KSB a DVTR
Cíle očkování a očkovací propagandy

Začíná být zřejmé, že proočkovací propaganda už přestává zabírat a že přinejmenším do voleb tady v ČR nějaká "silová" řešení, jak donutit další lidi nechat se naočkovat, asi moc nehrozí. Zároveň se stále šíří povědomí o negativních účincích "vakcín" (ve skutečnosti genových terapií).


V téhle souvislosti mi napadlo, že taková reakce společnosti musela být předvídatelná. Také si všimněte, že pochybnosti o očkování prosakují i do hlavního proudu. Spousta odpůrců jsou i sluníčkáři. Objevují se neustále i racionální vědecké názory, že ohledně očkování proti covidu je hodně věcí špatně.


V podstatě jdou už teď lidem (zejména poslušným biorobotům) zcela protichůdné informace. Nemohlo by právě toto zmatení a zpochybnění vědeckých autorit být cílem tohoto manévru? Samozřejmě ne přímo od těch, kteří očkování propagují a tlačí, ale od někoho řídícího proces objemnější, nadřazený. Myslím tím konkrétně GP. Bylo by to v souladu s jejich cílem konvertovat technogenní civilizaci směrem k biogenní. Že je ovšem čeká opičí pracka, o tom nepochybuji.


Začíná být zřejmé, že proočkovací propaganda už přestává zabírat a že přinejmenším do voleb tady v ČR nějaká "silová" řešení, jak donutit další lidi nechat se naočkovat, asi moc nehrozí. Zároveň se stále šíří povědomí o negativních účincích "vakcín" (ve skutečnosti genových terapií). V téhle souvislosti mi napadlo, že taková reakce společnosti musela být předvídatelná. Také si všimněte, že pochybnosti o očkování prosakují i do hlavního proudu. Spousta odpůrců jsou i sluníčkáři. Objevují se neustále i racionální vědecké názory, že ohledně očkování proti covidu je hodně věcí špatně. V podstatě jdou už teď lidem (zejména poslušným biorobotům) zcela protichůdné informace. Nemohlo by právě toto zmatení a zpochybnění vědeckých autorit být cílem tohoto manévru? Samozřejmě ne přímo od těch, kteří očkování propagují a tlačí, ale od někoho řídícího proces objemnější, nadřazený. Myslím tím konkrétně GP. Bylo by to v souladu s jejich cílem konvertovat technogenní civilizaci směrem k biogenní. Že je ovšem čeká opičí pracka, o tom nepochybuji.

moze to nastat, ja stale hovorim, ze toto moze skoncit takym vybuchom, ze dalsich 50 rokov budeme mat epidemie zaskrtu a cierneho kasla u deti, pretoze ich nikto nenecha ockovat. A celkovo zrejme dojde (a uz dochadza) k celkovej profanacii vedy. Co moze byt aj zamerom, lebo ak sa vratime do stavu obcin-komunit, tam ziadnu vedu velmi robit nepojde a ti sikovnejsi, ktori potrebuju robit mozgom budu odchadzat niekam kde to pojde (v podstate aj teraz toto je skutocny dovod odchodu do miest, pracovat na zahrade ci v dielni nie je pre kazdeho a to nehovorim dehonestujuco, len to proste je tak). V tomto sa mozu spajat zamery aj na stredovek aj na tieto komunity


moze to nastat, ja stale hovorim, ze toto moze skoncit takym vybuchom, ze dalsich 50 rokov budeme mat epidemie zaskrtu a cierneho kasla u deti, pretoze ich nikto nenecha ockovat. A celkovo zrejme dojde (a uz dochadza) k celkovej profanacii vedy. Co moze byt aj zamerom, lebo ak sa vratime do stavu obcin-komunit, tam ziadnu vedu velmi robit nepojde a ti sikovnejsi, ktori potrebuju robit mozgom budu odchadzat niekam kde to pojde (v podstate aj teraz toto je skutocny dovod odchodu do miest, pracovat na zahrade ci v dielni nie je pre kazdeho a to nehovorim dehonestujuco, len to proste je tak). V tomto sa mozu spajat zamery aj na stredovek aj na tieto komunity

a ti sikovnejsi, ktori potrebuju robit mozgom budu odchadzat niekam kde to pojde (v podstate aj teraz toto je skutocny dovod odchodu do miest, pracovat na zahrade ci v dielni nie je pre kazdeho


Tisicročna prax dokazuje ,že najprv je žaludok a potom hlava.
T.j. ""vedec" ktory nemal nič v žaludku 20 dni, može tak akurat noooo........
zato "sedliak" pracujuci na poli ,aj keď nevie logaritmy,odmocniny a pod, je vysmiaty.....


a ti sikovnejsi, ktori potrebuju robit mozgom budu odchadzat niekam kde to pojde (v podstate aj teraz toto je skutocny dovod odchodu do miest, pracovat na zahrade ci v dielni nie je pre kazdeho Tisicročna prax dokazuje ,že najprv je žaludok a potom hlava. T.j. ""vedec" ktory nemal nič v žaludku 20 dni, može tak akurat noooo........ zato "sedliak" pracujuci na poli ,aj keď nevie logaritmy,odmocniny a pod, je vysmiaty.....

Tisicročna prax dokazuje ,že najprv je žaludok a potom hlava.


V historii by som zašiel ešte podstatne hlbšie ďalej. Práve tie potreby prežitia v našich klimatických podmienkach umožnili taký nebývalý nárast mozgovej kapacity a s tým súvisiacej invenčnosti bielej rasy. Keby nám rástli banány v lesoch, ešte by sme boli na úrovni Aborigénov, či kanibalov z Papui. V mestách sa práve naopak už dávno grupujú tlupy neznalcov, čo majú predstavu, že mlieko dáva automat a a banány kontajnerová loď.


[quote="pid:31060, uid:443"]Tisicročna prax dokazuje ,že najprv je žaludok a potom hlava.[/quote] V historii by som zašiel ešte podstatne hlbšie ďalej. Práve tie potreby prežitia v našich klimatických podmienkach umožnili taký nebývalý nárast mozgovej kapacity a s tým súvisiacej invenčnosti bielej rasy. Keby nám rástli banány v lesoch, ešte by sme boli na úrovni Aborigénov, či kanibalov z Papui. V mestách sa práve naopak už dávno grupujú tlupy neznalcov, čo majú predstavu, že mlieko dáva automat a a banány kontajnerová loď.

Zajimava a smyslplna uvaha.....
Palec nahoru a jednicka s hvezdickou

Bylo by to v souladu s jejich cílem konvertovat technogenní civilizaci směrem k biogenní.


Zajimava a smyslplna uvaha..... Palec nahoru a jednicka s hvezdickou[quote="pid:31044, uid:510"]Bylo by to v souladu s jejich cílem konvertovat technogenní civilizaci směrem k biogenní.[/quote]

moze to nastat, ja stale hovorim, ze toto moze skoncit takym vybuchom, ze dalsich 50 rokov budeme mat epidemie zaskrtu a cierneho kasla u deti


Janka tohoto by som sa až tak neobávala. Sama som čierny kašel mala, napriek tomu, že som očkovaná (podotýkam bez ATB). Ono teraz už máme nato antibiotiká, čo v časoch keď sa s tým začalo očkovať, nebolo. To je prvá vec. Veda, či už zámerne alebo menej zámerne, celkovo zamlčuje fakt, že na poklese týchto ochorení, sa podieľa aj stav hygieny. Porovnaj si bežnú domácnosť na dedine v 50tych rokoch a dnes. Moje babky pôvodne v domoch napr. kúpelne nemali.


Ďalším faktom je, že ten čierny kašeľ rozšírený je, nie že nie. Ale lekári to netestujú, veď ľudia sú očkovaní. Niečo podobné ako dnes, očkvoaní proti kovidu, nie sú hrozba (myslím oficiálne stanovisko). Toto je osobná skúsenosť. Čierny kašeľ je naozaj nebezpečný len pre veľmi malé deti cca do 8 mesiacov, kým nevedia kašlať. Toto netvrdím ja, ale Mudr. Eleková.


Okrem toho, čo je v tých moderných vakcínach? To nie sú tie vakcíny, ktorými očkovali nás, keď sme boli malí.


[quote="pid:31058, uid:187"]moze to nastat, ja stale hovorim, ze toto moze skoncit takym vybuchom, ze dalsich 50 rokov budeme mat epidemie zaskrtu a cierneho kasla u deti[/quote] Janka tohoto by som sa až tak neobávala. Sama som čierny kašel mala, napriek tomu, že som očkovaná (podotýkam bez ATB). Ono teraz už máme nato antibiotiká, čo v časoch keď sa s tým začalo očkovať, nebolo. To je prvá vec. Veda, či už zámerne alebo menej zámerne, celkovo zamlčuje fakt, že na poklese týchto ochorení, sa podieľa aj stav hygieny. Porovnaj si bežnú domácnosť na dedine v 50tych rokoch a dnes. Moje babky pôvodne v domoch napr. kúpelne nemali. Ďalším faktom je, že ten čierny kašeľ rozšírený je, nie že nie. Ale lekári to netestujú, veď ľudia sú očkovaní. Niečo podobné ako dnes, očkvoaní proti kovidu, nie sú hrozba (myslím oficiálne stanovisko). Toto je osobná skúsenosť. Čierny kašeľ je naozaj nebezpečný len pre veľmi malé deti cca do 8 mesiacov, kým nevedia kašlať. Toto netvrdím ja, ale Mudr. Eleková. Okrem toho, čo je v tých moderných vakcínach? To nie sú tie vakcíny, ktorými očkovali nás, keď sme boli malí.
Upravené 29. 8. 2021 o 08:30

Důvod proč lidé dříve hromadně umírali na nemoci byla generační podvýživa . Po první světové válce se prudce rozběhla tuberkuloza , důvodem byla špatná stavba těla během vývoje , kdy lidé hlady doslova jen přežívali .
Jakmile je lidské tělo syto , má dostatek látek i energie ve svém vývoji , tak člověk jinak odolává minulým metlám lidstva .
Vzpomente si na tento polozastrčený fakt . V anglistánu měřením koster bylo zjištěno , že od 13 století , konec zlatého věku , byla dosažena výška lidí totožná s tímto období až po roce 1950 , kdy člověk měl pravidelnou potravu .
K tomu si přidejte i zjištění anglického zubaře o spojitosti výživy , se stavbou lebky a chrupu . Ten článek byl na vodě , vitamín k2 .


Důvod proč lidé dříve hromadně umírali na nemoci byla generační podvýživa . Po první světové válce se prudce rozběhla tuberkuloza , důvodem byla špatná stavba těla během vývoje , kdy lidé hlady doslova jen přežívali . Jakmile je lidské tělo syto , má dostatek látek i energie ve svém vývoji , tak člověk jinak odolává minulým metlám lidstva . Vzpomente si na tento polozastrčený fakt . V anglistánu měřením koster bylo zjištěno , že od 13 století , konec zlatého věku , byla dosažena výška lidí totožná s tímto období až po roce 1950 , kdy člověk měl pravidelnou potravu . K tomu si přidejte i zjištění anglického zubaře o spojitosti výživy , se stavbou lebky a chrupu . Ten článek byl na vodě , vitamín k2 .

ale ved ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam, nie dospelych ludi. Moja mama spomina na 5 rocneho chlapceka, vecer u nich tancoval a do rana bol mrtvy. Zaskrt alebo cierny kasel, uz neviem. Taky tetanus tiez nie je prijemna smrt a obavam sa, ze ziadna kupelna v tomto nepomoze.
Iste, vtedy sa vyrabali ine vakciny, ale aj tak mi to pride ako vyliatie dietata s vanickou. na choroby, ktore nie je problem prekonat, to by som neockovala (osypky, mums, ovcie kiahne), rubeola po 14.roku zivota pre dievcata ano (kedze ak otehotneju a nakazia sa, tak ma dieta smolu, bude poskodene). Pre male deti po jednej vakcine, ziadne hexavakciny.


ale ved ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam, nie dospelych ludi. Moja mama spomina na 5 rocneho chlapceka, vecer u nich tancoval a do rana bol mrtvy. Zaskrt alebo cierny kasel, uz neviem. Taky tetanus tiez nie je prijemna smrt a obavam sa, ze ziadna kupelna v tomto nepomoze. Iste, vtedy sa vyrabali ine vakciny, ale aj tak mi to pride ako vyliatie dietata s vanickou. na choroby, ktore nie je problem prekonat, to by som neockovala (osypky, mums, ovcie kiahne), rubeola po 14.roku zivota pre dievcata ano (kedze ak otehotneju a nakazia sa, tak ma dieta smolu, bude poskodene). Pre male deti po jednej vakcine, ziadne hexavakciny.

ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam

Len stručne, keďže už to tu asi bolo viackrát:


  • Imunitný systém (IS) dieťaťa sa začína vyvíjať (!) po 6. mesiaci života (viď napr. časopis Zdravie z nov/2018, str. 67). Takže očkovať dieťa, ktoré nemá funkčný IS (ktorý má na to očkovanie reagovať) a pritom má priamo protilátky od matky, je fakt na logické zamyslenie...
  • Keďže živé vakcíny v minulosti mali vysoké riziko vyvolania choroby, prešlo sa postupne na inaktivované (umŕtvený patogén) a nakoniec na dnešné acelulárne (neobsahujú kompletný patogén, len jeho charakteristickú časť - antigén). IS ale nie je idiot, ktorý páli na všetko "čo sa hýbe". Keď nájde odpad, pošle "upratovaciu čatu" a nie "elitné jednotky". Preto musia byť vo vakcíne jedy - adjuvanty, ktoré devastujú bunky v okolí vpichu. Vakcíny bez jedov jednoducho nefungujú. A to nehovoríme o cudzorodých bielkovinách a iných "zvyškoch" z výroby ...

Genocídna indokrinačná očkovacia kampaň tu prebieha desaťročia, a dnes sa konečne odhaľuje jej vražedný cieľ.


[quote="pid:31119, uid:187"]ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam[/quote] Len stručne, keďže už to tu asi bolo viackrát: - Imunitný systém (IS) dieťaťa sa **začína vyvíjať** (!) po 6. mesiaci života (_viď napr. časopis Zdravie z nov/2018, str. 67_). Takže očkovať dieťa, ktoré nemá funkčný IS (ktorý má na to očkovanie reagovať) a pritom má priamo **protilátky** od matky, je fakt na logické zamyslenie... - Keďže živé vakcíny v minulosti mali vysoké riziko vyvolania choroby, prešlo sa postupne na inaktivované (umŕtvený patogén) a nakoniec na dnešné acelulárne (neobsahujú kompletný patogén, len jeho charakteristickú časť - antigén). IS ale nie je idiot, ktorý páli na všetko "čo sa hýbe". Keď nájde odpad, pošle "upratovaciu čatu" a nie "elitné jednotky". Preto **musia byť vo vakcíne jedy** - adjuvanty, ktoré devastujú bunky v okolí vpichu. Vakcíny bez jedov jednoducho **nefungujú**. A to nehovoríme o [cudzorodých bielkovinách a iných "zvyškoch" z výroby](https://slobodavockovani.sk/_files/200002051-54955558f5/Gatti_-_New_Quality_Control_Investigations_on_Vaccines_Micro_and_Nanocontamination_-_sk.pdf "Nové výskumy kontroly kvality očkovacích látok: mikro- a nano-kontaminácia") ... Genocídna indokrinačná očkovacia kampaň tu prebieha desaťročia, a dnes sa konečne odhaľuje jej vražedný cieľ.

ale ved ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam
Najhoršia smrť je z vyplašenia, sa zvyklo v našom kraji hovoriť. Väčšina Vami uvedených chorôb sa dá liečiť bez väčších problémov, zatiaľ čo aplikovanie vakcín batoľatám bez fungujúceho imunitného systému je čistá lotéria, ktorá končí epidémiou alergií, autizmu, neuroblastómov, ADHD a podobnými "výdobytkami" modernej medicíny. Za mojich mladých čias, aj keď nás bolo detí ako maku, som nevedel o nikom s alergiou, prvého alergika som stretol budúceho švagra ako 22 ročný. Nemocnice nemali onkologické oddelenia pre deti, lebo nemali takých pacientov, autizmus bola veľmi zriedkavá porucha, myslím že väčšina mojich vrstovníkov sa s tým pojmom stretla až pri zhliadnutí Rainmana.


To že lekári ani tieto v podstate "banálne" infekčné choroby neliečili adekvátne napriek známym prínosom veľmi lacných liečebných postupov a prípravkov je druhá strana tej istej mince, ktorú odhalila Corona hystéria. Oni neliečili ani tieto choroby, lebo za ne nič nekvaplo. Vitamín C v dostatočnom množstve významne ovplyvňuje priebeh väčšiny chorôb, a znižuje riziká ťažších priebehov, počnúc meningitítou, končiac rakovinou. Ale je pre "lekárov" nezaujímavý, nakoľko za ne sa necestuje do zámorských destinácií, nie sú rôzne tantiemy.


Mimochodom, v detstve aplikované vakcíny v dospelosti vôbec nechránia, podobne ako vakcína proti Covid by sa museli aplikovať cca každých 10-15 rokov, možno častejšie. A prirodzene prekonaná choroba vytvára celoživotnú imunitu nielen na konkrétny kmeň ale i na prípadné mutácie. Zaujímavé, že u iných vírusových ochorení mimo Sars-Cov2 sa nepertraktuje ich mutačná schopnosť. Pritom ako vieme, žiaden vírus nie je statický, ale reaguje na zmeny prostredia, preto medzi nami ako hostiteľoch prežíva.


[quote="pid:31119, uid:187"]ale ved ja hovorim o vakcinovani malych deti proti pre nich smrtiacim chorobam[/quote]Najhoršia smrť je z vyplašenia, sa zvyklo v našom kraji hovoriť. Väčšina Vami uvedených chorôb sa dá liečiť bez väčších problémov, zatiaľ čo aplikovanie vakcín batoľatám bez fungujúceho imunitného systému je čistá lotéria, ktorá končí epidémiou alergií, autizmu, neuroblastómov, ADHD a podobnými "výdobytkami" modernej medicíny. Za mojich mladých čias, aj keď nás bolo detí ako maku, som nevedel o nikom s alergiou, prvého alergika som stretol budúceho švagra ako 22 ročný. Nemocnice nemali onkologické oddelenia pre deti, lebo nemali takých pacientov, autizmus bola veľmi zriedkavá porucha, myslím že väčšina mojich vrstovníkov sa s tým pojmom stretla až pri zhliadnutí Rainmana. To že lekári ani tieto v podstate "banálne" infekčné choroby neliečili adekvátne napriek známym prínosom veľmi lacných liečebných postupov a prípravkov je druhá strana tej istej mince, ktorú odhalila Corona hystéria. Oni neliečili ani tieto choroby, lebo za ne nič nekvaplo. Vitamín C v dostatočnom množstve významne ovplyvňuje priebeh väčšiny chorôb, a znižuje riziká ťažších priebehov, počnúc meningitítou, končiac rakovinou. Ale je pre "lekárov" nezaujímavý, nakoľko za ne sa necestuje do zámorských destinácií, nie sú rôzne tantiemy. Mimochodom, v detstve aplikované vakcíny v dospelosti vôbec nechránia, podobne ako vakcína proti Covid by sa museli aplikovať cca každých 10-15 rokov, možno častejšie. A prirodzene prekonaná choroba vytvára celoživotnú imunitu nielen na konkrétny kmeň ale i na prípadné mutácie. Zaujímavé, že u iných vírusových ochorení mimo Sars-Cov2 sa nepertraktuje ich mutačná schopnosť. Pritom ako vieme, žiaden vírus nie je statický, ale reaguje na zmeny prostredia, preto medzi nami ako hostiteľoch prežíva.
Upravené 29. 8. 2021 o 14:36

A prirodzene prekonaná choroba vytvára celoživotnú imunitu nielen na konkrétny kmeň ale i na prípadné mutácie


Mudro pises, Otec, rad si Ta citam, ale vstup si do svedomia- nepoznas ludi, co dostali covid 2x po sebe v priebehu 1/2 roka?


[quote="pid:31141, uid:77"]A prirodzene prekonaná choroba vytvára celoživotnú imunitu nielen na konkrétny kmeň ale i na prípadné mutácie[/quote] Mudro pises, Otec, rad si Ta citam, ale vstup si do svedomia- nepoznas ludi, co dostali covid 2x po sebe v priebehu 1/2 roka?

Mudro pises, Otec, rad si Ta citam, ale vstup si do svedomia- nepoznas ludi, co dostali covid 2x po sebe v priebehu 1/2 roka?
ruku na srdce, plne doverujes PCR testom?


[quote="pid:31413, uid:642"]Mudro pises, Otec, rad si Ta citam, ale vstup si do svedomia- nepoznas ludi, co dostali covid 2x po sebe v priebehu 1/2 roka?[/quote]ruku na srdce, plne doverujes PCR testom?

Moderator

A co to znamená , dostat dvakrát po sobě chřipku ?
To , že ten člověk po zdravotní stránce není v pořádku . Jeho tělo se z nějakého důvodu nedokáže poprat s tlakem prostředí . Chyba může být genetická po předcích , současná z jeho životního konání a nebo obojí . Znám člověka který byl tlustý jako prase , dokázal prochlastat dva dny v kuse , kouřil jako komín . Ale jen do okamžiku , kdy mu začala hrozit smrt z těžké cukrovky . Zhubl , nepije , nekouří .
Takže to , že někdo onemocní či onemocní opakovaně , je řeč jazyku životních okolností .


A co to znamená , dostat dvakrát po sobě chřipku ? To , že ten člověk po zdravotní stránce není v pořádku . Jeho tělo se z nějakého důvodu nedokáže poprat s tlakem prostředí . Chyba může být genetická po předcích , současná z jeho životního konání a nebo obojí . Znám člověka který byl tlustý jako prase , dokázal prochlastat dva dny v kuse , kouřil jako komín . Ale jen do okamžiku , kdy mu začala hrozit smrt z těžké cukrovky . Zhubl , nepije , nekouří . Takže to , že někdo onemocní či onemocní opakovaně , je řeč jazyku životních okolností .

Peková: "Deti by sa nemali očkovať..."
SMRAD: "Ktoré máte na mysli? Do dvanásť rokov?"
Peková: " Mám na mysli deti do 35 rokov..."
https://cnn.iprima.cz/sledujte-v-tv-zadne-distance-a-rousky-vsichni-do-skol-a-do-prace-rika-pekova-32599?fbclid=IwAR1RVkIloYrzTTphXlmEYb0Wq2yQuaSnJ1jplfWOf6uyEC_YWn8DyEmQljE


Peková: "Deti by sa nemali očkovať..." SMRAD: "Ktoré máte na mysli? Do dvanásť rokov?" Peková: " Mám na mysli deti do 35 rokov..." https://cnn.iprima.cz/sledujte-v-tv-zadne-distance-a-rousky-vsichni-do-skol-a-do-prace-rika-pekova-32599?fbclid=IwAR1RVkIloYrzTTphXlmEYb0Wq2yQuaSnJ1jplfWOf6uyEC_YWn8DyEmQljE

dostat dvakrát po sobě chřipku ?

Dvakrát nelze! Při prvním průchodu se automaticky vytváří protilátky, které podruhé tu samou variantu úspěšně blokují, včetně blízkých mutací. To platí obecně, bez covid-divadelní lží.
Jestliže jsi dostal nedlouho poté zase chřipku znamená to, že jsi díky oslabení reagoval na již zcela jiný patogen/virus chřipky jiné skupiny/kmen. Avšak za sezonu vždy řádí pouze jedna varianta, nikdy ne dva různé kmeny ! ! !


Stalo se kdysi dávno v Přerovských strojírnách ještě za socialismu:
Na počátku chřipkové sezony ještě před příchodem - jinak to očkování nemá smysl, opět nabízeli očkování (vstřik oslabeného viru předpokládaného příchozího kmene do nosu). Doktor, v závodní jídelně, jenom tomu, kdo chtěl!
Jenže tehdy se jim ta šarže nepovedla a virus potvora nebyl tak mrtvý, jak si mysleli. Takže všichni očkovaní většinou brzo onemocněli ještě před příchodem nákazy, kdy i počasí bylo nechřipkové - na ten loňský kmen, tedy na loňskou variantu chřipky, která byla předpokládána, že přijde.
A protože byli oslabeni, tak poté onemocněli ještě jednou na tu právě přišlou variantu/kmen ... zcela jiný průběh chřipkového onemocnění.

Oproti tomu ti, co se očkovat nedali, těm se většinou chřipka zcela vyhnula. Tehdy loňská i letošní. smile


Pokud se tedy někdo bojí chřipky, pak je tu spolehlivý návod, jak s ní zamést. Již jsem to zde několikrát uváděl, myslím že opakování neuškodí.
"30.09.2014 Chřipka a imunita" http://badatel-mysteria.cz/archiv/15/2014-09-30.html


[quote="pid:31417, uid:185"]dostat dvakrát po sobě chřipku ?[/quote] **Dvakrát nelze!** Při prvním průchodu se automaticky vytváří protilátky, které podruhé tu samou variantu úspěšně blokují, včetně blízkých mutací. To platí obecně, bez covid-divadelní lží. Jestliže jsi dostal nedlouho poté zase chřipku znamená to, že jsi díky oslabení reagoval na již zcela jiný patogen/virus chřipky jiné skupiny/kmen. Avšak **za sezonu vždy řádí pouze jedna varianta, nikdy ne dva různé kmeny** ! ! ! Stalo se kdysi dávno v Přerovských strojírnách ještě za socialismu: _Na počátku chřipkové sezony ještě před příchodem - jinak to očkování nemá smysl, opět nabízeli očkování (vstřik oslabeného viru předpokládaného příchozího kmene do nosu). Doktor, v závodní jídelně, jenom tomu, kdo chtěl! Jenže tehdy se jim ta šarže nepovedla a virus potvora nebyl tak mrtvý, jak si mysleli. Takže všichni očkovaní většinou brzo onemocněli ještě před příchodem nákazy, kdy i počasí bylo nechřipkové - na ten loňský kmen, tedy na loňskou variantu chřipky, která byla předpokládána, že přijde. A protože byli oslabeni, tak poté onemocněli ještě jednou na tu právě přišlou variantu/kmen ... zcela jiný průběh chřipkového onemocnění._ Oproti tomu ti, co se očkovat nedali, těm se většinou chřipka zcela vyhnula. Tehdy loňská i letošní. ]:) Pokud se tedy někdo bojí chřipky, pak je tu spolehlivý návod, jak s ní zamést. Již jsem to zde několikrát uváděl, myslím že opakování neuškodí. "**30.09.2014 Chřipka a imunita**" http://badatel-mysteria.cz/archiv/15/2014-09-30.html

Jenom poznámku k imunitě, co se týče mých zkušeností, tak na rýmu, chřipku, angínu, atd. VŽDY používám hladovění a za 3 dny jsem OK.


Jenom poznámku k imunitě, co se týče mých zkušeností, tak na rýmu, chřipku, angínu, atd. VŽDY používám hladovění a za 3 dny jsem OK.

Jenom poznámku k imunitě, co se týče mých zkušeností, tak na rýmu, chřipku, angínu, atd. VŽDY používám hladovění a za 3 dny jsem OK


mozem len potvrdit,
a ak sa k tomu prida otuzovanie tak coronna, pardon chripka moze ist ta tam


[quote="pid:31681, uid:473"]Jenom poznámku k imunitě, co se týče mých zkušeností, tak na rýmu, chřipku, angínu, atd. VŽDY používám hladovění a za 3 dny jsem OK[/quote] mozem len potvrdit, a ak sa k tomu prida otuzovanie tak coronna, pardon chripka moze ist ta tam

No dnes tvrdá zrážka s vakcinacistom, nebolo vyhnutia. Firma určila, ktorý ... určí moju spôsobilosť na prácu, takže som musel. No a po počiatočnom korektnom priebehu došla otázka, či som očkovaný. Samozrejme, že nie a ani sa nebudem. A tu sa spustil automatizovaný psojarčuškovský program, ktorý v závere znel, že ak opäť dostanem Covid, tak umriem. Nevedel som, či sa smiať či plakať. Dokonca sa vakcinátor vysmieval svojim odvážnym kolegom, či časopisu Lancet.


No dnes tvrdá zrážka s vakcinacistom, nebolo vyhnutia. Firma určila, ktorý ... určí moju spôsobilosť na prácu, takže som musel. No a po počiatočnom korektnom priebehu došla otázka, či som očkovaný. Samozrejme, že nie a ani sa nebudem. A tu sa spustil automatizovaný psojarčuškovský program, ktorý v závere znel, že ak opäť dostanem Covid, tak umriem. Nevedel som, či sa smiať či plakať. Dokonca sa vakcinátor vysmieval svojim odvážnym kolegom, či časopisu Lancet.

Otče , příště se toho magora zeptej , jaká je jeho odbornost a proč je přesvědčen o tom , že může ostatní lidi přesvědčovat o něčem , čemu rozumí jako koza petrželi .
Je potřeba přehrát proces dokazování na jejich hřiště a stále je tam tlačit . Po chvíli dojdou chabě naučené argumenty , dostaví se nouze a potom už následuje prohra při výbuchu emocí .
Mě se nedávno pokoušela školit pokladní v Tescu , ohledně hadru na tlamě . Když jsem se jí optal , zda tím myslí náhubek , tak jsem jí vyhodil z nacvičeného konceptu , takže se jen zmohla na koktání o respirátoru .
Poté co jsem se jí dále zeptal , zda tím budu nesmrtelný , tak to vzdala . Jakmile se dostanou mimo svůj naučený program , tak se začínají topit .


Otče , příště se toho magora zeptej , jaká je jeho odbornost a proč je přesvědčen o tom , že může ostatní lidi přesvědčovat o něčem , čemu rozumí jako koza petrželi . Je potřeba přehrát proces dokazování na jejich hřiště a stále je tam tlačit . Po chvíli dojdou chabě naučené argumenty , dostaví se nouze a potom už následuje prohra při výbuchu emocí . Mě se nedávno pokoušela školit pokladní v Tescu , ohledně hadru na tlamě . Když jsem se jí optal , zda tím myslí náhubek , tak jsem jí vyhodil z nacvičeného konceptu , takže se jen zmohla na koktání o respirátoru . Poté co jsem se jí dále zeptal , zda tím budu nesmrtelný , tak to vzdala . Jakmile se dostanou mimo svůj naučený program , tak se začínají topit .

Otče , příště se toho magora zeptej , jaká je jeho odbornost a proč je přesvědčen o tom , že může ostatní lidi přesvědčovat o něčem , čemu rozumí jako koza petrželi .


K tomu magorovi sa s najväčšou pravdepodobnosťou už asi nedostanem, ale ako z kontextu vyplýva, išlo o lekára ambulancie pracovného lekárstva.


Čo ma ale potešilo, aj keď to už nevedel, ale po mojom odchode sa vyjadril, že z nášho okresu k nemu chodia takýto "zadubenci", myslel si, že ho nepočujem. Som rád, že nie som prvý ani sám. Som zvedavý, ako sa mu zmení rétorika, keď mu klientela prestane dochádzať z dôvodu vymierania.


[quote="pid:31693, uid:185"]Otče , příště se toho magora zeptej , jaká je jeho odbornost a proč je přesvědčen o tom , že může ostatní lidi přesvědčovat o něčem , čemu rozumí jako koza petrželi .[/quote] K tomu magorovi sa s najväčšou pravdepodobnosťou už asi nedostanem, ale ako z kontextu vyplýva, išlo o lekára ambulancie pracovného lekárstva. Čo ma ale potešilo, aj keď to už nevedel, ale po mojom odchode sa vyjadril, že z nášho okresu k nemu chodia takýto "zadubenci", myslel si, že ho nepočujem. Som rád, že nie som prvý ani sám. Som zvedavý, ako sa mu zmení rétorika, keď mu klientela prestane dochádzať z dôvodu vymierania.
Upravené 2. 9. 2021 o 14:35

Neviem, či si pamätáte, ako krátko po vypuknutí vojny na Ukrajine sa v nejakej kaplnke objavila freska "Svätých karateľov"...
61312588f0f5a


Tu sa vyslovene ponúka možnosť, aby podobné fresky vznikali aj na Slovensku v súvislosti so svätým Covidom. Hoc aj z recesie.
Mali by tam stáť vakcinátori v skafandri so svätožiarami. Vojaci, ktorí v zime organizovali celoštátne testovanie. Svätý Krčméry so zapichnutou ihlou v ramene. Jarčuška v bielom plášti a injekciami v oboch rukách. Atď...


Neviem, či si pamätáte, ako krátko po vypuknutí vojny na Ukrajine sa v nejakej kaplnke objavila freska "Svätých karateľov"... ![61312588f0f5a](serve/attachment&path=61312588f0f5a) Tu sa vyslovene ponúka možnosť, aby podobné fresky vznikali aj na Slovensku v súvislosti so svätým Covidom. Hoc aj z recesie. Mali by tam stáť vakcinátori v skafandri so svätožiarami. Vojaci, ktorí v zime organizovali celoštátne testovanie. Svätý Krčméry so zapichnutou ihlou v ramene. Jarčuška v bielom plášti a injekciami v oboch rukách. Atď...
3.53k
21
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept