Politika v SR
HLAS SD k dňu Ústavy SR a k referendu

Ústava SR je pilierom právneho štátu


Pellegrini: Nežijeme už v biblickej spoločnosti, kde platilo oko za oko, zub za zub, ale v spoločnosti, kde platí – nespravodlivosťou spravodlivosť nedosiahneš...
...Správna informácia je v prvom rade pravdivá, vecná a objektívna. Ale novinári nám prinášajú i komentáre. Oni sú tí šťastní a osvietení, ktorí majú informácie z prvej ruky (častokrát nadobudnuté pochybným spôsobom) a dávajú ich verejnosti tak, aby Vám neinformovaným „otvorili oči“ a podľa potreby buď vzbudili spravodlivý hnev alebo bagatelizovali...
https://strana-hlas.sk/aktuality/peter-pellegrini/ustava-sr-je-pilierom-pravneho-statu/


Ústava SR je pilierom právneho štátu Pellegrini: Nežijeme už v biblickej spoločnosti, kde platilo oko za oko, zub za zub, ale v spoločnosti, kde platí – nespravodlivosťou spravodlivosť nedosiahneš... ...Správna informácia je v prvom rade pravdivá, vecná a objektívna. Ale novinári nám prinášajú i komentáre. Oni sú tí šťastní a osvietení, ktorí majú informácie z prvej ruky (častokrát nadobudnuté pochybným spôsobom) a dávajú ich verejnosti tak, aby Vám neinformovaným „otvorili oči“ a podľa potreby buď vzbudili spravodlivý hnev alebo bagatelizovali... https://strana-hlas.sk/aktuality/peter-pellegrini/ustava-sr-je-pilierom-pravneho-statu/

@Ferko
Tak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ". Tvoje neustále velebenie Hlasu tu na fóre mi pripadá ako v tom trocha upravenom porekadle " Chytrému napovedz a pripečeného rovno treskni po gebuli lebo aj tak nepochopí ". No nápovede si tu dostal až až a ty sa furt dožaduješ len toho tresknutia po gebuli. Tak tento príspevok ber ako budíček pred tými no ako ich nazvať, však ty si ich nazveš sám keď zistíš čo je tá partia skutočne zač.

@Ferko Tak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ". Tvoje neustále velebenie Hlasu tu na fóre mi pripadá ako v tom trocha upravenom porekadle " Chytrému napovedz a pripečeného rovno treskni po gebuli lebo aj tak nepochopí ". No nápovede si tu dostal až až a ty sa furt dožaduješ len toho tresknutia po gebuli. Tak tento príspevok ber ako budíček pred tými no ako ich nazvať, však ty si ich nazveš sám keď zistíš čo je tá partia skutočne zač.

Kto z nich ma blizsie k normalite ? Pouzivat symbol podriadenosti v situacii neexistujuceho strasiaka je folklorom oviec.
6131ad8325e04


Kto z nich ma blizsie k normalite ? Pouzivat symbol podriadenosti v situacii neexistujuceho strasiaka je folklorom oviec. ![6131ad8325e04](serve/attachment&path=6131ad8325e04)

Kto z nich ma blizsie k normalite ? Pouzivat symbol podriadenosti v situacii neexistujuceho strasiaka je folklorom oviec.


Kto z nich v politike aspoň niečo dokázal, okrem oháňania sa právom? Jeden už 20 rokov viac či menej úspešne pracuje v prospech národa, druhý neustál ani len prehru v prezidentských voľbách a zhadzoval vinu na iných. K ostatným sa nevyjadrujem.


Doplnenie: Harabin je špičkový právnik, ale mizerný politik s veľkým egom. Fico vo veľkej väčšine prípadov rúško nenosí - máva priehľadný štít, alebo nemá nič.


[quote="pid:31798, uid:197"]Kto z nich ma blizsie k normalite ? Pouzivat symbol podriadenosti v situacii neexistujuceho strasiaka je folklorom oviec.[/quote] Kto z nich v politike aspoň niečo dokázal, okrem oháňania sa právom? Jeden už 20 rokov viac či menej úspešne pracuje v prospech národa, druhý neustál ani len prehru v prezidentských voľbách a zhadzoval vinu na iných. K ostatným sa nevyjadrujem. **Doplnenie:** Harabin je špičkový právnik, ale mizerný politik s veľkým egom. Fico vo veľkej väčšine prípadov rúško nenosí - máva priehľadný štít, alebo nemá nič.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 9. 2021 o 12:09

Kto z nich ma blizsie k normalite


@Lekno
ja nechapem, co touto odou na Harabina chces dosiahnut (toho Fica v rusku si autor tejto fotomontaze mohol fakt odpustit, lebo pre neho je charakteristicky plexi stit, nie rusko... takze, pouzit obrazok Fica v rusku je trapne)

pre mna je Harabin excelentny pravnik ale absolutne nepouzitelny ako politik
a tiez by ma zaujimalo, ako tento pan pouzil vsetky tie odskodnenia za vyhrate spory proti statu na ESLP, ci sa aspon s nejakou castou podelil s niekym, co je fakt v nudzi ... pretoze, vsetky peniaze co vysudil sa vyplacaju z nasich spolocnych penazi t.j. zo statnej kasy a nie z nejakeho anonymneho zdroja, ktory spadol z neba


a pokial ide o to bezcharakterne hodenie strany Vlast cez palubu v style "po mne potopa" hned ako vyslo najavo, ze strana je zadlzena a nema z coho dlhy splatit, lebo nedosiahla na statny prispevok za volby, plus jeho komentar, ze on nie je clenom strany, ale bol len jej volebnym lidrom (teda ten dlh sa ho netyka)... toto vsetko pre mna znamena, ze to nie je rovny chlap a teda pre mna je nevolitelny


ale ak je pre teba "normalny", je to tvoja vec a tvoje pravo na nazor


[quote="pid:31798, uid:197"]Kto z nich ma blizsie k normalite[/quote] @Lekno ja nechapem, co touto odou na Harabina chces dosiahnut (toho Fica v rusku si autor tejto fotomontaze mohol fakt odpustit, lebo pre neho je charakteristicky plexi stit, nie rusko... takze, pouzit obrazok Fica v rusku je trapne) pre mna je Harabin excelentny pravnik ale absolutne nepouzitelny ako politik a tiez by ma zaujimalo, ako tento pan pouzil vsetky tie odskodnenia za vyhrate spory proti statu na ESLP, ci sa aspon s nejakou castou podelil s niekym, co je fakt v nudzi ... pretoze, vsetky peniaze co vysudil sa vyplacaju z nasich spolocnych penazi t.j. zo statnej kasy a nie z nejakeho anonymneho zdroja, ktory spadol z neba a pokial ide o to bezcharakterne hodenie strany Vlast cez palubu v style "po mne potopa" hned ako vyslo najavo, ze strana je zadlzena a nema z coho dlhy splatit, lebo nedosiahla na statny prispevok za volby, plus jeho komentar, ze on nie je clenom strany, ale bol len jej volebnym lidrom (teda ten dlh sa ho netyka)... toto vsetko pre mna znamena, ze to nie je rovny chlap a teda pre mna je nevolitelny ale ak je pre teba "normalny", je to tvoja vec a tvoje pravo na nazor
Upravené 3. 9. 2021 o 12:33

Harabin je špičkový právnik, ale mizerný politik s veľkým egom. Fico vo veľkej väčšine prípadov rúško nenosí - máva priehľadný štít, alebo nemá nič.


presne môj názor. Sám vojak v poli, on potrebuje oneman show. Žiaľ. Navyše svojou činnosťou podrypava, aj tie pronarodné sily, ktoré tu sú vrátane Fica. Ja neviem o čo mu ide, asi len o jeho pravdu. Pretože takto sa clovek, kt mu ide o blaho národa nespráva.


[quote="pid:31827, uid:623"]Harabin je špičkový právnik, ale mizerný politik s veľkým egom. Fico vo veľkej väčšine prípadov rúško nenosí - máva priehľadný štít, alebo nemá nič.[/quote] presne môj názor. Sám vojak v poli, on potrebuje oneman show. Žiaľ. Navyše svojou činnosťou podrypava, aj tie pronarodné sily, ktoré tu sú vrátane Fica. Ja neviem o čo mu ide, asi len o jeho pravdu. Pretože takto sa clovek, kt mu ide o blaho národa nespráva.
Upravené 3. 9. 2021 o 12:35

ak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ".


Tvoj príspevok ukazuje na jasné velebenie si vlastných posratých treniek.


[quote="pid:31779, uid:85"]ak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ".[/quote] Tvoj príspevok ukazuje na jasné velebenie si vlastných posratých treniek.

@Ferko
Tak to ty budeš asi jedným stých úspešných absolventov
" Šorošovskomymovládkarských gymnázií " keď na tento príspevok:

@Ferko
Tak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ". Tvoje neustále velebenie Hlasu tu na fóre mi pripadá ako v tom trocha upravenom porekadle " Chytrému napovedz a pripečeného rovno treskni po gebuli lebo aj tak nepochopí ". No nápovede si tu dostal až až a ty sa furt dožaduješ len toho tresknutia po gebuli. Tak tento príspevok ber ako budíček pred tými no ako ich nazvať, však ty si ich nazveš sám keď zistíš čo je tá partia skutočne zač.

odpovieš týmto:
Tvoj príspevok ukazuje na jasné velebenie si vlastných posratých treniek.

No ale ešte raz to s tebou skúsim ak nájdeš ponaučenie v porekadle " Ja o Voze a ty o Koze ".
PS: Lebo ak nie tak potom mi už pre teba ostáva len napísať vetu ktorú som počul od našich farebných spoluobčanov keď som sa ich spýtal prečo dávajú svoje deti do osobitnej školy " Lebo pani na socialke povedala že sú Dylinó a tí patria tam ňéé "

@Ferko Tak to ty budeš asi jedným stých úspešných absolventov " Šorošovskomymovládkarských gymnázií " keď na tento príspevok: [quote="pid:31779, uid:85"]@Ferko Tak to ty budeš asi nejaký " onakvejší Buzerant ". Tvoje neustále velebenie Hlasu tu na fóre mi pripadá ako v tom trocha upravenom porekadle " Chytrému napovedz a pripečeného rovno treskni po gebuli lebo aj tak nepochopí ". No nápovede si tu dostal až až a ty sa furt dožaduješ len toho tresknutia po gebuli. Tak tento príspevok ber ako budíček pred tými no ako ich nazvať, však ty si ich nazveš sám keď zistíš čo je tá partia skutočne zač.[/quote] odpovieš týmto: [quote="pid:31918, uid:254"]Tvoj príspevok ukazuje na jasné velebenie si vlastných posratých treniek.[/quote] No ale ešte raz to s tebou skúsim ak nájdeš ponaučenie v porekadle " Ja o Voze a ty o Koze ". PS: Lebo ak nie tak potom mi už pre teba ostáva len napísať vetu ktorú som počul od našich farebných spoluobčanov keď som sa ich spýtal prečo dávajú svoje deti do osobitnej školy " Lebo pani na socialke povedala že sú Dylinó a tí patria tam ňéé "

Proboha ! Harabin je účelová figura vytahovaná podle potřeby a zasunutá do regálu opět podle potřeby. Je to určitě šikovný právník a ani tahle role mu není proti mysli.
Co se týče Poutníkovej komandy zvané Hlas. Podle mně běží dávno vzadu započatý proces dělby rolí mezi Putníkem a Ficem. Akorát se poněkud změnilo prostředí. Ale trajektorie zůstává a Poutník v ní plní ne úplně přijemnou roli. K tomu, aby se vyhranil a jasně projevil Fico a Smer - potřebuje nutně i protipól v Poutníkovi.
Vše jde,jak má.


Proboha ! Harabin je účelová figura vytahovaná podle potřeby a zasunutá do regálu opět podle potřeby. Je to určitě šikovný právník a ani tahle role mu není proti mysli. Co se týče Poutníkovej komandy zvané Hlas. Podle mně běží dávno vzadu započatý proces dělby rolí mezi Putníkem a Ficem. Akorát se poněkud změnilo prostředí. Ale trajektorie zůstává a Poutník v ní plní ne úplně přijemnou roli. K tomu, aby se vyhranil a jasně projevil Fico a Smer - potřebuje nutně i protipól v Poutníkovi. Vše jde,jak má.

Tak to ty budeš...


Samoukájací príspevok hodný po stromoch leziaceho opičáka.


[quote="pid:31951, uid:85"]Tak to ty budeš...[/quote] Samoukájací príspevok hodný po stromoch leziaceho opičáka.

Proboha...


Plny suhlas s celym tvojim prispevkom. Vidim to podobne.


[quote="pid:31953, uid:57"]Proboha...[/quote] Plny suhlas s celym tvojim prispevkom. Vidim to podobne.
705
11
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept