Politika v SR
strana SMER

Tlačia ho všade, vid média, inú opozíciu tam ani nevidíte.


To ale nie je aktivitami medii, ale aj Hlasu. Je jasne, ze skutocna opozicia je len Smer a Hlas. Oni robia tlacovky rad za radom a ich ludia pravidelne vystupuju v relaciach majnstrimu. Ina, takto aktivna opozicia neexistuje.


Keby tak casto vystupovali na tlacovkach a v relaciach napr. Republika, alebo Lsns, tak sa coskoro zdiskredituju. Setria ich na volby...


Cize informacna aktivita Hlasu nevychadza z podpory medii, to je omyl, ale z ich aktivity a tiez media (zakulisie) si Hlas z roznych stran otukavaju...


[quote="pid:33847, uid:273"]Tlačia ho všade, vid média, inú opozíciu tam ani nevidíte.[/quote] To ale nie je aktivitami medii, ale aj Hlasu. Je jasne, ze skutocna opozicia je len Smer a Hlas. Oni robia tlacovky rad za radom a ich ludia pravidelne vystupuju v relaciach majnstrimu. Ina, takto aktivna opozicia neexistuje. Keby tak casto vystupovali na tlacovkach a v relaciach napr. Republika, alebo Lsns, tak sa coskoro zdiskredituju. Setria ich na volby... Cize informacna aktivita Hlasu nevychadza z podpory medii, to je omyl, ale z ich aktivity a tiez media (zakulisie) si Hlas z roznych stran otukavaju...

R. Fico (SMER SD) - Fico varuje Českú Republiku, TOTO môže rezonovať v celej EÚ
som zvedavy na reakciu v ceskych mediach a ci nejaka bude, zatial som nic nenasiel.


[quote="pid:33850, uid:492"]R. Fico (SMER SD) - Fico varuje Českú Republiku, TOTO môže rezonovať v celej EÚ[/quote]som zvedavy na reakciu v ceskych mediach a ci nejaka bude, zatial som nic nenasiel.

Moderator

Fico varuje Českú Republiku, TOTO môže rezonovať v celej EÚ

Když hovořil o veřejných financích SR, hovořil o deficitu ​8 miliard EUR a pak to přepočítal na Slovenskou korunu.


Cože? On na ně chce vytáhnout jejich vlastní zbraň: hodnoty EU a obrácení se na EK!
:-)


A ty odposlechy taky zajímavé...


[quote="pid:33850, uid:492"]Fico varuje Českú Republiku, TOTO môže rezonovať v celej EÚ[/quote] Když hovořil o veřejných financích SR, hovořil o deficitu ​8 miliard EUR a **pak to přepočítal na Slovenskou korunu**. Cože? On na ně chce vytáhnout jejich vlastní zbraň: hodnoty EU a obrácení se na EK! :-) A ty odposlechy taky zajímavé...

Cože? On na ně chce vytáhnout jejich vlastní zbraň: hodnoty EU a obrácení se na EK!


V podstate je to ten istý typ útoku, ako urobil Orbán v Maďarsku, keď mu EÚ povedala, že protiuchylácky zákon nie je ok. Tak Orbán povedal, že nechce peniaze EÚ, čo je len predohra k exitu.


To isté Fico, musí vedieť, že EÚ nezasiahne (ako vedel, že Hlas povie nie). Takže sa príhodne a "sama od seba" otvorí možnosť vystúpenia z EÚ ( možno spoločne s Maďarskom). Jasné, že nie hneď, ale je to medzikrok do budúcnosti.


[quote="pid:33895, uid:240"]Cože? On na ně chce vytáhnout jejich vlastní zbraň: hodnoty EU a obrácení se na EK![/quote] V podstate je to ten istý typ útoku, ako urobil Orbán v Maďarsku, keď mu EÚ povedala, že protiuchylácky zákon nie je ok. Tak Orbán povedal, že nechce peniaze EÚ, čo je len predohra k exitu. To isté Fico, musí vedieť, že EÚ nezasiahne (ako vedel, že Hlas povie nie). Takže sa príhodne a "sama od seba" otvorí možnosť vystúpenia z EÚ ( možno spoločne s Maďarskom). Jasné, že nie hneď, ale je to medzikrok do budúcnosti.

Moderátor

VYHLÁSENIE VEDENIA STRANY SMER – SOCIÁLNA DEMOKRACIA K AKTUÁLNEJ POLITICKEJ SITUÁCII
Predstavitelia vedenia politickej strany SMER – sociálna demokracia na svojom dnešnom pravidelnom stretnutí konštatovali ďalší rozklad právneho a sociálneho štátu na Slovensku prirodzene vedúci k rozpadu vládnej koalície a predčasným parlamentným voľbám.
SMER – sociálna demokracia berie na vedomie vyhlásenia nezaradených poslancov NR SR okolo P. Pellegriniho, ktorí odmietajú spoločný postup SMERU – sociálna demokracia a Hlasu vedúci k totálnej volebnej porážke súčasných vládnych strán.
SMER by mal byť prvý, kto by mohol odmietať akúkoľvek spoluprácu s Hlasom. Odchod 11 poslancov NR SR okolo P. Pellegriniho už opakovane komentoval a hodnotil. Volebná porážka súčasných vládnych strán, nastolenie stability a návrat k právnemu a sociálnemu štátu sú pre SMER dôležitejšie ciele ako návraty do minulosti. Ak má SMER a HLAS šancu na základe absolútne prirodzenej predvolebnej spolupráce získať cca 40 – percentnú podporu a v súčinnosti s niektorými mimoparlamentnými stranami ako je SNS podstatne viac, nie je mu zrejmé, o akom podozrivom kalkule Hlas hovorí.
SMER plne rešpektuje aj programovú odlišnosť Hlasu, ktorú tak zreteľne vyjadril podpredseda Hlasu R. Raši, keď sa dištancoval od predstavy SMERU robiť slovenskú sociálno-demokratickú politiku pre ľudí na Slovensku, a nie pre úradníkov v Bruseli. SMER nebráni a ani nebude kritizovať politiku Hlasu orientovanú na všetky menšiny a iné typické bruselské témy. A aj preto SMER dnes nemal dôvod útočiť na Hlas, keď jeho predstavitelia zahlasovali za návrh uznesenia obsahujúci, okrem iného, aj nekritickú ochranu sexuálnych menšín. Je to vnútorná politika Hlasu, ktorá nemení nič na tom, že šancu poraziť súčasnú zločineckú vládu má len prirodzená spolupráca SMERU a Hlasu a SMER bude jej potrebu pragmaticky a pokojne pripomínať.
Ak má byť začiatkom prirodzenej spolupráce SMERU a Hlasu dodanie desiatich podpisov poslancov NR SR za SMER pod návrh na odvolanie vlády, SMER vyhlasuje, že je pripravený doručiť všetkých 26 podpisov hneď po ukončení schôdze o vyslovení nedôvery ministrovi vnútra SR R. Mikulcovi. Odvolanie vlády E. Hegera je našou politickou prioritou, i keď schôdza o odvolaní jeho vlády bude viesť skôr k posilneniu tejto vládnej zostavy ako jej oslabeniu. SMER by však súčasne očakával verejné vysvetlenie Hlasu, prečo najskôr žiadal SMER o podporu návrhu na odvolanie ministerky spravodlivosti M. Kolíkovej a potom bez akýchkoľvek dôvodov a súhlasu SMERU stiahol všetky podpisy pod návrhom, vrátane podpisov SMERU. Tento postup Hlasu vyvoláva v politických kuolároch rôzne interpretácie, vrátane tých o dohode Hlasu a SaS a Za ľudí ochrániť M. Kolíkovú pred devastujúcim výsledkom odvolávania.
https://www.facebook.com/smersd/posts/151101483877029


VYHLÁSENIE VEDENIA STRANY SMER – SOCIÁLNA DEMOKRACIA K AKTUÁLNEJ POLITICKEJ SITUÁCII Predstavitelia vedenia politickej strany SMER – sociálna demokracia na svojom dnešnom pravidelnom stretnutí konštatovali ďalší rozklad právneho a sociálneho štátu na Slovensku prirodzene vedúci k rozpadu vládnej koalície a predčasným parlamentným voľbám. SMER – sociálna demokracia berie na vedomie vyhlásenia nezaradených poslancov NR SR okolo P. Pellegriniho, ktorí odmietajú spoločný postup SMERU – sociálna demokracia a Hlasu vedúci k totálnej volebnej porážke súčasných vládnych strán. SMER by mal byť prvý, kto by mohol odmietať akúkoľvek spoluprácu s Hlasom. Odchod 11 poslancov NR SR okolo P. Pellegriniho už opakovane komentoval a hodnotil. Volebná porážka súčasných vládnych strán, nastolenie stability a návrat k právnemu a sociálnemu štátu sú pre SMER dôležitejšie ciele ako návraty do minulosti. Ak má SMER a HLAS šancu na základe absolútne prirodzenej predvolebnej spolupráce získať cca 40 – percentnú podporu a v súčinnosti s niektorými mimoparlamentnými stranami ako je SNS podstatne viac, nie je mu zrejmé, o akom podozrivom kalkule Hlas hovorí. SMER plne rešpektuje aj programovú odlišnosť Hlasu, ktorú tak zreteľne vyjadril podpredseda Hlasu R. Raši, keď sa dištancoval od predstavy SMERU robiť slovenskú sociálno-demokratickú politiku pre ľudí na Slovensku, a nie pre úradníkov v Bruseli. SMER nebráni a ani nebude kritizovať politiku Hlasu orientovanú na všetky menšiny a iné typické bruselské témy. A aj preto SMER dnes nemal dôvod útočiť na Hlas, keď jeho predstavitelia zahlasovali za návrh uznesenia obsahujúci, okrem iného, aj nekritickú ochranu sexuálnych menšín. Je to vnútorná politika Hlasu, ktorá nemení nič na tom, že šancu poraziť súčasnú zločineckú vládu má len prirodzená spolupráca SMERU a Hlasu a SMER bude jej potrebu pragmaticky a pokojne pripomínať. Ak má byť začiatkom prirodzenej spolupráce SMERU a Hlasu dodanie desiatich podpisov poslancov NR SR za SMER pod návrh na odvolanie vlády, SMER vyhlasuje, že je pripravený doručiť všetkých 26 podpisov hneď po ukončení schôdze o vyslovení nedôvery ministrovi vnútra SR R. Mikulcovi. Odvolanie vlády E. Hegera je našou politickou prioritou, i keď schôdza o odvolaní jeho vlády bude viesť skôr k posilneniu tejto vládnej zostavy ako jej oslabeniu. SMER by však súčasne očakával verejné vysvetlenie Hlasu, prečo najskôr žiadal SMER o podporu návrhu na odvolanie ministerky spravodlivosti M. Kolíkovej a potom bez akýchkoľvek dôvodov a súhlasu SMERU stiahol všetky podpisy pod návrhom, vrátane podpisov SMERU. Tento postup Hlasu vyvoláva v politických kuolároch rôzne interpretácie, vrátane tých o dohode Hlasu a SaS a Za ľudí ochrániť M. Kolíkovú pred devastujúcim výsledkom odvolávania. https://www.facebook.com/smersd/posts/151101483877029

Robert Fico odkázal holandskej europoslankyni Sophie in ’t Veldovej, „aby si dala doma jointa a neotravovala vzduch na Slovensku, lebo ho prišla len otravovať.“ Predseda Smeru ju v statuse na Facebooku nazýva „fešandou“ z europarlamentu.


Celé vyjadrenie bez úprav:


Ja mám na tie holandské fešandy z Európskeho parlamentu šťastie. Najskôr mi jedna ako premiérovi, po tom, čo som informoval EP o zmenách Zákonníka práce a raste minimálnej mzdy z dielne SMERU – SD verejne povedala, že mi bude veriť moju ľavicovú orientáciu len vtedy, keď sa v Bratislave postavím na čelo sprievodu homosexuálov a transsexuálov. De gustibus non est disputandum. Proti gustu žiadny dišputát, ale fajnšmekrom na cigánskych transsexuálov je náš primus inter pares B. Kollár.


Druhú holandskú fešandu z EP som ako premiér slušne a milo prijal po vražde novinára Kuciaka. Odmenila sa mi tak, že krátko na to vyhlásila, že mám skončiť v politike. To ako keby nejaká poslankyňa EP zo Slovenska išla do Holandska a tam by žiadala politický koniec premiéra. TÍTO ĽUDIA SÚ ÚPLNE MIMO.


A dnes ju tu máme opäť na Slovensku a mudruje o našej krajine, hoci netuší, čo sa deje. Vraj vidí posuny. No áno, dnes sa už zatvárajú na základe vymyslených trestných stíhaní a skorumpovaných udavačov nevinní ľudia a niektorí za záhadných okolností zomierajú vo väzbe. To sa naozaj za mojej éry nedialo, takže pripusťme výraz „posun“.


Fešandu na Slovensku zaujímalo všetko, len nie to podstatné. Je to smiešne, čo títo ľudkovia z EP vystrájajú, keďže sa zjavne nudia a potrebujú nejaké „vzrúšo“. Odporúčam jej, aby si v Holandsku dala jointa a hľadala „vzrúšo“ u seba doma a neotravovala vzduch na Slovensku.


Robert Fico odkázal holandskej europoslankyni Sophie in ’t Veldovej, „aby si dala doma jointa a neotravovala vzduch na Slovensku, lebo ho prišla len otravovať.“ Predseda Smeru ju v statuse na Facebooku nazýva „fešandou“ z europarlamentu. Celé vyjadrenie bez úprav: Ja mám na tie holandské fešandy z Európskeho parlamentu šťastie. Najskôr mi jedna ako premiérovi, po tom, čo som informoval EP o zmenách Zákonníka práce a raste minimálnej mzdy z dielne SMERU – SD verejne povedala, že mi bude veriť moju ľavicovú orientáciu len vtedy, keď sa v Bratislave postavím na čelo sprievodu homosexuálov a transsexuálov. De gustibus non est disputandum. Proti gustu žiadny dišputát, ale fajnšmekrom na cigánskych transsexuálov je náš primus inter pares B. Kollár. Druhú holandskú fešandu z EP som ako premiér slušne a milo prijal po vražde novinára Kuciaka. Odmenila sa mi tak, že krátko na to vyhlásila, že mám skončiť v politike. To ako keby nejaká poslankyňa EP zo Slovenska išla do Holandska a tam by žiadala politický koniec premiéra. TÍTO ĽUDIA SÚ ÚPLNE MIMO. A dnes ju tu máme opäť na Slovensku a mudruje o našej krajine, hoci netuší, čo sa deje. Vraj vidí posuny. No áno, dnes sa už zatvárajú na základe vymyslených trestných stíhaní a skorumpovaných udavačov nevinní ľudia a niektorí za záhadných okolností zomierajú vo väzbe. To sa naozaj za mojej éry nedialo, takže pripusťme výraz „posun“. Fešandu na Slovensku zaujímalo všetko, len nie to podstatné. Je to smiešne, čo títo ľudkovia z EP vystrájajú, keďže sa zjavne nudia a potrebujú nejaké „vzrúšo“. Odporúčam jej, aby si v Holandsku dala jointa a hľadala „vzrúšo“ u seba doma a neotravovala vzduch na Slovensku.

Fico: “Odporúčam holandskej europoslankyni in’t Veldovej, aby si dala doma jointa a neotravovala vzduch na Slovensku”
https://www.hlavnespravy.sk/fico-odporucam-holandskej-europoslankyni-int-veldovej-aby-si-dala-doma-jointa-a-neotravovala-vzduch-na-slovensku/2687876


**Fico: “Odporúčam holandskej europoslankyni in’t Veldovej, aby si dala doma jointa a neotravovala vzduch na Slovensku”** https://www.hlavnespravy.sk/fico-odporucam-holandskej-europoslankyni-int-veldovej-aby-si-dala-doma-jointa-a-neotravovala-vzduch-na-slovensku/2687876

Róbert Kaliňák: Každý rozsudok založený na kajúcnikoch bude zrušený.


tu je celý rozhovor....veľmi dobrý
https://www.youtube.com/watch?v=9fhG7exaUlo


[quote="pid:34381, uid:492"]Róbert Kaliňák: Každý rozsudok založený na kajúcnikoch bude zrušený.[/quote] tu je celý rozhovor....veľmi dobrý https://www.youtube.com/watch?v=9fhG7exaUlo

MUDr. V. BALÁŽ (poslanec) : OČKOVANIE DETÍ ODPORÚČA LEN PFIZER, KTORÝ CHCE VO VEĽKOM PREDÁVAŤ VAKCÍNY https://www.youtube.com/watch?v=K0G21_Ej3QU


MUDr. V. BALÁŽ (poslanec) : OČKOVANIE DETÍ ODPORÚČA LEN PFIZER, KTORÝ CHCE VO VEĽKOM PREDÁVAŤ VAKCÍNY https://www.youtube.com/watch?v=K0G21_Ej3QU

Tlačová beseda strany SMER-SD na tému: Odvolávanie ministra Mikulca a aktuálne politické dianie (24.9.)
https://www.youtube.com/watch?v=9QHg4EewvkE


Tlačová beseda strany SMER-SD na tému: Odvolávanie ministra Mikulca a aktuálne politické dianie (24.9.) https://www.youtube.com/watch?v=9QHg4EewvkE

R. FICO: SUDKYŇA ZÁLESKÁ ODMIETLA 70 DÔKAZOV V PROSPECH D. KOVÁČIKA, ABY MU MOHLA DAŤ 14 ROKOV BASY
https://www.youtube.com/watch?v=gvCEa5AQH9c


R. FICO: SUDKYŇA ZÁLESKÁ ODMIETLA 70 DÔKAZOV V PROSPECH D. KOVÁČIKA, ABY MU MOHLA DAŤ 14 ROKOV BASY https://www.youtube.com/watch?v=gvCEa5AQH9c

23.9.2021


"“Dnes sa stala udalosť, ktorá je v Národnej rade nevídaná. Predsedníčka poslaneckého klubu SaS predložila procedurálny návrh, v ktorom navrhla, že nám majú zakázať rozprávať v Národnej rade ako predstaviteľom opozície. Či tomu veríte alebo neveríte, tento procedurálny návrh z dielne tejto politickej strany v NR SR aj prešiel,” vysvetlil na včerajšej tlačovej konferencii predseda Smeru-SD Robert Fico."


https://www.hlavnespravy.sk/zmenaova-zo-sas-podala-proceduralny-navrh-v-ktorom-ziadala-zakaz-vyjadrovania-sa-opozicie-nekompromisne-reakcie-fica-ci-tarabu/2689752?fbclid=IwAR0bALBp4RrpLUKspO_n2AT0UXF5SdLEbX4rs9iazbwmCVlpQodt-DkyIhY


vo videu v článku cca 2:20


23.9.2021 "“Dnes sa stala udalosť, ktorá je v Národnej rade nevídaná. Predsedníčka poslaneckého klubu SaS predložila procedurálny návrh, v ktorom navrhla, že nám majú zakázať rozprávať v Národnej rade ako predstaviteľom opozície. Či tomu veríte alebo neveríte, tento procedurálny návrh z dielne tejto politickej strany v NR SR aj prešiel,” vysvetlil na včerajšej tlačovej konferencii predseda Smeru-SD Robert Fico." https://www.hlavnespravy.sk/zmenaova-zo-sas-podala-proceduralny-navrh-v-ktorom-ziadala-zakaz-vyjadrovania-sa-opozicie-nekompromisne-reakcie-fica-ci-tarabu/2689752?fbclid=IwAR0bALBp4RrpLUKspO_n2AT0UXF5SdLEbX4rs9iazbwmCVlpQodt-DkyIhY vo videu v článku cca 2:20

Draxler kradne myšlienky a zámery Smeru...už na piatok ohlasuje protesty o témach ktoré RF komentuje niekoľko mesiacov.....


Proste vykrádač, imitačný provokatér, ktorý si praje krv v uliciach. Niečo ako Kotleba.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=350714880178423&id=100057197421447


Draxler kradne myšlienky a zámery Smeru...už na piatok ohlasuje protesty o témach ktoré RF komentuje niekoľko mesiacov..... Proste vykrádač, imitačný provokatér, ktorý si praje krv v uliciach. Niečo ako Kotleba. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=350714880178423&id=100057197421447

Proste vykrádač, imitačný provokatér, ktorý si praje krv v uliciach. Niečo ako Kotleba.

Tu to skor vidim, ze ľudia za ním si praju krv... On je len ex minister ničoho


[quote="pid:35053, uid:17"]Proste vykrádač, imitačný provokatér, ktorý si praje krv v uliciach. Niečo ako Kotleba.[/quote] Tu to skor vidim, ze ľudia za ním si praju krv... On je len ex minister ničoho

Tu to skor vidim, ze ľudia za ním


Samozrejme on je ta hovoriaca hlava, ľudia mu v komentoch pokladaju otazky prečo v piatok o 17tej...ked všetci z uradu už ohrievaju nohy u krbu....jeho vyhovorky su smiešne.... on v prispevku deklaruje akési podmienky, ktoré ak nepríjmu(ako inak : ), tak pôjde do ostrejších....stačí jeden Núdzový stav a doostril, tak ako minule a predminule a....je to hlupák😂


[quote="pid:35054, uid:492"]Tu to skor vidim, ze ľudia za ním[/quote] Samozrejme on je ta hovoriaca hlava, ľudia mu v komentoch pokladaju otazky prečo v piatok o 17tej...ked všetci z uradu už ohrievaju nohy u krbu....jeho vyhovorky su smiešne.... on v prispevku deklaruje akési podmienky, ktoré ak nepríjmu(ako inak : ), tak pôjde do ostrejších....stačí jeden Núdzový stav a doostril, tak ako minule a predminule a....je to hlupák
Upravené 28. 9. 2021 o 18:49

Heger o zdražovaní energií: Vláda má pomoc pre najchudobnejších


Ak si to bude situácia s rastom cien energií vyžadovať, vláda podá pomocnú ruku nízkopríjmovým skupinám obyvateľstva. Uviedol to premiér Eduard Heger (OĽANO) v reakcii na vyjadrenia prezidentky Zuzany Čaputovej v správe o stave republiky.


https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/602091-heger-o-zdrazovani-energii-vlada-ma-pomoc-pre-najchudobnejsich/


ako inak....ale zabúda na to, že chudobná tu bude väčšina pracujúcich, tak neviem koho tým myslel....už vidím Matela ako mu to celé zatrhne...povie, že je prázdna špajza, lebofico atď..... ale veď niečo povedať musel......


Heger o zdražovaní energií: Vláda má pomoc pre najchudobnejších Ak si to bude situácia s rastom cien energií vyžadovať, vláda podá pomocnú ruku nízkopríjmovým skupinám obyvateľstva. Uviedol to premiér Eduard Heger (OĽANO) v reakcii na vyjadrenia prezidentky Zuzany Čaputovej v správe o stave republiky. https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/602091-heger-o-zdrazovani-energii-vlada-ma-pomoc-pre-najchudobnejsich/ ako inak....ale zabúda na to, že chudobná tu bude väčšina pracujúcich, tak neviem koho tým myslel....už vidím Matela ako mu to celé zatrhne...povie, že je prázdna špajza, lebofico atď..... ale veď niečo povedať musel......

vláda podá pomocnú ruku nízkopríjmovým skupinám obyvateľstva.

...hej,hej samozrejme treba prilepšiť osadníkom aby ich mal kto voliť zase...tomu zvyšku sa už neujde lebo veď je prázdna špajza...


[quote="pid:35064, uid:17"]vláda podá pomocnú ruku nízkopríjmovým skupinám obyvateľstva.[/quote] ...hej,hej samozrejme treba prilepšiť osadníkom aby ich mal kto voliť zase...tomu zvyšku sa už neujde lebo veď je prázdna špajza...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Fico na CNN Prima News: 30 minutovy rozhovor, resp asi 6 otazok moderatora a dlhe Ficove odpovede bez prerusovania, oplati sa vidiet. Mal priestor na vsetko.


https://fb.watch/8jbGwsSrq1/


Fico na CNN Prima News: 30 minutovy rozhovor, resp asi 6 otazok moderatora a dlhe Ficove odpovede bez prerusovania, oplati sa vidiet. Mal priestor na vsetko. https://fb.watch/8jbGwsSrq1/

Moderator

Upravené 28. 9. 2021 o 22:04

R. Fico: Osobná integrita mi nedovoľuje ignorovať neopodstatnené útoky a a preto som sa dnes rozhodol takto.
Stanovisko R. Fica k včerajšiemu vysielaniu rádia Expres relácie redaktora Závodského
https://www.youtube.com/watch?v=E5rkcZZrTcg


**R. Fico: Osobná integrita mi nedovoľuje ignorovať neopodstatnené útoky a a preto som sa dnes rozhodol takto.** Stanovisko R. Fica k včerajšiemu vysielaniu rádia Expres relácie redaktora Závodského https://www.youtube.com/watch?v=E5rkcZZrTcg

Stanovisko R. Fica k včerajšiemu vysielaniu rádia Expres relácie redaktora Závodského


Veľmi správne, p. Fico. Schválne som poerala stránku Radia Express, tam nič, natožto toto stanovisko.


Ako párkrát som to nedopatrením zapla, ale táto relácia je ako predlžená trúba politbyra tejto vlády a 5. kolóny.


[quote="pid:35149, uid:111"]Stanovisko R. Fica k včerajšiemu vysielaniu rádia Expres relácie redaktora Závodského[/quote] Veľmi správne, p. Fico. Schválne som poerala stránku Radia Express, tam nič, natožto toto stanovisko. Ako párkrát som to nedopatrením zapla, ale táto relácia je ako predlžená trúba politbyra tejto vlády a 5. kolóny.

Skvelá tlačovka. Zdá sa, že nastal posun nie, len v spájaní síl. Pobavilo ma ako novinári robili tlmočníkov koalícii....


Skvelá tlačovka. Zdá sa, že nastal posun nie, len v spájaní síl. Pobavilo ma ako novinári robili tlmočníkov koalícii....
Upravené 29. 9. 2021 o 19:53

Skvelá tlačovka. Zdá sa, že nastal posun nie, len v spájaní síl. Pobavilo


áno, tlačovka bola skvela. Ešte ako neviem či p. Fico resp. p. Taraba povedali, že Sulik je nervózny, že mu zatkli Plackovu. To len na okraj. Ja si myslím že Prockovia ani len netušia ako uchopiť problematiku. Sulik, Igor, Heger a spol. majú ľudí na háku.


[quote="pid:35220, uid:17"]Skvelá tlačovka. Zdá sa, že nastal posun nie, len v spájaní síl. Pobavilo[/quote] áno, tlačovka bola skvela. Ešte ako neviem či p. Fico resp. p. Taraba povedali, že Sulik je nervózny, že mu zatkli Plackovu. To len na okraj. Ja si myslím že Prockovia ani len netušia ako uchopiť problematiku. Sulik, Igor, Heger a spol. majú ľudí na háku.

CNN Prima News - Rozbouřené Slovensko:
Rozhovor s Robertom Ficom na aktuálne témy.
https://www.youtube.com/watch?v=ZU-eQFCEZJs


**CNN Prima News - Rozbouřené Slovensko:** Rozhovor s Robertom Ficom na aktuálne témy. https://www.youtube.com/watch?v=ZU-eQFCEZJs
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 29. 9. 2021 o 20:25

Posledná tlačovka smeru je opäť dobrá. Všimli ste si poznámku Fica na Sulíka, ohľadne mimoriadnej schôdzi o energiách ?. V tejto poslednej tlačovke Fico naznačuje, že Sulík bol "utlmený" a že mu zabásli dodávateľa Plačkovú(ten odpad z nejakej asociálnej siete). Takže Šulino nám fetuje v parlamente. Je to narkoman.


https://www.youtube.com/watch?v=qrSSi9anmK4


Posledná tlačovka smeru je opäť dobrá. Všimli ste si poznámku Fica na Sulíka, ohľadne mimoriadnej schôdzi o energiách ?. V tejto poslednej tlačovke Fico naznačuje, že Sulík bol "utlmený" a že mu zabásli dodávateľa Plačkovú(ten odpad z nejakej asociálnej siete). Takže Šulino nám fetuje v parlamente. Je to narkoman. https://www.youtube.com/watch?v=qrSSi9anmK4

akže Šulino nám fetuje v parlamente. Je to narkoman
Śulino fetuje na vláde. Je to stará známe vec. Kedysi dávno priznal, že to skúšal. A evidente neostalo len pri skúšaní. Ja sa síce na nikoho z tejto bandy nemôžem pozerať, ale všimni si ako niekedy mrká očami. Keď nemá dávku rozpráva ako spomalený film. On je podľa mňa čistý závislák. A už mi je aj jasné, kto tejto bande doával matroš. Robil som si srandu, že Boris má ešte staré zásoby. A hop. toť štetka primitívna akási Plačková.


[quote="pid:35264, uid:394"]akže Šulino nám fetuje v parlamente. Je to narkoman[/quote]Śulino fetuje na vláde. Je to stará známe vec. Kedysi dávno priznal, že to skúšal. A evidente neostalo len pri skúšaní. Ja sa síce na nikoho z tejto bandy nemôžem pozerať, ale všimni si ako niekedy mrká očami. Keď nemá dávku rozpráva ako spomalený film. On je podľa mňa čistý závislák. A už mi je aj jasné, kto tejto bande doával matroš. Robil som si srandu, že Boris má ešte staré zásoby. A hop. toť štetka primitívna akási Plačková.

A hop. toť štetka primitívna akási Plačková

Prrrrrr snáď Queen smile


[quote="pid:35265, uid:83"]A hop. toť štetka primitívna akási Plačková[/quote] Prrrrrr snáď Queen :)

Zdá sa, že sa Smer konečne naučil základy džuda a začal pracovať podobne ako Rusi s plynom. Vy na nás sankcie, že sa nechováme trhovo? Dobre, budete mať trhové ceny...


Blaha zostrihal video z čias, kedy Heger predával vodku a robil jej promo na veľtrhu v Inchebe. Krásne a elegantne vrátil naspäť sprosté reči o tom, že Fico chľastá. Heger natočený ako pred deťmi hovorí o tom, že si treba dať už na obed koktejlík a nik nevidí, že pijete.


Američan by na toto povedal: Straight in your face, Heger!


Zdá sa, že sa Smer konečne naučil základy džuda a začal pracovať podobne ako Rusi s plynom. Vy na nás sankcie, že sa nechováme trhovo? Dobre, budete mať trhové ceny... Blaha zostrihal video z čias, kedy Heger predával vodku a robil jej promo na veľtrhu v Inchebe. Krásne a elegantne vrátil naspäť sprosté reči o tom, že Fico chľastá. Heger natočený ako pred deťmi hovorí o tom, že si treba dať už na obed koktejlík a nik nevidí, že pijete. Američan by na toto povedal: Straight in your face, Heger!

Moderátor

Blaha zostrihal video z čias, kedy Heger predával vodku
tvrdý a dobre miereny úder


[quote="pid:35275, uid:127"]Blaha zostrihal video z čias, kedy Heger predával vodku[/quote]tvrdý a dobre miereny úder

Takže Šulino nám fetuje
o tomto sa už hovorilo dávno. Na túto tému pred pár rokmi natočil video aj Martin Dano, s tým, že sú aj na to dôkazy.


[quote="pid:35264, uid:394"]Takže Šulino nám fetuje[/quote]o tomto sa už hovorilo dávno. Na túto tému pred pár rokmi natočil video aj Martin Dano, s tým, že sú aj na to dôkazy.

https://www.hlavnespravy.sk/kiska-je-presvedceny-ze-policajti-z-naka-by-si-coskoro-mohli-prist-pre-roberta-fica-kde-berie-tu-drzost-znie-zo-smeru


Neviem čo o tom súdiť, ale už sú asi v koncoch, keď aktivovali túto upotenú krysu. Neskutočne slabá kádrová základňa. Ani sa nedivým, že EU je teraz ticho. Využujú to tí, ktorí vedia viac. Niekto usilovne pracuje na Trojmorí.
https://www.hlavnespravy.sk/igor-melicher-zo-smeru-sd-policia-ma-na-krku-obojok-a-je-pustana-konkretnym-smerom-ak-europska-komisia-nezacne-riesit-co-sa-deje-na-slovensku-mozu-mat-slovaci-otvorene-pochybnosti-o-dvojakom-metri


https://www.hlavnespravy.sk/kiska-je-presvedceny-ze-policajti-z-naka-by-si-coskoro-mohli-prist-pre-roberta-fica-kde-berie-tu-drzost-znie-zo-smeru Neviem čo o tom súdiť, ale už sú asi v koncoch, keď aktivovali túto upotenú krysu. Neskutočne slabá kádrová základňa. Ani sa nedivým, že EU je teraz ticho. Využujú to tí, ktorí vedia viac. Niekto usilovne pracuje na Trojmorí. https://www.hlavnespravy.sk/igor-melicher-zo-smeru-sd-policia-ma-na-krku-obojok-a-je-pustana-konkretnym-smerom-ak-europska-komisia-nezacne-riesit-co-sa-deje-na-slovensku-mozu-mat-slovaci-otvorene-pochybnosti-o-dvojakom-metri

CNN Prima News - Rozbouřené Slovensko:
Rozhovor s Robertom Ficom na aktuálne témy.


Čítal som niekde názor, že tá tlačovka pre české médiá vyšumí a ejha toto sa stalo...


[quote="pid:35229, uid:623"]CNN Prima News - Rozbouřené Slovensko: Rozhovor s Robertom Ficom na aktuálne témy.[/quote] Čítal som niekde **názor**, že tá tlačovka pre české médiá vyšumí a ejha toto sa stalo...

Moderátor

Čítal som niekde názor, že tá tlačovka pre české médiá vyšumí a ejha toto sa stalo...


O nie, v Čr sa zvolebnieva a treba to patrične zobchodovať. P. Fico niekoľkokrát zdôraznil, že čo sa môže stať, ak do k moci dostanú čudné figúrky, ľudia bez vzdelania a pod..... Tak českí voliči snáď pochopia :-), určite to nebolo len pre obyčajných voličov.


[quote="pid:35356, uid:7"]Čítal som niekde názor, že tá tlačovka pre české médiá vyšumí a ejha toto sa stalo...[/quote] O nie, v Čr sa zvolebnieva a treba to patrične zobchodovať. P. Fico niekoľkokrát zdôraznil, že čo sa môže stať, ak do k moci dostanú čudné figúrky, ľudia bez vzdelania a pod..... Tak českí voliči snáď pochopia :-), určite to nebolo len pre obyčajných voličov.
Upravené 30. 9. 2021 o 18:03

R.Fico v Ide o pravdu 30.9 2021


Nech ľuďom zaplatia kúrenie banky. Cez bankový odvod


https://youtu.be/VSUKTCi3_fs


**R.Fico v Ide o pravdu 30.9 2021** _Nech ľuďom zaplatia kúrenie banky. Cez bankový odvod_ https://youtu.be/VSUKTCi3_fs

Z FB R. Fica:


Robert Fico
19 min ·
Pellegrini: „Odchodom zo Smeru sa mi uľavilo.“ (Denník Pravda, dnes 5. 10. 2021)
Už som si od P. Pellegriniho (PP) prečítal a vypočul všeličo. Že nebol môj kamarát, že som úbohý a podobne. Nehnevám sa a pripisujem to jeho nevyzretosti.
Ale povedať po 20 rokoch v strane SMER, že sa mu uľavilo, keď z nej odišiel, to vyžaduje veľkú mieru predstavivosti. Treba si predstaviť, ako sme ho v okovách držali 20 rokov, ako musel chodiť na všetky stranícke stretnutia a orgány, čo aj chodil, a pod hrozbou trestu smrti musel so všetkým súhlasiť. A aj súhlasil, nikdy proti ničomu neprotestoval. Počuli ste ho protestovať? Ako sme ho násilím nútili zobrať funkciu štátneho tajomníka, potom ministra, potom predsedu parlamentu a nakoniec predsedu vlády. Ako vždy musel pod hrozbou násilia kandidovať za poslanca a brať všetky výhody z členstva v úspešnej politickej strane.
O mňa nejde. Som zvyknutý na všelijaké zrady. Ale ide o radových členov a sympatizantov SMER-u a strany ako takej, vďaka ktorej dosiahol PP v politike všetko a bez ktorej by ho dnes nikto nepoznal. Nepotrebujem prejavovať úctu, ale ľudia v SMER-e si ju od takých ľudí ako je PP, či Raši, či Žiga, či Tomáš, či Saková veľmi, veľmi zaslúžia.


Z FB R. Fica: Robert Fico 19 min · Pellegrini: „Odchodom zo Smeru sa mi uľavilo.“ (Denník Pravda, dnes 5. 10. 2021) Už som si od P. Pellegriniho (PP) prečítal a vypočul všeličo. Že nebol môj kamarát, že som úbohý a podobne. Nehnevám sa a pripisujem to jeho nevyzretosti. Ale povedať po 20 rokoch v strane SMER, že sa mu uľavilo, keď z nej odišiel, to vyžaduje veľkú mieru predstavivosti. Treba si predstaviť, ako sme ho v okovách držali 20 rokov, ako musel chodiť na všetky stranícke stretnutia a orgány, čo aj chodil, a pod hrozbou trestu smrti musel so všetkým súhlasiť. A aj súhlasil, nikdy proti ničomu neprotestoval. Počuli ste ho protestovať? Ako sme ho násilím nútili zobrať funkciu štátneho tajomníka, potom ministra, potom predsedu parlamentu a nakoniec predsedu vlády. Ako vždy musel pod hrozbou násilia kandidovať za poslanca a brať všetky výhody z členstva v úspešnej politickej strane. O mňa nejde. Som zvyknutý na všelijaké zrady. Ale ide o radových členov a sympatizantov SMER-u a strany ako takej, vďaka ktorej dosiahol PP v politike všetko a bez ktorej by ho dnes nikto nepoznal. Nepotrebujem prejavovať úctu, ale ľudia v SMER-e si ju od takých ľudí ako je PP, či Raši, či Žiga, či Tomáš, či Saková veľmi, veľmi zaslúžia.

Tlačová beseda strany SMER - SD: Komu z vlády dodávala Plačková kokaín, keď si vyjednala slobodu?
https://www.youtube.com/watch?v=BFpzf5ZvA_E


Tlačová beseda strany SMER - SD: Komu z vlády dodávala Plačková kokaín, keď si vyjednala slobodu? https://www.youtube.com/watch?v=BFpzf5ZvA_E
Upravené 6. 10. 2021 o 09:54

Robert Fico
49 min ·
AD: „Ako ružinovská bytovka spája Fica a obv. Košča.“ (SME, 8. 10. 2021)
Redakcii denníka SME mäkne z nenávisti mozog.
Dychtivo som čítal príspevok denníka SME, ako ma ružinovská bytovka spája s obv. Koščom. Lebo neviem ako. Čítam druhý, tretíkrát a stále nič. Až keď som si všimol, že autorom je „Zastavme korupciu“ (G. Soros) a že za SME je ten istý človek, pochopil som, že v SME išlo len o titulok Fico – Košč, o nič viac.
Redakcii SME po vstupe G. Sorosa do tohto denníka zjavne mäkne mozog a potrebuje lekársku starostlivosť ako Matovič na diagnózu nenávisť a klamstvá.
V roku 2005 (vklad do KN v júli 2005) som si s manželkou dovolil zmluvou o nadstavbe domu získať vlastníctvo 1 – izbového bytu (44,3 m2) na konci Ružinova. SME klame, že tento obrovský a najluxusnejší byt na svete som „nadobudol vo svojej premiérskej premiére“ (vo vláde som bol až od roku 2006). SME tvrdí, že som nedoložil, „z čoho som kúpu financoval“. Prepáčte, ale to mi je osobne naozaj dosť trápne. Rovnako SME klame, že nevie, „za akých okolností som previedol byt v roku 2009 na R. Kaliňáka“, lebo vraj „podľa katastra o predaj nešlo“. Vklad do katastra 9. 9. 2009 jasne potvrdzuje existenciu kúpnopredajnej zmluvy.
ČO VETA DENNÍKA SME, TO KLAMSTVO.
A prichádza čerešnička SME, že teraz bývam v „luxusnej rezidencii“. Ak je môj prenajatý trojizbový byt luxusnou rezidenciou, potom byt novinárky Tódovej v tej istej lokalite je kaštieľ.
S p. Koščom ma nespája nič, a to sa od nikoho neodťahujem. Je trápne útočiť na trojnásobného premiéra 1 – izbovým bytom z roku 2005 a klamať len sa tak práši. Odporúčam redakcii SME dať si čaj na ukľudnenie. Chápem, že je pre Vás frustrujúce nič nemať a vymýšľať klamstvá. Informujte G. Sorosa, vlastníka denníka SME, že pokus o atentát nevyšiel a Fico stále žije.


Robert Fico 49 min · AD: „Ako ružinovská bytovka spája Fica a obv. Košča.“ (SME, 8. 10. 2021) Redakcii denníka SME mäkne z nenávisti mozog. Dychtivo som čítal príspevok denníka SME, ako ma ružinovská bytovka spája s obv. Koščom. Lebo neviem ako. Čítam druhý, tretíkrát a stále nič. Až keď som si všimol, že autorom je „Zastavme korupciu“ (G. Soros) a že za SME je ten istý človek, pochopil som, že v SME išlo len o titulok Fico – Košč, o nič viac. Redakcii SME po vstupe G. Sorosa do tohto denníka zjavne mäkne mozog a potrebuje lekársku starostlivosť ako Matovič na diagnózu nenávisť a klamstvá. V roku 2005 (vklad do KN v júli 2005) som si s manželkou dovolil zmluvou o nadstavbe domu získať vlastníctvo 1 – izbového bytu (44,3 m2) na konci Ružinova. SME klame, že tento obrovský a najluxusnejší byt na svete som „nadobudol vo svojej premiérskej premiére“ (vo vláde som bol až od roku 2006). SME tvrdí, že som nedoložil, „z čoho som kúpu financoval“. Prepáčte, ale to mi je osobne naozaj dosť trápne. Rovnako SME klame, že nevie, „za akých okolností som previedol byt v roku 2009 na R. Kaliňáka“, lebo vraj „podľa katastra o predaj nešlo“. Vklad do katastra 9. 9. 2009 jasne potvrdzuje existenciu kúpnopredajnej zmluvy. ČO VETA DENNÍKA SME, TO KLAMSTVO. A prichádza čerešnička SME, že teraz bývam v „luxusnej rezidencii“. Ak je môj prenajatý trojizbový byt luxusnou rezidenciou, potom byt novinárky Tódovej v tej istej lokalite je kaštieľ. S p. Koščom ma nespája nič, a to sa od nikoho neodťahujem. Je trápne útočiť na trojnásobného premiéra 1 – izbovým bytom z roku 2005 a klamať len sa tak práši. Odporúčam redakcii SME dať si čaj na ukľudnenie. Chápem, že je pre Vás frustrujúce nič nemať a vymýšľať klamstvá. Informujte G. Sorosa, vlastníka denníka SME, že pokus o atentát nevyšiel a Fico stále žije.

Robert Fico: Neotravujte ma s očkovaním. Nechajte si to aj do oka pichnúť


(Face to Face) Adel Ghannam
KAPITOLY:
0:00 - 9:24 Plačková a Kokaín
9:25 - 18:20 Dušan Kováčik
18:21 - 24:30 Bytovka v Ružinove
24:31 - 32:28 Obvinení spolupracujúci
33:29 - 36:10 Očkovanie
36:11 - 39:45 Ataky na novinárov
39:46 - 44:40 Marihuana
44:45 - 50:16 Lifestyle
https://www.youtube.com/watch?v=EmHnl5AMj2Y


Robert Fico: Neotravujte ma s očkovaním. Nechajte si to aj do oka pichnúť ----------------- (Face to Face) Adel Ghannam KAPITOLY: 0:00 - 9:24 Plačková a Kokaín 9:25 - 18:20 Dušan Kováčik 18:21 - 24:30 Bytovka v Ružinove 24:31 - 32:28 Obvinení spolupracujúci 33:29 - 36:10 Očkovanie 36:11 - 39:45 Ataky na novinárov 39:46 - 44:40 Marihuana 44:45 - 50:16 Lifestyle https://www.youtube.com/watch?v=EmHnl5AMj2Y

Europoslanci "zo Smeru" robia Smeru len hanbu. Neuveríte, pod čo sa tí traja počmáraní liberáli na čele s Beňovou podpísali...
https://www.dennik-republika.sk/milan-uhrik-republika-poslanci-progresivcov-kdh-a-smeru-ziadaju-postavit-pred-sud-lukasenka/


Ako sa ukazuje, tak v eurovoľbách nemá význam voliť tých, čo v domácich parlamentných voľbách, ale treba tam voliť oveľa radikálnejšie strany, aby európskym slniečkam solili pod zadkom. Mnoho ľudí asi nemá absolútne prehľad, čo smerácky europoslanci sú zač a čo tam vystrájajú, a dávajú im rovnakú dôveru vo voľbách ako Smeru pri parlamentných voľbách, ale to je sakramentský rozdiel! Nie sú voľby ako voľby!


Europoslanci "zo Smeru" robia Smeru len hanbu. Neuveríte, pod čo sa tí traja počmáraní liberáli na čele s Beňovou podpísali... https://www.dennik-republika.sk/milan-uhrik-republika-poslanci-progresivcov-kdh-a-smeru-ziadaju-postavit-pred-sud-lukasenka/ Ako sa ukazuje, tak v eurovoľbách nemá význam voliť tých, čo v domácich parlamentných voľbách, ale treba tam voliť oveľa radikálnejšie strany, aby európskym slniečkam solili pod zadkom. Mnoho ľudí asi nemá absolútne prehľad, čo smerácky europoslanci sú zač a čo tam vystrájajú, a dávajú im rovnakú dôveru vo voľbách ako Smeru pri parlamentných voľbách, ale to je sakramentský rozdiel! Nie sú voľby ako voľby!

https://www.infovojna.sk/article/video-fico-vyskolil-korporatneho-redaktora-v-ramci-objasnenia-sucasnej-spolocenskej-a-politickej-reality-na-slovensku-expremier-na-propagandisticku-otazku-o-vakcine-odporucil-moderatorovi-pichnut-si-ju-aj-do-oka


To čo je za debila? Myslím toho redaktora.... ty kks, agilný zväzák, je oproti tomu slabý amatér.... toto snáď nie je pravda... toto má byť naša nádej do budúcnosti.. Je drzý a sprostý....


https://www.infovojna.sk/article/video-fico-vyskolil-korporatneho-redaktora-v-ramci-objasnenia-sucasnej-spolocenskej-a-politickej-reality-na-slovensku-expremier-na-propagandisticku-otazku-o-vakcine-odporucil-moderatorovi-pichnut-si-ju-aj-do-oka To čo je za debila? Myslím toho redaktora.... ty kks, agilný zväzák, je oproti tomu slabý amatér.... toto snáď nie je pravda... toto má byť naša nádej do budúcnosti.. Je drzý a sprostý....
Upravené 9. 10. 2021 o 11:59

Je drzý a sprostý....
A k tomu ešte arogantný a namyslený


[quote="pid:36700, uid:273"]Je drzý a sprostý....[/quote]A k tomu ešte arogantný a namyslený

AUDIO: Fico o dôvodoch svojho zotrvania v politike, budúcnosti vládnej koalície, korupčných kauzách, slovenských novinároch, prezidentke Čaputovej a vzťahu k Pellegrinimu, ktorý považuje Sorosa za nedotknuteľného človeka


Bývalý trojnásobný premiér Robert Fico (Smer-SD) poskytol denníku Plus JEDEN DEŇ veľký rozhovor.


Prečo ostal v politike, hoci ostal v opozícii? Líder strany Smer-SD Robert Fico (57) v rozhovore pre denník Plus JEDEN DEŇ prezradil, aký má vzťah so šéfom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim (46), ktorý stranu Smer opustil. Predpovedal, aký osud podľa neho čaká koalíciu a vyjadril sa aj ku korupčným kauzám.


Zvukový záznam rozhovoru si môžete vypočuť na konci článku.
https://www.infovojna.sk/article/audio-fico-o-dovodoch-svojho-zotrvania-v-politike-buducnosti-vladnej-koalicie-korupcnych-kauzach-slovenskych-novinaroch-prezidentke-caputovej-a-vztahu-k-pellegrinimu-ktory-povazuje-sorosa-za-nedotknutelneho-cloveka


AUDIO:** Fico o dôvodoch svojho zotrvania v politike, budúcnosti vládnej koalície, korupčných kauzách, slovenských novinároch, prezidentke Čaputovej a vzťahu k Pellegrinimu, ktorý považuje Sorosa za nedotknuteľného človeka** Bývalý trojnásobný premiér Robert Fico (Smer-SD) poskytol denníku Plus JEDEN DEŇ veľký rozhovor. Prečo ostal v politike, hoci ostal v opozícii? Líder strany Smer-SD Robert Fico (57) v rozhovore pre denník Plus JEDEN DEŇ prezradil, aký má vzťah so šéfom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim (46), ktorý stranu Smer opustil. Predpovedal, aký osud podľa neho čaká koalíciu a vyjadril sa aj ku korupčným kauzám. Zvukový záznam rozhovoru si môžete vypočuť na konci článku. https://www.infovojna.sk/article/audio-fico-o-dovodoch-svojho-zotrvania-v-politike-buducnosti-vladnej-koalicie-korupcnych-kauzach-slovenskych-novinaroch-prezidentke-caputovej-a-vztahu-k-pellegrinimu-ktory-povazuje-sorosa-za-nedotknutelneho-cloveka

Obávam sa toho, že ak aj Smer a Hlas vyhrajú voľby, tak Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície s Republikou, čo môže byť dôvodom, že im možno budú chýbať nejaké hlasy. Potom bude pre Pelegriniho ľahšie sa spojiť s progresívnymi liberálmi, ak tí budú schopní utvoriť väčšinu.


Obávam sa toho, že ak aj Smer a Hlas vyhrajú voľby, tak Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície s Republikou, čo môže byť dôvodom, že im možno budú chýbať nejaké hlasy. Potom bude pre Pelegriniho ľahšie sa spojiť s progresívnymi liberálmi, ak tí budú schopní utvoriť väčšinu.

Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície
Dúfam, že dovtedy sa ludia dostatočne spamätaju a vo voľbách ukážu Pellemu realitu (5-8%) keďže preferencie Hlasu su iba umelo nafukované prieskumami


[quote="pid:37290, uid:6"]Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície[/quote] Dúfam, že dovtedy sa ludia dostatočne spamätaju a vo voľbách ukážu Pellemu realitu (5-8%) keďže preferencie Hlasu su iba umelo nafukované prieskumami

vo voľbách ukážu Pellemu realitu (5-8%)

Tak tak. Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu.
On si ešte nezažil predvolebnú kampaň, Hlavni útočníci budú Matovič a skryto Smer


[quote="pid:37308, uid:284"]vo voľbách ukážu Pellemu realitu (5-8%)[/quote] Tak tak. Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu. On si ešte nezažil predvolebnú kampaň, Hlavni útočníci budú Matovič a skryto Smer

vydarené video ...toto treba púšťať na svetelných bilboardoch v mestách.... ľudia by sa nestačili diviť čo všetko im uniká vo víre covidohistérie...


❗OKLAMALI SLOVÁKOV A PODLO SA DOSTALI K MOCI❗V NEDEĽU SA STRETNEME V RIMAVSKEJ SOBOTE❗


https://www.youtube.com/watch?v=JhwrUoi2GsA


vydarené video ...toto treba púšťať na svetelných bilboardoch v mestách.... ľudia by sa nestačili diviť čo všetko im uniká vo víre covidohistérie... ❗OKLAMALI SLOVÁKOV A PODLO SA DOSTALI K MOCI❗V NEDEĽU SA STRETNEME V RIMAVSKEJ SOBOTE❗ https://www.youtube.com/watch?v=JhwrUoi2GsA

púšťať na svetelných bilboardoch v mestách.... ľudia by sa nestačili

Výborne video, zdieľať, zdieľať a zdieľať:-)


[quote="pid:37338, uid:17"]púšťať na svetelných bilboardoch v mestách.... ľudia by sa nestačili[/quote] Výborne video, zdieľať, zdieľať a zdieľať:-)

Obávam sa toho, že ak aj Smer a Hlas vyhrajú voľby, tak Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície s Republikou


Čiže vychádzaš z toho, že Smer chce mať v koalícii Republiku?


[quote="pid:37290, uid:6"]Obávam sa toho, že ak aj Smer a Hlas vyhrajú voľby, tak Hlas bude blokovať možné utvorenie koalície s Republikou[/quote] Čiže vychádzaš z toho, že Smer chce mať v koalícii Republiku?

❗OKLAMALI SLOVÁKOV A PODLO SA DOSTALI K MOCI❗V NEDEĽU SA STRETNEME V RIMAVSKEJ SOBOTE❗
Matovičove sľuby versus realita
https://www.youtube.com/watch?v=JhwrUoi2GsA


❗OKLAMALI SLOVÁKOV A PODLO SA DOSTALI K MOCI❗V NEDEĽU SA STRETNEME V RIMAVSKEJ SOBOTE❗ **Matovičove sľuby versus realita** https://www.youtube.com/watch?v=JhwrUoi2GsA

Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu.

ak je to len divadielko a boj nanajských chlapčekov, tak sa dostane. Ale, ak skutočne koketuje s liberálmi (najma SaS), tak zopakuje volebný výsledok strany Vlasť.
To, že sa voľby a volebné výsledky manipulujú požadovaným smerom, je fakt, takže aj tentokrát budú hlasy spočítané tak, aby volebný výsledok koreloval s vektorom cieľov.
V súvislosti s Taurusovym príspevkom o strategickom vyvažovaní a sférach vplyvu troch hegemónov, kde v Európe bude stredná Európa tvoriť most medzi Východom a Západom, je nemysliteľné, aby ju zdrojovo oslabovali a destabilizovali kauzári typu Žiga, Raši and comp.
Takže Hlas ostane mimo parlamentu.
Či už je PP “krysařem”, alebo liberálnym hlupákom, je momentálne a z hladiska odstavenia liberálov druhoradé...


[quote="pid:37311, uid:492"]Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu.[/quote] ak je to len divadielko a boj nanajských chlapčekov, tak sa dostane. Ale, ak skutočne koketuje s liberálmi (najma SaS), tak zopakuje volebný výsledok strany Vlasť. To, že sa voľby a volebné výsledky manipulujú požadovaným smerom, je fakt, takže aj tentokrát budú hlasy spočítané tak, aby volebný výsledok koreloval s vektorom cieľov. V súvislosti s Taurusovym príspevkom o strategickom vyvažovaní a sférach vplyvu troch hegemónov, kde v Európe bude stredná Európa tvoriť most medzi Východom a Západom, je nemysliteľné, aby ju zdrojovo oslabovali a destabilizovali kauzári typu Žiga, Raši and comp. Takže Hlas ostane mimo parlamentu. Či už je PP “krysařem”, alebo liberálnym hlupákom, je momentálne a z hladiska odstavenia liberálov druhoradé...

Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu.


Takže Hlas ostane mimo parlamentu.


No...neviem... Nic tomu nenasvedcuje.


Hlas SD sa formuje ako plnohodnotna strana. Stav spolocnosti a jej uroven chapania je zalostna, preto nerozumiem tymto odhadom. Smer ma s kym realnym ist do koalicie?


GP by uz rad videl "patriotov" vo vlade, ale najprv sa musi ludom zhnusit liberalizmus a celkovo EU, aby "sami" viac tuzili po "patriotickych" krokoch. A stale je v hre moznost vlady bez Smeru. Zlepence su stale v kurze a protismerackych volicov su hufy.


[quote="pid:37311, uid:492"]Bude rad ak sa vôbec dostane do parlamentu.[/quote] [quote="pid:37370, uid:112"]Takže Hlas ostane mimo parlamentu.[/quote] No...neviem... Nic tomu nenasvedcuje. Hlas SD sa formuje ako plnohodnotna strana. Stav spolocnosti a jej uroven chapania je zalostna, preto nerozumiem tymto odhadom. Smer ma s kym realnym ist do koalicie? GP by uz rad videl "patriotov" vo vlade, ale najprv sa musi ludom zhnusit liberalizmus a celkovo EU, aby "sami" viac tuzili po "patriotickych" krokoch. A stale je v hre moznost vlady bez Smeru. Zlepence su stale v kurze a protismerackych volicov su hufy.

Čiže vychádzaš z toho, že Smer chce mať v koalícii Republiku?

To záleží od povolebných počtov. Ale ak by ju potrebovali, tak podľa mňa Smer by s nimi nemal problém, ani Republika so smerom. Otázka by bol postoj Hlasu.


[quote="pid:37351, uid:254"]Čiže vychádzaš z toho, že Smer chce mať v koalícii Republiku?[/quote] To záleží od povolebných počtov. Ale ak by ju potrebovali, tak podľa mňa Smer by s nimi nemal problém, ani Republika so smerom. Otázka by bol postoj Hlasu.

ak je to len divadielko a boj nanajských chlapčekov, tak sa dostane. Ale, ak skutočne koketuje s liberálmi (najma SaS), tak zopakuje volebný výsledok strany Vlasť.

Čoskoro budú komunálne voľby, treba si pozorne všímať, s kým sa budú združovať; akých spoločných kandidátov spolu s inými stranami budú presadzovať.


[quote="pid:37370, uid:112"]ak je to len divadielko a boj nanajských chlapčekov, tak sa dostane. Ale, ak skutočne koketuje s liberálmi (najma SaS), tak zopakuje volebný výsledok strany Vlasť.[/quote] Čoskoro budú komunálne voľby, treba si pozorne všímať, s kým sa budú združovať; akých spoločných kandidátov spolu s inými stranami budú presadzovať.

Inak ste si vsimli ako teraz zacal Fico verejne vystupovat vsade. Uz picha koaliciu, uz do nich rype, uz ich nesetri. A pred volbami ticho tichucko. Akoby vedel, ze pride korona, ktora by jeho politicku karieru pochovala. Ved vidime, ze ani jeden stat sa neopovazil vzopriet sa planom GP s koronou v europe. Ako nehovorim, ze je to zle. Len sa stal ten zamer \ proces viditelnejsim.


Inak ste si vsimli ako teraz zacal Fico verejne vystupovat vsade. Uz picha koaliciu, uz do nich rype, uz ich nesetri. A pred volbami ticho tichucko. Akoby vedel, ze pride korona, ktora by jeho politicku karieru pochovala. Ved vidime, ze ani jeden stat sa neopovazil vzopriet sa planom GP s koronou v europe. Ako nehovorim, ze je to zle. Len sa stal ten zamer \ proces viditelnejsim.

Popolvárov a Jardobov príspevok bol odstránený na Popolvárovu žiadosť.


Popolvárov a Jardobov príspevok bol odstránený na Popolvárovu žiadosť.

Moderátor

Čoskoro budú komunálne voľby, treba si pozorne všímať, s kým sa budú združovať; akých spoločných kandidátov spolu s inými stranami budú presadzovať.


Netreba zabudat aj na rozne testovacie tanecky opozicie, aby sa otestovala moznost spoluprace po volbach. Cize rozne "spojenectva" nemusia nutne znamenat aj koaliciu po volbach.


[quote="pid:37791, uid:6"]Čoskoro budú komunálne voľby, treba si pozorne všímať, s kým sa budú združovať; akých spoločných kandidátov spolu s inými stranami budú presadzovať.[/quote] Netreba zabudat aj na rozne testovacie tanecky opozicie, aby sa otestovala moznost spoluprace po volbach. Cize rozne "spojenectva" nemusia nutne znamenat aj koaliciu po volbach.

R. FICO: NASTAL ČAS NAPRÁVAŤ ZLYHANIA A PREŠĽAPY LIBERALIZMU
https://www.youtube.com/watch?v=V5_KKPGM0f0


Celé vysielanie 14. 10. 2021 s Doc. JUDr. Robertom Ficom, CSc. v TV Slovan
https://www.facebook.com/televiziaslovan/videos/576765443567341/


R. FICO: NASTAL ČAS NAPRÁVAŤ ZLYHANIA A PREŠĽAPY LIBERALIZMU https://www.youtube.com/watch?v=V5_KKPGM0f0 Celé vysielanie 14. 10. 2021 s Doc. JUDr. Robertom Ficom, CSc. v TV Slovan https://www.facebook.com/televiziaslovan/videos/576765443567341/
49.35k
440
51
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept