Politika v SR
strana SMER

@Zora Napodobne. Ale vzhladom na jej plany, ktore opisuje v clanku odpadne coskoro ona. Bude na to najvysssi cas. Smeru tato osoba ku cti nikdy nepomohla.

@Zora Napodobne. Ale vzhladom na jej plany, ktore opisuje v clanku odpadne coskoro ona. Bude na to najvysssi cas. Smeru tato osoba ku cti nikdy nepomohla.

Dnes sa Pellegríni v relácii "na telo" (v duely s Kolíkovou) vyjadril, že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico.
https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2041689_p-pellegrini-tazko-si-viem-predstavit-ze-by-som-sa-vratil-do-vlady-na-cele-s-r-ficom


Dnes sa Pellegríni v relácii "na telo" (v duely s Kolíkovou) vyjadril, že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico. https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2041689_p-pellegrini-tazko-si-viem-predstavit-ze-by-som-sa-vratil-do-vlady-na-cele-s-r-ficom

že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico.
Aspoň sa definitívne odkryl a dúfame že mu to ludia vo voľbách dajú pocítiť. To čo sa hovorilo pred rokom, že Pelle je "Matovič v ružovom s jamkami na lícach" sa potvrdilo.


[quote="pid:38220, uid:6"]že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico.[/quote] Aspoň sa definitívne odkryl a dúfame že mu to ludia vo voľbách dajú pocítiť. To čo sa hovorilo pred rokom, že Pelle je "Matovič v ružovom s jamkami na lícach" sa potvrdilo.

telo" (v duely s Kolíkovou) vyjadril, že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico.


nech sa neposerie, aky je zrazu zásadový. Keď sa vďaka Fico vyštveral až na premiéra, tak vtedy mu to neprekážalo. A vo take hrozné odvtedy Fico spravil, že zrazu s ním nemoze byt vo vláde?


[quote="pid:38220, uid:6"]telo" (v duely s Kolíkovou) vyjadril, že si nevie predstaviť byť súčasťou vlády, v ktorej by bol premiérom Róbert Fico.[/quote] nech sa neposerie, aky je zrazu zásadový. Keď sa vďaka Fico vyštveral až na premiéra, tak vtedy mu to neprekážalo. A vo take hrozné odvtedy Fico spravil, že zrazu s ním nemoze byt vo vláde?

A vo take hrozné odvtedy Fico spravil, že zrazu s ním nemoze byt vo vláde?


Fico nic, ale obcania SR.


[quote="pid:38226, uid:273"]A vo take hrozné odvtedy Fico spravil, že zrazu s ním nemoze byt vo vláde?[/quote] Fico nic, ale obcania SR.

Pelle je "Matovič v ružovom s jamkami na lícach" sa potvrdilo

v ruzovom ano ale porovnavat ho s Matovicom ... podla mna je/bude horsi


[quote="pid:38224, uid:284"]Pelle je "Matovič v ružovom s jamkami na lícach" sa potvrdilo[/quote] v ruzovom ano ale porovnavat ho s Matovicom ... podla mna je/bude horsi

Nevedela som kde toto presne dať, lebo viem že českí kolegovia riešia udalosti okolo pana prezidenta. Ale toto je dalsi gól, myslím že dochádza na Oriho slova, že postupne sa tato saskaren odpáli:
https://www.hlavnespravy.sk/regionalny-urad-verejneho-zdravotnictva-zacne-v-suvislosti-s-protivladnym-protestom-spravne-konanie/2719732


Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Rimavskej Sobote prešetrí protestné protivládne zhromaždenie, ktoré v nedeľu (17.10.) zorganizoval v rimavskosobotskom amfiteátri opozičný Smer-SD.


Keďže súčasťou zhromaždenia bol aj kultúrny program, mala sa akcia riadiť pravidlami, vyplývajúcimi z COVID automatu. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR Daša Račková


Hehe. Róbert Fico je docent práva a idu mu dokazovať, že nedodržiaval Covid automat, kt má odporúčací charakter? Veď toto zvládne aj prvák na práve. No myslím, že to obecne naberá správny S/smer:-)


Nevedela som kde toto presne dať, lebo viem že českí kolegovia riešia udalosti okolo pana prezidenta. Ale toto je dalsi gól, myslím že dochádza na Oriho slova, že postupne sa tato saskaren odpáli: https://www.hlavnespravy.sk/regionalny-urad-verejneho-zdravotnictva-zacne-v-suvislosti-s-protivladnym-protestom-spravne-konanie/2719732 Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Rimavskej Sobote prešetrí protestné protivládne zhromaždenie, ktoré v nedeľu (17.10.) zorganizoval v rimavskosobotskom amfiteátri opozičný Smer-SD. Keďže súčasťou zhromaždenia bol aj kultúrny program, mala sa akcia riadiť pravidlami, vyplývajúcimi z COVID automatu. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR Daša Račková Hehe. Róbert Fico je docent práva a idu mu dokazovať, že nedodržiaval Covid automat, kt má odporúčací charakter? Veď toto zvládne aj prvák na práve. No myslím, že to obecne naberá správny S/smer:-)

R. FICO (SMER SD) ŠOKUJE. Niekto mal údajne falšovať dokument s jeho menom | Politika Dnes
https://www.youtube.com/watch?v=v6n0y8biceg


R. FICO (SMER SD) ŠOKUJE. Niekto mal údajne falšovať dokument s jeho menom | Politika Dnes https://www.youtube.com/watch?v=v6n0y8biceg
Upravené 19. 10. 2021 o 15:05

Tlačová beseda strany SMER-SD po zasadnutí a rokovaní predsedníctva strany.
Všímate si ako postupne dávajú "náhubky" dole?
Najpev Fico, potom Blaha, teraz už aj Blanár. Postupné odkrývanie....


https://www.youtube.com/watch?v=gW-1npIybyE


Tlačová beseda strany SMER-SD po zasadnutí a rokovaní predsedníctva strany. Všímate si ako postupne dávajú "náhubky" dole? Najpev Fico, potom Blaha, teraz už aj Blanár. Postupné odkrývanie.... https://www.youtube.com/watch?v=gW-1npIybyE

Všímate si ako postupne dávajú "náhubky" dole?
Najpev Fico, potom Blaha, teraz už aj Blanár. Postupné odkrývanie....


Tie tlačovky sú čoraz lepšie a lepšie, a Fico je čoraz sebavedomejší. Myslím, že tí novinári pochopili, že on sa ich už nebojí. Ako tá e-hranica je úbohá. Tí, čo to spravili, sú hlúpi až až. Fico má diplomatický pas.... tak na kerú.... by sa on registroval do e-hranica.


Takže už vieme, odkiaľ je ten dokument, že je očkovaný. A tie RUVZ to budú tiež tragédi.


Ale čo ma najviac udivuje, že tam Krajniak rozdrbe peniaze kadekomu, že pomoc a otázka je, či sa Fico stretáva s Výbohom, či kto tam bol? Kebyže som komiksová figúrka, tak mi na hlavu vybehne bublina s otázkou "WTF"?, osprapvedlňujem sa.


[quote="pid:38813, uid:94"]Všímate si ako postupne dávajú "náhubky" dole? Najpev Fico, potom Blaha, teraz už aj Blanár. Postupné odkrývanie....[/quote] Tie tlačovky sú čoraz lepšie a lepšie, a Fico je čoraz sebavedomejší. Myslím, že tí novinári pochopili, že on sa ich už nebojí. Ako tá e-hranica je úbohá. Tí, čo to spravili, sú hlúpi až až. Fico má diplomatický pas.... tak na kerú.... by sa on registroval do e-hranica. Takže už vieme, odkiaľ je ten dokument, že je očkovaný. A tie RUVZ to budú tiež tragédi. Ale čo ma najviac udivuje, že tam Krajniak rozdrbe peniaze kadekomu, že pomoc a otázka je, či sa Fico stretáva s Výbohom, či kto tam bol? Kebyže som komiksová figúrka, tak mi na hlavu vybehne bublina s otázkou "WTF"?, osprapvedlňujem sa.

Nielenže musíme povaliť túto vládu, ale musíme uvažovať o tom, kto bude nový prezident. Nesmieme dovoliť, aby opäť vyhral Sorošov človek


https://www.hlavnespravy.sk/fico-opoziciu-caka-velmi-vazna-uloha-nielenze-musime-povalit-nielen-tuto-vladu-ale-musime-uvazovat-o-tom-kto-bude-novy-prezident-nesmieme-dovolit-aby-opat-v-dalsich-prezidentskych-volbach-vyhra/2726964


Zaujimave ... velmi zaujimave. By ma zaujimalo, ci maju jeho slova aj realnu podporu v hierarchicky vyssom riadeni alebo je to len take "chcel by som". Ale uz aj samostany fakt vytvarania Ficom planov dopredu, planov o prebrati suverenity hovoria o tom, ze nieco bude v pozadi .... zapusteny nejaky proces presunu riadenia na Slovensko, kde su liberali uz totalne odpisani.


Nielenže musíme povaliť túto vládu, ale musíme uvažovať o tom, kto bude nový prezident. Nesmieme dovoliť, aby opäť vyhral Sorošov človek https://www.hlavnespravy.sk/fico-opoziciu-caka-velmi-vazna-uloha-nielenze-musime-povalit-nielen-tuto-vladu-ale-musime-uvazovat-o-tom-kto-bude-novy-prezident-nesmieme-dovolit-aby-opat-v-dalsich-prezidentskych-volbach-vyhra/2726964 Zaujimave ... velmi zaujimave. By ma zaujimalo, ci maju jeho slova aj realnu podporu v hierarchicky vyssom riadeni alebo je to len take "chcel by som". Ale uz aj samostany fakt vytvarania Ficom planov dopredu, planov o prebrati suverenity hovoria o tom, ze nieco bude v pozadi .... zapusteny nejaky proces presunu riadenia na Slovensko, kde su liberali uz totalne odpisani.

Nesmieme dovoliť, aby opäť vyhral Sorošov človek

Rozhodne by to nemal byť žiadny skrytý liberál alebo eurohujer. Tentokrát to musí byť autentický človek s charizmou, silná osobnosť bez kostlivcov v skrini, pronárodne orientovaná (mal by viacej kvákať o republike než o EU a NATO).
Niekto, kto bude ľuďom sympatický, ale pritom schopný aj po odbornej stránke.
Žiadny Ševčovič ani Beňová!


Vo svete prebieha odpis liberálov. Tento marazmus na Slovensku (a obdobné procesy aj v Česku) sú skvelou príležitosťou na vytrestanie a prebudenie ľudí - voličov. Fico berie túto príležitosť do rúk. Len sa to nesmie spackať.


[quote="pid:39246, uid:106"]Nesmieme dovoliť, aby opäť vyhral Sorošov človek[/quote] Rozhodne by to nemal byť žiadny skrytý liberál alebo eurohujer. Tentokrát to musí byť autentický človek s charizmou, silná osobnosť bez kostlivcov v skrini, pronárodne orientovaná (mal by viacej kvákať o republike než o EU a NATO). Niekto, kto bude ľuďom sympatický, ale pritom schopný aj po odbornej stránke. Žiadny Ševčovič ani Beňová! Vo svete prebieha odpis liberálov. Tento marazmus na Slovensku (a obdobné procesy aj v Česku) sú skvelou príležitosťou na vytrestanie a prebudenie ľudí - voličov. Fico berie túto príležitosť do rúk. Len sa to nesmie spackať.

Rozhodne by to nemal byť žiadny skrytý liberál alebo eurohujer. Tentokrát to musí byť autentický človek s charizmou, silná osobnosť bez kostlivcov v skrini, pronárodne orientovaná (mal by viacej kvákať o republike než o EU a NATO).
Niekto, kto bude ľuďom sympatický, ale pritom schopný aj po odbornej stránke.

Cože?
To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR?
:-)


[quote="pid:39276, uid:6"]Rozhodne by to nemal byť žiadny skrytý liberál alebo eurohujer. Tentokrát to musí byť autentický človek s charizmou, silná osobnosť bez kostlivcov v skrini, pronárodne orientovaná (mal by viacej kvákať o republike než o EU a NATO). Niekto, kto bude ľuďom sympatický, ale pritom schopný aj po odbornej stránke.[/quote] Cože? To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR? :-)

To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR?
No co tak pozeram, tak aj v Rusku je demokracia uz len tak "na oko". V skutocnosti tam vladne Putin a ten riadi celu hierarchiu, udava smer. Cisto demokraticke (fasisticke) staty pritom ani make F nemozu povedat, pretoze v Rusku prebiehaju volby ako vsade inde vo svete. Putin nezrusil demokraciu, len si ju prisposobil. Mozno Fico chce zriadenie na takomto principe.


[quote="pid:39297, uid:240"]To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR?[/quote] No co tak pozeram, tak aj v Rusku je demokracia uz len tak "na oko". V skutocnosti tam vladne Putin a ten riadi celu hierarchiu, udava smer. Cisto demokraticke (fasisticke) staty pritom ani make F nemozu povedat, pretoze v Rusku prebiehaju volby ako vsade inde vo svete. Putin nezrusil demokraciu, len si ju prisposobil. Mozno Fico chce zriadenie na takomto principe.

No co tak pozeram, tak aj v Rusku je demokracia uz len tak "na oko".
demokracia americká tam je. Ak by mohol vladnut Putin tak ako to popisuješ tak by už vyčistil finančnu sferu od dosadenych podpindosov američanmi.
Ved aké by to bolo vitazstvo,ked by narodna banka Ruska patrila Rusku a nebola tam Nabuljina alebo minister financi by nebol Siluanov .
Ved na Putina bol 5x spachany atentat ,ako sa ho chce zapad zbavit - lebo si dovolil odtrhavat Rusko ako surovinový prívesok západu - od západu a vrátit mu status velmoci.
Tým , že Putim našlapuje opatrne a skor vyčkáva na chybu protivníka
aby to otočil v prospech Ruska a ludu , to nieje pochuti clintonoidom a preto Putina špinia
ako v ČR špinia media Zemana či na Slovensku Fica .
Pretože američanom sa nepáčia vlastenci,ktorý nepočuvaju ich prikazy.
Putin tam má okolo seba vetšinu nepriatelov -aj mluvči Peskov .
Chvála Bohu má vedla seba vlastenca a ministra zahraničnych veci Lavrova a aj vlastenca ministra obrany Šojgu
(a kolko zapredancov je aj v generalite Ruska ) musí sa pracovat stym,čo je . Kádre nie su a velmi tažko sa menia. ..


  • prezident Zeman nema zastanca ani na ministerstbe zahraniči ani na ministerstve obrany
  • Fico to iste ako Zeman . male manevrovacie možnosti a potreba podpory zdola . Ved maju len 38 kresiel

[quote="pid:39304, uid:106"]No co tak pozeram, tak aj v Rusku je demokracia uz len tak "na oko".[/quote] demokracia americká tam je. Ak by mohol vladnut Putin tak ako to popisuješ tak by už vyčistil finančnu sferu od dosadenych podpindosov američanmi. Ved aké by to bolo vitazstvo,ked by narodna banka Ruska patrila Rusku a nebola tam Nabuljina alebo minister financi by nebol Siluanov . Ved na Putina bol 5x spachany atentat ,ako sa ho chce zapad zbavit - lebo si dovolil odtrhavat Rusko ako surovinový prívesok západu - od západu a vrátit mu status velmoci. Tým , že Putim našlapuje opatrne a skor vyčkáva na chybu protivníka aby to otočil v prospech Ruska a ludu , to nieje pochuti clintonoidom a preto Putina špinia ako v ČR špinia media Zemana či na Slovensku Fica . Pretože američanom sa nepáčia vlastenci,ktorý nepočuvaju ich prikazy. Putin tam má okolo seba vetšinu nepriatelov -aj mluvči Peskov . Chvála Bohu má vedla seba vlastenca a ministra zahraničnych veci Lavrova a aj vlastenca ministra obrany Šojgu (a kolko zapredancov je aj v generalite Ruska ) musí sa pracovat stym,čo je . Kádre nie su a velmi tažko sa menia. .. - prezident Zeman nema zastanca ani na ministerstbe zahraniči ani na ministerstve obrany - Fico to iste ako Zeman . male manevrovacie možnosti a potreba podpory zdola . Ved maju len 38 kresiel
Upravené 24. 10. 2021 o 17:16

Putin nezrusil demokraciu, len si ju prisposobil. Mozno Fico chce zriadenie na takomto principe.
A ako si to predstavuješ? Úplne vážne ma to zaujíma. Je v silách Putina zrušiť démonmokraciu? On sám ju má zrušiť? Ako si ju prispôsobil? Je tu silná spoločenská objednávka zdola na budovanie spravodlivej spoločnosti, či je tu len tupé stádo s vygumovanými mozgami, ktoré stále prežúva kydy o demokracii ako najlepšom spoločenskom zriadení, keďže údajne ešte nič lepšie nebolo vymyslené. A keď tomu stádu ako tak niekto pomáha, tak to stádo mu na objednávku utne hlavu, lebo neverí tomu čo má na tanieri, ale verí sprofanovaným tupým škrabákom a liberálnej propagadne ako by len stádu bolo dobre, keď nebude ten a ten, lebo ten to stádo len okráda a všetko rozkradol. Lebo Fico. Lebo Putin. Tak to môžeme zrovna čakať na druhý príchod spasiteľa. Záchrana topiaceho sa, jelen v rukách jeho samého. A ani Fico, ani Putin to za nás neurobia.


[quote="pid:39304, uid:106"]Putin nezrusil demokraciu, len si ju prisposobil. Mozno Fico chce zriadenie na takomto principe.[/quote]A ako si to predstavuješ? Úplne vážne ma to zaujíma. Je v silách Putina zrušiť démonmokraciu? On sám ju má zrušiť? Ako si ju prispôsobil? Je tu silná spoločenská objednávka zdola na budovanie spravodlivej spoločnosti, či je tu len tupé stádo s vygumovanými mozgami, ktoré stále prežúva kydy o demokracii ako najlepšom spoločenskom zriadení, keďže údajne ešte nič lepšie nebolo vymyslené. A keď tomu stádu ako tak niekto pomáha, tak to stádo mu na objednávku utne hlavu, lebo neverí tomu čo má na tanieri, ale verí sprofanovaným tupým škrabákom a liberálnej propagadne ako by len stádu bolo dobre, keď nebude ten a ten, lebo ten to stádo len okráda a všetko rozkradol. Lebo Fico. Lebo Putin. Tak to môžeme zrovna čakať na druhý príchod spasiteľa. Záchrana topiaceho sa, jelen v rukách jeho samého. A ani Fico, ani Putin to za nás neurobia.

To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR?


Fico to nebude ono totizto volici pravice by podla mojho nazoru nedokazali Fica akceptovat ako nadstranickeho cloveka. Tu je potrebne vlozit figurku s ktorou nema nikto dobre vztahy (zarucena nadstranickost) ale zaroven bude respektovana vsetkymi ktora ma dobre vztahy s Ruskom, ktora je uznavanym odbornikom vo svojom obore a je dostatocne verejne znama... Pana Fica povazujem v sucastnosti za nas najlepsi riadiaci kader no nemyslim si ze by ho pravicovy volic dokazal brat ako nadstranickeho kandidata. Kazde jeho rozhodnutie by bolo v spolocnosti posudzovane s nedoverou ako stranicke nech by sa akokolvek snazil.


Mozem sa mylit a predsa len to bude on no ja vidim inu personu no zatial nebudem predbiehat.


[quote="pid:39297, uid:240"]To jako že Fico má být zároveň nový premiér SR i prezident SR?[/quote] Fico to nebude ono totizto volici pravice by podla mojho nazoru nedokazali Fica akceptovat ako nadstranickeho cloveka. Tu je potrebne vlozit figurku s ktorou nema nikto dobre vztahy (zarucena nadstranickost) ale zaroven bude respektovana vsetkymi ktora ma dobre vztahy s Ruskom, ktora je uznavanym odbornikom vo svojom obore a je dostatocne verejne znama... Pana Fica povazujem v sucastnosti za nas najlepsi riadiaci kader no nemyslim si ze by ho pravicovy volic dokazal brat ako nadstranickeho kandidata. Kazde jeho rozhodnutie by bolo v spolocnosti posudzovane s nedoverou ako stranicke nech by sa akokolvek snazil. Mozem sa mylit a predsa len to bude on no ja vidim inu personu no zatial nebudem predbiehat.

A ako si to predstavuješ? Úplne vážne ma to zaujíma
Tak ako prve by som skopiroval par uzitocnych zakonov z USA (aj Rusi to spravili) ... vyhovoril by som sa "ale ved aj USA maju taky zakon" napriklad zakon o zahranicnych agentoch FARA. To by bol ako prvy krocik k poriadkom v informacnom priestore. Ako dalsie by som spravil realne kontroly v roznych mediach, ktore siria lzi. To len aby si nemysleli, ze su neohrozitelne uz vtedy objekty oznacene ako "nepriatel statu" alebo "zahranicny agent". Potom by som sa pozrel na domacu produkciu, jej kvalitu a kvalitu dovazaneho hnoja. Trosku by sa upravila legislativa, ktora by zamedzovala dovazanie hnoja zo zahranicia, ktory vytlaca domace vyrobky. Samozrejme, ze to by vyvolalo nevolu u bruselskych fasistov, na co by som reagoval navstevou Polska a vyjadril im solidaritu v boji s bruselom. Proste spravit krok k suverenite a ak by prisla negativna reakcia, tak by som spravil protikrok, ktory by schladil bruselske a ine liberalne hlavy. Potom by nastal "necakany" vypadok elektriny, ktoru predavame rakusanom - to len aby sa nerozkrikovali, aby nemali hlupe pripomienky. Nasledoval by zakon o drzani pody zahranicnymi subjektami - tjs ziadne skupovanie Slovenska. Ten zakon by sa neskor rozsiril na drzanie klucovych podnikov (US Steel atd).
Si trebva uvedomit, ze na Slovensku velmi vela klucovych odvetvi vlastnia zahranicne subjekty - co je velmi vhodne na ich vydieranie. Ozve sa rakusan - nastane necakany vypadok prudu. Ozve sa francuz - posle sa depesa o starte vytlacania enelu zo Slovenska. Ozve sa madar? - zakaz dvojjazycnych tabul na juhu. Ozve sa poliak? Kontroly na polskych hranicnych priechodoch - co by malo za nasledok odliv kupujucich v novom targu atd ... ozve sa ukrajinec? Obmedzenie reverzu plynu na ukrajinu. Ozvu sa mimovladky? Obmedzenie penazi im prudiacich zo statneho rozpoctu. Ale to vsetko by muselo byt neokate, skryte za oponov. Len malo kto by si to vsimol. Samozrejme gro je vytvorit informacnu uderku - tisice ludi, co budu konat v informacnom priestore, nieco ako trolovia, len oni by pracovali v prospech spolocnosti.
Dalej mensia uprava humanitnych smerov - nebolo by mozne studium humanitneho odboru bez predchadzajuceho studia odboru inzinierskeho. Vlastne humanitny odbor by sa dal studovat len pri praci. Nie je mozne, aby humanista (politik, sociolog, manazer a pod) isiel otvarat hubu na inziniera o tom, ze je lepsie mat auto na nabijanie, ktore nabija elektricky generator umiestneny 300 metrov dalej a tvarit sa pri tom ze to je eko. To by bola dost velka zmena v spolconsoti. Inak povedane, liahne hadov, somarov s vymytym mozgom by sa vyrazne zredukovali.
Ked si tak uvedomujem, tak ono by to malo vplyv na celu spolocnsot nie len na zriadenie. Pokracovalo by sa vytvaranim centier na "zber kadrov". Tjs statom financovane male projektiky, kde by sa dali vidiet kadre, ktore by sa neskor posuvali vyssie. Dneska nic take neexistuje a posuvaju sa karieristi ako pele a tupci ako matelko alebo sulik. Pritom trosku by sme aj pohrali na nervi zvolenskemu, aby si nemyslel, ze je kralom Slovenska. Par objendavok na zbrane od amikov by sa stornovali a pri kriku nato by sa "nahodou" stalo, ze NATO kolona iduca cez nejaky most by sa prepadla aj s mostom ... vyhovoril by som sa "nase mosty su stare, nemame na ich opravu smile " .... a to je len par prikladov, mohol by som tu rozpisat este dalsiu kopu malych zmien, ktore by sa dali realne vykonat a pritom by si ich malo kto vsimol ale efekt by mali obrovsky. Kde je vola tam je cesta.
Inak sa pozrime na europu - merkelova jej vladla par desatroci, orban tiez kral madarov, v cesku sa to strieda kedy vtedy, tam nie je pevny "Panovnik". V rusku je to Putin. V bielorusku Papa Kolia ... V amerike to je stale ta ista banda satansitov ako celok. Aka demokracia? Kde je ten hlas ludu smile Ved vsetko su to monarchie s jednym clovekom na cele hrajuce sa na demokraciu. My by sme si len zobrali od nich priklad.


[quote="pid:39314, uid:83"]A ako si to predstavuješ? Úplne vážne ma to zaujíma[/quote] Tak ako prve by som skopiroval par uzitocnych zakonov z USA (aj Rusi to spravili) ... vyhovoril by som sa "ale ved aj USA maju taky zakon" napriklad zakon o zahranicnych agentoch FARA. To by bol ako prvy krocik k poriadkom v informacnom priestore. Ako dalsie by som spravil realne kontroly v roznych mediach, ktore siria lzi. To len aby si nemysleli, ze su neohrozitelne uz vtedy objekty oznacene ako "nepriatel statu" alebo "zahranicny agent". Potom by som sa pozrel na domacu produkciu, jej kvalitu a kvalitu dovazaneho hnoja. Trosku by sa upravila legislativa, ktora by zamedzovala dovazanie hnoja zo zahranicia, ktory vytlaca domace vyrobky. Samozrejme, ze to by vyvolalo nevolu u bruselskych fasistov, na co by som reagoval navstevou Polska a vyjadril im solidaritu v boji s bruselom. Proste spravit krok k suverenite a ak by prisla negativna reakcia, tak by som spravil protikrok, ktory by schladil bruselske a ine liberalne hlavy. Potom by nastal "necakany" vypadok elektriny, ktoru predavame rakusanom - to len aby sa nerozkrikovali, aby nemali hlupe pripomienky. Nasledoval by zakon o drzani pody zahranicnymi subjektami - tjs ziadne skupovanie Slovenska. Ten zakon by sa neskor rozsiril na drzanie klucovych podnikov (US Steel atd). Si trebva uvedomit, ze na Slovensku velmi vela klucovych odvetvi vlastnia zahranicne subjekty - co je velmi vhodne na ich vydieranie. Ozve sa rakusan - nastane necakany vypadok prudu. Ozve sa francuz - posle sa depesa o starte vytlacania enelu zo Slovenska. Ozve sa madar? - zakaz dvojjazycnych tabul na juhu. Ozve sa poliak? Kontroly na polskych hranicnych priechodoch - co by malo za nasledok odliv kupujucich v novom targu atd ... ozve sa ukrajinec? Obmedzenie reverzu plynu na ukrajinu. Ozvu sa mimovladky? Obmedzenie penazi im prudiacich zo statneho rozpoctu. Ale to vsetko by muselo byt neokate, skryte za oponov. Len malo kto by si to vsimol. Samozrejme gro je vytvorit informacnu uderku - tisice ludi, co budu konat v informacnom priestore, nieco ako trolovia, len oni by pracovali v prospech spolocnosti. Dalej mensia uprava humanitnych smerov - nebolo by mozne studium humanitneho odboru bez predchadzajuceho studia odboru inzinierskeho. Vlastne humanitny odbor by sa dal studovat len pri praci. Nie je mozne, aby humanista (politik, sociolog, manazer a pod) isiel otvarat hubu na inziniera o tom, ze je lepsie mat auto na nabijanie, ktore nabija elektricky generator umiestneny 300 metrov dalej a tvarit sa pri tom ze to je eko. To by bola dost velka zmena v spolconsoti. Inak povedane, liahne hadov, somarov s vymytym mozgom by sa vyrazne zredukovali. Ked si tak uvedomujem, tak ono by to malo vplyv na celu spolocnsot nie len na zriadenie. Pokracovalo by sa vytvaranim centier na "zber kadrov". Tjs statom financovane male projektiky, kde by sa dali vidiet kadre, ktore by sa neskor posuvali vyssie. Dneska nic take neexistuje a posuvaju sa karieristi ako pele a tupci ako matelko alebo sulik. Pritom trosku by sme aj pohrali na nervi zvolenskemu, aby si nemyslel, ze je kralom Slovenska. Par objendavok na zbrane od amikov by sa stornovali a pri kriku nato by sa "nahodou" stalo, ze NATO kolona iduca cez nejaky most by sa prepadla aj s mostom ... vyhovoril by som sa "nase mosty su stare, nemame na ich opravu :D " .... a to je len par prikladov, mohol by som tu rozpisat este dalsiu kopu malych zmien, ktore by sa dali realne vykonat a pritom by si ich malo kto vsimol ale efekt by mali obrovsky. Kde je vola tam je cesta. Inak sa pozrime na europu - merkelova jej vladla par desatroci, orban tiez kral madarov, v cesku sa to strieda kedy vtedy, tam nie je pevny "Panovnik". V rusku je to Putin. V bielorusku Papa Kolia ... V amerike to je stale ta ista banda satansitov ako celok. Aka demokracia? Kde je ten hlas ludu :D Ved vsetko su to monarchie s jednym clovekom na cele hrajuce sa na demokraciu. My by sme si len zobrali od nich priklad.

Je tu jeden muž, ktorého dokázala akceptovať koalícia aj opozícia a má /dobré/ vzťahy s Ruskom, až také, že mesiac po prvom stretnutí /v júli/ túto udalosť - vraj omylom - ozvučili /v auguste/ rôzne denníky.


https://www.tasr.sk/tasr-clanok/TASR:2021070800000101


https://dennikn.sk/minuta/2497682/


Ale Prometeus má možno na mysli ešte iného, neviem smile


Je tu jeden muž, ktorého dokázala akceptovať koalícia aj opozícia a má /dobré/ vzťahy s Ruskom, až také, že mesiac po prvom stretnutí /v júli/ túto udalosť - vraj omylom - ozvučili /v auguste/ rôzne denníky. https://www.tasr.sk/tasr-clanok/TASR:2021070800000101 https://dennikn.sk/minuta/2497682/ Ale Prometeus má možno na mysli ešte iného, neviem :)
Upravené 24. 10. 2021 o 14:31

volici pravice by podla mojho nazoru nedokazali Fica akceptovat ako nadstranickeho cloveka.

Tá nadstraníckosť je v informačnej vojne klišé (podobne ako fráza, že "novinár musí byť nestranný" ). V reáli to tak nefunguje a žiadny z účastníkov informačnej vojny to ani nečaká. Ani pravica, ani ľavica; ani patrioti, ani globalisti. Každá z bojujúcich strán bude očakávať, že bude pracovať pre nich. Viď Žilinka. A to je len generálny prokurátor. Akonáhle šliapne na otlak liberálom a podpindosníkom, tak novinári sa do neho pustia ako osy, a postarajú sa, aby ho nenávideli aj pravicoví voliči. Ak bude viac šľapať na otlaky ľavičiarom a patriotom, tiež ho nebudú šetriť kritikou a poštvú na neho svojich voličov.


Ide tak skôr o to, aby pred prezidentskými voľbami pôsobil neutrálne a bezúhonne. No ak novinári ešte pred voľbami vyčmuchajú na neho niečo ľavičiarske alebo patriotické, tak ho zarežú ešte pred voľbami.


Predstavte si, čo by ńovinári urobili napr. s pánom Drgoncom (bývalý ústavný sudca), keďže on už odhalil svoje politické názory. To hľadanie kandidáta bude ťažké.


(Mne by sa páčil aj sudca Radačovský, ale toho by novinári zarezali)


[quote="pid:39341, uid:69"]volici pravice by podla mojho nazoru nedokazali Fica akceptovat ako nadstranickeho cloveka.[/quote] Tá nadstraníckosť je v informačnej vojne klišé (podobne ako fráza, že "novinár musí byť nestranný" ). V reáli to tak nefunguje a žiadny z účastníkov informačnej vojny to ani nečaká. Ani pravica, ani ľavica; ani patrioti, ani globalisti. Každá z bojujúcich strán bude očakávať, že bude pracovať pre nich. Viď Žilinka. A to je len generálny prokurátor. Akonáhle šliapne na otlak liberálom a podpindosníkom, tak novinári sa do neho pustia ako osy, a postarajú sa, aby ho nenávideli aj pravicoví voliči. Ak bude viac šľapať na otlaky ľavičiarom a patriotom, tiež ho nebudú šetriť kritikou a poštvú na neho svojich voličov. Ide tak skôr o to, aby pred prezidentskými voľbami pôsobil neutrálne a bezúhonne. No ak novinári ešte pred voľbami vyčmuchajú na neho niečo ľavičiarske alebo patriotické, tak ho zarežú ešte pred voľbami. Predstavte si, čo by ńovinári urobili napr. s pánom Drgoncom (bývalý ústavný sudca), keďže on už odhalil svoje politické názory. To hľadanie kandidáta bude ťažké. (Mne by sa páčil aj sudca Radačovský, ale toho by novinári zarezali)
Upravené 24. 10. 2021 o 14:48

Tá nadstraníckosť je v informačnej vojne klišé (podobne ako fráza, že "novinár musí byť nestranný" ). V reáli to tak nefunguje a žiadny z účastníkov informačnej vojny to ani nečaká.


Suhlasim ale pisal som to z pohladu bezneho volica.


Predstavte si, čo by ńovinári urobili


A co ak o rok bude vacsina novinarov lovna zver? Predovsetkym ti ala Todova


[quote="pid:39362, uid:6"]Tá nadstraníckosť je v informačnej vojne klišé (podobne ako fráza, že "novinár musí byť nestranný" ). V reáli to tak nefunguje a žiadny z účastníkov informačnej vojny to ani nečaká.[/quote] Suhlasim ale pisal som to z pohladu bezneho volica. [quote="pid:39362, uid:6"]Predstavte si, čo by ńovinári urobili[/quote] A co ak o rok bude vacsina novinarov lovna zver? Predovsetkym ti ala Todova

to by museli zacat lovit skor novinarov zo Sme a Dennika N, samotna Todova by nestacila......a uvedomme si, ze stale je tu silna a relativne pocetna


to by museli zacat lovit skor novinarov zo Sme a Dennika N, samotna Todova by nestacila......a uvedomme si, ze stale je tu silna a relativne pocetna ich zakladna. To sa najprv musi stat, ze aj tito zistia, ze ich Amici hodili pod valec a ze su rovnaky "spotrebny tovar" ako ostatni......je mozne, ze Pfizer a Covid bude prvou ranou v tomto procese, aj ked urcite necakanou pre nich z tejto strany

Takže tu máme finálnej dejstvo - totálna vojna. Na jednej strane novinári hovoria, že končí vojna v polícii, ale aktuality spolu s Denníkom N dnes vytiahli niečo, čo pomenovali Gorila 2. Nebol Matovič pre srandu v sobotu v Pumpe a dnes vypotil, že citujem: "Už chápem, prečo ten skorumpovaný zmrd valí ako besný pes."


https://www.aktuality.sk/clanok/ge9mcmz/policajti-nahrali-rozhovory-z-tajnych-stretnuti-roberta-fica-roberta-kalinaka-mareka-paru-miroslava-bodora-a-syna-tibora-gaspara/


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/605015-do-spisu-kauzy-ocistec-pridali-nove-odposluchy-su-vraj-na-nich-fico-kalinak-ci-bodor-senior


Takže od tohto momentu sa ide na/za hranu. Myslím, že rozuzlenie je viac než blízko.


Takže tu máme finálnej dejstvo - totálna vojna. Na jednej strane novinári hovoria, že končí vojna v polícii, ale aktuality spolu s Denníkom N dnes vytiahli niečo, čo pomenovali Gorila 2. Nebol Matovič pre srandu v sobotu v Pumpe a dnes vypotil, že citujem: "Už chápem, prečo ten skorumpovaný zmrd valí ako besný pes." https://www.aktuality.sk/clanok/ge9mcmz/policajti-nahrali-rozhovory-z-tajnych-stretnuti-roberta-fica-roberta-kalinaka-mareka-paru-miroslava-bodora-a-syna-tibora-gaspara/ https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/605015-do-spisu-kauzy-ocistec-pridali-nove-odposluchy-su-vraj-na-nich-fico-kalinak-ci-bodor-senior Takže od tohto momentu sa ide na/za hranu. Myslím, že rozuzlenie je viac než blízko.

Moderátor

Takže od tohto momentu sa ide na/za hranu. Myslím, že rozuzlenie je viac než blízko.

Odpoved
https://youtu.be/Sb45XHKMlPc


[quote="pid:39563, uid:127"]Takže od tohto momentu sa ide na/za hranu. Myslím, že rozuzlenie je viac než blízko.[/quote] Odpoved https://youtu.be/Sb45XHKMlPc

Mam taky pocit ze nie krajniakovch 24 mil ale prave toto je dovod toho cirkusu co rozputali dnes Link


Mam taky pocit ze nie krajniakovch 24 mil ale prave toto je dovod toho cirkusu co rozputali dnes [Link](https://www.ta3.com/clanok/216162/v-dome-byvaleho-policajneho-sefa-gaspara-objavili-dvd-s-citlivymi-udajmi-o-vysetrovani)

Mam taky pocit ze nie krajniakovch 24 mil ale prave toto je dovod toho cirkusu co rozputali dnes Link


Kde je DVD, tam môže byť aj jeho kópia. Teda príčetný človek by ju mal. A podľa toho, čo na tom DVD je, je také aj zdesenie tých, ktorým môže ublížiť.


[quote="pid:39597, uid:69"]Mam taky pocit ze nie krajniakovch 24 mil ale prave toto je dovod toho cirkusu co rozputali dnes Link[/quote] Kde je DVD, tam môže byť aj jeho kópia. Teda príčetný človek by ju mal. A podľa toho, čo na tom DVD je, je také aj zdesenie tých, ktorým môže ublížiť.

Moderátor

. A podľa toho, čo na tom DVD je, je také aj zdesenie tých, ktorým môže ublížiť.


Dnes podla mna zistili ze vedia o nich vsetko a maju dokazy na vsetky spinavosti. Otazka je kto vsetko ma tie dokazy. A teraz au vydeseni a robia chybu za chybou to vyzera na bezsenne noci


[quote="pid:39608, uid:127"]. A podľa toho, čo na tom DVD je, je také aj zdesenie tých, ktorým môže ublížiť.[/quote] Dnes podla mna zistili ze vedia o nich vsetko a maju dokazy na vsetky spinavosti. Otazka je kto vsetko ma tie dokazy. A teraz au vydeseni a robia chybu za chybou to vyzera na bezsenne noci

Zajtra je pojednávanie s Rostasom, sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Rastislav Stieranka v decembri roku 2019 odsúdil šéfredaktora časopisu Zem a Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie národa, rasy a presvedčenia za https://rostas.news/klin-zidov-medzi-slovanmi/ .


Keď Rostasa prepadli doma kukláči s NAKA skoro ráno, v ten deň bola oznámená v médiách vražda Kuciaka. Teraz zase prišli v predvečer pojednávania s videom proti Róbertovi Ficovi, takže si rozhodnutie odvolacieho súdu nikto nebude všímať.


Zajtra je pojednávanie s Rostasom, sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Rastislav Stieranka v decembri roku 2019 odsúdil šéfredaktora časopisu Zem a Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie národa, rasy a presvedčenia za https://rostas.news/klin-zidov-medzi-slovanmi/ . Keď Rostasa prepadli doma kukláči s NAKA skoro ráno, v ten deň bola oznámená v médiách vražda Kuciaka. Teraz zase prišli v predvečer pojednávania s videom proti Róbertovi Ficovi, takže si rozhodnutie odvolacieho súdu nikto nebude všímať.

Odvolávanie R. Sulíka v parlamente 26.10.2021


Prejav R. Fica v NR SR na mimoriadnej schôdzi k odvolávaniu ministra hospodárstva R. Sulíka
https://www.youtube.com/watch?v=olGaqQ9ZqAY


Prejav R. Fica v NR SR na mimoriadnej schôdzi k odvolávaniu ministra hospodárstva R. Sulíka 2
https://www.youtube.com/watch?v=cj874Z6Eb88


Tb Smeru:
https://www.youtube.com/watch?v=9EpQh8cE2OM


Odvolávanie R. Sulíka v parlamente 26.10.2021 Prejav R. Fica v NR SR na mimoriadnej schôdzi k odvolávaniu ministra hospodárstva R. Sulíka https://www.youtube.com/watch?v=olGaqQ9ZqAY Prejav R. Fica v NR SR na mimoriadnej schôdzi k odvolávaniu ministra hospodárstva R. Sulíka 2 https://www.youtube.com/watch?v=cj874Z6Eb88 Tb Smeru: https://www.youtube.com/watch?v=9EpQh8cE2OM

Sulíka som si vypočula a pôsobíl na mňa ako po 2 prebdených nociach, mala som pocit, že ledva stojí na nohách. Okrem toho ten jeho prejav, je jedna katastrofa, to sa nedalo počúvať.


Advokát Para: „Je zarážajúce, že na Slovensku sledujú obhajobu a opozičných politikov!“


Je veľmi zarážajúce, že sa sleduje obhajoba a opoziční politici. Pred utorkovým rozhodovaním o predĺžení väzby obvineným v rámci policajnej akcie Očistec to vyhlásil obhajca obvineného policajného exprezidenta Tibora Gašpara Marek Para. Reagoval tak na zverejnené videá, ktoré zobrazujú, ako sa na chate stretávali Para, predseda strany Smer-SD Robert Fico, bývalý minister vnútra Robert Kaliňák, podnikateľ Miroslav Bödör, a tiež syn Tibora Gašpara.


Para potvrdil, že k stretávaniu došlo, odmieta však, žeby sa zúčastnení niečoho protiprávneho dopustili.


"Nič iné sa neudialo, ako iba zákonné," skonštatoval. Všetko chce najprv vysvetliť súdu, myslí si však, že je normálne sa stretávať s ľuďmi, ktorí vyhľadávajú právnu pomoc.


"Je legitímne právo získavať informácie a získavať dôkazy. O to viac, keď ma nepúšťajú do úplného spisu a nesprístupňujú mi dôkazy," uviedol.


Odmieta, žeby niekoho na stretnutiach k niečomu nabádal. "Nehovoríme tam nič iné, ako právne rady, na čo sme oprávnení," poznamenal s tým, že ak sa cez média zverejňujú odkazy, že "treba čakať na Národnú kriminálnu agentúru (NAKA) a šúchať nohami", potom nech sa nikto nečuduje, že sa ľudia stretávajú s advokátmi.


"Ja som vopred upozorňoval, že sa uplatňuje dvojaký meter na obhajobu týchto obvinených. To povieme aj sudcovi a rozoberieme každý argument poctivo," skonštatoval advokát. Para tvrdí, že im minimálne rok odopierajú prístup k obrazovým a zvukovým záznamom, či informáciám o trestnom čine.


"Odopierajú nám prístup k úplným spisom zo súvisiacich trestných vecí. Napriek tomu, že nám toto právo priznal Najvyšší súd SR," podotkol.


V prípade nahrávok zo stretnutí na chate ho bude zaujímať, pre aký skutok boli začaté. Zatiaľ boli totiž podľa Paru zverejnené len informácie, že z dôvodu vyšetrovania pytliactva. "Treba vyhodnotiť, prečo sa v nahrávkach ďalej pokračovalo, keď je zrejmé, že sa pri stole nerozdeľovali zajačie packy," skonštatoval.


https://www.infovojna.sk/article/advokat-para-je-zarazajuce-ze-na-slovensku-sleduju-obhajobu-a-opozicnych-politikov


Sulíka som si vypočula a pôsobíl na mňa ako po 2 prebdených nociach, mala som pocit, že ledva stojí na nohách. Okrem toho ten jeho prejav, je jedna katastrofa, to sa nedalo počúvať. **Advokát Para: „Je zarážajúce, že na Slovensku sledujú obhajobu a opozičných politikov!“** Je veľmi zarážajúce, že sa sleduje obhajoba a opoziční politici. Pred utorkovým rozhodovaním o predĺžení väzby obvineným v rámci policajnej akcie Očistec to vyhlásil obhajca obvineného policajného exprezidenta Tibora Gašpara Marek Para. Reagoval tak na zverejnené videá, ktoré zobrazujú, ako sa na chate stretávali Para, predseda strany Smer-SD Robert Fico, bývalý minister vnútra Robert Kaliňák, podnikateľ Miroslav Bödör, a tiež syn Tibora Gašpara. Para potvrdil, že k stretávaniu došlo, odmieta však, žeby sa zúčastnení niečoho protiprávneho dopustili. "Nič iné sa neudialo, ako iba zákonné," skonštatoval. Všetko chce najprv vysvetliť súdu, myslí si však, že je normálne sa stretávať s ľuďmi, ktorí vyhľadávajú právnu pomoc. "Je legitímne právo získavať informácie a získavať dôkazy. O to viac, keď ma nepúšťajú do úplného spisu a nesprístupňujú mi dôkazy," uviedol. Odmieta, žeby niekoho na stretnutiach k niečomu nabádal. "Nehovoríme tam nič iné, ako právne rady, na čo sme oprávnení," poznamenal s tým, že ak sa cez média zverejňujú odkazy, že "treba čakať na Národnú kriminálnu agentúru (NAKA) a šúchať nohami", potom nech sa nikto nečuduje, že sa ľudia stretávajú s advokátmi. "Ja som vopred upozorňoval, že sa uplatňuje dvojaký meter na obhajobu týchto obvinených. To povieme aj sudcovi a rozoberieme každý argument poctivo," skonštatoval advokát. Para tvrdí, že im minimálne rok odopierajú prístup k obrazovým a zvukovým záznamom, či informáciám o trestnom čine. "Odopierajú nám prístup k úplným spisom zo súvisiacich trestných vecí. Napriek tomu, že nám toto právo priznal Najvyšší súd SR," podotkol. V prípade nahrávok zo stretnutí na chate ho bude zaujímať, pre aký skutok boli začaté. Zatiaľ boli totiž podľa Paru zverejnené len informácie, že z dôvodu vyšetrovania pytliactva. "Treba vyhodnotiť, prečo sa v nahrávkach ďalej pokračovalo, keď je zrejmé, že sa pri stole nerozdeľovali zajačie packy," skonštatoval. https://www.infovojna.sk/article/advokat-para-je-zarazajuce-ze-na-slovensku-sleduju-obhajobu-a-opozicnych-politikov

Zaujímavý útok na SMER zo strany Radačovského a jeho syna:
Za všetko môže Smer!


Michal Radačovský ide hneď v úvode komentára na facebookovej stránke týždenníka Trend do útoku proti politikom Smeru.
„Otec vynakladá obrovské úsilie, doslova celá rodina na tom pracujeme a obetujeme vlastnú rodinu a vy si tu chcete prísť využiť smrť niekoho na svoj politický návrat. Hanbil by som sa za takú stranu ako je SMER. Chodíte si v lete po Dubaji a teraz sa tvárite ako neviem čo. Fakt sa hnevám, čo nemám vo zvyku. Trestné konanie a vyšetrovanie malo skončiť podľa generálneho prokurátora za niekoľko mesiacov do leta 2021 a všetci vieme ako. Doposiaľ sa vyšetrovateľovi a prokurátorom nepodarilo preukázať, že Lučanský spáchal samovraždu, alebo že si spôsobil poranenia sám. A to práve z toho dôvodu, že splnomocnený poškodených Radačovský (nie Kaliňák, ani Šefčík), vyvracia všetky dôkazy, všetky znalecké posudky , výpovede svedkov, ktoré by mali svedčiť v prospech toho, že Lučenský by mal spáchať samovraždu,“ upozorňuje Michal Radačovský.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/25/radacovski-kopiruju-retoriku-matovica-za-vsetko-vraj-mozu-politici-smeru-za-koho-kopu/


Zaujímavý útok na SMER zo strany Radačovského a jeho syna: Za všetko môže Smer! Michal Radačovský ide hneď v úvode komentára na facebookovej stránke týždenníka Trend do útoku proti politikom Smeru. „Otec vynakladá obrovské úsilie, doslova celá rodina na tom pracujeme a obetujeme vlastnú rodinu a vy si tu chcete prísť využiť smrť niekoho na svoj politický návrat. Hanbil by som sa za takú stranu ako je SMER. Chodíte si v lete po Dubaji a teraz sa tvárite ako neviem čo. Fakt sa hnevám, čo nemám vo zvyku. Trestné konanie a vyšetrovanie malo skončiť podľa generálneho prokurátora za niekoľko mesiacov do leta 2021 a všetci vieme ako. Doposiaľ sa vyšetrovateľovi a prokurátorom nepodarilo preukázať, že Lučanský spáchal samovraždu, alebo že si spôsobil poranenia sám. A to práve z toho dôvodu, že splnomocnený poškodených Radačovský (nie Kaliňák, ani Šefčík), vyvracia všetky dôkazy, všetky znalecké posudky , výpovede svedkov, ktoré by mali svedčiť v prospech toho, že Lučenský by mal spáchať samovraždu,“ upozorňuje Michal Radačovský. https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/25/radacovski-kopiruju-retoriku-matovica-za-vsetko-vraj-mozu-politici-smeru-za-koho-kopu/

Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR
4 h ·
ÚNIKY ZO SPISOV SÚ NEPRÍPUSTNÉ

Generálny prokurátor Slovenskej republiky Maroš Žilinka dňa 26. októbra 2021 vydal pokyn na preverenie úniku obrazovo – zvukových záznamov, vyhotovených orgánmi činnými v trestnom konaní na poľovníckej chate, ktoré boli dňa 25. októbra 2021 uverejnené v médiách. A to z hľadiska možného naplnenia skutkových podstát trestných činov zneužívania právomoci verejného činiteľa a marenia spravodlivosti.
„Zverejňovanie dôkazov a informácií zo spisov v prípravnom konaní mimo zákonného rámca považujem za absolútne neprípustnú snahu o ovplyvňovanie orgánov činných v trestnom konaní a súdov pred ich rozhodovaním, za snahu o marenie vyšetrovania, ale aj snahu o manipulovanie verejnej mienky,“ vyhlásil Maroš Žilinka.


**Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR** 4 h ·** ÚNIKY ZO SPISOV SÚ NEPRÍPUSTNÉ** Generálny prokurátor Slovenskej republiky Maroš Žilinka dňa 26. októbra 2021 vydal pokyn na preverenie úniku obrazovo – zvukových záznamov, vyhotovených orgánmi činnými v trestnom konaní na poľovníckej chate, ktoré boli dňa 25. októbra 2021 uverejnené v médiách. A to z hľadiska možného naplnenia skutkových podstát trestných činov zneužívania právomoci verejného činiteľa a marenia spravodlivosti. „Zverejňovanie dôkazov a informácií zo spisov v prípravnom konaní mimo zákonného rámca považujem za absolútne neprípustnú snahu o ovplyvňovanie orgánov činných v trestnom konaní a súdov pred ich rozhodovaním, za snahu o marenie vyšetrovania, ale aj snahu o manipulovanie verejnej mienky,“ vyhlásil Maroš Žilinka.

Zaujímavý útok na SMER zo strany Radačovského a jeho syna:

Podľa mňa ich naštvalo to, že Robo Kaliňák pred pár dňami ohlásil návrat do politiky, vraj kvôli smrti Lučanského (čo je dosť blbá zámienka). O to viac, že politici Smeru Radačovskému, ako advokátovi Lučanských nepomohli pri vyšetrovaní, keď ho Kolíková nepustila do vyšetrovacej komisie.
https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/smrt-lucanskeho-je-dovodom-mojho-navratu-vyhlasil-kalinak


[quote="pid:39686, uid:48"]Zaujímavý útok na SMER zo strany Radačovského a jeho syna:[/quote] Podľa mňa ich naštvalo to, že Robo Kaliňák pred pár dňami ohlásil návrat do politiky, vraj kvôli smrti Lučanského (čo je dosť blbá zámienka). O to viac, že politici Smeru Radačovskému, ako advokátovi Lučanských nepomohli pri vyšetrovaní, keď ho Kolíková nepustila do vyšetrovacej komisie. https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/smrt-lucanskeho-je-dovodom-mojho-navratu-vyhlasil-kalinak

Podľa mňa ich naštvalo to, že Robo Kaliňák pred pár dňami ohlásil návrat do politiky, vraj kvôli smrti Lučanského (čo je dosť blbá zámienka). O to viac, že politici Smeru Radačovskému, ako advokátovi Lučanských nepomohli pri vyšetrovaní, keď ho Kolíková nepustila do vyšetrovacej komisie.

Nie nie, zial som jeho volič a sledujem co robí hlavne počas chrípky.
Na 99% užitočný idiot terajšej vládnej bandy


[quote="pid:39775, uid:6"]Podľa mňa ich naštvalo to, že Robo Kaliňák pred pár dňami ohlásil návrat do politiky, vraj kvôli smrti Lučanského (čo je dosť blbá zámienka). O to viac, že politici Smeru Radačovskému, ako advokátovi Lučanských nepomohli pri vyšetrovaní, keď ho Kolíková nepustila do vyšetrovacej komisie.[/quote] Nie nie, zial som jeho volič a sledujem co robí hlavne počas chrípky. Na 99% užitočný idiot terajšej vládnej bandy
Upravené 26. 10. 2021 o 21:26

Neviem ci toto cita pan Fico ale pozrel som si dnesnu tlacovku a musim mu za dnesnu tlacovku vyjadrit velku poklonu normalne by si mohol zahrat po boku tych najvacsich hereckych velikanov. Klobuk dole


Neviem ci toto cita pan Fico ale pozrel som si dnesnu tlacovku a musim mu za dnesnu tlacovku vyjadrit velku poklonu normalne by si mohol zahrat po boku tych najvacsich hereckych velikanov. Klobuk dole

chudaci volici a protestanti, uz naozaj nebudu vediet koho volit, ci buzika Pele, ci filmoveho Fíka z poľovníckej chaty, imbecila Igiho, ci konceptuala Harabina, ...
https://www.facebook.com/harabinstefan/videos/250196993610675/


chudaci volici a protestanti, uz naozaj nebudu vediet koho volit, ci buzika Pele, ci filmoveho Fíka z poľovníckej chaty, imbecila Igiho, ci konceptuala Harabina, ... https://www.facebook.com/harabinstefan/videos/250196993610675/
Upravené 27. 10. 2021 o 13:32

ci filmoveho Fíka z poľovníckej chaty


A co ked je to cele len spravodajska hra? Ja som pana Fica uprimne pochvalil. Pretoze musel hrat divadlo pred novinarmi a nezacat sa smiat. Vsetci ti co sa ho na toto pytali sa odhalovali aki su tupi. Pozrite sa co je v tych rozhovoroch zlato 50 000 ktore by nemal ako vysvetlovat to s tym Kocnerom a mladym kalinakom. Povazujem pana Fica na tolko inteligentneho ze velmi dobre vedel ze je moznost odpocuvania a ratal s nim... Ak by tam neodznelo nic tak by ich to ani len nenapadlo vytahovat. Takto tam je nieco a zaroven nic.


Chcem upriamit pozornost na dva momenty a to je prichod na tlacovku kedy si zavtipkuje ze je rad ze sa tam tolki zisli kvoli cenam energii druhy moment ked spomenie Pelleho na traktore. Pan Fico je pravnik a uvedomuje si ze je v prave a sice aj ked tu neplati pravny stat vie ze toto je uz prilis... Navyse mu to vobec neuskodilo co citam diskusie a ludia stoja za nim a tymto je len podciarknute to ze stoji na cele procesu odporu voci tejto vlade.


Dnes sa aj Rostas pasoval do tejto role na sude ako politicky disident. Takze podla mna sa tu zahrala hra kde z lovca bude lovna zver a ti hlupaci si nabiehali kazdou otazkou blizsie k vazbe


Judo vyuzi vahu protivnika proti nemu.


To ze sa a niekym pravidelne stretavate na tom isto mieste to pan Kalinak je hlupak ze nevie ze sa tymto zvysuje riziko odpocuvania? Nie som sice siskar a ani byvaly minister ale viem ze miesto stretnuti by som stale menil.


[quote="pid:39795, uid:197"]ci filmoveho Fíka z poľovníckej chaty[/quote] A co ked je to cele len spravodajska hra? Ja som pana Fica uprimne pochvalil. Pretoze musel hrat divadlo pred novinarmi a nezacat sa smiat. Vsetci ti co sa ho na toto pytali sa odhalovali aki su tupi. Pozrite sa co je v tych rozhovoroch zlato 50 000 ktore by nemal ako vysvetlovat to s tym Kocnerom a mladym kalinakom. Povazujem pana Fica na tolko inteligentneho ze velmi dobre vedel ze je moznost odpocuvania a ratal s nim... Ak by tam neodznelo nic tak by ich to ani len nenapadlo vytahovat. Takto tam je nieco a zaroven nic. Chcem upriamit pozornost na dva momenty a to je prichod na tlacovku kedy si zavtipkuje ze je rad ze sa tam tolki zisli kvoli cenam energii druhy moment ked spomenie Pelleho na traktore. Pan Fico je pravnik a uvedomuje si ze je v prave a sice aj ked tu neplati pravny stat vie ze toto je uz prilis... Navyse mu to vobec neuskodilo co citam diskusie a ludia stoja za nim a tymto je len podciarknute to ze stoji na cele procesu odporu voci tejto vlade. Dnes sa aj Rostas pasoval do tejto role na sude ako politicky disident. Takze podla mna sa tu zahrala hra kde z lovca bude lovna zver a ti hlupaci si nabiehali kazdou otazkou blizsie k vazbe Judo vyuzi vahu protivnika proti nemu. To ze sa a niekym pravidelne stretavate na tom isto mieste to pan Kalinak je hlupak ze nevie ze sa tymto zvysuje riziko odpocuvania? Nie som sice siskar a ani byvaly minister ale viem ze miesto stretnuti by som stale menil.
Upravené 27. 10. 2021 o 06:46

Radačovský spadol tam kde mnohí pred ním - nevie si vybrať, či je právnik alebo politik. A následne nevie, ako s tým naložiť. Túto chorobu majú dnes mnohí, ktorí nevedia rozlíšiť, či sú v politike pre verejný záujem alebo ako podnikatelia. Problém majú aj novinári, ktorí si pletú novinárčinu so spravodajskou činnosťou a pod.


Radačovský spadol tam kde mnohí pred ním - nevie si vybrať, či je právnik alebo politik. A následne nevie, ako s tým naložiť. Túto chorobu majú dnes mnohí, ktorí nevedia rozlíšiť, či sú v politike pre verejný záujem alebo ako podnikatelia. Problém majú aj novinári, ktorí si pletú novinárčinu so spravodajskou činnosťou a pod.

Moderátor

Nenavist je cestou sebalikvidacie... A tak Lipsicova banda co seje to bude zat Link


Nenavist je cestou sebalikvidacie... A tak Lipsicova banda co seje to bude zat [Link](https://www.trend.sk/spravy/nie-je-to-druha-gorila-je-to-hanba-slovenskej-verzie-pravneho-statu)

Z HS

Nicholsonová podáva trestné oznámenie kvôli Ficovým strateným peniazom. Podľa Kremského z OĽaNO ešte vyjde na povrch “veľa hororovej zábavy”


Robert Fico v jednom z uniknutých videí z poľovníckej chaty priznáva, že mu z centrály Smeru-SD niekto ukradol peniaze a zlaté mince. Fico vysvetlil, že v danej veci nekontaktoval políciu, keďže ako hovorí vo videu, na také veci kašle. Teraz sa však objavila politička, ktorá chce, aby bola krádež riadne preverená políciou.


Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Lucia Ďuriš Nicholsonová v utorok oznámila, že tento týždeň sa obráti s trestným oznámením na Generálnu prokuratúru SR. “Lebo som sa z dôveryhodného zdroja dozvedela o tom, že okradli Roberta Fica. Nemám rada, keď blížia slabým a zraniteľným a bezúhonným,” podotkla ironicky dlhoročná kritička Smeru-SD.


“Fica okradli o 50-tisíc eur a nejaké tie zlaté mince. Nechcel zaťažovať policajtov, lebo tí majú plné ruky práce s vyšetrovaním tej zberby, ktorá sa okolo Fica celé roky krútila. Chudák jeden. Podľa všetkého tak mohol Fico prísť o ročný, možno aj dvojročný plat poslanca. Z čoho žil?” Pýta sa europoslankyňa Ďuriš Nicholsonová a dodáva, že sa s tým nevie zmieriť a preto s jej poradcom, bývalým vyšetrovateľom NAKA, ktorý sa v minulosti zaoberal aj kauzami okolo Róberta Kaliňákov, pripravuje trestné oznámenie.


“Pevne verím, že Robert Fico nájde spravodlivosť a že sa mu to všetko vráti. Aj s úrokmi.” Uzavrela Lucia Ďuriš Nicholsonová.


Ľubomír Galko.


“Toto robia len podvodníci, zlodeji, kriminálnici a zločinci. Fico je podvodník, zlodej, kriminálnik a zločinec,” myslí si Galko.


https://www.hlavnespravy.sk/nicholsonova-podava-trestne-oznamenie-kvoli-ficovym-stratenym-peniazom-podla-kremskeho-z-olano-este-vyjde-na-povrch-vela-hororovej-zabavy/2731442


Z HS ** Nicholsonová podáva trestné oznámenie kvôli Ficovým strateným peniazom. Podľa Kremského z OĽaNO ešte vyjde na povrch “veľa hororovej zábavy”** **Robert Fico v jednom z uniknutých videí z poľovníckej chaty priznáva, že mu z centrály Smeru-SD niekto ukradol peniaze a zlaté mince. Fico vysvetlil, že v danej veci nekontaktoval políciu, keďže ako hovorí vo videu, na také veci kašle. Teraz sa však objavila politička, ktorá chce, aby bola krádež riadne preverená políciou.** Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Lucia Ďuriš Nicholsonová v utorok oznámila, že tento týždeň sa obráti s trestným oznámením na Generálnu prokuratúru SR. “Lebo som sa z dôveryhodného zdroja dozvedela o tom, že okradli Roberta Fica. Nemám rada, keď blížia slabým a zraniteľným a bezúhonným,” podotkla ironicky dlhoročná kritička Smeru-SD. “Fica okradli o 50-tisíc eur a nejaké tie zlaté mince. Nechcel zaťažovať policajtov, lebo tí majú plné ruky práce s vyšetrovaním tej zberby, ktorá sa okolo Fica celé roky krútila. Chudák jeden. Podľa všetkého tak mohol Fico prísť o ročný, možno aj dvojročný plat poslanca. Z čoho žil?” Pýta sa europoslankyňa Ďuriš Nicholsonová a dodáva, že sa s tým nevie zmieriť a preto s jej poradcom, bývalým vyšetrovateľom NAKA, ktorý sa v minulosti zaoberal aj kauzami okolo Róberta Kaliňákov, pripravuje trestné oznámenie. “Pevne verím, že Robert Fico nájde spravodlivosť a že sa mu to všetko vráti. Aj s úrokmi.” Uzavrela Lucia Ďuriš Nicholsonová. Ľubomír Galko. “Toto robia len podvodníci, zlodeji, kriminálnici a zločinci. Fico je podvodník, zlodej, kriminálnik a zločinec,” myslí si Galko. https://www.hlavnespravy.sk/nicholsonova-podava-trestne-oznamenie-kvoli-ficovym-stratenym-peniazom-podla-kremskeho-z-olano-este-vyjde-na-povrch-vela-hororovej-zabavy/2731442

Nicholsonová podáva trestné oznámenie kvôli Ficovým strateným peniazom.


To isté urobil aj Dostál. Majú to koordinované. Ale dosť možné, že si týmto práve len sami nastavili hrable.


[quote="pid:40000, uid:17"]Nicholsonová podáva trestné oznámenie kvôli Ficovým strateným peniazom.[/quote] To isté urobil aj Dostál. Majú to koordinované. Ale dosť možné, že si týmto práve len sami nastavili hrable.

Moderátor

Pritom je viac ako jasné, že niečo také ako to video s Ficom potrebovali ako soľ. Tá masáž sa valí zo všetkých sračkometov, skoro by som povedala, že sa prestituti predbiehajú kto napíše lepšiu titulku s ešte debilnejším komentárom. Podarilo? Sa im prekryť všetky prešľapy ktoré dosial vykonali. Myslím, že Smer je pripravený aj na tento scénar. Mimochodom ten dvojity kilometer vidí už snáď aj slepý, hluchý, mentálne postihnutý a pod. Nikolsonka a jej podobní vzpružili tú zdochínajucú jednonohú kobylu no zabudli na to, že do ciela síce dobehne,no budú ju tam musieť priniesť na vlastných....lebo už je dávno mŕtva.


Pritom je viac ako jasné, že niečo také ako to video s Ficom potrebovali ako soľ. Tá masáž sa valí zo všetkých sračkometov, skoro by som povedala, že sa prestituti predbiehajú kto napíše lepšiu titulku s ešte debilnejším komentárom. Podarilo? Sa im prekryť všetky prešľapy ktoré dosial vykonali. Myslím, že Smer je pripravený aj na tento scénar. Mimochodom ten dvojity kilometer vidí už snáď aj slepý, hluchý, mentálne postihnutý a pod. Nikolsonka a jej podobní vzpružili tú zdochínajucú jednonohú kobylu no zabudli na to, že do ciela síce dobehne,no budú ju tam musieť priniesť na vlastných....lebo už je dávno mŕtva.

Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov.
Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?
https://www.infovojna.sk/article/ak-smeraci-uprimne-bojuju-proti-justicnej-chobotnici-preco-neboli-podporit-na-sude-t-e-rostasa


Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov. Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini? https://www.infovojna.sk/article/ak-smeraci-uprimne-bojuju-proti-justicnej-chobotnici-preco-neboli-podporit-na-sude-t-e-rostasa

Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?


Prečo tam nebol Uhrík? Prečo tam nebol Kotleba, Taraba či Radačovský?
Prečo by tam vôbec mali byť?


[quote="pid:40027, uid:492"]Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?[/quote] Prečo tam nebol Uhrík? Prečo tam nebol Kotleba, Taraba či Radačovský? Prečo by tam vôbec mali byť?

Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?


Pretože v tomto prípade ide o jasnú hru GP (a teraz nemyslím generálneho prokurátora).


Rostas je reálne riadená opozícia (neviem či o tom vie) vrámci národnostnej ideologie a akože záchrane národa cez uvoľňovanie určitých informácií.


To isté ako Harabin vyhral všetky tie spory a možno ani nevie že tam neboli tí sudcovia ktorí odsúdili Rostasa.


Rovnako ako taktiež ĽSNS plávajú na vlne nepravoverného národovstva.


[quote="pid:40027, uid:492"]Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?[/quote] Pretože v tomto prípade ide o jasnú hru GP (a teraz nemyslím generálneho prokurátora). Rostas je reálne riadená opozícia (neviem či o tom vie) vrámci národnostnej ideologie a akože záchrane národa cez uvoľňovanie určitých informácií. To isté ako Harabin vyhral všetky tie spory a možno ani nevie že tam neboli tí sudcovia ktorí odsúdili Rostasa. Rovnako ako taktiež ĽSNS plávajú na vlne nepravoverného národovstva.

@dusa Môžeš ozrejmiť v čom je to jasná hra GP?

Ja vidím len vyčíňanie liberálov.


@dusa Môžeš ozrejmiť v čom je to jasná hra GP? Ja vidím len vyčíňanie liberálov.

Exsiskár Tóth o sledovaní Fica a uniknutých videách ešte raz: Nielen pre menej chápavých …


Kým nebudú tvrdo trestané úniky informácií z prípravného konania, dovtedy bude zneužívané trestné právo na politické ciele, napísal na sociálnej sieti bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth.


Ešte jedna poznámka k videám z poľovníckej chaty, pretože poniektorí, vedení slepou nenávisťou k Ficovi, nie sú schopní a ochotní chápať, že trestné konanie smie prebiehať iba na základe zákona.


Účel nasadenia informačno-technických prostriedkov je jasne vymedzený obsahom povolenia zákonného sudcu. Ak sa dokumentovanie trestnej činnosti malo týkať pytliactva a nič také sa nepotvrdilo, všetky nahrávky mali byť zničené.


Ich použitie v inej trestnej veci je možné len v takom prípade, že v nej bolo začaté trestné stíhanie pred vydaním povolenia na použitie informačno-technického prostriedku.
https://www.infovojna.sk/article/exsiskar-toth-o-sledovani-fica-a-uniknutych-videach-este-raz-nielen-pre-menej-chapavych


**Exsiskár Tóth o sledovaní Fica a uniknutých videách ešte raz: Nielen pre menej chápavých …** Kým nebudú tvrdo trestané úniky informácií z prípravného konania, dovtedy bude zneužívané trestné právo na politické ciele, napísal na sociálnej sieti bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth. Ešte jedna poznámka k videám z poľovníckej chaty, pretože poniektorí, vedení slepou nenávisťou k Ficovi, nie sú schopní a ochotní chápať, že trestné konanie smie prebiehať iba na základe zákona. Účel nasadenia informačno-technických prostriedkov je jasne vymedzený obsahom povolenia zákonného sudcu. Ak sa dokumentovanie trestnej činnosti malo týkať pytliactva a nič také sa nepotvrdilo, všetky nahrávky mali byť zničené. Ich použitie v inej trestnej veci je možné len v takom prípade, že v nej bolo začaté trestné stíhanie pred vydaním povolenia na použitie informačno-technického prostriedku. https://www.infovojna.sk/article/exsiskar-toth-o-sledovani-fica-a-uniknutych-videach-este-raz-nielen-pre-menej-chapavych

Môžeš ozrejmiť v čom je to jasná hra GP?


Jednoducho povedané: dovtedy budeš o dotyčnom hovoriť, že je fašista až sa stane fašistom (naberie k sebe plno hlupákov). Predtým ako sa začnú hrať tieto verejné hry, na dotyčného prebehne konkurz na jeho typ psychiky a následné školenie.


Liberáli sú v tomto prípade používaný ako nástroj na druhej strane. Ako podpora ideologického protihráča.


Celý tento príbeh je úplne podobný s príbehom Hitlera.


Samozrejme to nieje jediný plán pre nás (Slovensko). Ale reálny cieľ pre nás je úplná depopulácia vrámci green delu. Sme príliš tvrdohlavý a ešte stále príliš Ľudský a máme potenciálne stať sa Ľudský úplne.


[quote="pid:40124, uid:219"]Môžeš ozrejmiť v čom je to jasná hra GP?[/quote] Jednoducho povedané: dovtedy budeš o dotyčnom hovoriť, že je fašista až sa stane fašistom (naberie k sebe plno hlupákov). Predtým ako sa začnú hrať tieto verejné hry, na dotyčného prebehne konkurz na jeho typ psychiky a následné školenie. Liberáli sú v tomto prípade používaný ako nástroj na druhej strane. Ako podpora ideologického protihráča. Celý tento príbeh je úplne podobný s príbehom Hitlera. Samozrejme to nieje jediný plán pre nás (Slovensko). Ale reálny cieľ pre nás je úplná depopulácia vrámci green delu. Sme príliš tvrdohlavý a ešte stále príliš Ľudský a máme potenciálne stať sa Ľudský úplne.

Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov.

Čekal jsem podmínku.
Dostal peněžitý trest.
Něco mi to připomíná.
V ČR je jeden okázalý jewrejobijec. Adam Benjamin Bartoš. Předseda národovecké pidistrany “Národní demokracie”. Podle mne sám jewrej. Má toho za sebou poněkud víc, než jen 1 článek ala Rostas. Píše a vydává “pozoruhodné” knihy. Napojený na aeronet, vydává i knihy “pana VK”. Dostal už 2 tresty odnětí svobody za antisemitismus. Oba podmínečné. Což je trošku zvláštní, že ano.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš


[quote="pid:40027, uid:492"]Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov.[/quote] Čekal jsem podmínku. Dostal peněžitý trest. Něco mi to připomíná. V ČR je jeden okázalý jewrejobijec. Adam Benjamin Bartoš. Předseda národovecké pidistrany “Národní demokracie”. Podle mne sám jewrej. Má toho za sebou poněkud víc, než jen 1 článek ala Rostas. Píše a vydává “pozoruhodné” knihy. Napojený na aeronet, vydává i knihy “pana VK”. Dostal už 2 tresty odnětí svobody za antisemitismus. Oba podmínečné. Což je trošku zvláštní, že ano. https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš

Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov.
Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?
https://www.infovojna.sk/article/ak-smeraci-uprimne-bojuju-proti-justicnej-chobotnici-preco-neboli-podporit-na-sude-t-e-rostasa


Napriek tomu Blaha sa k Rostasovi vyjadril vo svojich perličkách:


9.Nielenže odpočúvajú lídra opozície, oni dokonca zatvárajú novinárov za citáty Ľudovíta Štúra. Včera odsúdili Tibora Eliota Rostasa a ani mu kvôli rúšku nedovolili sa hájiť. A hádajte, kto bol v hlavnej úlohe - hlavným Lipšicovým inkvizítorom bol prokurátor Honz, ktorý kedysi obviňoval aj Roberta Fica.


10.A Rostasa odsúdil sudca Paluda, bývalý kandidát Sulíkovej SaS do parlamentných volieb. Dvaja slniečkarski liberáli, Paluda a Honz, sa rozhodli, že citovať Štúrovcov je extrémizmus. Toto je čistá likvidácia Slovenska.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/751/blaha-a-jeho-perli%C4%8Dky/4#post-40104


[quote="pid:40027, uid:492"]Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov. Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini? https://www.infovojna.sk/article/ak-smeraci-uprimne-bojuju-proti-justicnej-chobotnici-preco-neboli-podporit-na-sude-t-e-rostasa[/quote] Napriek tomu Blaha sa k Rostasovi vyjadril vo svojich perličkách: 9.Nielenže odpočúvajú lídra opozície, oni dokonca zatvárajú novinárov za citáty Ľudovíta Štúra. Včera odsúdili Tibora Eliota Rostasa a ani mu kvôli rúšku nedovolili sa hájiť. A hádajte, kto bol v hlavnej úlohe - hlavným Lipšicovým inkvizítorom bol prokurátor Honz, ktorý kedysi obviňoval aj Roberta Fica. 10.A Rostasa odsúdil sudca Paluda, bývalý kandidát Sulíkovej SaS do parlamentných volieb. Dvaja slniečkarski liberáli, Paluda a Honz, sa rozhodli, že citovať Štúrovcov je extrémizmus. Toto je čistá likvidácia Slovenska. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/751/blaha-a-jeho-perli%C4%8Dky/4#post-40104

Napriek tomu Blaha sa k Rostasovi vyjadril vo svojich perličkách


Pred cca 2dňami mal rozhovor na SV S Erikou o živote a teda dostal aj neprijemné otázky aj tú o zásahu kukláčov....odporúčam vypočuť. Bolo povedané viac ako inokedy.....


[quote="pid:40168, uid:6"]Napriek tomu Blaha sa k Rostasovi vyjadril vo svojich perličkách[/quote] Pred cca 2dňami mal rozhovor na SV S Erikou o živote a teda dostal aj neprijemné otázky aj tú o zásahu kukláčov....odporúčam vypočuť. Bolo povedané viac ako inokedy.....

Sulíka som si vypočula a pôsobíl na mňa ako po 2 prebdených nociach, mala som pocit, že ledva stojí na nohách. Okrem toho ten jeho prejav, je jedna katastrofa, to sa nedalo počúvať.
6184bc4cb6b66


[quote="pid:39684, uid:17"]Sulíka som si vypočula a pôsobíl na mňa ako po 2 prebdených nociach, mala som pocit, že ledva stojí na nohách. Okrem toho ten jeho prejav, je jedna katastrofa, to sa nedalo počúvať.[/quote]![6184bc4cb6b66](serve/attachment&path=6184bc4cb6b66)

JankA

@Malina

Áno, je to tak.
"chceli sme to najlepšie(liberáli) a dopadlo to.."


@Malina Áno, je to tak. "chceli sme to najlepšie(liberáli) a dopadlo to.."

a toto podla mna nie je cesta:


Fico vyzval Roberta Kaliňáka, aby sa vrátil do politiky.
Fico pozval obvineného Tibora Gašpara do politiky.


a toto podla mna nie je cesta: Fico vyzval Roberta Kaliňáka, aby sa vrátil do politiky. Fico pozval obvineného Tibora Gašpara do politiky.

Předseda slovenského Směru Robert Fico rýsuje černý scénář: Brutalita je blízko
Lídr Směru Robert Fico předpovídá, že už podzim a možná jaro bude brutální. Prohlásil to během tiskové konference svého hnutí.
„Tato země je v pekle,“ okomentoval Fico navrhovaná přísnější pravidla pro neočkované.
Podle Fica hněv lidí může přerůst do formy majdanů, jako byly na Ukrajině.
Cely clanek zde:
Předseda slovenského Směru Robert Fico rýsuje černý scénář: Brutalita je blízko


**Předseda slovenského Směru Robert Fico rýsuje černý scénář: Brutalita je blízko** Lídr Směru Robert Fico předpovídá, že už podzim a možná jaro bude brutální. Prohlásil to během tiskové konference svého hnutí. „Tato země je v pekle,“ okomentoval Fico navrhovaná přísnější pravidla pro neočkované. Podle Fica hněv lidí může přerůst do formy majdanů, jako byly na Ukrajině. Cely clanek zde: [Předseda slovenského Směru Robert Fico rýsuje černý scénář: Brutalita je blízko](https://cz.sputniknews.com/20211105/predseda-slovenskeho-smeru-robert-fico-rysuje-cerny-scenar-brutalita-je-blizko-16406532.html)
Upravené 6. 11. 2021 o 02:17

RTVS - Z prvej ruky 4.11.2021
Hostia: Juraj Šeliga (poslanec, Za ľudí) a Róbert Kaliňák (člen predsedníctva strany Smer-SD)
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1175/1676433


RTVS - Z prvej ruky 4.11.2021 Hostia: Juraj Šeliga (poslanec, Za ľudí) a Róbert Kaliňák (člen predsedníctva strany Smer-SD) https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1175/1676433

Opozicia pracuje prilis opatrne, ako by vedela, ze sa bat musia.
Podpora idotov v ozbrojenych zlozkach sa bude stupnovat, cim vacsi idiot, tym lepsie financne ohodnotenie.
Tieto stroje (vid. utok policie na obcanov bez zdraviu skodliveho nahubku) bez mozgu (dobreho rodinneho zazemia; charakteru; inteligencie; schopnost uplatnit sa v inej praci) su klucom k prezitiu Elitneho-odpadu.
Asi tu chyba autorita, ktora by zjednotila narodne uvazujuce "sily", ten bol uvazene zlikvidovany prioritne (Lucansky).
Chyba organizator, strukturalneho riadenia, kedze bezstrukturne predpoklada vedomosti vacsiny ,alebo totalny upadok riadenia (chudoba,hladomor,narast umrtnosti,...).


Opozicia pracuje prilis opatrne, ako by vedela, ze sa bat musia. Podpora idotov v ozbrojenych zlozkach sa bude stupnovat, cim vacsi idiot, tym lepsie financne ohodnotenie. Tieto stroje (vid. utok policie na obcanov bez zdraviu skodliveho nahubku) bez mozgu (dobreho rodinneho zazemia; charakteru; inteligencie; schopnost uplatnit sa v inej praci) su klucom k prezitiu Elitneho-odpadu. Asi tu chyba autorita, ktora by zjednotila narodne uvazujuce "sily", ten bol uvazene zlikvidovany prioritne (Lucansky). Chyba organizator, strukturalneho riadenia, kedze bezstrukturne predpoklada vedomosti vacsiny ,alebo totalny upadok riadenia (chudoba,hladomor,narast umrtnosti,...).
Upravené 7. 11. 2021 o 13:06

Fico Hegerovej vláde: 80 percent národa vás nenávidí a vy zo seba ešte robíte blbcov!
https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/07/fico-hegerovej-vlade-80-percent-naroda-vas-nenavidi-a-vy-zo-seba-este-robite-blbcov


Fico Hegerovej vláde: 80 percent národa vás nenávidí a vy zo seba ešte robíte blbcov! https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/07/fico-hegerovej-vlade-80-percent-naroda-vas-nenavidi-a-vy-zo-seba-este-robite-blbcov

Opozicia pracuje prilis opatrne, ako by vedela, ze sa bat musia.


Nie, musí sa to dohrať do konca aby sa odkryli všetka štruktúra zahraničia a všetky lži, ktorou populáciu Slovenska kŕmili inak sa situácia zopakuje zas. Čo hádam nechceš alebo sa mýlim?


[quote="pid:41599, uid:197"]Opozicia pracuje prilis opatrne, ako by vedela, ze sa bat musia.[/quote] Nie, musí sa to dohrať do konca aby sa odkryli všetka štruktúra zahraničia a všetky lži, ktorou populáciu Slovenska kŕmili inak sa situácia zopakuje zas. Čo hádam nechceš alebo sa mýlim?

Moderátor

odkryli všetka štruktúra zahraničia
tak sa uvidime za 1000 rokov, az sa vsetka spina usadi smile
Řídící struktury GP ve středověku, církevní řády (1)
Řídící struktury GP ve středověku, církevní řády (2)


[quote="pid:41660, uid:7"]odkryli všetka štruktúra zahraničia[/quote]tak sa uvidime za 1000 rokov, az sa vsetka spina usadi ;) [Řídící struktury GP ve středověku, církevní řády (1)](http://leva-net.webnode.cz/products/rizeni-historickeho-procesu-ze-strany-gp-ve-stredoveku-cirkevni-rady-1-/) [Řídící struktury GP ve středověku, církevní řády (2)](http://leva-net.webnode.cz/products/ridici-struktury-gp-ve-stredoveku-cirkevni-rady-2-/)
49.35k
440
51
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept