Zahraničná politika
Zacharová uvedla, že Haag bude muset vysvětlit svou pomoc syrským ozbrojencům

Podle mluvčího ruského ministerstva zahraničí nizozemští poslanci zjistili, že Haag poskytuje divizi "sultána Murada" pomoc nejméně několik let.


Nizozemské úřady budou muset vysvětlit svou podporu radikální skupině „Sultan Murad“ v Sýrii. V úterý to napsala oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharova na svém telegramovém kanálu .


„Zajímavý příběh objevili poslanci nizozemského parlamentu. Zjistili, že oficiální Haag po dobu nejméně několika let poskytoval pomoc nejen pseudohumanitářům z Bílých přileb, ale také takzvané divizi sultána Murada. - polovojenská formace protivládních syrských sil. Z otevřených zdrojů. z toho vyplývá, že „divize“ podle OSN rekrutovala dospívající děti, vyzbrojovala je a posílala do boje, - řekla. - Poslancům se nepovedlo přesně zjmistit, jak Haag pomohl bojovníkům, kolik to stálo nizozemské daňové poplatníky, jaké jsou plány na další podporu. To však neznamená, že Nizozemsko nebude muset vysvětlovat. “


Podle Zacharové jsou nizozemští poslanci pobouřeni tím, že Haag pomáhá ozbrojencům, kteří nepohrdnou tak otevřeně barbarskými metodami vedení války, jako je nábor dětí. "Víte, co nizozemská ministryně zahraničí udělala? Vyjádřila znepokojení nad zprávami o dětských vojácích. To je vše. 3D tiskárna lidských práv v Haagu se rozbil."


Poznamenala, že objasnění okolností způsobených interními rozhodnutími kupodivu vyžaduje čas, zatímco vše, co se týká Ruska, není složité a „okamžitě vede k obviněním, požadavkům na sankce a všemožným kletbám vůči Moskvě“. "Vždy se mi zdálo, že je snazší porozumět svým vlastním. Pravda, pokud nemluvíme o nadpisu #To je jiné", poznamenal diplomat.
https://tass.ru/politika/12263037?utm_source=cont&utm_medium=referral&utm_campaign=cont_teaser


Zacharova krásně výužila přihrávku na smeč od GP.
Jinak, jak je vidět, pod svícnem bývá největší tma.
Muselo se to stát zrovna v Haagu? smile


Podle mluvčího ruského ministerstva zahraničí nizozemští poslanci zjistili, že Haag poskytuje divizi "sultána Murada" pomoc nejméně několik let. Nizozemské úřady budou muset vysvětlit svou podporu radikální skupině „Sultan Murad“ v Sýrii. V úterý to napsala oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharova na svém telegramovém kanálu . „Zajímavý příběh objevili poslanci nizozemského parlamentu. Zjistili, že oficiální Haag po dobu nejméně několika let poskytoval pomoc nejen pseudohumanitářům z Bílých přileb, ale také takzvané divizi sultána Murada. - polovojenská formace protivládních syrských sil. Z otevřených zdrojů. z toho vyplývá, že „divize“ podle OSN rekrutovala dospívající děti, vyzbrojovala je a posílala do boje, - řekla. - Poslancům se nepovedlo přesně zjmistit, jak Haag pomohl bojovníkům, kolik to stálo nizozemské daňové poplatníky, jaké jsou plány na další podporu. To však neznamená, že Nizozemsko nebude muset vysvětlovat. “ Podle Zacharové jsou nizozemští poslanci pobouřeni tím, že Haag pomáhá ozbrojencům, kteří nepohrdnou tak otevřeně barbarskými metodami vedení války, jako je nábor dětí. "Víte, co nizozemská ministryně zahraničí udělala? Vyjádřila znepokojení nad zprávami o dětských vojácích. To je vše. 3D tiskárna lidských práv v Haagu se rozbil." Poznamenala, že objasnění okolností způsobených interními rozhodnutími kupodivu vyžaduje čas, zatímco vše, co se týká Ruska, není složité a „okamžitě vede k obviněním, požadavkům na sankce a všemožným kletbám vůči Moskvě“. "Vždy se mi zdálo, že je snazší porozumět svým vlastním. Pravda, pokud nemluvíme o nadpisu #To je jiné", poznamenal diplomat. https://tass.ru/politika/12263037?utm_source=cont&utm_medium=referral&utm_campaign=cont_teaser Zacharova krásně výužila přihrávku na smeč od GP. Jinak, jak je vidět, pod svícnem bývá největší tma. Muselo se to stát zrovna v Haagu? :)

Muselo se to stát zrovna v Haagu? smile


Viem, že rečnícka otázka ale pre tých, ktorí nevedia na čo narážaš poviem, že je tu jedna obžaloba ohľadom očkovacích látok a je to dôležité kvôli procesu Norimberg II. smile


[quote="pid:31617, uid:158"]Muselo se to stát zrovna v Haagu? :)[/quote] Viem, že rečnícka otázka ale pre tých, ktorí nevedia na čo narážaš poviem, že je tu jedna obžaloba ohľadom očkovacích látok a je to dôležité kvôli procesu Norimberg II. :)

Moderátor

446
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept