Zahraničná politika
Kyjev hostí summit Krymskej platformy

Kyjev hostí summit Krymskej platformy, Slovensko zastupuje premiér Heger
147


V ukrajinskej metropole sa v pondelok uskutoční ustanovujúci summit Krymskej platformy, ktorej cieľom je dosiahnuť návrat Krymu pod zvrchovanosť Kyjeva. Na podujatí sa zúčastní vyše 40 zahraničných delegácií. Slovensko zastupuje premiér Eduard Heger.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/598369-kyjev-hosti-summit-krymskej-platformy-slovensko-zastupuje-premier-heger/


Kyjev hostí summit Krymskej platformy, Slovensko zastupuje premiér Heger 147 V ukrajinskej metropole sa v pondelok uskutoční ustanovujúci summit Krymskej platformy, ktorej cieľom je dosiahnuť návrat Krymu pod zvrchovanosť Kyjeva. Na podujatí sa zúčastní vyše 40 zahraničných delegácií. Slovensko zastupuje premiér Eduard Heger. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/598369-kyjev-hosti-summit-krymskej-platformy-slovensko-zastupuje-premier-heger/

Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu podpísať všetky krajiny


Prezident Ukrajiny uviedol, že synergia snáh krajín zúčastňujúcich sa na „krymskej platforme“ „by mala prinútiť Rusko sadnúť si za rokovací stôl o návrate polostrova“.


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky oznámil blížiace sa prijatie medzinárodnej deklarácie o Kryme v nadväznosti na takzvanú krymskú platformu, ktorá sa v pondelok otvorila v Kyjeve. Pri svojom otvorení povedal, že bude otvorený na podpis všetkým zainteresovaným krajinám.


"Synergia nášho úsilia by mala prinútiť Rusko sadnúť si za rokovací stôl o návrate polostrova," povedal. "Dnes prijímame spoločné vyhlásenie krajín zúčastňujúcich sa na krymskej platforme. Naša spoločná práca".


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12195923


Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu podpísať všetky krajiny Prezident Ukrajiny uviedol, že synergia snáh krajín zúčastňujúcich sa na „krymskej platforme“ „by mala prinútiť Rusko sadnúť si za rokovací stôl o návrate polostrova“. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky oznámil blížiace sa prijatie medzinárodnej deklarácie o Kryme v nadväznosti na takzvanú krymskú platformu, ktorá sa v pondelok otvorila v Kyjeve. Pri svojom otvorení povedal, že bude otvorený na podpis všetkým zainteresovaným krajinám. "Synergia nášho úsilia by mala prinútiť Rusko sadnúť si za rokovací stôl o návrate polostrova," povedal. "Dnes prijímame spoločné vyhlásenie krajín zúčastňujúcich sa na krymskej platforme. Naša spoločná práca". https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12195923

Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu podpísať všetky krajiny
Nie je tam preklep ? Skor by mi tam sedelo


Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu odpísať všetky krajiny
alebo
Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorá môže odpísať všetky krajiny (co ju podpisali)


[quote="pid:30488, uid:12"]Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu podpísať všetky krajiny[/quote]Nie je tam preklep ? Skor by mi tam sedelo Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorú môžu **od**písať všetky krajiny alebo Zelensky oznámil prijatie deklarácie o Kryme, ktorá môže odpísať všetky krajiny (co ju podpisali)

I my tam máme svého "rytíře smutné postavy" - "tchajwance" Vystrčila. To je ten, co už stačil rozvrtat vztahy s Čínou a Ruskem - a nyní hřímá "vraťte okamžitě Krym!". Kristepane... tolik agilnosti do tak "smutného" tělíčka... Nu a to by tato smutná postava chtěla být naším budoucím prezidentem.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusko-ma-okamzite-vratit-Krym-burcoval-Vystrcil-Pak-potvrdil-podporu-selfickem-se-Zelenskym-674692


A další postava naší politiky - tentokrát spíš komická - se strašně diví, že s Ruskem "není řeč" - a my bychom s nimi tak rádi spolupracovali!
Citace:
Naopak velmi těžké období zažívají česko-ruské vztahy, podotkl Babiš. „Nikoli však naší vinou. My rozhodně nemáme zájem krizi dále prohlubovat, ale k dialogu jsou potřeba dva a já z ruské strany zájem o dialog nevidím,“ uvedl. O dialogu podle něj navíc nemůže být řeč, dokud bude Česko zařazeno na ruském seznamu „nikoli přátelských“ zemí.
No... ono se těžko dá spolupracovat po takových "Vrběticích" a trapné žádosti o kompenzace. Postava AB nemůže předstírat, že netuší, oč jde. Sám se té taškařice účastnil.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-pred-velvyslanci-Chceme-vest-dialog-s-Ruskem-Ale-nevidim-zajem-z-druhe-strany-674529


A jen malá poznámka: Vlastenectví Rusů je na vzestupu, takže ignorují země, které na ně plivou. U nás je to už znát. Přestali k nám jezdit utrácet své peníze. Pláče nejen Praha, ale hlavně Karlovy Vary, kde naprostou většinu lázeňské klientely tvořili Rusové.


I my tam máme svého "rytíře smutné postavy" - "tchajwance" Vystrčila. To je ten, co už stačil rozvrtat vztahy s Čínou a Ruskem - a nyní hřímá "vraťte okamžitě Krym!". Kristepane... tolik agilnosti do tak "smutného" tělíčka... Nu a to by tato smutná postava chtěla být naším budoucím prezidentem. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusko-ma-okamzite-vratit-Krym-burcoval-Vystrcil-Pak-potvrdil-podporu-selfickem-se-Zelenskym-674692 A další postava naší politiky - tentokrát spíš komická - se strašně diví, že s Ruskem "není řeč" - a my bychom s nimi tak rádi spolupracovali! Citace: _Naopak velmi těžké období zažívají česko-ruské vztahy, podotkl Babiš. „Nikoli však naší vinou. My rozhodně nemáme zájem krizi dále prohlubovat, ale k dialogu jsou potřeba dva a já z ruské strany zájem o dialog nevidím,“ uvedl. O dialogu podle něj navíc nemůže být řeč, dokud bude Česko zařazeno na ruském seznamu „nikoli přátelských“ zemí._ No... ono se těžko dá spolupracovat po takových "Vrběticích" a trapné žádosti o kompenzace. Postava AB nemůže předstírat, že netuší, oč jde. Sám se té taškařice účastnil. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-pred-velvyslanci-Chceme-vest-dialog-s-Ruskem-Ale-nevidim-zajem-z-druhe-strany-674529 A jen malá poznámka: Vlastenectví Rusů je na vzestupu, takže ignorují země, které na ně plivou. U nás je to už znát. Přestali k nám jezdit utrácet své peníze. Pláče nejen Praha, ale hlavně Karlovy Vary, kde naprostou většinu lázeňské klientely tvořili Rusové.

Jednou veto zhrnute: "Stretnutie fasistov pod jednou strechou." Takto pokope som ich uz davno nevidel.


Jednou veto zhrnute: "Stretnutie fasistov pod jednou strechou." Takto pokope som ich uz davno nevidel.
538
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept