Zahraničná politika
Sýrie může vstoupit do ODKB...

Zástupce ministerstva obrany Ruské federace Kartapolov: Sýrie může vstoupit do ODKB (Оrganizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti - Arménie, Bělorusko, Kazachstán, Kyrgyzstán, Rusko, Tádžikistán) + shrnutí současných možností ruských raketových respektive síťově-centrických systémů versus Západ (pouze v ruštině)


https://www.youtube.com/watch?v=x_J2s4Xemmk


Zástupce ministerstva obrany Ruské federace Kartapolov: Sýrie může vstoupit do ODKB (Оrganizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti - Arménie, Bělorusko, Kazachstán, Kyrgyzstán, Rusko, Tádžikistán) + shrnutí současných možností ruských raketových respektive síťově-centrických systémů versus Západ (pouze v ruštině) https://www.youtube.com/watch?v=x_J2s4Xemmk
Upravené 27. 8. 2021 o 12:05

Je to urcite velky uspech a potvrzeni kvalit ruskych zbrani ktere slouzi k zabezpeceni bezpecnosti zeme....
Ostatni zeme to registruji a dalsi objednavky zbrani budou nasledovat....
Zatim ale rakety letaji porad jednim smerem z Izraele na Syrii.....snad by to chtelo poslat take par raket opacnym smerem...aby i krivonosi meli moznost otestovat svuj" emericky obranny system.


Je to urcite velky uspech a potvrzeni kvalit ruskych zbrani ktere slouzi k zabezpeceni bezpecnosti zeme.... Ostatni zeme to registruji a dalsi objednavky zbrani budou nasledovat.... Zatim ale rakety letaji porad jednim smerem z Izraele na Syrii.....snad by to chtelo poslat take par raket opacnym smerem...aby i krivonosi meli moznost otestovat svuj" emericky obranny system.

meli moznost otestovat svuj" emericky obranny system.


Vždyť ho testovali zcela nedávno...


Rusům stačí stále více přitvrzovat proti jejich útokům, tím jim dávají najevo více než dost. Politika Ruska nikdy nebyla konfrontační a nemyslím, že by s tím chtěli začínat. Navíc tam přece nejde jen o Izrael, tam se střetávají zájmy všech... Myslím, že jsem nedávno někde zahlédla, že se tam "ztratila" nějaká německá ponorka...
https://avia.pro/news/nemeckaya-podvodnaya-lodka-napravivshayasya-k-rossiyskim-bazam-v-sirii-perestala-vyhodit-na


Takže ty svaly si tam neukazuje jen Sýrie verus Izrael, je to poněkud složitější...


Takové začlenění Sýrie do fakticky obranného vojenského bloku k Rusku, to by byl velmi důrazný krok potřebným směrem, kam se na to hrabe nějaké testování izraelských vojenských systémů. Znamenalo by to tvrdé začlenění Sýrie do jejich společenství, aby nemohla couvnout, kdy si vzpomene, až bude vytažena z bryndy a také by to otevřelo ruce k její lepší obraně. Rázem by přítomnost Amíků či Turků byla vnímána poněkud jinak... Myslím, že by se tam už dlouho neudrželi.


Navíc by se tím rozšířil okruh osob, které musí řešit tyto mezinárodní problémy a podle nich posuzovat možné problémy vznikající přímo u nich doma, tj. rozšiřovaly by si povinně obzory správným směrem a navíc se přitom učily spolupracovat... Také občané daných států se tímpádem dozvědí více, když se to dotýká přímo i jejich země a jejich vojáků. Samé plusy.


Uvidíme, zda se povede realizovat. Okno bylo otevřeno...


Ještě dodám k těm zkušenostem, které by ostatní státy nasbíraly, jestliže by se účastnily obrany Sýrie. Ono je něco jiného dívat se na to v televizi, z hlediska jejich vojáků (kteří mají příbuzné, kterým mohou vyprávět atd.) a něco jiného je být přímo na místě a vidět, jak to reálně vypadá a hlavně důsledky... NA VLASTNÍ OČI! To potom zavře hubu různým těm pátokoloňáckým propagandistům úplně nejlépe.


[quote="pid:30831, uid:346"]meli moznost otestovat svuj" emericky obranny system.[/quote] Vždyť ho testovali zcela nedávno... Rusům stačí stále více přitvrzovat proti jejich útokům, tím jim dávají najevo více než dost. Politika Ruska nikdy nebyla konfrontační a nemyslím, že by s tím chtěli začínat. Navíc tam přece nejde jen o Izrael, tam se střetávají zájmy všech... Myslím, že jsem nedávno někde zahlédla, že se tam "ztratila" nějaká německá ponorka... https://avia.pro/news/nemeckaya-podvodnaya-lodka-napravivshayasya-k-rossiyskim-bazam-v-sirii-perestala-vyhodit-na Takže ty svaly si tam neukazuje jen Sýrie verus Izrael, je to poněkud složitější... Takové začlenění Sýrie do fakticky obranného vojenského bloku k Rusku, to by byl velmi důrazný krok potřebným směrem, kam se na to hrabe nějaké testování izraelských vojenských systémů. Znamenalo by to tvrdé začlenění Sýrie do jejich společenství, aby nemohla couvnout, kdy si vzpomene, až bude vytažena z bryndy a také by to otevřelo ruce k její lepší obraně. Rázem by přítomnost Amíků či Turků byla vnímána poněkud jinak... Myslím, že by se tam už dlouho neudrželi. Navíc by se tím rozšířil okruh osob, které musí řešit tyto mezinárodní problémy a podle nich posuzovat možné problémy vznikající přímo u nich doma, tj. rozšiřovaly by si povinně obzory správným směrem a navíc se přitom učily spolupracovat... Také občané daných států se tímpádem dozvědí více, když se to dotýká přímo i jejich země a jejich vojáků. Samé plusy. Uvidíme, zda se povede realizovat. Okno bylo otevřeno... Ještě dodám k těm zkušenostem, které by ostatní státy nasbíraly, jestliže by se účastnily obrany Sýrie. Ono je něco jiného dívat se na to v televizi, z hlediska jejich vojáků (kteří mají příbuzné, kterým mohou vyprávět atd.) a něco jiného je být přímo na místě a vidět, jak to reálně vypadá a hlavně důsledky... NA VLASTNÍ OČI! To potom zavře hubu různým těm pátokoloňáckým propagandistům úplně nejlépe.
Upravené 26. 8. 2021 o 15:23

Zatim ale rakety letaji porad jednim smerem z Izraele na Syrii


Ta nereakce Ruska na rakety z Izraele platila jen pro Netanjahua ... od výměny v Izraeli by tak již lítat neměly (ale nesleduji pravidelně zprávy).


[quote="pid:30831, uid:346"]Zatim ale rakety letaji porad jednim smerem z Izraele na Syrii[/quote] Ta nereakce Ruska na rakety z Izraele platila jen pro Netanjahua ... od výměny v Izraeli by tak již lítat neměly (ale nesleduji pravidelně zprávy).

Souhlas....jen jsem to nechtel tak ze siroka rozepisovat.... Neco jsem o tom testovani slysel i videl...a byly tam zminky o ""deravem " destniku...ale jak vime z praxe neustale se neco vyvji a zdokonaluje ... v utocne a obranne fazi, takze nedelejme predcasne zavery.


Co se tyka stredniho vychodu tak vsichni vime, ze je to stred sachovnice, kde se promitaji celosvetove zajmy.. ...nekolik stoleti ???ci tisicileti??


ODKB... pokud se to prosadi...tak to zase jak rikas podstatne zmeni situaci a Armagedon se opet priblizi..

Uvidíme


Souhlas....jen jsem to nechtel tak ze siroka rozepisovat.... Neco jsem o tom testovani slysel i videl...a byly tam zminky o ""deravem " destniku...ale jak vime z praxe neustale se neco vyvji a zdokonaluje ... v utocne a obranne fazi, takze nedelejme predcasne zavery. Co se tyka stredniho vychodu tak vsichni vime, ze je to stred sachovnice, kde se promitaji celosvetove zajmy.. ...nekolik stoleti ???ci tisicileti?? ODKB... pokud se to prosadi...tak to zase jak rikas podstatne zmeni situaci a Armagedon se opet priblizi..[quote="pid:30833, uid:125"]Uvidíme[/quote]

Izrael sa uz stazuje, ze po odchode Netanyahua prestali platit nepisane dohody s Rusom, posledny nalet 24 raket 22 zostrelenych, o 2 nebola zmienka, ale vyznelo to, ze nesposobili vaznejsie skody. Izrael prestal zrejme plnit nieco


Izrael sa uz stazuje, ze po odchode Netanyahua prestali platit nepisane dohody s Rusom, posledny nalet 24 raket 22 zostrelenych, o 2 nebola zmienka, ale vyznelo to, ze nesposobili vaznejsie skody. Izrael prestal zrejme plnit nieco
798
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept