Mimo kategórií
Ve švýcarských Alpách zahynul marketingový ředitel české IKEA

Sice již dva dny stará zpráva, ale vzhledem k tomu, že jsem ji tu nenašel, tak dávám teď:


Švýcarská policie ve středu informovala o tragické smrti dvou českých horolezců, kteří se zřítili z výšky několika set metrů z alpské hory Täschhorn. Nyní se ukázalo, že jedním z nich je Michal Kroupa, marketingový ředitel IKEA v Česku. O jeho náhlém úmrtí informovala šéfka retailového prodeje IKEA Mounia El Hilali na platformě Linked In


,,Jsem zdrcena, dozvěděla jsem se o tragické smrti našeho milovaného kolegy Michala Kroupy,“ napsala El Hilali. ,,Michal byl velký nadšenec, který rád posouval limity v práci i v soukromí. Byl to vlivný vůdce s vášní pro IKEA. Byl chytrý, ale také velmi pečlivý a pracovitý profesionál,“ dodala.


,,Jsem zdrcena, dozvěděla jsem se o tragické smrti našeho milovaného kolegy Michala Kroupy,“ napsala El Hilali. ,,Michal byl velký nadšenec, který rád posouval limity v práci i v soukromí. Byl to vlivný vůdce s vášní pro IKEA. Byl chytrý, ale také velmi pečlivý a pracovitý profesionál,“ dodala.
https://echo24.cz/a/SC754/ve-svycarskych-alpach-zahynul-marketingovy-reditel-ceske-ikea


_Sice již dva dny stará zpráva, ale vzhledem k tomu, že jsem ji tu nenašel, tak dávám teď:_ Švýcarská policie ve středu informovala o tragické smrti dvou českých horolezců, kteří se zřítili z výšky několika set metrů z alpské hory Täschhorn. Nyní se ukázalo, že jedním z nich je Michal Kroupa, marketingový ředitel IKEA v Česku. O jeho náhlém úmrtí informovala šéfka retailového prodeje IKEA Mounia El Hilali na platformě Linked In ,,Jsem zdrcena, dozvěděla jsem se o tragické smrti našeho milovaného kolegy Michala Kroupy,“ napsala El Hilali. ,,Michal byl velký nadšenec, který rád posouval limity v práci i v soukromí. Byl to vlivný vůdce s vášní pro IKEA. Byl chytrý, ale také velmi pečlivý a pracovitý profesionál,“ dodala. ,,Jsem zdrcena, dozvěděla jsem se o tragické smrti našeho milovaného kolegy Michala Kroupy,“ napsala El Hilali. ,,Michal byl velký nadšenec, který rád posouval limity v práci i v soukromí. Byl to vlivný vůdce s vášní pro IKEA. Byl chytrý, ale také velmi pečlivý a pracovitý profesionál,“ dodala. https://echo24.cz/a/SC754/ve-svycarskych-alpach-zahynul-marketingovy-reditel-ceske-ikea

Mounia El Hilali


Aké divné švédske meno. smile


[quote="pid:30429, uid:181"]Mounia El Hilali[/quote] Aké divné švédske meno. :(
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Já si nejsem jistý, jestli to sem patří.
Marketinglový manažer, který přišel z reklamky, zřejmě frajeřil a doplatil na to.
Den předtím, než všude psali o manažerovi z IKEA, uváděli, že zemřeli dva Češi, kteří se odjistili na výšlapu.
Frajeřina manažerského machýrka pro fotku na instagramu? Nebo prostě nehoda? Upřímně, je mi to úplně fuk.


Jeho partnerka a jak jsem pochopil, kolegyně teď žebrá o peníze na výchovu parchanta. Už ty perly, co z ní padají:


https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/687904/smrt-sefa-ceske-ikey-v-horach-dojemna-slova-tehotne-partnerky-vazim-si-kazde-minuty.html


"Udělal ze mě horalku, cestovatelku, s ním jsem se naučila jachting, skialpy, běžky, paragliding, v barace vyjela na divokou řeku nebo sjížděla české peřeje na paddle boardu …. Prostě každé minuty si nesmírně vážím a nemůžu dostatečně docenit tu občas „otravnou“ touhu vyběhnout 20km za deště a nebo jet autem do Andorry a cestou poslouchat podcast o francouzské revoluci,“


Vím, o mrtvých jen dobře a každý zbytečně vyhaslý život je ztráta, ale připadá mi to jako páreček korporátních zmrdů a nevím, proč se jimi dále zabývat.


Já si nejsem jistý, jestli to sem patří. Marketinglový manažer, který přišel z reklamky, zřejmě frajeřil a doplatil na to. Den předtím, než všude psali o manažerovi z IKEA, uváděli, že zemřeli dva Češi, kteří se **odjistili** na výšlapu. Frajeřina manažerského machýrka pro fotku na instagramu? Nebo prostě nehoda? Upřímně, je mi to úplně fuk. Jeho partnerka a jak jsem pochopil, kolegyně teď žebrá o peníze na výchovu parchanta. Už ty perly, co z ní padají: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/687904/smrt-sefa-ceske-ikey-v-horach-dojemna-slova-tehotne-partnerky-vazim-si-kazde-minuty.html "Udělal ze mě horalku, cestovatelku, s ním jsem se naučila jachting, skialpy, běžky, paragliding, v barace vyjela na divokou řeku nebo sjížděla české peřeje na paddle boardu …. Prostě každé minuty si nesmírně vážím a nemůžu dostatečně docenit tu občas „otravnou“ touhu vyběhnout 20km za deště a nebo jet autem do Andorry a cestou poslouchat podcast o francouzské revoluci,“ Vím, o mrtvých jen dobře a každý zbytečně vyhaslý život je ztráta, ale připadá mi to jako páreček korporátních zmrdů a nevím, proč se jimi dále zabývat.
Upravené 22. 8. 2021 o 21:27

Možno ani tak nejde o samotnú osobu, ale miesto. V roku 2018 v kopcoch nad údolím Mattertal zmizol šéf a spolumajiteľ nemeckej skupiny Tengelmann. Za mŕtveho ho vyhlásili až v máji tohto roku.


Údolie končí dedinou Zermatt plnou hotelov a služieb pre korporátnu elitu.
Južný pás pohoria vytvára prírodnú hranicu s horami vysokými nad 4000 metrov medzi Švajčiarskom a Talianskom, pričom oba štáty sú domovom periférie GP.


Možno ani tak nejde o samotnú osobu, ale miesto. V roku 2018 v kopcoch nad údolím Mattertal zmizol šéf a spolumajiteľ nemeckej skupiny Tengelmann. Za mŕtveho ho vyhlásili až v máji tohto roku. Údolie končí dedinou Zermatt plnou hotelov a služieb pre korporátnu elitu. Južný pás pohoria vytvára prírodnú hranicu s horami vysokými nad 4000 metrov medzi Švajčiarskom a Talianskom, pričom oba štáty sú domovom periférie GP.

Možno ani tak nejde o samotnú osobu, ale miesto.

Údolie končí dedinou Zermatt plnou hotelov a služieb pre korporátnu elitu.


To ano, ale tenhle nebyl žádná elita, jen manažerská vyžírka lokálního formátu. To není vzkaz, to by muselo jít o o spoustu řádů vyšší kádr.


Co jsem pochopil, oni se odjistili, kde neměli a spadli. Ne vše je nějakým vzkazem GP.


[quote="pid:30442, uid:48"]Možno ani tak nejde o samotnú osobu, ale miesto.[/quote] [quote="pid:30442, uid:48"]Údolie končí dedinou Zermatt plnou hotelov a služieb pre korporátnu elitu.[/quote] To ano, ale tenhle nebyl žádná elita, jen manažerská vyžírka lokálního formátu. To není vzkaz, to by muselo jít o o spoustu řádů vyšší kádr. Co jsem pochopil, oni se odjistili, kde neměli a spadli. Ne vše je nějakým vzkazem GP.

To ano, ale tenhle nebyl žádná elita, jen manažerská vyžírka lokálního formátu.

A právě proto i mě třeba zarazilo, že tato zpráva byla všude a někde i na titulní stránce. Proč?


[quote="pid:30444, uid:372"]To ano, ale tenhle nebyl žádná elita, jen manažerská vyžírka lokálního formátu.[/quote] A právě proto i mě třeba zarazilo, že tato zpráva byla všude a někde i na titulní stránce. Proč?

A právě proto i mě třeba zarazilo, že tato zpráva byla všude a někde i na titulní stránce. Proč?


Protože pisálkové tohle milují. Smrt, těhotná pozůstalá, truchlící firma. Prodává to, to je celé.


[quote="pid:30447, uid:71"]A právě proto i mě třeba zarazilo, že tato zpráva byla všude a někde i na titulní stránce. Proč?[/quote] Protože pisálkové tohle milují. Smrt, těhotná pozůstalá, truchlící firma. Prodává to, to je celé.

IKEA je průhledný globalistický projekt a z tohoto úhlu pohledu bych ho posuzoval. To, že zakukal právě pivot na trhu signalizuje, že projekt půjde jinudy, jestli vůbec.
kdo chodil a nakupoval v IKEe asi ví, o čem mluvím.


IKEA je průhledný globalistický projekt a z tohoto úhlu pohledu bych ho posuzoval. To, že zakukal právě pivot na trhu signalizuje, že projekt půjde jinudy, jestli vůbec. kdo chodil a nakupoval v IKEe asi ví, o čem mluvím.

IKEA je průhledný globalistický projekt

...navíc “tak nějak” s fašistickým “kořeny” eurosocu.
Kromě toho: kamerad Ingvar Kamprad je/byl z 1/4 sudeťák.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ingvar_Kamprad


[quote="pid:30453, uid:57"]IKEA je průhledný globalistický projekt[/quote] ...navíc “tak nějak” s fašistickým “kořeny” eurosocu. Kromě toho: kamerad Ingvar Kamprad je/byl z 1/4 sudeťák. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ingvar_Kamprad
Upravené 24. 8. 2021 o 11:21
1k
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept