Zahraničná politika
Afghánský politik tajně pro PL: „USA sledují zcela jiný záměr. Cíl je Putin ..."

Afghánský politik tajně pro PL: „USA sledují zcela jiný záměr. Cíl je Putin


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/armada-policie/Afghansky-politik-tajne-pro-PL-USA-sleduji-zcela-jiny-zamer-Cil-je-Putin-Jde-o-Turkmenistan-a-Tadzikistan-Co-dela-NATO-kde-je-Brusel-674894


Satelitní snímky měly odhalit extrémní množství zbraní a techniky, kterou USA nechaly v Afghánistánu. Tálibán nevěřil. Ostatní státy se klepou hrůzou


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Satelitni-snimky-mely-odhalit-extremni-mnozstvi-zbrani-a-techniky-kterou-USA-nechaly-v-Afghanistanu-Taliban-neveril-Ostatni-staty-se-klepou-hruzou-674794


Pro někoho novum pro někoho jasný fakt ...


Afghánský politik tajně pro PL: „USA sledují zcela jiný záměr. Cíl je Putin https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/armada-policie/Afghansky-politik-tajne-pro-PL-USA-sleduji-zcela-jiny-zamer-Cil-je-Putin-Jde-o-Turkmenistan-a-Tadzikistan-Co-dela-NATO-kde-je-Brusel-674894 Satelitní snímky měly odhalit extrémní množství zbraní a techniky, kterou USA nechaly v Afghánistánu. Tálibán nevěřil. Ostatní státy se klepou hrůzou https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Satelitni-snimky-mely-odhalit-extremni-mnozstvi-zbrani-a-techniky-kterou-USA-nechaly-v-Afghanistanu-Taliban-neveril-Ostatni-staty-se-klepou-hruzou-674794 Pro někoho novum pro někoho jasný fakt ...

Afghánský politik je proamerická krysa , která tak jako mnoho krys po celém světě , zaprodala svůj národ . Ted má strach z toho , co mu tato zrada vynese .
Tady je další plačtivý článek , který je ušitý na míru .
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/tlumocnikovu-bratru-prisel-dopis-s-ortelem-smrti-40370238
Moc dobře si vzpomínám na oslavné články "ozbrojené opozice" takže ISIL , který je nepravidelnou armádou v podstatě tajných služeb , které slouží k oblbování ovcí .
Co se dělo po druhé sv. válce všude ve světě ? Potrestání viníků , zrádců , fašistů , kolaborantů . Takže vlastně totéž , co se děje i v Afghánistánu .
Nevzpomínám si na případ , kdy by Taliban usiloval o využití svého vlivu jinde , než v Afghánistánu . Ale velice dobře si vzpomínám na to , jak "ozbrojená opozice" - ISIL , která by v USA byla okamžitě rozbombardovaná do mrtě , vyhrožovala z území Sýrie , jak s Talibanem zatočí .
Pravda bývá na půl cesty , ale tady si zřejmě vzala dovolenou .


Afghánský politik je proamerická krysa , která tak jako mnoho krys po celém světě , zaprodala svůj národ . Ted má strach z toho , co mu tato zrada vynese . Tady je další plačtivý článek , který je ušitý na míru . https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/tlumocnikovu-bratru-prisel-dopis-s-ortelem-smrti-40370238 Moc dobře si vzpomínám na oslavné články "ozbrojené opozice" takže ISIL , který je nepravidelnou armádou v podstatě tajných služeb , které slouží k oblbování ovcí . Co se dělo po druhé sv. válce všude ve světě ? Potrestání viníků , zrádců , fašistů , kolaborantů . Takže vlastně totéž , co se děje i v Afghánistánu . Nevzpomínám si na případ , kdy by Taliban usiloval o využití svého vlivu jinde , než v Afghánistánu . Ale velice dobře si vzpomínám na to , jak "ozbrojená opozice" - ISIL , která by v USA byla okamžitě rozbombardovaná do mrtě , vyhrožovala z území Sýrie , jak s Talibanem zatočí . Pravda bývá na půl cesty , ale tady si zřejmě vzala dovolenou .

Ten "jiný plán" je opět podle starých not Britů a MI6 . Pořád pracují na 6.prioritě a pořád to nedotahují. Tady si ten plán zasadili do prostředí, kde se dávají dohromady 3 až 4 silní hráči (Rusko,Čína,Indie a Írán) a za dvěma stojí i globální (nepanarinovské) elity. A mají rozhodně jednoho společného jmenovatele . Likvidovat v této části 6. prioritu Anglosasů a začít pracovat na 4.prioritě a posléze se snažit o kompromis na těch vyšších.
Šustění dolarem dnes není atraktivní, po dobře zorganizovaném divadle v Kábulu to je jasné i méně chápavým aktérům. Je pozoruhodná tvůrčí sterilita Moorových chlapců, kteří tvrdošijně recyklují své již jednou prošvihlé scénáře pro podvraťáctví. Pro ruskou tradičně velmi dobře predikující diplomacii je to dobrá rozcvička a Serjoža to předvádí v plném lesku.


Ten "jiný plán" je opět podle starých not Britů a MI6 . Pořád pracují na 6.prioritě a pořád to nedotahují. Tady si ten plán zasadili do prostředí, kde se dávají dohromady 3 až 4 silní hráči (Rusko,Čína,Indie a Írán) a za dvěma stojí i globální (nepanarinovské) elity. A mají rozhodně jednoho společného jmenovatele . Likvidovat v této části 6. prioritu Anglosasů a začít pracovat na 4.prioritě a posléze se snažit o kompromis na těch vyšších. Šustění dolarem dnes není atraktivní, po dobře zorganizovaném divadle v Kábulu to je jasné i méně chápavým aktérům. Je pozoruhodná tvůrčí sterilita Moorových chlapců, kteří tvrdošijně recyklují své již jednou prošvihlé scénáře pro podvraťáctví. Pro ruskou tradičně velmi dobře predikující diplomacii je to dobrá rozcvička a Serjoža to předvádí v plném lesku.
719
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept