Politika v ČR
Česká vláda i politická opozice servilně předběhly Policii ČR, ...

Česká vláda i politická opozice servilně předběhly Policii ČR, a ještě k tomu špatným směrem aneb Co bude dál v kauze „Vrbětice“


"Příznivci Andreje Babiše tvrdí, že premiér neměl jinou možnost a že byl pod tlakem. To je však charakteristické myšlení těch, kteří si předpojatým způsobem nepřipouštějí pochybení u jejich dlouhodobě oblíbeného politika. V reálu existuje vždycky jiná možnost, a to i když je politik pod tlakem. **Příznivci takového politika by se měli ptát, co je to vlastně za tlak, který na politika působí, a proč ho na sebe nechává působit. Buď politik jedná v souladu s platnými zákony ve prospěch své země, kterou ve své vrcholné politické funkci zastupuje, anebo se kvůli vlastnímu prospěchu a pro zachování své politické funkce podřizuje jinému subjektu (např. cizí mocnosti, vlivové skupině apod.), což už ale není jednání podle nejlepšího vědomí a svědomí, a často ani v souladu s platnými zákony."




"Politická opozice prostřednictvím sněmovních výborů a komisí začala ihned přijímat svá usnesení, aby údajný trestný čin ruských rozvědčíků odsoudila (viz produkt 11160). Stejně jako vládě, tak ani opozici nevadilo, že v kauze chybí relevantní důkazy, pro jejichž absenci NCOZ nemohla a stále nemůže zahájit trestní stíhání."*


https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/703-ceska-vlada-i-politicka-opozice-servilne-predbehly-policii-cr-a-jeste-k-tomu-spatnym-smerem-aneb-co-bude-dal-v-kauze-vrbetice


Česká vláda i politická opozice servilně předběhly Policii ČR, a ještě k tomu špatným směrem aneb Co bude dál v kauze „Vrbětice“ "Příznivci Andreje Babiše tvrdí, že premiér neměl jinou možnost a že byl pod tlakem. To je však charakteristické myšlení těch, kteří si předpojatým způsobem nepřipouštějí pochybení u jejich dlouhodobě oblíbeného politika. V reálu existuje vždycky jiná možnost, a to i když je politik pod tlakem. **Příznivci takového politika by se měli ptát, co je to vlastně za tlak, který na politika působí, a proč ho na sebe nechává působit. Buď politik jedná v souladu s platnými zákony ve prospěch své země, kterou ve své vrcholné politické funkci zastupuje, anebo se kvůli vlastnímu prospěchu a pro zachování své politické funkce podřizuje jinému subjektu (např. cizí mocnosti, vlivové skupině apod.), což už ale není jednání podle nejlepšího vědomí a svědomí, a často ani v souladu s platnými zákony." **** "Politická opozice prostřednictvím sněmovních výborů a komisí začala ihned přijímat svá usnesení, aby údajný trestný čin* ruských rozvědčíků* odsoudila (viz produkt 11160). Stejně jako vládě, tak ani opozici nevadilo, že v kauze chybí relevantní důkazy*, pro jejichž absenci NCOZ nemohla a stále nemůže zahájit trestní stíhání."** https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/703-ceska-vlada-i-politicka-opozice-servilne-predbehly-policii-cr-a-jeste-k-tomu-spatnym-smerem-aneb-co-bude-dal-v-kauze-vrbetice

Andrej Babiš ml. vydal prohlášení. Brání se lžím. Zde je text v plném znění linka


Andrej Babiš ml. vydal prohlášení. Brání se lžím. Zde je text v plném znění [linka](https://www.forum24.cz/andrej-babis-ml-vydal-prohlaseni-brani-se-lzim-zde-je-text-v-plnem-zneni/)

Tak to by mě fakt zajímalo jak to celé opravdu je. Proč by to ale Andrej.B. dělal tohle všechno? Jaký by měl důvod takhle znemožnit svého syna a ublížit mu takhle moc ? Nerozumím tomu.


Tak to by mě fakt zajímalo jak to celé opravdu je. Proč by to ale Andrej.B. dělal tohle všechno? Jaký by měl důvod takhle znemožnit svého syna a ublížit mu takhle moc ? Nerozumím tomu.

Všimněte si tu zdegenerovanou podobu , mezi mladým Babišem a Novotným . To je zakončení té předlouhé generační řady nadlidí . Už ted pro svá potomstva mají nedostatek kurátorů .


Všimněte si tu zdegenerovanou podobu , mezi mladým Babišem a Novotným . To je zakončení té předlouhé generační řady nadlidí . Už ted pro svá potomstva mají nedostatek kurátorů .
788
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept