme. Jej elitu tvoria lídri obchodných a finančných inštitúcií. V skúmaní supertriedy autor za kľúčové považuje skúmanie šesť tém: moc, globálnu nerovnosť, vládnutie, napätie medzi globálnym a národným, alternatívy a budúcnosť. Pre zaradenie do supertriedy autor udáva osem podmienok: muž, príslušník povojnovej generácie, európske kultúrne korene, absolvent elitnej univerzity, pôsobenie vo financiách alebo obchode, opora v inštitucionálnej mocenskej základni, bohatstvo a šťastie. Viac o knihe Je jich šest tisíc a závisí na nich životy šesti miliard tvořících celé lidstvo. Ovládají trhy, rozhodují o příjmech a mzdách, daních a úrocích, o práci – kde bude a odkud zmizí –, dosazují vlády, drží v rukou páky mezinárodní politiky. Tajné spiknutí mocných? Kdeže – „žádnou konspiraci nepotřebujete, dodržujete-li pravidla“. Samozřejmě ta, která sami určili. Postarali se o nevídaný růst globálního bohatství – hlavně ovšem svého. Na tuto kosmopolitní elitu – bankéře, manažery a správní rady mezinárodních společností, ruské oligarchy, naftové šejky, magnáty mediálního a zábavního průmyslu, esa mezinárodní politiky – na to, jak (si) žijí a jak „to dělají“, vrhá břitce kritický (i sebekritický) **pohled člověk, který k nim měl blízko – někdejší člen Clintonova týmu, Kissingerův obchodní partner a bývalý vysoký úředník amerického ministerstva obchodu.**__
Upravené 28. 11. 2021 o 22:39

Panelová diskuse ke 30. výročí úmrtí G. Husáka a 100. výročí narození A. Dubčeka (M. Macháček, J. Skála, J. Šulc)


https://ulozto.cz/file/2aBLSlQBD2mR/video-slouceni211130132922-mp4#!ZJWzMGR2ATVlZJWuAGZ5AwHlAGD1Z1WgZxEgn3qhJIAHLmZ4Lj==


**Panelová diskuse ke 30. výročí úmrtí G. Husáka a 100. výročí narození A. Dubčeka** (M. Macháček, J. Skála, J. Šulc) https://ulozto.cz/file/2aBLSlQBD2mR/video-slouceni211130132922-mp4#!ZJWzMGR2ATVlZJWuAGZ5AwHlAGD1Z1WgZxEgn3qhJIAHLmZ4Lj==

Ing. PiImaier s Dr. Skálou - v čem nesahá EU po kotníky Radě vzájemné hospodářské pomoci


https://www.youtube.com/watch?v=BZYr0Y2Ogq4



Skálova simultánka - Mnichov 1938 - skutečné pozadí a cíle


https://www.youtube.com/watch?v=P9gc7TdT9J0


**Ing. PiImaier s Dr. Skálou - v čem nesahá EU po kotníky Radě vzájemné hospodářské pomoci** https://www.youtube.com/watch?v=BZYr0Y2Ogq4 ** Skálova simultánka - Mnichov 1938 - skutečné pozadí a cíle** https://www.youtube.com/watch?v=P9gc7TdT9J0
Upravené 2. 12. 2021 o 08:37

Beseda spolku Kudy z krize na Kladně.
9.12.2021
https://www.youtube.com/watch?v=v_DToPuuUZg



Skálova simultánka: dálkový rozhovor Putin-Biden a mrákoty českých rusobijců

https://www.youtube.com/watch?v=5MToERAk364


**Beseda spolku Kudy z krize na Kladně.** 9.12.2021 https://www.youtube.com/watch?v=v_DToPuuUZg ** Skálova simultánka: dálkový rozhovor Putin-Biden a mrákoty českých rusobijců** https://www.youtube.com/watch?v=5MToERAk364
Upravené 13. 12. 2021 o 19:52

Prof. Peter Staněk s Dr. Skálou - nad riziky války i sociálně-ekonomické a přírodní destrukce¨


https://www.youtube.com/watch?v=DpTsvBXA6U8


**Prof. Peter Staněk s Dr. Skálou - nad riziky války i sociálně-ekonomické a přírodní destrukce¨** https://www.youtube.com/watch?v=DpTsvBXA6U8

Prazvláštní rok to byl i tentokrát. Většinu toho posunul k horšímu. Startuje šoková terapie. Řídí ji enormní kazisvět. Sílí i opačný pól. Nelže si do kapsy. Se lháři kříží kordy. Sahá většinou názorové škály. Roste i jeho sociální zázemí. O to se snažíme i my. Relace vznikají "na koleně". Příznivců slibně přibývá. Fanklub těch, co se i registrovali, už čítá na 14 tisíc. Někteří tvoří pořady spolu s námi. Upřímné díky i touto cestou! A k nim i archiv letošní produkce. Tady je pro každého, komu přejeme ze srdce Veselé Vánoce, pevné zdraví i více důvodů k radosti v příštím roce.


Veselé Vánoce, pevné zdraví i více důvodů k radosti v příštím roce Petr Bureš PhDr. Josef Skála, CSc.


S Jaroslavem Doubravou, posledním Mohykánem levice v Senátu – co vše je vzhůru nohama a kudy z toho blázince (6. 1. 2021) https://youtu.be/muI-dnzMJWk


S Ing. Pavolem Luptákem – o dnešním finančním systému a hrozbách, jež na nás jeho oligarchie straží (15. 1. 2021) https://youtu.be/PtZD0NtiNDw


Skálova simultánka – co nás čeká po Bidenově inauguraci i o nové knize prof. Jana Kellera (19. 1. 2021) https://youtu.be/eLKkHZfnavs Znovu s prof. Peterem Staňkem (26. 1. 2021) https://youtu.be/32cu1bf40Sc Skálova simultánka (30. 1. 2021) https://youtu.be/mYEUKs-gvrE Skálova simultánka (3. 2. 2021) https://youtu.be/2zEM0UO-amU


Se spisovatelkou Lenkou Procházkovou – o boji s přesilovkou, která si brousila zuby na chrám Sv. Víta (5. 2. 2021) https://youtu.be/mKdY3yJkxT0


Skálova simultánka – o Putinově projevu na davoském fóru i žádostech „odškodnit“ nacistické kolaboranty (10. 2. 2021) https://youtu.be/rwaiv53uXzM


S dopravním expertem Ing. Janem Skalickým – o pasti a následcích „neudržitelného nerozvoje“ (11. 2. 2021) https://youtu.be/aDaLQDTJKKU


Skálova simultánka – o návrhu zákona, nepřijatelného pro vlastence, i vražedném náletu na Prahu v únoru 1945 (17. 2. 2021) https://youtu.be/BogG1_5v4uA


S hercem Ivanem Vyskočilem, ledoborcem jalových iluzí – o rekordech dvojího metru, omezené suverenity i hulvátství, také však o velkých umělcích a výhoncích nového národního obrození (19. 2. 2021) https://youtu.be/BgCjA-rv1Fk


Skálova simultánka - o dluzích levice za roušek a karantén i o tom, zda Lenin dezertoval k narodnikům (24. 2. 2021) https://youtu.be/-nfYYFG7pSE


Skálova simultánka - jak vrátit bydlení dostupné lidem s běžným příjmem a co nového zjevuje dnešní krize (3. 3. 2021) https://youtu.be/iJ-tMUIHDxI


S Ing. Pavlem Posoldou, manažerem velkých projektů – jak umožnit důstojné bydlení nejen těm za vodou (4. 3. 2021) https://youtu.be/IR1wjCexepY


Skálova simultánka – jak by zdravotní krizi řešila vlastenecká a lidová moc a na čem postavit renesanci levicové politiky (10. 3. 2021) https://youtu.be/KrmlNL_G_mA


S prof. Bohumilem Svobodou, DrSc., expertem letecké dopravy – o jeho branži i pandemii, neuhrazených reparacích a cestě z marasmu https://youtu.be/s3xNN2aExFc


Skálova simultánka (24. 3. 2021) https://youtu.be/CggtMX-5nFs Znovu s prof. Peterem Staňkem – o narůstajících hrozbách a zahálejících východiscích (29. 3. 2021) https://youtu.be/3xYUp02kv1w


Skálova simultánka – nač vábí a co má za lubem „Great Reset“ ( 31. 3. 2021) https://youtu.be/NHCOGpC2Lu4 Skálova simultánka - tentokrát i o hrozbě ukrajinské agrese (7. 4. 2021) https://youtu.be/OJmTXsxghoc


S Ing. Jiřím Kohoutem o Národním plánu obnovy v cizím zájmu (10. 4. 2021) https://youtu.be/jzLiMpuZpzw


S doc. Petrem Robejškem o krizi a rozcestí západní civilizace (12. 4. 2021) https://youtu.be/AyhlDX4XxV0 Skálova simultánka na více témat (14. 4. 2021) https://youtu.be/lSVT3LiqzBY


S plk. Ing. Jaroslavem Štefcem, CSc. - co vše ohrožují loutky „Deep State“ (20. 4. 2021) https://youtu.be/JWVfk85TfEc


Skálova simultánka - po kom vymáhat odškodnění za politiku proti vlastní zemi (21. 4. 2021) https://youtu.be/7Mb-el-XwUg


S Janem Schneiderem, signatářem Charty 77 a bezpečnostním analytikem – o rusofobní mafii, co umí jen vlastní góly (28. 4. 2021) https://youtu.be/nIrHs8B9eik


Skálova simultánka – o Vrběticích jako mamutím bumerangu (28. 4. 2021) https://youtu.be/tW-cEkcBibQ


S historikem PhDr. Michalem Macháčkem, Ph.D. – co vzkazuje dnešku 100 let od vzniku KSČ (9. 5. 2021) https://youtu.be/m72cNkF4LmY


Skálova simultánka – znovu na téma „horor Vrbětice“ a volební preference (12. 5. 2021) https://youtu.be/krsbEkaxG3U Skálova simultánka na více témat (21. 5. 2021) https://youtu.be/8tM-PsANzGw


Opět s prof. Staňkem – o finančních a zdravotních dopadech Covid-19 (24. 5. 2021) https://youtu.be/6Ld7txYUsFA


Skálova simultánka - lze sebeobranu proti státnímu terorismu stíhat za "teror"? (26. 5. 2021) https://youtu.be/s_7UlzzqdPM


Skálova simultánka – kdo, proč a jak upřel komunistům mimořádný sjezd (2. 6. 2021) https://youtu.be/G3D7DNe9tZ0 Skálova simultánka – cukr, bič na občanská práva (9. 6. 2021) https://youtu.be/Ym8Jnhjw2Wg


S doc. RNDr. Janem Pokorným, CSc. – o „flying rivers“, biotické pumpě i jiných poznatcích vědy, jimž se nepřeje (11. 6. 2021) https://youtu.be/5tCGHciwdz0


S Milanem Krajčou, novým místopředsedou ÚV KSČM (15. 6. 2021) https://youtu.be/2QiQ-vQpf4Q Skálova simultánka – 80 let od 22. června 1941: tutlaná fakta, akutní mementa (16. 6. 2021) https://youtu.be/vgcxpcGxUY8


Skálova simultánka - kam nás srazil kapitalismus na druhý pokus (23. 6. 2021) https://youtu.be/8JAhSZQGLJs


S doc. Ing. Josefem Hurtou, CSc. a Ing. Jiřím Kohoutem - o „slušovickém zázraku“ a jeho živém vzkazu (28. 6. 2021) https://youtu.be/6j6vsaAIIMs


Skálova simultánka - kdo rozbil RVHP a co vše tím pokazil (30. 6. 2021) https://youtu.be/OF4noR7Bwx8


Skálova simultánka – zkrouhnou lidovci důchody i svým „totalitním papalášům“? (7. 7. 2021) https://youtu.be/oc28IMmH2uE


S prof. Peterem Staňkem – o zdraví nás, lidí, i okolní přírody (8. 7. 2021) https://youtu.be/-FWxAYAeEeg


Skálova simultánka – padne-li kleptomanie na klerikála, nepomůže ani svěcená voda (14. 7. 2021) https://youtu.be/rVMgg8T4CaM


S arch. Vladimírem Stehlíkem o popravě kladenské Poldovky v cizí režii (15. 7. 2021) https://youtu.be/qE5KjmNaGag


Skálova simultánka - nenahrát Koniášům, ubránit svobodu projevu (21. 7. 2021) https://youtu.be/L7Yaq2Jt0lY


S poslancem Jaroslavem Foldynou – kudy na ty, co plení zbytky suverenity (23. 7. 2021) https://youtu.be/9LFv53OQK6U


Skálova simultánka - co dluží vláda tváří v tvář Covidu-19 (28. 7. 2021) https://youtu.be/7Hk26LHhQ30 S PhDr. Marií Neudorflovou, Ph.D. - kdo falšuje dějiny a co tím sleduje (30. 7. 2021) https://youtu.be/4WDbEbQqNHI


Skálova simultánka - vnutí nám ultraglobalisté svůj zvrhlý plán? (4. 8. 2021) https://youtu.be/oB27lzZjl50


S Ing. Pavlem Posoldou o tom, zda zpřístupní bydlení – nový stavební zákon (6. 8. 2021) https://youtu.be/7QKPfY3m62Q


Skálova simultánka – o novém životopisu šampióna ekonomického růstu (11. 8. 2021) https://youtu.be/CFV7OgbTetU


S Ing. Natálií Sudljankovou – o energetice a česko-ruských mostech, které lež a nenávist nezboří (14. 8. 2021) https://youtu.be/WA_606Levjo


Skálova simultánka – o tom, jak ztrácí USA a NATO glanc (18. 8. 2021) https://youtu.be/FE3ioKOM7y8


S Ing. Zbyňkem Prouskem : jak klamou tělem „šmejdi“ - a jak se nenechat napálit (22. 8. 2021) https://youtu.be/gQz6aGiegWc


Skálova simultánka - o třetím Vlasteneckém setkání v Příčovech (25. 8. 2021) https://youtu.be/89v-N1YKokw


S Ing. Pavolem Luptákem o digitálním euru a švindlu, z nějž mrazí (27. 8. 2021) https://youtu.be/Fw23ZZX2rMA


S RNDr. Pavlem Kalendou, CSc. – horory „Green Deal“ očima nezkorumpované vědy (31. 8. 2021) https://youtu.be/ZeFkx7DuaXg


Skálova simultánka - hrozí nám kolem lithia i další ztráty? (1. 9. 2021) https://youtu.be/-32VvRMy6zY


Skálova simultánka - k pozadí a důsledkům 11. září 2001 po 20 letech (8. 9. 2021) https://youtu.be/Gl5odoBsbQU


S prof. Peterem Staňkem - o šancích a hrozbách geopolitického rozcestí (9. 9. 2021) https://youtu.be/rzN-doVCKyY


Skálova simultánka - kdo vede "třídní válku" a komu za třídní optiku hrozí basa (15. 9. 2021) https://youtu.be/Vm3-OkYdcmI


Skálova simultánka - proč v Rusku skoro 20, ve Štýrském Hradci 29, v Německu však ani 5 procent? (29. 9. 2021) https://youtu.be/CVg6GTuKcYg


S Alenou Nohavovou, vedoucí jihočeskou kandidátku KSČM (5. 10. 2021) https://youtu.be/QQgqi-3mtnI


Skálova simultánka – Německo náš vzor? 16 kg masa na hlavu a rok? (6. 10. 2021) https://youtu.be/_SA07t4k9w4


Skálova simultánka - povede volební debakl k obnově české levice? (13. 10. 2021) https://youtu.be/Tt2zf6LPFco


S prof. Peterem Staňkem – o pozadí energetické krize i jiných kalamit (14. 10. 2021) https://youtu.be/6AMsG5DDVkQ


Skálova simultánka - o čem bude mimořádný sjezd KSČM (20. 10. 2021) https://youtu.be/UHc72hdvLdQ


Skálova simultánka: kudy ze shnilých poměrů - a kudy z krize české levice (27. 10. 2021) https://youtu.be/vcnSkCsbWpY


S Antonínem Baudyšem – o koňských dávkách ideologické vakcinace? (28. 10. 2021) https://youtu.be/GLy6M6rNMBM


Skálova simultánka – o novém vlasteneckém sdružení KUDY Z KRIZE (3. 11. 2021) https://youtu.be/DWkoRBVfCYQ


S Ing. Pavlem Posoldou – o nenažranosti energetických Harpagonů a naší sebeobraně (5. 11. 2021) https://youtu.be/W31kXcsLHc0


Skálova simultánka – kdy a proč s Fidelem i o AIDS? (10. 11. 2021) https://youtu.be/rk_FHHsAoE4


S Jiřím Šifrinem - co vzkazují sovětské dějiny, nezmrzačené hlupáky a lháři (12. 11. 2021) https://youtu.be/PqeGNFu6BtA


Skálova simultánka - co takhle panychidu za "umláceného studenta Šmída"? (17. 11. 2021) https://youtu.be/9OSy40j0OR4


S prof. Peterem Staňkem – kdo a jak žene svět na hranu války (23. 11. 2021) https://youtu.be/grdhRPuZIlo


Skálova simultánka – čeho se neštítí viníci energetické bídy (24. 11. 2021) https://youtu.be/V7TEvxYgOCs


S PhDr. Lubošem Blahou, Ph.D., slovenským poslancem a místopředsedou Smeru - jak na totalitní manýry liberálních svatoušků (26. 11. 2021) https://youtu.be/YJ7SkHQYbLw


S Ing. Vítězslavem PiImaierem - v čem EU nesahá RVHP ani po kotníky (30. 11. 2021) https://youtu.be/BZYr0Y2Ogq4


Divácká volenka: Mnichov 1938 - skutečné pozadí, živé poselství (1. 12. 2021) https://youtu.be/P9gc7TdT9J0


Skálova simultánka: dálkový rozhovor Putin - Biden a záchvaty rusofobní vztekliny (8. 12. 2021) https://youtu.be/5MToERAk364


S Ing. Martinem Pýchou, předsedou Zemědělského svazu o tom, jak restituovat potravinovou bezpečnost (9. 12. 2021) https://youtu.be/5DYI6v5PCMA


Divácká volenka: ze zákulisí "katastrojky" 30 let po jejím fiasku (15. 12. 2021) https://youtu.be/eov7yPmdvn4


S JUDr. Čestmírem Kubátem, CSc., právním expertem a advokátem - kdo a jak mění justici v inkvizici (17. 12. 2021) https://youtu.be/LohxkGnMAp4


S prof. Peterem Staňkem – tři rizika velké destrukce a jak je zkrotit (21. 12. 2021) https://youtu.be/DpTsvBXA6U8 Skálova simultánka - kdo s námi


Skálova simultánka - kdo s námi podpořil Juliana Assange a jak se lze připojit (22.12.2021) https://www.youtube.com/watch?v=2C33-rUFqiM


Prazvláštní rok to byl i tentokrát. Většinu toho posunul k horšímu. Startuje šoková terapie. Řídí ji enormní kazisvět. Sílí i opačný pól. Nelže si do kapsy. Se lháři kříží kordy. Sahá většinou názorové škály. Roste i jeho sociální zázemí. O to se snažíme i my. Relace vznikají "na koleně". Příznivců slibně přibývá. Fanklub těch, co se i registrovali, už čítá na 14 tisíc. Někteří tvoří pořady spolu s námi. Upřímné díky i touto cestou! A k nim i archiv letošní produkce. Tady je pro každého, komu přejeme ze srdce Veselé Vánoce, pevné zdraví i více důvodů k radosti v příštím roce. Veselé Vánoce, pevné zdraví i více důvodů k radosti v příštím roce Petr Bureš PhDr. Josef Skála, CSc. S Jaroslavem Doubravou, posledním Mohykánem levice v Senátu – co vše je vzhůru nohama a kudy z toho blázince (6. 1. 2021) https://youtu.be/muI-dnzMJWk S Ing. Pavolem Luptákem – o dnešním finančním systému a hrozbách, jež na nás jeho oligarchie straží (15. 1. 2021) https://youtu.be/PtZD0NtiNDw Skálova simultánka – co nás čeká po Bidenově inauguraci i o nové knize prof. Jana Kellera (19. 1. 2021) https://youtu.be/eLKkHZfnavs Znovu s prof. Peterem Staňkem (26. 1. 2021) https://youtu.be/32cu1bf40Sc Skálova simultánka (30. 1. 2021) https://youtu.be/mYEUKs-gvrE Skálova simultánka (3. 2. 2021) https://youtu.be/2zEM0UO-amU Se spisovatelkou Lenkou Procházkovou – o boji s přesilovkou, která si brousila zuby na chrám Sv. Víta (5. 2. 2021) https://youtu.be/mKdY3yJkxT0 Skálova simultánka – o Putinově projevu na davoském fóru i žádostech „odškodnit“ nacistické kolaboranty (10. 2. 2021) https://youtu.be/rwaiv53uXzM S dopravním expertem Ing. Janem Skalickým – o pasti a následcích „neudržitelného nerozvoje“ (11. 2. 2021) https://youtu.be/aDaLQDTJKKU Skálova simultánka – o návrhu zákona, nepřijatelného pro vlastence, i vražedném náletu na Prahu v únoru 1945 (17. 2. 2021) https://youtu.be/BogG1_5v4uA S hercem Ivanem Vyskočilem, ledoborcem jalových iluzí – o rekordech dvojího metru, omezené suverenity i hulvátství, také však o velkých umělcích a výhoncích nového národního obrození (19. 2. 2021) https://youtu.be/BgCjA-rv1Fk Skálova simultánka - o dluzích levice za roušek a karantén i o tom, zda Lenin dezertoval k narodnikům (24. 2. 2021) https://youtu.be/-nfYYFG7pSE Skálova simultánka - jak vrátit bydlení dostupné lidem s běžným příjmem a co nového zjevuje dnešní krize (3. 3. 2021) https://youtu.be/iJ-tMUIHDxI S Ing. Pavlem Posoldou, manažerem velkých projektů – jak umožnit důstojné bydlení nejen těm za vodou (4. 3. 2021) https://youtu.be/IR1wjCexepY Skálova simultánka – jak by zdravotní krizi řešila vlastenecká a lidová moc a na čem postavit renesanci levicové politiky (10. 3. 2021) https://youtu.be/KrmlNL_G_mA S prof. Bohumilem Svobodou, DrSc., expertem letecké dopravy – o jeho branži i pandemii, neuhrazených reparacích a cestě z marasmu https://youtu.be/s3xNN2aExFc Skálova simultánka (24. 3. 2021) https://youtu.be/CggtMX-5nFs Znovu s prof. Peterem Staňkem – o narůstajících hrozbách a zahálejících východiscích (29. 3. 2021) https://youtu.be/3xYUp02kv1w Skálova simultánka – nač vábí a co má za lubem „Great Reset“ ( 31. 3. 2021) https://youtu.be/NHCOGpC2Lu4 Skálova simultánka - tentokrát i o hrozbě ukrajinské agrese (7. 4. 2021) https://youtu.be/OJmTXsxghoc S Ing. Jiřím Kohoutem o Národním plánu obnovy v cizím zájmu (10. 4. 2021) https://youtu.be/jzLiMpuZpzw S doc. Petrem Robejškem o krizi a rozcestí západní civilizace (12. 4. 2021) https://youtu.be/AyhlDX4XxV0 Skálova simultánka na více témat (14. 4. 2021) https://youtu.be/lSVT3LiqzBY S plk. Ing. Jaroslavem Štefcem, CSc. - co vše ohrožují loutky „Deep State“ (20. 4. 2021) https://youtu.be/JWVfk85TfEc Skálova simultánka - po kom vymáhat odškodnění za politiku proti vlastní zemi (21. 4. 2021) https://youtu.be/7Mb-el-XwUg S Janem Schneiderem, signatářem Charty 77 a bezpečnostním analytikem – o rusofobní mafii, co umí jen vlastní góly (28. 4. 2021) https://youtu.be/nIrHs8B9eik Skálova simultánka – o Vrběticích jako mamutím bumerangu (28. 4. 2021) https://youtu.be/tW-cEkcBibQ S historikem PhDr. Michalem Macháčkem, Ph.D. – co vzkazuje dnešku 100 let od vzniku KSČ (9. 5. 2021) https://youtu.be/m72cNkF4LmY Skálova simultánka – znovu na téma „horor Vrbětice“ a volební preference (12. 5. 2021) https://youtu.be/krsbEkaxG3U Skálova simultánka na více témat (21. 5. 2021) https://youtu.be/8tM-PsANzGw Opět s prof. Staňkem – o finančních a zdravotních dopadech Covid-19 (24. 5. 2021) https://youtu.be/6Ld7txYUsFA Skálova simultánka - lze sebeobranu proti státnímu terorismu stíhat za "teror"? (26. 5. 2021) https://youtu.be/s_7UlzzqdPM Skálova simultánka – kdo, proč a jak upřel komunistům mimořádný sjezd (2. 6. 2021) https://youtu.be/G3D7DNe9tZ0 Skálova simultánka – cukr, bič na občanská práva (9. 6. 2021) https://youtu.be/Ym8Jnhjw2Wg S doc. RNDr. Janem Pokorným, CSc. – o „flying rivers“, biotické pumpě i jiných poznatcích vědy, jimž se nepřeje (11. 6. 2021) https://youtu.be/5tCGHciwdz0 S Milanem Krajčou, novým místopředsedou ÚV KSČM (15. 6. 2021) https://youtu.be/2QiQ-vQpf4Q Skálova simultánka – 80 let od 22. června 1941: tutlaná fakta, akutní mementa (16. 6. 2021) https://youtu.be/vgcxpcGxUY8 Skálova simultánka - kam nás srazil kapitalismus na druhý pokus (23. 6. 2021) https://youtu.be/8JAhSZQGLJs S doc. Ing. Josefem Hurtou, CSc. a Ing. Jiřím Kohoutem - o „slušovickém zázraku“ a jeho živém vzkazu (28. 6. 2021) https://youtu.be/6j6vsaAIIMs Skálova simultánka - kdo rozbil RVHP a co vše tím pokazil (30. 6. 2021) https://youtu.be/OF4noR7Bwx8 Skálova simultánka – zkrouhnou lidovci důchody i svým „totalitním papalášům“? (7. 7. 2021) https://youtu.be/oc28IMmH2uE S prof. Peterem Staňkem – o zdraví nás, lidí, i okolní přírody (8. 7. 2021) https://youtu.be/-FWxAYAeEeg Skálova simultánka – padne-li kleptomanie na klerikála, nepomůže ani svěcená voda (14. 7. 2021) https://youtu.be/rVMgg8T4CaM S arch. Vladimírem Stehlíkem o popravě kladenské Poldovky v cizí režii (15. 7. 2021) https://youtu.be/qE5KjmNaGag Skálova simultánka - nenahrát Koniášům, ubránit svobodu projevu (21. 7. 2021) https://youtu.be/L7Yaq2Jt0lY S poslancem Jaroslavem Foldynou – kudy na ty, co plení zbytky suverenity (23. 7. 2021) https://youtu.be/9LFv53OQK6U Skálova simultánka - co dluží vláda tváří v tvář Covidu-19 (28. 7. 2021) https://youtu.be/7Hk26LHhQ30 S PhDr. Marií Neudorflovou, Ph.D. - kdo falšuje dějiny a co tím sleduje (30. 7. 2021) https://youtu.be/4WDbEbQqNHI Skálova simultánka - vnutí nám ultraglobalisté svůj zvrhlý plán? (4. 8. 2021) https://youtu.be/oB27lzZjl50 S Ing. Pavlem Posoldou o tom, zda zpřístupní bydlení – nový stavební zákon (6. 8. 2021) https://youtu.be/7QKPfY3m62Q Skálova simultánka – o novém životopisu šampióna ekonomického růstu (11. 8. 2021) https://youtu.be/CFV7OgbTetU S Ing. Natálií Sudljankovou – o energetice a česko-ruských mostech, které lež a nenávist nezboří (14. 8. 2021) https://youtu.be/WA_606Levjo Skálova simultánka – o tom, jak ztrácí USA a NATO glanc (18. 8. 2021) https://youtu.be/FE3ioKOM7y8 S Ing. Zbyňkem Prouskem : jak klamou tělem „šmejdi“ - a jak se nenechat napálit (22. 8. 2021) https://youtu.be/gQz6aGiegWc Skálova simultánka - o třetím Vlasteneckém setkání v Příčovech (25. 8. 2021) https://youtu.be/89v-N1YKokw S Ing. Pavolem Luptákem o digitálním euru a švindlu, z nějž mrazí (27. 8. 2021) https://youtu.be/Fw23ZZX2rMA S RNDr. Pavlem Kalendou, CSc. – horory „Green Deal“ očima nezkorumpované vědy (31. 8. 2021) https://youtu.be/ZeFkx7DuaXg Skálova simultánka - hrozí nám kolem lithia i další ztráty? (1. 9. 2021) https://youtu.be/-32VvRMy6zY Skálova simultánka - k pozadí a důsledkům 11. září 2001 po 20 letech (8. 9. 2021) https://youtu.be/Gl5odoBsbQU S prof. Peterem Staňkem - o šancích a hrozbách geopolitického rozcestí (9. 9. 2021) https://youtu.be/rzN-doVCKyY Skálova simultánka - kdo vede "třídní válku" a komu za třídní optiku hrozí basa (15. 9. 2021) https://youtu.be/Vm3-OkYdcmI Skálova simultánka - proč v Rusku skoro 20, ve Štýrském Hradci 29, v Německu však ani 5 procent? (29. 9. 2021) https://youtu.be/CVg6GTuKcYg S Alenou Nohavovou, vedoucí jihočeskou kandidátku KSČM (5. 10. 2021) https://youtu.be/QQgqi-3mtnI Skálova simultánka – Německo náš vzor? 16 kg masa na hlavu a rok? (6. 10. 2021) https://youtu.be/_SA07t4k9w4 Skálova simultánka - povede volební debakl k obnově české levice? (13. 10. 2021) https://youtu.be/Tt2zf6LPFco S prof. Peterem Staňkem – o pozadí energetické krize i jiných kalamit (14. 10. 2021) https://youtu.be/6AMsG5DDVkQ Skálova simultánka - o čem bude mimořádný sjezd KSČM (20. 10. 2021) https://youtu.be/UHc72hdvLdQ Skálova simultánka: kudy ze shnilých poměrů - a kudy z krize české levice (27. 10. 2021) https://youtu.be/vcnSkCsbWpY S Antonínem Baudyšem – o koňských dávkách ideologické vakcinace? (28. 10. 2021) https://youtu.be/GLy6M6rNMBM Skálova simultánka – o novém vlasteneckém sdružení KUDY Z KRIZE (3. 11. 2021) https://youtu.be/DWkoRBVfCYQ S Ing. Pavlem Posoldou – o nenažranosti energetických Harpagonů a naší sebeobraně (5. 11. 2021) https://youtu.be/W31kXcsLHc0 Skálova simultánka – kdy a proč s Fidelem i o AIDS? (10. 11. 2021) https://youtu.be/rk_FHHsAoE4 S Jiřím Šifrinem - co vzkazují sovětské dějiny, nezmrzačené hlupáky a lháři (12. 11. 2021) https://youtu.be/PqeGNFu6BtA Skálova simultánka - co takhle panychidu za "umláceného studenta Šmída"? (17. 11. 2021) https://youtu.be/9OSy40j0OR4 S prof. Peterem Staňkem – kdo a jak žene svět na hranu války (23. 11. 2021) https://youtu.be/grdhRPuZIlo Skálova simultánka – čeho se neštítí viníci energetické bídy (24. 11. 2021) https://youtu.be/V7TEvxYgOCs S PhDr. Lubošem Blahou, Ph.D., slovenským poslancem a místopředsedou Smeru - jak na totalitní manýry liberálních svatoušků (26. 11. 2021) https://youtu.be/YJ7SkHQYbLw S Ing. Vítězslavem PiImaierem - v čem EU nesahá RVHP ani po kotníky (30. 11. 2021) https://youtu.be/BZYr0Y2Ogq4 Divácká volenka: Mnichov 1938 - skutečné pozadí, živé poselství (1. 12. 2021) https://youtu.be/P9gc7TdT9J0 Skálova simultánka: dálkový rozhovor Putin - Biden a záchvaty rusofobní vztekliny (8. 12. 2021) https://youtu.be/5MToERAk364 S Ing. Martinem Pýchou, předsedou Zemědělského svazu o tom, jak restituovat potravinovou bezpečnost (9. 12. 2021) https://youtu.be/5DYI6v5PCMA Divácká volenka: ze zákulisí "katastrojky" 30 let po jejím fiasku (15. 12. 2021) https://youtu.be/eov7yPmdvn4 S JUDr. Čestmírem Kubátem, CSc., právním expertem a advokátem - kdo a jak mění justici v inkvizici (17. 12. 2021) https://youtu.be/LohxkGnMAp4 S prof. Peterem Staňkem – tři rizika velké destrukce a jak je zkrotit (21. 12. 2021) https://youtu.be/DpTsvBXA6U8 Skálova simultánka - kdo s námi Skálova simultánka - kdo s námi podpořil Juliana Assange a jak se lze připojit (22.12.2021) https://www.youtube.com/watch?v=2C33-rUFqiM

Linky na videa:


Dr. Pavel Kalenda s dr. Josefem Skálou - čím vším nám hrozí Green Deal a co s tím

https://youtu.be/oM5mTzM50cA


Skálova simultánka - 2,200.000 shlédnutí nám dobíjí baterky i na rok 2022

https://youtu.be/Q-eE38V4AGE


pplk. Ivan Kratochvíl - hodnocení roku s interakcí

https://youtu.be/1AxdWHsA8Jk


Linky na videa: **Dr. Pavel Kalenda s dr. Josefem Skálou - čím vším nám hrozí Green Deal a co s tím ** https://youtu.be/oM5mTzM50cA **Skálova simultánka - 2,200.000 shlédnutí nám dobíjí baterky i na rok 2022 ** https://youtu.be/Q-eE38V4AGE **pplk. Ivan Kratochvíl - hodnocení roku s interakcí ** https://youtu.be/1AxdWHsA8Jk

Hanuš Keclík a Ctirad Musil o aktuální kauze a dalších tématech - opravený záznam


https://www.youtube.com/watch?v=uFU3h0AlSpA


**Hanuš Keclík a Ctirad Musil o aktuální kauze a dalších tématech - opravený záznam** https://www.youtube.com/watch?v=uFU3h0AlSpA

Skálova simultánka - který z problémů ČR vyřeší program nové vlády?
https://youtu.be/U270z2QJQpU


PS: V pátek 14.1. 2022 v 19:30 se živě vysílá s prof. Oskarem Krejčím.

Link zde:
https://youtu.be/pn0IffuHZqM


**Skálova simultánka - který z problémů ČR vyřeší program nové vlády? **https://youtu.be/U270z2QJQpU **PS: V pátek 14.1. 2022 v 19:30 se živě vysílá s prof. Oskarem Krejčím. ** Link zde: https://youtu.be/pn0IffuHZqM

V rámci vyvážení nebetyčné chvály pana Skály (mně osobně je taky sympatický) dávám odkaz na včerejší relaci Svobodného rádia, kde zazněla přátelská kritika ze strany Martina Kollera. Jedná se o časový interval od zhruba 25. minuty po 33. minutu.
https://svobodne-radio.cz/2022-01-12-studio-beta-martin-koller-s-velmi-ostrymi-informacemi/


V rámci vyvážení nebetyčné chvály pana Skály (mně osobně je taky sympatický) dávám odkaz na včerejší relaci Svobodného rádia, kde zazněla přátelská kritika ze strany Martina Kollera. Jedná se o časový interval od zhruba 25. minuty po 33. minutu. https://svobodne-radio.cz/2022-01-12-studio-beta-martin-koller-s-velmi-ostrymi-informacemi/

zazněla přátelská kritika ze strany Martina Kollera


Má-li MK k JS připomínky, nemusí je dotyčnému sdělovat je přes média. Zřejmě víc mluví než myslí...


[quote="pid:52503, uid:826"]zazněla přátelská kritika ze strany Martina Kollera[/quote] Má-li MK k JS připomínky, nemusí je dotyčnému sdělovat je přes média. Zřejmě víc mluví než myslí...

Prof.Oskar Krejčí a Dr. Josef Skála - o knize Geopolitika Číny, o RF / USA a NATO i o Kazachstánu


https://www.youtube.com/watch?v=pn0IffuHZqM


Prof.Oskar Krejčí a Dr. Josef Skála - o knize Geopolitika Číny, o RF / USA a NATO i o Kazachstánu https://www.youtube.com/watch?v=pn0IffuHZqM

Zřejmě víc mluví než myslí...

Teď si nejsem úplně jist, ale mám za to, že v uvedeném pořadu říká, že se o to v rámci osobního kontaktu pokoušel. A pokud to nepomohlo, tak tohle byl asi jen další pokus o "dehypnotizaci" pana Skály. Pokud je to takto, tak bych v tom nespatřoval nic špatného.


[quote="pid:52641, uid:270"]Zřejmě víc mluví než myslí...[/quote] Teď si nejsem úplně jist, ale mám za to, že v uvedeném pořadu říká, že se o to v rámci osobního kontaktu pokoušel. A pokud to nepomohlo, tak tohle byl asi jen další pokus o "dehypnotizaci" pana Skály. Pokud je to takto, tak bych v tom nespatřoval nic špatného.
12
10.95k
135
20
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept