Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 27.08.2021
Y

Rusko
-Opet zacina letecka doprava se tremi zememi – Jizni Korea, Dominikanska republika a Ceska republika.
-President Putin se setkal s vudcem Severni Osetie, projednavali socialne-ekonomickou situaci.
-Mluvci presidenta, Peskov, oznamil, ze 1. zari zacne navsteva V.V. Putina na Dalnem Vychode. Zucastni se i Vychodniho ekonomickeho fora – bude se konat od 2. - 4. zari 2021.
-S. Lavrov dnes ukonci svoji navstevu Evropy. Navstivil Madarsko, Rakousko a dnes ma v Italii nekolik setkani vc. s premierem Dragi.
-Rusky soud dal velke pokuty americkym spolecnostem Google a Twitter – 32 mil. Rublu.


Afganistan
Terakty:
2 na letisti
4 behem dne a noci, nektere zpravy uvadi 6
Taliban nema ucast na techto dejstvich. IGIL vzal na sebe vsechny utoky. V Afganistanu je nekolik tisic bojovniku IGILu. Premistili se (je) do Afganistanu a
nyni jsou premistovani neoznacenymi vrtulniky NATA na severni hranici Afg.
Ztraty z teraktu – 103 mrtvych, z nich 28 Talibancu, 13 vojaku USA a 18 vojaku USA tezce zranenych. U mistniho obyvatelstva budou ztraty jeste vetsi, je i okolo 200 ranenych.


USA
Tam udalosti v Afganistanu zpusobily velky rozruch.
Republikanci zadaji odstoupeni 5ti osob:
-presidenta Bidena
-vice Harris
-minista obrany Austina
-statniho tajemnika Blinkena
-predsedy vyboru nacelniku stabu Mile?
Bud bude impeachament nebo maji odstoupit sami.
Trump dal rozhovor FOXnews.


Francie
Brzy budou presidentske volby. Je takovy politik Berni, byvaly min. zahr. veci. Prohlasil, ze bude kandidovat na misto presidenta Francie. Je republikanec.
Macron i Le Pen maji nizka ohodnoceni.
Ve Francii vsude vyhravaji pravocentriste nebo jeste vice konzervativci.
Volby maji byt najare 2022.
https://www.youtube.com/watch?v=fuqXupy50j8


**Rusko** -Opet zacina letecka doprava se tremi zememi – Jizni Korea, Dominikanska republika a Ceska republika. -President Putin se setkal s vudcem Severni Osetie, projednavali socialne-ekonomickou situaci. -Mluvci presidenta, Peskov, oznamil, ze 1. zari zacne navsteva V.V. Putina na Dalnem Vychode. Zucastni se i Vychodniho ekonomickeho fora – bude se konat od 2. - 4. zari 2021. -S. Lavrov dnes ukonci svoji navstevu Evropy. Navstivil Madarsko, Rakousko a dnes ma v Italii nekolik setkani vc. s premierem Dragi. -Rusky soud dal velke pokuty americkym spolecnostem Google a Twitter – 32 mil. Rublu. **Afganistan** Terakty: 2 na letisti 4 behem dne a noci, nektere zpravy uvadi 6 Taliban nema ucast na techto dejstvich. IGIL vzal na sebe vsechny utoky. V Afganistanu je nekolik tisic bojovniku IGILu. Premistili se (je) do Afganistanu a nyni jsou premistovani neoznacenymi vrtulniky NATA na severni hranici Afg. Ztraty z teraktu – 103 mrtvych, z nich 28 Talibancu, 13 vojaku USA a 18 vojaku USA tezce zranenych. U mistniho obyvatelstva budou ztraty jeste vetsi, je i okolo 200 ranenych. **USA** Tam udalosti v Afganistanu zpusobily velky rozruch. Republikanci zadaji odstoupeni 5ti osob: -presidenta Bidena -vice Harris -minista obrany Austina -statniho tajemnika Blinkena -predsedy vyboru nacelniku stabu Mile? Bud bude impeachament nebo maji odstoupit sami. Trump dal rozhovor FOXnews. **Francie** Brzy budou presidentske volby. Je takovy politik Berni, byvaly min. zahr. veci. Prohlasil, ze bude kandidovat na misto presidenta Francie. Je republikanec. Macron i Le Pen maji nizka ohodnoceni. Ve Francii vsude vyhravaji pravocentriste nebo jeste vice konzervativci. Volby maji byt najare 2022. https://www.youtube.com/watch?v=fuqXupy50j8
Upravené 27. 8. 2021 o 12:41
301
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept