Zahraničná politika
Vakcinačný apartheid vo svete - kroky vpred alebo ústup_2. časť

Intenzita informácií sa denne zvyšuje. Už je toho toľko, že človek nestíha vnímať.
O*kuje sa aj roztokom po záruke.


https://www.inenoviny.sk/slovakov-ockuju-vakcinami-po-zaruke/


Intenzita informácií sa denne zvyšuje. Už je toho toľko, že človek nestíha vnímať. O*kuje sa aj roztokom po záruke. https://www.inenoviny.sk/slovakov-ockuju-vakcinami-po-zaruke/

O*kuje sa aj roztokom po záruke.

to je oxymorón - záručná doba na vakcínu, za ktorú výrobca, ani nikto iný nijako neručí....


[quote="pid:40964, uid:286"]O*kuje sa aj roztokom po záruke.[/quote] to je oxymorón - záručná doba na vakcínu, za ktorú výrobca, ani nikto iný nijako neručí....

Práve dnes mi padlo do oka, ako vychvaľovali okres Sabinov, že sa doslova "preočkoval" z čiernej do bordovej farby (ktorá má platiť od pondelka). Môže mi niekto vysvetliť, ako sa očkovaním uprostred pandémie dá "preočkovať z čiernej do bordovej"? Je vôbec niečo také možné? (zníženie počtu incidencií z najhoršej k lepšej) Alebo je to len pochvala od vlády za úspech v očkovaní, tak vám dáme "bordového bobríka"?
https://www.noviny.sk/slovensko/641137-v-sabinove-sa-podnikatelia-aj-ludia-mozu-tesit-vdaka-zaockovanosti-preklopia-okres-z-ciernej-do-bordovej


Práve dnes mi padlo do oka, ako vychvaľovali okres Sabinov, že sa doslova "preočkoval" z čiernej do bordovej farby (ktorá má platiť od pondelka). Môže mi niekto vysvetliť, ako sa očkovaním uprostred pandémie dá "preočkovať z čiernej do bordovej"? Je vôbec niečo také možné? (zníženie počtu incidencií z najhoršej k lepšej) Alebo je to len pochvala od vlády za úspech v očkovaní, tak vám dáme "bordového bobríka"? https://www.noviny.sk/slovensko/641137-v-sabinove-sa-podnikatelia-aj-ludia-mozu-tesit-vdaka-zaockovanosti-preklopia-okres-z-ciernej-do-bordovej

Jardobe , dříve se dával úspěšným vavřínový věnec . Dnes se dává věnec z chvojí , s nápisem , Spi sladce .


Jardobe , dříve se dával úspěšným vavřínový věnec . Dnes se dává věnec z chvojí , s nápisem , Spi sladce .

Kolegyňa má zaťa, ktorý sa dal piesknuť len kvôli tomu, že jeho matka na dôchodku, cestovateľka (samozrejme piesknutá už dávno) ho tlačí, aby s ňou šiel do Ománu teraz v novembri (má to ako benefit z pracovných výsledkov) Lámala ho takmer pol roka, pôvodne nemal v pláne sa opichať. Nakoľko jeho manželka sa nechce a nemôže dať piesknuť a nechce odísť od dieťaťa kvôli dovolenke, nechala to na jeho vlastnom rozhodnutí. Teraz leží doma po 2. šmakuláde odpálený. Tak som zvedavá, či vôbec vycestujú.


Kolegyňa má zaťa, ktorý sa dal piesknuť len kvôli tomu, že jeho matka na dôchodku, cestovateľka (samozrejme piesknutá už dávno) ho tlačí, aby s ňou šiel do Ománu teraz v novembri (má to ako benefit z pracovných výsledkov) Lámala ho takmer pol roka, pôvodne nemal v pláne sa opichať. Nakoľko jeho manželka sa nechce a nemôže dať piesknuť a nechce odísť od dieťaťa kvôli dovolenke, nechala to na jeho vlastnom rozhodnutí. Teraz leží doma po 2. šmakuláde odpálený. Tak som zvedavá, či vôbec vycestujú.

srbsko, video, kontrola policie v hospode:
https://www.facebook.com/sasa.marjanovic82/videos/447777590283165


psala jsem kamaradce srbce, co se u nich deje. maji tam pravidlo, ze po 22 hodine policie kontroluje certifikaty.
kamaradka mi psala: "but instead of restaurants/pub owners deciding guests on who can stay beyond 22.00 and who mist leave if without pass, they collectively decided to close at 22.00"
solidarita, vsichni se zvedli a odesli z te hospody. drzeli pri sobe.


australie
kamaradka mi dnes rano volala. zije v jiznim novem walesu. uz jsem o ni psala, ze ji zamestnavatel nutil do pieksu, ze kdyz se nepodridi, tak musi odejit ("no jab, no job" chtela se odstehovat, ale tam je to udajne tak, ze realitni makler chce vypis vsech zamestnani, nejen to soucasne a zjistuje si, co je clovek zac. tak volali tomu zamestnavateli a ten si kamaradku zavolal, byl v soku, ze chce odejit. rekl ji, ze board bude rozhodovat, ze jestli si ji tam nechaji, i kdyz nebude mit pieks. pak ji rekl, ze at to nikomu nerika, ze neni a stejne od 1.12. to uz bude jedno, ze to uz nebude podminka. duvodem snad ma byt to, ze je 95 procent lidi pieksnutych. taky mi rekla, ze ted australane jsou zblbnuti, odskakuji, kdyz se k nim nekdo priblizi a krici "distance". majitele obchodu i s personalem se museli nechat napieksovat, protoze dostali narizeni a jinak by museli zavrit. kdyz nekdo chce nakoupit, tak krome lekarny a potravin, nikoho bez certifikatu nepusti.


srbsko, video, kontrola policie v hospode: https://www.facebook.com/sasa.marjanovic82/videos/447777590283165 psala jsem kamaradce srbce, co se u nich deje. maji tam pravidlo, ze po 22 hodine policie kontroluje certifikaty. kamaradka mi psala: "but instead of restaurants/pub owners deciding guests on who can stay beyond 22.00 and who mist leave if without pass, they collectively decided to close at 22.00" solidarita, vsichni se zvedli a odesli z te hospody. drzeli pri sobe. australie kamaradka mi dnes rano volala. zije v jiznim novem walesu. uz jsem o ni psala, ze ji zamestnavatel nutil do pieksu, ze kdyz se nepodridi, tak musi odejit ("no jab, no job" chtela se odstehovat, ale tam je to udajne tak, ze realitni makler chce vypis vsech zamestnani, nejen to soucasne a zjistuje si, co je clovek zac. tak volali tomu zamestnavateli a ten si kamaradku zavolal, byl v soku, ze chce odejit. rekl ji, ze board bude rozhodovat, ze jestli si ji tam nechaji, i kdyz nebude mit pieks. pak ji rekl, ze at to nikomu nerika, ze neni a stejne od 1.12. to uz bude jedno, ze to uz nebude podminka. duvodem snad ma byt to, ze je 95 procent lidi pieksnutych. taky mi rekla, ze ted australane jsou zblbnuti, odskakuji, kdyz se k nim nekdo priblizi a krici "distance". majitele obchodu i s personalem se museli nechat napieksovat, protoze dostali narizeni a jinak by museli zavrit. kdyz nekdo chce nakoupit, tak krome lekarny a potravin, nikoho bez certifikatu nepusti.
Upravené 5. 11. 2021 o 12:21

Změna sociálních priorit, hodnot...to je 50 let. Odstranění nebo přestavba stávajících struktur...několik století. V zrychleném modu stachanovců na Dombasu ať nežeru....70 let Tolik času nemáme. Proto ta plná digitalizace metropolí a megapolysů vulgo digitální koncentrák vulgo snížení hladiny stresorů na únosnou míru pomocí "umělé" digitální inteligence. Dál už to znáš. Jde jen o to, ne jestli, ale kdo a jak.

A vraciame sa opätovne k tomu, čo sme si jasne povedali už minulý rok na jar: veď celá covid pandémia je len krytím-hrozbou pre dosiahnutie zmeny, na ktorú nemáme dosť času, aby sme ju dosiahli klasickými metódami zmeny podvedomých kultúrnych stereotypov. Je jedno aká vakcína, každá jedna má vplyv na ovplyvňovanie podvedomia na diaľku. Západné vakcíny navyše likvidujú tých, ktorí sa z obsluhy pracovného miesta dostali do pozície "vyciciavača" ekonomického systému - dôchodci, chronicky chorí a ďalšie na dávky odkázané skupiny obyvateľstva.
Tu sa jedná o ovládanie zombie-biorobotov z jedného ústredného centra (jedného pre dané centrum koncentrácie riadenia). Biorobot-zombie je ten, kto sa rozhoduje podľa názoru autorít, okolia. (toto rozlišujú už desiatky rokov predajné techniky: tomu, čo si vytvára "svoj" názor podľa názoru autority (môže to byť hocikto z jeho okolia), sa podsúva, že všetci naokolo už tento produkt majú.).
Už minulý rok som na vode aj tu písal, že Sputnik je len o tom, aby Rusko malo svoj "joystick" nad biorobotmi vo svojej zóne vplyvu. Skoro ste ma ukrižovali, a teraz len dochádza na moje slová. Bioroboti-zombie boli, sú a budú ovládaní - v USA, Nemecku, Rusku, Zimbabwe, Číne...
Teraz sa len toto ovládanie centralizuje a zdokonaľuje. Tu nie je otázka, či biorobotov-zombie ovládať alebo nie - oni inak fungovať ani nevedia, ale otázka je o tom v akom smere, k akej budúcnosti budú manipulovaní.
A ten tlak na neočkovaných je tlakom na vychytanie posledných, zdanlivo samostatne rozhodujúcich sa, ale predsa len v konečnom dôsledku podliehajúcich tlaku okolia.
Zvieracie a démonické typy, ktoré sabotujú tento proces, sú teraz postupne eliminované, po nich prídu na rad tí démoni, ktorí teraz do očkovania genocídnymi vakcínami tlačia iných. Človečí typ psychiky je nechávaný na pokoji.


Minulý týždeň som sem dával odkaz na francúzsky film Zásek (Stuck Together).
V ňom máte v obraznej forme v podstate všetko o pandémii covidu - aj výslednú zmenu. Všetky psychotypy tam nájdete.
Otázka: Prečo z krajín V4 má Maďarsko najvyššiu mieru zaočkovanosti?


[quote="pid:41127, uid:190"]Změna sociálních priorit, hodnot...to je 50 let. Odstranění nebo přestavba stávajících struktur...několik století. V zrychleném modu stachanovců na Dombasu ať nežeru....70 let Tolik času nemáme. Proto ta plná digitalizace metropolí a megapolysů vulgo digitální koncentrák vulgo snížení hladiny stresorů na únosnou míru pomocí "umělé" digitální inteligence. Dál už to znáš. Jde jen o to, ne jestli, ale kdo a jak.[/quote] A vraciame sa opätovne k tomu, čo sme si jasne povedali už minulý rok na jar: veď celá covid pandémia je len krytím-hrozbou pre dosiahnutie zmeny, na ktorú nemáme dosť času, aby sme ju dosiahli klasickými metódami zmeny podvedomých kultúrnych stereotypov. Je jedno aká vakcína, každá jedna má vplyv na ovplyvňovanie podvedomia na diaľku. Západné vakcíny navyše likvidujú tých, ktorí sa z obsluhy pracovného miesta dostali do pozície "vyciciavača" ekonomického systému - dôchodci, chronicky chorí a ďalšie na dávky odkázané skupiny obyvateľstva. Tu sa jedná o ovládanie zombie-biorobotov z jedného ústredného centra (jedného pre dané centrum koncentrácie riadenia). Biorobot-zombie je ten, kto sa rozhoduje podľa názoru autorít, okolia. (toto rozlišujú už desiatky rokov predajné techniky: tomu, čo si vytvára "svoj" názor podľa názoru autority (môže to byť hocikto z jeho okolia), sa podsúva, že všetci naokolo už tento produkt majú.). Už minulý rok som na vode aj tu písal, že Sputnik je len o tom, aby Rusko malo svoj "joystick" nad biorobotmi vo svojej zóne vplyvu. Skoro ste ma ukrižovali, a teraz len dochádza na moje slová. Bioroboti-zombie boli, sú a budú ovládaní - v USA, Nemecku, Rusku, Zimbabwe, Číne... Teraz sa len toto ovládanie centralizuje a zdokonaľuje. Tu nie je otázka, či biorobotov-zombie ovládať alebo nie - oni inak fungovať ani nevedia, ale otázka je o tom v akom smere, k akej budúcnosti budú manipulovaní. A ten tlak na neočkovaných je tlakom na vychytanie posledných, zdanlivo samostatne rozhodujúcich sa, ale predsa len v konečnom dôsledku podliehajúcich tlaku okolia. Zvieracie a démonické typy, ktoré sabotujú tento proces, sú teraz postupne eliminované, po nich prídu na rad tí démoni, ktorí teraz do očkovania genocídnymi vakcínami tlačia iných. Človečí typ psychiky je nechávaný na pokoji. Minulý týždeň som sem dával odkaz na francúzsky film Zásek (Stuck Together). V ňom máte v obraznej forme v podstate všetko o pandémii covidu - aj výslednú zmenu. Všetky psychotypy tam nájdete. Otázka: Prečo z krajín V4 má Maďarsko najvyššiu mieru zaočkovanosti?

blbne mi pridávanie príspevkov - tento príspevok patrí do inej rubriky


blbne mi pridávanie príspevkov - tento príspevok patrí do inej rubriky

okres Sabinov, že sa doslova "preočkoval" z čiernej do bordovej farby (ktorá má platiť od pondelka). Môže mi niekto vysvetliť, ako sa očkovaním uprostred pandémie dá "preočkovať z čiernej do bordovej"?

Môže.
Primátor mesta Sabinov nabehol do klubu dôchodcov a na rovinu povedal: "Potrebujeme ešte zaočkovať 216 ľudí nad 50 rokov, aby sme neboli v čiernej!"
Isto nebol apelovať len v tomto jednom klube dôchodcov, a ako vidno jeho apel nezostal bez odozvy...
Nie je to vtip - mám to z prvej ruky - od človeka, čo tam bol.


[quote="pid:40975, uid:6"]okres Sabinov, že sa doslova "preočkoval" z čiernej do bordovej farby (ktorá má platiť od pondelka). Môže mi niekto vysvetliť, ako sa očkovaním uprostred pandémie dá "preočkovať z čiernej do bordovej"?[/quote] Môže. Primátor mesta Sabinov nabehol do klubu dôchodcov a na rovinu povedal: "Potrebujeme ešte zaočkovať 216 ľudí nad 50 rokov, aby sme neboli v čiernej!" Isto nebol apelovať len v tomto jednom klube dôchodcov, a ako vidno jeho apel nezostal bez odozvy... Nie je to vtip - mám to z prvej ruky - od človeka, čo tam bol.

Môže.
Primátor mesta Sabinov nabehol do klubu dôchodcov a na rovinu povedal: "Potrebujeme ešte zaočkovať 216 ľudí nad 50 rokov, aby sme neboli v čiernej!"
Isto nebol apelovať len v tomto jednom klube dôchodcov, a ako vidno jeho apel nezostal bez odozvy...
Nie je to vtip - mám to z prvej ruky - od človeka, čo tam bol.


Áno, dnes som videl v TV novinách zase podozrivé vyhlásenia o tom, že farba závisí od očkovania, tak som si to pozrel. A funguje to tak, že okrem počtu chorých sa zvažuje aj miera zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov. Ak má okres plne zaočkovaných 65 perc. ľudí (nad 50 rokov), znižuje sa mu farba o jeden stupeň. Ak má plne zaočkovaných 75 perc. znižuje sa mu farba o 2 stupne. Ak má 85 perc. plne zaočkovaných, znižuje sa mu farba o 3 stupne dole.
To znamená, že najviac opichaná Bratislava, aj keby mala v prepočte na 1000 ľudí najväčší počet chorých z celého Slovenska, tak nikdy čierna nebude!!!
Akú má potom výpovednú hodnotu takýto semafór? A keďže ľudom nehovoria, že sa tam zohľadňuje očkovanie, tak väčšina si myslí, že tie farby na semafóre odzrkadľujú reálnu chorobnosť okresov (a úspešnosť letného očkovania). Prd makový!
https://korona.gov.sk/covid-automat-na-slovensku/
(treba si rozkliknúť link: "Aký je algoritmus pre výpočet okresného skóre?" )


[quote="pid:41146, uid:112"]Môže. Primátor mesta Sabinov nabehol do klubu dôchodcov a na rovinu povedal: "Potrebujeme ešte zaočkovať 216 ľudí nad 50 rokov, aby sme neboli v čiernej!" Isto nebol apelovať len v tomto jednom klube dôchodcov, a ako vidno jeho apel nezostal bez odozvy... Nie je to vtip - mám to z prvej ruky - od človeka, čo tam bol.[/quote] Áno, dnes som videl v TV novinách zase podozrivé vyhlásenia o tom, že farba závisí od očkovania, tak som si to pozrel. A funguje to tak, že okrem počtu chorých sa zvažuje aj miera zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov. Ak má okres plne zaočkovaných 65 perc. ľudí (nad 50 rokov), znižuje sa mu farba o jeden stupeň. Ak má plne zaočkovaných 75 perc. znižuje sa mu farba o 2 stupne. Ak má 85 perc. plne zaočkovaných, znižuje sa mu farba o 3 stupne dole. To znamená, že najviac opichaná Bratislava, aj keby mala v prepočte na 1000 ľudí najväčší počet chorých z celého Slovenska, tak nikdy čierna nebude!!! Akú má potom výpovednú hodnotu takýto semafór? A keďže ľudom nehovoria, že sa tam zohľadňuje očkovanie, tak väčšina si myslí, že tie farby na semafóre odzrkadľujú reálnu chorobnosť okresov (a úspešnosť letného očkovania). Prd makový! https://korona.gov.sk/covid-automat-na-slovensku/ (treba si rozkliknúť link: "Aký je algoritmus pre výpočet okresného skóre?" )
Upravené 4. 11. 2021 o 22:22

Akú má potom výpovednú hodnotu takýto semafór?


Presne takú ako mala štatistika hospitalizovaných v zime a na jar, keď osoba nad 60r. sa evidovala ako 4 osoby a keď ju v jednej nemocnici pretlačili cez tri oddelenia mali ich zrazu 12. Každému kto zomrel aj doma na "zlyhanie srdca, atď..." a skončil na patológii robili test (veľa ich bolo pozitívnych). Myslím si, že do dnes sú veľmi rozdielne platby za pacientov s covid-om. Čiže jednoduchá hra s číslami o €. Nie je aj SemaFÓR o tom istom? Koľko stojí 3 x vakcína a o krátky čas ani dôchodok netreba vyplácať. Niektoré metódy na depopulácii sú veľmi smutné.


[quote="pid:41157, uid:6"]Akú má potom výpovednú hodnotu takýto semafór?[/quote] Presne takú ako mala štatistika hospitalizovaných v zime a na jar, keď osoba nad 60r. sa evidovala ako 4 osoby a keď ju v jednej nemocnici pretlačili cez tri oddelenia mali ich zrazu 12. Každému kto zomrel aj doma na "zlyhanie srdca, atď..." a skončil na patológii robili test (veľa ich bolo pozitívnych). Myslím si, že do dnes sú veľmi rozdielne platby za pacientov s covid-om. Čiže jednoduchá hra s číslami o €. Nie je aj SemaFÓR o tom istom? Koľko stojí 3 x vakcína a o krátky čas ani dôchodok netreba vyplácať. Niektoré metódy na depopulácii sú veľmi smutné.

A funguje to tak, že okrem počtu chorých sa zvažuje aj miera zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov

Položil si niekto otázku, prečo práve nad 50 rokov? Prečo nie nad 60 alebo iná veková hranica?
Pretože generačná pamať!


50-nici majú ešte plné stredoškolské vzdelanie z čias socializmu a vedia, aké to za socializmu bolo. Mladšie ročníky už o tom povedomie z vlastnej skúsenosti nemajú. Ak terajšej študujúcej mládeži poviete, čo všetko bol v školstve zadarmo a ako to fungovalo, tak neveriacky na vás vytreštia oči a padne im sánka.


[quote="pid:41157, uid:6"]A funguje to tak, že okrem počtu chorých sa zvažuje aj miera zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov[/quote] Položil si niekto otázku, prečo práve nad 50 rokov? Prečo nie nad 60 alebo iná veková hranica? Pretože generačná pamať! 50-nici majú ešte plné stredoškolské vzdelanie z čias socializmu a vedia, aké to za socializmu bolo. Mladšie ročníky už o tom povedomie z vlastnej skúsenosti nemajú. Ak terajšej študujúcej mládeži poviete, čo všetko bol v školstve zadarmo a ako to fungovalo, tak neveriacky na vás vytreštia oči a padne im sánka.

Nechcela sedieť vedľa neočkovaného, kapitán ju vyhodil!
https://www.mojevideo.sk/video/35f7b/nechcela_sediet_vedla_neockovaneho_kapitan_ju_vyhodil.html
"Ona ako astmatička (bez rúška) dostala v lietadle sedadlo vedľa muža, ktorý sa jej odmietol preukázať očkovaním. Po krátkej slovnej prestrelke s letuškou prišiel kapitán, ktorý ju z lietadla vyhodil."


Síce mi to zaváňa podvrhom, ale takto by to malo fungovať. Možno ešte bez tých rúšok. My sa tiež nesťažujeme, že nás génovo zmanipulovaní ohrozujú vylučovaním hrotového proteínu.


**Nechcela sedieť vedľa neočkovaného, kapitán ju vyhodil!** https://www.mojevideo.sk/video/35f7b/nechcela_sediet_vedla_neockovaneho_kapitan_ju_vyhodil.html _"Ona ako astmatička (bez rúška) dostala v lietadle sedadlo vedľa muža, ktorý sa jej odmietol preukázať očkovaním. Po krátkej slovnej prestrelke s letuškou prišiel kapitán, ktorý ju z lietadla vyhodil."_ Síce mi to zaváňa podvrhom, ale takto by to malo fungovať. Možno ešte bez tých rúšok. My sa tiež nesťažujeme, že nás génovo zmanipulovaní ohrozujú vylučovaním hrotového proteínu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Mladšie ročníky už o tom povedomie z vlastnej skúsenosti nemajú


v zasade sa dá suhlasit. Ja mám 46, ale aj celkom dobre si tie časy pamätám. Predovšetkým výchova láske k vlasti mimo iného. Toto absolútne postradam, mám deti druhákov. Môj otec chodieval na služobne cesty do západnej Európy, takze sme mali info aj odtial. V zasade sa dá konštatovať, že to skolstvo bolo na vysokej úrovni. Žiaľ už nie je.


[quote="pid:41182, uid:112"]Mladšie ročníky už o tom povedomie z vlastnej skúsenosti nemajú[/quote] v zasade sa dá suhlasit. Ja mám 46, ale aj celkom dobre si tie časy pamätám. Predovšetkým výchova láske k vlasti mimo iného. Toto absolútne postradam, mám deti druhákov. Môj otec chodieval na služobne cesty do západnej Európy, takze sme mali info aj odtial. V zasade sa dá konštatovať, že to skolstvo bolo na vysokej úrovni. Žiaľ už nie je.

Čo sa týka Covidu, napadla mi jedna paralela. Hoci nie je presná v počtoch, ale je presná v podstate.
Vyzerá to tak, že tento nový koronavírus sa im naozaj podarilo vyrobiť tak, že pre organizmus mnohých ľudí je skutočne nový a telo naň reaguje extrémne. Podobne ako organizmus indiánov z pralesa, ktorí po návšteve bielych mali veľké problémy a zomierali aj na nádchu a chrípku. Bol to však len prvotný šok, prvotné zoznámenie sa tela s neznámym virom, a všetci čo to prežili a uzdravili sa získali následne imunitu.


Hoci smrtnosť covidu nie je o moc väčšia než smrtnosť chrípky, telá niektorých ľudí reagujú tak, ako na úplne neznámy vírus, proti ktorému nemajú žiadne protilátky. Preto majú ťažký priebeh a určité percento z nich aj zomrie. Telá väčšiny ľudí tento virus nevníma ako nový, a vytvára si naň protilátky ako na iné koronaviri (nádcha a pod.)


No je viac než isté, že postupne si všetci ľudia vytvoria protilátky, a smrtnosť koronaviru vo svete nebude vyššia než je v prípade chrípky za posledných 100 rokov. Vyzerá to tak, že vírusy si neustále nosíme v sebe v nejakej latentnej forme, a telo je s nimi celý rok v kontakte, ale má ich pod kontrolou. Ako inak vysvetliť, že nádchu môžeme dostať aj z prechladnutia a nie len priamou nákazou?


Čo sa týka Covidu, napadla mi jedna paralela. Hoci nie je presná v počtoch, ale je presná v podstate. Vyzerá to tak, že tento nový koronavírus sa im naozaj podarilo vyrobiť tak, že pre organizmus mnohých ľudí je skutočne nový a telo naň reaguje extrémne. Podobne ako organizmus indiánov z pralesa, ktorí po návšteve bielych mali veľké problémy a zomierali aj na nádchu a chrípku. Bol to však len prvotný šok, prvotné zoznámenie sa tela s neznámym virom, a všetci čo to prežili a uzdravili sa získali následne imunitu. Hoci smrtnosť covidu nie je o moc väčšia než smrtnosť chrípky, telá niektorých ľudí reagujú tak, ako na úplne neznámy vírus, proti ktorému nemajú žiadne protilátky. Preto majú ťažký priebeh a určité percento z nich aj zomrie. Telá väčšiny ľudí tento virus nevníma ako nový, a vytvára si naň protilátky ako na iné koronaviri (nádcha a pod.) No je viac než isté, že postupne si všetci ľudia vytvoria protilátky, a smrtnosť koronaviru vo svete nebude vyššia než je v prípade chrípky za posledných 100 rokov. Vyzerá to tak, že vírusy si neustále nosíme v sebe v nejakej latentnej forme, a telo je s nimi celý rok v kontakte, ale má ich pod kontrolou. Ako inak vysvetliť, že nádchu môžeme dostať aj z prechladnutia a nie len priamou nákazou?

Marc Kaptein, medicínsky riaditeľ Pfizeru: „Je to prvá vakcína proti koronavírusu. To sme ešte nerobili. Používame novú techniku. Neustále sa učíme, ako imunitný systém reaguje na vakcínu. Ako dlho to trvá a aké je to solídne. Môžem povedať, že ‚štvrtá injekcia nebude‘, ale v skutočnosti to jednoducho nevieme.“ ...
https://cz24.news/generalny-riaditel-spolocnosti-pfizer-v-holandsku-o-experimentalnych-covid-injekciach-neustale-sa-ucime-ako-imunitny-system-reaguje-na-vakcinu-na-vas-napichanych-pokusny/


Marc Kaptein, medicínsky riaditeľ Pfizeru: „Je to prvá vakcína proti koronavírusu. To sme ešte nerobili. Používame novú techniku. Neustále sa učíme, ako imunitný systém reaguje na vakcínu. Ako dlho to trvá a aké je to solídne. Môžem povedať, že ‚štvrtá injekcia nebude‘, ale v skutočnosti to jednoducho nevieme.“ ... https://cz24.news/generalny-riaditel-spolocnosti-pfizer-v-holandsku-o-experimentalnych-covid-injekciach-neustale-sa-ucime-ako-imunitny-system-reaguje-na-vakcinu-na-vas-napichanych-pokusny/

V Rakúsku zakážu vstup do reštaurácií neočkovaným osobám

Počítám, že do měsíce to máme i u nás.


[quote="pid:41484, uid:111"]V Rakúsku zakážu vstup do reštaurácií neočkovaným osobám[/quote] Počítám, že do měsíce to máme i u nás.

Jarek

Počítám, že do měsíce to máme i u nás.


Zase tvorba reality. Radšej počítaj, že vaši predstavitelia to možno budú chcieť do mesiaca zaviesť aj u vás. Či sa im to podarí, bude záležať na vás. Vidíš ten rozdiel?


[quote="pid:41486, uid:471"]Počítám, že do měsíce to máme i u nás.[/quote] Zase tvorba reality. Radšej počítaj, že vaši predstavitelia to možno budú chcieť do mesiaca zaviesť aj u vás. Či sa im to podarí, bude záležať na vás. Vidíš ten rozdiel?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 18:56

Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let.
„Za účelem ochrany zájmů chlapců, děvčat a dorůstající mládeže… se Národní komise pro vakcinaci a epidemiologii usnesla, že imunizace proti covidu-19 bude pro všechny děti povinná,“ oznámilo v pátek Ministerstvo zdravotnictví Kostariky.
Ministerstvo zařadilo očkování proti covidu-19 na seznam povinných pro obyvatelstvo už v březnu tohoto roku, a nyní rozšířilo platnost tohoto ustanovení také na děti.
https://cz.sputniknews.com/20211106/prvni-zeme-sveta-ucinila-ockovani-proti-covidu-19-povinnym-pro-deti-16414237.html


Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let. „Za účelem ochrany zájmů chlapců, děvčat a dorůstající mládeže… se Národní komise pro vakcinaci a epidemiologii usnesla, že imunizace proti covidu-19 bude pro všechny děti povinná,“ oznámilo v pátek Ministerstvo zdravotnictví Kostariky. Ministerstvo zařadilo očkování proti covidu-19 na seznam povinných pro obyvatelstvo už v březnu tohoto roku, a nyní rozšířilo platnost tohoto ustanovení také na děti. https://cz.sputniknews.com/20211106/prvni-zeme-sveta-ucinila-ockovani-proti-covidu-19-povinnym-pro-deti-16414237.html

Zase tvorba reality

Žádná tvorba reality. Jestli tak uvažuji já, tak oni uvažují o několik řádů hůř. Tahle akce byla připravována možná desítky let. Postupně se utahuje smyčka. Už někde nestačí antigenní test, ale musí být PCR, očkování nebo potvrzení o nemoci. Ve finále bude muset být pouze očkování. Nic jiného se uznávat nebude. Jak řekl ten grázl Kubek, že očkování stejně bude jednou povinné. Jak nám lžou od začátku, například Babiš ... očkování bude dobrovolné, opakuji dobrovolné ... No tak vidíme tu dobrovolnost.


[quote="pid:41487, uid:623"]Zase tvorba reality[/quote] Žádná tvorba reality. Jestli tak uvažuji já, tak oni uvažují o několik řádů hůř. Tahle akce byla připravována možná desítky let. Postupně se utahuje smyčka. Už někde nestačí antigenní test, ale musí být PCR, očkování nebo potvrzení o nemoci. Ve finále bude muset být pouze očkování. Nic jiného se uznávat nebude. Jak řekl ten grázl Kubek, že očkování stejně bude jednou povinné. Jak nám lžou od začátku, například Babiš ... očkování bude dobrovolné, opakuji dobrovolné ... No tak vidíme tu dobrovolnost.

Jarek

Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let

Obvodní lékařka mě při poslední návštěvě řekla, že v USA se připravuje povinná vakcinace dětí, a to i přesto že jsou tamní lékařské organizace proti. To bylo řečí, že očkovat pouze rizikové skupiny.


[quote="pid:41488, uid:111"]Středoamerická země Kostarika jako první na světě udělala očkování proti covidu-19 povinným pro děti ve věku od pěti do jedenácti let[/quote] Obvodní lékařka mě při poslední návštěvě řekla, že v USA se připravuje povinná vakcinace dětí, a to i přesto že jsou tamní lékařské organizace proti. To bylo řečí, že očkovat pouze rizikové skupiny.

Jarek

Žádná tvorba reality. Jestli tak uvažuji já, tak oni uvažují o několik řádů hůř.


Prečítaj si moje vysvetlenie k tvorbe reality, pretože si ho asi prehliadol. Napísal som ti ho aj do súkromných správ.


Prečo si myslíš, že sa v médiách hovorí stále iba o víruse? Je to aj kvôli tvorbe reality upriamovaním pozornosti.


[quote="pid:41490, uid:471"]Žádná tvorba reality. Jestli tak uvažuji já, tak oni uvažují o několik řádů hůř.[/quote] Prečítaj si [moje vysvetlenie](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3950/covid-19-%C4%8Das%C5%A5-3/1#post-41279) k tvorbe reality, pretože si ho asi prehliadol. Napísal som ti ho aj do súkromných správ. Prečo si myslíš, že sa v médiách hovorí stále iba o víruse? Je to aj kvôli tvorbe reality upriamovaním pozornosti.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 19:25

Výborně, pojďme tvořit myšlenkami novou realitu. Takže od teď všichni budeme psát, že covid do měsíce zmizí, přestane se očkovat a život se vrátí do stavu před covidem a Zeman začne chodit. A po měsíci vyhodnotíme ju ?


Výborně, pojďme tvořit myšlenkami novou realitu. Takže od teď všichni budeme psát, že covid do měsíce zmizí, přestane se očkovat a život se vrátí do stavu před covidem a Zeman začne chodit. A po měsíci vyhodnotíme ju ?

Jarek

Výborně, pojďme tvořit myšlenkami novou realitu. Takže od teď všichni budeme psát, že covid do měsíce zmizí, přestane se očkovat a život se vrátí do stavu před covidem a Zeman začne chodit. A po měsíci vyhodnotíme ju ?


Nepochopil si. Nevadí. smile


[quote="pid:41497, uid:471"]Výborně, pojďme tvořit myšlenkami novou realitu. Takže od teď všichni budeme psát, že covid do měsíce zmizí, přestane se očkovat a život se vrátí do stavu před covidem a Zeman začne chodit. A po měsíci vyhodnotíme ju ?[/quote] Nepochopil si. Nevadí. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

kopiruje se rakousko


https://www.kurzy.cz/zpravy/617520-omezeni-maloobchodniho-prodeje-zbozi-a-poskytovani-sluzeb-s-ucinnosti-od-22-11-2021-mimoradne/


b) aktivně brání tomu, aby se zákazníci zdržovali v kratších vzdálenostech, než jsou 1,5 metrů, nejde-li o členy domácnosti,


v tom narizeni je u vsech sekci "aktivne brani"... co si asi mame predstavit pod tim...


kopiruje se rakousko https://www.kurzy.cz/zpravy/617520-omezeni-maloobchodniho-prodeje-zbozi-a-poskytovani-sluzeb-s-ucinnosti-od-22-11-2021-mimoradne/ b) aktivně brání tomu, aby se zákazníci zdržovali v kratších vzdálenostech, než jsou 1,5 metrů, nejde-li o členy domácnosti, v tom narizeni je u vsech sekci "aktivne brani"... co si asi mame predstavit pod tim...

Ohledně Rakouska mám čerstvou informaci od člověka, který tam teď byl. Do restaurace či baru apod. nikoho bez očkování nepustí. Taková osoba zkrátka nepřejde přes práh. Dále jestli daná osoba má doklad o očkování, tak se ještě ověřuje její totožnost se vším všudy. Dále se u dané osoby eviduje u jakého stolu seděla, co jedla a pila, jak dlouho byla osoba v hospodě a případně s kým u stolu seděla. Takže se eviduje datum, čas, druh jídla a pití, číslo stolu a případný spolusedící. Prý to ti Rakušáci dodržují a ani neceknou. Tohle mě připadá jako příprava na zavedení tzv. sociálních kreditů co teď jedou v Číně. Zkrátka dal jste si smažák, hranolky a k tomu pivo ? Škodlivé potraviny. Tak budete mít mínusové body a na dovolenou nepoletíte. Jako v Číně.


Ohledně Rakouska mám čerstvou informaci od člověka, který tam teď byl. Do restaurace či baru apod. nikoho bez očkování nepustí. Taková osoba zkrátka nepřejde přes práh. Dále jestli daná osoba má doklad o očkování, tak se ještě ověřuje její totožnost se vším všudy. Dále se u dané osoby eviduje u jakého stolu seděla, co jedla a pila, jak dlouho byla osoba v hospodě a případně s kým u stolu seděla. Takže se eviduje datum, čas, druh jídla a pití, číslo stolu a případný spolusedící. Prý to ti Rakušáci dodržují a ani neceknou. Tohle mě připadá jako příprava na zavedení tzv. sociálních kreditů co teď jedou v Číně. Zkrátka dal jste si smažák, hranolky a k tomu pivo ? Škodlivé potraviny. Tak budete mít mínusové body a na dovolenou nepoletíte. Jako v Číně.

Jarek

https://www.protiproud.cz/politika/6124-japonsky-covidovy-zazrak-pandemii-vyvolanou-ockovanim-vyresil-ivermectin-je-zakazano-o-tom-mluvit-proc-big-pharma-brani-ucinne-lecbe-nemoci-covid19-zhoubnou-vakcinaci-a-respiratory-ke-genocide-lidstva.htm


https://www.protiproud.cz/politika/6124-japonsky-covidovy-zazrak-pandemii-vyvolanou-ockovanim-vyresil-ivermectin-je-zakazano-o-tom-mluvit-proc-big-pharma-brani-ucinne-lecbe-nemoci-covid19-zhoubnou-vakcinaci-a-respiratory-ke-genocide-lidstva.htm

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Konzíliu odborníkov je ľúto, že obmedzenie pohybu nebolo prijaté. Žiadajú, aby si zamestnanci hradili testy sami
https://www.hlavnespravy.sk/ak-sa-situacia-rychlo-nezlepsi-o-neprijatych-opatreniach-sa-bude-podla-konzilia-znovu-diskutovat/2751516


Ich vyjadrenia a menny zoznam by mal byt uchovany pre buducnost. Aby dav nezabudol.


Konzíliu odborníkov je ľúto, že obmedzenie pohybu nebolo prijaté. Žiadajú, aby si zamestnanci hradili testy sami https://www.hlavnespravy.sk/ak-sa-situacia-rychlo-nezlepsi-o-neprijatych-opatreniach-sa-bude-podla-konzilia-znovu-diskutovat/2751516 Ich vyjadrenia a menny zoznam by mal byt uchovany pre buducnost. Aby dav nezabudol.

Ich vyjadrenia a menny zoznam by mal byt uchovany pre buducnost. Aby dav nezabudol.


Veď tí, ktorí sa pretŕčajú na kamerách. Krištúfková, hlavná pediatrička a pod.


[quote="pid:42645, uid:11"]Ich vyjadrenia a menny zoznam by mal byt uchovany pre buducnost. Aby dav nezabudol.[/quote] Veď tí, ktorí sa pretŕčajú na kamerách. Krištúfková, hlavná pediatrička a pod.

Moderátor

ále se u dané osoby eviduje u jakého stolu seděla, co jedla a pila, jak dlouho byla osoba v hospodě a případně s kým u stolu seděla. Takže se eviduje datum, čas, druh jídla a pití, číslo stolu a případný spolusedící. Prý to ti Rakušáci dodržují a ani neceknou. Tohle mě připadá jako příprava na zavedení tzv. sociálních kreditů co teď jedou v Číně. Zkrátka dal jste si smažák, hranolky a k tomu pivo ?


tak toto mi už príde ako total kontrol, v Rakúsku som od pandémie nebola, predtým častejšie, max transit do Chorvátska. Kam sa hrabú fašisti a sudrouzi..


[quote="pid:42225, uid:471"]ále se u dané osoby eviduje u jakého stolu seděla, co jedla a pila, jak dlouho byla osoba v hospodě a případně s kým u stolu seděla. Takže se eviduje datum, čas, druh jídla a pití, číslo stolu a případný spolusedící. Prý to ti Rakušáci dodržují a ani neceknou. Tohle mě připadá jako příprava na zavedení tzv. sociálních kreditů co teď jedou v Číně. Zkrátka dal jste si smažák, hranolky a k tomu pivo ?[/quote] tak toto mi už príde ako total kontrol, v Rakúsku som od pandémie nebola, predtým častejšie, max transit do Chorvátska. Kam sa hrabú fašisti a sudrouzi..
Upravené 12. 11. 2021 o 16:45

rakousko, pro nemcinare.
tiskova konference pravniku höllwartha a scheera.
v rakousku byl ohlasen lockdown pro nepieksnute a hrozi vseobecna povinnost pieku.
pravnici rozebiraji situaci v rakousku a podani zalob.
vice info:
https://covid-beschwerde.at


https://www.youtube.com/watch?v=zX8JK_mwP28


rakousko, pro nemcinare. tiskova konference pravniku höllwartha a scheera. v rakousku byl ohlasen lockdown pro nepieksnute a hrozi vseobecna povinnost pieku. pravnici rozebiraji situaci v rakousku a podani zalob. vice info: https://covid-beschwerde.at https://www.youtube.com/watch?v=zX8JK_mwP28

Tak s tímhle materiálem RU2 nevybudují . Na to budou potřeba kádry , které polomrtvé ovce nezastoupí .


Tak s tímhle materiálem RU2 nevybudují . Na to budou potřeba kádry , které polomrtvé ovce nezastoupí .

Litva – korónové peklo
Ani počas apartheidu nebolo černochom odopierané jedlo
ale to sa stáva neočkovaným v Litve.
Úrady robia všetko pre to, aby sa im každodenný život stal peklom.


Toto je európska dráma, ktorá je z Nórska len kúsok
a -preto- povedzme si s Karl Marxom: «Tento príbeh je o tebe !»


Litauen – et koronahelvete
https://steigan.no/2021/11/litauen-et-koronahelvete/


Litva – korónové peklo Ani počas apartheidu nebolo černochom odopierané jedlo ale to sa stáva neočkovaným v Litve. Úrady robia všetko pre to, aby sa im každodenný život stal peklom. Toto je európska dráma, ktorá je z Nórska len kúsok a -preto- povedzme si s Karl Marxom: «Tento príbeh je o tebe !» Litauen – et koronahelvete https://steigan.no/2021/11/litauen-et-koronahelvete/

tak toto mi už príde ako total kontrol

To ano. Vedení společnosti bylo obchodně v Rakousku a pak referovalo. Možná to není všude, možná jsou někde rozumnější. Nevím. Na druhou stranu, když vidím jaké mají záměry ... Podle mého úsudku logika vývoje neúprosně spěje k povinné vakcinaci za předpokladu, že se do určité doby nepodaří napíchat potřebné množství populace. Psal jsem o mezistupni donucení skrze zaměstnání, než přijde na řadu povinná vakcinace. No a máme to na stole. Pětikolka chce, aby se lidi v práci prokazovali testem nebo tečkou. Já nemám přehled o tom, jak je to s placením testů, ale jestli test bude platit jen 24 hod. a zaměstnanec si bude muset platit ? ... Myslím, že pak je to jasné.
Více zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/budouci-koalice-prisla-s-novymi-navrhy-co-ma-vlada-babise-proti-covidu-zmenit-180335#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=QkTKOCiwmuj-202111121643&dop_id=180335&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


[quote="pid:42658, uid:273"]tak toto mi už príde ako total kontrol[/quote] To ano. Vedení společnosti bylo obchodně v Rakousku a pak referovalo. Možná to není všude, možná jsou někde rozumnější. Nevím. Na druhou stranu, když vidím jaké mají záměry ... Podle mého úsudku logika vývoje neúprosně spěje k povinné vakcinaci za předpokladu, že se do určité doby nepodaří napíchat potřebné množství populace. Psal jsem o mezistupni donucení skrze zaměstnání, než přijde na řadu povinná vakcinace. No a máme to na stole. Pětikolka chce, aby se lidi v práci prokazovali testem nebo tečkou. Já nemám přehled o tom, jak je to s placením testů, ale jestli test bude platit jen 24 hod. a zaměstnanec si bude muset platit ? ... Myslím, že pak je to jasné. Více zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/budouci-koalice-prisla-s-novymi-navrhy-co-ma-vlada-babise-proti-covidu-zmenit-180335#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=QkTKOCiwmuj-202111121643&dop_id=180335&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jarek

Magazín1, AC24
"Lotyšsko
zakazuje neočkovaným poslancom hlasovať a pozastavuje im výplaty"


Knut Lindtner, redaktor derimot.no
napisal
Teraz sa to sprísňuje v krajine po krajine, aj u nás.
v Nórsku pilotnou obcou ktorå zavedie (na budúci týždeň) zdravotný apartheid
bude Tromsø
Bez corona passu sa nebudete môcť zúčastniť
množstva »innendørs arrangementer« podujatí.
https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/koronapass-innfores-i-tromso-1.15727652


Vitajte v nádhernom novom svete !
Bude sa tu dobre žiť každému, kto sa podvolí, veria mnohí.
Bude to pokračujúca nočná mora


https://derimot.no/diktaturet-naermer-seg-i-latvia-nektes-parlamentsmedlemmer-a-delta-hvis-de-ikke-er-vaksinert/


Magazín1, AC24 "Lotyšsko zakazuje neočkovaným poslancom hlasovať a pozastavuje im výplaty" Knut Lindtner, redaktor derimot.no napisal Teraz sa to sprísňuje v krajine po krajine, aj u nás. v Nórsku pilotnou obcou ktorå zavedie (na budúci týždeň) zdravotný apartheid bude Tromsø Bez corona passu sa nebudete môcť zúčastniť množstva »innendørs arrangementer« podujatí. https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/koronapass-innfores-i-tromso-1.15727652 Vitajte v nádhernom novom svete ! Bude sa tu dobre žiť každému, kto sa podvolí, veria mnohí. Bude to pokračujúca nočná mora https://derimot.no/diktaturet-naermer-seg-i-latvia-nektes-parlamentsmedlemmer-a-delta-hvis-de-ikke-er-vaksinert/

Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péči
Kdo se nechce očkovat a onemocní covidem, měl by si zdravotní péči platit sám,
myslí si herečka Kolářová.
„Jsem pro očkování. Sama jsem třikrát očkovaná,“ uvedla známá herečka. „Pan Cyril Höschl to vyjádřil velice pregnantně. Chápu, že jsou odmítači očkování, ale kdyby se jim to přihodilo a prošli si těžkou covidovou variantou, tak by si léčbu měli zaplatit. Náš systém je však nastaven na solidárním principu a máme péči zaručenou, tak či onak. A to je nefér. Když odmítají být solidární, tak by si to měli platit sami,“ konstatovala.
https://cnn.iprima.cz/kolarova-kdo-se-nechce-ockovat-a-onemocni-covidem-mel-by-si-zdravotni-peci-platit-sam-50978?fbclid=IwAR2Yykyf6hS_2mTXvlhU0hrxR7TsLaZUdf_K4kKdQ9M0x9w7CRf9SuZbF8w


**Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péči** Kdo se nechce očkovat a onemocní covidem, měl by si zdravotní péči platit sám, myslí si herečka Kolářová. „Jsem pro očkování. Sama jsem třikrát očkovaná,“ uvedla známá herečka. „Pan Cyril Höschl to vyjádřil velice pregnantně. Chápu, že jsou odmítači očkování, ale kdyby se jim to přihodilo a prošli si těžkou covidovou variantou, tak by si léčbu měli zaplatit. Náš systém je však nastaven na solidárním principu a máme péči zaručenou, tak či onak. A to je nefér. Když odmítají být solidární, tak by si to měli platit sami,“ konstatovala. https://cnn.iprima.cz/kolarova-kdo-se-nechce-ockovat-a-onemocni-covidem-mel-by-si-zdravotni-peci-platit-sam-50978?fbclid=IwAR2Yykyf6hS_2mTXvlhU0hrxR7TsLaZUdf_K4kKdQ9M0x9w7CRf9SuZbF8w

Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péč

Daniela Kolářová je představitelkou koncentrovaného zla. Taky se podívejte, jak to zlo vyvěrá z jejího obličeje a jak je tímto její obličej poznamenán. Dobře si pamatuji, jak po převratu mluvila o obyčejných lidech, kteří chodili do divadla. Daniela Kolářová je odpad společnosti.


[quote="pid:42947, uid:78"]Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péč[/quote] Daniela Kolářová je představitelkou koncentrovaného zla. Taky se podívejte, jak to zlo vyvěrá z jejího obličeje a jak je tímto její obličej poznamenán. Dobře si pamatuji, jak po převratu mluvila o obyčejných lidech, kteří chodili do divadla. Daniela Kolářová je odpad společnosti.

Jarek

Židovský soud rozhodl, že covid očkování je pro děti, mladé muže a ženy „naprosto zakázáno”
Rabínský soud v New Yorku rozhodl, že „je naprosto zakázáno podávat nebo dokonce propagovat tuto injekci (COVID-19) dětem, mladistvým, mladým mužům nebo ženám". Rozhodnutí nazvané Oficiální překlad halachického ponaučení bylo vydáno po vyslechnutí „osmi hodin” rozsáhlých „svědectví odborníků … v oboru”. Dokument se rovněž odvolával na svědectví „židovských spoluobčanů, kteří utrpěli poškození, … a také na to, jak je tato injekce škodlivá pro reprodukci a plodnost”.
Hlavní oblastí, která rabínský soud znepokojovala, bylo poškození dětí a mladých lidí v důsledku očkování proti COVIDu, stejně jako potenciální škody, které by mohly vzniknout v důsledku neznámých dlouhodobých účinků...
https://www.infovojna.sk/article/zidovsky-soud-rozhodl-ze-covid-ockovani-je-pro-deti-mlade-muze-a-zeny-naprosto-zakazano


**Židovský soud rozhodl, že covid očkování je pro děti, mladé muže a ženy „naprosto zakázáno”** Rabínský soud v New Yorku rozhodl, že „je naprosto zakázáno podávat nebo dokonce propagovat tuto injekci (COVID-19) dětem, mladistvým, mladým mužům nebo ženám". Rozhodnutí nazvané Oficiální překlad halachického ponaučení bylo vydáno po vyslechnutí „osmi hodin” rozsáhlých „svědectví odborníků … v oboru”. Dokument se rovněž odvolával na svědectví „židovských spoluobčanů, kteří utrpěli poškození, … a také na to, jak je tato injekce škodlivá pro reprodukci a plodnost”. Hlavní oblastí, která rabínský soud znepokojovala, bylo poškození dětí a mladých lidí v důsledku očkování proti COVIDu, stejně jako potenciální škody, které by mohly vzniknout v důsledku neznámých dlouhodobých účinků... https://www.infovojna.sk/article/zidovsky-soud-rozhodl-ze-covid-ockovani-je-pro-deti-mlade-muze-a-zeny-naprosto-zakazano

Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péči

Tohle potřeba brát vážně, jestli je tato zpráva je pravdivá. Světové židovstvo má neobyčejně vyvinutý cit pro takové situace. Mají alespoň sedm smyslů ...


[quote="pid:42947, uid:78"]Kolářová: Neočkovní by si měli platit zdravotní péči[/quote] Tohle potřeba brát vážně, jestli je tato zpráva je pravdivá. Světové židovstvo má neobyčejně vyvinutý cit pro takové situace. Mají alespoň sedm smyslů ...

Jarek

Světový víkend byl ve znamení protestů proti COVID pasům


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/138934-vyhodnye-v-mire-proshli-pod-znakom-protestov-protiv-covid-pasportov.html
Politikus.ru


Tak nevím, jsme tak "uvědomělí" nebo "jen ovce" ?!


Světový víkend byl ve znamení protestů proti COVID pasům Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/138934-vyhodnye-v-mire-proshli-pod-znakom-protestov-protiv-covid-pasportov.html Politikus.ru Tak nevím, jsme tak "uvědomělí" nebo "jen ovce" ?!

Deset malých černoušků
https://zvedavec.org/komentare/2021/03/8658-deset-malych-cernousku.htm


Deset malých černoušků - pokračování
https://zvedavec.org/prispevky/2021/03/8659-deset-malych-cernousku-pokracovani


Deset malých černoušků https://zvedavec.org/komentare/2021/03/8658-deset-malych-cernousku.htm Deset malých černoušků - pokračování https://zvedavec.org/prispevky/2021/03/8659-deset-malych-cernousku-pokracovani

Šokujúce informácie z francúzskej agentúry pre informácie o činnosti nemocníc rozbíjajú celý korona-naratív a odhaľujú zámer zaočkovať vystrašených ľudí
https://www.infovojna.sk/article/video-sokujuce-informacie-z-francuzskej-agentury-pre-informacie-o-cinnosti-nemocnic-rozbijaju-cely-korona-narativ-a-odhaluju-zamer-zaockovat-vystrasenych-ludi


**Šokujúce informácie z francúzskej agentúry pre informácie o činnosti nemocníc rozbíjajú celý korona-naratív a odhaľujú zámer zaočkovať vystrašených ľudí** https://www.infovojna.sk/article/video-sokujuce-informacie-z-francuzskej-agentury-pre-informacie-o-cinnosti-nemocnic-rozbijaju-cely-korona-narativ-a-odhaluju-zamer-zaockovat-vystrasenych-ludi

Nový škandál zmluvy o dodávkach vakcín: Konverzácia medzi šéfom Pfizeru a Ursulou von der Leyenovou zmizla
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č.1049/2001 z 30. mája 2001 stanovuje, že každý občan EÚ má „maximálny prístup“ ku všetkým dokumentom, ktoré vlastní Komisia, Európsky parlament a Rada členské krajiny by mali byť udelené – a to čo najjednoduchším spôsobom. ... Ešte pred podpísaním zmluvy, v apríli, bol podľa správ v New York Times generálny riaditeľ spoločnosti Pfizer Albert Bourla a predsedníčka Európskej Komisie Ursula von der Leyenová v úzkom kontakte, pričom strávili viac ako mesiac telefonovaním a výmenou textových správ. Následne, po skončení rozhovorov, bola v máji ohlásená zmluva na dodávku až 1,8 miliárd kusov vakcín proti ochoreniu COVID 19...
https://www.hlavnespravy.sk/novy-skandal-zmluvy-o-dodavkach-vakcin-konverzacia-medzi-sefom-pfizeru-a-ursulou-von-der-leyenovou-zmizla/2753502


**Nový škandál zmluvy o dodávkach vakcín: Konverzácia medzi šéfom Pfizeru a Ursulou von der Leyenovou zmizla** Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č.1049/2001 z 30. mája 2001 stanovuje, že každý občan EÚ má „maximálny prístup“ ku všetkým dokumentom, ktoré vlastní Komisia, Európsky parlament a Rada členské krajiny by mali byť udelené – a to čo najjednoduchším spôsobom. ... Ešte pred podpísaním zmluvy, v apríli, bol podľa správ v New York Times generálny riaditeľ spoločnosti Pfizer Albert Bourla a predsedníčka Európskej Komisie Ursula von der Leyenová v úzkom kontakte, pričom strávili viac ako mesiac telefonovaním a výmenou textových správ. Následne, po skončení rozhovorov, bola v máji ohlásená zmluva na dodávku až 1,8 miliárd kusov vakcín proti ochoreniu COVID 19... https://www.hlavnespravy.sk/novy-skandal-zmluvy-o-dodavkach-vakcin-konverzacia-medzi-sefom-pfizeru-a-ursulou-von-der-leyenovou-zmizla/2753502

Dosiaľ bol šéf virológ Drosten najväčší „inkvizítor prenasledovania“ nezaočkovaných. Odrazu nie je! „Nemáme pandémiu neočkovaných,“ vyhlásil.
ttps://www.hlavnespravy.sk/dosial-bol-sef-virolog-drosten-najvacsi-inkvizitor-prenasledovania-nezaockovanych-odrazu-nie-je-nemame-pandemiu-neockovanych-vyhlasil/2753008


Pre pripomenutie: Jedna žaloba, ktorú vedie Dr. Fuellmilch smeruje aj proti Drostenovi, ktorý stojí za PCR testami


**Dosiaľ bol šéf virológ Drosten najväčší „inkvizítor prenasledovania“ nezaočkovaných. Odrazu nie je! „Nemáme pandémiu neočkovaných,“ vyhlásil.** ttps://www.hlavnespravy.sk/dosial-bol-sef-virolog-drosten-najvacsi-inkvizitor-prenasledovania-nezaockovanych-odrazu-nie-je-nemame-pandemiu-neockovanych-vyhlasil/2753008 Pre pripomenutie: Jedna žaloba, ktorú vedie Dr. Fuellmilch smeruje aj proti Drostenovi, ktorý stojí za PCR testami
Upravené 15. 11. 2021 o 16:59

trojnasobny olympijsky vitez, rakusan felix gottwald rika to, co si mysli cele rakousko (postuje herbert kickl)


felix gottwald napsal otevreny dopis vicekancleri koglerovi, ve kterem vyjadril to, co si mysli rakousko a oznamil svoje odstoupeni z postu komise pro volnocasove sportovni aktivity. „rozdelovani, hecovani, diskriminace: to jsou principy soucasne vlady. stydim se hluboce za svoji zemi jsem jako rakusan rozhorcen zaroven zcela konsternovan.“ kdy schallenberg, kogler a mückstein konecne pochopi, ze vlada na cele care ztratila duveru? je konec, vy tyrkysove-zeleni zaviraci a rozdelovaci nasi spolecnosti! uvolnete konecne cestu!


https://www.vol.at/felix-gottwald-holt-zum-corona-rundumschlag-aus/7194201


6192827a7c77e


trojnasobny olympijsky vitez, rakusan felix gottwald rika to, co si mysli cele rakousko (postuje herbert kickl) felix gottwald napsal otevreny dopis vicekancleri koglerovi, ve kterem vyjadril to, co si mysli rakousko a oznamil svoje odstoupeni z postu komise pro volnocasove sportovni aktivity. „rozdelovani, hecovani, diskriminace: to jsou principy soucasne vlady. stydim se hluboce za svoji zemi jsem jako rakusan rozhorcen zaroven zcela konsternovan.“ kdy schallenberg, kogler a mückstein konecne pochopi, ze vlada na cele care ztratila duveru? je konec, vy tyrkysove-zeleni zaviraci a rozdelovaci nasi spolecnosti! uvolnete konecne cestu! https://www.vol.at/felix-gottwald-holt-zum-corona-rundumschlag-aus/7194201 ![6192827a7c77e](serve/attachment&path=6192827a7c77e)

nemecko... dalsi krok k segregaci
SPD, zeleni a FDP by radi ustanovili, aby jen napieksovani, vyleceni a otestovani mohli pouzivat MHD, tedy 3G.
ministr pro dopravu andreas scheuer/CSU varoval, ze by to byl dopravni chaos, protoze denne vyuzivaji miliony lidi bus a drahu.
"bylo by to pekne, ale neni rozumne realizovatelne", prohlasuje spolek pro pasazery pro bahn. 6000 nadrazi a zastavek, ani samotne vozy, se nedaji celoplosne kontrolovat.
moznosti by byly namatkove kontroly.


https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/oeffentlicher-verkehr-3g-busse-bahnen-geplant-36347366


nemecko... dalsi krok k segregaci SPD, zeleni a FDP by radi ustanovili, aby jen napieksovani, vyleceni a otestovani mohli pouzivat MHD, tedy 3G. ministr pro dopravu andreas scheuer/CSU varoval, ze by to byl dopravni chaos, protoze denne vyuzivaji miliony lidi bus a drahu. "bylo by to pekne, ale neni rozumne realizovatelne", prohlasuje spolek pro pasazery pro bahn. 6000 nadrazi a zastavek, ani samotne vozy, se nedaji celoplosne kontrolovat. moznosti by byly namatkove kontroly. https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/oeffentlicher-verkehr-3g-busse-bahnen-geplant-36347366

nemecko... dalsi krok k segregaci


Dnes som pocuvala IV. Ako Nórov štýl a rypanie do Smeru a Fica mi vadí, ale celkom dobre vypichnúť dôležité veci. Pustili zostrih, kde Lengvarsky jasne vraví, že testovanie je v podstate k ničomu a oni chcú, aby sa ľudia ockovali. Takto natvrdo. Takze cieľ je jasný (nám už dávno) a jasne pomenovaní. I keď Igi im to cele s tým ruskom a dokumentárnym filmovaním odpísal. Teda časť ich agendy. Ako to Pjakin vraví? Hlupák si samou horlivosťou pri modlení rozbije čelo…


[quote="pid:43109, uid:347"]nemecko... dalsi krok k segregaci[/quote] Dnes som pocuvala IV. Ako Nórov štýl a rypanie do Smeru a Fica mi vadí, ale celkom dobre vypichnúť dôležité veci. Pustili zostrih, kde Lengvarsky jasne vraví, že testovanie je v podstate k ničomu a oni chcú, aby sa ľudia ockovali. Takto natvrdo. Takze cieľ je jasný (nám už dávno) a jasne pomenovaní. I keď Igi im to cele s tým ruskom a dokumentárnym filmovaním odpísal. Teda časť ich agendy. Ako to Pjakin vraví? Hlupák si samou horlivosťou pri modlení rozbije čelo…
Upravené 15. 11. 2021 o 20:56

od red. PSt -16. november 2021
Je to prvýkrát od nacistickej éry, čo máme v Nórsku vnútorné pasy.
--vláda dekrétom zaviedla „miestne korona pasy“--


Zodpovedným politikom sa to ťažko počúva,
no bol to nacistický okupačný režim a Vidkun Quisling,
kto zaviedol vnútorné pasy s názvom «Grenseboerbevis»
nemecky «Grenzzonen-Bescheinigung»
https://steigan.no/2021/11/for-forste-gang-siden-den-tyske-okkupasjonen-far-vi-interne-pass-i-norge/
( a,
Hnutie odporu poskytovalo svojim ľuďom v potrebnom rozsahu falošné
potvrdenia )



............................................................................................................


nrk no
Troms / Finnmark
V piatok vláda uviedla, že nórske samosprávy môžu použiť korónový certifikát
na boj proti nárastu infekcie.
Starosta Tromsø Gunnar Wilhelmsen (Arbeiderpartiet) hovoril,
že budú prví v krajine, ktorí túto schému využijú.


V pláne bolo, že korónový certifikát sa začne používať v Tromsø
od utoroka tento týždeň,
ale teraz sa jeho zavedenie odkladá z dôvodu chýbajúceho národného nariadenia,
ktoré bude regulovať používanie certifikátu.


Ostatné nórske mestá sú váhavejšie.
Oslo, Stavanger, Ålesund a Bergen zatiaľ uviedli, že počkajú,
kým vstúpia do platnosti nové predpisy
https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/koronapass_-koronasertifikat_-tromso-utsetter-innforing-av-koronasertifikat-1.15730647


od red. PSt -16. november 2021 Je to prvýkrát od nacistickej éry, čo máme v Nórsku vnútorné pasy. --vláda dekrétom zaviedla „miestne korona pasy“-- Zodpovedným politikom sa to ťažko počúva, no bol to nacistický okupačný režim a Vidkun Quisling, kto zaviedol vnútorné pasy s názvom «Grenseboerbevis» nemecky «Grenzzonen-Bescheinigung» https://steigan.no/2021/11/for-forste-gang-siden-den-tyske-okkupasjonen-far-vi-interne-pass-i-norge/ ( a, Hnutie odporu poskytovalo svojim ľuďom v potrebnom rozsahu falošné potvrdenia ) https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/koronasertifikat-696x387.png ............................................................................................................ nrk no Troms / Finnmark V piatok vláda uviedla, že nórske samosprávy môžu použiť korónový certifikát na boj proti nárastu infekcie. Starosta Tromsø Gunnar Wilhelmsen (Arbeiderpartiet) hovoril, že budú prví v krajine, ktorí túto schému využijú. V pláne bolo, že korónový certifikát sa začne používať v Tromsø od utoroka tento týždeň, ale teraz sa jeho zavedenie odkladá z dôvodu chýbajúceho národného nariadenia, ktoré bude regulovať používanie certifikátu. Ostatné nórske mestá sú váhavejšie. Oslo, Stavanger, Ålesund a Bergen zatiaľ uviedli, že počkajú, kým vstúpia do platnosti nové predpisy https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/koronapass_-koronasertifikat_-tromso-utsetter-innforing-av-koronasertifikat-1.15730647

Očkování proti nemoci Covid-19 je od počátku jeden velký experiment, přičemž pozitiva očkování se úmyslně nadhodnocují a negativa očkování se trestuhodně podceňují aneb Pokračující prolhanost české vlády (1)
https://www.exanpro.cz/zavadejici-vystupy-v-mediich/723-ockovani-proti-nemoci-covid-19-je-od-pocatku-jeden-velky-experiment-pricemz-pozitiva-ockovani-se-umyslne-nadhodnocuji-a-negativa-ockovani-se-trestuhodne-podcenuji-aneb-pokracujici-prolhanost-ceske-vlady-1


"Očkování proti nemoci Covid-19 se stalo pochybným fenoménem dnešní doby a je otázkou, proč se česká vláda k němu tak pošetile upnula, jako by to bylo něco, bez čeho nemůže nikdo přežít, a co si proto musí nechat vpravit do těla každý a ne jednou, ale v několikaměsíčních intervalech opakovaně, aby byl mylně považován za plně imunizovaného a bezinfekčního, a tudíž i řádného občana, který se smí neomezeně pohybovat po území vlastní země."


**Očkování proti nemoci Covid-19 je od počátku jeden velký experiment, přičemž pozitiva očkování se úmyslně nadhodnocují a negativa očkování se trestuhodně podceňují aneb Pokračující prolhanost české vlády (1)** https://www.exanpro.cz/zavadejici-vystupy-v-mediich/723-ockovani-proti-nemoci-covid-19-je-od-pocatku-jeden-velky-experiment-pricemz-pozitiva-ockovani-se-umyslne-nadhodnocuji-a-negativa-ockovani-se-trestuhodne-podcenuji-aneb-pokracujici-prolhanost-ceske-vlady-1 **"Očkování proti nemoci Covid-19 se stalo pochybným fenoménem dnešní doby a je otázkou, proč se česká vláda k němu tak pošetile upnula, jako by to bylo něco, bez čeho nemůže nikdo přežít, a co si proto musí nechat vpravit do těla každý a ne jednou, ale v několikaměsíčních intervalech opakovaně, aby byl mylně považován za plně imunizovaného a bezinfekčního, a tudíž i řádného občana, který se smí neomezeně pohybovat po území vlastní země."**

Tak s tímhle materiálem RU2 nevybudují . Na to budou potřeba kádry , které polomrtvé ovce nezastoupí .


preco sa projekt RU2 berie ako jediny mozny plan buduceho vyvoja v tomto priestore?...lebo...uz ani neviem preco, lebo Pjakin/hocikto povedal? tych planov je urcite viacero a budu operativne upravovane podla vyvoja situacie


mozme sa hrat s roznymi predpokladmi v exceli, ak zomrie kazdy zaockovany clovek tak zostane ludi v krajinach tohto priestoru:
Polsko 17,75M
Cesko 4,5M
Rakusko 3,16M
Slovensko 3,13M
Madarsko 3,96M


Mozme riesit ine nez zapadne vakciny v Madarsku a aky budu mat vplyv, ale uz len z tohto letmeho prepoctu tu bude (pri sucasnych datach) 32,5M ludi "ocistenych" od ockovanych. Vakcina podla vsetkych teraz publikovanych studii je rozsudok smrti, cim viac davok tym skor, najviac utoci na zenske pohlavne organy cize ti ockovani sa uz dalej ani nebudu rozmnozovat. Zostane slusna zakladna mentalne silnejsich jedincov, ktori sa o seba vedia postarat aj bez (napriek) "sluzieb" fasistickeho statu.


S vynatim Polska zvysne 4 krajiny maju podozrivo rovnocennejsie postavenie co sa tyka populacie ako v sucasnosti, spolu 14,75M. Vsetko zavisi od toho ake su tu planovane finalne cisla.


[quote="pid:42667, uid:185"]Tak s tímhle materiálem RU2 nevybudují . Na to budou potřeba kádry , které polomrtvé ovce nezastoupí .[/quote] preco sa projekt RU2 berie ako jediny mozny plan buduceho vyvoja v tomto priestore?...lebo...uz ani neviem preco, lebo Pjakin/hocikto povedal? tych planov je urcite viacero a budu operativne upravovane podla vyvoja situacie mozme sa hrat s roznymi predpokladmi v exceli, ak zomrie kazdy zaockovany clovek tak zostane ludi v krajinach tohto priestoru: Polsko 17,75M Cesko 4,5M Rakusko 3,16M Slovensko 3,13M Madarsko 3,96M Mozme riesit ine nez zapadne vakciny v Madarsku a aky budu mat vplyv, ale uz len z tohto letmeho prepoctu tu bude (pri sucasnych datach) 32,5M ludi "ocistenych" od ockovanych. Vakcina podla vsetkych teraz publikovanych studii je rozsudok smrti, cim viac davok tym skor, najviac utoci na zenske pohlavne organy cize ti ockovani sa uz dalej ani nebudu rozmnozovat. Zostane slusna zakladna mentalne silnejsich jedincov, ktori sa o seba vedia postarat aj bez (napriek) "sluzieb" fasistickeho statu. S vynatim Polska zvysne 4 krajiny maju podozrivo rovnocennejsie postavenie co sa tyka populacie ako v sucasnosti, spolu 14,75M. Vsetko zavisi od toho ake su tu planovane finalne cisla.

I keď Igi im to cele s tým ruskom a dokumentárnym filmovaním odpísal.


No mna by zaujimalo aky ma Igi Covidpass kedze ma mat Sputnika ktory sa u nas neregistruje …😂


[quote="pid:43124, uid:273"]I keď Igi im to cele s tým ruskom a dokumentárnym filmovaním odpísal.[/quote] No mna by zaujimalo aky ma Igi Covidpass kedze ma mat Sputnika ktory sa u nas neregistruje …

ale on ma platny covidpass.....so Sputnikom u nas normalne fungujes, zatial oficialne rok (ale uz chodia chyry, ze .davka pre nich bude Pfizer). Len do Rakuska a krajin, ktore uznavaju len EMA schvalene vakciny, nemozes, ale on to ma podchytene, kedze ako politik ma vynimku. Takze z jeho strany je vsetko ok.....otazka je ci riskne tu .davku, ale tak ma este oficialne cas a potom sa uvidi, ci si necha pichnut placebo Pfizer, zabezpeci nejak tretiu davku Sputniku skoci si do Ruska sa dat preockovat alebo to riskne naostro s Pfizerom. Podla mna caka a dufa, ze o tych cias sa to vykrystalizuje tak ci tak a nebude musiet


ale on ma platny covidpass.....so Sputnikom u nas normalne fungujes, zatial oficialne rok (ale uz chodia chyry, ze .davka pre nich bude Pfizer). Len do Rakuska a krajin, ktore uznavaju len EMA schvalene vakciny, nemozes, ale on to ma podchytene, kedze ako politik ma vynimku. Takze z jeho strany je vsetko ok.....otazka je ci riskne tu .davku, ale tak ma este oficialne cas a potom sa uvidi, ci si necha pichnut placebo Pfizer, zabezpeci nejak tretiu davku Sputniku skoci si do Ruska sa dat preockovat alebo to riskne naostro s Pfizerom. Podla mna caka a dufa, ze o tych cias sa to vykrystalizuje tak ci tak a nebude musiet

Hoci smrtnosť covidu nie je o moc väčšia než smrtnosť chrípky, telá niektorých ľudí reagujú tak, ako na úplne neznámy vírus, proti ktorému nemajú žiadne protilátky. Preto majú ťažký priebeh a určité percento z nich aj zomrie. Telá väčšiny ľudí tento virus nevníma ako nový, a vytvára si naň protilátky ako na iné koronaviri (nádcha a pod.)

Mne by třeba v této souvislosti zajímala statistika, kolik z těch lidí, co reagují stylem "úplně neznámý virus", bylo v minulosti očkováno proti chřipce a kolikrát.
Svého času se očkování proti chřipce dost tlačilo jako "firemní benefit zdarma" a také chronicky nemocným důchodcům.


[quote="pid:41290, uid:6"]Hoci smrtnosť covidu nie je o moc väčšia než smrtnosť chrípky, telá niektorých ľudí reagujú tak, ako na úplne neznámy vírus, proti ktorému nemajú žiadne protilátky. Preto majú ťažký priebeh a určité percento z nich aj zomrie. Telá väčšiny ľudí tento virus nevníma ako nový, a vytvára si naň protilátky ako na iné koronaviri (nádcha a pod.)[/quote] Mne by třeba v této souvislosti zajímala statistika, kolik z těch lidí, co reagují stylem "úplně neznámý virus", bylo v minulosti očkováno proti chřipce a kolikrát. Svého času se očkování proti chřipce dost tlačilo jako "firemní benefit zdarma" a také chronicky nemocným důchodcům.

V piatok vláda uviedla, že nórske samosprávy môžu použiť korónový certifikát
na boj proti nárastu infekcie.


No a my sme tu pred rokom mali Blauschein...... Takže aj v tomto je Igi a jeho družina inovatívna.... toto je zlý sen...


[quote="pid:43168, uid:474"]V piatok vláda uviedla, že nórske samosprávy môžu použiť korónový certifikát na boj proti nárastu infekcie.[/quote] No a my sme tu pred rokom mali Blauschein...... Takže aj v tomto je Igi a jeho družina inovatívna.... toto je zlý sen...

Nezaočkovaných čaká osamelý a nešťastný život, tvrdí šéf lekárov z austrálskeho Queenslandu
https://www.hlavnespravy.sk/nezaockovanych-caka-osamely-a-nestastny-zivot-tvrdi-sef-lekarov-z-australskeho-queenslandu/2756034


**Nezaočkovaných čaká osamelý a nešťastný život, tvrdí šéf lekárov z austrálskeho Queenslandu** https://www.hlavnespravy.sk/nezaockovanych-caka-osamely-a-nestastny-zivot-tvrdi-sef-lekarov-z-australskeho-queenslandu/2756034

Česko jde bavorskou cestou. Od pondělí je třeba očkování nebo být po covidu
Premiér Andrej Babiš oznámil, že Česko z neděle na pondělí
zavede takzvaný bavorský model proticovidových opatření. Skončí tak antigenní či PCR testy a k prokázání bezinfekčnosti bude třeba očkování či potvrzení o prodělání nemoci.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-andrej-babis-oznamil-zprisneni-opatreni.A211117_131522_domaci_vank


** Česko jde bavorskou cestou. Od pondělí je třeba očkování nebo být po covidu** Premiér Andrej Babiš oznámil, že Česko z neděle na pondělí zavede takzvaný bavorský model proticovidových opatření. Skončí tak antigenní či PCR testy a k prokázání bezinfekčnosti bude třeba očkování či potvrzení o prodělání nemoci. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-andrej-babis-oznamil-zprisneni-opatreni.A211117_131522_domaci_vank

Od pondělí je třeba očkování nebo být po covidu
To by znamenalo rapidní snížení testování a tudíž snížení počtu nakažených, jelikož očkovaní se netestují a neočkovaní se půjdou testovat jen při příznacích.


[quote="pid:43440, uid:78"]Od pondělí je třeba očkování nebo být po covidu[/quote]To by znamenalo rapidní snížení testování a tudíž snížení počtu nakažených, jelikož očkovaní se netestují a neočkovaní se půjdou testovat jen při příznacích.

nemecko/sasko
sasky ministersky predseda kretschmer v souvislosti s narustajicii pocty infekci oznamil, ze na 2-3 tydny planuje "tvrda opatreni". nepouzil slovo "lockdown". rozhodnout se ma v patek.


kretschman cekal jeste na vysledek jednani spolkoveho parlamentu k novemu infekcnimu zakonu (poznamka: byl schvalen)


https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/corona-news-ticker-kretschmer-kuendigt-wellenbrecher-lockdown-sachsen-36341800


nemecko/sasko sasky ministersky predseda kretschmer v souvislosti s narustajicii pocty infekci oznamil, ze na 2-3 tydny planuje "tvrda opatreni". nepouzil slovo "lockdown". rozhodnout se ma v patek. kretschman cekal jeste na vysledek jednani spolkoveho parlamentu k novemu infekcnimu zakonu (poznamka: byl schvalen) https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/corona-news-ticker-kretschmer-kuendigt-wellenbrecher-lockdown-sachsen-36341800

To by znamenalo rapidní snížení testování

Babiš: Obnovíme povinné testování ve firmách
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-obnovime-testovani-ve-firmach-40378309


[quote="pid:43444, uid:312"]To by znamenalo rapidní snížení testování[/quote] Babiš: Obnovíme povinné testování ve firmách https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-obnovime-testovani-ve-firmach-40378309

Babiš: Obnovíme povinné testování ve firmách


to se dalo cekat. babis nevi, jestli testovat jen nepieksovane...hmm, sestra mi rikala zrovna vcera, ze u nich se testuje uz treti tyden, ale vsichni. zadne vyhody pro pieksovane.


[quote="pid:43610, uid:101"]Babiš: Obnovíme povinné testování ve firmách[/quote] to se dalo cekat. babis nevi, jestli testovat jen nepieksovane...hmm, sestra mi rikala zrovna vcera, ze u nich se testuje uz treti tyden, ale vsichni. zadne vyhody pro pieksovane.

ďalšie krajiny sa pridávajú k naratívu povinného očkovania s termínom zavedenia január-február 2022, dúfam, že je to v zmysle "zdochýnajúci kôň kope najviac", lebo...


  • Grécko zavedie povinné očkovanie proti covidu pre ľudí nad 60 rokov a za nedodržanie tejto povinnosti bude od polovice januára vyberať mesačnú pokutu 100 eur. Opatrenie oznámil grécky premiér Kyriakos Mitsotakis. Pre osoby staršie ako 60 rokov má byť povinné od 16. januára, stačiť bude k tomuto dátumu rezervácia k prvej dávke vakcíny. Pokuta 100 eur mesačne za nedodržanie tohto opatrenia bude zasielaná všetkým nezaočkovaným automaticky. https://www.ekathimerini.com/news/1172785/greece-to-make-vaccinations-for-persons-over-60-mandatory-pm-says/
  • Rakúsko - Rakúšanom odmietajúcim povinné očkovanie proti covidu môže hroziť pokuta až 7200 eur (2-krát po 3600 eur), píšu rakúske denníky Der Standard a Die Presse. Návrh zákona ešte nie je hotový a vláda by ho mala predložiť až budúci týždeň. Povinné očkovanie plánuje krajina zaviesť od 1. februára. https://www.derstandard.at/story/2000131534245/die-impfpflicht-nimmt-allererste-formen-an
  • Nemecko - nastávajúci nemecký kancelár Olaf Scholz podporuje povinné očkovanie proti covidu, píšu Reuters a Spiegel s odvolaním sa na vyjadrenia nemenovaných účastníkov utorkových rokovaní nemeckej vlády a 16 spolkových krajín. S povinnou vakcináciou proti covidu by sa v Nemecku malo začať podľa Scholza „po tom, čo už každý (obyvateľ) mal reálnu šancu dať sa zaočkovať oboma dávkami“. „To sa nám musí podariť do konca februára,“ poznamenal s tým, že dolná komora nemeckého parlamentu by mohla v tejto veci rýchlo začať rokovať a prijať potrebné rozhodnutia.

ďalšie krajiny sa pridávajú k **naratívu povinného očkovania** s termínom zavedenia január-február 2022, dúfam, že je to v zmysle **"zdochýnajúci kôň kope najviac"**, lebo... - **Grécko** zavedie povinné očkovanie proti covidu pre ľudí **nad 60 rokov** a za nedodržanie tejto povinnosti bude od polovice januára vyberať **mesačnú pokutu 100 eur.** Opatrenie oznámil grécky premiér Kyriakos Mitsotakis. Pre osoby staršie ako 60 rokov má byť povinné **od 16. januára**, stačiť bude k tomuto dátumu rezervácia k prvej dávke vakcíny. Pokuta 100 eur mesačne za nedodržanie tohto opatrenia bude zasielaná všetkým nezaočkovaným automaticky. https://www.ekathimerini.com/news/1172785/greece-to-make-vaccinations-for-persons-over-60-mandatory-pm-says/ - **Rakúsko** - Rakúšanom odmietajúcim povinné očkovanie proti covidu môže hroziť pokuta až 7200 eur (2-krát po 3600 eur), píšu rakúske denníky Der Standard a Die Presse. Návrh zákona ešte nie je hotový a vláda by ho mala predložiť až budúci týždeň. Povinné očkovanie plánuje krajina zaviesť od** 1. februára**. https://www.derstandard.at/story/2000131534245/die-impfpflicht-nimmt-allererste-formen-an - **Nemecko** - nastávajúci nemecký kancelár Olaf Scholz podporuje povinné očkovanie proti covidu, píšu Reuters a Spiegel s odvolaním sa na vyjadrenia nemenovaných účastníkov utorkových rokovaní nemeckej vlády a 16 spolkových krajín. S povinnou vakcináciou proti covidu by sa v Nemecku malo začať podľa Scholza „po tom, čo už každý (obyvateľ) mal reálnu šancu dať sa zaočkovať oboma dávkami“. „To sa nám musí podariť **do konca februára**,“ poznamenal s tým, že dolná komora nemeckého parlamentu by mohla v tejto veci rýchlo začať rokovať a prijať potrebné rozhodnutia.
             Norsko
(steigan no)

Facebook spustil kampaň proti každému, kto je proti vládnej korónovej politike.
Pred pár dňami bez upozornenia vymazali skupinu «Nei til koronapass»
ktorá za krátky čas získala 20 000 členov.


Nesúhlas so zavedením korona pasov je v demokratickej spoločnosti
úplne legitímny postoj.


Najväčší vlastníci Facebooku: Vanguard, BlackRock, Fidelity, State Street.
https://finance.yahoo.com/quote/FB2A.BE/holders?p=FB2A.BE&guccounter=1
Najväčší vlastníci v spolo. Pfizer: Vanguard, BlackRock, State Street,
Capital World Investors
Wellington Management Group, LLP
Geode Capital Management, LLC
Northern Trust Corporation
Norges Bank Investment Management 😎 ​https://www.nbim.no
https://finance.yahoo.com/quote/PFE/holders?p=PFE


Uzavretie skupiny odhalilo slabosť kolosu.
Goliáš je silný obor, ale bojí sa praku malého Dåvida



Norsko (steigan no) Facebook spustil kampaň proti každému, kto je proti vládnej korónovej politike. Pred pár dňami bez upozornenia vymazali skupinu «Nei til koronapass» ktorá za krátky čas získala 20 000 členov. Nesúhlas so zavedením korona pasov je v demokratickej spoločnosti úplne legitímny postoj. Najväčší vlastníci Facebooku: Vanguard, BlackRock, Fidelity, State Street. https://finance.yahoo.com/quote/FB2A.BE/holders?p=FB2A.BE&guccounter=1 Najväčší vlastníci v spolo. Pfizer: Vanguard, BlackRock, State Street, Capital World Investors Wellington Management Group, LLP Geode Capital Management, LLC Northern Trust Corporation Norges Bank Investment Management
Upravené 2. 12. 2021 o 07:07

https://www.webnoviny.sk/ministerka-kolikova-sa-prihovara-za-povinne-ockovanie-vsetkych-nad-12-rokov/
Podľa šéfky rezortu spravodlivosti je legitímne rozprávať sa o povinnom očkovaní profesií, ktoré sú dôležité pre chod štátu a o očkovaní ľudí s ohľadom na ich vek. Zdôraznila však, že je problematické stanoviť vekovú hranicu, od kedy by bolo očkovanie povinné. Zároveň dodala, že celoplošné povinné očkovanie by bolo právne jednoduchšie.


Podľa môjho názoru, je legitímne sa rozprávať o súdení Ľudovým súdom. Zároveň dodávam že by bolo právne jednoduchšie, aby trestné činy genocídy, zločinov proti ľudskosti, apartheid a prípravy týchto zločinov ( aj v mediálnej forme ) boli súdené výlučne Ľudovým súdom.
Ľudový súd pozostáva z 3 členov - predseda, prokurátor a obhajca. Ľudový súd vzniká prehlásením aspoň dvoch jeho členov sa za Ľudový súd. Trestné činy genocídy, zločinov proti ľudskosti, apartheid a prípravy týchto zločinov ( aj v mediálnej forme ) majú jedinú trestnú sadzbu - trest smrti. Trest musí byť vykonaný okamžite po vyhlásení rozsudku. Rozsudok nepodlieha preskúmaniu ani odvolaniu. Ak by nedošlo k zhode názorov členov súdu o vine a treste pre obvinenú/obvineného postupuje prípad k Ľudovému súdu zloženého z iných osôb. Ľudový súd má od zatknutia obvinenej/obvineného limitovaný čas 5minút na výrok rozsudku a maximálne 30 minút na vykonanie trestu. Vykonaním trestu sa činnosť Ľudového súdu ukončuje.


Podľa vzoru súčasnej vlády sú členovia Ľudového zostavený takto:
predseda - člen alebo sympatizant mimovládnej strany
prokurátor - človek s právnickým vzdelaním, prípadne ktokoľvek kto videl aspoň jeden diel Súdnej siene
obhajca - virtuálna osoba, súdenia Ľudovým súdom sa nezúčastňuje


https://www.webnoviny.sk/ministerka-kolikova-sa-prihovara-za-povinne-ockovanie-vsetkych-nad-12-rokov/ Podľa šéfky rezortu spravodlivosti je legitímne rozprávať sa o povinnom očkovaní profesií, ktoré sú dôležité pre chod štátu a o očkovaní ľudí s ohľadom na ich vek. Zdôraznila však, že je problematické stanoviť vekovú hranicu, od kedy by bolo očkovanie povinné. Zároveň dodala, že celoplošné povinné očkovanie by bolo právne jednoduchšie. Podľa môjho názoru, je legitímne sa rozprávať o súdení Ľudovým súdom. Zároveň dodávam že by bolo právne jednoduchšie, aby trestné činy genocídy, zločinov proti ľudskosti, apartheid a prípravy týchto zločinov ( aj v mediálnej forme ) boli súdené výlučne Ľudovým súdom. Ľudový súd pozostáva z 3 členov - predseda, prokurátor a obhajca. Ľudový súd vzniká prehlásením aspoň dvoch jeho členov sa za Ľudový súd. Trestné činy genocídy, zločinov proti ľudskosti, apartheid a prípravy týchto zločinov ( aj v mediálnej forme ) majú jedinú trestnú sadzbu - trest smrti. Trest musí byť vykonaný okamžite po vyhlásení rozsudku. Rozsudok nepodlieha preskúmaniu ani odvolaniu. Ak by nedošlo k zhode názorov členov súdu o vine a treste pre obvinenú/obvineného postupuje prípad k Ľudovému súdu zloženého z iných osôb. Ľudový súd má od zatknutia obvinenej/obvineného limitovaný čas 5minút na výrok rozsudku a maximálne 30 minút na vykonanie trestu. Vykonaním trestu sa činnosť Ľudového súdu ukončuje. Podľa vzoru súčasnej vlády sú členovia Ľudového zostavený takto: predseda - člen alebo sympatizant mimovládnej strany prokurátor - človek s právnickým vzdelaním, prípadne ktokoľvek kto videl aspoň jeden diel Súdnej siene obhajca - virtuálna osoba, súdenia Ľudovým súdom sa nezúčastňuje
Upravené 2. 12. 2021 o 07:40

Už máme mrtvé na vakcínu. Takže povinně? Doktor občanům, i rodičům


Vakcinaci seniorů imunolog Jiří Šinkora doporučuje. Povinné očkování odmítá. „Očkujeme v době probíhající epidemie lidi těsně po prodělání infekce i lidi nakažené. Už máme i první zabité vakcínou a kdoví, kolik jich je. Sám vím o několika velmi podezřelých případech embolií,” sdělil ParlamentnímListům.cz. Upozorňuje na rizika očkování dětí a překvapuje: Koronaviry jsou hodné, chtějí s námi žít, tento je jen nový. Účtuje s „výhodami” vakcín, které prý budou brzy vyvráceny. Sám covid-19 právě prodělal podruhé. Jaké to bylo? „Nuda.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Uz-mame-mrtve-na-vakcinu-Takze-povinne-Doktor-obcanum-i-rodicum-685237?utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zajímavýý rozhovor a argumenty lékaře proti povinnému očkování.


Už máme mrtvé na vakcínu. Takže povinně? Doktor občanům, i rodičům Vakcinaci seniorů imunolog Jiří Šinkora doporučuje. Povinné očkování odmítá. „Očkujeme v době probíhající epidemie lidi těsně po prodělání infekce i lidi nakažené. Už máme i první zabité vakcínou a kdoví, kolik jich je. Sám vím o několika velmi podezřelých případech embolií,” sdělil ParlamentnímListům.cz. Upozorňuje na rizika očkování dětí a překvapuje: Koronaviry jsou hodné, chtějí s námi žít, tento je jen nový. Účtuje s „výhodami” vakcín, které prý budou brzy vyvráceny. Sám covid-19 právě prodělal podruhé. Jaké to bylo? „Nuda.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Uz-mame-mrtve-na-vakcinu-Takze-povinne-Doktor-obcanum-i-rodicum-685237?utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Zajímavýý rozhovor a argumenty lékaře proti povinnému očkování.

nemecko


https://www.gmx.net/magazine/politik/corona-gipfel-beraet-strengere-regeln-wuest-halben-sachen-36397300


v utery se spolkove zeme dohodly na prisnejsich pravidlech pro prisnejsi boj s pandemii. na stole lezi mj. napriklad:
v oblastech s vysokymi cisly se pocita se zavrenim klubu a diskotek. restaurace zatim zustanou otevrene, ale je zde moznost lokalnich uzaver.
nepieksnuti by meli omezovat kontakty. detaily nejsou zatim znamy. moznost by bylo, ze bude povolen jen kontakt maximalne 5 nepiesknutych ze dvou domacnosti nebo misto, kde se nepieksnuti setkaji, se omezi jen na jednu domacnost a 2 osoby z jine domacnosti.
scholz pleduje za povinny pieks.
budouci kancler scholz dale rika: "to, co je v teto ctvrte vlne nove, linie mezi temi, kteri maji lehky nebo velmi tezky prubeh, uz neni podle veku, ale je podle toho, zda je clovek pieksnuty nebo neni. kazdy musi vedet: kdo se nenecha pieksnout, ohrozuje sebe, ohrozuje deti a vsechny lidi kolem sebe, kteri se kvuli svym jinym onemocnenim nemohou nechat napieksovat."


(scholz jeste pred par dny tvrdil, ze povinny pieks neni reseni, za par dnu nazor zmenil... vcera nekdo sdilel, ze prymulex rika, ze povinny pieks neni reseni. jak dlouho mu bude trvat, nez to zase zmeni... zamerny chaos.)


nemecko https://www.gmx.net/magazine/politik/corona-gipfel-beraet-strengere-regeln-wuest-halben-sachen-36397300 v utery se spolkove zeme dohodly na prisnejsich pravidlech pro prisnejsi boj s pandemii. na stole lezi mj. napriklad: v oblastech s vysokymi cisly se pocita se zavrenim klubu a diskotek. restaurace zatim zustanou otevrene, ale je zde moznost lokalnich uzaver. nepieksnuti by meli omezovat kontakty. detaily nejsou zatim znamy. moznost by bylo, ze bude povolen jen kontakt maximalne 5 nepiesknutych ze dvou domacnosti nebo misto, kde se nepieksnuti setkaji, se omezi jen na jednu domacnost a 2 osoby z jine domacnosti. scholz pleduje za povinny pieks. budouci kancler scholz dale rika: "to, co je v teto ctvrte vlne nove, linie mezi temi, kteri maji lehky nebo velmi tezky prubeh, uz neni podle veku, ale je podle toho, zda je clovek pieksnuty nebo neni. kazdy musi vedet: kdo se nenecha pieksnout, ohrozuje sebe, ohrozuje deti a vsechny lidi kolem sebe, kteri se kvuli svym jinym onemocnenim nemohou nechat napieksovat." (scholz jeste pred par dny tvrdil, ze povinny pieks neni reseni, za par dnu nazor zmenil... vcera nekdo sdilel, ze prymulex rika, ze povinny pieks neni reseni. jak dlouho mu bude trvat, nez to zase zmeni... zamerny chaos.)

Japonsko
bojovalo proti covidu ivermektínom, o čom západná tlač a médiá mlčia
Av derimot.no -2. desember 2021



Japonsko nahradilo vakcíny proti Covid-19 Ivermektínom
a už po mesiaci sa krajina zbavila Covidu.
Japonsko stiahlo vakcínu Moderna po nájdení magnetického materiálu v ampulkách,
v ktorých bola vakcína dodaná.
Zistili tiež,
že tri dodávky vakcín Moderna boli kontaminované časticami z nehrdzavejúcej ocele
a zdravotnícke úrady v niekoľkých mestách v Japonsku hlásili „biely materiál“
plávajúci v ampulkách.


Japonský minister zdravotníctva potom odporučil,
aby zdravotníctvo nahradilo vakcíny proti Covid-19 ivermektínom.
To umožnilo Japonsku vyhubiť Covid v krátkom čase.
Malo to byť senzáciou vo svetovej tlači,
no v západnej tlači a médiách, ktoré majú rovnakých vlastníkov ako farmaceutický priemysel
a pôsobia pre nich skôr ako PR agentúra, sa to ututláva.


Správa o tom, že dostupný liek, na ktorý bol vydaný patent, dokáže vyliečiť Covid,
by spôsobila, že spoločnosti vyrábajúce injekcie mRNA
by prišli o stovky miliárd dolárov.


Ukazuje sa, že v Japonsku majú vládu, ktorá zastupuje ľudí v krajine
a nie záujmy globálneho veľkého kapitálu


Situácia v dvoch ďalších krajinách tichomorskeho regiónu:
Austrália a Nový Zéland
sa zmenili na policajné štáty a sloboda občanov bola výrazne obmedzená.


graf
ukazuje vývoj Covid-19 v štyroch krajinách



Západné vlády nie sú nič iné ako administratíva pre globálny veľký biznis,
ktorý bude realizovať svoju agendu so sociálnou a ekonomickou reštrukturalizáciou sveta, pre Nový svetový poriadok


Keby
sme mali politicky uvedomelé obyvateľstvo, ktoré pozna svoju históriu,
väčšina ľudí by to nazvala; ako zradu, zo strany našich úradov.


-video
Ivermectin in Japan.
-foto
nositeľ Nobelovej ceny Satoshi Omura.
-kritika pomerov v NRK, v FHI
https://steigan.no/2021/12/japan-har-bekjempet-covid-med-ivermectin-noe-vestlig-presse-og-media-tier-helt-om/


Japonsko bojovalo proti covidu ivermektínom, o čom západná tlač a médiá mlčia Av derimot.no -2. desember 2021 https://derimot.no/wp-content/uploads/2021/11/photo-1526481280693-3bfa7568e0f3.jpeg Japonsko nahradilo vakcíny proti Covid-19 Ivermektínom a už po mesiaci sa krajina zbavila Covidu. Japonsko stiahlo vakcínu Moderna po nájdení magnetického materiálu v ampulkách, v ktorých bola vakcína dodaná. Zistili tiež, že tri dodávky vakcín Moderna boli kontaminované časticami z nehrdzavejúcej ocele a zdravotnícke úrady v niekoľkých mestách v Japonsku hlásili „biely materiál“ plávajúci v ampulkách. Japonský minister zdravotníctva potom odporučil, aby zdravotníctvo nahradilo vakcíny proti Covid-19 ivermektínom. To umožnilo Japonsku vyhubiť Covid v krátkom čase. Malo to byť senzáciou vo svetovej tlači, no v západnej tlači a médiách, ktoré majú rovnakých vlastníkov ako farmaceutický priemysel a pôsobia pre nich skôr ako PR agentúra, sa to ututláva. Správa o tom, že dostupný liek, na ktorý bol vydaný patent, dokáže vyliečiť Covid, by spôsobila, že spoločnosti vyrábajúce injekcie mRNA by prišli o stovky miliárd dolárov. Ukazuje sa, že v Japonsku majú vládu, ktorá zastupuje ľudí v krajine a nie záujmy globálneho veľkého kapitálu Situácia v dvoch ďalších krajinách tichomorskeho regiónu: Austrália a Nový Zéland sa zmenili na policajné štáty a sloboda občanov bola výrazne obmedzená. graf ukazuje vývoj Covid-19 v štyroch krajinách https://derimot.no/wp-content/uploads/2021/12/Skjermbilde-2021-12-01-kl.-07.42.21.png Západné vlády nie sú nič iné ako administratíva pre globálny veľký biznis, ktorý bude realizovať svoju agendu so sociálnou a ekonomickou reštrukturalizáciou sveta, pre Nový svetový poriadok Keby sme mali politicky uvedomelé obyvateľstvo, ktoré pozna svoju históriu, väčšina ľudí by to nazvala; ako zradu, zo strany našich úradov. -video Ivermectin in Japan. -foto nositeľ Nobelovej ceny Satoshi Omura. -kritika pomerov v NRK, v FHI https://steigan.no/2021/12/japan-har-bekjempet-covid-med-ivermectin-noe-vestlig-presse-og-media-tier-helt-om/

Ukazuje sa, že v Japonsku majú vládu, ktorá zastupuje ľudí v krajine
a nie záujmy globálneho veľkého kapitálu


sleduju jednu blogerku (modni) na YT, ktera zila v japonsku a manzela ma japonce. davala tam pred par dny update lidem, jak to v japonsku je.
video se spusti, kdyz o tom zacala mluvit. chlapi se ovsem asi leknou, co je to za video (makeup video:-), tak sem vypisu to podstatne, co rika.
vlada nenuti lidi do pieksu, jen ten, kdo chce. v celem japonsku je asi 200 nakazenych, nikdo neumira, nemocnice jsou v pohode a pry je to proto, ze vsichni ukaznene nosi rousky. odbornici jim porad opakuji, ze i kdyz se nechaji napieksovat, tak to je to jen jejich zalezitost, ze to maji udelat pro sebe, ne ostatni. takze jim rikaji porad, ze i kdyz se nechaji, mohou to stejne prenaset i dostat. rozhodnuti kazdeho. jen jim rikaji, aby nosili porad masky, ze to je 50 procentni ochrana, pak myti rukou. pry tam v tv ukazuji demonstrace v CR, vyjadruji se k fasistickym vecem, co se v rakousku deje, lidi to tam nechapou v japonsku, ze jsou radi, ze ziji v mirumilovne zemi. zadne lockdowny tam nemaji.


https://youtu.be/id3HMI9v43Q?t=341


[quote="pid:46213, uid:474"]Ukazuje sa, že v Japonsku majú vládu, ktorá zastupuje ľudí v krajine a nie záujmy globálneho veľkého kapitálu[/quote] sleduju jednu blogerku (modni) na YT, ktera zila v japonsku a manzela ma japonce. davala tam pred par dny update lidem, jak to v japonsku je. video se spusti, kdyz o tom zacala mluvit. chlapi se ovsem asi leknou, co je to za video (makeup video:-), tak sem vypisu to podstatne, co rika. vlada nenuti lidi do pieksu, jen ten, kdo chce. v celem japonsku je asi 200 nakazenych, nikdo neumira, nemocnice jsou v pohode a pry je to proto, ze vsichni ukaznene nosi rousky. odbornici jim porad opakuji, ze i kdyz se nechaji napieksovat, tak to je to jen jejich zalezitost, ze to maji udelat pro sebe, ne ostatni. takze jim rikaji porad, ze i kdyz se nechaji, mohou to stejne prenaset i dostat. rozhodnuti kazdeho. jen jim rikaji, aby nosili porad masky, ze to je 50 procentni ochrana, pak myti rukou. pry tam v tv ukazuji demonstrace v CR, vyjadruji se k fasistickym vecem, co se v rakousku deje, lidi to tam nechapou v japonsku, ze jsou radi, ze ziji v mirumilovne zemi. zadne lockdowny tam nemaji. https://youtu.be/id3HMI9v43Q?t=341

Grécki poslanci schválili povinné očkovanie pre ľudí vo veku nad 60 rokov. Každý mesiac seniori zaplatia pokutu 100 eur, až kým sa nezaočkujú

https://www.hlavnespravy.sk/grecki-poslanci-schvalili-povinne-ockovanie-pre-ludi-vo-veku-nad-60-rokov/2775350


**Grécki poslanci schválili povinné očkovanie pre ľudí vo veku nad 60 rokov. Každý mesiac seniori zaplatia pokutu 100 eur, až kým sa nezaočkujú ** https://www.hlavnespravy.sk/grecki-poslanci-schvalili-povinne-ockovanie-pre-ludi-vo-veku-nad-60-rokov/2775350

V ČR: Prečo sa pred očkovaním netestujú protilátky? Prečo nútia očkovanie aj tým, ktorí prekonali Covid-19? Pretože inak by zdravý rozum nepripustil očkovanie ľudí, ktorí majú prirodzenú imunitu proti vírusu. A prirodzená imunita nie je biznis.
https://zemavek.sk/priznanie-v-priamom-prenose/


V ČR: Prečo sa pred očkovaním netestujú protilátky? Prečo nútia očkovanie aj tým, ktorí prekonali Covid-19? Pretože inak by zdravý rozum nepripustil očkovanie ľudí, ktorí majú prirodzenú imunitu proti vírusu. A prirodzená imunita nie je biznis. https://zemavek.sk/priznanie-v-priamom-prenose/
Upravené 2. 12. 2021 o 18:54

Eutanazie jen pro očkované nebo s prodělaným covidem. V Německu dál zpřísňují opatření
https://cnn.iprima.cz/nemci-necekane-zprisnili-na-eutanazii-mohou-jen-lide-s-ockovanim-nebo-po-prodelani-covidu-52298


Eutanazie jen pro očkované nebo s prodělaným covidem. V Německu dál zpřísňují opatření https://cnn.iprima.cz/nemci-necekane-zprisnili-na-eutanazii-mohou-jen-lide-s-ockovanim-nebo-po-prodelani-covidu-52298

SOS z Austrálie !
«Austrália teraz padla. Je koniec, boli prijaté zákony o pandémii.
Teraz sme pod plnou totalitnou kontrolou.
Zbohom sloboda. 《 😉 SloboL 》
Pozdravte The New World Order.
Ďakujeme všetkým za záujem.
Video zostane pre potomkov»



V okolí austrálskych veľvyslanectiev a konzulátov sa po celom svete
budú 4. decembra konať demonštrácie a protesty.


  video

https://steigan.no/2021/12/sos-fra-australia/


SOS z Austrálie ! «Austrália teraz padla. Je koniec, boli prijaté zákony o pandémii. Teraz sme pod plnou totalitnou kontrolou. Zbohom sloboda. 《
39.5k
270
49
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept