Mimo kategórií
Faktografie o kovidu

Před časem jsem byl donucen trochu hlouběji se zabývat událostmi kolem tohoto kovid divadla. I když hlavní zarámování celé události skvěle provedl Boleteus (https://kob-forum.eu/2020/11/22/pandemie-anebo-globalni-socialni-test/), bylo potřebné celou situaci ještě dokreslit řadou podrobností a odpovědět i na další související otázky. Asi jako v kriminalistice u každého případu se hledají stopy, souvislosti, modus operandi, prospěch, motivace (vnitřní i vnější, tedy vynucená okolnostmi)..., tak jsem se i já na celou událost zahleděl i z jiných úhlů pohledu, zda mi to něco ukáže, odhalí.
Sice jsem to zde v rozpracované podobě již dříve adresoval, nicméně nyní jsem první část tématu rozčlenil do kapitol, rozdělil do dvou částí a uzavřel. V první části se zabývám kostrou širší mozaiky a základními fakty "Mapování aktuálního dění pro nalezení správné otázky" (http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html) a následně doplnil množstvím další faktografie (odkazů na zdroje) "Selekce a genocida – stopy, fakta, svědectví" (http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210809-duse-a-ockovani.html).
Ta důležitá následná část - "Dopad očkování na duši" je teprve ve stavu zrodu a chci tam hledat i možnosti řešení.


Účastníkům tohoto fóra dávám k disposici tuto informaci, pokud by někdo potřeboval tuto rešerši případu či hledal nějaká data, souvislosti, anebo potřeboval nalézt argumenty do diskusí a pod.
Varování: je to hutné a dlouhé jak výzkumná zpráva (blíží se to ke 100 A4), avšak pro lepší přehlednost je to zase děleno do tematických kapitol.
Četba pro vakcinované - pouze na vlastní nebezpečí a zodpovědnost!

Nejtěžší psychické trauma je totální deziluze, kdy se člověku náhle zhroutí vše, celý svět.
badatel


Před časem jsem byl donucen trochu hlouběji se zabývat událostmi kolem tohoto kovid divadla. I když hlavní zarámování celé události skvěle provedl Boleteus (https://kob-forum.eu/2020/11/22/pandemie-anebo-globalni-socialni-test/), bylo potřebné celou situaci ještě dokreslit řadou podrobností a _odpovědět i na další související otázky_. Asi jako v kriminalistice u každého případu se hledají stopy, souvislosti, modus operandi, prospěch, motivace (vnitřní i vnější, tedy vynucená okolnostmi)..., tak jsem se i já na celou událost zahleděl i z jiných úhlů pohledu, zda mi to něco ukáže, odhalí. Sice jsem to zde v rozpracované podobě již dříve adresoval, nicméně nyní jsem první část tématu rozčlenil do kapitol, rozdělil do dvou částí a uzavřel. V první části se zabývám kostrou širší mozaiky a základními fakty "**Mapování aktuálního dění** pro nalezení správné otázky" (http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html) a následně doplnil množstvím další faktografie (odkazů na zdroje) "**Selekce a genocida – stopy, fakta, svědectví**" (http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210809-duse-a-ockovani.html). Ta důležitá následná část - "Dopad očkování na duši" je teprve ve stavu zrodu a chci tam hledat i možnosti řešení. Účastníkům tohoto fóra dávám k disposici tuto informaci, pokud by někdo potřeboval tuto rešerši případu či hledal nějaká data, souvislosti, anebo potřeboval nalézt argumenty do diskusí a pod. _Varování: je to hutné a dlouhé jak výzkumná zpráva (blíží se to ke 100 A4), avšak pro lepší přehlednost je to zase děleno do tematických kapitol. Četba pro vakcinované - pouze na vlastní nebezpečí a zodpovědnost!_ **Nejtěžší psychické trauma je totální deziluze, kdy se člověku náhle zhroutí vše, celý svět.** badatel

Děkuji Badateli za váš příspěvek, že nám umožníte získat více informací a souvislostí .


Děkuji Badateli za váš příspěvek, že nám umožníte získat více informací a souvislostí .

Také děkuji, už jsem si vybrala pár odkazů, které přepošlu dál


Také děkuji, už jsem si vybrala pár odkazů, které přepošlu dál

Výborná práca badateli! Rád ťa čítam aj na Telegrame. Toto čítať bolo pre mňa blaho.


Výborná práca badateli! Rád ťa čítam aj na Telegrame. Toto čítať bolo pre mňa blaho.

poctivá badatelská práce . Lze s ní pracovat jako s otevřenou a dynamickou databázi.


poctivá badatelská práce . Lze s ní pracovat jako s otevřenou a dynamickou databázi.

Díky Badateli za tuto koncentrovanou faktologii. Je v ní kus poctivé práce.


Četba pro vakcinované - pouze na vlastní nebezpečí a zodpovědnost!
Nejtěžší psychické trauma je totální deziluze, kdy se člověku náhle zhroutí vše, celý svět.


Nebude to jednoduché ani pro nevakcinované ...


Díky Badateli za tuto koncentrovanou faktologii. Je v ní kus poctivé práce. [quote="pid:31110, uid:49"]Četba pro vakcinované - pouze na vlastní nebezpečí a zodpovědnost! Nejtěžší psychické trauma je totální deziluze, kdy se člověku náhle zhroutí vše, celý svět.[/quote] Nebude to jednoduché ani pro nevakcinované ...
1.2k
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept