Videá, filmy, knihy
Česká platforma sdílení videí NasTub.cz a sociální síť

hladala som nejake tlacitko na nastube ako sa zaregistrovat a nenasla som
poradite mi niekto?


hladala som nejake tlacitko na nastube ako sa zaregistrovat a nenasla som poradite mi niekto?

tlacitko

NášTub beží na softvéri PeerTube


NasTub momentálne nepodporuje registráciu. Viď:
6121429d149ea


Keď ju bude podporovať, ponuka bude vyzerať takto:
612142df18a26


Toľko som vyskúmal, nech sa páči.


[quote="pid:30305, uid:40"]tlacitko[/quote] NášTub beží na softvéri [PeerTube](https://joinpeertube.org/) NasTub momentálne nepodporuje registráciu. Viď: ![6121429d149ea](serve/attachment&path=6121429d149ea) Keď ju bude podporovať, ponuka bude vyzerať takto: ![612142df18a26](serve/attachment&path=612142df18a26) Toľko som vyskúmal, nech sa páči.

Vyzerá to tak, že zatiaľ je to súkromný kanál, uzavretá skupina, hocikto sa tam nemôže zaregistrovať a pridávať videá, len existujúci uživatelia (prevažne alternatívne weby). Je tam odkaz, že kto sa chce stať autorom videí, má sa im ozvať na telefón. T.j. vyberajú si, koho pustia na svoj web a koho nie.


Vyzerá to tak, že zatiaľ je to súkromný kanál, uzavretá skupina, hocikto sa tam nemôže zaregistrovať a pridávať videá, len existujúci uživatelia (prevažne alternatívne weby). Je tam odkaz, že kto sa chce stať autorom videí, má sa im ozvať na telefón. T.j. vyberajú si, koho pustia na svoj web a koho nie.

NasTub momentálne nepodporuje registráciu.

T.j. vyberajú si, koho pustia na svoj web a koho nie.

Aháá, takže né “náš”, ale “jejich”. Uvidíme. (Doslova :-)
(Zatím zajímavé složení autorů. Nicméně kdo to založil je “Sueneé Universe, z.s.” - ičo 07970161 - https://www.suenee.cz/)


[quote="pid:30311, uid:378"]NasTub momentálne nepodporuje registráciu.[/quote] [quote="pid:30316, uid:6"]T.j. vyberajú si, koho pustia na svoj web a koho nie.[/quote] Aháá, takže né “náš”, ale “jejich”. Uvidíme. (Doslova :-) (Zatím zajímavé složení autorů. Nicméně kdo to založil je “Sueneé Universe, z.s.” - ičo 07970161 - https://www.suenee.cz/)

NasTub momentálne nepodporuje registráciu


ahaa, uz chapem a dakujem
ja som vlastne chcela len lajkovat videa, ktore sa mi pacili a takto vyslovit uznanie ich autorom


[quote="pid:30311, uid:378"]NasTub momentálne nepodporuje registráciu[/quote] ahaa, uz chapem a dakujem ja som vlastne chcela len lajkovat videa, ktore sa mi pacili a takto vyslovit uznanie ich autorom

Mohli tomu dať duchaplnejší názov smile


Mohli tomu dať duchaplnejší názov (wasntme)

Mohli tomu dať duchaplnejší názov

Souhlas.
Ale ten stávající na ně víc prozrazuje ... ;-)


[quote="pid:30473, uid:324"]Mohli tomu dať duchaplnejší názov[/quote] Souhlas. Ale ten stávající na ně víc prozrazuje ... ;-)

Souhlas.
Ale ten stávající na ně víc prozrazuje ... ;-)


Rovnaký názov, ale v angličtine má tento web: https://ourtube.co.uk
Tam sa registrovať dá, aj pridávať videá. (inak, sranda, britský kanál a používa populárny americký slang v názve domény)


Inak, ak chceli zrkadliť pôvodnú platformu s iným zámenom, tak mali dať názov JaTube/MyTube (Ja trubka). Pretože YouTube nie je "Tvoja trubka" ale "Ty trubka" smile
Aj keď v americkej ingliš "tube" znamená aj "telka". Ale aj tam by bol logickejší názov Your Tube namiesto You Tube.


[quote="pid:30509, uid:240"]Souhlas. Ale ten stávající na ně víc prozrazuje ... ;-)[/quote] Rovnaký názov, ale v angličtine má tento web: https://ourtube.co.uk Tam sa registrovať dá, aj pridávať videá. _(inak, sranda, britský kanál a používa populárny americký slang v názve domény)_ Inak, ak chceli zrkadliť pôvodnú platformu s iným zámenom, tak mali dať názov JaTube/MyTube (Ja trubka). Pretože YouTube nie je "Tvoja trubka" ale "Ty trubka" ]:) Aj keď v americkej ingliš "tube" znamená aj "telka". Ale aj tam by bol logickejší názov Your Tube namiesto You Tube.

Ono aspoň keby to bolo NašaTuba , možno česTub hm.
Tuba je aspoň český/slovenský výraz , resp. poslovenčený.
Alebo rovno TvojaRúra.


Ono aspoň keby to bolo NašaTuba , možno česTub hm. Tuba je aspoň český/slovenský výraz , resp. poslovenčený. Alebo rovno TvojaRúra.
Upravené 23. 8. 2021 o 18:48
1.05k
9
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept