Zahraničná politika
H. Kissinger navstivil Xi Jinpinga
Y

Čína a USA pracují na "červeném telefonu" - ale napětí opět v úžině Tchaj-wanu
Americké ozbrojené síly a Čínská lidová osvobozenecká armáda pracují na vytvoření komunikačních kanálů v krizovem pripadu.
Si Ťin-pching, prezident Číny, a Henry Kissinger, bývalý americký ministr zahraničí, pri rozhovoru ve Velkém sále lidu v Pekingu. Jak by se vyvíjely americko-čínské vztahy, kdyby byl Kissinger mladší a stále ve funkci?
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/514165/China-und-USA-arbeiten-an-Rotem-Telefon-aber-wieder-Spannungen-in-der-Strasse-von-Taiwan?src=rec-newsboxes


Upozornuji na obrazek ....


Čína a USA pracují na "červeném telefonu" - ale napětí opět v úžině Tchaj-wanu Americké ozbrojené síly a Čínská lidová osvobozenecká armáda pracují na vytvoření komunikačních kanálů v krizovem pripadu. Si Ťin-pching, prezident Číny, a Henry Kissinger, bývalý americký ministr zahraničí, pri rozhovoru ve Velkém sále lidu v Pekingu. Jak by se vyvíjely americko-čínské vztahy, kdyby byl Kissinger mladší a stále ve funkci? https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/514165/China-und-USA-arbeiten-an-Rotem-Telefon-aber-wieder-Spannungen-in-der-Strasse-von-Taiwan?src=rec-newsboxes Upozornuji na obrazek ....
Upravené 29. 8. 2021 o 12:48

To vypadá na létající diplomacii HK a sestavování klíčového plánu pro posílení a legitimizaci dlouhodobé pozice frakce siloviků (Si+armáda) v čínském vedení. A tím plánem je přičlenění Tajwanu k ČLR. Vše se zrychluje a kábulský šok je třeba prolongovat dalším úderem proti deep state a komsomolcům - a tím je bezpochyby Tajwan.
Není to vidět, ale zdá se, že koordinace Putin-Si-Trump je po pauze vyvolané změnou situace v USA (nucený ústup Trumpa a přechod na scénář "Biden" včetně Operace KOVID) je opět v plné síle . Každý si řeší své zadači a přebírá řízení. Pád Tajwanu jen dokoná pohřeb hegemona a pokud dopadnou volby do Dumy přijatelně, měla by započít podobná čistka, jeko mezi komsomolci v Číně.
Putin potřebuje "oporu zdola", aby mohl udeřit na liberály nejen v centrální, ale i regionální exekutivě.


To vypadá na létající diplomacii HK a sestavování klíčového plánu pro posílení a legitimizaci dlouhodobé pozice frakce siloviků (Si+armáda) v čínském vedení. A tím plánem je přičlenění Tajwanu k ČLR. Vše se zrychluje a kábulský šok je třeba prolongovat dalším úderem proti deep state a komsomolcům - a tím je bezpochyby Tajwan. Není to vidět, ale zdá se, že koordinace Putin-Si-Trump je po pauze vyvolané změnou situace v USA (nucený ústup Trumpa a přechod na scénář "Biden" včetně Operace KOVID) je opět v plné síle . Každý si řeší své zadači a přebírá řízení. Pád Tajwanu jen dokoná pohřeb hegemona a pokud dopadnou volby do Dumy přijatelně, měla by započít podobná čistka, jeko mezi komsomolci v Číně. Putin potřebuje "oporu zdola", aby mohl udeřit na liberály nejen v centrální, ale i regionální exekutivě.

Upozornuji na obrazek ....
Skúsim. Neznalý KSB. Namňa ten obrázok pôsobí takto. Starý Jura predstavuje GP. GP je starý, unavený, v koncoch bez predikcie a ešte chce vyjednať pre seba pokľudnú starobu. XI s lišiackym úsmevom na tvári chápajúci tomuto starčekovi a chápajúci aj tomu čo bolo plánované si myslí. Dobre Jurko, dožite si v kľude, ale už sa nám do toho nemontujte, a nechajte to na nás, ale nebude to tak, ako ste to Vy naplánovali. A unavenému Jurovi, už neostáva nič iné len to prijať aby jeho pán v kľude dožil starobu inak skape v ohni. Bez spojencov nemá na to, aby tento boj vyhral. A Juro to so sklonenou unavenouz hlavou príjima. Do mňa!


[quote="pid:31128, uid:68"]Upozornuji na obrazek ....[/quote]Skúsim. Neznalý KSB. Namňa ten obrázok pôsobí takto. Starý Jura predstavuje GP. GP je starý, unavený, v koncoch bez predikcie a ešte chce vyjednať pre seba pokľudnú starobu. XI s lišiackym úsmevom na tvári chápajúci tomuto starčekovi a chápajúci aj tomu čo bolo plánované si myslí. Dobre Jurko, dožite si v kľude, ale už sa nám do toho nemontujte, a nechajte to na nás, ale nebude to tak, ako ste to Vy naplánovali. A unavenému Jurovi, už neostáva nič iné len to prijať aby jeho pán v kľude dožil starobu inak skape v ohni. Bez spojencov nemá na to, aby tento boj vyhral. A Juro to so sklonenou unavenouz hlavou príjima. Do mňa!

Ale no chlapci.
Obrazok je zo stretnutia Kissingera a Xi Jinpinga z Roku Pána 2018 z novembra. Vtedy ešte bol pri moci Donald T.


info je stare 3 roky,odvtedy sa toho veľa zmenilo.


Ale no chlapci. Obrazok je zo stretnutia Kissingera a Xi Jinpinga z Roku Pána 2018 z novembra. Vtedy ešte bol pri moci Donald T. info je stare 3 roky,odvtedy sa toho veľa zmenilo.

Mas pravdu, to mne uniklo. Uz jsem to smazala. Ten clanek na nemeckych hospodarskych novinach je zamceny, bude to asi nejaka uvaha.
Ale stejne je ten obrazek uz z tenkrat vypovidajici.


Mas pravdu, to mne uniklo. Uz jsem to smazala. Ten clanek na nemeckych hospodarskych novinach je zamceny, bude to asi nejaka uvaha. Ale stejne je ten obrazek uz z tenkrat vypovidajici.
Upravené 29. 8. 2021 o 13:45

To mění jen málo na tom, co píší. Scénáře A (Trump) a B(Biden) byly napsány hned po volbách 2016 a souvislost s globálním procesem de-hegemonizace už dlouho předtím. Takže Kissinger byl a stále je dokonale v obraze a pracuje v režimu "just-in time". A stejně tak zbylí aktéři VVP+Si+DT. Fázový posun 2018-2020 (nasazení všech nástrojů k zabránění 2.volebního období Trumpa ) musel přijít s ohledem na zdrojové možnosti a reálné rozložení sil mezi deep state a druhou stranou . jednotlivé kroky (kovid,korespondenční hlasování,nasazení masové systému Dominion atd.) byly precizovány právě v tomto období. Takže zpožděná ilustrace setkání je možná i úmyslná a ukazuje, že HK je pořád ještě v pracovním poměru.


To mění jen málo na tom, co píší. Scénáře A (Trump) a B(Biden) byly napsány hned po volbách 2016 a souvislost s globálním procesem de-hegemonizace už dlouho předtím. Takže Kissinger byl a stále je dokonale v obraze a pracuje v režimu "just-in time". A stejně tak zbylí aktéři VVP+Si+DT. Fázový posun 2018-2020 (nasazení všech nástrojů k zabránění 2.volebního období Trumpa ) musel přijít s ohledem na zdrojové možnosti a reálné rozložení sil mezi deep state a druhou stranou . jednotlivé kroky (kovid,korespondenční hlasování,nasazení masové systému Dominion atd.) byly precizovány právě v tomto období. Takže zpožděná ilustrace setkání je možná i úmyslná a ukazuje, že HK je pořád ještě v pracovním poměru.
Upravené 29. 8. 2021 o 14:54

Jak rikas, ten obrazek je vypovidajici...je to vlastne budoucnost.../21 stoleti
Jedna epocha konci a druha zacina....
Urcite bych ho nevymazal ale pridal bych si k tomu vtipny od Mirec. D.komentar

Uz jsem to smazala.


Jak rikas, ten obrazek je vypovidajici...je to vlastne budoucnost.../21 stoleti Jedna epocha konci a druha zacina.... Urcite bych ho nevymazal ale pridal bych si k tomu vtipny od Mirec. D.komentar[quote="pid:31137, uid:68"]Uz jsem to smazala.[/quote]

Urcite bych ho nevymazal

Nevymazala, smazala jsem jen stare linky smile


[quote="pid:31140, uid:346"]Urcite bych ho nevymazal[/quote] Nevymazala, smazala jsem jen stare linky :)
773
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept