Zahraničná politika
Great reset alebo veľký teror

Po zverejnených informáciách o obrovskom skupovaní nehnuteľností v USA korporáciou BlackRock napr.:
https://strangesounds.org/2021/07/blackrock-is-buying-up-us-homes-like-no-tomorrow-real-estate-market-housing.html


sa podobné tendencie prejavili už aj v malobritánii:
https://www.bbc.com/news/articles/cjkdyy9xgn3o


Takže k odpisu plánov Veľkého resetu nedošlo, skôr naopak, trvanie covid-fašizmu, zavádzanie vakcinacistického apartheidu ako sprievodné procesy skôr potvrdzujú jeho posilňovanie ako ústup z pozícií. A keďže sa to deje globálne, Slovensko (ako pokusné laboratórium v mnohých ohľadoch) absolútne nevynímajúc, s bažinou v tomto ide ruka v ruke nepochybne aj GP. Vrátane Ruska, kde sa tiež presadzuje vakcinácia a PR mu žiaľ robí aj gosudar.


Po zverejnených informáciách o obrovskom skupovaní nehnuteľností v USA korporáciou BlackRock napr.: https://strangesounds.org/2021/07/blackrock-is-buying-up-us-homes-like-no-tomorrow-real-estate-market-housing.html sa podobné tendencie prejavili už aj v malobritánii: https://www.bbc.com/news/articles/cjkdyy9xgn3o Takže k odpisu plánov Veľkého resetu nedošlo, skôr naopak, trvanie covid-fašizmu, zavádzanie vakcinacistického apartheidu ako sprievodné procesy skôr potvrdzujú jeho posilňovanie ako ústup z pozícií. A keďže sa to deje globálne, Slovensko (ako pokusné laboratórium v mnohých ohľadoch) absolútne nevynímajúc, s bažinou v tomto ide ruka v ruke nepochybne aj GP. Vrátane Ruska, kde sa tiež presadzuje vakcinácia a PR mu žiaľ robí aj gosudar.
Upravené 22. 8. 2021 o 12:15

Covid fraška skončí, ať už tento podzim nebo později.
Je to neudržitelná lež.
Čím dál více lidí zná někoho ve svém blízkém okruhu známých nebo dokonce v rodině, kdo zemřel nebo má vážné problémy po "vakcíně".
Ano, jsou idioti, které nenakopne ani tohle, nicméně, už jen ze skladby článků v mainstreamu je vidět, že nám říkají, že vakcíny jsou tak nějak k ničemu.


Spíše bych to viděl tak, že až Covid fraška skončí, nesmíme si myslet, že teď už je vše zlé za námi a polevit, protože přijdou další údery.


Covid fraška skončí, ať už tento podzim nebo později. Je to neudržitelná lež. Čím dál více lidí zná někoho ve svém blízkém okruhu známých nebo dokonce v rodině, kdo zemřel nebo má vážné problémy po "vakcíně". Ano, jsou idioti, které nenakopne ani tohle, nicméně, už jen ze skladby článků v mainstreamu je vidět, že nám říkají, že vakcíny jsou tak nějak k ničemu. Spíše bych to viděl tak, že až Covid fraška skončí, nesmíme si myslet, že teď už je vše zlé za námi a polevit, protože přijdou další údery.

@Otec - nevidím ani tu nejmenší souvislost mezi plánem Velkého resetu a Tebou popisovaným souručenstvím státních elit (Black rock) , globalistů ( ne podle výkladu Panarina) a dokonce i Putinova týmu. Pokud by existoval společný cíl koncepce, pak bych to možná pochopil.
Naopak- vidím celou řadu dílčích cílů těchto jednotlivých hráčů, ke ktrým je celá operace KOVID udržována ještě stále při životě.
Prijevy kovid-fašizmu nejsou projevem síly a odolnosti operace, ale naopak symptomem velké společenské slabost všude, kde musí být nasazen.

@Otec - nevidím ani tu nejmenší souvislost mezi plánem Velkého resetu a Tebou popisovaným souručenstvím státních elit (Black rock) , globalistů ( ne podle výkladu Panarina) a dokonce i Putinova týmu. Pokud by existoval společný cíl koncepce, pak bych to možná pochopil. Naopak- vidím celou řadu dílčích cílů těchto jednotlivých hráčů, ke ktrým je celá operace KOVID udržována ještě stále při životě. Prijevy kovid-fašizmu nejsou projevem síly a odolnosti operace, ale naopak symptomem velké společenské slabost všude, kde musí být nasazen.

Covid plán už dnes jede jen jedna parta , ke které se aktivně přidala spousta parazitických kreatur , pro korýtko .
Jenže to korýtko má dole rezavý hřebík , který už této partě trčí v zadnici a tělem jim proniká snět .
Žáby byly vařeny příliš prudce , spousta jich vyskočila z kotle a ted se rozhlížejí , kdo je vařil .
Když nějaký proces nemůžeš , nebo nechceš zastavit , posun jej do absurdních hodnot a sleduj , jak se soupeř vyčerpává jeho udržováním .


Covid plán už dnes jede jen jedna parta , ke které se aktivně přidala spousta parazitických kreatur , pro korýtko . Jenže to korýtko má dole rezavý hřebík , který už této partě trčí v zadnici a tělem jim proniká snět . Žáby byly vařeny příliš prudce , spousta jich vyskočila z kotle a ted se rozhlížejí , kdo je vařil . Když nějaký proces nemůžeš , nebo nechceš zastavit , posun jej do absurdních hodnot a sleduj , jak se soupeř vyčerpává jeho udržováním .
Upravené 22. 8. 2021 o 15:45

o zverejnených informáciách o obrovskom skupovaní nehnuteľností v USA korporáciou BlackRock


Mizerná investícia lebo majú viac peňazí ako rozumu...


[quote="pid:30368, uid:77"]o zverejnených informáciách o obrovskom skupovaní nehnuteľností v USA korporáciou BlackRock[/quote] Mizerná investícia lebo majú viac peňazí ako rozumu...

Moderátor

Když nějaký proces nemůžeš , nebo nechceš zastavit , posun jej do absurdních hodnot a sleduj , jak se soupeř vyčerpává jeho udržováním .


Veľmi trefné, podobne to vnímam aj ja pri sledovaní súčasných článkov v mainstreame. Musia konať príliš rýchlo (z nejakého dôvodu) a to očividne nefunguje, otvorene sa píše o Islande či Izraeli a zakrývať nefunkčnosť tejto lži je čoraz ťažšie a médiá musia ísť každý deň hlbšie do čoraz väčších absurdností.


[quote="pid:30389, uid:185"]Když nějaký proces nemůžeš , nebo nechceš zastavit , posun jej do absurdních hodnot a sleduj , jak se soupeř vyčerpává jeho udržováním .[/quote] Veľmi trefné, podobne to vnímam aj ja pri sledovaní súčasných článkov v mainstreame. Musia konať príliš rýchlo (z nejakého dôvodu) a to očividne nefunguje, otvorene sa píše o Islande či Izraeli a zakrývať nefunkčnosť tejto lži je čoraz ťažšie a médiá musia ísť každý deň hlbšie do čoraz väčších absurdností.

doplním : ani média nejsou ve svých strukturách jednobarevné a jejich zpočátku jasná a dobře zaplacená profilace se postupně rozmazává . Každá dostatečně připitomělá zpráva anebo komentář má sebelikvidační účinek.


doplním : ani média nejsou ve svých strukturách jednobarevné a jejich zpočátku jasná a dobře zaplacená profilace se postupně rozmazává . Každá dostatečně připitomělá zpráva anebo komentář má sebelikvidační účinek.

Mizerná investícia lebo majú viac peňazí ako rozumu...
alebo ocakavaju pad dolara a hyperinflaciu a teda sa snazia premenit coskoro bezcenne dolare za realne statky, sam by som robil to iste na ich mieste. V CR su ceny tak vysponovane, ze sa prakticky zastavuje predaj, ludia si myslia ze ak pockaju par mesiacov, dostanu o par desiatok % viacej.
61235d5135346


[quote="pid:30446, uid:7"]Mizerná investícia lebo majú viac peňazí ako rozumu...[/quote]alebo ocakavaju pad dolara a hyperinflaciu a teda sa snazia premenit coskoro bezcenne dolare za realne statky, sam by som robil to iste na ich mieste. V CR su ceny tak vysponovane, ze sa prakticky zastavuje predaj, ludia si myslia ze ak pockaju par mesiacov, dostanu o par desiatok % viacej. ![61235d5135346](serve/attachment&path=61235d5135346)

Moderator

alebo ocakavaju pad dolara a hyperinflaciu a teda sa snazia premenit coskoro bezcenne dolare za realne statky, sam by som robil to iste na ich mieste.


Problém s pozemkami je, že potrebujete živú silu na jeho bránenie a sú málo likvidné, hlavne keď nejaká tá miliarda zahynie...


[quote="pid:30472, uid:10"]alebo ocakavaju pad dolara a hyperinflaciu a teda sa snazia premenit coskoro bezcenne dolare za realne statky, sam by som robil to iste na ich mieste.[/quote] Problém s pozemkami je, že potrebujete živú silu na jeho bránenie a sú málo likvidné, hlavne keď nejaká tá miliarda zahynie...

Moderátor

Problém s pozemkami je, že potrebujete živú silu na jeho bránenie a sú málo likvidné, hlavne keď nejaká tá miliarda zahynie...


to je pohľad bežného občana, ich je iný. Vlastniť ako feudál obrovské pozemky, ktoré nie sú fragmentované(ostatne to nám únia vytýka už celé dekády mimochodom), dostupné kedykoľvek im, lebo budú mať približovadlá, zatiaľ čo obslužný personál bude mať leda tak vlastné nohy (viď elektrodebilita, pardon mobilita), s technologickými možnosťami ostrahy(kamerové systémy, družice, drony...) no a samozrejmne malé súkromné armády.


[quote="pid:30504, uid:7"]Problém s pozemkami je, že potrebujete živú silu na jeho bránenie a sú málo likvidné, hlavne keď nejaká tá miliarda zahynie...[/quote] to je pohľad bežného občana, ich je iný. Vlastniť ako feudál obrovské pozemky, ktoré nie sú fragmentované(ostatne to nám únia vytýka už celé dekády mimochodom), dostupné kedykoľvek im, lebo budú mať približovadlá, zatiaľ čo obslužný personál bude mať leda tak vlastné nohy (viď elektrodebilita, pardon mobilita), s technologickými možnosťami ostrahy(kamerové systémy, družice, drony...) no a samozrejmne malé súkromné armády.

z hladiska velkej korporacie, ktora ma k dispozicie peniaze od FEDu na poziadanie je vlastnictvo nehnutelnosti len dobre.....urok z uroku (definicia defacto kapitalizmu) znamena, ze cena nehnutelnosti rastie umerne s rastom cien, samotne najomne staci ak pokryje naklady na udrzbu, personal a uroky platene FEDu. Nemyslim si ale ze by tieto korporacie boli schopne branit tento majetok v pripade rozvratu spolocnosti. Z hladiska Zapadu, situacia u nas je ina a problematickejsia, kedze viac ako 70% obyvatelstva vlastni svoju strechu nad hlavou a demografia ukazuje, ze pocet nerastie.....cize aj ked mladi maju problem s bytmi (hlavne skor v dosledku koncentracie lepsich pracovnych moznosti v drahych metropolach), stale sa mozu vratit k rodicom a maju strechu nad hlavou, ktora nie je zatazena hypotekou. A tychto ludi nemozes len tak vyhnat, ani danami ani inak, kedze dane sa prenasaju aj na najomnikov


z hladiska velkej korporacie, ktora ma k dispozicie peniaze od FEDu na poziadanie je vlastnictvo nehnutelnosti len dobre.....urok z uroku (definicia defacto kapitalizmu) znamena, ze cena nehnutelnosti rastie umerne s rastom cien, samotne najomne staci ak pokryje naklady na udrzbu, personal a uroky platene FEDu. Nemyslim si ale ze by tieto korporacie boli schopne branit tento majetok v pripade rozvratu spolocnosti. Z hladiska Zapadu, situacia u nas je ina a problematickejsia, kedze viac ako 70% obyvatelstva vlastni svoju strechu nad hlavou a demografia ukazuje, ze pocet nerastie.....cize aj ked mladi maju problem s bytmi (hlavne skor v dosledku koncentracie lepsich pracovnych moznosti v drahych metropolach), stale sa mozu vratit k rodicom a maju strechu nad hlavou, ktora nie je zatazena hypotekou. A tychto ludi nemozes len tak vyhnat, ani danami ani inak, kedze dane sa prenasaju aj na najomnikov
Upravené 23. 8. 2021 o 16:08

A tychto ludi nemozes len tak vyhnat, ani danami ani inak, kedze dane sa prenasaju aj na najomnikov


Omyl, môžu. Rôznymi "zelenými" terornariadeniami a vyhláškami zvyšovať náklady nad akúkoľvek rozumnú, pre zväčša dôchodcov, udržateľnú cenu.


[quote="pid:30533, uid:187"]A tychto ludi nemozes len tak vyhnat, ani danami ani inak, kedze dane sa prenasaju aj na najomnikov[/quote] Omyl, môžu. Rôznymi "zelenými" terornariadeniami a vyhláškami zvyšovať náklady nad akúkoľvek rozumnú, pre zväčša dôchodcov, udržateľnú cenu.

mala som na mysli, ze ak pridas dalsiu financnu zataz pre majitelov bytov, tak ci si majitel alebo najomnik, je to jedno, mas rovnaku zataz, lebo aj ked si najomnik, majitel to prida k najmu, kto iny by to mal zaplatit ako ten, kto byt uziva.....a teda nie su ludia stimulovani preventivne, aby sli do najmov (ako povedzme v 2008 v USA, kde vela ludi vratilo banke domy, zbavili sa hypoteky a potom zistili, ze dalsi dom uz neziskaju, lebo ceny sa zdvihli a ostal im uz len ten najom). Darmo das dochodcom dalsie poplatky, ked ich budu musiet platit aj pri najme


mala som na mysli, ze ak pridas dalsiu financnu zataz pre majitelov bytov, tak ci si majitel alebo najomnik, je to jedno, mas rovnaku zataz, lebo aj ked si najomnik, majitel to prida k najmu, kto iny by to mal zaplatit ako ten, kto byt uziva.....a teda nie su ludia stimulovani preventivne, aby sli do najmov (ako povedzme v 2008 v USA, kde vela ludi vratilo banke domy, zbavili sa hypoteky a potom zistili, ze dalsi dom uz neziskaju, lebo ceny sa zdvihli a ostal im uz len ten najom). Darmo das dochodcom dalsie poplatky, ked ich budu musiet platit aj pri najme

Darmo das dochodcom dalsie poplatky, ked ich budu musiet platit aj pri najme


Takto sa to nerobí, najprv vyrúbiš veľké dane pre všetkých na pár rokov, zdecimuješ bežných ľudí, ktorí o nehnuteľnosti prídu ale koncerny to ustoja a potom na šťastie zistíš, že je to katastrofa a dane zase znížiš...majetok sa presunul, psy stekajú a karavána ide ďalej.


[quote="pid:30538, uid:187"]Darmo das dochodcom dalsie poplatky, ked ich budu musiet platit aj pri najme[/quote] Takto sa to nerobí, najprv vyrúbiš veľké dane pre všetkých na pár rokov, zdecimuješ bežných ľudí, ktorí o nehnuteľnosti prídu ale koncerny to ustoja a potom na šťastie zistíš, že je to katastrofa a dane zase znížiš...majetok sa presunul, psy stekajú a karavána ide ďalej.

Z môjho pohľadu (a dlhodobého hľadiska) má najväčšiu cenu orná pôda (ale aj lokality so zdrojmi pitnej vody). Nie stavebné pozemky s domami. Tie by mala krajina najviac chrániť a aj ľudia by takéto pozemky nemali nezodpovedne predávať s vidinou finančného prilepšenia (Dnes vidím, ako sa urbári s radosťou zbavujú pozemkov, predávajú ich kadekomu, len aby mali o pár eur viac)


Základné demografické potreby majú nasledovnú hierarchiu: pitie, jedlo, ošatenie, bývanie. Pitie a jedlo robí ľudí závislejšími na cudzích majiteľoch oveľa rýchlejšie...


Z môjho pohľadu (a dlhodobého hľadiska) má najväčšiu cenu orná pôda (ale aj lokality so zdrojmi pitnej vody). Nie stavebné pozemky s domami. Tie by mala krajina najviac chrániť a aj ľudia by takéto pozemky nemali nezodpovedne predávať s vidinou finančného prilepšenia _(Dnes vidím, ako sa urbári s radosťou zbavujú pozemkov, predávajú ich kadekomu, len aby mali o pár eur viac)_ Základné demografické potreby majú nasledovnú hierarchiu: pitie, jedlo, ošatenie, bývanie. Pitie a jedlo robí ľudí závislejšími na cudzích majiteľoch oveľa rýchlejšie...

to je pohľad bežného občana, ich je iný. Vlastniť ako feudál obrovské pozemky, ktoré nie sú fragmentované(ostatne to nám únia vytýka už celé dekády mimochodom)


A aj tak potrebuješ živú silu na to aby si ten pozemok zabezpečil, lebo ak nevieš vynútiť svoje právo, tak po tom akoby si ten pozemok nemal, a to je moja pointa.
A keď vyjde najavo, že tie peniaze boli získané podvodom/zločinom...


[quote="pid:30517, uid:77"]to je pohľad bežného občana, ich je iný. Vlastniť ako feudál obrovské pozemky, ktoré nie sú fragmentované(ostatne to nám únia vytýka už celé dekády mimochodom)[/quote] A aj tak potrebuješ živú silu na to aby si ten pozemok zabezpečil, lebo ak nevieš vynútiť svoje právo, tak po tom akoby si ten pozemok nemal, a to je moja pointa. A keď vyjde najavo, že tie peniaze boli získané podvodom/zločinom...

Moderátor

lebo ak nevieš vynútiť svoje právo, tak po tom akoby si ten pozemok nemal, a to je moja pointa.


Souhlas.


A keď vyjde najavo, že tie peniaze boli získané podvodom/zločinom...

Tak dav si určitě nebude myslet, že nějaká práva ti šmejdi mají.


[quote="pid:30601, uid:7"]lebo ak nevieš vynútiť svoje právo, tak po tom akoby si ten pozemok nemal, a to je moja pointa.[/quote] Souhlas. [quote="pid:30601, uid:7"]A keď vyjde najavo, že tie peniaze boli získané podvodom/zločinom...[/quote] Tak dav si určitě nebude myslet, že nějaká práva ti šmejdi mají.

Dnes ráno na “Českém “ Rozhlasu se nechala slyšet Hlavní “hygienička”, že každý nyní pozitivně otestovaný je delta mutace, protože se prostě rozhodla. A ta je strašně nebezpečná. Proto pokud kohokoliv tento testovaný subjekt nahlásí, jde bez milosti do karantény. Vzdálenost je fuk a respirátor nerespirátor. Delta je delta. Výjimku zváží u očkovaných.
To znamená docela dost.


  • Čísla je třeba vyrobit
  • K očkování je třeba dále nutit
  • Fašizmus přitvrzuje - Big reset agenda více tlačí
  • Oproti tomu není vidět ani dílčí posun k lepšímu na globální ani lokální úrovni(žaloby, soudy a pod)

Řekl bych že vše se bude rozhodovat v září, jak ustojí plánované útoky a pokusy o převrat Rusko. Teď jen všude situace kulminuje. Držme si palce a stále šiřme informace jak to jde.


Dnes ráno na “Českém “ Rozhlasu se nechala slyšet Hlavní “hygienička”, že každý nyní pozitivně otestovaný je delta mutace, protože se prostě rozhodla. A ta je strašně nebezpečná. Proto pokud kohokoliv tento testovaný subjekt nahlásí, jde bez milosti do karantény. Vzdálenost je fuk a respirátor nerespirátor. Delta je delta. Výjimku zváží u očkovaných. To znamená docela dost. - Čísla je třeba vyrobit - K očkování je třeba dále nutit - Fašizmus přitvrzuje - Big reset agenda více tlačí - Oproti tomu není vidět ani dílčí posun k lepšímu na globální ani lokální úrovni(žaloby, soudy a pod) Řekl bych že vše se bude rozhodovat v září, jak ustojí plánované útoky a pokusy o převrat Rusko. Teď jen všude situace kulminuje. Držme si palce a stále šiřme informace jak to jde.
Upravené 24. 8. 2021 o 12:28

@Finist Jasný Sokol - trochu obecnější poznámku. Pravdivost hodnocení stavu a vývoje událostí je úměrné,m.j., míře jejich pochopení a současně i psychickému nastavení hodnotícího . To je patrné u všech komentářů a příspěvků nejen na tomto fóru. Jde ale o to, že tohle fórum by mělo vytvářet pozitivní informační prostředí .Co je to "pozitivní" ? Schopné a ochotné tvořit vlastní koncepci řízení a začít u řízení sebe sama .Tím nemyslím prostředí "růžových brýlí". Ovšem speciálně tohle diskusní vlákno je ukázkou opaku. Snad už většina pochopila ty dva úvodní kroky nutné realizovat podle Plné funkce řízení ? Které ? - identifikovali jsme faktor tlaku prostředí (tlak na psychiku člověka a vyvolání strachu z budoucnosti)

  • nalezli jsme spolehlivý identifikátor pro tento faktor tlaku prostředí ( informace o tom,"co bude")**Nevím,proč bychom měli posuzovat a dokonce sami si sepisovat scénáře "co bude" podle vyjádření jedné psychopatické osoby . To nemáme vlastní vůli a schopnost se bránit ?Tenhle přístup nejen ke zpracování , ale i dalšímu šíření informací je ten nutný "ventilátor" . Bez něho se atmosféra strachu nepodaří udržovat. A bez atmosféry strachu je po kovid fašizmu VETA.Zkuste se zamyslet nad tím, zda dělba vlastního strachu a pesimizmu se svým okolím je projevem síly anebo slabosti. Anebo dokonce pomoci anebo poškozování.

@Finist Jasný Sokol - trochu obecnější poznámku. Pravdivost hodnocení stavu a vývoje událostí je úměrné,m.j., **míře jejich pochopení a současně i psychickému nastavení hodnotícího .** To je patrné u všech komentářů a příspěvků nejen na tomto fóru. Jde ale o to, že tohle fórum by mělo vytvářet pozitivní informační prostředí .Co je to "pozitivní" ? Schopné a ochotné tvořit vlastní koncepci řízení a začít u řízení sebe sama .Tím nemyslím prostředí "růžových brýlí". Ovšem speciálně **tohle diskusní vlákno je ukázkou opaku.** Snad už většina pochopila ty dva úvodní kroky nutné realizovat podle Plné funkce řízení ? Které ? - identifikovali jsme faktor tlaku prostředí (tlak na psychiku člověka a vyvolání strachu z budoucnosti) - nalezli jsme spolehlivý identifikátor pro tento faktor tlaku prostředí ( informace o tom,"co bude")**** Nevím,proč bychom měli posuzovat a dokonce sami si sepisovat scénáře "co bude" podle vyjádření jedné psychopatické osoby . To nemáme vlastní vůli a schopnost se bránit ? Tenhle přístup nejen ke zpracování , ale i dalšímu šíření informací je ten nutný "ventilátor" . Bez něho se atmosféra strachu nepodaří udržovat. A bez atmosféry strachu je po kovid fašizmu VETA. Zkuste se zamyslet nad tím, zda dělba vlastního strachu a pesimizmu se svým okolím je projevem síly anebo slabosti. Anebo dokonce pomoci anebo poškozování.
Upravené 24. 8. 2021 o 09:37

Otázka je , zda jelitám na pokračování covid podvodu bude stačit dech . Tahle strašilka už začíná být notně vyčpělá a přijít s novou znamená přepřahat uprostřed kopce .
Ti idioti , kteří tuhle morovou káru chtějí tlačit dál proti tlaku prostředí , spadají do kolonky , vyhynul pro nedostatek pudu sebezáchovy .
Zatímco za první rok tato morkára jela víceméně z kopce , dnes je tlačena do kopce a na druhé straně přibývá stále více bývalých ovcí , které tlak psychiky donutil tu káru brzdit .
Budiž jelitám země těžká !


Otázka je , zda jelitám na pokračování covid podvodu bude stačit dech . Tahle strašilka už začíná být notně vyčpělá a přijít s novou znamená přepřahat uprostřed kopce . Ti idioti , kteří tuhle morovou káru chtějí tlačit dál proti tlaku prostředí , spadají do kolonky , vyhynul pro nedostatek pudu sebezáchovy . Zatímco za první rok tato morkára jela víceméně z kopce , dnes je tlačena do kopce a na druhé straně přibývá stále více bývalých ovcí , které tlak psychiky donutil tu káru brzdit . Budiž jelitám země těžká !

Hlavní “hygienička”, že každý nyní pozitivně otestovaný je delta mutace, protože se prostě rozhodla. A ta je strašně nebezpečná. Proto pokud kohokoliv tento testovaný subjekt nahlásí, jde bez milosti do karantény. Vzdálenost je fuk a respirátor nerespirátor. Delta je delta. Výjimku zváží u očkovaných.


no tak to si riadne nakládla do hniezda, lebo podľa už teraz oficiálnych údajov z malobritánie:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001354/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf


očkovaní na deltu umierajú 2,33x častejšie ako neočkovaní, viď tabuľku na str.13 a 14 tohto dokumentu. Toto je minimálne rozmeru Igiotovej atómovej bomby, lebo na kusy rozmetala všetky tézy prínosu očkovania voči Covid-19. Prvé dve ohľadne bezinfekčnosti a ochrane pred ochorením už padli predchádzajúce týždne. Takže žiadne miernejšie príznaky, ale viac ako dvojnásobné navýšenie smrtnosti.
Viac napr. tu:
https://cz24.news/sokujici-oficialni-zprava-britskeho-uradu-verejneho-zdravotnictvi-dve-tretiny-vsech-zemrelych-ve-velke-britanii-kteri-podlehli-koronavirove-mutaci-delta-byli-ockovani-ockovane-osoby-maji-az-3x-vys/


preto treba túto informáciu čo najviac šíriť, lebo práve očkovaní teraz najviac razia fašizmus voči neočkovaným v zmysle klamstiev ala CDC, či vyháseniam podobných českej hlavnej hyeničke


[quote="pid:30608, uid:333"]Hlavní “hygienička”, že každý nyní pozitivně otestovaný je delta mutace, protože se prostě rozhodla. A ta je strašně nebezpečná. Proto pokud kohokoliv tento testovaný subjekt nahlásí, jde bez milosti do karantény. Vzdálenost je fuk a respirátor nerespirátor. Delta je delta. Výjimku zváží u očkovaných.[/quote] no tak to si riadne nakládla do hniezda, lebo podľa už teraz oficiálnych údajov z malobritánie: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001354/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf očkovaní na deltu umierajú 2,33x častejšie ako neočkovaní, viď tabuľku na str.13 a 14 tohto dokumentu. Toto je minimálne rozmeru Igiotovej atómovej bomby, lebo na kusy rozmetala všetky tézy prínosu očkovania voči Covid-19. Prvé dve ohľadne bezinfekčnosti a ochrane pred ochorením už padli predchádzajúce týždne. Takže žiadne miernejšie príznaky, ale viac ako dvojnásobné navýšenie smrtnosti. Viac napr. tu: https://cz24.news/sokujici-oficialni-zprava-britskeho-uradu-verejneho-zdravotnictvi-dve-tretiny-vsech-zemrelych-ve-velke-britanii-kteri-podlehli-koronavirove-mutaci-delta-byli-ockovani-ockovane-osoby-maji-az-3x-vys/ preto treba túto informáciu čo najviac šíriť, lebo práve očkovaní teraz najviac razia fašizmus voči neočkovaným v zmysle klamstiev ala CDC, či vyháseniam podobných českej hlavnej hyeničke
Upravené 24. 8. 2021 o 13:01

https://necenzurovanapravda.cz/2021/08/eu-chce-mit-absolutni-prehled-nad-vasim-majetkem-planuje-registr-aktiv-soukromych-osob/


EU slouží k likvidaci evropských národních států a národů, s čímž souvisí i stávající výměna evropských obyvatel. Ti by neměli mít k našemu kontinentu žádný vztah a nemělo by jim tudíž ani záležet nejen na jednotlivých evropských národech, ale ani na jejich tradicích a zvycích. Převedením veškerých kompetencí od členských zemí na EU bude zároveň proveden velmi důležitý krok k totální globalizaci tak, jak je to již dávno naplánována skutečnými světovládci. Pokud pečlivě sledujete činnost WEF (Světové ekonomické fórum), pod vedením Klause Schwaba, pak jistě víte, že jedním z cílů je zajistit, aby do roku 2030 nikdo nic nevlastnil (samozřejmě vyjma těch nahoře a jejich slouhů) a všichni by se údajně měli mít i přesto dobře.


Jak ovšem zajistit, aby majetek postupně přešel na ony elity? Poslední dva roky můžeme vidět, jak dochází ke krachům různých drobných podnikatelů a společností, přičemž postupně se nejspíš přejde i na majetek fyzických osob. EU tak zřejmě právě proto potřebuje vědět, kdo vlastní jaká aktiva, zajímají se samozřejmě jen o to, co může nabýt na ceně, ne o majetek, který je amortizací znehodnocován. To je zřejmě důvod, proč chtějí mít o každém takovém aktivu každého občana EU vedenu přesnou evidenci.


Máte doma zlaté mince nebo cenné obrazy? Vlastníte cenné papíry, pokud ano, pak které? Nebo dokonce Bitcoiny? Vlastníte nemovitosti nebo společnosti kdekoli v Evropské unii?


To vše má být v budoucnu centrálně zaznamenáno a uloženo v nově vytvořeném evropském registru aktiv, a to podle přání Komise EU, která nedávno vytvoření registru oznámila. Pod číslem “2021/S 136–358265” provádí Generální ředitelství pro finanční stabilitu, finanční služby a unii kapitálových trhů (FISMA) studii, která zkoumá, jak lze nejlépe zkoumat a hodnotit soukromé finanční podmínky každého jednotlivého občana EU v ústředním bodě.


Doslova se shromažďují a propojují informace dostupné z různých zdrojů vlastnictví majetku (např. katastry nemovitostí, obchodní rejstříky, registry svěřenských fondů a nadací, centrální depozitáře cenných papírů atd.). Cílem je shromažďovat nejen informace z bankovních účtů a účtů cenných papírů ve všech členských státech EU, ale také údaje o vlastnictví jiných aktiv, jako jsou kryptoměny, umělecká díla, nemovitosti a zlato, podle oficiálního seznamu přání EK.


Argument je totožný s tím, který EU vytahuje vždy, když žádá nějaké další soukromé informace o občanech. Má jít o boj proti praní špinavých peněz a proti daňovým únikům. Datová chobotnice v Bruselu přehlíží, že zdanění firemních zisků, kapitálových zisků a aktiv je výlučným právem jednotlivých národních států – alespoň prozatím. Komise EU se proto zajímá o to, zda vám doma náhodou nevisí na zdi cenný obraz, zda nemáte vlastní nemovitost, zda nemáte například sbírku cenných mincí či v garáži drahého veterána.


https://necenzurovanapravda.cz/2021/08/eu-chce-mit-absolutni-prehled-nad-vasim-majetkem-planuje-registr-aktiv-soukromych-osob/ EU slouží k likvidaci evropských národních států a národů, s čímž souvisí i stávající výměna evropských obyvatel. Ti by neměli mít k našemu kontinentu žádný vztah a nemělo by jim tudíž ani záležet nejen na jednotlivých evropských národech, ale ani na jejich tradicích a zvycích. Převedením veškerých kompetencí od členských zemí na EU bude zároveň proveden velmi důležitý krok k totální globalizaci tak, jak je to již dávno naplánována skutečnými světovládci. Pokud pečlivě sledujete činnost WEF (Světové ekonomické fórum), pod vedením Klause Schwaba, pak jistě víte, že jedním z cílů je zajistit, aby do roku 2030 nikdo nic nevlastnil (samozřejmě vyjma těch nahoře a jejich slouhů) a všichni by se údajně měli mít i přesto dobře. Jak ovšem zajistit, aby majetek postupně přešel na ony elity? Poslední dva roky můžeme vidět, jak dochází ke krachům různých drobných podnikatelů a společností, přičemž postupně se nejspíš přejde i na majetek fyzických osob. EU tak zřejmě právě proto potřebuje vědět, kdo vlastní jaká aktiva, zajímají se samozřejmě jen o to, co může nabýt na ceně, ne o majetek, který je amortizací znehodnocován. To je zřejmě důvod, proč chtějí mít o každém takovém aktivu každého občana EU vedenu přesnou evidenci. Máte doma zlaté mince nebo cenné obrazy? Vlastníte cenné papíry, pokud ano, pak které? Nebo dokonce Bitcoiny? Vlastníte nemovitosti nebo společnosti kdekoli v Evropské unii? To vše má být v budoucnu centrálně zaznamenáno a uloženo v nově vytvořeném evropském registru aktiv, a to podle přání Komise EU, která nedávno vytvoření registru oznámila. Pod číslem “2021/S 136–358265” provádí Generální ředitelství pro finanční stabilitu, finanční služby a unii kapitálových trhů (FISMA) studii, která zkoumá, jak lze nejlépe zkoumat a hodnotit soukromé finanční podmínky každého jednotlivého občana EU v ústředním bodě. Doslova se shromažďují a propojují informace dostupné z různých zdrojů vlastnictví majetku (např. katastry nemovitostí, obchodní rejstříky, registry svěřenských fondů a nadací, centrální depozitáře cenných papírů atd.). Cílem je shromažďovat nejen informace z bankovních účtů a účtů cenných papírů ve všech členských státech EU, ale také údaje o vlastnictví jiných aktiv, jako jsou kryptoměny, umělecká díla, nemovitosti a zlato, podle oficiálního seznamu přání EK. Argument je totožný s tím, který EU vytahuje vždy, když žádá nějaké další soukromé informace o občanech. Má jít o boj proti praní špinavých peněz a proti daňovým únikům. Datová chobotnice v Bruselu přehlíží, že zdanění firemních zisků, kapitálových zisků a aktiv je výlučným právem jednotlivých národních států – alespoň prozatím. Komise EU se proto zajímá o to, zda vám doma náhodou nevisí na zdi cenný obraz, zda nemáte vlastní nemovitost, zda nemáte například sbírku cenných mincí či v garáži drahého veterána.

jde o plán velkého resetu a ten je zveřejněn a tudíž nerealizovatelný. Rozpadl se na řadu malých a geopoliticky rozptýlených resetů , které fungují jako polygony (Austrálie,Izrael,Slovensko,Švédsko atd...) Velký reset neměl být v tomto stavu Světa vůbec spuštěn , je to "přešlap" nástrojů skutečných (nikoliv panarinovských) globálních elit . Schwab je figurka,transparent stejně jako Gates anebo Soros . Těm se dal jen pocit, že něco tvoří a oni s tím pocitem uvedli do pohybu kolos, který měl čekat na postupné spouštění a nikoliv odbrzdění bez schopnosti ho uřídit. Teď se Velký reset veřejně diskredituje a to globalisté rozhodně nechtěli. Ale jejich nástroje to prostě jako obvykle nepochopili a v domnění, že jim to zachrání degenerující světovládu - do toho s velkou pompou praštili.


jde o plán velkého resetu a ten je zveřejněn a tudíž nerealizovatelný. Rozpadl se na řadu malých a geopoliticky rozptýlených resetů , které fungují jako polygony (Austrálie,Izrael,Slovensko,Švédsko atd...) Velký reset neměl být v tomto stavu Světa vůbec spuštěn , je to "přešlap" nástrojů skutečných (nikoliv panarinovských) globálních elit . Schwab je figurka,transparent stejně jako Gates anebo Soros . Těm se dal jen pocit, že něco tvoří a oni s tím pocitem uvedli do pohybu kolos, který měl čekat na postupné spouštění a nikoliv odbrzdění bez schopnosti ho uřídit. Teď se Velký reset veřejně diskredituje a to globalisté rozhodně nechtěli. Ale jejich nástroje to prostě jako obvykle nepochopili a v domnění, že jim to zachrání degenerující světovládu - do toho s velkou pompou praštili.

Z názorov Catherin Austin Fittsovej:
Je zázračné, ako kovid-19 zachránil dolár, americký burzový trh a opodstatnil obrovské tlačenie ďalších peňazí. Vraciam sa k augustu 2019, kedy sa centrálny bankári skupiny G7 dohodli na priamom resete. Mnoho ľudí sa zameriava na Klausa Schwaba a Svetové ekonomické fórum a ich Veľký reset... to je rozptýlenie ... to sú iba slová, ktoré tu niekto vraví... skutočná hra je v priamom resete. A otázka je, čo to znamená? Čo sa snažia urobiť? Vieme, že súčasťou toho je presunúť centrálne banky na digitálnu menu, čo je koniec mien. Toto je zmena zo súčasného menového systému, kde máš menu, a čo raz bol slobodný trh, do technokracie. Dáva ti to naprostú kontrolu nad jednotlivými transakciami a jedincami, kedy centrálny bankári môžu vypínať a zapínať peniaze ľudí. To znamená, že máš naprostú priestorovú kontrolu, máš naprostú transakčnú kontrolu. Predstav si čínsky systém sociálneho kreditu... pokiaľ sa nebudeš správne správať, namiesto toho, aby si sa mohol voľne pohybovať v okruhu 16 km od svojho domu, môžeš sa voľne pohybovať iba v okruhu 8 km od svojho domu. Dáva ti to schopnosť kontrolovať rôzne veci... to, čo môžeš nakupovať, kam môžeš chodiť. Vravíme o naprostom systéme ovládania a otrokárskom systéme. Ich plánom je vybudovať každý tzv. pilier. Vybudovať vojenskú časť, vybudovať spravodajskú časť, vybudovať technologickú a cloud časť, vybudovať telekomunikácie a vybudovať časť centrálnych bánk, ale udržať ich v mysli ľudí oddelené. Nemám problém si predstaviť, kam s touto technológiou chcú zájsť, pretože ako niekto, kto pracoval vo Wall Street a Washingtone, spústa tých ľudí sú otrokári. Veria v otroctvo, praktikujú otroctvo. Keď sa pozrieš na otroctvo po svete, je to jeden z najväčších byznysov na svete, teraz je väčší než kedy predtým. Otroctvo je súčasťou ľudského stavu a skutočnosťou je, že je neuveriteľne zárobkové. Čelíme absolútnej moci... ako povedal Lord Atkins: Absolútna moc korumpuje absolútne.
Ekonomika je nesmierne optimalizovaná pre ovládanie. Ovládanie je vec, ktorá najviac plytvá peniazmi, a pokiaľ by si mohol riadiť planétu a optimalizovať celkovú ekonomiku bez tohoto druhu ovládania a utláčania, môžeš vytvoriť oveľa viacej bohatstva. Technokracia je najviac bohatstvo ničiaca vec. Otázka je, či sme ochotní urobiť to, čo to bude vyžadovať? Nemôžeme všetci zarábať peniaze stavaním si vlastného väzenia, a počas víkendov si vytvárať oddelenú civilizáciu. To je niečo ako práca na plný úväzok. Všetci sa musíme jednotlivo rozhodnúť. Pokiaľ by všetci prestali podporovať stavbu väzenia a zamerali sa na výrobu niečoho produktívneho, uisťujem ťa, že... ich je hŕstka, nás je väčšina.


https://otevrisvoumysl.cz/corbett-report-rozhovor-s-catherine-austin-fittsovou-o-resenich-soucasne-situace/


Z názorov Catherin Austin Fittsovej: Je zázračné, ako kovid-19 zachránil dolár, americký burzový trh a opodstatnil obrovské tlačenie ďalších peňazí. Vraciam sa k augustu 2019, kedy sa centrálny bankári skupiny G7 dohodli na priamom resete. Mnoho ľudí sa zameriava na Klausa Schwaba a Svetové ekonomické fórum a ich Veľký reset... to je rozptýlenie ... to sú iba slová, ktoré tu niekto vraví... skutočná hra je v priamom resete. A otázka je, čo to znamená? Čo sa snažia urobiť? Vieme, že súčasťou toho je presunúť centrálne banky na digitálnu menu, čo je koniec mien. Toto je zmena zo súčasného menového systému, kde máš menu, a čo raz bol slobodný trh, do technokracie. Dáva ti to naprostú kontrolu nad jednotlivými transakciami a jedincami, kedy centrálny bankári môžu vypínať a zapínať peniaze ľudí. To znamená, že máš naprostú priestorovú kontrolu, máš naprostú transakčnú kontrolu. Predstav si čínsky systém sociálneho kreditu... pokiaľ sa nebudeš správne správať, namiesto toho, aby si sa mohol voľne pohybovať v okruhu 16 km od svojho domu, môžeš sa voľne pohybovať iba v okruhu 8 km od svojho domu. Dáva ti to schopnosť kontrolovať rôzne veci... to, čo môžeš nakupovať, kam môžeš chodiť. Vravíme o naprostom systéme ovládania a otrokárskom systéme. Ich plánom je vybudovať každý tzv. pilier. Vybudovať vojenskú časť, vybudovať spravodajskú časť, vybudovať technologickú a cloud časť, vybudovať telekomunikácie a vybudovať časť centrálnych bánk, ale udržať ich v mysli ľudí oddelené. Nemám problém si predstaviť, kam s touto technológiou chcú zájsť, pretože ako niekto, kto pracoval vo Wall Street a Washingtone, spústa tých ľudí sú otrokári. Veria v otroctvo, praktikujú otroctvo. Keď sa pozrieš na otroctvo po svete, je to jeden z najväčších byznysov na svete, teraz je väčší než kedy predtým. Otroctvo je súčasťou ľudského stavu a skutočnosťou je, že je neuveriteľne zárobkové. Čelíme absolútnej moci... ako povedal Lord Atkins: Absolútna moc korumpuje absolútne. Ekonomika je nesmierne optimalizovaná pre ovládanie. Ovládanie je vec, ktorá najviac plytvá peniazmi, a pokiaľ by si mohol riadiť planétu a optimalizovať celkovú ekonomiku bez tohoto druhu ovládania a utláčania, môžeš vytvoriť oveľa viacej bohatstva. Technokracia je najviac bohatstvo ničiaca vec. Otázka je, či sme ochotní urobiť to, čo to bude vyžadovať? Nemôžeme všetci zarábať peniaze stavaním si vlastného väzenia, a počas víkendov si vytvárať oddelenú civilizáciu. To je niečo ako práca na plný úväzok. Všetci sa musíme jednotlivo rozhodnúť. Pokiaľ by všetci prestali podporovať stavbu väzenia a zamerali sa na výrobu niečoho produktívneho, uisťujem ťa, že... ich je hŕstka, nás je väčšina. https://otevrisvoumysl.cz/corbett-report-rozhovor-s-catherine-austin-fittsovou-o-resenich-soucasne-situace/

Trknul mě do očí tento článek.
Jestli to chápu správně, tak kdo vlastní nemovitost je fetišista. Co si ale přesně pod pojmem fetišista představuje autor je věc druhá.
https://g.cz/cesi-se-musi-naucit-zit-v-najmech-zbavit-se-sveho-fetise-vlastnickeho-bydleni-zadny-strach-budou-pak-jako-nemci-ci-svycari/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=2&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=lT9rl0FIrDF-202108280749&dop_id=13201380
Váš tým G.cz. - Provozovatel webu a fakturační adresa - Extra Online Media s.r.o.


Doufám, že jsem vložil správně odkaz.
By mě zajímalo, jestli autor sám něco vlastní, nebo žije v nájmu?


Trknul mě do očí tento článek. Jestli to chápu správně, tak kdo vlastní nemovitost je fetišista. Co si ale přesně pod pojmem fetišista představuje autor je věc druhá. https://g.cz/cesi-se-musi-naucit-zit-v-najmech-zbavit-se-sveho-fetise-vlastnickeho-bydleni-zadny-strach-budou-pak-jako-nemci-ci-svycari/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=2&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=lT9rl0FIrDF-202108280749&dop_id=13201380 Váš tým G.cz. - Provozovatel webu a fakturační adresa - Extra Online Media s.r.o. Doufám, že jsem vložil správně odkaz. By mě zajímalo, jestli autor sám něco vlastní, nebo žije v nájmu?

Trknul mě do očí tento článek.


V diskusi ho roznesli na kopytech.


[quote="pid:31055, uid:573"]Trknul mě do očí tento článek.[/quote] V diskusi ho roznesli na kopytech.

To je jen zkušební průzkum mezi plebsem , nakolik už je nalomen se vzdát .


To je jen zkušební průzkum mezi plebsem , nakolik už je nalomen se vzdát .

nakolik už je nalomen se vzdát


"Toho bohdá nebude, aby se Čech svobody, svého kousku pole, domu, zahrádky jen tak pro nic za nic vzdával".
Tohle můžou zkoušet donekonečna, jen ať plýtvají zdroje, tam kde jim to nemůže vyjít.


[quote="pid:31502, uid:185"]nakolik už je nalomen se vzdát[/quote] "Toho bohdá nebude, aby se Čech svobody, svého kousku pole, domu, zahrádky jen tak pro nic za nic vzdával". Tohle můžou zkoušet donekonečna, jen ať plýtvají zdroje, tam kde jim to nemůže vyjít.

Trknul mě do očí tento článek.

Podobné udičky sa hádžu aj na Slovensku. Ja si pamätám prednedávnom článok s nadpisom "Slováci majú maniere sedliakov. Chcú bývať vo vlastnom." V článku sa v skratke písalo, že aké je skvelé bývať v podnájme - tak to robí stredná trieda v civilizovaných krajinách, kým Slováci sú ako zaostalí sedliaci a chcú silou-mocou niečo vlastniť.
Čiže v tom článku sa ešte navyše pokúsili vykresliť sedliakov ako zaostalých buranov (vieme prečo).
Dá sa očakávať, že podobných článkov bude pribúdať.


[quote="pid:31055, uid:573"]Trknul mě do očí tento článek.[/quote] Podobné udičky sa hádžu aj na Slovensku. Ja si pamätám prednedávnom článok s nadpisom "Slováci majú maniere sedliakov. Chcú bývať vo vlastnom." V článku sa v skratke písalo, že aké je skvelé bývať v podnájme - tak to robí stredná trieda v civilizovaných krajinách, kým Slováci sú ako zaostalí sedliaci a chcú silou-mocou niečo vlastniť. Čiže v tom článku sa ešte navyše pokúsili vykresliť sedliakov ako zaostalých buranov (vieme prečo). Dá sa očakávať, že podobných článkov bude pribúdať.

Čert ví, za koho ten Lukáš Kovanda kope. Ale tady kopl do hromady hnoje.A zrovna v době, kdy masově vzrpstl úprk lidí z města na venkov a prodej i tech nejmenších a na přestavbu náročných venkovských stavení kulminuje. Durak ili vrag (z hlediska švábovců)?


Čert ví, za koho ten Lukáš Kovanda kope. Ale tady kopl do hromady hnoje.A zrovna v době, kdy masově vzrpstl úprk lidí z města na venkov a prodej i tech nejmenších a na přestavbu náročných venkovských stavení kulminuje. Durak ili vrag (z hlediska švábovců)?

Durak ili vrag (z hlediska švábovců)?


Skôr durak i vrag...


[quote="pid:31628, uid:57"]Durak ili vrag (z hlediska švábovců)?[/quote] Skôr durak i vrag...

Moderátor

Možno som netrafila úplne vlakno, ale už je to tu. Nefostatok tovaru sa začína prejavovať:
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/velky-nedostatok-tovaru-stedre-vianoce-tento-rok-zabudnite-pozrite-co-vsetko-nezozeniete


a v stavebníctve ani nehovorím. Rekonštruuje teraz, ale väčšinu objednávok som robila apríl - máj - jún vrátane sklenenej vaty. Na dvere čakám už 10 týždeň.


Možno som netrafila úplne vlakno, ale už je to tu. Nefostatok tovaru sa začína prejavovať: https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/velky-nedostatok-tovaru-stedre-vianoce-tento-rok-zabudnite-pozrite-co-vsetko-nezozeniete a v stavebníctve ani nehovorím. Rekonštruuje teraz, ale väčšinu objednávok som robila apríl - máj - jún vrátane sklenenej vaty. Na dvere čakám už 10 týždeň.

Great Reset: Už nebudete jezdit vůbec. Navrhované emisní limity nesplní ani elektromobily.


https://www.autoforum.cz/predstaveni/nemyslete-si-ze-s-elektromobily-to-skonci-pres-nove-navrhovane-limity-emisi-by-neprosly-ani-ty/


Great Reset: Už nebudete jezdit vůbec. Navrhované emisní limity nesplní ani elektromobily. https://www.autoforum.cz/predstaveni/nemyslete-si-ze-s-elektromobily-to-skonci-pres-nove-navrhovane-limity-emisi-by-neprosly-ani-ty/

Nefostatok tovaru sa začína prejavovať:


ten článok je jedno klamstvo za druhým. Autá sa predsa počas lockdownovania nekupovali zďaleka v takej miere ako roky predtým. Čína mala odstávky len minimálne a nie že ešte nerozbehla výrobu, skôr naopak, neodstavila...


Zúfalá snaha ovciam nabulíkať, prečo miesto zelenej paše bude len suché plesnivé seno.


[quote="pid:34376, uid:273"]Nefostatok tovaru sa začína prejavovať:[/quote] ten článok je jedno klamstvo za druhým. Autá sa predsa počas lockdownovania nekupovali zďaleka v takej miere ako roky predtým. Čína mala odstávky len minimálne a nie že ešte nerozbehla výrobu, skôr naopak, neodstavila... Zúfalá snaha ovciam nabulíkať, prečo miesto zelenej paše bude len suché plesnivé seno.

ad "miesto zelenej paše"
prejdite sa po juznom Slovensku
velke mnozstvo najurodnejsej polno pody sa likviduje - vo velkom !!!
vsade novostavba, rodinne domy
a samozrejme, aky by to bol rodinny dom bez angluckeho travnika, ovo/zel kupia v obchode.


nedavno som v zahradkarskej osade videl pretvorenie na oddychovy lokal, travicka, grill, ziadna praca, ziadne ovo/zel


ad "miesto zelenej paše" prejdite sa po juznom Slovensku velke mnozstvo najurodnejsej polno pody sa likviduje - vo velkom !!! vsade novostavba, rodinne domy a samozrejme, aky by to bol rodinny dom bez angluckeho travnika, ovo/zel kupia v obchode. nedavno som v zahradkarskej osade videl pretvorenie na oddychovy lokal, travicka, grill, ziadna praca, ziadne ovo/zel

ten článok je jedno klamstvo za druhým. Autá sa predsa počas lockdownovania nekupovali zďaleka v takej miere ako roky predtým


suhlasim. Treba rozlíšiť 2 veci. 1. Nedostatok tovaru, to je fakt a už to ozvucuje aj mainstream. 2. Druha vec je, ako sa to vysvetľuje. Ale toto aj Ypjakin ozvucovat v tej prvej vlne, zase vrátiť výrobu spotrebného tovaru do krajín z Činy. Boli to hneď tie prvé jeho príspevky - marec, apríl 2020. Toto som chcela vypichnúť.


[quote="pid:34460, uid:77"]ten článok je jedno klamstvo za druhým. Autá sa predsa počas lockdownovania nekupovali zďaleka v takej miere ako roky predtým[/quote] suhlasim. Treba rozlíšiť 2 veci. 1. Nedostatok tovaru, to je fakt a už to ozvucuje aj mainstream. 2. Druha vec je, ako sa to vysvetľuje. Ale toto aj Ypjakin ozvucovat v tej prvej vlne, zase vrátiť výrobu spotrebného tovaru do krajín z Činy. Boli to hneď tie prvé jeho príspevky - marec, apríl 2020. Toto som chcela vypichnúť.

Ale toto aj Ypjakin ozvucovat v tej prvej vlne, zase vrátiť výrobu spotrebného tovaru do krajín z Činy.


Ale o to zaujem elit vobec nie je, iba by chceli parazitovat, vid snaha unie o zdanenie a preclenie aj špendlika, dovezeneho z Ciny pre koncoveho spotrebitela(aliexpres&Co). Ale Cina im presla ako vzdy cez rozum a zriadila sklady v Holandsku a Belgicku a danoví paraziti utreli hubu.


[quote="pid:34491, uid:273"]Ale toto aj Ypjakin ozvucovat v tej prvej vlne, zase vrátiť výrobu spotrebného tovaru do krajín z Činy.[/quote] Ale o to zaujem elit vobec nie je, iba by chceli parazitovat, vid snaha unie o zdanenie a preclenie aj špendlika, dovezeneho z Ciny pre koncoveho spotrebitela(aliexpres&Co). Ale Cina im presla ako vzdy cez rozum a zriadila sklady v Holandsku a Belgicku a danoví paraziti utreli hubu.

Jestli to chápu správně, tak kdo vlastní nemovitost je fetišista. Co si ale přesně pod pojmem fetišista představuje autor je věc druhá.


Snaha zbavit lidi vlastních zdrojů je jasná.


Čiže v tom článku sa ešte navyše pokúsili vykresliť sedliakov ako zaostalých buranov (vieme prečo).

Jsem sedlák, buran (i Buran) a jsem na to hrdý, to je moje odpověď "progresivním" fašistům.


Tuhle agendu rvou do dětí ve školách (nepotřebujete nic vlastnit - v podtextu je - ani si na to už nebudete schopni nikdy vydělat, ekoabsolutismus, multikulti, LGBT atd)
Plus cíleně vytváří čím dál početnější sociální vrstvu co už "nemá co ztratit" (dluhy, exekuce, extrémní růst cen nemovitostí, tlak na majitele nemovitostí = přenášení zodpovědnosti a nákladů (rizik) ze státu na vlastníky bytů a ti se brání proti neplatičům a vandalům, a vzniká nám tu velká sociální skupina, kterou nikdo nechce vzít ani do nájmu).


Tuhle agendu má u nás na starosti Pirátská strana. Proč asi vedení vypadá jako jak vypadá? Odkud pochází vůdce strany? Komu se snaží svými sliby, ale i vzhledem a úrovní komunikace co nejvíc přiblížit? Nejslabší sociální slupina, kterou stvořil a mohutně zvětšuje "nadnárodní fašistický establišment" má svým tvůrcům pomoci vyrazit vrata tvrze konzervativních společenských hodnot (proto také stvořili Piráty, jinde Zelené a pod). Oni nemají cíl pozvedat nejslabší, jak se snaží naivkům namluvit, naopak potřebují co nejvíc vyděděnců, to jejich pozici jen posiluje.


[quote="pid:31055, uid:573"]Jestli to chápu správně, tak kdo vlastní nemovitost je fetišista. Co si ale přesně pod pojmem fetišista představuje autor je věc druhá.[/quote] Snaha zbavit lidi vlastních zdrojů je jasná. [quote="pid:31626, uid:107"]Čiže v tom článku sa ešte navyše pokúsili vykresliť sedliakov ako zaostalých buranov (vieme prečo).[/quote] Jsem sedlák, buran (i Buran) a jsem na to hrdý, to je moje odpověď "progresivním" fašistům. Tuhle agendu rvou do dětí ve školách (nepotřebujete nic vlastnit - v podtextu je - ani si na to už nebudete schopni nikdy vydělat, ekoabsolutismus, multikulti, LGBT atd) Plus cíleně vytváří čím dál početnější sociální vrstvu co už "nemá co ztratit" (dluhy, exekuce, extrémní růst cen nemovitostí, tlak na majitele nemovitostí = přenášení zodpovědnosti a nákladů (rizik) ze státu na vlastníky bytů a ti se brání proti neplatičům a vandalům, a vzniká nám tu velká sociální skupina, kterou nikdo nechce vzít ani do nájmu). Tuhle agendu má u nás na starosti Pirátská strana. Proč asi vedení vypadá jako jak vypadá? Odkud pochází vůdce strany? Komu se snaží svými sliby, ale i vzhledem a úrovní komunikace co nejvíc přiblížit? Nejslabší sociální slupina, kterou stvořil a mohutně zvětšuje "nadnárodní fašistický establišment" má svým tvůrcům pomoci vyrazit vrata tvrze konzervativních společenských hodnot (proto také stvořili Piráty, jinde Zelené a pod). Oni nemají cíl pozvedat nejslabší, jak se snaží naivkům namluvit, naopak potřebují co nejvíc vyděděnců, to jejich pozici jen posiluje.

Po Great Resetu přichází Great Narrative. Schwab ohásil novou knihu s novými instrukcemi.


https://www.infowars.com/posts/wef-founder-klaus-schwab-announces-great-narrative-project/


"Jsme zde, abychom definovali Great narrative, příběh budoucnosti", řekl Schwab


"Abyste mohli utvářet budoucnost, musíte si budoucnost nejprve představit, musíte ji navrhnout a pak ji musíte realizovat.“


V knize budou "myšlenky" "myslitelů".


Setkání Great Narrative je základním pilířem iniciativy Great Narrative, společného úsilí předních světových myslitelů o vytváření dlouhodobých perspektiv a spoluvytváření příběhu, který může pomoci při vytváření odolnější, inkluzivnější a udržitelnější vize pro naši kolektivní budoucnost.


Nejlepší myslitelé z různých geografických oblastí a oborů – včetně futuristů, vědců a filozofů – přispějí novými nápady pro budoucnost. Jejich úvahy budou sdíleny v připravované knize The Great Narrative, jejíž vydání se očekává v lednu 2022.


Po Great Resetu přichází Great Narrative. Schwab ohásil novou knihu s novými instrukcemi. https://www.infowars.com/posts/wef-founder-klaus-schwab-announces-great-narrative-project/ "Jsme zde, abychom definovali Great narrative, příběh budoucnosti", řekl Schwab "Abyste mohli utvářet budoucnost, musíte si budoucnost nejprve představit, musíte ji navrhnout a pak ji musíte realizovat.“ V knize budou "myšlenky" "myslitelů". Setkání Great Narrative je základním pilířem iniciativy Great Narrative, společného úsilí předních světových myslitelů o vytváření dlouhodobých perspektiv a spoluvytváření příběhu, který může pomoci při vytváření odolnější, inkluzivnější a udržitelnější vize pro naši kolektivní budoucnost. Nejlepší myslitelé z různých geografických oblastí a oborů – včetně futuristů, vědců a filozofů – přispějí novými nápady pro budoucnost. Jejich úvahy budou sdíleny v připravované knize The Great Narrative, jejíž vydání se očekává v lednu 2022.

Nejlepší myslitelé z různých geografických oblastí a oborů – včetně futuristů, vědců a filozofů – přispějí novými nápady pro budoucnost. Jejich úvahy budou sdíleny v připravované knize The Great Narrative, jejíž vydání se očekává v lednu 2022.


Ha ha ha ...
Panu Schwabovi kolobuje Great Reset, tak žvaní o nejlepších myslitelích planety. Myslí tím servilní vykládače pravdy a cílů GP? Nebo už jsou opravdu nuceni/ochotni jít na kompromis?
V každém případě, nápady pro budoucnost musí přijít odspodu ne od jelit. KSB, toto fórum a mnoho dalších podobných jsou přesně tím správným generátorem lidských nápadů pro budoucnost.
S nějakými výklady jelit se můžou nechat leda tak vyfotit na obálku The Economist.


[quote="pid:43694, uid:372"]Nejlepší myslitelé z různých geografických oblastí a oborů – včetně futuristů, vědců a filozofů – přispějí novými nápady pro budoucnost. Jejich úvahy budou sdíleny v připravované knize The Great Narrative, jejíž vydání se očekává v lednu 2022.[/quote] Ha ha ha ... Panu Schwabovi kolobuje Great Reset, tak žvaní o nejlepších myslitelích planety. Myslí tím servilní vykládače pravdy a cílů GP? Nebo už jsou opravdu nuceni/ochotni jít na kompromis? V každém případě, nápady pro budoucnost musí přijít odspodu ne od jelit. KSB, toto fórum a mnoho dalších podobných jsou přesně tím správným generátorem lidských nápadů pro budoucnost. S nějakými výklady jelit se můžou nechat leda tak vyfotit na obálku The Economist.

to ako mam tuto temu zamknut? Great Reset skoncil ci ho odpisali?


Mna by zaujimalo, ci ten Reset je odpiskany alebo uz splnili vytycene ciele, podla toho co maju ako deklarovane ciele tu https://greatreset.com/#white-paper uz viacmenej dosiahli co chceli:


ospravedlnujem sa za kostrbaty preklad, ale niesom skuseny prekladatel smile


Ludia:


  1. objaveny zmysel pre blahobyt v spojeni s rodinou, komunitou a miestnym zivotnym prostredim. Europania momentalne uprednostnuju univerzalny zakladny prijem
  2. zvyseny stupen slobody v praci, v zmysle pracovnych vzorcoch, kolektivoch a v rozhodovacom procese -> doraz na homeoffice, stop nezmyselnemu cestovaniu do kanclov
  3. male prilezitosti pre pocit uzitocnosti, ktore su efektivny a cenene a zviditelnuju protiklady medzi osobnou a pracovnou identitou

Spolocnost

  1. obnoveny zmysel pre komunitny duch, tak zufalo vyhladavany, specialne vo velkomestach, ale nikdy nemajuci sancu sa prejavit
  2. narusanie starych vzorov symbolov socialnych statusov, kto je ceneny, preco je ceneny a diverzita ich pozadia -> profesionalni sportovci, herci, zabavaci, celebrity
  3. zvysene povedomie o globalnej "medzizavislosti", ked je globalne vidno ako sutazenie a spolupraca maju rozdielne efekty.
  4. obnovena dovera vo vedecke poznanie, rizika, modelovanie a moznosti realizovatelnych uprav

Great Reset

  1. Pandemia rozsirila nase hodnoty. Sme si vedomi, ze zaberame male miesto na sirokej mape moznych hodnot
  2. Pandemia je zrkadlo. Uvideli sme samych seba a ludstvo v zrkadle. Prehodnotili sme nasu osobnu moc a moc nasich struktur
  3. Pandemia je prolog. Vybudovali sme si svalovu pamat na presadenie radikalnych zmien. Chapeme, ze je to mozne a nevyhnutne v kontexte klimatickej krizy.

Nebude to skor ohlasenie dalsej prestavby?


to ako mam tuto temu zamknut? Great Reset skoncil ci ho odpisali? Mna by zaujimalo, ci ten Reset je odpiskany alebo uz splnili vytycene ciele, podla toho co maju ako deklarovane ciele tu https://greatreset.com/#white-paper uz viacmenej dosiahli co chceli: ospravedlnujem sa za kostrbaty preklad, ale niesom skuseny prekladatel :) Ludia: 1. objaveny zmysel pre blahobyt v spojeni s rodinou, komunitou a miestnym zivotnym prostredim. Europania momentalne uprednostnuju univerzalny zakladny prijem 2. zvyseny stupen slobody v praci, v zmysle pracovnych vzorcoch, kolektivoch a v rozhodovacom procese -> doraz na homeoffice, stop nezmyselnemu cestovaniu do kanclov 3. male prilezitosti pre pocit uzitocnosti, ktore su efektivny a cenene a zviditelnuju protiklady medzi osobnou a pracovnou identitou Spolocnost 1. obnoveny zmysel pre komunitny duch, tak zufalo vyhladavany, specialne vo velkomestach, ale nikdy nemajuci sancu sa prejavit 2. narusanie starych vzorov symbolov socialnych statusov, kto je ceneny, preco je ceneny a diverzita ich pozadia -> profesionalni sportovci, herci, zabavaci, celebrity 3. zvysene povedomie o globalnej "medzizavislosti", ked je globalne vidno ako sutazenie a spolupraca maju rozdielne efekty. 4. obnovena dovera vo vedecke poznanie, rizika, modelovanie a moznosti realizovatelnych uprav Great Reset 1. Pandemia rozsirila nase hodnoty. Sme si vedomi, ze zaberame male miesto na sirokej mape moznych hodnot 2. Pandemia je zrkadlo. Uvideli sme samych seba a ludstvo v zrkadle. Prehodnotili sme nasu osobnu moc a moc nasich struktur 3. **Pandemia je prolog**. Vybudovali sme si svalovu pamat na presadenie radikalnych zmien. Chapeme, ze je to mozne a nevyhnutne v kontexte klimatickej krizy. Nebude to skor ohlasenie dalsej prestavby?

Moderator

Podla tohto clanku http://npinterest.com/index.php/2021/11/12/wef-founder-klaus-schwab-calls-for-a-great-narrative-for-humankind-at-meeting-in-dubai/ mi to pripada, ze zacinaju byt celkom nervozny:


“We are here to develop the great narrative, a story for the future,” said Schwab.
“In order to shape the future, you have first to imagine the future, you have to design the future, and then you have to execute it,” he added.
“Here, I think the next two days, we will look [to] how we imagine, how we design, how we execute the great narrative, how we define the story of our world for the future.”
“Let’s use our positive energy really to create a great narrative for humankind in the next two days” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021
“People have become much more self-centered, and to a certain extent, egoistic” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021
The Great Narrative Meeting runs for two days where the unelected globalists will brainstorm ideas on how to run society from the top-down, and they will publish their findings in a book called “The Great Narrative” in early 2022.


According to Schwab, there are three obstacles in the globalists’ way of shaping humanity’s future :


People have become much more self-centered, and to a certain extent, egoistic. In such a situation it is much more difficult to create a compromise because shaping the future, designing the future usually needs a common will of the people.


We all have become so much crisis-focused with the pandemic.


The world has become so complex. Simple solutions to complex problems do not suffice anymore.


“It’s very difficult in such a situation to really bring everybody together and to imagine and to design the future.”
“Designing the future usually needs a common will of the people” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021
With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy.
Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’
“We all have become so much crisis-focused with the pandemic” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021
Secondly, Schwab complains that we have all become too crisis-focused on the pandemic, yet the WEF publishes reports on the pandemic on a daily basis while constantly reminding people that the pandemic is a reason why we need a great reset.


Nemozem si pomoct, ale globalisti su naozaj klinicky debilni? Bavime sa tu neustale o tom, ze GP vie ako narabat s masami, ma skusenosti presahujuce milenia a toto tu, je plac starnuceho muza nad rozliatym mliekom a rozmlatenymi babovickami.


Podla tohto clanku http://npinterest.com/index.php/2021/11/12/wef-founder-klaus-schwab-calls-for-a-great-narrative-for-humankind-at-meeting-in-dubai/ mi to pripada, ze zacinaju byt celkom nervozny: “We are here to develop the great narrative, a story for the future,” said Schwab. “In order to shape the future, you have first to imagine the future, you have to design the future, and then you have to execute it,” he added. “Here, I think the next two days, we will look [to] how we imagine, how we design, how we execute the great narrative, how we define the story of our world for the future.” “Let’s use our positive energy really to create a great narrative for humankind in the next two days” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021 “People have become much more self-centered, and to a certain extent, egoistic” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021 The Great Narrative Meeting runs for two days where the unelected globalists will brainstorm ideas on how to run society from the top-down, and they will publish their findings in a book called “The Great Narrative” in early 2022. According to Schwab, there are three obstacles in the globalists’ way of shaping humanity’s future : **People have become much more self-centered, and to a certain extent, egoistic. In such a situation it is much more difficult to create a compromise because shaping the future, designing the future usually needs a common will of the people.** **We all have become so much crisis-focused with the pandemic.** **The world has become so complex. Simple solutions to complex problems do not suffice anymore.** “It’s very difficult in such a situation to really bring everybody together and to imagine and to design the future.” “Designing the future usually needs a common will of the people” — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021 With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy. Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’ **“We all have become so much crisis-focused with the pandemic”** — Klaus Schwab, Great Narrative Meeting, 2021 Secondly, Schwab complains that we have all become too crisis-focused on the pandemic, yet the WEF publishes reports on the pandemic on a daily basis while constantly reminding people that the pandemic is a reason why we need a great reset. Nemozem si pomoct, ale globalisti su naozaj klinicky debilni? Bavime sa tu neustale o tom, ze GP vie ako narabat s masami, ma skusenosti presahujuce milenia a toto tu, je plac starnuceho muza nad rozliatym mliekom a rozmlatenymi babovickami.

Moderator

With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy.
Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’

Schwab se zmiňuje, že samotný velký reset je polarizující agendou, která, vyvolala společnou vůli lidí proti ní – ne pro ni. Lidé nemají rádi, když jim někdo říká, že nebudou nic vlastnit a budou šťastní.
Brazílie říká „ne“ velkému resetu: „Totalitní sociální kontrola není lékem na žádnou krizi“.


Spustili reset, transformace už běží, jenže zákon času jim to boří a neběží zcela podle jejich představ. Řízení se stává viditelné, standardní nástroje řízení (autority, klany, strany, masmédia, církve...) se stávají nedůvěryhodné ve zrychleném režimu. Příkladem je "pandemie" - pokud bude výsledek vakcinace viditelný průšvih, ztratí důvěru a kormidlo jim bude vytrženo z rukou (asi jako po 2WW). Zdá se, že jediné východisko, aby neztratili řízení zcela, je přiblížit se člověku = GP musí jít (možná jen dočasně) proti vlastním cílům.
Klaus se tváří, že na to přistoupili, ale stále tam jsou skryté nášlapné miny (viz. např. základní příjem).
Putina už k řízení přizvali, jenže to není hlupák, nechá je, aby si tu kašičku co navařili snědli sami. Great Reset je rozjetý a staré řídící kádry pokračují v původním plánu - spějí do vlastní záhuby a s nimi bohužel i část populace která se včas nevzpamatuje.


[quote="pid:43777, uid:10"]With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy. Brazil says ‘no’ to great reset: ‘Totalitarian social control is not the remedy for any crisis’[/quote] Schwab se zmiňuje, že samotný velký reset je polarizující agendou, která, vyvolala společnou vůli lidí proti ní – ne pro ni. Lidé nemají rádi, když jim někdo říká, že nebudou nic vlastnit a budou šťastní. Brazílie říká „ne“ velkému resetu: „Totalitní sociální kontrola není lékem na žádnou krizi“. Spustili reset, transformace už běží, jenže zákon času jim to boří a neběží zcela podle jejich představ. Řízení se stává viditelné, standardní nástroje řízení (autority, klany, strany, masmédia, církve...) se stávají nedůvěryhodné ve zrychleném režimu. Příkladem je "pandemie" - pokud bude výsledek vakcinace viditelný průšvih, ztratí důvěru a kormidlo jim bude vytrženo z rukou (asi jako po 2WW). Zdá se, že jediné východisko, aby neztratili řízení zcela, je přiblížit se člověku = GP musí jít (možná jen dočasně) proti vlastním cílům. Klaus se tváří, že na to přistoupili, ale stále tam jsou skryté nášlapné miny (viz. např. základní příjem). Putina už k řízení přizvali, jenže to není hlupák, nechá je, aby si tu kašičku co navařili snědli sami. Great Reset je rozjetý a staré řídící kádry pokračují v původním plánu - spějí do vlastní záhuby a s nimi bohužel i část populace která se včas nevzpamatuje.

Nemozem si pomoct, ale globalisti su naozaj klinicky debilni? Bavime sa tu neustale o tom, ze GP vie ako narabat s masami, ma skusenosti presahujuce milenia a toto tu, je plac starnuceho muza nad rozliatym mliekom a rozmlatenymi babovickami.


To je dôvod prečo hovorím o 3. starne konfliktu...


[quote="pid:43777, uid:10"]Nemozem si pomoct, ale globalisti su naozaj klinicky debilni? Bavime sa tu neustale o tom, ze GP vie ako narabat s masami, ma skusenosti presahujuce milenia a toto tu, je plac starnuceho muza nad rozliatym mliekom a rozmlatenymi babovickami.[/quote] To je dôvod prečo hovorím o 3. starne konfliktu...

Moderátor

6.51k
45
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept