Zahraničná politika
Rusko a Saúdská Arábie podepsaly dohodu o vojenské spolupráci

Rusko a Saúdská Arábie podepsaly dohodu o vojenské spolupráci. Dokument podepsal za přítomnosti ruského ministra obrany Sergeje Šojgu v pondělí 23. srpna jeho zástupce Alexander Fomin a náměstek ministra obrany království, princ Khaled bin Salman Al-Saud.


Šoigu během setkání se saúdským princem řekl, že ruské vojenské oddělení se zavázalo dynamickému rozvoji vojensko-technické spolupráce (MTC) s královstvím.


Ministr poděkoval princi za účast na Mezinárodním vojensko-technickém fóru VII „Armáda-2021“.


"Na jeho pracovištích se budete moci seznámit s nejnovějšími ruskými návrhy, včetně těch, které se v Sýrii osvědčily," řekl Shoigu.


Zdůraznil, že osobní přítomnost prince na fóru považuje ruská strana za potvrzení směřování Saúdské Arábie k dalšímu posílení spolupráce s Ruskem.


Shoigu dodal, že důvěryhodné a uctivé vztahy mezi hlavami Ruska a Saúdské Arábie přispívají ke konstruktivnímu dialogu mezi vojenskými útvary zemí.


Princ Khaled bin Salman Al-Saud zase zdůraznil, že Saúdská Arábie je odhodlána posílit spolupráci s Ruskou federací.


"Chtěl jsem od svého vedení vyjádřit naši odhodlanost pokračovat v posilování vztahů, které se mezi našimi zeměmi historicky vyvinuly." Jsem přesvědčen, že v budoucnu budeme tyto vztahy nadále rozvíjet a posilovat, budeme plnit tužby našich lidí a realizovat je, “řekl.


Náměstek ministra obrany království uvedl, že to přispěje ke stabilizaci, posílení bezpečnosti a obecné reakci na všechny moderní výzvy.
https://iz.ru/1211463/2021-08-23/rossiia-i-saudovskaia-araviia-podpisali-soglashenie-o-voennom-sotrudnichestve


"Na jeho pracovištích se budete moci seznámit s nejnovějšími ruskými návrhy, včetně těch, které se v Sýrii osvědčily," řekl Shoigu.


Salman moc dobře ví, že americké zbraně, které jím za 50 miliard vnutil Trump, v Sýrii se zrovna neosvědčily. smile


Zřejmě Saúdská Arábie chystá manévr, který USA bude hodně bolet...


Rusko a Saúdská Arábie podepsaly dohodu o vojenské spolupráci. Dokument podepsal za přítomnosti ruského ministra obrany Sergeje Šojgu v pondělí 23. srpna jeho zástupce Alexander Fomin a náměstek ministra obrany království, princ Khaled bin Salman Al-Saud. Šoigu během setkání se saúdským princem řekl, že ruské vojenské oddělení se zavázalo dynamickému rozvoji vojensko-technické spolupráce (MTC) s královstvím. Ministr poděkoval princi za účast na Mezinárodním vojensko-technickém fóru VII „Armáda-2021“. "Na jeho pracovištích se budete moci seznámit s nejnovějšími ruskými návrhy, včetně těch, které se v Sýrii osvědčily," řekl Shoigu. Zdůraznil, že osobní přítomnost prince na fóru považuje ruská strana za potvrzení směřování Saúdské Arábie k dalšímu posílení spolupráce s Ruskem. Shoigu dodal, že důvěryhodné a uctivé vztahy mezi hlavami Ruska a Saúdské Arábie přispívají ke konstruktivnímu dialogu mezi vojenskými útvary zemí. Princ Khaled bin Salman Al-Saud zase zdůraznil, že Saúdská Arábie je odhodlána posílit spolupráci s Ruskou federací. "Chtěl jsem od svého vedení vyjádřit naši odhodlanost pokračovat v posilování vztahů, které se mezi našimi zeměmi historicky vyvinuly." Jsem přesvědčen, že v budoucnu budeme tyto vztahy nadále rozvíjet a posilovat, budeme plnit tužby našich lidí a realizovat je, “řekl. Náměstek ministra obrany království uvedl, že to přispěje ke stabilizaci, posílení bezpečnosti a obecné reakci na všechny moderní výzvy. https://iz.ru/1211463/2021-08-23/rossiia-i-saudovskaia-araviia-podpisali-soglashenie-o-voennom-sotrudnichestve "Na jeho pracovištích se budete moci seznámit s nejnovějšími ruskými návrhy, včetně těch, které se v Sýrii osvědčily," řekl Shoigu. Salman moc dobře ví, že americké zbraně, které jím za 50 miliard vnutil Trump, v Sýrii se zrovna neosvědčily. :) Zřejmě Saúdská Arábie chystá manévr, který USA bude hodně bolet...

A asi nebude ani prvni ani posledni....
To, ze maji dohodu o oleji a plynu. a kontroluji svetove ceny....... a pomalu likviduji US tezbu z bridlicovych lozisek byl jen zacatek....
asi se poucily z toho "emerickeho....nemame pratele ale pouze svoje zajmy....a nase zajmy jsou jit se silnejsim....

Zřejmě Saúdská Arábie chystá manévr, který USA bude hodně bolet...


A asi nebude ani prvni ani posledni.... To, ze maji dohodu o oleji a plynu. a kontroluji svetove ceny....... a pomalu likviduji US tezbu z bridlicovych lozisek byl jen zacatek.... asi se poucily z toho "emerickeho....nemame pratele ale pouze svoje zajmy....a nase zajmy jsou jit se silnejsim....[quote="pid:30905, uid:158"]Zřejmě Saúdská Arábie chystá manévr, který USA bude hodně bolet...[/quote]

Ten šrot amíků se neosvědčil ani proti Jemenu , kde měla být svedena krátká vítězná válčička .
A s tímhle šrotem hrozí na hranicích medvěda a štětky z médeí jim hlasitě přizvukují .


Ten šrot amíků se neosvědčil ani proti Jemenu , kde měla být svedena krátká vítězná válčička . A s tímhle šrotem hrozí na hranicích medvěda a štětky z médeí jim hlasitě přizvukují .

šrot amíků
Jestli náhodou nebude i ta armáda z personálního pohledu šrotem ...


[quote="pid:30920, uid:185"]šrot amíků[/quote]Jestli náhodou nebude i ta armáda z personálního pohledu šrotem ...

Rusko a Saúdská Arábie podepsaly dohodu o vojenské spolupráci.
Připadá mi to také jako lehké komplikace pro Irán. Respektive pro ty, kteří Irán směrují do role hegemona.


[quote="pid:30905, uid:158"]Rusko a Saúdská Arábie podepsaly dohodu o vojenské spolupráci.[/quote]Připadá mi to také jako lehké komplikace pro Irán. Respektive pro ty, kteří Irán směrují do role hegemona.

Harmonika započala fázi roztahování. Ruská globální politika nepracuje v módu PROTI , ale S s tím, že v procesech přebírá řízení a tedy směr. Nevytváří si nepřátele (na úrovni států a národů), ale vytváří si partnery v širokém spektru hloubky vzájemné spolupráce. I to je jeden ze základních rysů ruské diplomacie a ten se táhne trvale už po staletí. Anglosasové podle hesla "nemáme stálé přátele, jen stálé zájmy" musí logicky tuhle vleklou válku prohrát, což velmi dobře demonstruje jejich vnější politika PaX Americana posledních minimálně 30 let.Nemít partnery v 8-mi miliardovém Světě - to je rozsudek smrti. Anglosas bude na konci této historické cesty opovrhovaným vyvrhelem lidské populace. Prašivinou.


Harmonika započala fázi roztahování. Ruská globální politika nepracuje v módu **PROTI** , ale **S** s tím, že v procesech přebírá řízení a tedy směr. Nevytváří si nepřátele (na úrovni států a národů), ale vytváří si partnery v širokém spektru hloubky vzájemné spolupráce. I to je jeden ze základních rysů ruské diplomacie a ten se táhne trvale už po staletí. Anglosasové podle hesla "nemáme stálé přátele, jen stálé zájmy" musí logicky tuhle vleklou válku prohrát, což velmi dobře demonstruje jejich vnější politika PaX Americana posledních minimálně 30 let.Nemít partnery v 8-mi miliardovém Světě - to je rozsudek smrti. Anglosas bude na konci této historické cesty opovrhovaným vyvrhelem lidské populace. Prašivinou.
638
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept