Politika v SR
oslavy SNP - prejav R.Fica, (P.Pelegriniho a iní)

Bojovníci v SNP mali strach o národ, zločinci vo vládnej koalícii majú strach z národa.
https://www.youtube.com/watch?v=WSLafMbZzFo


Bojovníci v SNP mali strach o národ, zločinci vo vládnej koalícii majú strach z národa. https://www.youtube.com/watch?v=WSLafMbZzFo
Upravené 29. 8. 2021 o 19:36

Republika - LSNS v ruzovom. Ziadne vyjadrenie k SNP, ani Uhrik, ani Mazurek. S tymito ma spolupracovat Fico? S tymito nedoukmi a amatermi?


Republika - LSNS v ruzovom. Ziadne vyjadrenie k SNP, ani Uhrik, ani Mazurek. S tymito ma spolupracovat Fico? S tymito nedoukmi a amatermi?

S tymito nedoukmi a amatermi
Kádrov niet a keď potrebuješ naplniť počet? Treba ich vhodne podchytiť.


[quote="pid:31195, uid:200"]S tymito nedoukmi a amatermi[/quote]Kádrov niet a keď potrebuješ naplniť počet? Treba ich vhodne podchytiť.

Kádrov niet a keď potrebuješ naplniť počet? Treba ich vhodne podchytiť.


Tak po:


  1. Tito "patrioti" nie su ziadne politicke kadre. Su to ludia vo vlastnej klubovni, ktori sa hraju na politikov a funguju na PR. Mozu riadit tak akurat skautske kruzky.

  2. Ten politik, ktory v dnesnej dobe ignoruje SNP..., ani neviem najst vhodne slovo... Ak nie su idioti, tak aspon par slov maju povedat o SNP (som zvedavi, ci tito "" patrioti"" povedia aspon slovo o SNP).

  3. Tak GP nam zo tu paradne namixoval a takticky odpisuje SNP. Cize z pohladu vyssich priorit tu mame vladu mafianov, ktori sa aspon pozitivne vyjadrili k SNP, ale nepustia k verejnemu vyjadreniu sa vsetkych obcanov (a takticky podvyzivuju oslavy SNP) a na druhej strane opoziciu "patriotov", ktori o SNP ani nezakopnu. Dve strany tej istej mince na odpis statnosti SR.


ps: Kadre treba, to ano, aj "patriotov" treba zahrnut do svojho riadenia, ale ignorovat SNP...??? Nie je nic jednoduchsie, ako najst spolocnu pozitivnu rec na temu SNP. Je to jedna z top priorit, na ktorej treba stavat a spajat pokiticke strany. Ako sa potom spajat s "patriotmi"...? Asi lepsie bude s mafianmi Sulikom a Kolarom...


[quote="pid:31197, uid:83"]Kádrov niet a keď potrebuješ naplniť počet? Treba ich vhodne podchytiť.[/quote] Tak po: 1. Tito "patrioti" nie su ziadne politicke kadre. Su to ludia vo vlastnej klubovni, ktori sa hraju na politikov a funguju na PR. Mozu riadit tak akurat skautske kruzky. 2. Ten politik, ktory v dnesnej dobe ignoruje SNP..., ani neviem najst vhodne slovo... Ak nie su idioti, tak aspon par slov maju povedat o SNP (som zvedavi, ci tito "" patrioti"" povedia aspon slovo o SNP). 3. Tak GP nam zo tu paradne namixoval a takticky odpisuje SNP. Cize z pohladu vyssich priorit tu mame vladu mafianov, ktori sa aspon pozitivne vyjadrili k SNP, ale nepustia k verejnemu vyjadreniu sa vsetkych obcanov (a takticky podvyzivuju oslavy SNP) a na druhej strane opoziciu "patriotov", ktori o SNP ani nezakopnu. Dve strany tej istej mince na odpis statnosti SR. ps: Kadre treba, to ano, aj "patriotov" treba zahrnut do svojho riadenia, ale ignorovat SNP...??? Nie je nic jednoduchsie, ako najst spolocnu pozitivnu rec na temu SNP. Je to jedna z top priorit, na ktorej treba stavat a spajat pokiticke strany. Ako sa potom spajat s "patriotmi"...? Asi lepsie bude s mafianmi Sulikom a Kolarom...

LEN PRE VYVOLENÝCH

Neznášam zradcov, ani oportunistov. Keď už sa v tomto vlákne tento politik objavil, zareagujem na jednu vetu z jeho falošného prejavu. Pelegrini hovori, že: ...na dvere klopú zložité časy...".


Keď ho stretnem, opýtam sa ho:


kde si sa ten rok a pol skrýval, ty had, keď si si nevšimol, že tie zložité časy už nielen klopú, ony už tie dvere vykopli a na dôvažok aj vyrazili všetky okná?! Aj vďaka tebe!


Je jedno, koľkokrát tento had a jeho klbko systémových príživníkov ešte do najbližších volieb zvlečú kožu. Ich hviezda už hasne a politický umieráčik zvoní.


Fica už dlho pokladám za jediného slovenského politika s relevantným výtlakom, ktorý to myslí so Slovenskom a slovenským ľudom dobre. Napriek tomu som Smer nikdy nevolil, práve kvôli hadom v jeho strane, a s tým súvisiacimi večnými kompromismi.


Za ostatný rok si moju priazeň získal. A nie, nemyslím si, že je správna doba spájať sa s "akože patriotmi". Lebo to dopadne ako vždy. Mne to odčlenenie Uhríkovcov príde ako hra na dva pasy s kotletami. Fico to podľa mňa vníma. Teraz má konečne jedinečnú (a možno poslednú) šancu udávať tón, smer a určovať pravidlá. Správne sa chopil príležitosti po odchode hadov. Omladil kolektív, priznal chyby. Bojuje, burcuje, ozvučuje, ukazuje prstom. Správne uchopil odkaz SNP, správne to časuje na Deň ústavy. Ako vnímam svoje okolie, Fico už oslovuje aj lemry a zadubencov, ktorým koronafašizmus otvára oči.


Áno, Smer bude musieť dobudovať štruktúry. Nie, nepokladám súčasnú "parlamentnú demokraciu" za dostatočne reprezentatívny a spravodlivý spôsob riadenia štátu. Tu a teraz vychádzam z reálií dneška.


Som všetkými desiatimi za Popolvárovu víziu "Za právne a sociálne spravodlivý štát". Zajtra. Hneď po tom, čo to dáme najavo v Košiciach. Ja tam budem.


[quote="pid:31170, uid:17"]LEN PRE VYVOLENÝCH[/quote] Neznášam zradcov, ani oportunistov. Keď už sa v tomto vlákne tento politik objavil, zareagujem na jednu vetu z jeho falošného prejavu. Pelegrini hovori, že: ...na dvere klopú zložité časy...". Keď ho stretnem, opýtam sa ho: kde si sa ten rok a pol skrýval, ty had, keď si si nevšimol, že tie zložité časy už nielen klopú, ony už tie dvere vykopli a na dôvažok aj vyrazili všetky okná?! Aj vďaka tebe! Je jedno, koľkokrát tento had a jeho klbko systémových príživníkov ešte do najbližších volieb zvlečú kožu. Ich hviezda už hasne a politický umieráčik zvoní. Fica už dlho pokladám za jediného slovenského politika s relevantným výtlakom, ktorý to myslí so Slovenskom a slovenským ľudom dobre. Napriek tomu som Smer nikdy nevolil, práve kvôli hadom v jeho strane, a s tým súvisiacimi večnými kompromismi. Za ostatný rok si moju priazeň získal. A nie, nemyslím si, že je správna doba spájať sa s "akože patriotmi". Lebo to dopadne ako vždy. Mne to odčlenenie Uhríkovcov príde ako hra na dva pasy s kotletami. Fico to podľa mňa vníma. Teraz má konečne jedinečnú (a možno poslednú) šancu udávať tón, smer a určovať pravidlá. Správne sa chopil príležitosti po odchode hadov. Omladil kolektív, priznal chyby. Bojuje, burcuje, ozvučuje, ukazuje prstom. Správne uchopil odkaz SNP, správne to časuje na Deň ústavy. Ako vnímam svoje okolie, Fico už oslovuje aj lemry a zadubencov, ktorým koronafašizmus otvára oči. Áno, Smer bude musieť dobudovať štruktúry. Nie, nepokladám súčasnú "parlamentnú demokraciu" za dostatočne reprezentatívny a spravodlivý spôsob riadenia štátu. Tu a teraz vychádzam z reálií dneška. Som všetkými desiatimi za Popolvárovu víziu "Za právne a sociálne spravodlivý štát". Zajtra. Hneď po tom, čo to dáme najavo v Košiciach. Ja tam budem.

kde si sa ten rok a pol skrýval, ty had, keď si si nevšimol, že tie zložité časy už nielen klopú, ony už tie dvere vykopli a na dôvažok aj vyrazili všetky okná?! Aj vďaka tebe!


Praveze nemame zle casy. Ludia si stale ziju jak v bavlnke. Cize pohoda, kludne moze byt este horsie.


Nerozumiem, ako kvoli Pellegrinimu sa stali tazsie casy. Ved 25% volilo ucebnicoveho sociopata, ktoreho aj tu na fore este nedavno mnohi chvalili, tak sa necuduj jeho volicom. Dalej tu mame dalsie vysoke percenta ostatnych mafianov a zapredancov vo vlade. Dalej "špickove" kadre u "patriotov" atď. Ano, mozno je to aj Pellegriniho vina a podiela sa na dnesnom stave tak 0.000000...%


Je to celospolocensky stav, kde nepride k zlepseniu, kym ludia lepsie neprehodnotia svoje doterajsie hodnoty a nezacnu podla toho konat. Inac slepota bude narastat v roznych povrchnych variaciach.


[quote="pid:31228, uid:378"]kde si sa ten rok a pol skrýval, ty had, keď si si nevšimol, že tie zložité časy už nielen klopú, ony už tie dvere vykopli a na dôvažok aj vyrazili všetky okná?! Aj vďaka tebe![/quote] Praveze nemame zle casy. Ludia si stale ziju jak v bavlnke. Cize pohoda, kludne moze byt este horsie. Nerozumiem, ako kvoli Pellegrinimu sa stali tazsie casy. Ved 25% volilo ucebnicoveho sociopata, ktoreho aj tu na fore este nedavno mnohi chvalili, tak sa necuduj jeho volicom. Dalej tu mame dalsie vysoke percenta ostatnych mafianov a zapredancov vo vlade. Dalej "špickove" kadre u "patriotov" atď. Ano, mozno je to aj Pellegriniho vina a podiela sa na dnesnom stave tak 0.000000...% Je to celospolocensky stav, kde nepride k zlepseniu, kym ludia lepsie neprehodnotia svoje doterajsie hodnoty a nezacnu podla toho konat. Inac slepota bude narastat v roznych povrchnych variaciach.

Ja to nevidím z ich strany tak tragicky. Ak to necítia nech sú radšej ticho akoby mali umelo vravieť to, čo chcú ľudia počuť. Príde mi to úprimnejšie ako keď ho teraz išli skutoční fašisti oslavovať do BB.


Rozpoltené srdce budovy múzea SNP. Ako národ sme si fašistické myšlienky nikdy neprivlastnili aj keď sme si pre prežitie boli nútení obliecť jeho kabát. Veď len u nás sa mohlo stať, že vrchný štátny predstaviteľ fašista v priateľskom duchu debatuje s komunistom o budúcom vývoji Slovenska po vojne. Prečo Tiso oproti ostatným vodcom fašistických štátov mal medzi ľuďmi veľkú podporu aj po vojne a ľudia nechceli jeho popravu atď.


Ale nechcem znova hýriť tieto vody. Vieme, že to nebolo čierno-biele, no je v poriadku ak existujú ľudia, ktorým sa prieči oficiálny, jednofarebný výklad dejín tejto smutnej etapy nášho národa.


Môžeme rozdeliť SNP ako symbol odporu voči fašizmu a SNP ako jeho historické prevedenie a celkové dopady na spoločnosť. Prvé je nutné podporiť vzdychne. K tomu druhému by ešte mala prebehnúť celospoločenská diskusia. No najprv poďme poraziť fašizmus aj na vyšších prioritách ako šiestej.


Ja to nevidím z ich strany tak tragicky. Ak to necítia nech sú radšej ticho akoby mali umelo vravieť to, čo chcú ľudia počuť. Príde mi to úprimnejšie ako keď ho teraz išli skutoční fašisti oslavovať do BB. Rozpoltené srdce budovy múzea SNP. Ako národ sme si fašistické myšlienky nikdy neprivlastnili aj keď sme si pre prežitie boli nútení obliecť jeho kabát. Veď len u nás sa mohlo stať, že vrchný štátny predstaviteľ fašista v priateľskom duchu debatuje s komunistom o budúcom vývoji Slovenska po vojne. Prečo Tiso oproti ostatným vodcom fašistických štátov mal medzi ľuďmi veľkú podporu aj po vojne a ľudia nechceli jeho popravu atď. Ale nechcem znova hýriť tieto vody. Vieme, že to nebolo čierno-biele, no je v poriadku ak existujú ľudia, ktorým sa prieči oficiálny, jednofarebný výklad dejín tejto smutnej etapy nášho národa. Môžeme rozdeliť SNP ako symbol odporu voči fašizmu a SNP ako jeho historické prevedenie a celkové dopady na spoločnosť. Prvé je nutné podporiť vzdychne. K tomu druhému by ešte mala prebehnúť celospoločenská diskusia. No najprv poďme poraziť fašizmus aj na vyšších prioritách ako šiestej.

Ja to nevidím z ich strany tak tragicky. Ak to necítia nech sú radšej ticho akoby mali umelo vravieť to, čo chcú ľudia počuť. Príde mi to úprimnejšie ako keď ho teraz išli skutoční fašisti oslavovať do BB.


Uprimnejsie...? Mlcat o prospesnosti a dolezitosti SNP, to je urcite nespravne a nech ma politik jake chce svoje sukromne nazory na to. Ak mlci, nechape riadenie na vyssich prioritach a pracuje protistatne. Tupost v politickej funkcii neospravedlnuje nechapanie.


SNP je jasny pozitivny zjednocujuci prvok naroda! A nech sa prata ten pokitik, ktori proti nemu verejne broji, alebo ho vedome ignoruje.


[quote="pid:31237, uid:219"]Ja to nevidím z ich strany tak tragicky. Ak to necítia nech sú radšej ticho akoby mali umelo vravieť to, čo chcú ľudia počuť. Príde mi to úprimnejšie ako keď ho teraz išli skutoční fašisti oslavovať do BB.[/quote] Uprimnejsie...? Mlcat o prospesnosti a dolezitosti SNP, to je urcite nespravne a nech ma politik jake chce svoje sukromne nazory na to. Ak mlci, nechape riadenie na vyssich prioritach a pracuje protistatne. Tupost v politickej funkcii neospravedlnuje nechapanie. SNP je jasny pozitivny zjednocujuci prvok naroda! A nech sa prata ten pokitik, ktori proti nemu verejne broji, alebo ho vedome ignoruje.

Republika - LSNS v ruzovom. Ziadne vyjadrenie k SNP, ani Uhrik, ani Mazurek. S tymito ma spolupracovat Fico? S tymito nedoukmi a amatermi?

Hlavne kľud, tam kde Hnutie dostalo pozvánku tam položilo vence.Fico sa tiež neukázal pri protestoch ako top káder


[quote="pid:31195, uid:200"]Republika - LSNS v ruzovom. Ziadne vyjadrenie k SNP, ani Uhrik, ani Mazurek. S tymito ma spolupracovat Fico? S tymito nedoukmi a amatermi?[/quote] Hlavne kľud, tam kde Hnutie dostalo pozvánku tam položilo vence.Fico sa tiež neukázal pri protestoch ako top káder

Hlavne kľud, tam kde Hnutie dostalo pozvánku tam položilo vence.


To isli po spickach, v hlbokej noci a tajne polozit tie vence? smile Ved na fb nic nedali, tak asi to nepovazuju za dolezite. Proste obhajujes neobhajitelne.


Fico sa tiež neukázal pri protestoch ako top káder


Co k tomu dodat. Asi len slogan: Volme Matovica!


[quote="pid:31245, uid:192"]Hlavne kľud, tam kde Hnutie dostalo pozvánku tam položilo vence.[/quote] To isli po spickach, v hlbokej noci a tajne polozit tie vence? :D Ved na fb nic nedali, tak asi to nepovazuju za dolezite. Proste obhajujes neobhajitelne. [quote="pid:31245, uid:192"]Fico sa tiež neukázal pri protestoch ako top káder[/quote] Co k tomu dodat. Asi len slogan: Volme Matovica!

Co k tomu dodat. Asi len slogan: Volme Matovica!


LEBOFICO


[quote="pid:31247, uid:254"]Co k tomu dodat. Asi len slogan: Volme Matovica![/quote] LEBOFICO

To isli po spickach, v hlbokej noci a tajne polozit tie vence? Ved na fb nic nedali, tak asi to nepovazuju za dolezite. Proste obhajujes neobhajitelne

Ospravedln všetkých že ti to nereportovali,toľká drzosť


[quote="pid:31247, uid:254"]To isli po spickach, v hlbokej noci a tajne polozit tie vence? Ved na fb nic nedali, tak asi to nepovazuju za dolezite. Proste obhajujes neobhajitelne[/quote] Ospravedln všetkých že ti to nereportovali,toľká drzosť

Ospravedln všetkých že ti to nereportovali,toľká drzosť


Ja hovorim o politikoch, cize zbytocne to smerujes do neurcita. Proste z pohladu riadenia jasny protistatny cin.


[quote="pid:31249, uid:192"]Ospravedln všetkých že ti to nereportovali,toľká drzosť[/quote] Ja hovorim o politikoch, cize zbytocne to smerujes do neurcita. Proste z pohladu riadenia jasny protistatny cin.

Nerozumiem, ako kvoli Pellegrinimu sa stali tazsie casy.


Dobrá námietka, lebo za Fica ľudia sa mali príliš dobre a mohli si dovoliť spať a ísť na ľad.


Praveze nemame zle casy. Ludia si stale ziju jak v bavlnke. Cize pohoda, kludne moze byt este horsie.


V bavlnke?! Povedz mi jednu hlavnú demografickú skupinu, ktorej táto čvarga tak či onak nestrpčil život a takto nepoštval proti sebe takto dav napr. zmarený referendum, zobrali deťom obedy a kopa existenčných kríz z toho covid cirkusu. Dodávam, že Matelko dačo ešte vyvedie a hlavu bude mať v smútku nielen národ, ale aj táto čvarga.


[quote="pid:31232, uid:254"]Nerozumiem, ako kvoli Pellegrinimu sa stali tazsie casy.[/quote] Dobrá námietka, lebo za Fica ľudia sa mali príliš dobre a mohli si dovoliť spať a ísť na ľad. [quote="pid:31232, uid:254"]Praveze nemame zle casy. Ludia si stale ziju jak v bavlnke. Cize pohoda, kludne moze byt este horsie.[/quote] V bavlnke?! Povedz mi jednu hlavnú demografickú skupinu, ktorej táto čvarga tak či onak nestrpčil život a takto nepoštval proti sebe takto dav napr. zmarený referendum, zobrali deťom obedy a kopa existenčných kríz z toho covid cirkusu. Dodávam, že Matelko dačo ešte vyvedie a hlavu bude mať v smútku nielen národ, ale aj táto čvarga.

Moderátor

Pridám aj prejavy občanov pri oslavách SNP včera v Banskej Bystrici


Protesty proti vláde sa preniesli aj k pamätníku SNP počas osláv povstania. Odchádzajúce limuzíny sprevádzal piskot. Okrem politikov si piskot vypočuli aj diplomati zo zahraničia. (videá)


https://www.infovojna.sk/article/video-slovaci-uz-maju-plne-zuby-sucasneho-rezimu-a-jeho-pohlavarov-piskotom-a-skandovanim-vyprevadili-politikov-z-oslav-snp


Pridám aj prejavy občanov pri oslavách SNP včera v Banskej Bystrici Protesty proti vláde sa preniesli aj k pamätníku SNP počas osláv povstania. Odchádzajúce limuzíny sprevádzal piskot. Okrem politikov si piskot vypočuli aj diplomati zo zahraničia. (videá) https://www.infovojna.sk/article/video-slovaci-uz-maju-plne-zuby-sucasneho-rezimu-a-jeho-pohlavarov-piskotom-a-skandovanim-vyprevadili-politikov-z-oslav-snp

dnes mi na FB vyskocilo, co sdilela jedna znama. davam to sem, protoze to asi ten, ktery odu na caputovou sepsal, bylo mozna v reakci na jeji projev k vyroci SNP. davam sem i link, kdyby si nekdo chtel ten originalni prispevek otevrit. ty komentare stoji za to.


612d00335ffe0


https://www.facebook.com/nikitaslovakpage/posts/219065866844539


dnes mi na FB vyskocilo, co sdilela jedna znama. davam to sem, protoze to asi ten, ktery odu na caputovou sepsal, bylo mozna v reakci na jeji projev k vyroci SNP. davam sem i link, kdyby si nekdo chtel ten originalni prispevek otevrit. ty komentare stoji za to. ![612d00335ffe0](serve/attachment&path=612d00335ffe0) https://www.facebook.com/nikitaslovakpage/posts/219065866844539

Mazurek a Uhrík sa radia k nacionalistom. Ak by sa vyjadrili pochvalne o SNP, tak by sa odpísali pred davom nacionalistických fanúšikov. Pre nich bolo SNP útokom na vlastný štát. Nedávno dal jeden z nich citát Cígera Hronského presne v tomto duchu.


Áno, je to slepý pohľad, akoby len do vlastného taniera, naivná nádej, že Slovensko môže byť nezávislé na veľkej globálnej politike od všetkých vplyvov: s miniatúrnym územím, s malým počtom obyvateľov, bez potrebných kompetencií pre fungovanie štátu, ktoré nás robia zraniteľnými a závislými na ostatných štátoch a nielen na nich.


Ale to ešte neznamená, že nemôžu byť partnerom v boji proti súčasným nepriateľom. Je to podobné ako vo vlákne o spolupráci KSB s inými hnutiami v boji proti súčasným nepriateľom.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3311/jednobo%C5%BE-iacute-x-panteon-zv-iacute-%C5%99etn-iacute-k-boh%C5%AF/1#post-31185


Na to, aby KSB mohla spolupracovať v rôznych iniciatívach na podpore štátu, občanov, nemusí preberať ideológiu a hodnoty iných hnutí, a ani tie hnutia nemusia preberať ideológiu a hodnoty KSB. Stačí ak identifikujú spoločné ciele a budú spolupracovať iba na nich. Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy a vyhýbať sa témam, čo vedú do slepých uličiek.
Skrátka treba ubrať emócie a spolupracovať, mysliac na Svätoplukovu dobrú radu, energiu vkladať tam kde treba. Nie je čas na vzájomné osočovanie a individualizmus - to je cesta do pekla!


Mazurek a Uhrík sa radia k nacionalistom. Ak by sa vyjadrili pochvalne o SNP, tak by sa odpísali pred davom nacionalistických fanúšikov. Pre nich bolo SNP útokom na vlastný štát. Nedávno dal jeden z nich citát Cígera Hronského presne v tomto duchu. Áno, je to slepý pohľad, akoby len do vlastného taniera, naivná nádej, že Slovensko môže byť nezávislé na veľkej globálnej politike od všetkých vplyvov: s miniatúrnym územím, s malým počtom obyvateľov, bez potrebných kompetencií pre fungovanie štátu, ktoré nás robia zraniteľnými a závislými na ostatných štátoch a nielen na nich. Ale to ešte neznamená, že nemôžu byť partnerom v boji proti súčasným nepriateľom. Je to podobné ako vo vlákne o spolupráci KSB s inými hnutiami v boji proti súčasným nepriateľom. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3311/jednobo%C5%BE-iacute-x-panteon-zv-iacute-%C5%99etn-iacute-k-boh%C5%AF/1#post-31185 Na to, aby KSB mohla spolupracovať v rôznych iniciatívach na podpore štátu, občanov, nemusí preberať ideológiu a hodnoty iných hnutí, a ani tie hnutia nemusia preberať ideológiu a hodnoty KSB. Stačí ak identifikujú spoločné ciele a budú spolupracovať iba na nich. Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy a vyhýbať sa témam, čo vedú do slepých uličiek. Skrátka treba ubrať emócie a spolupracovať, mysliac na Svätoplukovu dobrú radu, energiu vkladať tam kde treba. Nie je čas na vzájomné osočovanie a individualizmus - to je cesta do pekla!

Ale to ešte neznamená, že nemôžu byť partnerom v boji proti súčasným nepriateľom.


To plati o vsetkych, aj o satanovi.


Stačí ak identifikujú spoločné ciele a budú spolupracovať iba na nich.


Jednoduchy, rokmi overeny zjednocujuci smer (velkeho vyznamu) spolocnosti: SNP
Politici a strany, ktore to nemaju v povinnej hodnotovej vybave, alebo este horsie, ked to odsudzuju, nepracuju na lepsej buducnosti SR.


Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy


Mega podraz od ""patriotov"" je nepodporenie SNP.


Nie je čas na vzájomné osočovanie a individualizmus - to je cesta do pekla!


To ale nevylucuje jasne popisanie chyb, hlavne na vyssich prioritach. Nepodporenie SNP (2.priorita) je velka "chyba", presnejsie globalne riadiace kroky na likvidaciu statnosi SR.


ps: Nepodporenie SNP v dobe rychlo postupujuceho fasizmu...(?!) Mozme to zabalit do hocijakej slovnej bavlnky, ale nic to nemeni na tom, ze je to protistatny cin velkeho vyznamu a fakticky podpora fasizmu!


[quote="pid:31346, uid:6"]Ale to ešte neznamená, že nemôžu byť partnerom v boji proti súčasným nepriateľom.[/quote] To plati o vsetkych, aj o satanovi. [quote="pid:31346, uid:6"]Stačí ak identifikujú spoločné ciele a budú spolupracovať iba na nich.[/quote] Jednoduchy, rokmi overeny zjednocujuci smer (velkeho vyznamu) spolocnosti: SNP Politici a strany, ktore to nemaju v povinnej hodnotovej vybave, alebo este horsie, ked to odsudzuju, nepracuju na lepsej buducnosti SR. [quote="pid:31346, uid:6"]Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy[/quote] Mega podraz od ""patriotov"" je nepodporenie SNP. [quote="pid:31346, uid:6"]Nie je čas na vzájomné osočovanie a individualizmus - to je cesta do pekla![/quote] To ale nevylucuje jasne popisanie chyb, hlavne na vyssich prioritach. Nepodporenie SNP (2.priorita) je velka "chyba", presnejsie globalne riadiace kroky na likvidaciu statnosi SR. ps: Nepodporenie SNP v dobe rychlo postupujuceho fasizmu...(?!) Mozme to zabalit do hocijakej slovnej bavlnky, ale nic to nemeni na tom, ze je to protistatny cin velkeho vyznamu a fakticky podpora fasizmu!
Upravené 31. 8. 2021 o 07:13

Porovnajte počet zhliadnutí, horeuvedených prejavov ku SNP p. Fica a Pelegrinyho:
Fico.........52tis
Pelegriny..7,2tis (o 1 deň dlhšie)


Už aj to napovedá...


Porovnajte počet zhliadnutí, horeuvedených prejavov ku SNP p. Fica a Pelegrinyho: Fico.........52tis Pelegriny..7,2tis (o 1 deň dlhšie) Už aj to napovedá...

hrdý člen alebo rovno nejaký podpredseda?


Akej strany?


[quote="pid:31395, uid:69"]hrdý člen alebo rovno nejaký podpredseda?[/quote] Akej strany?

To plati o vsetkych, aj o satanovi.

Ferko, k tomuto ti dám výstižný úryvok z knihy VP ZSSR "Majster a Margaréta: Hymna démonizmu alebo Evanjelium oddanej viery?" (kap. 5 - Zbabelosť je najhoršia z chýb)



V ľudovej tvorbe Ruska žijú majstri iného typu: Novgorodské letopisy nás informujú, ako na modlitby do Jeruzalema lietal na čertovi jeden z novgorodských pútnikov; Gogoľov kováč Vakula lietal na čertovi do Petrohradu zaobstarať nejaké veci v rámci prípravy na svadbu; a Puškinova rozprávka o popovi a jeho sluhovi Baldovi je o tom istom.
Toto všetko je alegorické potvrdenie názoru charakteristického pre ruskú civilizáciu: ak nečistá sila vnucuje človeku svoj kontakt, tak človek, ktorý žije v súlade s Bohom alebo sa oň snaží, má právo podľa vlastného uváženia využiť aj nečistú silu, no nesmie sa jej pritom podriadiť ani s ňou uzatvárať zmluvy.
V ruskom chápaní sveta sa každá nečistá sila (od drobného besa až po Satana) môže za určitých okolností stať objektom Božieho dopustenia voči nej zo strany svätca. A takýto vzťah k nečistej sile je v ruskej kultúre založený na tom, že:
• Boh je Stvoriteľ a Vládca všetkého.
• Informácia je z milosti Božej objektívna a vo svojej podstate nemenná.
• Človek je námestníkom Božím na Zemi podľa Božieho Predurčenia.



(hovorí sa tomu: začlenenie cudzej koncepcie riadenia do svojej objemnejšej koncepcie riadenia (t.j. plánu dosahovania vytýčených cieľov) . To znamená, začlenenie časti cudzieho vektora cieľov do svojho objemnejšieho vektora cieľov)


A celkovo k téme: poznáš termín z Dostatočne všeobecnej teórie riadenia - Hĺbka totožnosti vektorov cieľov? (DVTR kap. 13.5 - Vnútorné konflikty riadenia v supersystéme) Alebo si už zabudol?


Hnev a rozhorčenie môžu byť dobrým pomocníkom, ale sú zlým radcom a pánom. Hlavu hore :-)


[quote="pid:31363, uid:254"]To plati o vsetkych, aj o satanovi.[/quote] Ferko, k tomuto ti dám výstižný úryvok z knihy VP ZSSR "Majster a Margaréta: Hymna démonizmu alebo Evanjelium oddanej viery?" (kap. 5 - Zbabelosť je najhoršia z chýb) > V ľudovej tvorbe Ruska žijú majstri iného typu: Novgorodské letopisy nás informujú, ako na modlitby do Jeruzalema lietal na čertovi jeden z novgorodských pútnikov; Gogoľov kováč Vakula lietal na čertovi do Petrohradu zaobstarať nejaké veci v rámci prípravy na svadbu; a Puškinova rozprávka o popovi a jeho sluhovi Baldovi je o tom istom. Toto všetko je alegorické potvrdenie názoru charakteristického pre ruskú civilizáciu: ak nečistá sila vnucuje človeku svoj kontakt, tak človek, ktorý žije v súlade s Bohom alebo sa oň snaží, má právo podľa vlastného uváženia využiť aj nečistú silu, no nesmie sa jej pritom podriadiť ani s ňou uzatvárať zmluvy. V ruskom chápaní sveta sa každá nečistá sila (od drobného besa až po Satana) môže za určitých okolností stať objektom Božieho dopustenia voči nej zo strany svätca. A takýto vzťah k nečistej sile je v ruskej kultúre založený na tom, že: • Boh je Stvoriteľ a Vládca všetkého. • Informácia je z milosti Božej objektívna a vo svojej podstate nemenná. • Človek je námestníkom Božím na Zemi podľa Božieho Predurčenia. (hovorí sa tomu: začlenenie cudzej koncepcie riadenia do svojej objemnejšej _koncepcie riadenia (t.j. plánu dosahovania vytýčených cieľov)_ . To znamená, začlenenie časti cudzieho vektora cieľov do svojho objemnejšieho vektora cieľov) A celkovo k téme: poznáš termín z Dostatočne všeobecnej teórie riadenia - **Hĺbka totožnosti vektorov cieľov**? (DVTR kap. 13.5 - Vnútorné konflikty riadenia v supersystéme) Alebo si už zabudol? Hnev a rozhorčenie môžu byť dobrým pomocníkom, ale sú zlým radcom a pánom. Hlavu hore :-)
Upravené 1. 9. 2021 o 20:27

Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy a vyhýbať sa témam, čo vedú do slepých uličiek.


Ja sem zaraďujem aj celé SNP, ktorého sa reálne zúčastnilo 10x menej ľudí ako sa nakoniec k tomu prihlásilo. SNP je pre mladšie generácie niečo ako pre generácie ich rodičov prvá svetová alebo monarchia, proste dávna história, ktorú má minimálne 95% obyvateľstva v paži.


Nechcem Vám v tomto vlákne kaziť radosť ale SNP naozaj nie je top téma a bohužiaľ to nie je ani Cyril a Metod. (Nie len) Parlamentná opozícia nezvláda ani triviálny príbeh o troch prútoch a je teda logické, že sa nevedia spojiť ani pre záchranu veľkonočných či vianočných sviatkov, čo ľudia aspoň vnímajú a reálne oslavujú.


[quote="pid:31346, uid:6"]Dôležité je si nerobiť navzájom podrazy a vyhýbať sa témam, čo vedú do slepých uličiek.[/quote] Ja sem zaraďujem aj celé SNP, ktorého sa reálne zúčastnilo 10x menej ľudí ako sa nakoniec k tomu prihlásilo. SNP je pre mladšie generácie niečo ako pre generácie ich rodičov prvá svetová alebo monarchia, proste dávna história, ktorú má minimálne 95% obyvateľstva v paži. Nechcem Vám v tomto vlákne kaziť radosť ale SNP naozaj nie je top téma a bohužiaľ to nie je ani Cyril a Metod. (Nie len) Parlamentná opozícia nezvláda ani triviálny príbeh o troch prútoch a je teda logické, že sa nevedia spojiť ani pre záchranu veľkonočných či vianočných sviatkov, čo ľudia aspoň vnímajú a reálne oslavujú.

quote="pid:31623, uid:6" . To znamená, začlenenie časti cudzieho vektora cieľov do svojho objemnejšieho vektora cieľov)[/quote]


Ja tomu rozumiem, ale neviem na co presne v mojich prispevkoch poukazujes.


Skusim v skratke ako som to myslel:
Ak mam svoj vektor ciela, ktory sa snazim viest v Bozom zamere a v nejakej etape je dany vektor podobny s vektorom satana, tak mozem obrazne povedat, ze satan je v uvedenej casti "parntnerom". Nie je ale partnerom v zmysle splocneho smerovania a rozvijania mojho vektora, lebo tandemovy princip nie je vedeny k satanovi, ale k Bohu. Boh cloveku napovie, ako zahrnut docasnu cast "parnerskeho" vektora satana do svojho tak, aby sa clovek nestratil v satanovej "napomoci".


Hnev a rozhorčenie môžu byť dobrým pomocníkom, ale sú zlým radcom a pánom. Hlavu hore :-)


Rozhorcenie trochu hej, hnev nie smile. Ked tu vidim prispevky, ci cele vlakno, ktore z mojho sobneho pohladu neodzrkadluje informacny posun a su akoby zacyklene, tak to skusam rozne riesit.


Proste forum beriem ako trenazer. Su tu ludia, ktori maju zhruba dostatocne kvalitne informacie oproti ostatnym ludom v terene (zivote), ale z mojho pohladu su niekedy tieto informacie nespravne poskladane a vyhodnotene, tak prezentujem svoj pohlad.


Nejde mne osbone ani tak o prinasanie faktov, tych je tu od prispievatel dost, ale o popisovanie sposobov, ako sa da na rozne fakty a deje nazerat. A ked vnimam z mojho pohladu urcitu dlhodobu zadubenost, tak hladam sposoby, ako uvedenu algoritmiku pohladu na fakty narusit. (alebo odtrolovat). Niekedy je to jemna forma a niekedy ostrejsia.


Ono clovek sa vzajomne uci, to je jasne, ale musi tam byt pohyb, lebo svet ide riadne rychlo a poziadavky Zivota sa deru coraz viac na povrch.


ps: A jasne, ze nasi politicki "patrioti" ma vedia dvihnut zo stolicky, kedze maju od GP coraz viac ustlane...


[quote="pid:31623, uid:6"](hovorí sa tomu: začlenenie cudzej koncepcie riadenia do svojej objemnejšej koncepcie riadenia (t.j. plánu dosahovania vytýčených cieľov) . To znamená, začlenenie časti cudzieho vektora cieľov do svojho objemnejšieho vektora cieľov)[/quote] Ja tomu rozumiem, ale neviem na co presne v mojich prispevkoch poukazujes. Skusim v skratke ako som to myslel: Ak mam svoj vektor ciela, ktory sa snazim viest v Bozom zamere a v nejakej etape je dany vektor podobny s vektorom satana, tak mozem obrazne povedat, ze satan je v uvedenej casti "parntnerom". Nie je ale partnerom v zmysle splocneho smerovania a rozvijania mojho vektora, lebo tandemovy princip nie je vedeny k satanovi, ale k Bohu. Boh cloveku napovie, ako zahrnut docasnu cast "parnerskeho" vektora satana do svojho tak, aby sa clovek nestratil v satanovej "napomoci". [quote="pid:31623, uid:6"]Hnev a rozhorčenie môžu byť dobrým pomocníkom, ale sú zlým radcom a pánom. Hlavu hore :-)[/quote] Rozhorcenie trochu hej, hnev nie :). Ked tu vidim prispevky, ci cele vlakno, ktore z mojho sobneho pohladu neodzrkadluje informacny posun a su akoby zacyklene, tak to skusam rozne riesit. Proste forum beriem ako trenazer. Su tu ludia, ktori maju zhruba dostatocne kvalitne informacie oproti ostatnym ludom v terene (zivote), ale z mojho pohladu su niekedy tieto informacie nespravne poskladane a vyhodnotene, tak prezentujem svoj pohlad. Nejde mne osbone ani tak o prinasanie faktov, tych je tu od prispievatel dost, ale o popisovanie sposobov, ako sa da na rozne fakty a deje nazerat. A ked vnimam z mojho pohladu urcitu dlhodobu zadubenost, tak hladam sposoby, ako uvedenu algoritmiku pohladu na fakty narusit. (alebo odtrolovat). Niekedy je to jemna forma a niekedy ostrejsia. Ono clovek sa vzajomne uci, to je jasne, ale musi tam byt pohyb, lebo svet ide riadne rychlo a poziadavky Zivota sa deru coraz viac na povrch. ps: A jasne, ze nasi politicki "patrioti" ma vedia dvihnut zo stolicky, kedze maju od GP coraz viac ustlane...

a sem zaraďujem aj celé SNP, ktorého sa reálne zúčastnilo 10x menej ľudí ako sa nakoniec k tomu prihlásilo. SNP je pre mladšie generácie niečo ako pre generácie ich rodičov prvá svetová alebo monarchia, proste dávna história, ktorú má minimálne 95% obyvateľstva v paži.

SNP je dôležitá udalosť strategického charakteru. Treba správne chápať, ako to ovplyvnilo globálnu politiku.
To, že sa o to málo Slovákov zaujíma, nie je výsledok ich vôle, ale cieleného formovania informačného poľa. Toto treba zvrátiť. Určite to nečakám od Uhríkovcov, aj keby boli v koalícii. Na tomto by mal viac zapracovať Smer, ale aj občianska iniciatíva.


Na druhú stranu, ak budú v koalícii nacionalisti, tak ten fakt môže časom priviesť k tomu, že sa otvorí debata o tomto období a korektne sa prehodnotí celé to nešťastné obdobie, všetky plusy aj mínusy vtedajšej vlády aj odboja, význam pre postavenie Slovenska po vojne, jeho národ, vrátane menšín. Zhodnotenie vnútornej, zahraničnej a globálnej politiky toho obdobia. Plusov aj mínusov jednotlivých historických postáv atď. Raz sa s tým Slovensko bude musieť popasovať a čo najpravdivejšie spoznať svoju minulosť.


A s takýmito debatami môže vyjsť na povrch veľa ďalších pálčivých otázok, o ktorých sa dlhé roky mlčalo. Napr. vplyv mimovládok a médii na politiku, a ku komu vedú nitky mimo štát.


Pri správnom riadení informačného poľa, to výrazne môže posilniť suverenitu. Závisí, samozrejme, ako sa bude situácia vyvíjať aj vo svete. Ale som optimistický.


[quote="pid:31630, uid:592"]a sem zaraďujem aj celé SNP, ktorého sa reálne zúčastnilo 10x menej ľudí ako sa nakoniec k tomu prihlásilo. SNP je pre mladšie generácie niečo ako pre generácie ich rodičov prvá svetová alebo monarchia, proste dávna história, ktorú má minimálne 95% obyvateľstva v paži.[/quote] SNP je dôležitá udalosť strategického charakteru. Treba správne chápať, ako to ovplyvnilo globálnu politiku. To, že sa o to málo Slovákov zaujíma, nie je výsledok ich vôle, ale cieleného formovania informačného poľa. Toto treba zvrátiť. Určite to nečakám od Uhríkovcov, aj keby boli v koalícii. Na tomto by mal viac zapracovať Smer, ale aj občianska iniciatíva. Na druhú stranu, ak budú v koalícii nacionalisti, tak ten fakt môže časom priviesť k tomu, že sa otvorí debata o tomto období a korektne sa prehodnotí celé to nešťastné obdobie, všetky plusy aj mínusy vtedajšej vlády aj odboja, význam pre postavenie Slovenska po vojne, jeho národ, vrátane menšín. Zhodnotenie vnútornej, zahraničnej a globálnej politiky toho obdobia. Plusov aj mínusov jednotlivých historických postáv atď. Raz sa s tým Slovensko bude musieť popasovať a čo najpravdivejšie spoznať svoju minulosť. A s takýmito debatami môže vyjsť na povrch veľa ďalších pálčivých otázok, o ktorých sa dlhé roky mlčalo. Napr. vplyv mimovládok a médii na politiku, a ku komu vedú nitky mimo štát. Pri správnom riadení informačného poľa, to výrazne môže posilniť suverenitu. Závisí, samozrejme, ako sa bude situácia vyvíjať aj vo svete. Ale som optimistický.

Ak mam svoj vektor ciela, ktory sa snazim viest v Bozom zamere a v nejakej etape je dany vektor podobny s vektorom satana, tak mozem obrazne povedat, ze satan je v uvedenej casti "parntnerom". Nie je ale partnerom v zmysle splocneho smerovania a rozvijania mojho vektora, lebo tandemovy princip nie je vedeny k satanovi, ale k Bohu. Boh cloveku napovie, ako zahrnut docasnu cast "parnerskeho" vektora satana do svojho tak, aby sa clovek nestratil v satanovej "napomoci".


Ferko, takto tá otázka ale nestojí. Zapracovanie časti cudzieho vektora do svojho je o nasledovnom. Vektor je hierarchický zoznam cieľov. Je ich tam viac, sú zoradené od najdôležitejšieho po najmenej dôležitý. "Čert" má tiež svoj vektor cieľov. A tiež sa medzi ľuďmi maskuje a robí mnoho dobrých vecí, aby ho ľudia hneď neodpálili preč. Keď si pozriem jeho vektor cieľov a nájdem medzi nimi neškodný (nejaký taktický, krátkodobý, pretože v strategických by ste sa nemohli zhodnúť), ktorý je v súlade s mojim, tak ho môžem začleniť do svojho, využiť ho. Na tom nie je nič zlé, ak čertovi nesľúbiš nič, čo by bolo v rozpore s vlastným svedomím.


Skrátka, prinútiš ho (z jeho, možno naivnej, iniciatívy) robiť dobré skutky. A ak si myslí, že ťa zatiahne do lotroviny, tak bude sklamaný. Stane sa objektom Božieho dopustenia voči sebe.


Skrátka, v praxi, môžeš spolupracovať s rôznymi partňormi na tom, v čom ste za jedno, ale nesmieš sa nechať zatiahnuť do vecí, ktoré sú v rozpore s tvojim vektorom cieľov. A so svedomím sa obchodovať tiež nesmie. No ak vznikne dilema medzi taktickým a strategickým cieľom (krátkodobým a dlhodobým), tak prednosť musí vždy dostať strategický. Výhra musí mať nie krátkodobý, ale dlhodobý charakter. Dať prednosť výhre vo vojne, a nie iba v bitke.


Presne toto robí aj Putin. Čertov nazýva partnermi, spolupracuje s nimi, a v súboji rozumu a vôle nad nimi väčšinou takticky víťazí. Popritom, veľmi pomaly, dosahuje aj strategické víťazstvá na jednotlivých prioritách, od tých dolných smerom hore.


[quote="pid:31640, uid:254"]Ak mam svoj vektor ciela, ktory sa snazim viest v Bozom zamere a v nejakej etape je dany vektor podobny s vektorom satana, tak mozem obrazne povedat, ze satan je v uvedenej casti "parntnerom". Nie je ale partnerom v zmysle splocneho smerovania a rozvijania mojho vektora, lebo tandemovy princip nie je vedeny k satanovi, ale k Bohu. Boh cloveku napovie, ako zahrnut docasnu cast "parnerskeho" vektora satana do svojho tak, aby sa clovek nestratil v satanovej "napomoci".[/quote] Ferko, takto tá otázka ale nestojí. Zapracovanie časti cudzieho vektora do svojho je o nasledovnom. Vektor je hierarchický zoznam cieľov. Je ich tam viac, sú zoradené od najdôležitejšieho po najmenej dôležitý. "Čert" má tiež svoj vektor cieľov. A tiež sa medzi ľuďmi maskuje a robí mnoho dobrých vecí, aby ho ľudia hneď neodpálili preč. Keď si pozriem jeho vektor cieľov a nájdem medzi nimi neškodný _(nejaký taktický, krátkodobý, pretože v strategických by ste sa nemohli zhodnúť)_, ktorý je v súlade s mojim, tak ho môžem začleniť do svojho, využiť ho. Na tom nie je nič zlé, ak čertovi nesľúbiš nič, čo by bolo v rozpore s vlastným svedomím. Skrátka, prinútiš ho (z jeho, možno naivnej, iniciatívy) robiť dobré skutky. A ak si myslí, že ťa zatiahne do lotroviny, tak bude sklamaný. Stane sa objektom Božieho dopustenia voči sebe. Skrátka, v praxi, môžeš spolupracovať s rôznymi partňormi na tom, v čom ste za jedno, ale nesmieš sa nechať zatiahnuť do vecí, ktoré sú v rozpore s tvojim vektorom cieľov. A so svedomím sa obchodovať tiež nesmie. No ak vznikne dilema medzi taktickým a strategickým cieľom (krátkodobým a dlhodobým), tak prednosť musí vždy dostať strategický. Výhra musí mať nie krátkodobý, ale dlhodobý charakter. Dať prednosť výhre vo vojne, a nie iba v bitke. Presne toto robí aj Putin. Čertov nazýva partnermi, spolupracuje s nimi, a v súboji rozumu a vôle nad nimi väčšinou takticky víťazí. Popritom, veľmi pomaly, dosahuje aj strategické víťazstvá na jednotlivých prioritách, od tých dolných smerom hore.
Upravené 1. 9. 2021 o 23:31

Ferko, takto tá otázka ale nestojí.


Jardob, ja v tychto dvo prispevkoch rozpor nevidim. Mne je jasne co pises, len ja som skor v uplnej jednoduchosti popisal, ako pristupovat k tvorbe vektora a na co si davat pozor a ty si to obsiahlejsie rozpisal.


Ja poukazujem hlavne na to, ze ludstvo samo bez pomoci Boha nedokaze zvitazit nad satanom a sa skor ci neskor zacykli v roznych egregorialnych pasciach. To je hlavny zmysel mojho pripevku.


[quote="pid:31663, uid:6"]Ferko, takto tá otázka ale nestojí.[/quote] Jardob, ja v tychto dvo prispevkoch rozpor nevidim. Mne je jasne co pises, len ja som skor v uplnej jednoduchosti popisal, ako pristupovat k tvorbe vektora a na co si davat pozor a ty si to obsiahlejsie rozpisal. Ja poukazujem hlavne na to, ze ludstvo samo bez pomoci Boha nedokaze zvitazit nad satanom a sa skor ci neskor zacykli v roznych egregorialnych pasciach. To je hlavny zmysel mojho pripevku.

https://www.dennik-republika.sk/general-jozef-viktorin-republika-snp-nielen-ako-symbol/

Takže ľady sa predsa len lámu. Aj keď samotní vodcovia Republiky sú ohľadom SNP ticho, no v ich straníckom časopise vyšiel veľmi zaujímavý pozitívny článok. Skvelý krok.


[quote="pid:31818, uid:192"]https://www.dennik-republika.sk/general-jozef-viktorin-republika-snp-nielen-ako-symbol/[/quote] Takže ľady sa predsa len lámu. Aj keď samotní vodcovia Republiky sú ohľadom SNP ticho, no v ich straníckom časopise vyšiel veľmi zaujímavý pozitívny článok. Skvelý krok.

Takže ľady sa predsa len lámu. Aj keď samotní vodcovia Republiky sú ohľadom SNP ticho, no v ich straníckom časopise vyšiel veľmi zaujímavý pozitívny článok. Skvelý krok.

V KE bola Republika aj oficiálne pozvaná na kladenie vencov,čo aj využila.Sice len okresné štruktúry lebo to už predseda nestihol ale predsa.


[quote="pid:31864, uid:6"]Takže ľady sa predsa len lámu. Aj keď samotní vodcovia Republiky sú ohľadom SNP ticho, no v ich straníckom časopise vyšiel veľmi zaujímavý pozitívny článok. Skvelý krok.[/quote] V KE bola Republika aj oficiálne pozvaná na kladenie vencov,čo aj využila.Sice len okresné štruktúry lebo to už predseda nestihol ale predsa.
2.21k
30
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept